PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 21:02   #721
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

hejka!

ale mi się nudziiiii....
ze względu na to że jutro mam jedyny wolny dzień, bo nie mam ani egz ani zajęć, a w pn znowu do pracy to mieliśmy z tżtem zrobić sobie małe randez vous dziś. a on co? przyszedł do mnie i powiedział, że on był u mamusi i tak się objadł, ze już na nic nie ma siły i że idzie spać.nie ma jak tak, za***ista randka. trochę mi przykro, no ale to w końcu facet, więc na jedzenie od mamy się rzuca jak wygłodzony:co ol:

tosia nie martw się panieńskim. zawsze możesz sobie zorganizować imprezkę z koleżankami po ślubie i wtedy wspólnie poplotkować

aicila a co sobie kupiłaś?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:24   #722
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
będziesz nas w niepewności trzymała
Ehh ja pewnie też zaraz po ślubie czasunie bedę miała
bedzie niepewnosc: uciekla sprzed oltarza czy nie
no niestety moja relacja bedzie pewnie dopiero koncowka sierpnia, bo jeszcze przed podroza poslubna nie bedziemy zakladac neta, bo glupio placic za pol miesiaca niekorzystania z niego. ale jak juz dostaniecie relacje to razem z relacja z podrozy poslubnej, wiec bedzie co czytac

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16834792]Lain i Lusmarija jaki hotrl wybrałyście, bo właśnie mam 2 oferty i się zastanawiam nad Faraana Club i Grand Plaza.

My do Egiptu(choć długo się broniłam) bo w kwietniu to jeszcze tam najcieplej będzie... ile płacicie za wycieczkę?[/QUOTE]

oo widze, ze na Sharm sie decydujecie my juz tam bylismy, wiec na podroz poslubna jedziemy do Marsa Alam (hotel Iberotel Lamaya Resort), bo chcemy ponurkowac, a tam sa jeszcze w miare dziewicze i niezniszczone rafy koralowe choc juz pewnie niedlugo
oba hotele ktore rozwazasz kojarze, bo tez je rozwazalam wyladowalismy wtedy w koncu w Iberotelu Club Fanara (ktory baaardzo polecam, z reszta sasiaduje plot w plot z Faarana Club ).
wybor zalezy od tego na czym Wam bardziej zalezy jezeli na snurkowaniu na pieknej rafie, ewentualnie plywaniu przy brzegu i raczej glosnej wloskiej (pelno Wlochow w hotelu i animacje tez glownie po wlosku) atmosferze to Faarana Club. a jesli stawiacie na troche wyzszy standard (Faarana ma 4 gwiazdki, Grand Plaza 5), ale juz niekoniecznie tak powalajaca rafe i niekoniecznie plywanie przy brzegu (tylko juz bardziej na glebinach do ktorych prowadzi molo, bo zaraz przy brzegu jest rafa) to bierzcie Grand Plaza
my wtedy wybralismy Iberotel Fanara wlasnie ze wzgledu na sliczna rafe Ras Um Sid, do ktorej przybijaja jachty z grupkami snurkowiczow, a my to mielismy codziennie za darmoszke
ogolnie czego nie wybierzecie obowiazkowo zabierzcie ze soba pletwy, maski i fajki i posnurkujcie - piekna sprawa

my za dwie osoby placimy 7360zl (2 tygodnie, all, pokoj deluxe z widokiem na morze). kolejne 1000 euro to koszt zabawy w nurkowanie niestety nie tania to rozrywka
i jeszcze do tego wycieczki fakultatywne

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Lain ale masz zgrabny brzuch! Takiego chudego chyba nigdy nie mialam, ale tez mam fotke mojego zanim zaciazylam wiec bede miec porownanie Mojemu TŻowi sie podobaja kolczyki i ciale mnie namawia, jakos nie chcialo mi sie robic bo nie lubie mojeo brzucha Teraz jak patrze na ta swoja fotke to przyznaje ze byl calkiem niezly, nie to co teraz
ooo a ty juz masz taki zaokraglony ciazowy brzuszek? ciekawe kiedy zaczniesz czuc jakies kopniaki
mi wlasnie TZ z jakiejs tam okazji zafundowal przekluwanie, bo tez mu sie bardzo podobaja i jakos nie wyobrazam sobie juz brzucha bez niego bede musiala kiedys poczytac co zrobic z tym fantem wlasnie w czasie ciazy zeby sie dziurka brzydko nie rozjechala

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Lain ale masz brzuch jak deska płaski , ja też chcę mój płaski brzuch bo teraz to normalnie mam nie do pokazywania ale chudnę i mięśnie juz powoli widać, a powiedz mi ...jak Ty ćwiczysz, że Ci się robi taki płaski bez zarysu mięśni? Bo ja bym chciała taki mniej mięśniowy na dole ale najpierw muszę sie z boczkami rozprawić
ja wlasnie stosunkowo malo cwicze brzuch dlatego te miesnie tak kiepsko widac (tylko wlasnie jak napne albo gdy robie brzuchy to bardziej sie odznaczaja).
ogolnie miesnie brzucha same w sobie sa plaskie, a to co bardziej wystaje to jest tluszczyk je pokrywajacy. ja bym chciala taki brzuszek jak ta pani ma http://img691.imageshack.us/img691/8...ts025289kt.jpg dlatego niedlugo wiekszy nacisk bede kladla na cwiczenia silowe, bo na razie to brzuch idzie w obroty tylko w czesciach silowych zajec z body shape, TBC i sztang (czyli zazwyczaj jakies 5-10 minut cwiczenia samego brzucha), no i na pilatesie sie fajnie cwiczy brzuszek, bo wlasnie mi sie wydaje, ze tak wysmuklajaco przydalyby mi sie jakies zajecia tylko na brzuch. niestety u mnie w klubie takich brak. bede musiala cos wiecej na silce nad nim popracowac. moze ta trenerka, ktora ukladala TZowi program i mi cos na brzuch odpowiedniego ulozy

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
i w rozpaczy próbuję wygrzebać z pamięci, która z Was kupiła też biżu z perełkami i mogłaby mi pożyczyć
to ja, to ja miedzy innymi

a ja juz w domku, bo TZ musi sie troche pouczyc na jutrzejszy egzamin studencik moj

obwachalam te Amarige Mariage i moim skromny zdaniem: smrodek
za to dla TZa mamy kilka typow i cos sie zdecydowac nie moze (no pod koniec to juz oboje wech stracilismy, wiec juz nic nie wiedzielismy )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:29   #723
certina4
Wtajemniczenie

Toska Ty się nie zamartwiaj takimi rzeczami jak wieczór panieński ja najchętniej bym sobie darowała swój, ale wiem że dziewczyny mi nie odpuszczą...

mi też się ostatnio śnił ślub... największym problemem było to że nie kupiliśmy opakowań na ciasto dla gości i nie wiedziałam w co mam im zapakować, no i zespół był beznadziejny i się nikt nie bawił, a mój TŻ bawił się w granie na perkusji

Obca szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę wiem co to za ból męczyć się tyle czasu, bo sama jestem chora już drugi tydzien na szczęście chyba zaczyna mnie trochę odpuszczać, ale antybiotyk biorę już od tygodnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:41   #724
agawoo
Zakorzenienie

Tośka, nic się nie przejmuj panieńskim - ja to chyba nawet nie będę chciała robić.. Po co??
Ja już się czuję jak żona TZta (mieszkamy razem), to po co mi jakieś wieczory panieńskie ... wolę nasze, wspólne

No i trzymam kciuki, żeby się ze zdrówkiem wszystko ułożyło

Dziewczyny, czy wy też macie problemy z logowaniem się na wizaz??
Bo ja musze próbować mnóstwo razy zanim się zaloguję ... wrrr
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:51   #725
certina4
Wtajemniczenie

agawoo u mnie bez problemu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-01-30, 21:55   #726
agawoo
Zakorzenienie

To znaczy że coś u mnie jest nie tak
Ale mnie to wkurza

Dziewczyny, kupiłam sobie ten balsam rozgrzewający o którym pisałyście wcześniej
Grzeje, że hoho ....zejdzie mi pewnie kilka dni, zanim się przyzwyczaję ..

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-01-30 o 22:56
Stary 2010-01-30, 22:17   #727
201701300931
Konto usunięte

U mnie koszmary ślubne zaczęły się dwa tygodnie temu i sprowadzają się w sumie do jednego: jestem spóźniona Albo zapraszam kogoś na swój ślub, a się okazało, że powinien być kilka godzin wcześniej i go przegapiłam Chyba odbija się w krzywym zwierciadle moje prawdziwe ja: nigdy się nie spóźniam, zawsze jestem przed czasem i jestem dobrze zorganizowana...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:29   #728
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain;16843301[URL
http://img691.imageshack.us/img691/8219/f0e04ductests025289kt.jpg[/URL]
o! widzisz ona ma na dole pod pępkiem ten brzuch taki wystający ja też tak mam i to pod bluzką głupio wygląda jak sadło
a może masz jakiś dobry plan na boczki? bo trochę mi wypływa haha

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-30 o 22:36
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 23:18   #729
Ellin_ak
Rozeznanie

Hej dziewczyny!
wpadłam na chwilkę do was, bo się pilnie uczę do ostatniego egzaminu- podchodziłam do niego już 3 razy i nie mogę zaliczyć...za każdym razem brakuje mi 0,75 albo 1,25 punktu żeby zaliczyć...a na zaliczenie jest 80%. Trzymajcie kciuki we wtorek o 14:30.
Wszystko inne zaliczam od razu na 4 i 5 a z tym się nie mogę uporać...

Z Tżtem trochę pospędzaliśmy razem czas w łóżku, bo w tygodniu każde jest zmęczone i tak mnie bolą uda, że chyba będę miała zakwasy

Dziś jeszcze muszę się zdecydować co do szablonu tekstu do księgi gości weselnych i zamawiam
Będzie obita białym materiałem o ładnej fakturze i z dużym miejscem na zdjęcie na okładce. Do tego 30 stron oddzielonych od siebie pergaminem. Będzie świetna pamiątka z tego pięknego dnia. Podoklejamy później zdjęcia, relacje, rachunki, i inne uzbierane pamiątki.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 08:52   #730
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
o! widzisz ona ma na dole pod pępkiem ten brzuch taki wystający ja też tak mam i to pod bluzką głupio wygląda jak sadło
eee Kasia czepiasz sie tego swojego brzucha... widocznie taka juz jego uroda i pokochaj go takim jakim jest uwazam, ze masz fajny brzuch i nie ma sie go co czepiac
ja planow na nic poki co nie mam chodze na fitness i na kazdych zajeciach cos tam sie cwiczy. nie wnikam juz co na co dziala bardziej a co mniej robie to co kaza
i jak biegne po biezni to z napietym, lekko wciagnietym brzuchem - ciekawe czy to cos daje wydaje mi sie, ze tak
a ostatnio zauwazylam, ze ciezsze sztangi ladniej wysmuklaja ramionka, wiec przeszlam z 3kg na sztandze do 5kg i efekty sa super

a my dzis mamy 4 rocznice zareczyn i rowniutkie pol roku do slubu za pol roku o tej porze juz bede siedziec u fryzjera
no, wiec TZcik napisze tylko egzamin i zacznie sie nasz rocznicowy dzien pelen przyjemnosci
Stary 2010-01-31, 08:58   #731
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a my dzis mamy 4 rocznice zareczyn i rowniutkie pol roku do slubu za pol roku o tej porze juz bede siedziec u fryzjera
super miłego świętowania

cześć

chyba przejdę się we wro po jakiś fitnesach i zobaczę jak to cenowo wychodzi.....

Stary 2010-01-31, 09:12   #732
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

no, wiec TZcik napisze tylko egzamin i zacznie sie nasz rocznicowy dzien pelen przyjemnosci
No to gratulacje Lain Pół roku to już bardzo malutko
Szybko zleci

Miłego świętowania
Stary 2010-01-31, 09:46   #733
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć
Kasia daj spokój swojemu brzuchowi
A ja mam dołek, i ogólnie mówiąc odechciało mi się ślubu
Stary 2010-01-31, 09:46   #734
certina4
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
To znaczy że coś u mnie jest nie tak
Ale mnie to wkurza

Dziewczyny, kupiłam sobie ten balsam rozgrzewający o którym pisałyście wcześniej
Grzeje, że hoho ....zejdzie mi pewnie kilka dni, zanim się przyzwyczaję ..

co to za balsam?

Lain gratulacje my mieliśmy w ubiegłym tygodniu pół roku do ślubu Macie już jakieś plany?

w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu , oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy )

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-01-31, 10:01   #735
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
oo widze, ze na Sharm sie decydujecie my juz tam bylismy, wiec na podroz poslubna jedziemy do Marsa Alam (hotel Iberotel Lamaya Resort), bo chcemy ponurkowac, a tam sa jeszcze w miare dziewicze i niezniszczone rafy koralowe choc juz pewnie niedlugo
oba hotele ktore rozwazasz kojarze, bo tez je rozwazalam wyladowalismy wtedy w koncu w Iberotelu Club Fanara (ktory baaardzo polecam, z reszta sasiaduje plot w plot z Faarana Club ).
wybor zalezy od tego na czym Wam bardziej zalezy jezeli na snurkowaniu na pieknej rafie, ewentualnie plywaniu przy brzegu i raczej glosnej wloskiej (pelno Wlochow w hotelu i animacje tez glownie po wlosku) atmosferze to Faarana Club. a jesli stawiacie na troche wyzszy standard (Faarana ma 4 gwiazdki, Grand Plaza 5), ale juz niekoniecznie tak powalajaca rafe i niekoniecznie plywanie przy brzegu (tylko juz bardziej na glebinach do ktorych prowadzi molo, bo zaraz przy brzegu jest rafa) to bierzcie Grand Plaza
my wtedy wybralismy Iberotel Fanara wlasnie ze wzgledu na sliczna rafe Ras Um Sid, do ktorej przybijaja jachty z grupkami snurkowiczow, a my to mielismy codziennie za darmoszke
ogolnie czego nie wybierzecie obowiazkowo zabierzcie ze soba pletwy, maski i fajki i posnurkujcie - piekna sprawa

my za dwie osoby placimy 7360zl (2 tygodnie, all, pokoj deluxe z widokiem na morze). kolejne 1000 euro to koszt zabawy w nurkowanie niestety nie tania to rozrywka
i jeszcze do tego wycieczki fakultatywne
)
Własnie bardziej zależy nam na rafie i snurkowaniu, bo w hotelu to się spędza noce i tyle. Nie po to jedziemy, żeby w hotelu siedzieć Skłaniam się ku Faraana Club już zrobiłam wstępną rezerwację. Spojrzę jeszcze czy sun&fun mają ten hotel co Wy byliście. My jedziemy na tydzień bo tyle będzie urlopu i musimy wrócić na wesele koleżanki, teraz wycieczka kosztuje ok 2000 na osobę.

Cytat:
super miłego świętowania

cześć

chyba przejdę się we wro po jakiś fitnesach i zobaczę jak to cenowo wychodzi.....
Chyba mnie obydwie zmolizowałyście, żeby iść na fitness bo zmierzyłam wczoraj sukienkę z wesele zeszłorocznego i wyglądam jak baleronik w mocno opiętej osłonce...ale już dziś na wadze trochę mniej ... wrcam do przyzwyczajeń SB, bo na niej 2 lata temu schudłam 10 kg! Zresztą Ciebie Kasia kojarzę z tego wątku
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:04   #736
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
hej

co to za balsam?

Lain gratulacje my mieliśmy w ubiegłym tygodniu pół roku do ślubu Macie już jakieś plany?

w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu , oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy )
Ja mam ślub o 15, do fryzjera jestem zapisana na 8 a na makijaż na 11. Nam jakoś też wolno idą załatwienia. A teraz to mi się już odechciało, TŻ jakoś mało się interesuje tym wszystkim albo zapomina, co oczywiście jest moją winą. Zamilknę bo jeszcze za dużo napiszę i będę żałować
Stary 2010-01-31, 10:12   #737
Konto usunięte

Cytat:
hej

co to za balsam?

Ja miałam na 6 msc wcześniej (bo teraz to tylko 2 msc i 3 tyg zostały...), bo moja fryzjerka rozchwytywana ... ślub na 18:00, fryzjer na 12:00, kosmetyczka 14:00

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja mam ślub o 15, do fryzjera jestem zapisana na 8 a na makijaż na 11. Nam jakoś też wolno idą załatwienia. A teraz to mi się już odechciało, TŻ jakoś mało się interesuje tym wszystkim albo zapomina, co oczywiście jest moją winą. Zamilknę bo jeszcze za dużo napiszę i będę żałować
Asiulek Ty się nie denerwuj bo z facetami tak już jest! Oni wola oddać nam inicjatywę i tyle. Mój TŻ mówi, że on wie, że ja o wszytkim pamiętam i przypomnę kiedy trzeba załawić.... i po co on ma pamietać... w sumie to OK przyjmniej mam kontrolę nad wszystkim..
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:14   #738
lain
Zakorzenienie

Cytat:
super miłego świętowania

cześć

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No to gratulacje Lain Pół roku to już bardzo malutko
Szybko zleci

Miłego świętowania
Cytat:

dziekuje

Kasia moze masz kogos znajomego, kto moglby Cie wziac jako osobe towarzyszaca do programu typu Benefit, FitProfit albo FitFlex. w wiekszosci duzych firm sa te programy i kazdy pracownik moze dopisac swoja osobe towarzyszaca. mozna dzieki temu zaoszczedzic mase pieniedzy ja za 80 pare zl miesiecznie mam fitnessu, basenow, saun, jogi, kursow tanca itp. ile dusza zapragnie super sprawa

Agawoo mi juz teraz czas tak za*****ala, ze az jest to przerazajace troche moglby troche zwolnic

Certina plany sa takie, ze najpierw w ramach coniedzielnego relaksu sobie jedziemy na jaccuzi i saune (wyprobuje waxa na wlosy ), pozniej wracamy do domku odstrzelic sie do wyjscia, kolacja w restauracji, potem podrinkujemy/popiwkujemy, a potem after party u TZcika
co do fryzjera to ja juz mam zarezerwowanego nie chcialam dluzej zwlekac, bo mogloby juz byc za pozno i ktos moglby mi moj termin zaklepac slub o 16, a jestem umowiona na 9 (fryzura + makijaz)

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16848475]Własnie bardziej zależy nam na rafie i snurkowaniu, bo w hotelu to się spędza noce i tyle. Nie po to jedziemy, żeby w hotelu siedzieć Skłaniam się ku Faraana Club już zrobiłam wstępną rezerwację. Spojrzę jeszcze czy sun&fun mają ten hotel co Wy byliście. My jedziemy na tydzień bo tyle będzie urlopu i musimy wrócić na wesele koleżanki, teraz wycieczka kosztuje ok 2000 na osobę.
[/QUOTE]

my wlasnie bylismy z sun&fun wiec powinni go miec super byl wlasnie bylismy w nim w maju zeszlego roku na tydzien (choc to okazalo sie stanowczo za krotko )
w tym roku niestety ceny sa troche wyzsze my wtedy za tydzien placilismy 1850 od osoby.
przewaga Faarana Club nad Iberotelem jest jedynie taka, ze Faarana ma molo, wiec od razu sobie wskakujesz na gleboka wode przy rafie. z Iberotelu trzeba sobie przeplynac nad rafa co czasem moze byc dosc stresujace, bo ma sie wrazenie, ze sie walnie kolanem itp. (ja raz walnelam kostka i nieciekawie sie to goi wiec uwazajcie zeby sie nie walnac o rafe )
mysle, ze warto tez sobie poczytac opinie i poogladac zdjecia na holidaychecku (choc pewnie juz to zrobilas ) ja tak wybieralam hotel

w Sharm jest jeszcze to fajne, ze sa lokalne polskie biura podrozy z duzo tanszymi wycieczkami fakultatywnymi niz u rezydenta. my tylko tak kupowalismy tam wycieczki i sporo zaoszczedzilismy w Marsa niestety jeszcze jest dosc pustynnie, wiec o ile polskie bazy nurkowe sa, to polskich biur podrozy na miejscu nie ma. wiec bedziemy bulic u rezydenta
Stary 2010-01-31, 10:15   #739
kaska87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16848475]Chyba mnie obydwie zmolizowałyście, żeby iść na fitness bo zmierzyłam wczoraj sukienkę z wesele zeszłorocznego i wyglądam jak baleronik w mocno opiętej osłonce...ale już dziś na wadze trochę mniej ... wrcam do przyzwyczajeń SB, bo na niej 2 lata temu schudłam 10 kg! Zresztą Ciebie Kasia kojarzę z tego wątku [/QUOTE]
tak ja Ciebie tez pamiętam 10kg! wow! super wynik ja chcę schudnąć jakieś 7-8kg ale teraz nie stawiam sobie wielkich celów, pierwszy to zobaczyć 5 z przodu a później reszta ja też coś a'la SB stosuję, ale taką po swojemu przerobioną nie jem chcleba, ziemniakó itd i jem małe posiłki, ale częściej no i nie jem kolacji

Lain za 80zł?! jejku za tyle to bym od razu poszła myślałam, że to kilka stówek jest ale nie mam nikogo kto by mnie przygarnął

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-31 o 10:17
Stary 2010-01-31, 10:21   #740
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a do czego mu sie przyczepila? bo chyba nie do skory?
No właśnie, że do skóry Bo on wystający brzuszek ma i się sczepili brzuchami

Cytat:
ok, pokazuje TZowy wybor i moj blady brzuchol
Faktycznie blady, ale za to jaki płaski Ja też taki chcę Ale nie chce mi się ćwiczyć i odchudzać, więc sobie odpuszczę
Z resztą nawet jak mam mega płaski brzuch to ta dolna część mi tak dziwnie wystaje Nie wiem czy da się coś z tym zrobić

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16830428]Do dobra jesteśmy po kolędzie... wykład był i to dość dosadny (czy to musi tak być? czy nie można inaczej , w okresie narzeczeństwai czystości poczekać? ), ale ksiadz dopisał TŻta i powiedział, że już wszystko w tej samej parafii pozałatwiamy i nie trzeba będzie na zapowiedzi w dwóch kościołach dawać [/QUOTE]

To się nasłuchaliście No ale najważniejsze, że TŻ dopisany

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
p.s. zaklepaliśmy datę u księdza, więc oficjalnie 25.09 o godz. 15
i dostaliśmy instrukcje od księdza co kiedy jak i gdzie i karty do poradni i na nauki

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Widze ze niektore po sesji, gratulacje To ja sie tez pochwale ze skonczylam podyplomowke i odebralam juz dyplom
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
No i miałam dziś w nocy dwa koszmarne sny, w tym jeden ślubny
Otóż w dzień ślubu zakładam suknię. Kilka z Was dziewczyny mi towarzyszy (to nic że nie wiem jak wyglądacie). I nagle zdaję sobie sprawę, że zapomnieliśmy z Tż przywieźć z Krakowa moją biżuterię i nie mam co na szyję włożyć i w rozpaczy próbuję wygrzebać z pamięci, która z Was kupiła też biżu z perełkami i mogłaby mi pożyczyć
To chyba pierwszy koszmar ślubny z wizażowym motywem

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
ze względu na to że jutro mam jedyny wolny dzień, bo nie mam ani egz ani zajęć, a w pn znowu do pracy to mieliśmy z tżtem zrobić sobie małe randez vous dziś. a on co? przyszedł do mnie i powiedział, że on był u mamusi i tak się objadł, ze już na nic nie ma siły i że idzie spać.nie ma jak tak, za***ista randka. trochę mi przykro, no ale to w końcu facet, więc na jedzenie od mamy się rzuca jak wygłodzony
O nieee.... ale bym mu awanturę zrobiła No ale tak to już jest - obiadek u mamusi przede wszystkim

Cytat:
Kaśka co Ty chcesz od swojego brzucha Odwal się od niego, bo jest spoko

Cytat:
Gratulacje z okazji podwójnego święta

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć
Kasia daj spokój swojemu brzuchowi
A ja mam dołek, i ogólnie mówiąc odechciało mi się ślubu
Ojejciu.... co się dzieje?

Już doczytałam

No to może na poprawę humorku opowiem Wam co się nam wczoraj przydarzyło:
TŻcik był w kibelku i nagle słyszę, że szarpie za klamkę i nie może wyjść - zamek się zaciął A że on straszny nerwus, to oczywiście zamykał ten zamek i otwierał w kółko, ale to nic nie dawało więc szarpał te drzwi Kazałam mu się uspokoić, wzięłam śrubokręt i próbowałam podważyć ten mechanizm (nie wiem jak to opisać) no ale nie miałam tyle siły. Zapierałam się całym ciałem, ale cały czas nic Tylko futrynę porysałam całą Sąsiada jak na złość nie było w domu, a kumpel TŻta, który mieszka najbliżej nas miał wyłączony telefon. Masakra jakaś. Ostatecznie TŻ staranował drzwi i się uwolnił Tylko tyle, że teraz odlazła cała farba z drzwi (bo to są takie stare drzwi) i w ogóle się jakby rozdwoiły. Nie wiem czy to się da jakoś naprawić

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-31 o 10:22
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:31   #741
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
NZ resztą nawet jak mam mega płaski brzuch to ta dolna część mi tak dziwnie wystaje Nie wiem czy da się coś z tym zrobić
Cytat:
Kaśka co Ty chcesz od swojego brzucha Odwal się od niego, bo jest spoko
próbuję, ale się przyczepił do mnie
Cytat:
TŻcik był w kibelku i nagle słyszę, że szarpie za klamkę i nie może wyjść - zamek się zaciął A że on straszny nerwus, to oczywiście zamykał ten zamek i otwierał w kółko, ale to nic nie dawało więc szarpał te drzwi Kazałam mu się uspokoić, wzięłam śrubokręt i próbowałam podważyć ten mechanizm (nie wiem jak to opisać) no ale nie miałam tyle siły. Zapierałam się całym ciałem, ale cały czas nic Tylko futrynę porysałam całą Sąsiada jak na złość nie było w domu, a kumpel TŻta, który mieszka najbliżej nas miał wyłączony telefon. Masakra jakaś. Ostatecznie TŻ staranował drzwi i się uwolnił Tylko tyle, że teraz odlazła cała farba z drzwi (bo to są takie stare drzwi) i w ogóle się jakby rozdwoiły. Nie wiem czy to się da jakoś naprawić
dobre

Stary 2010-01-31, 10:33   #742
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain za 80zł?! jejku za tyle to bym od razu poszła myślałam, że to kilka stówek jest ale nie mam nikogo kto by mnie przygarnął
to sie rozni w zaleznosci od firmy (chyba cena zalezy tez od ilosci pracownikow w porgamie). wiem ze niektorzy placa jeszcze mniej
my dzieki temu duuuuzo pieniazkow oszczedzamy szkoda tylko, ze ta karta nie obowiazuje na stokach wtedy to juz by bylo superowo

Cytat:
Gratulacje z okazji podwójnego święta

dziekuje

Cytat:
No to może na poprawę humorku opowiem Wam co się nam wczoraj przydarzyło:

no to mieliscie wesolo choc TZowi pewnie bylo niewesolo
my tak sie kiedys na wyjezdzie zatrzasnelismy i nie moglismy wyjsc z pokoju zadzwonilismy do wlascicielki i musiala przyjsc ze srubokretem i rozkrecic zamek przenosilismy sie wtedy do innego pokoju zeby juz sie historia nie powtorzyla
Stary 2010-01-31, 10:36   #743
kaska87
Zakorzenienie

UWAGA! ja jako wieczny leń anty wycieczkowy mam ochotę pojechać gdzieś na narty ale to chyba tylko teraz bo pewnie gdybym już dojechała na miejsce to by mi się odechciało

Stary 2010-01-31, 10:41   #744
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no to mieliscie wesolo choc TZowi pewnie bylo niewesolo
my tak sie kiedys na wyjezdzie zatrzasnelismy i nie moglismy wyjsc z pokoju zadzwonilismy do wlascicielki i musiala przyjsc ze srubokretem i rozkrecic zamek przenosilismy sie wtedy do innego pokoju zeby juz sie historia nie powtorzyla

TŻ w takich sytuacjach traci zimną krew i strasznie się denerwuję, więc jeszcze na mnie wrzeszczał, jak mi nie wychodziła ta akcja ratunkowa On niestety na każdą sytuację kryzysową tak reaguje

Jak sobie palec przecięłam solidnie, tak, że nie mogłam zatamować krwi przez dłuższy czas, to zamiast mi pomóc, też na mnie wrzeszczał, że jestem memeja i że zaraz jego brat i bratowa przyjdą, a ja w takim stanie jestem

Ooo... to też wesoło mieliście Dobrze, że telefon był pod ręką
Stary 2010-01-31, 10:42   #745
Konto usunięte

Cytat:
tak ja Ciebie tez pamiętam 10kg! wow! super wynik ja chcę schudnąć jakieś 7-8kg ale teraz nie stawiam sobie wielkich celów, pierwszy to zobaczyć 5 z przodu a później reszta ja też coś a'la SB stosuję, ale taką po swojemu przerobioną nie jem chcleba, ziemniakó itd i jem małe posiłki, ale częściej no i nie jem kolacji

Tak 2 lata temu 10 kg schudłam i chudłabym dalej nie panując nad tym, aż w końcu za usilnymi namowami TŻta zaczełam normalnie jeść, ale do dziś przytyłam tylko 3 kg nie zwracajac większej uwagi na dietę i jedząc duuuzo słodyczy, bo ja uwielbiam czekoladę. Jakoś ta dieta fajnie mi uregulowała przemianę, że jak przeszłam na normalne jedzenie to nie tyłam. Tak jak Ty trochę sobie ją zmodyfikowałam bo wtedy to miałam hopla i sprawdzałam nawet skład przypraw czy nie ma cukru i oby mi piwem mięska z grila nie polali.... a teraz już nie tak radykalnie i bez 1 fazy. U mnie też można wziąć benefit, ale w moim mieście to wiele z nim nie zrobię, aero i basen tak ale już tańce to nie ma szans więc musze płacić za to....
Stary 2010-01-31, 10:52   #746
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję Wam za odpowiedzi jeszcze jedno pytanie: czy Wy już na próbnej fryzurze albo próbnym makijażu byłyście? tzn głównie chodzi mi o to czy najpierw się umawiałyście na próbny i potem decydowałyście się na fryzjera/ makijażystkę? Wiem że już o to kiedyś pytałam ( chyba w grudniu ) ale może coś się zmieniło? Bo wiem że niektóre z Was umawiały się na ślub do fryzjera/ makijażystki bo miały kogoś zaufanego kto czesał/ malował znajomą itp ale same nie sprawdzałyście tych usług.
O matko ale zaplątałam

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

oo ja też miałam stosować SB, nawet książkę pożyczyłam, ale okazało się że stres u mnie działa jak dieta i nie była konieczna, bo nadal chudnę- z jednej strony fajnie i się cieszę, ale wypadałoby teraz wymienić większość ubrań bo są za bardzo workowate- a spodnie to już przede wszystkim

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-01-31, 10:53   #747
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Wam za odpowiedzi jeszcze jedno pytanie: czy Wy już na próbnej fryzurze albo próbnym makijażu byłyście? tzn głównie chodzi mi o to czy najpierw się umawiałyście na próbny i potem decydowałyście się na fryzjera/ makijażystkę? Wiem że już o to kiedyś pytałam ( chyba w grudniu ) ale może coś się zmieniło? Bo wiem że niektóre z Was umawiały się na ślub do fryzjera/ makijażystki bo miały kogoś zaufanego kto czesał/ malował znajomą itp ale same nie sprawdzałyście tych usług.
O matko ale zaplątałam
Makijaż próbny już miałam robiony na sylwestra i dopiero później się zapisałam na ślubny. A fryzjerkę wybrałam po prostu najlepszą w moim mieście (ogólna opinia + widziałam 1 fryzurę zrobioną przez nią + babka czesze w tańcu z gwiazdami) i zapisałam się w ciemno, a próbną fryzurkę zrobię jakieś 2 miesiące przed ślubem, bo cały czas zapuszczam włosy.
Jeśli chodzi o godziny, to fryzjer na 8, kosmetyczka na 9 i z powrotem do fryzjerki na dokończenie fryzury (tak sobie zażyczyła fryzjerka), ślub na 17, ale wcześniej mamy plener.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 10:54   #748
certina4
Wtajemniczenie

martoolka to niezłą sytuacje mieliście- nie zazdroszczę ja też bym chyba nie zachowała stoickiego spokoju w takiej sytuacji

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-01-31, 10:55   #749
Konto usunięte

Cytat:
O matko ale zaplątałam
Ja na próbny make up mam się umówić na 3 tyg przed a na fryzurę mam 1,5 tyg przed, żeby dobrze pamiętała jak ma wyglądać fryzura. Obydwie mam z polecenia, obcinałam włoski w tym zakładzie, ale nie u tej osoby, bo to właścicielka i ma strasznie napięte terminy.
Stary 2010-01-31, 10:58   #750
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
martoolka to niezłą sytuacje mieliście- nie zazdroszczę ja też bym chyba nie zachowała stoickiego spokoju w takiej sytuacji
Ja zawsze zachowuję zimną krew I całe szczęście, bo jak bym była takim nerwusem jak TŻ i coś by się wydarzyło, to by była ogólna panika i rozsypka i działanie na oślep Nawet jak mi w Sylwestra cały portfel ukradli, to się nie poryczałam, tylko stwierdziłam, że muszę szybko kosmetyczkę przełożyć na późniejszą godzinę, bo najpierw muszę zablokować dokumenty w banku i zgłosić kradzież na policji. Dopiero w Nowy Rok wieczorem się popłakałam, bo się zmartwiłam, co będzie z tymi dokumentami i skąd na to wszystko wezmę kasę U mnie najpierw jest mobilizacja, a po fakcie schodzą ze mnie emocje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości