|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() tylko właśnie mówię, że nie wszędzie można się zarejestrować. ale ja się nie śpiszę z tym ![]() też myślę, że tak zrobię, ale... co powiem lekarzowi? że niby co ma mi napisać w tym zaświadczeniu, jak to ma wyglądać? a chusteczek też nie można u nas na próbnej można było, a wyglądała jak ta majowa.
|
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
u nas mówili, że na wszystko musi być zaświadczenie.
na cyrkiel i linijkę pewnie też.
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17450201]Żbiczku a Ty masz temat coś o tańcu bo wybacz ale nie pamiętam ![]() Czołem. dopiero pierwszą taką próbną pisaliście? to ładnie .ja bym nawet na 280 słów nie napisała Taniec nie przyszło mi do głowy sprawdzić o czym, ale mówiłam też babce od polskiego (tej " ) i ta, że pewnie, bardzo dobry wybór z miną ![]() To wcale nie takie trudne, mi ZAWSZE wychodzi 260-90, nie wiem jak się zmieszczę na maturze <250 bo jak napisać opowiadanie na 220 słów ![]() Cytat:
![]() Właśnie na próbnej miałam chusteczki, bo ciekło ze mnie do kosza mi nie pozwolili iść, to już mi nie starczało miejsca na ławce na te zasmarkane ![]() Jak będę trochę przeziębiona (a u mnie w tym roku to nie trudne mówiłam Wam? już się mama ode mnie zaraziła ) to też się przejdę po to zaświadczenie o kibelku
|
|||
|
|
|
#4865 | |||
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem. ostatnio tak mam. nigdy wcześniej tak nie robiłam.
bez bez. Cytat:
Cytat:
ja też. Cytat:
co za stypendystka. nie lubię takiej zawiści. witam Was kluseczki. ;* uczyłam się z historii, ale zaangażowała siostrę, że będę jej wysyłała smsy z zadaniem, a ona ma mi odsyłała odp. no i tym samym wszystko mam. Liczę na 3, 4 dostaliśmy płytę ze studniówki, taka sobie. lecę zrobić lekcje, nadrobić Majkę i zjeść.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-25 o 19:48 |
|||
|
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
SamaraMorganx dziękuję
![]() juz mam taki maly wstęp nawet ![]() nie wiedzialam że trzeba mieć zaświadczenie :P tez miałam katar na próbnej i aż mi bylo dziwnie nos wycierać bo babki z komisji się gapiły na mnie ![]() kurcze ale się wkurzyłam wrrrr...jutro mam sesje a makijazystka nie może mnie pomalować ..a wszystko juz jest uzgodnione z miejscem sesji i w ogole..musze sama się pomalować,masakra i to jakoś kolorowo oczy a mam tylko z kolorowych rzeczy to eyliner niebieski a cienie mam same brązy,szarości,perłowe,zł ote i coś od miedzi.. może macie jakiś pomysł makijazu?:Pwiem problem błachy ale potrzebowałam się komus wyżalić ![]()
|
|
|
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
Pochwalę się Wam Miałam dziś ostatnią historię w życiu Czwóreczkę mi dała Mam jakąś starą klawiaturę i mi się źle pisze, więc jak jakieś błedy będą to nie patrzcie na nie Jutro idę do szkoły na jedną lekcję Sprawdzian z WOSu ![]() Zaraz poczytam co napisałyście
|
#4868 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą, lepiej zacytuję za Mądrą Książką: Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edek i Eugeniusz, całe pół strony na 210
|
|||
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
Piwa nie lubię. Jak napisałam wcześniej, toleruję tylko cytrusowego Redd'sa. [nie mogę kolorów zmieniać. ]Tak, poproszę. ---------- Martyna, jak się rejestrowałaś to już z opłatą rekrutacyjną? [pewnie głupie pytanie zadałam. ---------- Idę obejrzeć CSI, machnę kilka zadanek z chemii i idę spać. Oczy mi z orbit niedługo wylecą. ![]() Do jutra.
|
|
#4871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro mam jedną lekcję, bo nie mam dwóch matematyk i jest zastępstwo z tą historyczką, czyli tylko dla zdających hist, potem religia no i WOS.
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ja od po feriach nie musze chodzic na francuski i na geografie ![]() panie nie sprawdzają listy. w ogóle zauważyłam, że na wielu przedmiotach nie sprawdzają nam listy ![]() na polskim też nie hm
|
|
|
|
|
#4873 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama nie wiem co wolę studia inżynierskie czy licencjackie. ale chyba te pierwsze ![]() dziękuje za info tak w ogóle ![]() Cytat:
)no najpierw muszę namówić tatusia, żeby mi dał 650 zł ![]() już mam plan, kurs zrobię w czerwcu(tygodniowy jest), przez wakacje mogę pracować w sklepie czy gdziekolwiek, w weekendy klub i już co tam, że nie będę miała czasu dla siebie, ważne że będę żyła pełnią życia niezależnie od nikogo.a propo sikania, idę na badania moczu i krwi we wtorek, bo mnie pęcherz ZNÓW boli każda pani doktor przepisuje mi antybiotyki na infekcje, nie wiem na jakiej podstawie, nie mam krwi w moczu, nie piecze mnie, nie szczypie. a bóle wciąż wracają. podejrzewam, że mam kamienie na pęcherzu. idę w przyszłym tygodniu bo skierowanie na USG, bo chyba żadna z tych pań na to nie wpadnie ![]() mam nadzieje, bo na dzienne raczej się nie dostanę.
|
|
#4874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kliknijcie mi w Vichy ![]()
|
|
#4876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej mnie wkurza niemiecki bo nauki mam 20razy wiecej niz z ang tak cisnie;/ a w klasie nikt nie zdaje niemca ![]() wogole dochodze do wniosku że moja szkola jest bardzo rygorystyczna nikt nie popusci, a o takim czyms jak nie sprawdanie obecnosci to nie ma mowy, bo wszyscy mowia że są za nas odpowiedziali bla bla bla Cytat:
u mnie klasa historyczna a tylko 4 osoby zdaja historie w tym dwie na podstawie xD a w dodatku co roku 5godz historii chyba wiecej niz standardowo <??> ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
oo ja mam tez tango na prezentacji, moja polonistka mi je wybrala ![]() jest tam cos o inteligencji i zadaniach przed nimi stawianych? xD wsumie przeczytalam proces, tez z polecenia polonistki i za bardzo nie wiem co pisac
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|||
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiki, co to był za dzień... nie komentuję.
Chciałam tylko zadobranocować. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#4878 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Tobie tym bardziej ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żbiku co jest ? ![]() ;* Marta właśnie skończyłam oglądac ten film 'to skomplikowane' rzeczywiście dosyc przyjemny idę luknąc na farmę i do łóżka do jutra;*
|
||||
|
|
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłatę się wnosi dopiero jak się wybierze jakies kierunki a tych z kolei jeszcze wybrać nie można ![]() nic nie płaciłam, założyłam tylko konto i pouzupełniałam dane. ale to w ferie jakoś już. Cytat:
a w tego Vichy to wam klikam chyba z pięć razy dziennie idę spać. dobranoc Żbiczki;*
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Poklikałam Was, poczytałam i tyle
![]() Nie cytnęłam jakoś nic. |
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)I Powiedz jak sesja wyszła;d Chciałam sesji gdzies indziej ale wyszło jak wyszło ;d Było na spontana bo kolezanka przy M nie chciała się pomalowac No ale mam nowe pomysły na wiosnę i lato ;D;D I mam miejsca;D tak dla zartu powiedziałam kolezance zeby M jako 1 sesję aktową sesję i kolezanka powiedziała " A Anka chciałaś inną sesję przyznaj się " Ja taka juz zazenowana, ale na szczescie sie nie obraził , chociaz sie skapczyl i tez przyja to w zart;d
|
|
#4882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem, że zdając angielski i polski tylko mogę iść na niektóre specjalizacje kulturoznawstwa np. filmoznawstwo. Duużo ich jest do wyboru no ale jak z pracą.. no cóż jak wiadomo, różnie to bywa niestety ![]() A chciałabyś pracować w szkole? Tak, z tych na pewno, ale inne języki na początku są po polsku. Jeszcze masz troche czasu żeby coś wybrać ![]() Co do tej elektronicznej rejestracji - w Krakowie patrzyłam na UJ i UP, na razie sie nie da na up uruchomią chyba dopiero w maju przynajmniej w końcu działa im strona z rekrutacją i w tym roku na anglistykę (jakby co ) nie trzeba polskiego Muszę iść jutro do lidla, bo tam mają taki super mega duży jogurt straciatella Lecę już spać, dobranoc
|
|
|
#4883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Nie mogłam wczoraj zasnąć z podekscytowania. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tylko na niemiecki nie muszę chodzić, ale to i tak tylko jedna godzina w tygodniu, więc dużej różnicy nie ma. Bo nawet na lekcjach przerabialiśmy materiał na siłę. Nie pytała już, tylko sprawdziany robiła. Ale już koniec. ![]() Łudzę się jeszcze, że po feriach odpuści nam historię. , a jakby wos odpuścił to byłabym wzniebowzięta. Cytat:
![]() Zapytałam, bo jak chciałam się rejestrować w Lublinie to zdjęcia chcieli. Więc anulowałam, a do opłaty jeszcze nie doszłam. Dlatego chciałam zapytać czy z opłatą skoro już zdjęcia chcą. ![]() ---------------- Idę pilnie się uczyć, a potem muszę iść na pocztę, bo polecony do mnie przyszedł jak mnie nie było.
|
|
|
#4885 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.
Iść do szkoły czy nie iść do szkoły? matma już się zaczęła potem mam okienko, francuski, angielski na którym nic nie robię i dwa polskie, na których jest próbna rozszerzona matura, której nie zdaję. Poza tym wiem, że jak pójdę, to będę specjalnie wracać tak, żeby spotkać kogoś, kogo nie powinnam spotykać, dla własnego dobra jedyne, co wypycha mnie z domu, to mamine fochy. A przecież to chodzenie do szkoły teraz jest bez sensu. Lepiej bym posiedziała w domu i się pouczyła czegoś pożytecznego...
|
|
|
|
#4886 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja też się zastanawiam, czy iść czy nie iść ![]() W sumie sprawdzian mogę napisać innym razem
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Żbiki, ale miałam ciężkie dni. Dopiero dzisiaj czuję się na siłach, żeby w ogóle włączyć kompa i zacząć się uczyć. Nie ma już o czym mówić. Się wystraszyłam tą rekrutacją. Na szczęście tam, gdzie chcę iść nie trzeba na razie podejmować żadnych kroków.
|
#4889 | |
|
Zadomowienie
|
co się działo
Cytat:
![]() dzień dobry ;* byłam dzisiaj w sanepidzie w Piotrkowie, oddałam próbki kału i poznałam się jacy to ludzie są chamscy dla obcych.kupiłam auto i jeszcze go nie przerejestrowałam, jeżdżę na EZG, normalnie ludzie widząc blondynkę za kółkiem i obce tablice wariowali . wymuszali pierwszeństwo, zaparkowałam na parkingu płatnym, idę kupić bilet parkingowy, a podchodzi do mnie jakaś pani i mówi, że mam odjechać bo to parking dla klientów, a ja się pytam jej gdzie jest tak napisane. odpowiedziała mi, że nigdzie ale tak tutaj jest. żeby mieć spokój, odjechałam troszkę dalej i tam zaparkowałam. obeszłam w okół tamtego banku i NIGDZIE nie ma tabliczki, że to parking tylko dla klientów i pracowników tego banku. stały tylko znaki P płatny. no ale niech się wypcha tym miejscem ![]()
|
|
#4890 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zresztą tam pewnie są ważne zdolności manualne, których ja nie posiadam. nie mam delikatności i te wszystkie wykopaliska rozsypałyby się w moich dłoniach ja tak pomagałam kuzynce i jakiemuś jej koledze z chemii Cytat:
Cytat:
Chciałabym pracować w szkole, ale nie średniej- raczej w gimnazjum nie wiem, boję się tych obcych języków, chociaż z drugiej strony na tych historycznych kierunkach i tak będę uczyła się łaciny Wróciłam wcześniej, bo nie miałam dwóch wfów Zerkam co mozna zrobić na obiad, niestety sa tylko pierogi ruskie, których nie znoszę, więc musiałam zrobić sobie grzanki W ogóle muszę Wam sie pochwalić, że wczoraj na poważnie uczyłam się (tzn. wkuwałam regułki) na sprawdzian z ekonomii nauczycielka ma taką zasadę, że pierwsza grupa ma zawsze jakieś proste pytania z zeszytu, a druga, ma takie, których nie omawialiśmy na lekcji, które są w książce (książkę mają chyba tylko 2 osoby w klasie ) No i miałam takiego farciocha, że trafiła mi się (pierwszy raz) pierwsza grupa, w której znałam odpowiedzi na prawie wszystkie pytania. No jestem z siebie dumna I jeszcze muszę pochwalić się, że dostałam 4+ z wypracowania "zdążyć przed Panem Bogiem" Brakowało mi 1 pkt do 5, ale i tak jestem z siebie dumna, bo to ja (nie żadna tam Stypendystka ) napisałam najlepiej w ogóle śniły mi się studia. Że studiowałam historię sztuki i szłam na swoje pierwsze wykłady. Byłam we Wrocławiu i byłam z siebie dumna, że się nie zgubiłam. No i wchodzę na salę- i okazuje się, że to taka mała salka na ok 20 osób. Patrzę, a tu pół mojej klasy wybrało ten sam kierunek. Trochę się wkurzyłam, bo były tam osoby za którymi nie przepadam i z którymi nie chciałam mieć więcej kontaktu i miałam nadzieję, że nie zdadzą matury. Bo te studia były takie dziwne, że każdy mógł na nich studiować, ale jak nie zdadzą matury, to wylatują
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

bo też nie wytrzymię.

u nas na próbnej można było, a wyglądała jak ta majowa.

bo wybacz ale nie pamiętam
nie przyszło mi do głowy sprawdzić o czym, ale mówiłam też babce od polskiego (tej "

nie lubię takiej zawiści. 

]
wtedy nie jest 4lata+1, tylko 4+2, ale zawsze dwa kierunki 

Żbiku co jest ?
) napisałam najlepiej