|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() tylko właśnie mówię, że nie wszędzie można się zarejestrować. ale ja się nie śpiszę z tym ![]() też myślę, że tak zrobię, ale... co powiem lekarzowi? że niby co ma mi napisać w tym zaświadczeniu, jak to ma wyglądać? a chusteczek też nie można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
u nas mówili, że na wszystko musi być zaświadczenie.
na cyrkiel i linijkę pewnie też.
#4863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17450201]Żbiczku a Ty masz temat coś o tańcu ![]() ![]() Czołem. dopiero pierwszą taką próbną pisaliście? to ładnie ![]() ![]() Taniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To wcale nie takie trudne, mi ZAWSZE wychodzi 260-90, nie wiem jak się zmieszczę na maturze <250 ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie na próbnej miałam chusteczki, bo ciekło ze mnie ![]() ![]() Jak będę trochę przeziębiona (a u mnie w tym roku to nie trudne ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |||
Zakorzenienie
|
wiem wiem. ostatnio tak mam. nigdy wcześniej tak nie robiłam.
bez bez. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też. ![]() Cytat:
co za stypendystka. ![]() witam Was kluseczki. ;* uczyłam się z historii, ale zaangażowała siostrę, że będę jej wysyłała smsy z zadaniem, a ona ma mi odsyłała odp. ![]() ![]() dostaliśmy płytę ze studniówki, taka sobie. lecę zrobić lekcje, nadrobić Majkę i zjeść. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-25 o 18:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zadomowienie
|
SamaraMorganx dziękuję
![]() juz mam taki maly wstęp nawet ![]() nie wiedzialam że trzeba mieć zaświadczenie :P tez miałam katar na próbnej i aż mi bylo dziwnie nos wycierać bo babki z komisji się gapiły na mnie ![]() kurcze ale się wkurzyłam wrrrr...jutro mam sesje a makijazystka nie może mnie pomalować ..a wszystko juz jest uzgodnione z miejscem sesji i w ogole..musze sama się pomalować,masakra ![]() wiem problem błachy ale potrzebowałam się komus wyżalić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
![]() ![]() Pochwalę się Wam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam jakąś starą klawiaturę i mi się źle pisze, więc jak jakieś błedy będą to nie patrzcie na nie ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz poczytam co napisałyście ![]()
#4868 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą, lepiej zacytuję za Mądrą Książką: Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Ja też.
![]() ![]() Tak, poproszę. ---------- Martyna, jak się rejestrowałaś to już z opłatą rekrutacyjną? [pewnie głupie pytanie zadałam. ![]() ---------- Idę obejrzeć CSI, machnę kilka zadanek z chemii i idę spać. Oczy mi z orbit niedługo wylecą. ![]() Do jutra. ![]()
![]() |
#4871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ja od po feriach nie musze chodzic na francuski i na geografie ![]() panie nie sprawdzają listy. w ogóle zauważyłam, że na wielu przedmiotach nie sprawdzają nam listy ![]() na polskim też nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama nie wiem co wolę studia inżynierskie czy licencjackie. ale chyba te pierwsze ![]() dziękuje za info tak w ogóle ![]() Cytat:
![]() no najpierw muszę namówić tatusia, żeby mi dał 650 zł ![]() już mam plan, kurs zrobię w czerwcu(tygodniowy jest), przez wakacje mogę pracować w sklepie czy gdziekolwiek, w weekendy klub i już ![]() a propo sikania, idę na badania moczu i krwi we wtorek, bo mnie pęcherz ZNÓW boli ![]() każda pani doktor przepisuje mi antybiotyki na infekcje, nie wiem na jakiej podstawie, nie mam krwi w moczu, nie piecze mnie, nie szczypie. a bóle wciąż wracają. podejrzewam, że mam kamienie na pęcherzu. idę w przyszłym tygodniu bo skierowanie na USG, bo chyba żadna z tych pań na to nie wpadnie ![]() mam nadzieje, bo na dzienne raczej się nie dostanę.
![]() |
#4874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kliknijcie mi w Vichy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej mnie wkurza niemiecki bo nauki mam 20razy wiecej niz z ang tak cisnie;/ a w klasie nikt nie zdaje niemca ![]() ![]() wogole dochodze do wniosku że moja szkola jest bardzo rygorystyczna nikt nie popusci, a o takim czyms jak nie sprawdanie obecnosci to nie ma mowy, bo wszyscy mowia że są za nas odpowiedziali bla bla bla Cytat:
u mnie klasa historyczna a tylko 4 osoby zdaja historie w tym dwie na podstawie xD a w dodatku co roku 5godz historii chyba wiecej niz standardowo <??> ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
oo ja mam tez tango na prezentacji, moja polonistka mi je wybrala ![]() jest tam cos o inteligencji i zadaniach przed nimi stawianych? xD wsumie przeczytalam proces, tez z polecenia polonistki i za bardzo nie wiem co pisac ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Żbiki, co to był za dzień... nie komentuję.
Chciałam tylko zadobranocować. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tobie tym bardziej ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ;* Marta właśnie skończyłam oglądac ten film 'to skomplikowane' rzeczywiście dosyc przyjemny ![]() idę luknąc na farmę i do łóżka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opłatę się wnosi dopiero jak się wybierze jakies kierunki ![]() a tych z kolei jeszcze wybrać nie można ![]() nic nie płaciłam, założyłam tylko konto i pouzupełniałam dane. ale to w ferie jakoś już. Cytat:
![]() a w tego Vichy to wam klikam chyba z pięć razy dziennie ![]() idę spać. dobranoc Żbiczki;*
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Poklikałam Was, poczytałam i tyle
![]() Nie cytnęłam jakoś nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Powiedz jak sesja wyszła;d Chciałam sesji gdzies indziej ale wyszło jak wyszło ;d Było na spontana bo kolezanka przy M nie chciała się pomalowac ![]() No ale mam nowe pomysły na wiosnę i lato ;D;D I mam miejsca;D tak dla zartu powiedziałam kolezance zeby M jako 1 sesję aktową sesję ![]() ![]()
![]() |
#4882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A chciałabyś pracować w szkole? Tak, z tych na pewno, ale inne języki na początku są po polsku. Jeszcze masz troche czasu żeby coś wybrać ![]() Co do tej elektronicznej rejestracji - w Krakowie patrzyłam na UJ i UP, na razie sie nie da ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę iść jutro do lidla, bo tam mają taki super mega duży jogurt straciatella ![]() Lecę już spać, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Nie mogłam wczoraj zasnąć z podekscytowania. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tylko na niemiecki nie muszę chodzić, ale to i tak tylko jedna godzina w tygodniu, więc dużej różnicy nie ma. Bo nawet na lekcjach przerabialiśmy materiał na siłę. Nie pytała już, tylko sprawdziany robiła. Ale już koniec. ![]() Łudzę się jeszcze, że po feriach odpuści nam historię. ![]() Cytat:
![]() Zapytałam, bo jak chciałam się rejestrować w Lublinie to zdjęcia chcieli. Więc anulowałam, a do opłaty jeszcze nie doszłam. Dlatego chciałam zapytać czy z opłatą skoro już zdjęcia chcą. ![]() ---------------- Idę pilnie się uczyć, a potem muszę iść na pocztę, bo polecony do mnie przyszedł jak mnie nie było. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Iść do szkoły czy nie iść do szkoły? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja też się zastanawiam, czy iść czy nie iść ![]() W sumie sprawdzian mogę napisać innym razem ![]()
#4887 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Żbiki, ale miałam ciężkie dni. Dopiero dzisiaj czuję się na siłach, żeby w ogóle włączyć kompa i zacząć się uczyć. Nie ma już o czym mówić. Się wystraszyłam tą rekrutacją. Na szczęście tam, gdzie chcę iść nie trzeba na razie podejmować żadnych kroków. ![]()
#4889 | |
Zadomowienie
|
co się działo
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ;* byłam dzisiaj w sanepidzie w Piotrkowie, oddałam próbki kału ![]() kupiłam auto i jeszcze go nie przerejestrowałam, jeżdżę na EZG, normalnie ludzie widząc blondynkę za kółkiem i obce tablice wariowali ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4890 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zresztą tam pewnie są ważne zdolności manualne, których ja nie posiadam. nie mam delikatności i te wszystkie wykopaliska rozsypałyby się w moich dłoniach ![]() ja tak pomagałam kuzynce i jakiemuś jej koledze z chemii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałabym pracować w szkole, ale nie średniej- raczej w gimnazjum ![]() nie wiem, boję się tych obcych języków, chociaż z drugiej strony na tych historycznych kierunkach i tak będę uczyła się łaciny ![]() Wróciłam wcześniej, bo nie miałam dwóch wfów ![]() Zerkam co mozna zrobić na obiad, niestety sa tylko pierogi ruskie, których nie znoszę, więc musiałam zrobić sobie grzanki ![]() W ogóle muszę Wam sie pochwalić, że wczoraj na poważnie uczyłam się (tzn. wkuwałam regułki) na sprawdzian z ekonomii ![]() nauczycielka ma taką zasadę, że pierwsza grupa ma zawsze jakieś proste pytania z zeszytu, a druga, ma takie, których nie omawialiśmy na lekcji, które są w książce (książkę mają chyba tylko 2 osoby w klasie ![]() ![]() I jeszcze muszę pochwalić się, że dostałam 4+ z wypracowania "zdążyć przed Panem Bogiem" ![]() ![]() ![]() w ogóle śniły mi się studia. Że studiowałam historię sztuki i szłam na swoje pierwsze wykłady. Byłam we Wrocławiu i byłam z siebie dumna, że się nie zgubiłam. No i wchodzę na salę- i okazuje się, że to taka mała salka na ok 20 osób. Patrzę, a tu pół mojej klasy wybrało ten sam kierunek. Trochę się wkurzyłam, bo były tam osoby za którymi nie przepadam i z którymi nie chciałam mieć więcej kontaktu i miałam nadzieję, że nie zdadzą matury. Bo te studia były takie dziwne, że każdy mógł na nich studiować, ale jak nie zdadzą matury, to wylatują ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.