PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 13:07   #691
aicila
Rozeznanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Po sesji Miesiąc wolnego
Gratuluje
Ja już też jestem po sesji, ale mam tylko 2 tygodnie wolnego no chyba, że nam tak rozpiszą plan, że dopiero w tyg B będę miała zajęcia, to też prawie 4 tygodnie się pobyczę

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 13:13   #692
gospella
Wtajemniczenie

Tosiu będzie wszytko dobrze
Danaeee84 gratulacje
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 13:25   #693
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hehe to bylo robione przy oknie, wiec normalnie jestem troszeczke mniej blada, ale ogolnie jestem zatwardzialym przeciwnikiem wszelkich solariow a ze ostatnio stosuje glownie balsamy wyszczuplajace, a nie brazujace to takie sa tego efekty
ja wlasnie nie przepadam za swiecacymi. w sumie z cyrkonia mam tylko mojego starego kolczyka, ktorego mi dali przy przekluwaniu (zielony ). a tak to mam takie np. z niby bila do bilarda, czarnym kotem na rozowym tle, czarno-bialym wirem itp. jeden mam taki fajny, ktory zamiast dolnej kulki ma taki jakby ogonek diabelka, ale cos mi z nim niewygodnie, bo mi sie w brzuch wbija jak siedze
Ja też jestem przeciwnikiem solariów, ale Ty to chyba masz bardzo jasną karnację bo Ja jakoś ciemniejsza jestem
Ojj to nie mój gust zupełnie z wampirami czy bilami

Tośka Ja nie jestem w temacie więc proszę powiedz z jakiego powodu byłaś u lekarza i czy dlatego masz dołek?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 14:00   #694
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny co sadzicie o tym bizu? to sa 3 komplety + zdjecia na laskach i jedne kolczyki solo, ktorych zdjecia w uzyciu niestety nie ma.
ktory by najbardziej pasowal do mojej sukni?
jak dla mnie ten ostatni komplet z połączeniem pereł i krystałów byłby najlepszy
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

odwołali mi dzisiaj akcję promocyjną echh

chyba zabiorę się za pracę mgr, bo przejazd już odśnieżony, wszystko posprzatne i mi się nudzi

tak poza tym 111 dni

tośka dzisiaj dokładnie 2 tygodnie do ślubu szok normalnie kiedy to zleciało stresik już jest ?? wracaj szybko do zdrówka

a dzisiaj tancia szykuje się ne wesele szwagra ??
tak, tancia dziś baluje

Tośka bedzie dobrze
Stary 2010-01-30, 14:05   #695
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a dzisiaj tancia szykuje się ne wesele szwagra ??
o wlasnie to chyba dzis ciekawe co tam slychac

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć chudzino
kolczyk fajny, tez chciałam zawsze mieć, bo strasznie seksownie to dla mnie wygląda ale mam za duży brzuchol i już tak seksownie by nie było
czesc
oj ja tam przez te wszystkie lata miala bardzo rozne rozmiary brzuchola TZowi kolczyk podobal sie przy kazdym rozmiarze
musze jeszcze nad nim popracowac, bo chce zeby byl bardziej umiesniony, a teraz to mi miesnie widac tylko przy robieniu brzuszkow i jak je napne no ale do wyjscia na plaze jeszcze pol roku chodzenia na aero i silke, wiec moze uda sie jeszcze zdzialac

Cytat:
Po sesji Miesiąc wolnego
gratuluje mi jeszcze ten nieszczesny wtorek zostal co gorsza czuje, ze bede zdawac poznym wieczorem/w srodku nocy (egzamin ustny, ja na liscie jestem 13, dziekan lubi dluuugo kazdego przepytywac, a do tego w srodku dnia sobie wychodzi na 2,5h na imieniny pani dziekan )

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Faktycznie bladzioszek ale jakie ładne wcięcie w tali przez brak tego elementu musialam zrezygnować z rybek wiec zazdraszczam
My tez juz wplacilismy 1/3 zaliczki ale wzielismy ubezpieczenie bo bylo niedrogie cos ponad stowe a wystarczy zaswiadczenie od lekarza i juz uwzgledniaja a tak a propo na Krete lecimy
w moim przypadku rybki tak czy siak odpadaja, bo przy moich dosc szerokich bioderkach takie zwezanie przy kolanach i rozszerzanie przy lydkach wyglada fatalnie nawet mierzylam jedna rybke zeby sie upewnic i co gorsza jakos tak jej kroj mnie skrocil (a tu na prawde jest niewiele do skracania, bo wzrostem nie grzesze )
dlatego suknie owszem mam obcisla, ale od bioder w dol jest prosta

my jak nam pani w Itace powiedziala przy jakiego kalibru chorobach to obowiazuje to stwierdzilismy, ze jak bedziemy umierac to juz nam ta kasa bedzie zwisac mnie najbardziej rozsmieszyl punkt, ze ubezpieczenie obowiazuje w przypadku, gdy w zakladzie pracy jest strajk, ale tylko gdy ty jestes jego dyrektorem
no takie dziwne tam zapisy byly, ze stwierdzilismy, ze sobie darujemy
my do Egiptu

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja też jestem przeciwnikiem solariów, ale Ty to chyba masz bardzo jasną karnację bo Ja jakoś ciemniejsza jestem
Ojj to nie mój gust zupełnie z wampirami czy bilami
to prawda - zima, jak juz zejdzie wakacyjna opalenizna, bladzioch ze mnie pierwsza klasa to tez pewnie wynika z tego, ze z natury mam ciemnoblond wlosy, wiec i skora jest proporcjonalnie jasna ale ja tam sie nie przejmuje - w sumie lubie moja zimowa bladosc fajnie sie komponuje z ciemnymi wlosami
z jakimi wampirami?

TZ wlasnie zarzadzil, ze idziemy mu kupic perfumy, wiec wypisalam tez dla siebie nazwy polecanych perfum i trzeba sie bedzie wybrac na niuchanie chce cos fajnego na slub, a jak tak wchodze nieprzygotowana do perfumerii to wacham wszystko po kolei (nawet jakies smierdziuchy) i szybko wech trace
Wy przewidujecie jakies specjalne perfumy na slub czy uzyjecie jakis ulubionych? bo ja mam chyba ochote na cos nowego
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 14:16   #696
chilanes
Zakorzenienie

ja użyję sprawdzonych i lubianych eksperymenty pozostawiam na mniej ważne dni
Stary 2010-01-30, 14:21   #697
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Po sesji Miesiąc wolnego
gratuluję

Cytat:
my do Egiptu
my też

Cytat:
TZ wlasnie zarzadzil, ze idziemy mu kupic perfumy, wiec wypisalam tez dla siebie nazwy polecanych perfum i trzeba sie bedzie wybrac na niuchanie chce cos fajnego na slub, a jak tak wchodze nieprzygotowana do perfumerii to wacham wszystko po kolei (nawet jakies smierdziuchy) i szybko wech trace
Wy przewidujecie jakies specjalne perfumy na slub czy uzyjecie jakis ulubionych? bo ja mam chyba ochote na cos nowego
hm.. myślałam nad czymś nowym, ale pewnie skończy sie na tym że nie będę mogła się zdecydować i Hugo Boss Intense moja odwieczna miłość weźmie górę

lecę sie szykować, krwisto czerwone pazurki już mam, ale są śliczne

miłego popołudnia i wieczorku

aaaa juz wiem, miałam Wam powiedzieć, ze dziś był sen ślubny (bardzo dawno już mi sie nic ślubnego nie śniło) wybieraliśmy z moim TZcikiem obrączki, u mojego wujka na działce i kobieta która nam pomagał była tak zakręcona, że o matko, wszystko jej z rąk leciało a my oczywiście nie mogliśmy się zdecydować, chyba ze 20 rożnych przymierzaliśmy :/

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2010-01-30 o 14:24
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 14:30   #698
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja użyję sprawdzonych i lubianych eksperymenty pozostawiam na mniej ważne dni
ja bym chciala cos takiego co mi sie potem bedzie jednoznacznie kojarzylo z tym dniem
musze powachac Givenchy - Amarige Mariage podobno zostaly specjalnie stworzona z mysla o slubie (pewnie jakies smierdziuchy )

Cytat:
my też

hm.. myślałam nad czymś nowym, ale pewnie skończy sie na tym że nie będę mogła się zdecydować i Hugo Boss Intense moja odwieczna miłość weźmie górę

lecę sie szykować, krwisto czerwone pazurki już mam, ale są śliczne
ooo a do ktorego miasta lecicie?
ja jak sie nie bede mogla zdecydowac to chyba stanie na starej dobrej Ninie Ricci - Nina uwielbiam ten zapach na lato
oo to wczesnie sie na imprezke wybierasz my dzis mamy kolejna lekcje tanga
ja sie wlasnie zabieram do malowania na krwistoczerwono, ale pazurkow u stop
Stary 2010-01-30, 14:31   #699
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chciala cos takiego co mi sie potem bedzie jednoznacznie kojarzylo z tym dniem
musze powachac Givenchy - Amarige Mariage podobno zostaly specjalnie stworzona z mysla o slubie (pewnie jakies smierdziuchy )

ooo a do ktorego miasta lecicie?
ja jak sie nie bede mogla zdecydowac to chyba stanie na starej dobrej Ninie Ricci - Nina uwielbiam ten zapach na lato
oo to wczesnie sie na imprezke wybierasz my dzis mamy kolejna lekcje tanga
ja sie wlasnie zabieram do malowania na krwistoczerwono, ale pazurkow u stop
ojjjj jak stworzone z myślą o ... (czymkolwiek) to przeważnie śmierdziuchy
Stary 2010-01-30, 15:01   #700
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ojjjj jak stworzone z myślą o ... (czymkolwiek) to przeważnie śmierdziuchy
cos w tym jest

tak sobie mysle, ze na moja relacje ze slubu bedziecie musialy troche poczekac, bo w naszym przyszlym mieszkanku nie ma neta trzeba bedzie dopiero zalozyc

dobra, ja sie zmywam milego wieczoru
Stary 2010-01-30, 15:12   #701
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:

w moim przypadku rybki tak czy siak odpadaja, bo przy moich dosc szerokich bioderkach takie zwezanie przy kolanach i rozszerzanie przy lydkach wyglada fatalnie nawet mierzylam jedna rybke zeby sie upewnic i co gorsza jakos tak jej kroj mnie skrocil (a tu na prawde jest niewiele do skracania, bo wzrostem nie grzesze )
dlatego suknie owszem mam obcisla, ale od bioder w dol jest prosta

my jak nam pani w Itace powiedziala przy jakiego kalibru chorobach to obowiazuje to stwierdzilismy, ze jak bedziemy umierac to juz nam ta kasa bedzie zwisac mnie najbardziej rozsmieszyl punkt, ze ubezpieczenie obowiazuje w przypadku, gdy w zakladzie pracy jest strajk, ale tylko gdy ty jestes jego dyrektorem
no takie dziwne tam zapisy byly, ze stwierdzilismy, ze sobie darujemy
my do Egiptu
Właśnie nie miałam na myśli rybek tylko obcisłych do bioder no nie ważne suknie mam i ja kocham ps a wzrostem tez nie grzesze 162 mimo iz Pani w urzedzie przy składaniu dowodu powiedzila ze podobno to srednia krajowa

Mi powiedzieli ze wystarczy zaswiadczenie o zapaleniu oskrzeli, zlamaniu nogi i nawet zaswiadczeniu z pracy ze szef ci nie daje urlopu wiec git wszystko monza zalatwic

Co do perfum tez kocham Nine i Dior Addict ale za mocny jest i na wiosne mam zamiar sie rozejrzec za czyms nowym

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2010-01-30 o 15:13
natisska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 15:31   #702
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
cos w tym jest

tak sobie mysle, ze na moja relacje ze slubu bedziecie musialy troche poczekac, bo w naszym przyszlym mieszkanku nie ma neta trzeba bedzie dopiero zalozyc

dobra, ja sie zmywam milego wieczoru
będziesz nas w niepewności trzymała
Ehh ja pewnie też zaraz po ślubie czasunie bedę miała
Stary 2010-01-30, 15:35   #703
mariiasia
Zadomowienie

cześć dziewczyny!

ale jestem padnięta dziś miałam egz, więc wczoraj do późna się uczyłam. przy czym jak przyszłam na egz to profesor powiedział, ze kto ma niewyraźnie jego zdaniem pismo lub robi błędy ortograficzne lub stawia za małe literki to na pewno obleje jeśli chodzi o ortografię to jestem spokojna, ale co do ładnego pisma to nie wiem
zobaczymy jak to będzie

idę się kimnąć troszeczkę, bo potem randkuję z tżcikiem

p.s. zaklepaliśmy datę u księdza, więc oficjalnie 25.09 o godz. 15
i dostaliśmy instrukcje od księdza co kiedy jak i gdzie i karty do poradni i na nauki

pozdrówka wszystkim i ogromne uściski dla Tosi

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:48   #704
certina4
Wtajemniczenie

witajcie przy weekendzie

my dzisiaj w końcu odpaliliśmy mój samochodzik i pojeżdziliścmy trochę z TŻ i pooglądaliśmy mieszkania- niestety tylko z zewnątrz. Trzeba myśleć o mieszkaniu bo raczej nie będziemy mogli zostać u mnie po ślubie

Tosiu nie przejmuj się, tylko 2 tygodnie i Twoje życie nabierze kolorów

Danaeee zazdraszczam wolnego

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:51   #705
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Lain i Lusmarija jaki hotrl wybrałyście, bo właśnie mam 2 oferty i się zastanawiam nad Faraana Club i Grand Plaza.

My do Egiptu(choć długo się broniłam) bo w kwietniu to jeszcze tam najcieplej będzie... ile płacicie za wycieczkę?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:53   #706
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Po sesji Miesiąc wolnego

Gratulacje

ja niestety muszę czekać na kolejny egzamin do 8 lutego, a został mi tylko jeden wrr.. jak ja nie lubię takich długich przerw bo potem ciężko mi się zabrać u nas ludzie to najchętniej by sobie rozłozyli egzaminy na cały luty, a nie mamy ich dużo.. ja tam wolę mieć np co 2-gi dzień i bez krzyku

dzisiaj zdązyłam wuciagnąc notatk na pracę mgr i na tym się mój zapał skończył, ale muszę się za to porządnie zabrać i do końca lutego napisać, żeby potem szybko badania dokończyć i wsio mimo iż motywacja jakaś jest, bo trzeba się ślubem zająć, ale mi się nie chce
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 16:50   #707
caprica6
Wtajemniczenie

Witajcie weekendowo PMki

Lain ale masz zgrabny brzuch! Takiego chudego chyba nigdy nie mialam, ale tez mam fotke mojego zanim zaciazylam wiec bede miec porownanie Mojemu TŻowi sie podobaja kolczyki i ciale mnie namawia, jakos nie chcialo mi sie robic bo nie lubie mojeo brzucha Teraz jak patrze na ta swoja fotke to przyznaje ze byl calkiem niezly, nie to co teraz

Widze ze niektore po sesji, gratulacje To ja sie tez pochwale ze skonczylam podyplomowke i odebralam juz dyplom

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-01-30 o 16:52
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 17:05   #708
chilanes
Zakorzenienie

caprica6 gratuluję! A jak Ty się czujesz?
Stary 2010-01-30, 17:18   #709
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
caprica6 gratuluję! A jak Ty się czujesz?
Dziekuje Czuje sie calkiem dobrze, bylam na pysznym obiadku, pospalam i czuje sie jak nowo narodzona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 17:21   #710
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Lain ale masz brzuch jak deska płaski , ja też chcę mój płaski brzuch bo teraz to normalnie mam nie do pokazywania ale chudnę i mięśnie juz powoli widać, a powiedz mi ...jak Ty ćwiczysz, że Ci się robi taki płaski bez zarysu mięśni? Bo ja bym chciała taki mniej mięśniowy na dole ale najpierw muszę sie z boczkami rozprawić

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-30 o 17:22
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 18:21   #711
gospella
Wtajemniczenie

temat wieczoru: brzuch Lain - podziwiam, sama nie mialam i mieć takiego nie będę
znowu senny wekend, jak ten czas biegnie
Stary 2010-01-30, 18:23   #712
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witajcie weekendowo PMki

Lain ale masz zgrabny brzuch! Takiego chudego chyba nigdy nie mialam, ale tez mam fotke mojego zanim zaciazylam wiec bede miec porownanie Mojemu TŻowi sie podobaja kolczyki i ciale mnie namawia, jakos nie chcialo mi sie robic bo nie lubie mojeo brzucha Teraz jak patrze na ta swoja fotke to przyznaje ze byl calkiem niezly, nie to co teraz

Widze ze niektore po sesji, gratulacje To ja sie tez pochwale ze skonczylam podyplomowke i odebralam juz dyplom
ale ja w tyle jestem gratuluję dzidziusia nie wiem czy planowane czy nie, ale fajnie
Stary 2010-01-30, 18:27   #713
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ja w tyle jestem gratuluję dzidziusia nie wiem czy planowane czy nie, ale fajnie
Troszke dzidzia szybciej przyszla ale sie cieszymy Dzieki

Stary 2010-01-30, 18:32   #714
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Troszke dzidzia szybciej przyszla ale sie cieszymy Dzieki

to najwazniesze a masz już suknię ślubną?
Stary 2010-01-30, 18:51   #715
chilanes
Zakorzenienie

hmm co by tu na kolację zjeść ....
Stary 2010-01-30, 20:04   #716
obca7
Wtajemniczenie

Boże jaka ja jestem chora. Głos straciłam i gorączkę mam. Już cały tydzień chorowałam a wczoraj mnie dobiło

A co do zespołu to juz ten mieliśmy sprawdzony. bylismy an jednym weselu na którym grai i na 3 imprezach karnawałowych. Ale ta była najlepsza. Jakby była mozliwość to bym jeszcze raz poszła-a dzisiaj też grają, bo na 2 dni ta impreza jest podzielona

Tośka już Ci wreszcie piszę(przepraszam ze dopiero teraz ale prze ta moja chorobe przespałam dosłownie cały dzień). No i sprawdziła i wg mnie nie strzęi sie.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-01-30 o 20:06
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 20:38   #717
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Tosiu główka do góry Słońce! Już niedługo będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, zostaniesz szczęśliwą żonką, zdrówko wróci! Innej opcji nie ma
Cytat:
Tosia zdrówko najważniejsze wiem że łatwo mówić jak sie nie ma pieniędzy a jeszcze tyle wydatków na horyzoncie, ale jesteście we dwoje to sobie poradzicie, trzeba myśleć pozytywnie
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16830428]
Toska nie łap doła przecież za chwilę najpiękniejszy dzień w Twoim życiu, a potem zobaczysz wszystko się ułoży!!! Zawsze po dołku musi przyjąć górka [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Tosiu będzie wszytko dobrze
Cytat:
Tośka bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
pozdrówka wszystkim i ogromne uściski dla Tosi
Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Najwazniejsze, że jest choróbsko do wyleczenia, a po weselu faktycznie kaski przybedzie i jako żona inaczej na to spojrzysz więc byle do ślubu
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Tosiu nie przejmuj się, tylko 2 tygodnie i Twoje życie nabierze kolorów
Dziękuję dziewczyny
Naprawdę lepiej się dzięki Wam czuję

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Tośka Ja nie jestem w temacie więc proszę powiedz z jakiego powodu byłaś u lekarza i czy dlatego masz dołek?
Dołek przede wszystkim ze względów finansowych a kiepskie samopoczucie się do niego dokłada.
Nie pisałam tego tutaj, chodzi o sprawy kobiece, jest to dość bolesne i utrudnia mi normalne funkcjonowanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Tośka już Ci wreszcie piszę(przepraszam ze dopiero teraz ale prze ta moja chorobe przespałam dosłownie cały dzień). No i sprawdziła i wg mnie nie strzęi sie.
Dziękuję ślicznie
Nie daj się chorobie

Ja coraz mniej panuję nad sytuacją
Zmieniliśmy decyzję co do wódki-będzie Czysta de Luxe Żołądkowa gorzka

Dostałam info z zajazdu, że kokardy musimy zrobić w piątek do godz.14. Myślałam, że zrobimy to po południu, jak moja świadkowa przyjedzie, no ale cóż

Na tą chwilę na pierwszy taniec przewidujemy "When a man loves a woman" Boltona, ale tańczyć nadal nie umiemy

No i miałam dziś w nocy dwa koszmarne sny, w tym jeden ślubny
Otóż w dzień ślubu zakładam suknię. Kilka z Was dziewczyny mi towarzyszy (to nic że nie wiem jak wyglądacie). I nagle zdaję sobie sprawę, że zapomnieliśmy z Tż przywieźć z Krakowa moją biżuterię i nie mam co na szyję włożyć i w rozpaczy próbuję wygrzebać z pamięci, która z Was kupiła też biżu z perełkami i mogłaby mi pożyczyć
Niby mało koszmarne, ale ja już i tak nerwowa jestem

No i nie będę miała panieńskiego.
Z powodu choróbska miałam wyrwany z życia cały ten tydzień i nic nie zrobiłyśmy w tym kierunku, a teraz moja świadkowa jest poza zasięgiem, no i trudno.

To by było na tyle, jeśli chodzi o mój monolog
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 20:42   #718
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny
Naprawdę lepiej się dzięki Wam czuję

Dołek przede wszystkim ze względów finansowych a kiepskie samopoczucie się do niego dokłada.
Nie pisałam tego tutaj, chodzi o sprawy kobiece, jest to dość bolesne i utrudnia mi normalne funkcjonowanie

Dziękuję ślicznie
Nie daj się chorobie

Ja coraz mniej panuję nad sytuacją
Zmieniliśmy decyzję co do wódki-będzie Czysta de Luxe Żołądkowa gorzka

Dostałam info z zajazdu, że kokardy musimy zrobić w piątek do godz.14. Myślałam, że zrobimy to po południu, jak moja świadkowa przyjedzie, no ale cóż

Na tą chwilę na pierwszy taniec przewidujemy "When a man loves a woman" Boltona, ale tańczyć nadal nie umiemy

No i miałam dziś w nocy dwa koszmarne sny, w tym jeden ślubny
Otóż w dzień ślubu zakładam suknię. Kilka z Was dziewczyny mi towarzyszy (to nic że nie wiem jak wyglądacie). I nagle zdaję sobie sprawę, że zapomnieliśmy z Tż przywieźć z Krakowa moją biżuterię i nie mam co na szyję włożyć i w rozpaczy próbuję wygrzebać z pamięci, która z Was kupiła też biżu z perełkami i mogłaby mi pożyczyć
Niby mało koszmarne, ale ja już i tak nerwowa jestem

No i nie będę miała panieńskiego.
Z powodu choróbska miałam wyrwany z życia cały ten tydzień i nic nie zrobiłyśmy w tym kierunku, a teraz moja świadkowa jest poza zasięgiem, no i trudno.

To by było na tyle, jeśli chodzi o mój monolog
no sen niezły, ja nie mam jeszcze ślubnych snów
my tez tę wódkę mamy po ile kupujecie
a panieński- ja to nie wiem czy chcę- bo do knajpy to nawet nie chce mi się iść
Stary 2010-01-30, 20:50   #719
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
no sen niezły, ja nie mam jeszcze ślubnych snów
my tez tę wódkę mamy po ile kupujecie
a panieński- ja to nie wiem czy chcę- bo do knajpy to nawet nie chce mi się iść
Ja pierwszy koszmar ślubny miałam jakoś zaraz po zaręczynach-w dzień ślubu zorientowałam się, ze nie mam sukni

My wódkę mamy w cenie przyjęcia - po 0,5l na parę i kilka butelek w depozycie

Ostatnimi czasy na żadnych imprezach nie bywam i nawet mnie jakoś silnie nie ciągnie, ale panieński bym chciała, tyle że bez wielkich szaleństw
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 20:54   #720
aicila
Rozeznanie

Witam wieczorową porą
ja właśnie wróciłam z mega udanych zakupów

toskaKrk najważniejsze żebyś była w formie na weselisku, a cała reszta (czyli np. wieczór panieński) możesz spokojnie olać.
zresztą ja też jeszcze nie wiem czy takowy chce mieć. ja tam się nie muszę "wyszaleć" przed ślubem

obca7 super, że się wybawiliście no ale szkoda, że resztę weekendu musisz spędzić w łóżku... wracaj szybko do zdrowia!

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości