Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 15:26   #2791
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Madzialenka, jeszcze raz dziękuje
A jak to nie ma do kogo buzi otworzyć? Pisz tu ile wlezie a jak twoje zdrówko? Bo pamietam ze miałas problemy, mdłości itp? Samo przeszło czy sie wyleczyłaś?
Kasiu,co za przystojniak, słodziutki
Dziewczyny naprawdę wierzycie że ktos może dziecko zauroczyć
dlatego własnie do was zajrzałam

a TZ w dupe ode mnie dostanie, ze powiedział, ze ja dzis do pracy nie idę, bez mojej wiedzy tym bardziej, ze bym tam była z nim... ciekawe czy jutro juz ta parka tam wraca czy TZ znowu idzie ich zastąpic.

a co do moich mdłosci i wymiotów to na szczęscie same przeszły, bóle głowy też

a mój TZ ładnie zrzuca kg. jak przyjechalismy tu 3 miesiące temu to wazył 107 a jak sie wazył w sobote to pokazało 99,5

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:35   #2792
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dzieki

kurcze nudzi mi się.... Tz konczy o 17 za godzine ide robic obiad. wrrr siedze w tym domu jak za karę (nie ma do kogo buzi otworzyc nawet). wszyscy w pracy

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

samba juz wysyłam

dobrze, ze siwe włosy, a nie zmarszczki mamy włosy mozna pomalowac zawsze prawda??
dziekuje juz sobie popatrzylam nawet na ich stronki

no wloski zawsze mozna pofarbowac, wlasnie sie zastanawiam nad zrobieniem sie na blond ale nie moge sie zdecydowac ostatecznie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:39   #2793
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dziekuje juz sobie popatrzylam nawet na ich stronki

no wloski zawsze mozna pofarbowac, wlasnie sie zastanawiam nad zrobieniem sie na blond ale nie moge sie zdecydowac ostatecznie
nie ma sprawy

ja przez lata miałam blond juz miałam ich dosc. poza tym wiadomo takie rozjasnienie powodowowało, ze włosy miałam jak u jakiego puszona, bardzo wypadały, teraz jest o wiele lepiej.

Stary 2010-02-25, 15:47   #2794
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

co do rankingu to nie wiem, ale juz mnie wkurza, bo od kilku godzin przybylo mi zaledwie pare glosów, a niby tylu ludzi na mnei klika....malo co zalicza

Chcialam sie pochwalic ze zamowilismy Dj bierze 700 zł ( a orkiestra jakies 2500), mieszka w moich okolicach, na weekendzie Tz ma z nim spisac umowe numer znalazlam w internecie
dziekuje za podsuniecie pomyslu jeszcze raz
I zadzwonilsimy do tej restauracji spytac czy menu moze byc mniejsze i krótsze wesele, np. do 24- nie ma problemu

Kasiaher synek strasznie podobny do Ciebie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:54   #2795
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Domi a to kiedy macie ślub dokadnie??

jejku zaraz TZ konczy prace. lece robic jakis obiad \

wiecie, ze od tych 3 miesięcy my jestesmy razem 24 godz na dobę. w pracy razem (dopiero od tego poneidziałku pracowalismy oddzielnie),wieczory razem, w weekendy wspólne spotkania z porzyjaciółmi. przez ten czasu nie było nawet chwili abym ja sama poszła do kolezanki czy TZ sam do kolegi. akurat ci nasi znajoni to parka. a jak chciałam pogadac z kolezanką sam na sam to zawsze idziemy do kuchni i plotkujemy hehe

Stary 2010-02-25, 16:00   #2796
mona_ja
Wtajemniczenie

Maja, poczytałam sobie ten wątek
Co do koloru włosów, ja tez juz miałam blond, a teraz farbuję na taki średni brąz, ale mi juz sie nudzi, i nie wiem czy się na ciemniejszy nie zdecydować, chciałabym taką gorzką czekolade.
Domi, ja klikam codziennie, 2 razy pod rząd fajnie że już macie tego Dja i sale to już chyba niewiele zostało do załatwienia?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 16:39   #2797
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
moj to najmądrzejszy na świecie jest, a na remontach i mieszkaniach to już wogule najlepiej się zna, nikt inny nie może miec innego zdania, jak zacznie coś gadać to jego monolog potrafi trwać do godziny. Przeważnie wychodzę i nie wdaje się w rozmowę, ale wczoraj trafił na mój zły humor i niepotrzebnie sie nakręciłam. Powiedziałam sobie, żej uż wiecej niebędę z nim o tym rozmawiać, mam nadzieję, że szybko znajdziemy mieszkanie bo cierpi na tym mój związek z tz
Jakbym pisała o swoim
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
a malowałaś już nim ściany czy jesteś przed malowaniem? bo jak już wcześniej pisałam, ja mam w salonie rzymski poranek i wcale nie jest on taki jasny ani kremowy.
Mój brat ma u siebie, więc widziałam na żywo a jeszcze nie malowaliśmy u siebie. Jak wyjdzie ciemniejszy to nawet lepiej, będzie lepszy kontrast dla białych mebli.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

hahahahahaah wiecie co odkrylam jak na pocztaku 2 czesci watku scio napisala ze tak sie rozgadalysmy ze do 2009 roku to ze 4 czesci powstana hahahahahaha
annfas strzelala ze 5 ale jaga jej powiedziala ze 5 to za duzo hahahahaha umarlam
Pamiętam tą rozmowę

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Bedziemy robic na 99% takie kameralne przyjecie na jakies 30 osob, bo na liscie mamy 40 a wiadomo, ze tak wszyscy nie przyjda. Nie chcemy na sile spraszac ludzi z ktorymi teraz nie mamy kontaktu albo rodziny "siódma woda po kisielu"...
Tylko jestem ciekawa czy w restauracji w ktorej mielismy robic to wesele (wplcilismy jzu jakis czas temu zaliczke 1 tys zł) czy zgodza sie na takie mniejsze przyjecie z bardziej okrojonym menu. Czy tylko musi byc na ich warunkach i menu typu 5 dan...zobaczymy- dzis podzwonimy.
A Wy jak myslicie?
Myślę, że łaski nie robią. Wy płacicie i Wy wymagacie.
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
A jak juz piszecie o płaszczach to ja taki zakupiłam
Ładny, mi się teraz marzy żółty, taki słonecznikowy kolor płaszczyka, ale na razie mam z tamtego roku i muszę wychodzić.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje porady. Szczególnie od tych, które pisały prace mgr z pedagogiki, chodzi mi dokładnie o metodologię. Promotor doczepił się do mojej numeracji celów, problemów badawczych, zmiennych itd. Powiedźcie mi jak numerowałyście to wszystko, bo okazuje się, że numeracja którą miałam na lic. jest niezrozumiała dla mojego promotora, a dla mnie była idealna i czytelna.
Oznaczałam w niej cele badawcze za pomocą 1,2,3,4 itd. problemy badawcze miały nr 1.1, 1.2, 2.1 itp. a zmienne 1.1.1, 1.2.1. Dla mnie wszystko było oczywiste, ale promotor tego nie czai
Wysłałam Ci na PW mój cały plan
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 16:42   #2798
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dzięki za rady dziewczyny
ale jak np. mam cel badawczy, do którego jest kilka problemów badawczych to jak to zapisać - że do tego i tego celu badawczego odnoszą się następujące problemy i wypisać 1 bla bla, 2 bla bla?
Nauczyłam się tamtego sposobu i jakoś inne mi nie podchodzą
daj maila to ci wysle moja metodologi lic i mgr

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej widzę że nawet nie zauważyłyście że mnie tydzień nie był
cóż trudno

azzis gratuluje
misqa gratuluje
domi śliczna ta twoja córa , a jaka już duża
strippi sliczności

wklejam wam fotkę mojego syna
jak skończył 5 tygodni
Załącznik 2899507
u mnie ok , młody był wczoraj godzinkę na spacerku a dzisiaj 2 godziny we wtorek szczepienia
młody waży już 4400
w zeszły piatek ktos mi go zauroczył , było ciężko ale w porę mąz wpadł na pomysł że to moze być właśnie to także odgoniliśmy złe uroki i był spokój na szczęście bo już miałam lekarza wzywać
zaurozyl?
aaa wogole to pisalam ci o kolkach i zapraciach... jakis czas temu...

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

to ktoś jeszcze wierzy w takie przesądy i "uroki"???
myslalam ze juz nikt tak samo sie zdziwilam jak ty
Stary 2010-02-25, 16:45   #2799
kliwia
Zakorzenienie

domiks w regulaminie jest napisane, ze glosy trzeba oddawav o tej samej godzinie,
jak wczoraj klikenlam o 21 na ciebie, to dzis tez musze o 21 kliknac, zeby pelna dobra minela

No i fajnie ze zalatwiliscie dj
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 16:48   #2800
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

A jak juz piszecie o płaszczach to ja taki zakupiłam
fajny plaszczyk

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kiedyś cię prosiłam ale chyba nie zauważyłaś mojego posta, możesz mi na Priv wysłać nazwe firmy z której wyjechaliscie?Bedę bardzo wdzięczna
heh, jak jest fajna praca to sie nie chce wracać do Pl, Holandia wciaga

to ja tez poprosze o nazwe firmy

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Powalają mnie te nowomodne określenia
Ostatnio zabiło mnie:
- " Będziemy w taczu" - znaczy,skontaktujemy się
- " Nie jesteś w targecie" - nie rozumiesz koncepcji
- "Być na stendbaju" - być w gotowości
- "Krejzolska story" - niezła opowieść
- "mega" i "na melanżu" - ostatnio moje ulubione i często tego używam

Połapanie się w tej nowomowie to nie lada czalendż!
mnie denerwuje takie cos
laczenie polskiego i angielskiego porazka

Cytat:
Laseczki przyszlam poprosic o kliki bo mnei wszyscy gonia
zrobione

Cytat:
jak skończył 5 tygodni
sliczny
Podobny do Ciebie

a Moj Dominiczek wlasnie zaczal chodzic

Cytat:
Chcialam sie pochwalic ze zamowilismy Dj bierze 700 zł ( a orkiestra jakies 2500), mieszka w moich okolicach, na weekendzie Tz ma z nim spisac umowe numer znalazlam w internecie
dziekuje za podsuniecie pomyslu jeszcze raz
I zadzwonilsimy do tej restauracji spytac czy menu moze byc mniejsze i krótsze wesele, np. do 24- nie ma problemu
super
widzisz juz nie musisz sie martwic

Rybulka - bardzo ladny plaszczyk

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 16:49   #2801
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, znalazłam fajną tapetkę w twoich kolorach
http://www.ardeko.pl/oferta/photo/Ro...flock_G3_2.jpg

Na tej stronie - Kolekcja ROMO
http://www.ardeko.pl/oferta/photo/Ro...flock_G3_2.jpg
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 16:49   #2802
domi7ks
Zakorzenienie

Madzialenka wesele mamy 5 czerwca

Mona w sumie zostały; wódka, ciasta, tort, owoce, garnitur, organista, ksiadz, fryzjer, garnitur, bielizna, zaproszenia

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:07   #2803
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Scio dziekuje
Tylko potem daj znać jak było

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:11   #2804
Sysunia_d
Zakorzenienie

żabcia słyszałaś o tym wypadku w sea world jak orka utopiła trenerke ??? Ten artykuł mi sie skojarzył z toba bo ty tam dopiero byłaś. To musiało być straszne .

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tylko potem daj znać jak było

już ci moge powiedzieć jak mój mąż zareagował na sama moja propozycje

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:16   #2805
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żabcia słyszałaś o tym wypadku w sea world jak orka utopiła trenerke ??? Ten artykuł mi sie skojarzył z toba bo ty tam dopiero byłaś. To musiało być straszne .

no wlasnie pokazywali w TV I az mnie ciarki przeszly ...
Straszne naprawde i pomysl sobie ze ludzie siedzieli na scenie i nie wiedzieli co sie dzieje ... pewnie mysleli ze to czesc przedstawienia
ale tak jak mowili dla takiej okromnej orki plywanie w takim basenie to katusze niestety Wiec predzej czy pozniej musiala sie stac taka sytuacja

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-25, 17:20   #2806
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no wlasnie pokazywali w TV I az mnie ciarki przeszly ...
Straszne naprawde i pomysl sobie ze ludzie siedzieli na scenie i nie wiedzieli co sie dzieje ... pewnie mysleli ze to czesc przedstawienia
ale tak jak mowili dla takiej okromnej orki plywanie w takim basenie to katusze niestety Wiec predzej czy pozniej musiala sie stac taka sytuacja
Byłąm na takim pokazie i wrażenie jest ogromne ale nie wyobrazam sobie widzieć takiej sytuacji - zwłaszcza ze nie mozna nic zrobić bo to sa sekundy. Zastanawiam sie tylko czy to wyniło z agresji czy może dla niej to była zabawa Przykre

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:51   #2807
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
madzialenka moj tez mnei na rudo farbuje teraz jak pierwszy raz farbowąl w styczniu to mu sie łapki trzesły teraz juz sie dopytuje kiedy sie farbujemy bo mi juz odrost widać

jak mnie ostatnio farbił to potem mu powiedziałam własnie zlońce zaoszczedziłes 100 zł a on tylko wyciągnął łapkę przed siebie i mowi "to daj zaskórniaki jak zarobiłem bede miał na piwo.... "

ty mi laska tu nie wyjezdzaj ze ty masz siwe włosy.....
nie pytam cie nawet gdzie ty masz siwe włosy

ty to chyba sporo mlodsza jestes ode mnie a u mnie siwych nie widać
a propos siwych wlosow to wiek nie ma znaczenia niektorzy siwieja po 20stce a inni (jak moj tato) po 50

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 17:59   #2808
Maggie1983
Zakorzenienie

Hellol

Kliwus - Dziekuje za PW

A wiec tak moje kochane

W poniedzialek bylam u lekarza i z dzidzia wszystko ok ma juz 12 mm, a caly pecherzyk 20 mm i bylo bijace serduszko takze kamien spadl mi z serca!
Jak Wam juz chyba wstepnie pisalam-szefowa wie i zareagowala pozytywnie, jednak ze wzgledu na fakt, ze chce zawiesic jedna ze spolek to musi mnie zwolnic, ale zatrudni mnie w drugiej od 1.03 mam miec juz nowy etat i poczekam na wszelki wypadek miesiac, zeby zus sie nie czepial i uciekam na L4
nie odzywam sie, bo musze nadrobic zaleglosci w pracy i podszykowac wszystko pod bilanse, zebym mogla spokojnie odejsc poza tym w pracy jestem teraz odcieta od neta a w domu malo co bywam, bo mamy teraz 2 domy na glowie poza tym czeka nas przeprawa przez sady z postepowaniem spadkowym, urzedem skarbowym itp

Caluje Was mocno i jakby co to przywolujcie mnie do porzadku za pomoca PW tesknie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:04   #2809
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Maggie - fajnie, że się odezwałas
aaa i z tą pracą to też niegłupio wyszło, jak widać nie tylko mój szef jest ludzki

trzymaj sie tam i jak będziesz miała chwilę to dawaj znać jak zyjecie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 18:07   #2810
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
india83 a kiedy planujecie zakończyć budowę? tak orientacyjnie
?
chcemy ruszyc z budowa kwiecien-maj i zamieszkac najpozniej przed swietami bozegonarodzenia w 2011 r

Cytat:
No własnie moj Tz chce zrezygnowac z orkiestry i wynakjac jakiegos kolege/pseudo Dj'a zeby puszczal muzyke zeby cos sobie gralo...
co o tym myslicie?
u nas tez jakies 30 osob pewnie bedzie...
u nas było 20 osob i DJ - wesele super i wszyscy sie bawili

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Też mogę się zapisać do klubu zołz, uchodzę za bardzo wredną osobę
ot a jam po prostu szczera i nie lubie słodzić

:
mam podobny charakterek

Cytat:
Dziekuje za odpowiedzi

Bedziemy robic na 99% takie kameralne przyjecie na jakies 30 osob, bo na liscie mamy 40 a wiadomo, ze tak wszyscy nie przyjda. Nie chcemy na sile spraszac ludzi z ktorymi teraz nie mamy kontaktu albo rodziny "siódma woda po kisielu"...
Tylko jestem ciekawa czy w restauracji w ktorej mielismy robic to wesele (wplcilismy jzu jakis czas temu zaliczke 1 tys zł) czy zgodza sie na takie mniejsze przyjecie z bardziej okrojonym menu. Czy tylko musi byc na ich warunkach i menu typu 5 dan...zobaczymy- dzis podzwonimy.
A Wy jak myslicie?
nie powinno byc problemu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

A moim ulubionym tekstem usłyszanym tekstem od kolegi jest "rzuć wapno na druty" = poproś rodziców do telefonu

Cytat:
hej widzę że nawet nie zauważyłyście że mnie tydzień nie był
cóż trudno

jak skończył 5 tygodni
Załącznik 2899507
u mnie ok , młody był wczoraj godzinkę na spacerku a dzisiaj 2 godziny we wtorek szczepienia
młody waży już 4400
w zeszły piatek ktos mi go zauroczył , było ciężko ale w porę mąz wpadł na pomysł że to moze być właśnie to także odgoniliśmy złe uroki i był spokój na szczęście bo już miałam lekarza wzywać
sliczny!!! i jaki juz duzy

Dziewczyny dzis przeżyłam szok, jakos tak jadac samochodem spojrzałam w lusterko przy tym pieknie świecącym słonku ujrzalam ile mam zmarszczek!! zawsze jak się śmieje, mam pełno zmarszczek wokol oczu, i te tak juz mi zostaly- tak jakby skora nie byla elastyczna. mam wrazenie , ze ywgladam jakbym miala 40 lat ;(
Stary 2010-02-25, 18:09   #2811
kliwia
Zakorzenienie

india pokaz bo nie wierze.

ps. no nie chce nic mowic, ale juz powinnysmy zaczac wklepywac krem wkolo oczu, i przynajmniej raz w tygodniu jakas odzywcza maske nakladac nie wystawiac sie na slonce i na solarium, pic duzo wody etc

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-02-25 o 18:10
Stary 2010-02-25, 18:11   #2812
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Maggie - fajnie, że się odezwałas
aaa i z tą pracą to też niegłupio wyszło, jak widać nie tylko mój szef jest ludzki

trzymaj sie tam i jak będziesz miała chwilę to dawaj znać jak zyjecie
Miska, a Ty jak tam bylas u lekarz? no i wogole szybko opowiadaj w telegraficznym skrocie
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india pokaz bo nie wierze.
Kliwia jak tam w koncu z praca????
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-02-25, 18:14   #2813
kliwia
Zakorzenienie

maggie kochana
Nic, szukam. Jestem teraz na przymusowym urlopie. a od srody oficjalnie bezrobotna.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 18:15   #2814
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Miska, a Ty jak tam bylas u lekarz? no i wogole szybko opowiadaj w telegraficznym skrocie

Kliwia jak tam w koncu z praca????
jeszcze nie byłam, czekam aż serduszko zacznie bić ale juz doczekać się nie mogę
a ogólnie jest ok, tylko mdłości mi się nasilają i nie wiem jak to dalej będzie
w pracy szef strasznie o mnie dba, dziś na rozmowę mnie wziął i zabronił sie przemęczać i śmiał się czy wymiotować mi się nie chce
moi rodzice meega zadowoleni zreszta cala rodzinke i przyjaciólki juz obdzwoniłam z tego szczęścia
w niedziele do teściów idziemy, powiedzieć

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:17   #2815
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Hellol

Kliwus - Dziekuje za PW

A wiec tak moje kochane

W poniedzialek bylam u lekarza i z dzidzia wszystko ok ma juz 12 mm, a caly pecherzyk 20 mm i bylo bijace serduszko takze kamien spadl mi z serca!
Jak Wam juz chyba wstepnie pisalam-szefowa wie i zareagowala pozytywnie, jednak ze wzgledu na fakt, ze chce zawiesic jedna ze spolek to musi mnie zwolnic, ale zatrudni mnie w drugiej od 1.03 mam miec juz nowy etat i poczekam na wszelki wypadek miesiac, zeby zus sie nie czepial i uciekam na L4
nie odzywam sie, bo musze nadrobic zaleglosci w pracy i podszykowac wszystko pod bilanse, zebym mogla spokojnie odejsc poza tym w pracy jestem teraz odcieta od neta a w domu malo co bywam, bo mamy teraz 2 domy na glowie poza tym czeka nas przeprawa przez sady z postepowaniem spadkowym, urzedem skarbowym itp

Caluje Was mocno i jakby co to przywolujcie mnie do porzadku za pomoca PW tesknie
no maggie nareszcie bo sie juz tu martwiłyśmy dobrze ze u was wszystko ok

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
chcemy ruszyc z budowa kwiecien-maj i zamieszkac najpozniej przed swietami bozegonarodzenia w 2011 r
aaaaaaaaaale zazdroszcze tej budowy

Kasiaher - Dominik przesłodki kochane te nasze wszystkie wizażowe dzieciaczki

jezzzzzzzzzzzzzzu ale mi sie dzisiaj nudzi - dłuży mi sie ten dzien strasznie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:19   #2816
atomufka
Zakorzenienie

india ile masz lat? bo wiesz pierwsze zmarszczki mimiczne pojawiaja sie ok 21 roku zycia poza tym skoro masz takie zmarszcczki znaczy ze duzo sie usmiechasz i jestes mila osoba wiec sie nie martw

Dziewczyny wlasnie czytam ten artykul:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-..._dziecka_.html

hmm jak dla mnie szokujące ...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:26   #2817
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
maggie kochana
Nic, szukam. Jestem teraz na przymusowym urlopie. a od srody oficjalnie bezrobotna.
taka zdolna bestia dlugo bezrobotna nie bedzie
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
jeszcze nie byłam, czekam aż serduszko zacznie bić ale juz doczekać się nie mogę
a ogólnie jest ok, tylko mdłości mi się nasilają i nie wiem jak to dalej będzie
w pracy szef strasznie o mnie dba, dziś na rozmowę mnie wziął i zabronił sie przemęczać i śmiał się czy wymiotować mi się nie chce
moi rodzice meega zadowoleni zreszta cala rodzinke i przyjaciólki juz obdzwoniłam z tego szczęścia
w niedziele do teściów idziemy, powiedzieć
hehe no to super, ze szef tak zareagowal, ale pamietam jak juz przed slubem pisalas, ze na szefostwo nie mozesz narzekac
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no maggie nareszcie bo sie juz tu martwiłyśmy dobrze ze u was wszystko ok

aaaaaaaaaale zazdroszcze tej budowy

Kasiaher - Dominik przesłodki kochane te nasze wszystkie wizażowe dzieciaczki

jezzzzzzzzzzzzzzu ale mi sie dzisiaj nudzi - dłuży mi sie ten dzien strasznie
Myszka, a jak tam @ juz regularna, przywolalas ja do przadku

P.S.

a ja w zalaczniku chwale sie naszym najmniejszym-najwiekszym szczesciem! zobaczcie jak fasolka urosla przez 3 tygodnie to juz bób a nie fasolka

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2010-02-25 o 18:30
Stary 2010-02-25, 18:26   #2818
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Dziewczyny wlasnie czytam ten artykul:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-..._dziecka_.html

hmm jak dla mnie szokujące ...
ja nie musiałam urodzić dziecka żeby przypasować sie do opisu niektórych pań... wystarczyło........... bezrobocie

Cytat:
Myszka, a jak tam @ juz regularna, przywolalas ja do przadku

P.S.

a ja w zalaczniku chwale sie naszym najmniejszym-najwiekszym szczesciem! zobaczcie jak fasolka urosla przez 3 tygodnie to juz bób a nie fasolka
nom, tak ją pogoniłam ze w ostatnim cyklu zamiast po 33 dniach to przylazł po 26, tak sie przestarszyła zeby sie tym razem nie spoźnic że przyszła przed czasem

a w załączniku nic nie ma - o już jest śliczne pierwsze fotki

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-02-25 o 18:44
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:57   #2819
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Byłąm na takim pokazie i wrażenie jest ogromne ale nie wyobrazam sobie widzieć takiej sytuacji - zwłaszcza ze nie mozna nic zrobić bo to sa sekundy. Zastanawiam sie tylko czy to wyniło z agresji czy może dla niej to była zabawa Przykre
dokladnie tez sie zastanawialam czy tym chcial pokazac ze mu jest zle czy poprostu to byla zabawa?! szkoda tylko ze takie smutne konsekfencje z tego sa

Cytat:

super
ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok
a zdjecia slodkie

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-25, 19:51   #2820
klion78
Zadomowienie

Witajcie
Zmieniłam sobie avatarka, a teraz pędzę Was nadrabiac

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

no to sobie ponadrabiałam ... tż potrzebuje pilnie komputer powiem Wam tylko że miałam dziś dziwne zdarzenie w pracy ... była nerwówka, stresowa sytuacjia i tak mnie zabolało w klatce piersiowej, że myślałam że mam zawał serca. Po jakim czasie przeszło ale strach pozostał. Mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości