|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
hejka!
ale mi się nudziiiii.... ![]() ze względu na to że jutro mam jedyny wolny dzień, bo nie mam ani egz ani zajęć, a w pn znowu do pracy to mieliśmy z tżtem zrobić sobie małe randez vous dziś. a on co? przyszedł do mnie i powiedział, że on był u mamusi i tak się objadł, ze już na nic nie ma siły i że idzie spać.nie ma jak tak, za***ista randka. trochę mi przykro, no ale to w końcu facet, więc na jedzenie od mamy się rzuca jak wygłodzony ![]() :co ol:tosia nie martw się panieńskim. zawsze możesz sobie zorganizować imprezkę z koleżankami po ślubie i wtedy wspólnie poplotkować aicila a co sobie kupiłaś? ![]()
|
|
#722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety moja relacja bedzie pewnie dopiero koncowka sierpnia, bo jeszcze przed podroza poslubna nie bedziemy zakladac neta, bo glupio placic za pol miesiaca niekorzystania z niego. ale jak juz dostaniecie relacje to razem z relacja z podrozy poslubnej, wiec bedzie co czytac ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16834792]Lain i Lusmarija jaki hotrl wybrałyście, bo właśnie mam 2 oferty i się zastanawiam nad Faraana Club i Grand Plaza. My do Egiptu(choć długo się broniłam) bo w kwietniu to jeszcze tam najcieplej będzie... ile płacicie za wycieczkę?[/QUOTE] oo widze, ze na Sharm sie decydujecie my juz tam bylismy, wiec na podroz poslubna jedziemy do Marsa Alam (hotel Iberotel Lamaya Resort), bo chcemy ponurkowac, a tam sa jeszcze w miare dziewicze i niezniszczone rafy koralowe choc juz pewnie niedlugo ![]() oba hotele ktore rozwazasz kojarze, bo tez je rozwazalam wyladowalismy wtedy w koncu w Iberotelu Club Fanara (ktory baaardzo polecam, z reszta sasiaduje plot w plot z Faarana Club ).wybor zalezy od tego na czym Wam bardziej zalezy jezeli na snurkowaniu na pieknej rafie, ewentualnie plywaniu przy brzegu i raczej glosnej wloskiej (pelno Wlochow w hotelu i animacje tez glownie po wlosku) atmosferze to Faarana Club. a jesli stawiacie na troche wyzszy standard (Faarana ma 4 gwiazdki, Grand Plaza 5), ale juz niekoniecznie tak powalajaca rafe i niekoniecznie plywanie przy brzegu (tylko juz bardziej na glebinach do ktorych prowadzi molo, bo zaraz przy brzegu jest rafa) to bierzcie Grand Plaza![]() my wtedy wybralismy Iberotel Fanara wlasnie ze wzgledu na sliczna rafe Ras Um Sid, do ktorej przybijaja jachty z grupkami snurkowiczow, a my to mielismy codziennie za darmoszke ![]() ogolnie czego nie wybierzecie obowiazkowo zabierzcie ze soba pletwy, maski i fajki i posnurkujcie - piekna sprawa my za dwie osoby placimy 7360zl (2 tygodnie, all, pokoj deluxe z widokiem na morze). kolejne 1000 euro to koszt zabawy w nurkowanie niestety nie tania to rozrywka ![]() i jeszcze do tego wycieczki fakultatywne ![]() Cytat:
ciekawe kiedy zaczniesz czuc jakies kopniaki ![]() mi wlasnie TZ z jakiejs tam okazji zafundowal przekluwanie, bo tez mu sie bardzo podobaja i jakos nie wyobrazam sobie juz brzucha bez niego bede musiala kiedys poczytac co zrobic z tym fantem wlasnie w czasie ciazy zeby sie dziurka brzydko nie rozjechala ![]() Cytat:
). ogolnie miesnie brzucha same w sobie sa plaskie, a to co bardziej wystaje to jest tluszczyk je pokrywajacy. ja bym chciala taki brzuszek jak ta pani ma http://img691.imageshack.us/img691/8...ts025289kt.jpg dlatego niedlugo wiekszy nacisk bede kladla na cwiczenia silowe, bo na razie to brzuch idzie w obroty tylko w czesciach silowych zajec z body shape, TBC i sztang (czyli zazwyczaj jakies 5-10 minut cwiczenia samego brzucha), no i na pilatesie sie fajnie cwiczy brzuszek, bo wlasnie mi sie wydaje, ze tak wysmuklajaco przydalyby mi sie jakies zajecia tylko na brzuch. niestety u mnie w klubie takich brak. bede musiala cos wiecej na silce nad nim popracowac. moze ta trenerka, ktora ukladala TZowi program i mi cos na brzuch odpowiedniego ulozy ![]() Cytat:
![]() a ja juz w domku, bo TZ musi sie troche pouczyc na jutrzejszy egzamin studencik moj ![]() obwachalam te Amarige Mariage i moim skromny zdaniem: smrodek ![]() za to dla TZa mamy kilka typow i cos sie zdecydowac nie moze (no pod koniec to juz oboje wech stracilismy, wiec juz nic nie wiedzielismy )
|
||||
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Toska Ty się nie zamartwiaj takimi rzeczami jak wieczór panieński
ja najchętniej bym sobie darowała swój, ale wiem że dziewczyny mi nie odpuszczą...![]() mi też się ostatnio śnił ślub... największym problemem było to że nie kupiliśmy opakowań na ciasto dla gości i nie wiedziałam w co mam im zapakować, no i zespół był beznadziejny i się nikt nie bawił, a mój TŻ bawił się w granie na perkusji Obca szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka, nic się nie przejmuj panieńskim - ja to chyba nawet nie będę chciała robić.. Po co??
Ja już się czuję jak żona TZta (mieszkamy razem), to po co mi jakieś wieczory panieńskie ... wolę nasze, wspólne No i trzymam kciuki, żeby się ze zdrówkiem wszystko ułożyło Dziewczyny, czy wy też macie problemy z logowaniem się na wizaz?? Bo ja musze próbować mnóstwo razy zanim się zaloguję ... wrrr
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
agawoo u mnie bez problemu
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy że coś u mnie jest nie tak
![]() Ale mnie to wkurza Dziewczyny, kupiłam sobie ten balsam rozgrzewający o którym pisałyście wcześniej ![]() Grzeje, że hoho ....zejdzie mi pewnie kilka dni, zanim się przyzwyczaję .. Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-30 o 23:56 |
|
|
|
#727 |
|
Konto usunięte
|
U mnie koszmary ślubne zaczęły się dwa tygodnie temu i sprowadzają się w sumie do jednego: jestem spóźniona
Albo zapraszam kogoś na swój ślub, a się okazało, że powinien być kilka godzin wcześniej i go przegapiłam Chyba odbija się w krzywym zwierciadle moje prawdziwe ja: nigdy się nie spóźniam, zawsze jestem przed czasem i jestem dobrze zorganizowana...
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może masz jakiś dobry plan na boczki? bo trochę mi wypływa haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-30 o 23:36 |
|
|
|
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
wpadłam na chwilkę do was, bo się pilnie uczę do ostatniego egzaminu- podchodziłam do niego już 3 razy i nie mogę zaliczyć...za każdym razem brakuje mi 0,75 albo 1,25 punktu żeby zaliczyć...a na zaliczenie jest 80%. Trzymajcie kciuki we wtorek o 14:30. Wszystko inne zaliczam od razu na 4 i 5 a z tym się nie mogę uporać... Z Tżtem trochę pospędzaliśmy razem czas w łóżku, bo w tygodniu każde jest zmęczone i tak mnie bolą uda, że chyba będę miała zakwasy ![]() Dziś jeszcze muszę się zdecydować co do szablonu tekstu do księgi gości weselnych i zamawiam Będzie obita białym materiałem o ładnej fakturze i z dużym miejscem na zdjęcie na okładce. Do tego 30 stron oddzielonych od siebie pergaminem. Będzie świetna pamiątka z tego pięknego dnia. Podoklejamy później zdjęcia, relacje, rachunki, i inne uzbierane pamiątki. |
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
widocznie taka juz jego uroda i pokochaj go takim jakim jest uwazam, ze masz fajny brzuch i nie ma sie go co czepiac ja planow na nic poki co nie mam robie to co kaza![]() i jak biegne po biezni to z napietym, lekko wciagnietym brzuchem - ciekawe czy to cos daje wydaje mi sie, ze tak ![]() a ostatnio zauwazylam, ze ciezsze sztangi ladniej wysmuklaja ramionka, wiec przeszlam z 3kg na sztandze do 5kg i efekty sa super a my dzis mamy 4 rocznice zareczyn i rowniutkie pol roku do slubu no, wiec TZcik napisze tylko egzamin i zacznie sie nasz rocznicowy dzien pelen przyjemnosci
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć chyba przejdę się we wro po jakiś fitnesach i zobaczę jak to cenowo wychodzi.....
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pół roku to już bardzo malutko Szybko zleci ![]() Miłego świętowania |
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kasia daj spokój swojemu brzuchowi A ja mam dołek, i ogólnie mówiąc odechciało mi się ślubu
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
co to za balsam? ![]() Lain gratulacje my mieliśmy w ubiegłym tygodniu pół roku do ślubu Macie już jakieś plany?w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu , oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy )
|
|
|
|
|
#735 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skłaniam się ku Faraana Club już zrobiłam wstępną rezerwację. Spojrzę jeszcze czy sun&fun mają ten hotel co Wy byliście. My jedziemy na tydzień bo tyle będzie urlopu i musimy wrócić na wesele koleżanki, teraz wycieczka kosztuje ok 2000 na osobę. Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#737 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kasia moze masz kogos znajomego, kto moglby Cie wziac jako osobe towarzyszaca do programu typu Benefit, FitProfit albo FitFlex. w wiekszosci duzych firm sa te programy i kazdy pracownik moze dopisac swoja osobe towarzyszaca. mozna dzieki temu zaoszczedzic mase pieniedzy super sprawa Agawoo mi juz teraz czas tak za*****ala, ze az jest to przerazajace troche moglby troche zwolnic ![]() Certina plany sa takie, ze najpierw w ramach coniedzielnego relaksu sobie jedziemy na jaccuzi i saune (wyprobuje waxa na wlosy ), pozniej wracamy do domku odstrzelic sie do wyjscia, kolacja w restauracji, potem podrinkujemy/popiwkujemy, a potem after party u TZcika ![]() co do fryzjera to ja juz mam zarezerwowanego slub o 16, a jestem umowiona na 9 (fryzura + makijaz)[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16848475]Własnie bardziej zależy nam na rafie i snurkowaniu, bo w hotelu to się spędza noce i tyle. Nie po to jedziemy, żeby w hotelu siedzieć Skłaniam się ku Faraana Club już zrobiłam wstępną rezerwację. Spojrzę jeszcze czy sun&fun mają ten hotel co Wy byliście. My jedziemy na tydzień bo tyle będzie urlopu i musimy wrócić na wesele koleżanki, teraz wycieczka kosztuje ok 2000 na osobę. [/QUOTE] my wlasnie bylismy z sun&fun wiec powinni go miec super byl wlasnie bylismy w nim w maju zeszlego roku na tydzien (choc to okazalo sie stanowczo za krotko )w tym roku niestety ceny sa troche wyzsze przewaga Faarana Club nad Iberotelem jest jedynie taka, ze Faarana ma molo, wiec od razu sobie wskakujesz na gleboka wode przy rafie. z Iberotelu trzeba sobie przeplynac nad rafa co czasem moze byc dosc stresujace, bo ma sie wrazenie, ze sie walnie kolanem itp. (ja raz walnelam kostka i nieciekawie sie to goi wiec uwazajcie zeby sie nie walnac o rafe )mysle, ze warto tez sobie poczytac opinie i poogladac zdjecia na holidaychecku (choc pewnie juz to zrobilas ) ja tak wybieralam hotel ![]() w Sharm jest jeszcze to fajne, ze sa lokalne polskie biura podrozy z duzo tanszymi wycieczkami fakultatywnymi niz u rezydenta. my tylko tak kupowalismy tam wycieczki i sporo zaoszczedzilismy
|
|||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16848475]Chyba mnie obydwie zmolizowałyście, żeby iść na fitness bo zmierzyłam wczoraj sukienkę z wesele zeszłorocznego i wyglądam jak baleronik w mocno opiętej osłonce...
[/QUOTE]tak ale teraz nie stawiam sobie wielkich celów, pierwszy to zobaczyć 5 z przodu a później reszta ja też coś a'la SB stosuję, ale taką po swojemu przerobioną nie jem chcleba, ziemniakó itd i jem małe posiłki, ale częściej no i nie jem kolacji![]() Lain za 80zł?! jejku za tyle to bym od razu poszła myślałam, że to kilka stówek jest
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-31 o 11:17 |
|
|
|
#740 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, że do skóry
Faktycznie blady, ale za to jaki płaski Ja też taki chcę Ale nie chce mi się ćwiczyć i odchudzać, więc sobie odpuszczę Z resztą nawet jak mam mega płaski brzuch to ta dolna część mi tak dziwnie wystaje Nie wiem czy da się coś z tym zrobić ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16830428]Do dobra jesteśmy po kolędzie... wykład był i to dość dosadny (czy to musi tak być? czy nie można inaczej , w okresie narzeczeństwai czystości poczekać? ), ale ksiadz dopisał TŻta i powiedział, że już wszystko w tej samej parafii pozałatwiamy i nie trzeba będzie na zapowiedzi w dwóch kościołach dawać [/QUOTE] To się nasłuchaliście No ale najważniejsze, że TŻ dopisany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ale tak to już jest - obiadek u mamusi przede wszystkim Cytat:
Odwal się od niego, bo jest spoko ![]() Cytat:
Gratulacje z okazji podwójnego święta ![]() Cytat:
Już doczytałam No to może na poprawę humorku opowiem Wam co się nam wczoraj przydarzyło: TŻcik był w kibelku i nagle słyszę, że szarpie za klamkę i nie może wyjść - zamek się zaciął Kazałam mu się uspokoić, wzięłam śrubokręt i próbowałam podważyć ten mechanizm (nie wiem jak to opisać) no ale nie miałam tyle siły. Zapierałam się całym ciałem, ale cały czas nic Tylko futrynę porysałam całą Sąsiada jak na złość nie było w domu, a kumpel TŻta, który mieszka najbliżej nas miał wyłączony telefon. Masakra jakaś. Ostatecznie TŻ staranował drzwi i się uwolnił
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-31 o 11:22 |
|||||||
|
|
|
#741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dzieki temu duuuuzo pieniazkow oszczedzamy wtedy to juz by bylo superowo ![]() dziekuje Cytat:
no to mieliscie wesolo ![]() my tak sie kiedys na wyjezdzie zatrzasnelismy i nie moglismy wyjsc z pokoju
|
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA! ja jako wieczny leń anty wycieczkowy mam ochotę pojechać gdzieś na narty
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ w takich sytuacjach traci zimną krew i strasznie się denerwuję, więc jeszcze na mnie wrzeszczał, jak mi nie wychodziła ta akcja ratunkowa On niestety na każdą sytuację kryzysową tak reaguje Jak sobie palec przecięłam solidnie, tak, że nie mogłam zatamować krwi przez dłuższy czas, to zamiast mi pomóc, też na mnie wrzeszczał, że jestem memeja i że zaraz jego brat i bratowa przyjdą, a ja w takim stanie jestem Ooo... to też wesoło mieliście
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Wam za odpowiedzi
Bo wiem że niektóre z Was umawiały się na ślub do fryzjera/ makijażystki bo miały kogoś zaufanego kto czesał/ malował znajomą itp ale same nie sprawdzałyście tych usług. O matko ale zaplątałam ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- oo ja też miałam stosować SB, nawet książkę pożyczyłam, ale okazało się że stres u mnie działa jak dieta i nie była konieczna, bo nadal chudnę- z jednej strony fajnie i się cieszę, ale wypadałoby teraz wymienić większość ubrań bo są za bardzo workowate- a spodnie to już przede wszystkim
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o godziny, to fryzjer na 8, kosmetyczka na 9 i z powrotem do fryzjerki na dokończenie fryzury (tak sobie zażyczyła fryzjerka), ślub na 17, ale wcześniej mamy plener. |
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
martoolka to niezłą sytuacje mieliście- nie zazdroszczę
|
|
|
|
#749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I całe szczęście, bo jak bym była takim nerwusem jak TŻ i coś by się wydarzyło, to by była ogólna panika i rozsypka i działanie na oślep U mnie najpierw jest mobilizacja, a po fakcie schodzą ze mnie emocje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

).
bede musiala kiedys poczytac co zrobic z tym fantem wlasnie w czasie ciazy zeby sie dziurka brzydko nie rozjechala
Albo zapraszam kogoś na swój ślub, a się okazało, że powinien być kilka godzin wcześniej i go przegapiłam 

, oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy )
ale teraz nie stawiam sobie wielkich celów, pierwszy to zobaczyć 5 z przodu a później reszta
Ja też taki chcę