![]() |
#631 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Zapomniałam o wódce napisać! W dzień wesela mieliśmy Wyborową exquisite. A w dzień poprawin Finlandię. Obydwie super. Choć za drogie,ale super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Rozeznanie
|
Honolinko gratuluję z całego serca, że wszystko tak pięknie wam wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17409748]Zapomniałam o wódce napisać! W dzień wesela mieliśmy Wyborową exquisite. A w dzień poprawin Finlandię. Obydwie super. Choć za drogie,ale super![/QUOTE]
Honolinko a ile ta wyborowa kosztuje? Bo to jest inna wódka niż ta zwykła wyborowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
Honolinko w ktorym kosciele brałaś slub bo to zdjecie jest boskie! ja tez juz sie mnie moge doczekać!!!
<<<<<<NASZ DZIEŃ 07.08 2010>>>>>>> |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
honolinko bardzo się cieszę że wszystko było tak jak planowałaś. Super wyglądaliście i jak będziesz miała więcej zdjęć to oczywiście się pochwal
![]() rainbow123 piękny ten bukiet ![]() dziewczynki a powiedzcie mi buty kupujecie białe?? czy może właśnie w innym kolorze np pod kolor bukietu bo ja ciągle nie mogę się zdecydować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17409571]A ja zdałam małą ralację-dla ciekawskich
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4006[/QUOTE] Super ![]() ![]()
#640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to mam takie buty tylko czerwone, są bardzo fajne ale obcas ma 10 cm więc wytrzymuje w nich tylko parę godzin. Kupiłam identyczne białe z 6cm obcasem ale niestety były małe i już je dawno odsprzedałam a producent już takich nie wypuszcza na rynek ![]() Ja planuję kupić buty robione na zamówienie w sklepie tanecznym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#642 |
Raczkowanie
|
jak przeczytałam relację honolinki to aż mnie ścisnęło w środku
![]() ![]() ![]() ![]()
Karolek 31.05.2013 ![]() Edytowane przez milam Czas edycji: 2010-02-24 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie tak dawno. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Honolinko ![]() A ja wczoraj oglądałam na discovery T&L "salon sukien ślubnych" czy jakoś tak, aż mi się smutno zrobiło, ja chcę iść do ślubu jeszcze raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Nie stresować się ![]() będzie dobrze. stres jest, ale mija. U nas bylo tak, ze wszyscy byli już Kościele, my stoimy w drzwiach Kościoła, a tu mi welon wypada (a miałam taki długi z krótkim na jednym grzebyku), akurat wchodziła do kościoła nasza znajoma fryzjerka, to mi ten welon wpina, po czym bierze tą długą warstwę i się pyta, a co z tym, więc znów wyciąga welon, zakładanie jednego na drugi i znów, ale uff zdążyliśmy. Stresujący moment jest jeszcze podczas przysęgi,ale ja zapomniałam o innych byłam tylko ja i mój mąż. To samo podczas pierwszego tańca, tylko ja i on ![]() A drobnymi wpadkami nie ma się co przejmować one i tak będą ![]() Najważniejsze jest to, ze w tym dniu stajecie się mężem i żoną, że ślubujecie sobie miłość po grób - reszta to tylko dodatek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
Honolinka, gratuluję bardzo ładnie wyglądaliście, mogła byś podać namiary na swoja dekoratorkę i ile cię to wszystko wyniosło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz dają do sukni buty do 100zł i welon do 50zł. A halkę trzeba dokupić, kosztuje 80 lub 100zł w zależności od szerokości. mam do Was jeszcze jedną prośbę: powiedzcie mi gdzie można kupić garnitur bo jakoś nie mam orientacji gdzie te sklepy są ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2010-02-24 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale z Was gaduły! Ja dopiero melduje sie w czesci V, nawet nie mam czasu wszystkiego nadrobic, ślub za niecałe trzy miesiące, a ja mam tyle jeszcze na głowie. Taki nasz los kobiet, mam nadzieje, ze nie tylko ja musze sama prawie wszystko załatwiać |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zadomowienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17409571]A ja zdałam małą ralację-dla ciekawskich
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4006[/QUOTE] Serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę, że Wam się wszystko tak piękie udało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
Scio czasem jak to mówią robi wielką różnice
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Czasem "zawodowy" fotograf robi gorsze zdjęcia niż "amator". Moja "amatorka" ma na swoim koncie nie jedną wystawę.
Jak ja uwielbiam uogólnianie, a może jesteś z branży :P Ja w każdym bądź razie jestem zadowolona, moja pani fotograf też, bo po naszym weselu kilka par się odezwało, bo robi świetne fotografie i cena jest przystępna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
Co do zespołu GRATIS... Mały szczególik - ten zespół nie gra a puszcza!!!
#656 |
Raczkowanie
|
Scio wybacz ale chyba każdy może mieć swoje zdanie .!
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |||||
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczynki z aopinie odnośnie zaproszeń ale kurde już głupieje chyba zdecyduje się na całkowicie inne, nie wiem codziennie zmieniam zdanie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Honolinko gratuluję - pięknie wyglądaliście, życzę dużo miłości ![]() ![]() no i cieszę się że zdecydowałam się na pania Anię Tusień, mam nadzieję że również bede zadowolona ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-02-24 o 15:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
Honolinko!!! Serdeczne gratulacje... Cieszę się, że wszystko się udało. Aż dech zapiera jak czyta się Twoja relację... Najlepszego!
![]() |
#659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Rozeznanie
|
Kochane ten stres przedślubny jest chyba dość przyjemny
![]() ![]() ![]() Honolinka czekamy na kolejne zdjęcia ![]() ![]() ![]() I jeszcze raz gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.