|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
jak chcesz mogę Ci przesłać trochę tego do twarzy. Bo do oczu już nie mam. To byś sobie przetestowała.Cytat:
to wkładasz go w tę gumę, i ona mi się już trochę rozciągnęła.Cytat:
Ale wychodziłam często. Dużo ludzi przychodziło, teraz po tych targach gorący okres będzie dalej. Będzie trzeba powysyłać oferty tym, którzy byli zainteresowani, wprowadzić wszelkie kontakty (ok 1tyś wizytówek) itp itp.
|
|
|
#3782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Także póki co odpuszczę zakup zestawu, może kiedyś. Na razie pozużywam te kremidła, co mam.Cytat:
|
|||
|
|
|
#3784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat w swojej wadze to właściwie nie mam co zrzucać ale też zamierzam dużo ćwiczyć żeby trochę wyszczuplić uda i brzuch. Zawsze zbliżająca się wiosna(choć za oknem zupełnie tego nie widać ) motywuje mnie do ćwiczeń.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wiesz, praktyka czyni mistrza. Teraz już właściwości kremu karpatkowego są Ci doskonale znane Ja zawsze robię wszystko na bierząco; układam herbatniki, miksuje krem,kładę go, układam herbatniki, miksuje śnieżkę. Też jestem niepocieszona. Ja czekam jeszcze na Brothers&Sisters.
|
|
#3785 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Podobno mają się pojawić nowe odcinki na FoxLife podobno.
Cytat:
Jakiś czas temu sama się zastanawiałam nad kupieniem kilku kosmetyków z wyższej półki, ale ciągle coś mnie blokuje. ![]() Podumam sobie dziś co bym mogła chcieć. Cytat:
A może tak pora wybrać się do lekarza? Sleepy, 3bit wyszedł świetnie, wszycy byli zachwyceni i już nie ma po nim śladu. A jak urosłam w oczach teściów. ![]() Spędziłam wczoraj bardzo miły wieczór z TŻem. Faktycznie niewiele potrzeba żeby było lepiej. Dobiłam dna w jednym z cieni w paletce Clinique, szkoda bo to mój ulubiony. Muszę poszukać zamiennika, bo teraz jak zrobiłam się bardziej ruda, to świetnie współgra z całością.
|
||
|
|
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą sprawdziłam swoje źródło i rzeczywiści dziś będą nowe Desperatki i Brothers&...
Jutro rano będzie co ogladać Cytat:
Cytat:
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko kuruj się biedactwo
Ech, zeżarłam właśnie 2 kawałki piernika
|
#3788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
(Edycja: Dziewczyny, przepraszam, ale ja nie mogę we wtorek ani środę - dalej napisałam dlaczego Właściwie na 100% mogę tylko w poniedziałek...)Nino, Magdy a Wy, możecie? Sto lat Was nie widziałam![]() Cytat:
Ale Ciebie to nie usprawiedliwia, jakby patrzeć na liczbę nałogowych, to Warszawa jest bardziej rozpustnaCytat:
![]() ![]() A ja upiekłam bułki z czekoladą i kremem patissiere (to taki domowy "karpatkowy"). Oczywiście od razu po wyjęciu z piekarnika musiałam sprobować - zjadłam najmniejszą... i mam ochotę na wyprawę do kuchni po drugą Polecam, super przepis i wcale nie ma tyle pracy, jak się wydaje. Jaka dobra taka drożdżówka z mlekiem A tłuszczyk się pięknie odkłada ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-01-31 o 16:26 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Kuruję się ale kurcze coś to przeziębienie mocno się mnie trzyma.
W poniedziałek i wtorek musze być w pracy, wdrażam nowy system i tylko ja mam do niego uprawnienia i nik mnie w tym nie zastapi. Zrobię wszystko i przygotuję się i chyba na resztę tygodnia pójdę na chorobowe :/ Wypiłam rozgrzewającą herbatkę i zaraz zrobię sałatkę dla rodziców bo mają gości. Wymyśliłam taką z kaszy kus kus z czerwoną fasolką, pomidorkami cherry i z tuńczykiem
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w piątek minie 5 lat jak sobie przypomnę, że chciało mi się w taki mróz latać kilka godzin po Centrum, sto razy okrążać Pałac Kultury, to aż nie wierzę dziś by mnie chyba siłą nie wyciągnęli ![]() ja jutro na pewno odpadam, bo mam egzamin, we wtorek może zdążę, ale chyba najbardziej pasowałaby środa..
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chipsów na szczęście nie mam w domu, więc mi mieszanie nie grozi.Za to od piątku cały czas mam smaka na filety śledziowe w pomidorach i chyba sobie zaraz zrobię kanapkę. Zjadłam już dziś taką jedną i wczoraj ze 2 też.
|
|
#3792 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja jakaś gapowata strasznie jestem - zapomniałam, że we wtorek też wyjeżdżam i wracam dopiero wieczorem - także, że nie wiem, czy dam radę się z Wami spotkać A środę to już na pewno nie mogę Nosku, Ty wyjeżdżasz na "ferie", czy będziesz jeszcze w następnym tygodniu? ![]() Jaka ze mnie pierdoła, nie wiem, jak mogłam zapomnieć o tym wyjeździe ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() A ja śledzi nie jestem w stanie jeść - zapach mnie odrzuca strasznie...
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Pożarło mi cytaty, nie będę się męczyć drugi raz
![]() Izka zumba jest świetna, po pierwszych zajęciach stwierdziłam, że nie mam za grosz poczucia rytmu, ale teraz jest już lepiej ![]() Najważniejsze, że się zmęczę i pobawię, tyle mi trzeba, kg zrzucać nie chcę ![]() Też mam ochotę na tego 3bita, ale najpierw zaczęłam od ciasta z dzieciństwa i zrobiłam wczoraj zebrę z colą, wyszła pyszna, dziś już połowy nie ma ![]() Mam okropny czas, nic mi się nie układa, w dodatku mam okres ![]() Łaziłam dziś 3 godziny po naszym "parku" ze słuchawkami na uszach, nakarmiłam kaczki, posprzątałam pokój, zrobiłam pranie- trochę pomogło.
|
#3794 | ||||||||
|
|
Cytat:
![]() Ja się wciągnęłam w Brothers&Sisters jakoś we wrześniu i jak mam wolne to akurat zdarzają się powtórki sezonów i sobie wtedy oglądam. Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że miło spędzicie wieczór. Bardzo się cieszę, że u Was już lepiej. Cytat:
Cytat:
Kiedyś wypróbuję, bo uwielbiam piec i gotować. Tylko zaczynam się obawiać o moją figurę. Cytat:
Daj znać jak dojdziesz do siebie i będziesz miała czas na spotkanie, bo pędzelek z Essence czeka. ![]() Cytat:
Cytat:
Z nudów robię porządki w kolorówce - do odstrzału mam 2 cienie (nad trzecim się zastanawiam) i puder (za jasny). Wieczorem wypiorę pędzelki, miałam to zrobić w piątek, ale jakoś zapomniałam.
|
||||||||
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina
Uszka do góry ![]() fuksjaa ja dziś rano wyprałam moje pędzle W ogóle dziewczyny jak często wy czyścicie swoje? Chodzi mi głównie o pędzle do pudrów/róży itp., którymi się mazia po całej twarzy. Ja staram się tak raz na miesiąc robić im "pranie".
|
#3796 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Organzza, Sleepy gratuluję rocznic Karolina Padam na pyszczek Muszę poszukać jakiegoś magnezu, bo przez nadmiar kawy od tygodnia drętwieje mi lewa ręka, dzisiaj nie mogę utrzymać w niej kubka.
|
|
#3797 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po szkole, jakoś przeżyłam. Wczoraj byliśmy z TŻ na parapetówce u znajomych, wróciłam do domu po 2 a o 6 wstałam i o 7.30 pojechałam do szkoły z mega-kacorem! Na szczęście miałam krótko, to jakoś dałam radę na kawie i Pepsi na kaca ale impreza była przednia, śpiewy przy gitarce itp Cytat:
uwielbiam takie!Cytat:
Ale właśnie trzymam je na wiosnę i lato, nadają się wtedy świetnie! A widziałam w dobrej cenie w tej perfumerii http://www.e-glamour.pl/product-pol-...ml-Balsam.html ale to duża flacha. Są też mniejsze pojemności, ale myślę, ze ta się opłaca. No chyba, ze nie lubisz kupować perfum przez net.Ja myślę tam zamówić moje Kenzo ![]() Dzięki za info dot. Butiku! Może i ja się skuszę, jak jest -50% na jakąś bluzeczkę Libię od nich T-shirty.Nosku, ja też chcem zobaczyć Twoje zdjęcie ![]() Vibesko, kuruj się Cytat:
Cytat:
no i przede wszystkim gramatykę tłumaczyła jak nikt! A mieliśmy całą gramatykę szczegółowo i jeszcze teksty i przysłowia na pamięć. Ciężko było, ale jestem zadowolona.Cytat:
Cytat:
a co do nocowania, to ja raz nocowałam u TŻ, bo przyjechali nasi znajomi i zostali na noc, spaliśmy wszyscy razem, oczywiście zadzwoniłam do domu i powiedziałam, ze zostaję, to powiedzieli "jak chcesz" ale na drugi dzień się do mnie nie odzywali. Mi też jest głupio najbardziej przed rodziną TŻ, chociaż oni nie widzą problemu, no a TŻ u mnie raczej nie mógłby zostać, jeśli juz to w jakiejś wyjątkowej sytuacji i w osobnym pokoju. a jak jesteśmy razem na wakacjach to nic nie mówią. Czego oczy nie widzą...
|
|
#3798 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że mają atrakcyjne ceny (przejrzałam dopiero kategorię CK), chyba u nich zamówię. Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-02-01 o 12:45 |
||
|
|
|
#3799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to wstyd się przyznać, za rzadko na pewno, ale zaraz wstaję z kanapy i idę uprać ![]() Właściwie dużo tego nie ma, bo tylko do pudru i różu, ale jakoś zawsze ciężko mi się zebrać ![]() Cytat:
Źle się wyraziłam, "naszym" tzn. na moim osiedlu ![]() Ale dziękuję za dobre słowo I cieszę się, że u Ciebie trochę lepiej, powodzenia na egz. Na pewno zdasz Tak czytam co pisałyście o tej swobodzie i zaskoczona jestem, zwłaszcza u dziewczyn, które mają długie staże, że rodzice tak podchodzą do tej kwestii, no ale fakt faktem- póki się mieszka u rodziców to powinno się szanować ich zdanie. Ja teraz się nie wypowiem, bo z rodzicami nie mieszkam i nie raz rozmawialiśmy z TŻtem o tym, że i nasz związek na pewno nie wyglądałby tak jak wygląda, gdybym nadal mieszkała w domu,bo i widywalibyśmy się dużo rzadziej i prywatności mniej, no generalnie okoliczności nam sprzyjały
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:11 |
||
|
|
|
#3800 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Iza ja mam jutro wolne a i tak będę gdzieś w okolicach metra, więc spokojnie mogę podrzucić Ci peeling.
![]() Cytat:
Lucynko zaprosiłam Cię na n-k.
|
|
|
#3801 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolina, ta pora roku sprzyja takim właśnie złym dniom
Ja sama - wieczna, niepoprawna optymistka - zaczynam wątpić we wszystko...Widzę, że zumba się szerzy, dobrze dobrze Ja jutro idę na... 4? 5? któreśtam zajęcia, i nadal jestem zachwycona.Uwielbiam Fox Life Ale teraz niestety tylko na rodziców TV jest, także seriale oglądam, że tak powiem, kradzione. Mam 3 sezony B&S na płytach, uwielbiam Rachel Griffiths Potrzebuję nowy podkład "imprezowy" - trwały i kryjący. Kocham Double Weara EL, ale nie mam kasy... Czy Revlon ten najpopularniejszy jest dużo gorszy? Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na Allegro? |
|
|
|
#3802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam z nart niedawno i było fantastycznie Przewróciłam się tylko 4 razy i to wcale nie w trakcie zjazdu Pierwszy raz - idac w butach, bez nart ( ), 2 razy w trakcie krótkiej nauki hamowania i gdy puszczałam pierwszy raz orczyk - narty mi się rozjechały i padłam jak długa Za kazdym razem gdy wjezdżałam musiałam miec jakas przygodę z orczykiem - raz go niezłapałam dobrze i przez chwilę mnie ciagnał tylko za ręce , narty się rozjezdzały albo jeszcze coś innego sie działo i tylko słyszałam smiech TŻ za sobą Nie lubię orczyków ![]() Za tydzień znowu jedziemy
|
|
#3803 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nom, pogoda pewnie będzie lepsiejsza to weźmiemy uniaczka i popędzimy do Hosenki ![]() Cytat:
A ja jadę do MagJi za tydzień Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Są takie tabletki, po których przez kilka godzin wszystko co słodkei smakuje jak błoto, jak chcesz to poszukam co to było ![]() Cytat:
A gdzie byliście? Ja oczywiście tak się grzebałam, że makijaż to tylko tusz i róż był, a jeszcze wkładając rajty się kapnęłam że zapomniałam nogi ogolić Biegłam w umówione z chłopakami miejsce i dopieor jak dobiegłam to mi powiedzieli ze jedziemy później bo jeszcze zgrywali muzykę na mp3- myślałam, ze ich zabiję. A potem się okazało na imprezie, że granie jest na żywo a po drugei nie było kabla do tej mp3 i głośników- a muzykę na mp3 zgrywaliśmy poprzez laptop brata TŻ bo komputer stacjonarny nie widział sprzętu, ech namęczyliśmy się przyjeżdżamy spóźnieni 2 godziny i dupa i tak W kazdym razie było fajnie, piłam winko podobno z aromatem śliwki a czułam poziomki wróciliśmy o 5tej rano ![]() Od jutra reżim naukowy- ma mnie nie być prawie wcale na necie, kto mnie zobaczy- proszona o kopniaka Ale pewnei wreszcie posprzątam pokój bo zaczynam się potykać na ciuchach.Oddałam siostrze kulkę Iwostinu bo jednak się nie polubiliśmy- niby dobra ale w ostatnim tygodniu zaczęły mnei po niej bardzo swędzieć pachy
|
|
#3804 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale trochę też zawiozłam do TŻ, trochę dostali dziadkowie, no a resztę zjedliśmy sami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż dziś już mu przeszło i dziwił się, dlaczego pendrive nie przywiozłam. I weź tu i zrozum facetów Cytat:
![]() Cytat:
Już mam CK One 200ml i się zastanawiam kiedy ja to na siebie wyleję. Zwłaszcza, że oprócz klasyka mam i 2 limitki po 100ml ![]() A zakupy przez neta bardzo sobie chwalę, więc to żadna przeszkoda, wręcz przeciwnie. 90% moich flaszek jest z Allegro, oczywiście od sprawdzonych sprzedawców. A L'eau par Kenzo też kiedyś miałam. To były pierwsze prawdziwe perfumy (pomińmy, że to EDT ), które sobie kupiłam za stypendium. W sumie mam do nich sentyment i może jeszcze kiedyś sobie sprawię. Ale i tak bardziej podoba mi się ich męska wersja, z tym, że ona nierozerwalnie kojarzy mi się z Exem i chyba głupio byłoby mi jej używać, nie mówiąc o sprezentowaniu TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Potem całe uda miałam w zielonych siniakach Jakieś gleby też zaliczyłam, łącznie z taką do przodu. Do dziś nie wiem jak to zrobiłam, że mnie tak przekoziołkowało |
|||||||||
|
|
|
#3805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ochotę na kilka flaszek stamtąd, ale obiecałam sobie, że przez najbliższe pół roku kupię tylko jedną flaszkę Kenzo.Cytat:
Przeczekaj, może minie... A co do TŻtów, to właśnie my się znamy od zawsze, jesteśmy razem jakieś 8 lat, nasi rodzice się znają a jednak moi są bardzo konserwatywni. Może też dlatego tak podchodzą bo się krępują, bo znają rodziców TŻta. no i za pól roku ślub, mamy już swoje lata(szczególnie TŻ) a jednak musimy się zachowywać jak dzieci, bo o wspólnych nocach nie ma mowy i w ogóle zero prywatności. Już mnie to męczy, już to za długo trwa i chcemy być ciągle razem, a nie tak...Dziękuję ![]() Faktycznie, jakaś Ty szczuplutka! I myślałam, że jesteś ode mnie starsza ![]() Cytat:
Btw ja mam super spodnie narciarskie świetny krój i materiał, na polarku, ściagane gumeczką i w ogóle wyglądają na profesjonalne(tylko w pasie troszkę przyciasne) no i dałam za nie 10zł na targu I kupilam w tamtym roku wiecej par i sprzedawalam drożej na All ![]() Cytat:
![]() Co do ciuchów to u mnie leżą wszędzie, też się o nie zaczynam potykać, ale nie chce mi się dziś nic po prawie 4 godzinach snu, więc odłożyłam to na jutro. Dziś z TŻ całe popołudnie i wieczór drzemaliśmy i leżeliśmy, lenistwo zupełne. Te imprezy już nam trochę bokiem wyszły. Czas odpocząć. ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
UPS też u mnie jest, ale jakoś nie lubię tam chodzić odkąd pytałam tam o pracę "bardzo sympatyczne panie"
|
|
#3806 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak chodziłam na sambę, to doszłam do wniosku, że jestem za wolna - miałam wrażenie, że tancerka jest kosmitą - ludzie nie poruszają nogami tak szybko! Zdraaadź przepis na zebrę ![]() Cytat:
Zobaczysz, niedługo będzie lepiejMi ostatnio ciągle płakać się chce, z byle powodu, nawet wizyta na uczelni doprowadziła mnie do łez. Ale dni robią się coraz dłuższe, czasem słońce świeci... byle do wiosny! Cytat:
Za to pędzle do oczu myję dużo częściej - nie lubię malować się resztkami innego koloru.Ale super! Gratuluję pierwszego razu Pierwszy raz byłaś na nartach i tyle razy na orczyku? Brawo! Ja zaczynałam jeździć jak miałam 10 lat, dopiero po prawie 2 tygodniach poszłam na orczyk. Teraz to się wydaje nieprawdopodobne, ale tak było - i bardzo dlugo się bałam z niego korzystać - właśnie, że nie zdążę usiąść na talerzyku, albo przewrócę się na koniec...Teraz nie jeżdżę już kilka lat, ale chyba do tego wrócę w przyszłym roku... Jednak góry są za daleko od Warszawy żeby "skoczyć" na pół dnia ![]() Cytat:
Fajnie, że impreza się udała, ale trzymam kciuki za naukę ![]() I za wszystkie jeszcze zdające również
|
|
#3807 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie zabrzmiało. ![]() rzyrafka chyba pytała o francuską gramatykę.. Co tam jest nielogicznego? Przede wszystkim WYJĄTKI! Wyjątki od wszystkiego, dziesiątki wyjątków od każdej reguły i to na dodatek tak nielogiczne, że czasem się słabo robi. W hiszpańskim nawet wyjątki są-można powiedzieć-jakby regularne. ![]() Co do nart, to zazdroszczę, ja ostatnio jeździłam w Sylwestra. A nauczyłam się jak miałam chyba 5 lat i swego czasu zajęłam piąte miejsce na jakichś ogólnopolskich zawodach. To były czasy. ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- A, zapomniałabym. Dziś miałam ostatni egzamin w sesji (5,0) i nareszcie koniec!
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje wielkie!! Czy dzieki tej 5 wróciłaś do tego wyższego stypendium?
To teraz już spokojnie możesz oddać się pakowaniu, kiedy wylot?
|
#3809 |
|
po prostu Em :)
|
Niestety nie wróciłam, no ale będzie jeszcze mnóstwo ocen z przyszłego semestru.
![]() Wylot za 4 godziny, odezwę się wkrótce.
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Witam w poniedziałkowy poranek. Szkoda, że się dzieciakom ferie już skończyły, bo znów mam w busach masakryczny ścisk Jakoś dojechałam dziś na jednej nodze, ale chyba muszę się rozejrzeć za innym środkiem transportu (czyt. jeździć wcześniej, bo wtedy busy są luźniejsze).Cytat:
![]() Ja na nartach jeździć nie umiem za bardzo tzn. gdy byłam dzieckiem miałam po starszym kuzynie takie dziecinne narty (nie trzeba było do nich mieć specjalnych butów tylko zapinało się je na zwykłe obuwie zimowe). Pamiętam moją pierwszą lekcję - tata zabrał mnie na sam szczyt naszej górki za domem i puścił z samej góry mówiąc" jedź!" ![]() Ale potem zaczęłam powoli zjeżdżać po skosie z górki i nawet mi jako tako szło. Potem miałam narty takie profesjonalne z butami narciarskimi, ale nie umiałam na nich jezdzić, bo wydawały mi się za długie i sobie ciągle je deptałam Cytat:
Matko, nie wiedziałam, że takie coś jest ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

A kremik pod oczy coś prócz nawilżania robi? Rozjaśnia choć trochę może 
jak chcesz mogę Ci przesłać trochę tego do twarzy. Bo do oczu już nie mam. To byś sobie przetestowała.
No ale znów słyszałam, że one bardzo szybko pękają i w 2 sklepach na 3, w których byłam wręcz ich nie sprowadzają już z tego powodu. A w tym trzecim, w którym je mieli, ale akurat nie do Avilki, też mi powiedzieli, że lubią pękać, że w zasadzie jeden upadek i po futerale. No i w końcu zwątpiłam i kupiłam tylko
to wkładasz go w tę gumę, i ona mi się już trochę rozciągnęła.
Także póki co odpuszczę zakup zestawu, może kiedyś. Na razie pozużywam te kremidła, co mam.
) motywuje mnie do ćwiczeń.
Muszę poszukać zamiennika, bo teraz jak zrobiłam się bardziej ruda, to świetnie współgra z całością.

Polecam, super przepis i wcale nie ma tyle pracy, jak się wydaje. Jaka dobra taka drożdżówka z mlekiem
A tłuszczyk się pięknie odkłada 

Próbowałam zmiksować ponownie, ale nic to nie dało, więc rozsmarowałam taką. Trochę tępawa i suchawa była, mam nadzieję, że jakoś się zwiąże z herbatnikami, ale co się z nią stało to nie wiem
Nawet tata się dziwił, bo przecie nie obyło się bez wsadzenia przez niego łyżki w michę z kremem zaraz po jego zrobieniu, a 15min. później to już nie był ten sam puszysty krem
ale impreza była przednia, śpiewy przy gitarce itp
no i przede wszystkim gramatykę tłumaczyła jak nikt! A mieliśmy całą gramatykę szczegółowo i jeszcze teksty i przysłowia na pamięć. Ciężko było, ale jestem zadowolona.