|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Gratuluje
![]() Ja już też jestem po sesji, ale mam tylko 2 tygodnie wolnego no chyba, że nam tak rozpiszą plan, że dopiero w tyg B będę miała zajęcia, to też prawie 4 tygodnie się pobyczę
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
Tosiu będzie wszytko dobrze
Danaeee84 gratulacje
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj to nie mój gust zupełnie z wampirami czy bilami Tośka Ja nie jestem w temacie więc proszę powiedz z jakiego powodu byłaś u lekarza i czy dlatego masz dołek?
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tośka bedzie dobrze
|
|
#695 | |||
|
Zakorzenienie
|
o wlasnie to chyba dzis
![]() Cytat:
![]() oj ja tam przez te wszystkie lata miala bardzo rozne rozmiary brzuchola TZowi kolczyk podobal sie przy kazdym rozmiarze ![]() musze jeszcze nad nim popracowac, bo chce zeby byl bardziej umiesniony, a teraz to mi miesnie widac tylko przy robieniu brzuszkow i jak je napne no ale do wyjscia na plaze jeszcze pol roku chodzenia na aero i silke, wiec moze uda sie jeszcze zdzialac gratuluje mi jeszcze ten nieszczesny wtorek zostal )Cytat:
nawet mierzylam jedna rybke zeby sie upewnic i co gorsza jakos tak jej kroj mnie skrocil (a tu na prawde jest niewiele do skracania, bo wzrostem nie grzesze )dlatego suknie owszem mam obcisla, ale od bioder w dol jest prosta my jak nam pani w Itace powiedziala przy jakiego kalibru chorobach to obowiazuje to stwierdzilismy, ze jak bedziemy umierac to juz nam ta kasa bedzie zwisac no takie dziwne tam zapisy byly, ze stwierdzilismy, ze sobie darujemy ![]() my do Egiptu ![]() Cytat:
ale ja tam sie nie przejmuje - w sumie lubie moja zimowa bladosc fajnie sie komponuje z ciemnymi wlosami ![]() z jakimi wampirami? TZ wlasnie zarzadzil, ze idziemy mu kupic perfumy, wiec wypisalam tez dla siebie nazwy polecanych perfum i trzeba sie bedzie wybrac na niuchanie chce cos fajnego na slub, a jak tak wchodze nieprzygotowana do perfumerii to wacham wszystko po kolei (nawet jakies smierdziuchy) i szybko wech trace Wy przewidujecie jakies specjalne perfumy na slub czy uzyjecie jakis ulubionych? bo ja mam chyba ochote na cos nowego
|
|||
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
ja użyję sprawdzonych i lubianych
eksperymenty pozostawiam na mniej ważne dni
|
#697 | |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluję my też ![]() Cytat:
lecę sie szykować, krwisto czerwone pazurki już mam, ale są śliczne ![]() miłego popołudnia i wieczorku aaaa juz wiem, miałam Wam powiedzieć, ze dziś był sen ślubny (bardzo dawno już mi sie nic ślubnego nie śniło) wybieraliśmy z moim TZcikiem obrączki, u mojego wujka na działce i kobieta która nam pomagał była tak zakręcona, że o matko, wszystko jej z rąk leciało a my oczywiście nie mogliśmy się zdecydować, chyba ze 20 rożnych przymierzaliśmy :/
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-01-30 o 14:24 |
|
|
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze powachac Givenchy - Amarige Mariage podobno zostaly specjalnie stworzona z mysla o slubie (pewnie jakies smierdziuchy Cytat:
![]() ja jak sie nie bede mogla zdecydowac to chyba stanie na starej dobrej Ninie Ricci - Nina uwielbiam ten zapach na lato oo to wczesnie sie na imprezke wybierasz my dzis mamy kolejna lekcje tanga ![]() ja sie wlasnie zabieram do malowania na krwistoczerwono, ale pazurkow u stop
|
||
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie mysle, ze na moja relacje ze slubu bedziecie musialy troche poczekac, bo w naszym przyszlym mieszkanku nie ma neta trzeba bedzie dopiero zalozyc ![]() dobra, ja sie zmywam milego wieczoru
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi powiedzieli ze wystarczy zaswiadczenie o zapaleniu oskrzeli, zlamaniu nogi i nawet zaswiadczeniu z pracy ze szef ci nie daje urlopu wiec git wszystko monza zalatwic ![]() Co do perfum tez kocham Nine
Edytowane przez natisska Czas edycji: 2010-01-30 o 15:13 |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh ja pewnie też zaraz po ślubie czasunie bedę miała
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
ale jestem padnięta dziś miałam egz, więc wczoraj do późna się uczyłam. przy czym jak przyszłam na egz to profesor powiedział, ze kto ma niewyraźnie jego zdaniem pismo lub robi błędy ortograficzne lub stawia za małe literki to na pewno obleje jeśli chodzi o ortografię to jestem spokojna, ale co do ładnego pisma to nie wiem![]() zobaczymy jak to będzie ![]() idę się kimnąć troszeczkę, bo potem randkuję z tżcikiem p.s. zaklepaliśmy datę u księdza, więc oficjalnie 25.09 o godz. 15 ![]() i dostaliśmy instrukcje od księdza co kiedy jak i gdzie i karty do poradni i na nauki ![]() pozdrówka wszystkim i ogromne uściski dla Tosi
|
|
#704 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie przy weekendzie
![]() my dzisiaj w końcu odpaliliśmy mój samochodzik i pojeżdziliścmy trochę z TŻ i pooglądaliśmy mieszkania- niestety tylko z zewnątrz. Trzeba myśleć o mieszkaniu bo raczej nie będziemy mogli zostać u mnie po ślubie ![]() Tosiu nie przejmuj się, tylko 2 tygodnie i Twoje życie nabierze kolorów Danaeee zazdraszczam wolnego
|
|
|
|
#705 |
|
Konto usunięte
|
Lain i Lusmarija jaki hotrl wybrałyście, bo właśnie mam 2 oferty i się zastanawiam nad Faraana Club i Grand Plaza.
My do Egiptu(choć długo się broniłam) bo w kwietniu to jeszcze tam najcieplej będzie... ile płacicie za wycieczkę? |
|
|
|
#706 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje ![]() ja niestety muszę czekać na kolejny egzamin do 8 lutego, a został mi tylko jeden wrr.. jak ja nie lubię takich długich przerw bo potem ciężko mi się zabrać u nas ludzie to najchętniej by sobie rozłozyli egzaminy na cały luty, a nie mamy ich dużo.. ja tam wolę mieć np co 2-gi dzień i bez krzyku![]() dzisiaj zdązyłam wuciagnąc notatk na pracę mgr i na tym się mój zapał skończył, ale muszę się za to porządnie zabrać i do końca lutego napisać, żeby potem szybko badania dokończyć i wsio mimo iż motywacja jakaś jest, bo trzeba się ślubem zająć, ale mi się nie chce
|
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie weekendowo PMki
![]() Lain ale masz zgrabny brzuch! Takiego chudego chyba nigdy nie mialam, ale tez mam fotke mojego zanim zaciazylam wiec bede miec porownanie Mojemu TŻowi sie podobaja kolczyki i ciale mnie namawia, jakos nie chcialo mi sie robic bo nie lubie mojeo brzucha Teraz jak patrze na ta swoja fotke to przyznaje ze byl calkiem niezly, nie to co teraz ![]() Widze ze niektore po sesji, gratulacje To ja sie tez pochwale ze skonczylam podyplomowke i odebralam juz dyplom Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:52 |
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
caprica6 gratuluję! A jak Ty się czujesz?
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Lain ale masz brzuch jak deska płaski
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-30 o 17:22 |
|
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
temat wieczoru
: brzuch Lain - podziwiam, sama nie mialam i mieć takiego nie będę![]() znowu senny wekend, jak ten czas biegnie
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję dzidziusia nie wiem czy planowane czy nie, ale fajnie
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki |
|
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
hmm co by tu na kolację zjeść ....
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
Boże jaka ja jestem chora. Głos straciłam i gorączkę mam. Już cały tydzień chorowałam a wczoraj mnie dobiło
![]() A co do zespołu to juz ten mieliśmy sprawdzony. bylismy an jednym weselu na którym grai i na 3 imprezach karnawałowych. Ale ta była najlepsza. Jakby była mozliwość to bym jeszcze raz poszła-a dzisiaj też grają, bo na 2 dni ta impreza jest podzielona ![]() Tośka już Ci wreszcie piszę(przepraszam ze dopiero teraz ale prze ta moja chorobe przespałam dosłownie cały dzień
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-01-30 o 20:06 |
|
|
|
#717 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Toska nie łap doła przecież za chwilę najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, a potem zobaczysz wszystko się ułoży!!! Zawsze po dołku musi przyjąć górka [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() Naprawdę lepiej się dzięki Wam czuję Cytat:
a kiepskie samopoczucie się do niego dokłada.Nie pisałam tego tutaj, chodzi o sprawy kobiece , jest to dość bolesne i utrudnia mi normalne funkcjonowanie ![]() Cytat:
Nie daj się chorobie Ja coraz mniej panuję nad sytuacją ![]() Zmieniliśmy decyzję co do wódki-będzie Czysta de Luxe Żołądkowa gorzka Dostałam info z zajazdu, że kokardy musimy zrobić w piątek do godz.14. Myślałam, że zrobimy to po południu, jak moja świadkowa przyjedzie, no ale cóż ![]() Na tą chwilę na pierwszy taniec przewidujemy "When a man loves a woman" Boltona, ale tańczyć nadal nie umiemy ![]() No i miałam dziś w nocy dwa koszmarne sny, w tym jeden ślubny Otóż w dzień ślubu zakładam suknię. Kilka z Was dziewczyny mi towarzyszy (to nic że nie wiem jak wyglądacie ). I nagle zdaję sobie sprawę, że zapomnieliśmy z Tż przywieźć z Krakowa moją biżuterię i nie mam co na szyję włożyć i w rozpaczy próbuję wygrzebać z pamięci, która z Was kupiła też biżu z perełkami i mogłaby mi pożyczyćNiby mało koszmarne, ale ja już i tak nerwowa jestem ![]() No i nie będę miała panieńskiego. Z powodu choróbska miałam wyrwany z życia cały ten tydzień i nic nie zrobiłyśmy w tym kierunku, a teraz moja świadkowa jest poza zasięgiem, no i trudno. To by było na tyle, jeśli chodzi o mój monolog
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no sen niezły, ja nie mam jeszcze ślubnych snów![]() my tez tę wódkę mamy po ile kupujecie![]() a panieński- ja to nie wiem czy chcę- bo do knajpy to nawet nie chce mi się iść
|
|
#719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My wódkę mamy w cenie przyjęcia - po 0,5l na parę i kilka butelek w depozycie Ostatnimi czasy na żadnych imprezach nie bywam i nawet mnie jakoś silnie nie ciągnie, ale panieński bym chciała, tyle że bez wielkich szaleństw
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
Witam wieczorową porą
![]() ja właśnie wróciłam z mega udanych zakupów ![]() toskaKrk najważniejsze żebyś była w formie na weselisku, a cała reszta (czyli np. wieczór panieński) możesz spokojnie olać. zresztą ja też jeszcze nie wiem czy takowy chce mieć. ja tam się nie muszę "wyszaleć" przed ślubem ![]() obca7 super, że się wybawiliście no ale szkoda, że resztę weekendu musisz spędzić w łóżku... wracaj szybko do zdrowia!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

no chyba, że nam tak rozpiszą plan, że dopiero w tyg B będę miała zajęcia, to też prawie 4 tygodnie się pobyczę

to bylo robione przy oknie, wiec normalnie jestem troszeczke mniej blada, ale ogolnie jestem zatwardzialym przeciwnikiem wszelkich solariow
). a tak to mam takie np. z niby bila do bilarda, czarnym kotem na rozowym tle, czarno-bialym wirem itp. 

wiec zazdraszczam
gratuluję 

jeśli chodzi o ortografię to jestem spokojna, ale co do ładnego pisma to nie wiem
Już niedługo będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, zostaniesz szczęśliwą żonką, zdrówko wróci! Innej opcji nie ma