![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Honolinko -Gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Hoholina gratulacje ogromne ciesze sie ze wszystko sie udało i na prawde super wygladalas.
Kasia buciki ślicznie idealnie trafilas w moj gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Przyczajenie
|
Ja planuję kupić buty robione na zamówienie w sklepie tanecznym.[/QUOTE]
A jest w kielcach taki sklep? Bo też bym chciała takie butki sobie sprawić... a wiesz w jakich granicach cenowych mieści się wykonanie takich butów? |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam koleżankę która przez dwa lata histeryzowała na temat swojego ślubu i mnie tak wykończyła że po prostu wcale nie poszłam do niej na wesele bo już miałam jej po prostu dość. Dlatego dziewczyny nie przesadzajcie i nie zadręczajcie swoich najbliższych ![]() Ja jestem zdania że jeśli będę cały czas pozytywnie nastawiona to wszystko się uda ![]() Raz już to sprawdziłam w bardzo ważnej chwili i tak było, mimo tego że w tym czasie nie wszystko szło po mojej myśli ale sobie tak pomyślałam, że nic nie jest mi w stanie zepsuć tej chwili i rzeczywiście wszystko poszło super. Ja jestem przekonana że mój ślub i wesele będzie super. Bo w tym dniu będzie ze mną TŻ, rodzina i przyjaciele. Więc cóż mi do szczęścia bardziej potrzeba. A od tego dnia już będę z TŻ na zawsze razem ![]() Byłam kiedyś na weselu gdzie PM byłas tak uśmiechnięta, radosna - po prostu promieniała, że z tego dnia nic nie pamiętam tylko jej radośc w oczach. Oczywiście Pan Młody też był uśmiechnięty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
Meana1 My myśleliśmy i 3 więc ja stawiam na niego
![]() ![]() Honolinka super że tak na luzie i bez większych stresów przezyłaś ten wielki dzień ![]() Wygladałaś rewelacyjnie ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-02-24 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
klaudia1983 strasznie mi się podoba ta suknia ![]() ![]() Edytowane przez frogutka Czas edycji: 2010-02-24 o 20:02 Powód: brak załacznika |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
Honolinka Wszystkiego naj naj najlepszego na nowej
drodze życia !!! ![]() Ifcia513 Zajrzyj do Fantazjusza na Placu Wolności madziastanczyk Mam pytanko, czy koniecznym jest zrobienie tzw. playlisty dla swojego zespołu? Np. Życzymy sobie takiej i takiej piosenki i ona musi być na 100% beaciunia U mnie zaś na przemian, ja panikowałam przez ostatnie 2 msc. teraz total luzik, a mojemu TŻ ślub i składanie przysięgi śni się po nocach. I dobrze hehehe ![]()
#669 |
Przyczajenie
|
klaudia1983 i frogutka mierzyłam tą suknie w salonie w wawie, naprawdę śliczna suknia!! super się prezentowała! Nie wiem tylko jak suknie kupione przez e-bay
Edytowane przez czubOLEK Czas edycji: 2010-02-24 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny gwarantuje Wam, że połowe "wpadek" zobaczycie na ślubnym DVD, bo będzie z Was emanować taka radość, że się po prostu tego nie zauważa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
O ile się nie mylę w granicach od 230zł do 250zł
#673 |
Przyczajenie
|
frogutka: ul. Kijowska 11 (tam są 4 salony) http://www.salonslubnykijowska.pl/
koszt niestety 2900zł czy jakoś tak... Załączam jej real foto ![]() Edytowane przez czubOLEK Czas edycji: 2010-02-24 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Pieknie wygladasz w niej
![]() Meana jutro postaram sie napisac do ciebie na priv adresy gdzie chcialam wynajac pokoje, a gdzie w koncu byly jedynie miejsca ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
czubOLEK ślicznie dziękuje! wyglądasz w niej pierwsza klasa, laska z Ciebie
![]() to forum to coś wspaniałego ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- wysłałam też zapytanie o wycenę do kilku pracowni krawieckich i np. w Klarze odpisali mi 1300-1400 zł z halką. Ciekawe tylko na ile są w stanie uszyć podobną do oryginału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Ifcia513
* Paryżanka na 2 pietrze są garnitury męskie bardzo duży wybór i teraz jest jakaś nawet promocja * właśnie koło bazar jak jest apteka na rogu to w tym samym budynku tez mają duży wybór garniturów * na klonowej tylko nie powiem Ci jaki jest adres ale tam ma salon producent garniturów musisz poszukać na necie, wiem ze jest ich tam bardzo dożo bo TŻ tata tam kupił sobie *jak masz plac wolności to obok banku masz garnitury męskie i również po prawej stronie tak jak byś z placu sie kierowała na bazary tez sa garnitury męskie. Tyle co pamiętam, ale mój TŻ rok temu szukał garnituru na jakąś imprezkę i kupił na Sienkiewicza bez problemu a też niby jest wysoki. |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny sam fakt tego że jeszcze trochę nam do tego ważnego dnia w życiu zostało a już siedzimy na forum i wymieniamy się poglądami świadczy o tym że wcale dużego luzu nie czujemy... ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Nowi ludzie... Dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, odtad jedno, chociaż nadal dwoje. Jan Paweł II ja na pewno będę miała to na zaproszeniu... jedno zdanie a tak wiele mówi... ![]() dziewczyny a jaki macie plany po weselu?? planujecie razem zamieszkać a może już mieszkacie??? od razu będziecie starać się o dzidziusia czy chcecie sie troszkę porozkoszowac małżeńskim stanem?? podzielcie się swoimi planami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Honolinko piękna relacja
![]() ![]() echhh fajnie tak móc Was poczytać dziewczyny, podobnie jak Scio chętnie wyszłabym za mąż jeszcze raz ![]()
#680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm... My póki co mieszkamy daleko od siebie więc po ślubie musimy razem zamieszkac! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z góry dzięki! Edytowane przez doris888 Czas edycji: 2010-02-24 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
dziewczyny na sienkiewicza tez jest pracownia krawiceka , to jest niby salon sukni slubnych ale Pani powiedziała ze mozna sobie przyniesc swoj wzor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
czubolek-wyglądasz zjawiskowo
![]() Honolinka-wstaw więcej zdjęć z dnia ślubu ![]() ![]() Ja też jestem pewna, że 14.08 to będzie wspaniały dzień. Nie ważne czy będzie lało, czy będzie upał jak nigdy wcześniej, czy ciocia rozerwie mi obcasem suknię i czy wszyscy będą zadowoleni z wesela, grunt że to nasz dzień. Tż założy mi na palec obrączkę i powie patrząc mi w oczy przysięgę ![]() Treaz nie mieszkamy razem, na co dzień Tż studiuje w Warszawie, a ja Tu. Normalnie widywaliśmy się w każdy weekend, jednak Tż robi też podyplomówkę więc może przyjeżdżać co drugi tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. nie tylko Pm mają złe sny przedślubne. Dziś miała go moja mama ![]()
#684 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Odebralismy dzis obraczki. jupi!
http://www.flickr.com/photos/miyane_...705204/detail/ |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Rozeznanie
|
u nas jest tak
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. co do mojego stresu to oczywiście to wiercenie w żołądku jest bardzo przyjemne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
U mnie motylki brzuszkowe pojawiają się na samą myśl o slubie... Pozostały tylko 2 miesiące i jak tylko o tym myślę, to wydaję mi się, że jeszcze tyle załatwiania przed nami. A czas biegnie i biegnie... Syrwia81 oj jak ja bym chciała tez wbić tę łopatę, tymczasem mimo, że mamy działkę to jeszcze długa droga przed nami:/ Co do wspólnego mieszkania po ślubie nie doszliśmy jeszcze do porozumienia - TŻ u siebie, ja u siebie
![]()
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
a u nas wygląda to tak, że w weekendy"pomieszkujemy" u siebie
![]() ![]() ![]() Dziewczyny! Mam jeszcze jedno pytanie do Was, jak to wygląda z Waszymi rodzicami? Czy teściowie się znają? Czy utrzymują kontakty? U mnie jest to dziwne....Otóż moi rodzice robia nam wesele, natomiast rodzice TZa nie pytaja nawet jak ida przygotowania... ![]() Mam przez to problem np z "podziekowaniem dla rodziców" na weselu...nie mam ochoty dziekowac tym ludziom....Chce tylko swoim rodzicom...ale czy to wypada? Jak to zrobić? macie jakieś pomysły? Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2010-02-25 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
TŻ jak skończył studia (ja byłam na 3 roku), to przeprowadził się do mnie do Krakowa i mieszkamy ze sobą już trzy lata. Ja w ubiegłym roku się obroniłam, a obecnie oboje pracujemy i prowadzimy normalene życie we dwoje, więc ślub niewiele u nas zmieni, chociaż musimy zdecydować czy zostajemy w Krakowie i kupujemy tu mieszkanie, czy wracamy do rodzinnych Kielc i tam wijemy sobie gniazdko. Swoje oczywiście, bo nie chcemy mieszkać z rodzicami. Za bardzo cenimy sobie niezależność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Honolinko GRATULACJE
![]() A jak jest u nas : Jeszcze jakiś rok temu myślałam że będziemy mieszkać z moimi rodzicami w Kielcach a po jakimś czasie po ślubie uwijemy własne gniazdko(ja bym chciała jakieś mieszkanko) no ale sytuacja się zmieniła kiedy się zaręczyliśmy i teściowie zaproponowali ze przekażą nam domek, co prawda w stanie surowym no ale już coś i podjeliśmy decyzje że tam zamieszkamy(dla TŻ nie wchodziła inna decyzja w grę, bo on od zawsze mieszkał w domku jednorodzinnym, ja natomiast jestem pełna obaw bo wolałabym zostać w Kielcach, no ale cóż coś za coś).jak narazie nie mieszkamy razem, ale jeszcze w tym roku planujemy wziąść ślub cywilny,kończyć ten domek z pomocą moich rodziców oczywiście, bo my sami niestety nie moglibyśmy zbyt wiele zrobić i zamieszkać tam. A dzidziusia chcielibyśmy dopiero jakiś roczek lub 2 po ślubie kościelnym, którego nie mogę się doczekać bo to jednak on ma dla nas większe znaczenie i będzie uwiecznieniem naszej miłości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Mam jeszcze jedno pytanie do Was, jak to wygląda z Waszymi rodzicami? Czy teściowie się znają? Czy utrzymują kontakty? U mnie jest to dziwne....Otóż moi rodzice robia nam wesele, natomiast rodzice TZa nie pytaja nawet jak ida przygotowania...
![]() Mam przez to problem np z "podziekowaniem dla rodziców" na weselu...nie mam ochoty dziekowac tym ludziom....Chce tylko swoim rodzicom...ale czy to wypada? Jak to zrobić? macie jakieś pomysły?[/QUOTE] eninka84 Dziwna troszkę, niezręczna sytuacja. Współczuje Ci, bo na pewno się tym martwisz. Głowa do góry ![]() U mnie jest troszkę inaczej, przez 1,5roku pracowałam z mamą mojego TŻ w jednym zakładzie, zdążyłyśmy się troszkę poznać. Moi rodzice są zakręceni na maxa, a rodzice TZ już calkowice. Wiec jest jeden wielki ubaw, oby tak dalej ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.