|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
hejka!
ale mi się nudziiiii.... ![]() ze względu na to że jutro mam jedyny wolny dzień, bo nie mam ani egz ani zajęć, a w pn znowu do pracy to mieliśmy z tżtem zrobić sobie małe randez vous dziś. a on co? przyszedł do mnie i powiedział, że on był u mamusi i tak się objadł, ze już na nic nie ma siły i że idzie spać.nie ma jak tak, za***ista randka. trochę mi przykro, no ale to w końcu facet, więc na jedzenie od mamy się rzuca jak wygłodzony ![]() ![]() tosia nie martw się panieńskim. zawsze możesz sobie zorganizować imprezkę z koleżankami po ślubie i wtedy wspólnie poplotkować ![]() aicila a co sobie kupiłaś? ![]() ![]()
![]() |
#722 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety moja relacja bedzie pewnie dopiero koncowka sierpnia, bo jeszcze przed podroza poslubna nie bedziemy zakladac neta, bo glupio placic za pol miesiaca niekorzystania z niego. ale jak juz dostaniecie relacje to razem z relacja z podrozy poslubnej, wiec bedzie co czytac ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16834792]Lain i Lusmarija jaki hotrl wybrałyście, bo właśnie mam 2 oferty i się zastanawiam nad Faraana Club i Grand Plaza. My do Egiptu(choć długo się broniłam) bo w kwietniu to jeszcze tam najcieplej będzie... ile płacicie za wycieczkę?[/QUOTE] oo widze, ze na Sharm sie decydujecie ![]() ![]() ![]() oba hotele ktore rozwazasz kojarze, bo tez je rozwazalam ![]() ![]() wybor zalezy od tego na czym Wam bardziej zalezy ![]() ![]() my wtedy wybralismy Iberotel Fanara wlasnie ze wzgledu na sliczna rafe Ras Um Sid, do ktorej przybijaja jachty z grupkami snurkowiczow, a my to mielismy codziennie za darmoszke ![]() ogolnie czego nie wybierzecie obowiazkowo zabierzcie ze soba pletwy, maski i fajki i posnurkujcie - piekna sprawa ![]() my za dwie osoby placimy 7360zl (2 tygodnie, all, pokoj deluxe z widokiem na morze). kolejne 1000 euro to koszt zabawy w nurkowanie ![]() ![]() i jeszcze do tego wycieczki fakultatywne ![]() Cytat:
![]() ![]() mi wlasnie TZ z jakiejs tam okazji zafundowal przekluwanie, bo tez mu sie bardzo podobaja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ogolnie miesnie brzucha same w sobie sa plaskie, a to co bardziej wystaje to jest tluszczyk je pokrywajacy. ja bym chciala taki brzuszek jak ta pani ma http://img691.imageshack.us/img691/8...ts025289kt.jpg ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja juz w domku, bo TZ musi sie troche pouczyc na jutrzejszy egzamin ![]() ![]() obwachalam te Amarige Mariage i moim skromny zdaniem: smrodek ![]() za to dla TZa mamy kilka typow i cos sie zdecydowac nie moze (no pod koniec to juz oboje wech stracilismy, wiec juz nic nie wiedzielismy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
Toska Ty się nie zamartwiaj takimi rzeczami jak wieczór panieński
![]() ![]() mi też się ostatnio śnił ślub... największym problemem było to że nie kupiliśmy opakowań na ciasto dla gości i nie wiedziałam w co mam im zapakować, no i zespół był beznadziejny i się nikt nie bawił, a mój TŻ bawił się w granie na perkusji ![]() Obca szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Tośka, nic się nie przejmuj panieńskim - ja to chyba nawet nie będę chciała robić.. Po co??
Ja już się czuję jak żona TZta (mieszkamy razem), to po co mi jakieś wieczory panieńskie ... wolę nasze, wspólne ![]() No i trzymam kciuki, żeby się ze zdrówkiem wszystko ułożyło ![]() Dziewczyny, czy wy też macie problemy z logowaniem się na wizaz?? Bo ja musze próbować mnóstwo razy zanim się zaloguję ... wrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
agawoo u mnie bez problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
To znaczy że coś u mnie jest nie tak
![]() Ale mnie to wkurza ![]() Dziewczyny, kupiłam sobie ten balsam rozgrzewający o którym pisałyście wcześniej ![]() Grzeje, że hoho ....zejdzie mi pewnie kilka dni, zanim się przyzwyczaję .. Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-30 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Konto usunięte
|
U mnie koszmary ślubne zaczęły się dwa tygodnie temu i sprowadzają się w sumie do jednego: jestem spóźniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a może masz jakiś dobry plan na boczki? ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-30 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
wpadłam na chwilkę do was, bo się pilnie uczę do ostatniego egzaminu- podchodziłam do niego już 3 razy i nie mogę zaliczyć...za każdym razem brakuje mi 0,75 albo 1,25 punktu żeby zaliczyć...a na zaliczenie jest 80%. Trzymajcie kciuki we wtorek o 14:30. Wszystko inne zaliczam od razu na 4 i 5 a z tym się nie mogę uporać... Z Tżtem trochę pospędzaliśmy razem czas w łóżku, bo w tygodniu każde jest zmęczone i tak mnie bolą uda, że chyba będę miała zakwasy ![]() Dziś jeszcze muszę się zdecydować co do szablonu tekstu do księgi gości weselnych i zamawiam ![]() Będzie obita białym materiałem o ładnej fakturze i z dużym miejscem na zdjęcie na okładce. Do tego 30 stron oddzielonych od siebie pergaminem. Będzie świetna pamiątka z tego pięknego dnia. Podoklejamy później zdjęcia, relacje, rachunki, i inne uzbierane pamiątki. |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja planow na nic poki co nie mam ![]() ![]() ![]() i jak biegne po biezni to z napietym, lekko wciagnietym brzuchem - ciekawe czy to cos daje ![]() ![]() a ostatnio zauwazylam, ze ciezsze sztangi ladniej wysmuklaja ramionka, wiec przeszlam z 3kg na sztandze do 5kg i efekty sa super ![]() a my dzis mamy 4 rocznice zareczyn i rowniutkie pol roku do slubu ![]() ![]() no, wiec TZcik napisze tylko egzamin i zacznie sie nasz rocznicowy dzien pelen przyjemnosci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cześć ![]() chyba przejdę się we wro po jakiś fitnesach i zobaczę jak to cenowo wychodzi.....
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szybko zleci ![]() Miłego świętowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kasia daj spokój swojemu brzuchowi ![]() A ja mam dołek, i ogólnie mówiąc odechciało mi się ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#734 | |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
co to za balsam? ![]() Lain gratulacje ![]() ![]() w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#737 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kasia moze masz kogos znajomego, kto moglby Cie wziac jako osobe towarzyszaca do programu typu Benefit, FitProfit albo FitFlex. w wiekszosci duzych firm sa te programy i kazdy pracownik moze dopisac swoja osobe towarzyszaca. mozna dzieki temu zaoszczedzic mase pieniedzy ![]() ![]() ![]() Agawoo mi juz teraz czas tak za*****ala, ze az jest to przerazajace troche ![]() ![]() Certina plany sa takie, ze najpierw w ramach coniedzielnego relaksu sobie jedziemy na jaccuzi i saune (wyprobuje waxa na wlosy ![]() ![]() co do fryzjera to ja juz mam zarezerwowanego ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16848475]Własnie bardziej zależy nam na rafie i snurkowaniu, bo w hotelu to się spędza noce i tyle. Nie po to jedziemy, żeby w hotelu siedzieć ![]() [/QUOTE] my wlasnie bylismy z sun&fun ![]() ![]() ![]() ![]() w tym roku niestety ceny sa troche wyzsze ![]() przewaga Faarana Club nad Iberotelem jest jedynie taka, ze Faarana ma molo, wiec od razu sobie wskakujesz na gleboka wode przy rafie. z Iberotelu trzeba sobie przeplynac nad rafa co czasem moze byc dosc stresujace, bo ma sie wrazenie, ze sie walnie kolanem itp. (ja raz walnelam kostka i nieciekawie sie to goi ![]() ![]() mysle, ze warto tez sobie poczytac opinie i poogladac zdjecia na holidaychecku (choc pewnie juz to zrobilas ![]() ![]() w Sharm jest jeszcze to fajne, ze sa lokalne polskie biura podrozy z duzo tanszymi wycieczkami fakultatywnymi niz u rezydenta. my tylko tak kupowalismy tam wycieczki i sporo zaoszczedzilismy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16848475]Chyba mnie obydwie zmolizowałyście, żeby iść na fitness bo zmierzyłam wczoraj sukienkę z wesele zeszłorocznego i wyglądam jak baleronik w mocno opiętej osłonce...
![]() ![]() tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lain za 80zł?! jejku za tyle to bym od razu poszła myślałam, że to kilka stówek jest ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |||||||
Zakorzenienie
|
No właśnie, że do skóry
![]() ![]() Faktycznie blady, ale za to jaki płaski ![]() ![]() ![]() Z resztą nawet jak mam mega płaski brzuch to ta dolna część mi tak dziwnie wystaje ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16830428]Do dobra jesteśmy po kolędzie... wykład był i to dość dosadny (czy to musi tak być? czy nie można inaczej , w okresie narzeczeństwai czystości poczekać? ), ale ksiadz dopisał TŻta i powiedział, że już wszystko w tej samej parafii pozałatwiamy i nie trzeba będzie na zapowiedzi w dwóch kościołach dawać [/QUOTE] To się nasłuchaliście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Już doczytałam No to może na poprawę humorku opowiem Wam co się nam wczoraj przydarzyło: TŻcik był w kibelku i nagle słyszę, że szarpie za klamkę i nie może wyjść - zamek się zaciął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:22 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my dzieki temu duuuuzo pieniazkow oszczedzamy ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() Cytat:
no to mieliscie wesolo ![]() ![]() my tak sie kiedys na wyjezdzie zatrzasnelismy i nie moglismy wyjsc z pokoju ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
UWAGA! ja jako wieczny leń anty wycieczkowy mam ochotę pojechać gdzieś na narty
![]() ![]() ![]()
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ w takich sytuacjach traci zimną krew i strasznie się denerwuję, więc jeszcze na mnie wrzeszczał, jak mi nie wychodziła ta akcja ratunkowa ![]() ![]() ![]() Ooo... to też wesoło mieliście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Wam za odpowiedzi
![]() ![]() O matko ale zaplątałam ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- oo ja też miałam stosować SB, nawet książkę pożyczyłam, ale okazało się że stres u mnie działa jak dieta i nie była konieczna, bo nadal chudnę- z jednej strony fajnie i się cieszę, ale wypadałoby teraz wymienić większość ubrań bo są za bardzo workowate- a spodnie to już przede wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o godziny, to fryzjer na 8, kosmetyczka na 9 i z powrotem do fryzjerki na dokończenie fryzury (tak sobie zażyczyła fryzjerka), ślub na 17, ale wcześniej mamy plener. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
martoolka to niezłą sytuacje mieliście- nie zazdroszczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.