|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
ale normalnie jestem zła... nie odpisał mi na wiadomosc, a na gg siedzi (gadal z moja siostra dzisiaj wczesniej)
![]() mściwa yeska: jutro przyjde opalona, piękna, uśmiechnięta. Przywitam się ze wszystkimi (przytuleniem jak zawsze i z entuzjazmem ;p) a do niego powiem tylko 'cześć' bez większego entuzjazmu
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
A co mu napisałas?
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaczynam odchudzenia, haha
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej udawaj że cię to nie obeszło.
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz dobrze mowi;d udawaj, ze nic sie nie stalo;p wiem, ze to trudne, bo duma nie pozwala haha;d ale musiiiiszzz!!!:P
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ nie odpisuje na smsy ani na gg
już od dwóch dni. a wogóle ma taką koleżankę która jest ładniejsza ode mnie i w ogóle w ogóle przez wielki post staram się chodzić do kościoła ]:-> nie jem słodyczy ;d myślę że może znów od nowa zacznę A6W bo 7dniowy trening poszedł się pieprzyć ;p i w ogóle jutro do spowiedzi ![]()
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tez musze sie zacząć odchudzać, a raczej ćwiczyć, bo sie rozpasłam łeeee i teraz jestem buuu ![]() dokładnie ejj mnm nie ma numeru gg na nk grrr. a tak w ogóle uświadomiałam sobie, ze dopóki jest jak jest, to jest za***iscie ale jak juz bede go miała na wyciągniecie ręki to bedzie do dupy, bo ja lubie flirtować, zwracac na siebie uwage, a potem do dupa- ja nie chce związków zadnych... a poza tym co mi po takim nieśmiałym;d ja potrzebuje "niegrzecznego chłopca" tylko tacy mnie kręcą, on jest za grzeczny pff;dd hahaw ogóle czekam dzisiaj na autobus na przystanku przed chwilą, jakiś koleś idzie zobaczył mnie i tak skręcił na przystanek i w ogóle stanął 1,5m ode mnie z boku i sie na mnie patrzy i widze ze chce cos powiedzieć, ale nie moze zacząć
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- przynajmniej się postaram ![]() niby nic- napisałam 'Jeszcze nie zasłużyłeś ;p' - wiecie niby miłe i takie tego, ale słowo 'jeszcze' wyraźnie się rzuca w oczy.
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
kongo- ty głupia dupkoo
zagadaj do niego w szkole pod byle pretekstem np. 'gdzie teraz macie lekcje?' czy cos tam . ja wlasnie z tym MNM bym mogła być w związku bo WSZYSTKO mi w nim się podoba, jara mnie jak nie wiem... szkoda, że ja go nie...
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech już będzie weekend, proszę ; (
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak zawsze 38 było mi o wiele, wiele za duże.. Cytat:
![]() ja dzisiaj jechałam po spodnie do Pń i jakiś koleś, taki żulowaty jakiś, pytał mi się najpierw ile czasu się jedzie. no to odpowiedziałam. potem zapytał czy czasem telefonu nie chce kupić odpowiedziałam, co mi się wydawało słuszne.. a po chwili mi się przedstawił i się pytał czy może mi dać swój nr telefonu, bo śliczna jestem :pa la:
|
||
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
yes- no to jest głupie bo ja wiem gdzie oni mają haha;d nie bede takich głupich pytan jak on zadawać "jak tam na biologi?"
znaczy on mnie kręci tym ze jest taki niedostępny w sensie ze tu nic nie powie, tu sie obróci jak sie na niego popatrze, ta jego nieśmiałośśććććć![]() ale jestem głupia colds- to tez ładny kretyn haha ![]() no w ogóle wychodzę z autobusu i idzie kumpel z klasy ja oczywiście z bananem na twarzy "sieemaa;d" a on szedł z chipsami do mnie "chcesz chrupka"
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
kongo- podejdz do niego, stan przed nim i zapytaj'to lecisz na mnie czy nie?'
bezpośrednio joke ;d
|
#2928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pff rook ... ja u spowiedzi nie bylam ze 4 lata ;] okej moze 3. ![]() Cytat:
Cytat:
!!!!Podejdzcie zagadajcie !:P Przeciez nikt was nie bedzie oceniac ani nic ;p A jak sie kogos nie zna to juz w ogole podchodzisz do typa i gadasz jak gadka byla hoojowa to sie nie przejmuj bo nie ma czym ;] Typ Cie nie zna wiec moze sobie gadac ;] idzcie na zywiol nie badzcie szare myszki ;p jestescie taaakie laski, a brak wam pewnosci siebie ... Niesmialosc mozna przezwyciezyc tylko trzeba chciec. Jaaa zawsze bylam szara mycha ... wstydzilam sie mega. Jak jakis kolo sie do mnie odezwal to zaaaaawsze robilam sie czerwona i nic cisza !!!! A teraz? rany zagaduje sama do nieznajomych ;] Ost np. : Musialam skoczyc na chwile do szafki kumpeli w sql ;p byla przerwa wiec bylo ciasnoo, tlok. Schylilam sie aby wyciagnac ksiazki. Jakis typ szedl i popycha mnie swoja dupa o moja ja wstaje odwracam sie i mowie " hej moglbys mnie tak nie pchac ?" typ z takim usmiechem "no sorka nie?", ja "no spoko, nastepnym razem uprzedz" i jak wracal xd ktos mnie stuka palcem w plery. patrze to ten typ i mowi "teraz bede musial cie troche popchac" i idzie i specjalnie ociera sie swoja dupa o moja ja taki lol ale ladny chloptas ![]()
|
|||
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
eh a mi sie chce plakac.. wzielo mnie na wspominki tego wszystkiego z tym moim kumplem i z tym dresem.. czemu musialam sie spodobac akurat jemu, musial na mnie nagadac wszystkim i nastawic przeciwko mnie tego dresa? bylo tak cudnownie, wieczooory, zawsze obok mnie siadal i do mnie zagadywal, a moje kolezanki olewał.. nooo ...
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- KREDZIA a jak to zrobilas? daj jakies rady!!:P
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
yes - świetny pomysł
ostatnio gralismy w karty na rozkazy i musiałam podbić do tego kolesia do sie do mnie kleił na 18 i tekstem "wesz po 18 dużo się zmieniło, zrozumiałam ze dużo nas łączy, moje uczucie do ciebie jest wielkie" a na koncu miałam powiedzieć ze chce sie z nim ekhem aż kolega patrząc sie na mnie popłakał sie ze smiechujoooj jaki to jest plaaaceeek na facebooku podał maila i numer telefonu, ale na nk to nawet gadu nie dał ![]() Kredzia łatwo mówić-ciężej zrobić;d chciałabym tak potrafić podejść zagadać no ale nidyrydy ;/ buu ;d
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-02-18 o 21:13 |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu duzo rozmawiam z nieznajomymi ;pp
Zawsze jak chcialam jakiegos typa zaczepic, to albo go prztyknelam lekko z biodra albo cos i pozniej tylko tekst " łuups, przepraszam" z takim zacieszem xD Albo ost np taki typ, ladny typ, miaaal sliiczne kolorowe nike air, no taaakie sliczne ze nie wiem xD podeszlam i mowie "podobaja mi sie Twoje buty" i taka w nie zapatrzona xD, on do mnie "mi Twoje tez" i juz gadka xD![]() Alboo siedzialam z kumpelami na lawce i obok mnie siedzial typ i gral na tel w milionerow xD i tak zerkalam jakie ma pytania xD no i wzial reke tak, ze nie widzialam ekranu jego tel i tekst "przepraszam, moglbys wziac ta reke? Nie widze pytan ... " a on "tak oczywiscie " i sobie w milionerow gralismy ![]() razem xD ![]() Leciala fajna piosenka z glosnikow pomyslalam, ze musze ja miec wbijam do kantora, a tam 6 kolesi z 4klasy a ja "hohoh ;D (usmieeech) moge wiedziec co to za piosnka leci" ![]() Dzisiaj bylo ciemno na korytarzu xD dziewczyny cos pisaly i sikaly ze nic nie widza xD no to mysle wstane i zapale swiatlo. Jakas grupka chlopaczkow stala przy scianie gdzie wlacznik. wbijam do srodka ich kuleczka i mowie "poszukuje wlacznika swiatla, jest tu gdzies?" Wlaaasnie takie glupie gadki pomogly mi zwalczyc niesmialosc ;] ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- kooogoo da rade. trzeba cchiec. i pieprzyc to co pomysli sobie ta druga osoba ;] nie przejmowac sie tym ;] |
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogole mam poje*any charakter :d czasami jestem mega pewna siebie ale częściej gdzies ta pewnosc siebie umiera i duuupa
kredzia specjalistko! to co mam jutro zrobić z tym MOim NiemOIM??---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Skoro Wam tak fajnie sie rozmawiało to nie warto sie poddawac
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia zeby podbić do jakiegos kolesia musiałabym wypić przynajmniej z 4 bro
ale w stosunku do znajomych w ogóle nie jestem niesmiała ;d chbya ze na kimś mi zalezy to tak ;d Eldo- I'm in love <3
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-02-18 o 21:39 |
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
czasem sobie myślę że tkwienie w związku 2.5 w tym wieku to głupota ;D zero podrywania chłopaków... zero flirtowania...
|
#2936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
boozee chce weekend, szkola mnie dobija , w ogole ostatnio na matmie o 8 : 30 zaczal mi budzik dzwonik, nie wiem czemu, a z racji tego ze mnie ciezko obudzic wiec moj budzik jes hardcorowy jeszcze matmy uczy mnie wicedyra, ale powiedziala ze mnie zabije, ale telefonu nie zabrala, jeszcze go znalezc nie moglam i w torebce szukalam ciagle a okazalo sie ze byl w kieszeni -.-
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
kongo- fajny kawałek
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie moge kopiowac ;//
Yeeskooo, przez kilka dni badz nieosiagalna, dla niego ;] usmiechaj sie uwodzicielsko, jak bedziesz przechodzila obok musnij lekko jego ramie czy cos. Ale sie nie odzywaj! ;p Faceci musza czasem sie powysilac aby cos zdobyc ;pp usmiechaj sie do niego, puszczaj oko, dotykaj go "przypadkiem" ale sie nie odzywaj ;p Moze tak ze 3 dni max. Chyba ze pierwszy sie odezwie no to rozmawiaj z nim Kooogoo nie pitol glupot ;pp nie pisz, ze nnie potrafisz sie odezwac do ekspedienkti ;pp ? Powinnas poprostu sie odezwac, jesli tego nie zrobisz i tak wlasnie bedziesz sobie to wmawiac (ze jestes niesmiala, ze tego ze tamtego) to bedzie lipa ;p Rozkmin co bedzie na maturze ustnej? Albo na rozmowie o prace? to bedzie stres ;p a teraz sa sytuacje blache, ktore nie wywoluja stresu ;] i powinnas je wykorzystac ;p poprostu odezwij sie do jakiegos typa, palnij cos ;p jak Ci typ odpowie to bedzie zmuszona do pogawedki z nim ;p najlepiej tak ze znajomymi ;] typ cie nie zna ;p i moze miec o Tobie obojetnie jakie zdanie a Tobie powinno to zwisac ;p i nie powinnas sie przejmowac;] Mov tez tak czasem mysle. 4 lata (prawie) to duzo ... niektorzy mowia "zmarnowalas te 4 lata, moglas miec 10 roznych facetow, a ty zostalas przy nim, nie mozesz ani sie zabawic ani nic ... " heh ... Ale nie chce z tego rezygnowac. Mam wrazenie, ze to ten jedyny ... Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-02-18 o 21:57 |
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
kredzia- tylko ze my sie widujemy tylko w Piątki i Soboty na melanżach, więc troche lipa
. Ale masz racje, sama nie bede zagadywałaa skoro jestes szczesliwa ze swoim facetem to dlaczego inni mowia ze 'zmarnowałaś' 4 lata? no sorry przesada.
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
kongo - mam tak samo, mi nawet głupio po pizze zadzownic
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.