|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Ale pada.. widziałyscie!
|
|
#632 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę dziewczyny podziwiam was ze wy juz macie sukienki, buty, nawet obraczki tyle czasu wczesniej
![]() A co do zaproszen to u mnie daje sie tak 2-3 miesiace wczesniej. Ostatnio znajomi dali nam z miesiac wczesniej ale duzo wczesniej nas zapraszali tylko nie mieli czasu nam dac tych zaproszen wiec dla mnie nie bylo problemu i jesli ja tez tak bede miala ze swoimi zaproszeniami to dam znac co i jak a juz tak oficjalnie damy kiedy bedziemy mieli mozliwosc ![]() dziewczyny jak myslicie pomogla wam cos belissa? Bo ja jak jestem w domu to biore zwykla a jak w wawie to hydro ale od paru dni. I ciekawa jestem czy wiac jakies efekty u was, u mnie na przemian raz slonce, raz pochmurno i snieg
|
|
|
|
#634 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16796521]Gosia, a poszukasz i jak znajdziesz prześlesz
??[/QUOTE] Guśka już ci miałam szukac kiedy odkryłam że miałam format jak mi sie komp zepsuł, chyba nie mam tej piosenki.. próbowałam szukac na wrzucie ale też nie znalazłam :/ Cytat:
![]() Dzięki centi Powiem Ci że egzamin sam w sobie masakrą nie był tylko już się martwiłam że się na niego spóźnię... Bo 2 wypadki były po drodze i były wahadełka.. masakraIdę odpocząc godzinkę bo później jeszcze korki mam... Matkooo
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do belissy to nie wiem ja dopiero 10 dni biorę: Ale mam nadzieję, że efekty jakieś będą
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
my wlasnie rodzinie chcemy rozdac w swieta wialkanocne
wszyscy beda w miare zebrani w jednym miejscu, wiec mysle, ze kwestia 4 dni i bedzie 60 zaproszonych osob a znajomym pewnie zaczniemy dawac gdzies tak od polowy marca, bo to jednak z kazdym trzeba sie umowic, wiec troche to potrwa ![]() mysle, ze te 4 miesiace przed slubem to tak optymalnie bedzie - moze nie zdaza pogubic zaproszen, a z drugiej strony zdaza sobie zaplanowac wakacje (jakby ktos przypadkiem zapomnial, bo wszyscy juz wiedza kiedy slub )Cytat:
![]() poprostu niektorzy sa bardziej podekscytowani i chca miec wszystko gotowe tu i teraz, a innym sie mniej spieszy a wszystkie na pewno zdazymy ![]() Cytat:
![]() u mnie sloneczko swieci ![]() mmmm ale mam ochote na kregle trzeby by tu kogos ze znajomych dzis wyciagnac
|
||
|
|
|
#637 |
|
Rozeznanie
|
Dobra dziewczyny pomóżcie bo za tydzien ide do salonu i musze sie zdecydowac na welon. To jest moja suknia na modelce plus na jakies dziewczynie z netu.
Mam swoje zdjecia z przymiarki z przykladowym welonem ale jakos tak nie chce wrzucać je na ogólno dostępne forum bo oprócz was inni też zobaczą. Jakies propozycje? |
|
|
|
#638 |
|
Adwokat diabła
|
papuśka laski, będę mam nadzieję później
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() od rana nadawałyście niesamowicie, a teraz widzę, że coś cicho się tu zrobiło ja napisałam dzisiaj ostatni egzamin i nareszcie mam koniec sesji co do rozdawania zaproszeń, to u mnie w rodzinie jest zawsze tak, że każdy wie już o weselu duuuuużo wcześniej i zaproszenia rozdaje się tak na 2 miesiące przed weselem. i my pewnie też tak zrobimy. kto ma być na naszym weselu już dobrze o tym wie, do tego nie będzie to już czas urlopów i nie będzie to kolidować z wakacyjnymi wyjazdami, więc na pewno nie będzie to dla nikogo problemem jeśli oficjalne zaproszenie dostanie gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. a, że rodzinę całą mamy w okolicach Tż (i może ja już też tam będę od wakacji mieszkała) i ze wszystkimi zaproszonymi znajomymi często się widujemy, to całe to rozdawanie zaproszeń pójdzie nam szybko i sprawnie
|
|
#640 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() nie ma szans zebym Was nadrobila ![]() dzis idziemy do ksiedza-jak tz zdazy rozmawialyscie o zaproszeniach..u mnie tez cala rodzinka wie o weselu duzo wczesniej-i wiedza kto zostanie zaproszony-wiec zaproszenia to tylko formalnosc i pewnie rozdamy je 2-3 miesiace wczesniej tak,zeby mieli jeszcze czas na potwierdzenie przybyciapoki co o zmianie daty wie malo kto wiec bedzie zaskoczenie dla rodzinki i znajomych ze nie 2011 a 2010 no i dwa wesela w rodzinie-moje i brata
|
|
|
|
#641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bellisa nie działa na mnie łykałam i paznokcie kiepskie miałam
|
|
#642 |
|
Adwokat diabła
|
heello, jestem
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sadzicie o tym bizu?
to sa 3 komplety + zdjecia na laskach i jedne kolczyki solo, ktorych zdjecia w uzyciu niestety nie ma.ktory by najbardziej pasowal do mojej sukni? |
|
|
|
#644 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello! Zlitujcie się! Nie dam rady Was nigdy nadrobić
Czy coś istotnego mnie ominęło? Zdążyłam tylko zauważyć, że pisałyście o tym, kiedy rozdajecie zaproszenia. U mnie jest podobnie, ok. 2 miesiące wcześniej. A i tak duża część rodziny i znajomych wie od dawna o naszym ślubie.Madziulka suknię będę mieć nową Centipede no właśnie przypomniałaś mi, że również planujesz niebieski bukiet Ja się waham czy niebieski czy fioletowy. Wczoraj mi kobieta powiedziała tak jak Tobie, że jesli naturalnie niebieskich kwiatów nie dostaną, to mają różne metody na farbowanie.
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-01-29 o 17:27 |
|
|
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi babk aprzypięła hiszpański welon i tez ładnie wyglądało, ale u iebie hiszpański odpada chyba, bo masz kwiatka. Cytat:
Te ostatnie, które wkleiłas sa najładniejsze chyba a mi sie podobaja te http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...skie-brioletki http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...skie-brioletki http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...15&sName=carla http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...stal-briolette http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...&sName=iceland http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...arbara-crystal http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...=santa-barbara może nawet zamówię na próbę jedne kolczyki
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-29 o 17:38 |
||
|
|
|
#647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki tylko ty mnie zauważyłaś Myślałam właśnie o długiej mgiełce równej z trenem ale bałam się że kompletnie by nie pasował bo zdaję sobie sprawę że najlepszym rozwiazaniem byłoby bez welonu no ale ja chce Hiszpański nie pasuje chyba że kwiatka bym wypruła ale mam inne plany ( chcę go obszyc perełkami)Tylko taki welon to dlugi jak tren czy jak tren podpięty czy do pasa? |
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam maila do tej bizu czy mozna kupić same kolczyki z jednego kompletu, bo mi się podobaja, to sa chyba nawet te same co w Madonnie, to 50 zł mogę za nie dać W razie czego kupię te http://butik.bialamagia.pl/index.php...ype=1&iPhoto=1
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-29 o 17:51 |
|
|
|
|
#649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze teraz pomysle o delikatnym kwiatku po przeciwnej stronie niz ten na ramieniu
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa Woda wlejała fajne linki z kwiatkami do włosów Chyba etsy i pakamera to były.Ja jestem bardzo na tak n akwiatka po przeciwnje stronie kwiatka na ramieniu
|
|
#651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o mierzylam ta suknie marise szkoda ze u mnie odpadaja suknie bez ramiaczek ale ten kwiat fajny tak nowocześnie czyli to co lubie moze lepiej niz prawdziwy bo glupio bedzie chodzic ze zwiedla zielenina na glowie slyszalam ze jednej pannie roze zczernialy wrecz jeszcze raz dzieki za zainteresowanie |
|
|
|
|
#652 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście wolałabym zmywarkę do zabudowy, wygląda estetyczniej i nie wyróżnia się tak na tle całości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
My za 70 czy 75 zaproszeń zapłaciliśmy 100zł, ale musimy dane wpisać sami. Mam ładne pismo, więc luzik dam radę ![]() Co do prądu to u mnie w domu jest tylko prąd, a dom ogrzewamy węglem Dajemy radę, zwłaszcza że ceny gazu też do najniższych nie należą...Poza tym podczas rozmów z ludzmi, sąsiadami o podobnych powierzchniach domu i liczbie osób w rodzinie tak +- wiadome którzy mają gaz i prąd w domu, to nasze rachunki są bardzo porównywalne a często ciut niższe Cytat:
Poza tym jakby Ci się trafiła okazja kupna fajnych butów lub innej ślubnej rzeczy to też byś kupiła i nie czekała do czasu aż do ślubu zostaną dwa tygodnie, więc nie pisz że Nas podziwiasz bo brzmi to dziwnie ![]() Cytat:
Chociaż lubię czasami ubrać biżuterię a'la perły ![]() Ale do Ciebie pasuje mi jakaś biżuteria z pazurem ![]() Wróciłam z Ikei z miską
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Obca, dzięki za linka
Chili, ja już wcześniej pisałam, że rozdałam już kilka zaproszeń, i nie zastanawiałam się ani przez chwilę czy to wypada czy nie ![]() Jeśli chcecie we dwójkę zapraszać, a nie będziecie mieli później okazji to myślę że jak najbardziej ok ![]() Ale generalnie resztę zaproszeń chcemy rozdać tak 2-3 miesiące przed ślubem Lain, mi się najbardziej podoba ta biżu z przedostatniego zdjęcia (sukni nie liczę) Uff, dobrze, że tydzień już się skończył, bo jestem strasznie wymęczona
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
chilanes dziekuje, ja niestety jutro do pracy
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny,
leże wymordowana w łóżeczku nasz nowy piesek nas wykańcza ![]() boli mnie ząb po wizycie u dent, i jutro muszę skończyć zaproszenia, bo leżą na stole już ze 2 tygodnie. Ogólnie nic się nie chce.
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
co za dzień ![]() normalnie padam ze zmęczenia wiec nawet z Wami nie poklikam nic, ale przeczytałam wszystko wiec dobranoc
|
#657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Włącz go i sprawdź czy się przypadkiem sam nie naprawił
Mhm... Mam 3 młodsze siostry. Ależ siostrzyczka dziś była zadowolona, że mogła ze mną spędzić cały dzień. Najbardziej się cieszyła, że jej pozwoliłam pomagać w kuchni Upiekłyśmy razem babkę i zrobiłyśmy obiad. Poskakałyśmy też trochę na macie do tańca. Ogólnie bardzo udany dzień Jutro kolej na drugą siostrę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W takim razie najlepszy będzie taki gładki i długi (bo taki do pasa by dziwnie wyglądał raczej) ![]() Cytat:
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:49 |
||||
|
|
|
#658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez już sie przekonałam do takiej wersji zobaczymy za tydzien czy bedzie pasowac zrobie zdjecia to jeszcze wkleje ![]() A teraz dobranoc bo tak jak wiekszość padam ![]() |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
Idę już do łóżeczka, bo już mi się oczka zamykają ... A rano muszę wstać ... |
|
|
|
#660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś na tańcach pytałam gościa o tą piosenkę i mówił, ze ma przerobioną na tradycyjnego walca ![]() wyjęłam mi to z ust.... też dziś padam na pyszczek.... jutro kolęda...trzymajcie kciuki żeby dopisali TŻta |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

??
Powiem Ci że egzamin sam w sobie masakrą nie był tylko już się martwiłam że się na niego spóźnię... Bo 2 wypadki były po drodze i były wahadełka.. masakra
a znajomym pewnie zaczniemy dawac gdzies tak od polowy marca, bo to jednak z kazdym trzeba sie umowic, wiec troche to potrwa 

ale ten kwiat fajny tak nowocześnie czyli to co lubie
|Dokładnie 4 miesiące i 3 tygodnie