|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() ![]() a co do zalacznikow to cos mi sie nie chcialy zaladowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Klęczenie na grochu zaliczone? ![]() ![]() Z dzidziusiem to tak bym chciała, ale pytanie co z tego wyjdzie... Sala kongresowa ![]() Ja też jestem od pierwszej części wątku, nigdy nie przypuszczałam, że będzie ich aż tyle. Ostatnio się nawet zastanawiałam, czy przez to, że teraz tyle z nas spodziewa się dzieci, to nasz wątek się rozpadnie a Wy pójdziecie na te "mamusiowe"... Powiedzcie, że nie ![]() Reakcja dyrektorki super, tak samo podoba mi się jak zareagował szef Misqi. Ja już widzę swojego szefa - powie "No cóż, gratuluję. To jak długo Pani nie będzie w pracy?" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maggie fajnie, że jesteś, no i cieszę się ogromnie, że z dzidzią wszystko ok. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
ktosia tak od razu wszystkie nie zostaniemy mamami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
skopiowane z odchowalni Przekazuję tylko wiadomość od azzis Niestety jest z Adasiem w szpitalu, bo stracił na wadze i pediatra podejrzewa jakąś infekcję, być może nerek. Wyniki badań będą jutro więc prosi żebyśmy trzymały kciuki.
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
strippi ojoj niedobrze z malym Adasiem
![]() ![]() Rybulko ja bralam do jakiegos 31 tyg centrum materna ![]() a teraz nie biore zadnych witamin ![]() ![]() Maggie to juz faktycznie duzy bób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że nie od razu wszystkie, ale mam na myśli tez te dziewczyny, które już są albo niedługo będą, a jest ich sporo. Myszko cieszę się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Maggie martwiłyśmy się. Nie można tak nas zostawiać. Sliczny Malutek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam mocno kciuki za Adasia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh a z tym bólem to uważaj.... ja miałam kiedyś podobnie... co prawda nie wiem do dziś co to było, ale dość niedawno moja kumpela zmarła na atak serca, a miałam 22 lata... oj tragicznie sie dzis czuje... z dnia na dzien zaczyna byc coraz gorzej... mdli mnie okrutnie i nie wiem na czym to sie skończy ![]() no i oczywiście trzymam baaaardzo mocno kciuki za Adasia azzis, niech maluszek szybko zdrowieje
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Misqa na poranne mdłosci ponoc pomaga powolne wstawanie z lozka, ale zanim sie wstanie, zeby suchara albo biszkopta na lezaca zjesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Dziękuję za troskę, do lekarza pójdę napewno, nie mam wyjścia. Trzymam kciuki za syneczka Azzis. MisQa może powinnaś poprosic lekarza o L4, trochę sobie odpoczniesz. A z weselszych rzeczy to ciągle chodzi mi po głowie "rzuć wapno na druty" - no po prostu HIT !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | ||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kasiaher sliczny ten twój synuś A ja wczoraj się strasznie źle czułam, jakbym miała grypę żoładkową, biegunkę miałam i mdłości, zawroty głowy, ogólnie fatalnie. Wieczorem mi przeszło i dostałam ataku głodu i wciągłam na raz masę jedzenia ![]()
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-02-26 o 08:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Adasia bedzie dobrze,..... DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac... no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac... no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny) ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie... ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Dobry Paniom
![]() Martucha phi to było do przewidzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
hejio
![]() a nei mowilam martucha ze zdasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis sie lenie ![]() ![]() łydki mnie bola od tego bellyt dance!!! az mnie ciagną. bosh masakryczny bol. pozniej zrobie sobie kawe zbozowa ![]() ![]() i musze skoczyc na rynek po jajka, cytryny imoze cis jeszcze. no i do papirusa ![]() Ej moja siostra ma 30ste urodziny. i nie mam pomyslu na prezent. w sumie symboliczny, bo ona wszystkko ma, noa le nie mam pomyslu. co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kliwia nie to nie jest wspólnota, ten blok należy do spółdzielni. Ale ocieplają tak, że spóldzielnia ponosi 52%kosztów, a mieszkańcy bloku 48% i wygląda to tak, że przez 5lat do czynszu dodawana jest złotówka za 1m2 mieszkania co miesiąc. ania20m no to fajnie tym kursem, przynajmniej się nie będziesz nudzić a to zawsze coś można w cv dodać ![]() Madzialenka cześć ![]() starajcie. I fajny kolorek. stokrotka24 ludzie chcą ocieplać ale za darmo, a tak akurat w tej spółdzielni nie ma. No i co do tych objawów to ja też już tak raz miałam z wymiotami i wszystkimi syndromami ciąży, ale się okazało że to jednak zatrucie było. a na kiedy masz termin@? Rybulka no pewnie, że byłam za ![]() kasiaher ale Dominik już duży, fajne ma jasne włoski ![]() domi7ks no to super, ż emacie dj i nie ma problemu z menu ![]() martucha84 patrzyłam wczoraj na tapety i w castoramie i w praktikerze i nie było takich pod żółty i turkus ![]() Maggie1983 no to super, że z dzidzią wszystko ok ![]() india83 no to trzymam kciuki za Waszą budowę. A jak z materiałami spadły ceny czy nie? azzis trzymam kciuki za Adasia ![]()
#2843 | |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja sie napalilam dzisiaj na pieczenie ciasta i nie moge dostac składników ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
dziekuje dziekuje - mowilam ci o kolarzu z fotek
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
myszka to co zes za ciasto wymyslila?
![]() ![]() ![]() ![]() martus ale ona sie czesto przeprowadza i kolazu na pewno nie powiesi ![]() No i bede u rodzicow w przyszyl tygodniu to moze jakies fotencje mojej siostry jak byla mala wezme ![]() ![]() i cos wykombinuje, Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-02-26 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Azzis - mocno trzymam kciuki. Dziewczyny macie moze przepis na sprawdzoną czekoladę - ciasto? Jeśli tak, to poproszę o przepis na gastronomicznych ![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-26 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja @ mam dostać tak mniejwięcej od wczoraj do niedzieli, bo wtedy będę miała 32 dzień, a dzisiaj mam 30dzień. Mam nieregularne cykle wiec czasami nawet 36 dnia dostaję. ale jak pisałam robiłam rano test więc się już nie nakręcam. dzieńdobry Cytat:
kolanka widzę, że pomyślałyśmy o tym samym i to w tej samej kolejności hahah
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znow mi sie auto popsuło
łeeeeeeeeeee spalił sie silnik z przednich wycieraczek poszedł dym spod maski, smierdzi jak diabli no i wycieraczki mam w polowie szyby no i niebo wyglada jak by zaraz miało lunąć ciekawe jak wroce z pracy do domu ![]()
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
http://mojewypieki.blox.pl/2007/10/Milky-Way.html
to ![]() ale nie moge dostac tego mleka w proszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliwia własnie może coś z biżu, Milky Way? Zaprosisz na kawałek ![]() ![]() Mnie za bardzo czuć to mleko, trochę jakbym jadłam placek z bebikiem, ale to tylko moje odczucia ![]() Kliwuś ja też od dwóch dni zapodaje sobie belly dance, mam nadzieję, ze sąsiad ma jeszcze tynk na suficie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.