|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez malina81 Czas edycji: 2010-02-17 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Malinka bedziemy razem z naszymi dziecmi chodzic na disco jeszcze:P u nas nocka ładna, pobudka o 5 rano (zasnniecie o 21), ale smoczkiem sie juz nie dalo oszukac tylko trzeba bylo nakarmic głodomorka ![]() Zaglosujecie na mnie?ide na Was glosowac ![]() moim zdaniem jak ktos sie nie przypomni i nie dopilnuje to spadnie, wiec taki troche niesprawiedliwy ten konkurs. Powinno byc po jednym glosie ![]() ale co tam ![]() Brombi jaka przytulanke kupilas? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Wtajemniczenie
|
tyle naszego co teraz powybieramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zadomowienie
|
witam z rana
![]() więc po poprzedniej nocy i wczorajszym dniu "czyszczenia"waga pokazała mi 55,9 kg ![]() ![]() bylyśmy wczoraj z Olką u pediatry i ma jeszcze lekko podwyższoną bilirubinę, ale pozostałe wyniki już są w normie więc została zaszczepiona! Biedulka dostała 1 zastrzyk, a tak płakała, że serce mnie bolałoa, a wyrodna matka zapomniała zabrać smoka I waży 6,6 kg Domi i Kropka- piękne Panny Młode z Was ![]() Ja też jestem na FB ![]() Wszytskie zdjęcia naszych dzieci sąbossssskie!!!!!!!!!!! Filuś na tych wyprostowanych łapkach, ![]() Moja Olka podnosi główkę jak ją położę na przewujaku bo wtedy widzi tv ![]() Mówicie, że już Skarby śpią w swoich pokojach ![]() tarasia- przesłodkie sąte piankowe zwierzaki ![]() aniulka- zakonnica ginekolog ![]() ![]() ![]() Malina- to ja zaklepuję Kubę za zięcia! ![]() ![]() Magda- niezła jest Iza!!! ja się całowałam dopiero w 7 czy w 8 klasie podstawowej ![]() ![]() Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-02-17 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Madzia przynajmniej tyle
![]() ja juz zaglosowalam na nasze mamuski (tarasia, kachula, kropka i ditu) ![]() ![]() acha Brombi co do głowki to zapomnialam napisac, ze lekarz kazal bardzo duzo na brzuszku kłasc i tylko tyle. A co do usg bioderek to mi kazal pieluchowac, jak juz wczoraj pisałam, ale tez nosic duzo na rekach w taki sposob aby mnie nozki obejmowaly ![]() ![]() a jak slodko sie patrzy na te naklejki w pokoiki...wystarczy sie zatrzymac przy jakiejs to bym tak stala z nia z godzine ![]() Ja tez mam facebooka i mam az trzech znajomych :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() wlasnie wcinam sniadanko i podgladam jak moj synio probuje przewrocic sie na macie z pleckow na brzuszek...oj juz juz prawie jest...! ![]() ![]() Ja tez kofffffam kupowac malemu zabawki a na all to powinnam miec blokade...a z przytulanek to naprawde polecam tego konika FP, jest mieciutki i milutki i ma najladniejsze melodyjki ze wszystkich grajacych rzeczy dla malcha jakie mam (a mam ich chyba z 6...) Hehehe....moje dziecie jest sfrustrowane....kolysze sie z jednej strony na druga i tej tyci tyci brakuje mu do brzuszka... ![]()
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Haj
![]() Muszę zacząć chodzić wcześniej spać, bo jakaś rozkosmana dzisiaj jestem ![]() A nie powiem ![]() Jak przyjdzie to zrobię Filusiowi z nią zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Ja go znowu na brzuszek, to on znowu na plecki, jak tak go poprzekładam z 5 razy, to on mi płaczem oznajmia swoje niezadowolenie. A jak leży na pleckach, to opiera się na nogach i podnosi pupkę cały czas i tak czasami buja nią na boki, chyba się przymierza do przewrotu z plecków na brzuszek, bo jeszcze ciągnie się prawą rączką za ubranko, jakby chciał sobie pomóc się przekręcić ![]() Ale jeszcze nie ma tyle siły i nie wykombinował jak to zrobić ![]()
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
no pewnie
![]() ja tam naq moje kolezanki z watkow glosuje ![]() swiete slowa ![]() Cytat:
moj prozniak w ogole nie chce sie przekrecac. Adi tez pozno zaczal.. no ale jak mial 10 miesiecy to juz biegal a nie chodzil ![]()
![]() |
#2320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jesli chodzi o Kubusia to na pewno zadba o twoją córcie bo jest bardzo ciepłym i słodkiem chłopcem wiec jesli go życie nie zepsuje to polecam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Elalank ale wez pod uwage jeszcze Adrianka Kropki bo on juz pranie potrafi zrobić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- aaaa i zagłosowałam- chociaz Domi dobrze ze sie upomniałas bo niewiedziałam ze mozna kolejny raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2322 | ||
Zakorzenienie
|
Eluś,
![]() Cytat:
A kiedy średnio dzieciaczki zaczynają raczkować i chodzić? Ja podobno w ogóle nie raczkowałam, tylko od razu zabrałam się za chodzenie ![]() Cytat:
![]() Tylko Lilka jak na razie dopiero w planach ![]()
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny to ja was chce w fejsbuku
![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
#2325 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry mamusie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zadomowienie
|
witam mamuśki,
dziewczyny ja tam na was głosuje namiętnie! a to moja księżniczka dzisiejszego ranka : |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Co do przewrotów to mój Wiki też leniwy, próbuje się przewrócić ale mu jeszcze nie wychodzi. Ja go też muszę podwójnie pieluchować to może mu jest też trudniej z dodatkowym obciążeniem się obrócić ![]() Brombi powiadasz że też masz w planach Lilkę ![]() CIągle dajedzie śliczne zdjęcia dzieciaczków a nam się baterie wyczerpały i dawno nie zrobiliśmy Wikiemu fotki. Trzeba to będzie nadrobić ![]() Widzę że zajmujecie się parowaniem dzieciaczków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() KROPKO-dzięki za podpowiedź kupiłam kleić dałam tak jak napisałaś tylko nie było tu u nas z nestle i kupiłam z Bobovity ale to chyba nie przeszkadza co? Miała małe problemy z zaśnięciem ale one ostatnio zagościły w naszym domku tylko nie bardzo wiem po co ![]() ![]() Po jedzonku spała 8godz ![]() ![]()
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie ja tylko na chwileczke
![]() Chcialam sie pochwalic ze moja kruszynka konczy dzis 3 miesiac ![]() ![]() ![]() Załącznik 2876068 A to takie zdjatko dzisiejsze z tatusiem ![]() Gucia zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-02-17 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Xpressio - jaka wystrojona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Cos mi tu gdziec przemknelo ze pisalyscie o nosidelkach dla dzieci ja mam takie (ale nie wiem czy wam o takie nosidelka cgodzilo) ale uwazam ze Kamilka jest jeszcze za mala zeby ja w tym nosic bo ona w tym nosidelku siedzi a to troche za wczesnie, jeszcze troche zaczekam z noszeniem w nim
![]()
#2332 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Katee a jak kladziesz na brzuszu to Wikiemu nie przeszkadzaja te pieluszki?ja dopiero pierwszy raz dzis dalam pieluszke. Za 4 tygodnie do kontroli ![]() Cytat:
![]() juz zdrowsza po zastrzykach? Malinka Ty masz dwoch synkow, ja mam coreczke i bedzie tak ja w tym serialu na Polsacie "Mamuśki" (mamuski super tesciowe, mamuski tesciowe przebojowe) ![]() ![]() dziekuje za głosy!!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powiem szczerze, ze troche mnie to przeraza jak dzieciaki beda juz tak biegaly wszedzie...juz teraz nie moge malego samego zostawic na macie, bo lezy na srodku ja wychodze do kuchni na 4 minuty i jak wracam to on juz za mata jest... ![]() Dzisiaj wyciagam i rozkladam kojec i tam bedzie siedzial! ![]() Expressja cudo ta twoja corcia ![]() ![]() Pietrusia gratuluje "duzej" dziewczynce!! Zdjecie super ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-17 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Juz jest poprawa po zastrzykach ale nie do konca zdrowa jest a zastrzyki to mamy do niedzieli wlacznie jeszcze tyle dni masakra
![]()
#2335 |
Zadomowienie
|
dziękujemy za komplementy,
Tarasiu - oj tak, to będzie mała strojnisia ! Pietrusia - gratulacje 3 miesiaca !!!! Kareninka - " Dzisiaj wyciagam i rozkladam kojec i tam bedzie siedzial! ![]() jaka stanowcza mamuśka! ![]() dziewczyny, mam pytanko do mamuś które chodzą z dzieciaczkami na basen ( są takie ? ) czy chodzicie na jakieś zajęcia czy tylko na takie pluskanie ? i drugie pytanko do pozostałych mamuś, czy wy macie zamiar chodzić na basen z dzieciaczkami, i same czy na grupowe zajecia ? ? ? ja właśnie się zastanawiam czy wraz z wiosną nie zacząć chodzić, tylk nei wiem czy na zajęcia czy sama... wczoraj ortopeda który robił usg bioderek mówił że kontakt z wodą dla dziecka to super sprawa - i bardzo pomaga w prawidłowym rozwoju i gorąco polecał. Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-02-17 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Pietrusiu, Kamilka śliczna
![]() I gratulacje z okazji 3 miesięcy ![]() ![]() ![]() Kareninko, mój na szczęście jeszcze tak się nie przemieszcza, na razie tylko odpycha się nóżkami, to tylko kilka centymetrów się przesunie, ale już rozmyślałam na kojcem właśnie. A Ty jaki masz? Taki na zasadzie łóżeczka turystycznego czy coś innego ? Dziewczyny, mój syn dalej śpi, zasnął co prawda dopiero po 9.30, ale jadł o 7.30 ![]() ![]() Edit: Xpresjo, Twoja córcia też śliczna, a jaką ma fajną sukienkę ![]() Zawsze jak nie cytuję, to o czymś zapomnę ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-02-17 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojjjj jak ja czekam na prawdziwą wiosnę! dłuższe spacery bez tych kombinezonów, grubych czapek... dużo słonka i radości ! oho, budzi się malutka to mamuśka ucieka z wizażu - miłego dnia ! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-02-17 o 10:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.