|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Jeśli zdaje się rozszerzenie zdaję się dwa poziomy.
Rano podstawę, pózniej rozszerzenie. Chodzi mi o to, co się stanie jak nie zdam tego rozszerzenia, czy mam zaliczoną podstawę.
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() Już szukam ładnych. I pójdę. Cytat:
Już te zdjęcia zgrywam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |||||
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16621354]sama niewiem na które się masz się zdecydowac
![]() ![]() [/QUOTE] ja w szpilkach poniżej 7 cm czuję się dziwnie ![]() a moja D. ma takie same buty jak ja, bo moja sister nam kupiła w UK znaczy ja kupiłam sobie jak byłam tam, przyjechałam, spodobały się D. i E. i moja sis im kupiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() miałam takie jak pierwsze, tyle że fioletowe, a D. ma czarne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tamtymi okolicami nie ma żartów (w mztce, którą jeżdżę do szkoły jest tv ![]() ![]() ![]() no ładnie ładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() mam taką dietę "jedz na co masz ochotę" ![]() może chodźmy w adidasach na studniówkę ![]() w nich zawsze jest wygodnie ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ale nigdy się nie buntował, zawsze przyznaje racje mamie, nawet jak jej nie ma ![]() fajną masz suczkę, taką z charakterkiem ![]()
![]() |
#2524 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jejku internet mi dziś beznadziejnie dziala, niektóre strony tak szybko chodzą, inne w ogóle sie nie otwieraja. I z tego powodu nie moge wejść na te Twoje linki ![]() ![]() Patrzcie jaki mam szczęśliwy numer postu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tłumaczę jak krowie na rowie. jak chcesz zdać chemię jeden i drugi poziom skoro oba są na godzinę 14:00 dnia 17 maja? przedmioty dodatkowe możesz zdawać na dowolnym poziomie. jeśli wybierasz rozszerzoną chemię to podstawy nie piszesz ! JAK NIE ZDASZ PRZEDMIOTU DODATKOWEGO (czyli oprócz podstawowych : polski, obcy i matma) to masz zaliczoną maturę. MATURY NIE ZDASZ jeśli nie zdasz j.pol podstawowy j.obcy podstawowy matematyka podstawowa ![]() tylko OBOWIĄZKOWE (znowu powtarzam : polak, obcy i matma na poziomie podstawowym) musisz zdać. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- dwa poziomy zdajesz jeśli wybierasz rozszerzony polski, obcy albo matmę. Jeśli wybierasz inny przedmiot, np. chemię rozszerzoną.. to piszesz tylko ten poziom rozszerzony bez podstawy. polski R angielski R matematyka R chemia R geografia R wtedy: 4 maja : 9:00 podstawowy polski, 14:00 rozszerzony polski 5 maja 9:00 podstawowa matematyka, 14:00 rozszerzona matematyka 6 maja 9:00 podstawowy język angielski, 14:00 rozszerzony język angielski 13 maja 9:00 rozszerzona geografia 17 maja 14:00 chemia rozszerzona
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-21 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Wtajemniczenie
|
Martyna dosadniej się już nie dało
![]() ![]() Ale fakt, FankaStaroci - matura tuż tuż, takie rzeczy warto wiedzieć.
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po studniówce się wybiorę, niech mnie zbada, może nic nie będzie. A miło, że o mnie myślisz ![]() Podobno dobra, ale ja jestem do innej zapisana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
to samo źródło, co wyżej.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-21 o 21:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak już mam, że gdy coś słyszę, czy widzę nazwę miasta to kojarzę sobie z którąś z Was ![]() właśnie. jest na 1. stronie ![]() ale takie sprawy chyba tłumaczą w szkole ?
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje miasto kojarzysz? ![]() właśnie chyba nie tłumaczą. ale zostało troszkę ponad 3 miesiące, i żeby nie mieć takiej wiedzy ![]() w sumie, jakby ktoś miał jakiś zmieniacz czasu to można by było sobie i dwa poziomy napisać. napisać podstawę, cofnąć czas i iść jeszcze raz na rozszerzenie ![]()
![]() |
#2531 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie tłumaczą, przypominają często zasady podejścia do egzaminu maturalnego.. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- idę spać, chociaż jutro sobie robię wolne ![]() czereśniowych snów ;*
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
No te nieszczęsne foty.
![]() Ale sala niegotowa ciągle. Nie mam zdjęć wejścia i tylnej ściany. |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam Wilczy Szaniec. Kwaterę Hitlera z II WŚ. i rzeczywiście witano na dworcu w moim mieście, ale nie Stalina, a Mussoliniego, który przyjechał do swojego frienda Hitlera w odwiedziny ![]() ja też idę spać, Tż wychodzi z pracy za godzinę, ale już nie mam siły czekać.. chyba nic mu nie będzie. dobranoc Pyziaki;* ed: Karolina, ale kocioł macie ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-21 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | ||
Zakorzenienie
|
niektórzy mają swój własny, wymyślony świat!
![]() Cytat:
![]() jak sobie wyobrażasz pisanie jednocześnie podstawy i rozszerzenia? lewą ręką P, prawą R? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Z zalewajką
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Marta ! Widzę Cię ! Czemu się nie odzywasz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się zgadzało. P prawą, R lewą. nie mów ![]() adidasy też Cię obcierają? ja nie mogę nosić sztucznych butów, muszę mieć skórzane.. bo te sztuczne zawsze mi obcierają prawą stopę, co jest nielogiczne, bo troszkę większą mam lewą ![]() ![]() wlaśnie, muszę kupić dzisiaj wkładki do butów. tzn. te żelowe, co by mi noga w bucie nie jeździła.. no i takie na piętkę, żeby mi nie obcierały te nowe jak poloneza będę śmigać. bo ona tak zawsze ![]() pewnie już się mentalnie przygotowuje do jutrzejszej 100. ![]() dzień dobry, cześć i czołem. kluski z rosołem. nie wiem po co ja tak wcześnie wstaję jak mam na 9:00 do szkoły ![]() no,ale spoko. chociaż mam 1,5h dla siebie bo już się wykąpałam. sen mi z powiek spędza wizja przedstawienia.. ![]() bo oczywiście ja i G. przygotowujemy COŚ.. a reszta nawet nie zapyta czy coś pomóc. sponio. w ogóle do mnie nie dociera, że za dwa dni mam studniówkę ![]() i potem już tylko 100dni. w ogóle ciecie jesteście ![]() ![]() ![]() ja zdam, a wy nie ![]() ![]() ![]() dobra, kocham was i żartowałam. miłego dnia ;*
![]() |
#2537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() współczuję .. ![]() Karolina fajny wystrój ![]() w gimnazjum na balu zakończeniowym mieliśmy wystrój piekiełka, a w kotle gotowały się zdjęcia nauczycieli ]:-> Martyna ja mam 101 dni ![]() ![]() lecę sprzątać, potem zakupy i próba poloneza ![]() miłego dnia;*
![]() |
#2538 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Cytat:
![]() Ja tylko nie mam tych balerinek i już ich nie znajdę. Mam szare, może nikt nie będzie widział, że mi nie pasują. Cytat:
Bo nasza klasa go bardzo nie lubi. I ma eLkę na ogonie. Ale się Maniek wścieknie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ![]() kocham moje stopy, chętnie się z kimś zamienię ;P byłam właśnie u krawcowej, ale to pierwsza miara więc nie można powiedzieć nikt konkretnego, ale już wygąda nieźle ![]() a zaraz na chemię ![]() mój brat chce się w pokoju zamknąć ![]()
![]() |
#2540 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie masz, że już studniówka .. ja jeszcze tydzień czekam, tydzień pełen stresu i napięć ![]() Oj dzieki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra w końcu piątek, dostałam 5 ze sprawdzianu i fajnie jest ![]() Dobra ja sobie jem pizze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bry ![]() Nie byłam dzisiaj w szkole, gdyż byliśmy w Łodzi na przedstawieniu 'I love ![]() Aaaa, a kible na UŁ są obleśne, fuuuu. Znalezienie ubikacji czynnej (woda, spłuczka ![]() Dlatego nie chcę iść do Łodzi, o nie. Jakoś mi się kojarzy z takim brudem i chyba za często w niej bywam. Znudziła mi się. A dzisiaj dzień na sportowo ![]() Najpierw skoki w Zakopanem, a potem ręczna ![]() Miłego popo ![]()
![]() |
#2542 | ||||||||
Konto usunięte
|
czesc Żbiczkii ;*
Cytat:
zaniosłam dziś do krawca, zobaczymy czy coś pomoże. a jak nie to zspróbuję z ta wazeliną ![]() Cytat:
![]() ale masz fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i co się chwalisz ![]() ![]() ;* Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Konto usunięte
|
kupiłam sobie podwiązkę
![]() Z diamencikami, będzie mi do pantofli pasowała ![]() Miałam dzisiaj próbny egzamin zawodowy- teoria. Niektóre pytania były tak śmieszne, że myślałam, że to jakiś żart. Jedno z pytań: "co się stanie, jeśli pracownik będzie wycierał włączoną kserokopiarkę mokrą ściereczką" i jedna z odpowiedzi: "może mieć skoliozę kręgosłupa" ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A buty śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16619391] wstawiam zdjęcia butów. no ale jakościowo nie najlepiej bo wiadomo ;D takie tam zwykłe. no i niestety z małą kokardką.[/QUOTE] Ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie zacytowało mi wszystkiego ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to sorry że nic nie pisałam ale miałam urwanie głowy ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj wypisywałam zaproszenia dla tych wszystich ludzi co wyżej już pisałam (nauczyciele i ta reszta) i dyrek powiedział że jesteśmy nieodpowiedzialni bo okazało się że do paru osób które nie mają małżonków lub nie żyją poszły zaproszenia z żoną/mężem ![]() ![]() No i nie odzywałam się bo miałam masę nauki w związku z zakończeniem semestru, ale teraz już będę regularnie ![]() A tym które studniówkę mają to miłej zabawy ![]() aa. I ja też chcę Wasza nk ![]()
Czas i tak przeminie ![]() 01.06.2020 62 kg 01.01.2021 54 kg cel: 46 kg ![]() Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2010-01-22 o 15:35 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Rozeznanie
|
hejka, widzę ,że przygotowania do 100 dniówki w toku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Boże, nadrabiałam was całe popołudnie
![]() a wczoraj mnie nie było przed kompem ![]() teraz zaraz wychodzę i pewnie jutro przed 100 dniówką coś tam wam napiszę ciekawego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest 40 kelnerów wynajętych. No i dwóch rodziców z każdej klasy, do pilnowania niby. Ale oni mają tam siedzieć od 18 do 6 rano to pewnie wcześniej pójdą. A kucharka robi jedzenie. Sprzątają drugie klasy, w poniedziałek. Wyślę Ci pw. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Rozeznanie
|
Aaaaale nuda.
![]() ![]() ![]() Wszystkim które mają mieć studniówki życzę udanej zabawy ![]() ![]() ![]() ![]()
#2549 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas taki motyw był rok temu i świetnie wyszło ![]() to późno daliście zaproszenia. my musieliśmy rozdac przed świętami ![]() wyślę pw ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i rodzice pilnują. w tym mój tata. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16642587]
u mnie kelnerują drugoklasiści ![]() no i rodzice pilnują. w tym mój tata. ![]() [/QUOTE] Tata, fajne, mojemu by się nie chciało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.