|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
ale normalnie jestem zła... nie odpisał mi na wiadomosc, a na gg siedzi (gadal z moja siostra dzisiaj wczesniej)
![]() mściwa yeska: jutro przyjde opalona, piękna, uśmiechnięta. Przywitam się ze wszystkimi (przytuleniem jak zawsze i z entuzjazmem ;p) a do niego powiem tylko 'cześć' bez większego entuzjazmu ![]()
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
A co mu napisałas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
a ja zaczynam odchudzenia, haha
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
EMdz dobrze mowi;d udawaj, ze nic sie nie stalo;p wiem, ze to trudne, bo duma nie pozwala haha;d ale musiiiiszzz!!!:P
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
TŻ nie odpisuje na smsy ani na gg
![]() ![]() w ogóle przez wielki post staram się chodzić do kościoła ]:-> nie jem słodyczy ;d myślę że może znów od nowa zacznę A6W bo 7dniowy trening poszedł się pieprzyć ;p i w ogóle jutro do spowiedzi ![]() ![]() ![]()
#2919 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez musze sie zacząć odchudzać, a raczej ćwiczyć, bo sie rozpasłam łeeee i teraz jestem ![]() ![]() dokładnie ![]() ejj mnm nie ma numeru gg na nk grrr. ![]() a tak w ogóle uświadomiałam sobie, ze dopóki jest jak jest, to jest za***iscie ![]() ![]() w ogóle czekam dzisiaj na autobus na przystanku przed chwilą, jakiś koleś idzie zobaczył mnie i tak skręcił na przystanek i w ogóle stanął 1,5m ode mnie z boku i sie na mnie patrzy i widze ze chce cos powiedzieć, ale nie moze zacząć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niby nic- napisałam 'Jeszcze nie zasłużyłeś ;p' - wiecie niby miłe i takie tego, ale słowo 'jeszcze' wyraźnie się rzuca w oczy. ![]()
![]() |
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
kongo- ty głupia dupkoo
![]() ![]()
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech już będzie weekend, proszę ; (
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak zawsze 38 było mi o wiele, wiele za duże.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj jechałam po spodnie do Pń i jakiś koleś, taki żulowaty jakiś, pytał mi się najpierw ile czasu się jedzie. no to odpowiedziałam. potem zapytał czy czasem telefonu nie chce kupić ![]() ![]() odpowiedziałam, co mi się wydawało słuszne.. a po chwili mi się przedstawił i się pytał czy może mi dać swój nr telefonu, bo śliczna jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
yes- no to jest głupie bo ja wiem gdzie oni mają haha;d nie bede takich głupich pytan jak on zadawać "jak tam na biologi?"
![]() znaczy on mnie kręci tym ze jest taki niedostępny ![]() ![]() ale jestem głupia ![]() ![]() colds- to tez ładny kretyn haha ![]() no w ogóle wychodzę z autobusu i idzie kumpel z klasy ja oczywiście z bananem na twarzy "sieemaa;d" a on szedł z chipsami do mnie "chcesz chrupka" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
kongo- podejdz do niego, stan przed nim i zapytaj'to lecisz na mnie czy nie?'
bezpośrednio ![]() joke ;d
#2928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pff rook ... ja u spowiedzi nie bylam ze 4 lata ;] okej moze 3. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podejdzcie zagadajcie !:P Przeciez nikt was nie bedzie oceniac ani nic ;p A jak sie kogos nie zna to juz w ogole ![]() ![]() ![]() Jaaa zawsze bylam szara mycha ... wstydzilam sie mega. Jak jakis kolo sie do mnie odezwal to zaaaaawsze robilam sie czerwona i nic cisza !!!! ![]() ![]() A teraz? rany zagaduje sama do nieznajomych ;] Ost np. : Musialam skoczyc na chwile do szafki kumpeli w sql ;p byla przerwa wiec bylo ciasnoo, tlok. Schylilam sie aby wyciagnac ksiazki. Jakis typ szedl i popycha mnie swoja dupa o moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
eh a mi sie chce plakac.. wzielo mnie na wspominki tego wszystkiego z tym moim kumplem i z tym dresem.. czemu musialam sie spodobac akurat jemu, musial na mnie nagadac wszystkim i nastawic przeciwko mnie tego dresa? bylo tak cudnownie, wieczooory, zawsze obok mnie siadal i do mnie zagadywal, a moje kolezanki olewał.. nooo ...
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- KREDZIA a jak to zrobilas? daj jakies rady!!:P
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
yes - świetny pomysł
![]() ![]() ostatnio gralismy w karty na rozkazy i musiałam podbić do tego kolesia do sie do mnie kleił na 18 i tekstem "wesz po 18 dużo się zmieniło, zrozumiałam ze dużo nas łączy, moje uczucie do ciebie jest wielkie" a na koncu miałam powiedzieć ze chce sie z nim ekhem ![]() ![]() ![]() ![]() joooj jaki to jest plaaaceeek na facebooku podał maila i numer telefonu, ale na nk to nawet gadu nie dał ![]() ![]() ![]() Kredzia łatwo mówić-ciężej zrobić;d chciałabym tak potrafić podejść zagadać no ale nidyrydy ;/ buu ;d
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-02-18 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Po prostu duzo rozmawiam z nieznajomymi ;pp
Zawsze jak chcialam jakiegos typa zaczepic, to albo go prztyknelam lekko z biodra albo cos ![]() ![]() Albo ost np ![]() ![]() ![]() Alboo siedzialam z kumpelami na lawce i obok mnie siedzial typ i gral na tel w milionerow xD i tak zerkalam jakie ma pytania xD no i wzial reke tak, ze nie widzialam ekranu jego tel i tekst "przepraszam, moglbys wziac ta reke? Nie widze pytan ... " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leciala fajna piosenka z glosnikow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ![]() ![]() Wlaaasnie takie glupie gadki pomogly mi zwalczyc niesmialosc ;] ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- kooogoo da rade. trzeba cchiec. i pieprzyc to co pomysli sobie ta druga osoba ;] nie przejmowac sie tym ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
ja w ogole mam poje*any charakter :d czasami jestem mega pewna siebie ale częściej gdzies ta pewnosc siebie umiera i duuupa
![]() kredzia specjalistko! ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Kredzia zeby podbić do jakiegos kolesia musiałabym wypić przynajmniej z 4 bro
![]() ![]() ale w stosunku do znajomych w ogóle nie jestem niesmiała ;d chbya ze na kimś mi zalezy to tak ;d Eldo- I'm in love <3
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-02-18 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
czasem sobie myślę że tkwienie w związku 2.5 w tym wieku to głupota ;D zero podrywania chłopaków... zero flirtowania...
![]()
#2936 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() boozee chce weekend, szkola mnie dobija ![]() ![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
kongo- fajny kawałek
![]()
#2938 |
Zakorzenienie
|
Nic nie moge kopiowac ;//
Yeeskooo, przez kilka dni badz nieosiagalna, dla niego ;] usmiechaj sie uwodzicielsko, jak bedziesz przechodzila obok musnij lekko jego ramie czy cos. Ale sie nie odzywaj! ;p Faceci musza czasem sie powysilac aby cos zdobyc ;pp usmiechaj sie do niego, puszczaj oko, dotykaj go "przypadkiem" ale sie nie odzywaj ;p Moze tak ze 3 dni max. Chyba ze pierwszy sie odezwie no to rozmawiaj z nim ![]() Kooogoo nie pitol glupot ;pp nie pisz, ze nnie potrafisz sie odezwac do ekspedienkti ;pp ? Powinnas poprostu sie odezwac, jesli tego nie zrobisz i tak wlasnie bedziesz sobie to wmawiac (ze jestes niesmiala, ze tego ze tamtego) to bedzie lipa ;p Rozkmin co bedzie na maturze ustnej? Albo na rozmowie o prace? to bedzie stres ;p a teraz sa sytuacje blache, ktore nie wywoluja stresu ;] i powinnas je wykorzystac ;p poprostu odezwij sie do jakiegos typa, palnij cos ;p jak Ci typ odpowie to bedzie zmuszona do pogawedki z nim ;p najlepiej tak ze znajomymi ;] typ cie nie zna ;p i moze miec o Tobie obojetnie jakie zdanie a Tobie powinno to zwisac ;p i nie powinnas sie przejmowac;] Mov tez tak czasem mysle. 4 lata (prawie) to duzo ... niektorzy mowia "zmarnowalas te 4 lata, moglas miec 10 roznych facetow, a ty zostalas przy nim, nie mozesz ani sie zabawic ani nic ... " heh ... Ale nie chce z tego rezygnowac. Mam wrazenie, ze to ten jedyny ... Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-02-18 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
kredzia- tylko ze my sie widujemy tylko w Piątki i Soboty na melanżach, więc troche lipa
![]() ![]() ![]() a skoro jestes szczesliwa ze swoim facetem to dlaczego inni mowia ze 'zmarnowałaś' 4 lata? no sorry przesada. ![]()
#2940 |
Wtajemniczenie
|
kongo - mam tak samo, mi nawet głupio po pizze zadzownic
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.