Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 19:59   #2821
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja nie musiałam urodzić dziecka żeby przypasować sie do opisu niektórych pań... wystarczyło........... bezrobocie

nom, tak ją pogoniłam ze w ostatnim cyklu zamiast po 33 dniach to przylazł po 26, tak sie przestarszyła zeby sie tym razem nie spoźnic że przyszła przed czasem

a w załączniku nic nie ma - o już jest śliczne pierwsze fotki
a to @ jedna
a co do zalacznikow to cos mi sie nie chcialy zaladowac
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dokladnie tez sie zastanawialam czy tym chcial pokazac ze mu jest zle czy poprostu to byla zabawa?! szkoda tylko ze takie smutne konsekfencje z tego sa

super
ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok
a zdjecia slodkie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie
Zmieniłam sobie avatarka, a teraz pędzę Was nadrabiac

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

no to sobie ponadrabiałam ... tż potrzebuje pilnie komputer powiem Wam tylko że miałam dziś dziwne zdarzenie w pracy ... była nerwówka, stresowa sytuacjia i tak mnie zabolało w klatce piersiowej, że myślałam że mam zawał serca. Po jakim czasie przeszło ale strach pozostał. Mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy
Szoruj do lekarza i sprawdz to kochana
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 20:06   #2822
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosiaaaa musialam przetrawic co napisalas
I powiem Ci, ze dobrze ze w moim otoczeniu najblizszym nie ma niemowlakow takich do 4 meisiaca. bo bym porwala
Sa starsze, i calkiem strasze przedkoszlaki i uczniowie.

Tylkona Nk co rusz widze jak kolezanki dodaja niemowlaki ech
Ostatnio mi sie snila julka striipi, bo sie na nia napatrzylam wieczorem
A wczoraj kolezanka po fachu dodala zdjecie swojej coreczki, ale cudak mowie wam, Zosia ma na imie
U mnie też na razie nie ma takich małych dzieci, ale to się niedługo zmieni, więc nie ręczę za siebie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ojoj.... jaka refleksyjna ale ja jestem od 2 i mam podobnie... wybieranie sal orkiestr.. a teraz o mezach dzieciach fajnie mam nadzieje ze przetrwa to jeszcze dluzoooo

rozumiem.... ja sie ciesze ze w sierpniu mimo ze w ciazy bede z wielkim brzuchem w wakacje ale przy dobrych wiatrach szybko wyjziemy na dwo i bedziemy tammmm duzo czzasu moj tz sie smieje ze musi mi neta bezprzewodowego zalatwic bo jak pojde z malenstwem do parku to bewnie zamiast czytac ksiazek wizaz bede nadrabiac

(...)
Będę trzymać kciuki, żebyś jakoś przetrwała upały w ciąży i żeby Cię to za bardzo nie męczyło.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, taka piękna pogoda, że ja juz dziś wyskoczyłam w nowozakupionym płaszczu na wiosnę. Wygodny i śliczny
Tu macie link do aukcji z nim- ja mam kolor różowo-czarny
http://www.allegro.pl/item935711965_..._promocja.html
(...)
Dziś w takim razie trochę na grochu poklęczę
Dedykacja bankowa
Z dzidziusiem dobrze kombinujesz Mnie wszyscy mówią, że rodze w takim fajnym czasie dla dziecka. W ogóle kierowniczka moja mi wróży, że urodzę już w kwietniu
(...)
Właśnie-sala! Ciężko będzie o taką Najwyżej wynajmie się Kongresową

Mnie też czasem taka refleksja bierze ja też jestem od pierwszej części i nie myślałam, że tyle nasza znajomość będzie trwała

Moja pani dyrektor aż miała łzy w oczach, jak jej powiedziałam o ciąży i wyściskała mnie ogromnie
Płaszczyk świetny!
Klęczenie na grochu zaliczone?
Z dzidziusiem to tak bym chciała, ale pytanie co z tego wyjdzie...
Sala kongresowa
Ja też jestem od pierwszej części wątku, nigdy nie przypuszczałam, że będzie ich aż tyle. Ostatnio się nawet zastanawiałam, czy przez to, że teraz tyle z nas spodziewa się dzieci, to nasz wątek się rozpadnie a Wy pójdziecie na te "mamusiowe"... Powiedzcie, że nie

Reakcja dyrektorki super, tak samo podoba mi się jak zareagował szef Misqi. Ja już widzę swojego szefa - powie "No cóż, gratuluję. To jak długo Pani nie będzie w pracy?" Najlepiej jakbym na porodówkę pojechała prosto z pracy i zaraz po porodzie wróciła. A dziecko niech sobie radzi.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Powalają mnie te nowomodne określenia
Ostatnio zabiło mnie:
- " Będziemy w taczu" - znaczy,skontaktujemy się
- " Nie jesteś w targecie" - nie rozumiesz koncepcji
- "Być na stendbaju" - być w gotowości
- "Krejzolska story" - niezła opowieść
- "mega" i "na melanżu" - ostatnio moje ulubione i często tego używam

Połapanie się w tej nowomowie to nie lada czalendż!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja mam alergię na wszelkie infantylne "słit" zdrobnienia, spolszczoną pisownię angielskich słów i pisanie PpO00K3M0n4mI.. na szczeście znajomi już wyrośli z takich wariactw

A moim ulubionym tekstem usłyszanym tekstem od kolegi jest "rzuć wapno na druty" = poproś rodziców do telefonu
Popłakałam się

Maggie fajnie, że jesteś, no i cieszę się ogromnie, że z dzidzią wszystko ok.
Stary 2010-02-25, 20:12   #2823
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja też jestem od pierwszej części wątku, nigdy nie przypuszczałam, że będzie ich aż tyle. Ostatnio się nawet zastanawiałam, czy przez to, że teraz tyle z nas spodziewa się dzieci, to nasz wątek się rozpadnie a Wy pójdziecie na te "mamusiowe"... Powiedzcie, że nie
.
ja obiecuje że nie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 20:16   #2824
atomufka
Zakorzenienie

ktosia tak od razu wszystkie nie zostaniemy mamami

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 20:36   #2825
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, ja się własnie zastanawiam czy nadal brać witaminy Feminatal? Kliwia coś pisała na ten temat i zaczynam podejrzewać, że miała rację .
ja biorę dalej bo karmiąc piersią też trzeba brać witaminy
Stary 2010-02-25, 20:38   #2826
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też na razie nie ma takich małych dzieci, ale to się niedługo zmieni, więc nie ręczę za siebie

Będę trzymać kciuki, żebyś jakoś przetrwała upały w ciąży i żeby Cię to za bardzo nie męczyło.

Płaszczyk świetny!
Klęczenie na grochu zaliczone?
Z dzidziusiem to tak bym chciała, ale pytanie co z tego wyjdzie...
Sala kongresowa

Reakcja dyrektorki super, tak samo podoba mi się jak zareagował szef Misqi. Ja już widzę swojego szefa - powie "No cóż, gratuluję. To jak długo Pani nie będzie w pracy?" Najlepiej jakbym na porodówkę pojechała prosto z pracy i zaraz po porodzie wróciła. A dziecko niech sobie radzi.

Popłakałam się

Maggie fajnie, że jesteś, no i cieszę się ogromnie, że z dzidzią wszystko ok.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 20:48   #2827
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

skopiowane z odchowalni

Przekazuję tylko wiadomość od azzis

Niestety jest z Adasiem w szpitalu, bo stracił na wadze i pediatra podejrzewa jakąś infekcję, być może nerek. Wyniki badań będą jutro więc prosi żebyśmy trzymały kciuki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 20:51   #2828
domi7ks
Zakorzenienie

strippi ojoj niedobrze z malym Adasiem oby szybko z tego wyszedl

Rybulko ja bralam do jakiegos 31 tyg centrum materna

a teraz nie biore zadnych witamin a karmie tylko piersia

Maggie to juz faktycznie duzy bób

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 20:51   #2829
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

skopiowane z odchowalni

Niestety jest z Adasiem w szpitalu, bo stracił na wadze i pediatra podejrzewa jakąś infekcję, być może nerek. Wyniki badań będą jutro więc prosi żebyśmy trzymały kciuki.
Biedne maleństwo, mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Cytat:
ja obiecuje że nie
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ktosia tak od razu wszystkie nie zostaniemy mamami
Wiadomo, że nie od razu wszystkie, ale mam na myśli tez te dziewczyny, które już są albo niedługo będą, a jest ich sporo.

Myszko cieszę się
Stary 2010-02-25, 21:07   #2830
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Maggie martwiłyśmy się. Nie można tak nas zostawiać. Sliczny Malutek

za Adasia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 23:07   #2831
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
skopiowane z odchowalni

jejku
trzymam mocno kciuki za Adasia

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 05:01   #2832
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Witajcie

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

no to sobie ponadrabiałam ... tż potrzebuje pilnie komputer powiem Wam tylko że miałam dziś dziwne zdarzenie w pracy ... była nerwówka, stresowa sytuacjia i tak mnie zabolało w klatce piersiowej, że myślałam że mam zawał serca. Po jakim czasie przeszło ale strach pozostał. Mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy
ooo, aż nie poznałam

heh a z tym bólem to uważaj.... ja miałam kiedyś podobnie... co prawda nie wiem do dziś co to było, ale dość niedawno moja kumpela zmarła na atak serca, a miałam 22 lata...

oj tragicznie sie dzis czuje... z dnia na dzien zaczyna byc coraz gorzej... mdli mnie okrutnie i nie wiem na czym to sie skończy nie wiem czy dojadę do pracy nawet... oj, trzymacjie kciuki, bo dziś może być bardzo cięzko...

no i oczywiście trzymam baaaardzo mocno kciuki za Adasia azzis, niech maluszek szybko zdrowieje

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 06:38   #2833
kliwia
Zakorzenienie

Misqa na poranne mdłosci ponoc pomaga powolne wstawanie z lozka, ale zanim sie wstanie, zeby suchara albo biszkopta na lezaca zjesc
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 06:38   #2834
klion78
Zadomowienie

Witajcie.
Dziękuję za troskę, do lekarza pójdę napewno, nie mam wyjścia.

Trzymam kciuki za syneczka Azzis.

MisQa może powinnaś poprosic lekarza o L4, trochę sobie odpoczniesz.

A z weselszych rzeczy to ciągle chodzi mi po głowie "rzuć wapno na druty" - no po prostu HIT !!!
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 07:00   #2835
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
skopiowane z odchowalni

trzymam kciuki za Adasia oby było wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ooo, aż nie poznałam

heh a z tym bólem to uważaj.... ja miałam kiedyś podobnie... co prawda nie wiem do dziś co to było, ale dość niedawno moja kumpela zmarła na atak serca, a miałam 22 lata...

oj tragicznie sie dzis czuje... z dnia na dzien zaczyna byc coraz gorzej... mdli mnie okrutnie i nie wiem na czym to sie skończy nie wiem czy dojadę do pracy nawet... oj, trzymacjie kciuki, bo dziś może być bardzo cięzko...

no i oczywiście trzymam baaaardzo mocno kciuki za Adasia azzis, niech maluszek szybko zdrowieje
trzymamy kciuki, idź powolutku, obok jakiś budynków żebyś wrazie czego miała się czego złapać jak zrobi ci się słabo

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Hellol

Kliwus - Dziekuje za PW

A wiec tak moje kochane

W poniedzialek bylam u lekarza i z dzidzia wszystko ok ma juz 12 mm, a caly pecherzyk 20 mm i bylo bijace serduszko takze kamien spadl mi z serca!
Jak Wam juz chyba wstepnie pisalam-szefowa wie i zareagowala pozytywnie, jednak ze wzgledu na fakt, ze chce zawiesic jedna ze spolek to musi mnie zwolnic, ale zatrudni mnie w drugiej od 1.03 mam miec juz nowy etat i poczekam na wszelki wypadek miesiac, zeby zus sie nie czepial i uciekam na L4
nie odzywam sie, bo musze nadrobic zaleglosci w pracy i podszykowac wszystko pod bilanse, zebym mogla spokojnie odejsc poza tym w pracy jestem teraz odcieta od neta a w domu malo co bywam, bo mamy teraz 2 domy na glowie poza tym czeka nas przeprawa przez sady z postepowaniem spadkowym, urzedem skarbowym itp

Caluje Was mocno i jakby co to przywolujcie mnie do porzadku za pomoca PW tesknie
super, że sie odezwałaś, i że wszystko w porządku jest, jaka już ta twoja fasola duża

Cytat:
Witajcie

jakby cię jeszcze bolało to pędź do lekaża, lepiej się przebadać zawsze. ja jak byłam młodsza to mnie serce strasznie bolało, w końcu mama zabrała mnie na pogotowie, lekaż powiedział, że to ze stresu ale jaki stres miałao 15 letnie dziecko na szczęście dał mi jakieś lekarstwa i mi przeszło

kasiaher sliczny ten twój synuś

A ja wczoraj się strasznie źle czułam, jakbym miała grypę żoładkową, biegunkę miałam i mdłości, zawroty głowy, ogólnie fatalnie. Wieczorem mi przeszło i dostałam ataku głodu i wciągłam na raz masę jedzenia Poszłam więc do apteki po test bo to mi podejżane było, zrobiłam dzisiaj rano ale wyszedło negatywnie, więc to wszystko moje urojenia. Czekam wiec na @, dzisiaj mam 30 dzień, wiec pewnie jeszcze ze 2 dni. trochę mnie pobolewa podbrzusze i kują na zmianę jajniki.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-02-26 o 08:17
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 07:31   #2836
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 08:08   #2837
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
skopiowane z odchowalni

trzymam kciuki za Adasia

Cytat:

Myszko cieszę się
ja sie juz tak z wami zżyłam ze nie mogłabym was opuścic no chyba ze czas by mi nie pozwalał, ale mam dobrego Meża napewno bedzie mi pomagal zebym od czasu do czasu mogla wskoczyc na wizaz

Nasz Skarb
Stary 2010-02-26, 08:18   #2838
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Martucha, znalazłam fajną tapetkę w twoich kolorach
http://www.ardeko.pl/oferta/photo/Ro...flock_G3_2.jpg

Na tej stronie - Kolekcja ROMO
http://www.ardeko.pl/oferta/photo/Ro...flock_G3_2.jpg
piekneeeeee takie chce superrrrrrrr

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Caluje Was mocno i jakby co to przywolujcie mnie do porzadku za pomoca PW tesknie
piekna fasolka : cudo

Cytat:
dziekuje ci kochana bardzoooo

Trzymam kciuki za Adasia bedzie dobrze,.....

DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac...
no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac...
no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny)
ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie...

ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks lol
Stary 2010-02-26, 08:36   #2839
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac...
no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac...
no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny)
ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie...

ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks lol

Nasz Skarb

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 08:41   #2840
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dobry Paniom

Martucha phi to było do przewidzenia

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-26, 08:42   #2841
kliwia
Zakorzenienie

hejio
a nei mowilam martucha ze zdasz pfff super

a ja dzis sie lenie leze jeszcze wlozku

łydki mnie bola od tego bellyt dance!!! az mnie ciagną. bosh masakryczny bol.

pozniej zrobie sobie kawe zbozowa z mlekiem, jakies drugie sniadanko
i musze skoczyc na rynek po jajka, cytryny imoze cis jeszcze. no i do papirusa

Ej moja siostra ma 30ste urodziny. i nie mam pomyslu na prezent. w sumie symboliczny, bo ona wszystkko ma, noa le nie mam pomyslu.
co myslicie?
Stary 2010-02-26, 08:43   #2842
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Dziewczyny ale miałąm wczoraj historię We wtorek miał być uruchomiony kredyt, wczoraj już czwartek a telefon nie dzwoni. No i w końcu zadzwonił i babka z banku mówi, że jest problem, bo analitycy nie chcą go uruchomić, bo w akcie notarialnym nie ma zapisu skąd będzie pochodzic 3transza wypłaty. Super, a czas przelania kasy dla sprzedających do piątku Babka mówi, że wszyscy w oddziale nic innego nie robią tylko od wtorku przepychają mój kredyt, a tam na górze cały czas nie. No to kukra po co dają wstępne decyzje, potem właściwe. Tak się wkurzyłam, że przeczytałam ten akt i patrzę a tam czarno na białym pisze to czego oni szukają, tylko że pod spodem. No pięknie 5analityków chyba w Poznaniu, cały oddział u mnie, nawet dyrektor banku wszyscy szukali i nie znaleźli. Zaraz do nich zadzwoniłam i im to pokazałam, byli w ciężkim szoku. I ja rozumiem, że analitycy i bankowcy znają się na cyferkach, ale czytać ze zrozumieniem chyba też powinni??? No ale w końcu prawdopodobnie dziś będą te pieniądze przelane ufffff, bo już miałam wizję, że kładę te tapety na nowo co pozdzierałam i oddaje mieszkanie A tych bankowców od siedmiu boleści to ja bym

kliwia nie to nie jest wspólnota, ten blok należy do spółdzielni. Ale ocieplają tak, że spóldzielnia ponosi 52%kosztów, a mieszkańcy bloku 48% i wygląda to tak, że przez 5lat do czynszu dodawana jest złotówka za 1m2 mieszkania co miesiąc.

ania20m no to fajnie tym kursem, przynajmniej się nie będziesz nudzić a to zawsze coś można w cv dodać Ja dziś idę do PUP na termin, ale na razie to ja mam zapewnioną robotę przy remoncie w mieszkaniu.

Madzialenka cześć No i kurczątko odstawiajcie te tabsy i sie
starajcie. I fajny kolorek.

stokrotka24
ludzie chcą ocieplać ale za darmo, a tak akurat w tej spółdzielni nie ma. No i co do tych objawów to ja też już tak raz miałam z wymiotami i wszystkimi syndromami ciąży, ale się okazało że to jednak zatrucie było. a na kiedy masz termin@?

Rybulka no pewnie, że byłam za

kasiaher ale Dominik już duży, fajne ma jasne włoski No i co z tym zauroczeniam, po czym poznaliście i co to za odwrotne czary?

domi7ks no to super, ż emacie dj i nie ma problemu z menu

martucha84 patrzyłam wczoraj na tapety i w castoramie i w praktikerze i nie było takich pod żółty i turkus Gratuluję zdania egzaminu.

Maggie1983 no to super, że z dzidzią wszystko ok Dbaj o Was.

india83 no to trzymam kciuki za Waszą budowę. A jak z materiałami spadły ceny czy nie?

azzis trzymam kciuki za Adasia

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 08:50   #2843
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dobry Paniom
dobry

Cytat:

Ej moja siostra ma 30ste urodziny. i nie mam pomyslu na prezent. w sumie symboliczny, bo ona wszystkko ma, noa le nie mam pomyslu.
co myslicie?
o kurcze jak ja nie lubiw wymyslac prezentow dla kogos kto juz wszystko ma

a ja sie napalilam dzisiaj na pieczenie ciasta i nie moge dostac składników

Nasz Skarb
Stary 2010-02-26, 09:02   #2844
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
Cytat:
Dobry Paniom

dziekuje
Cytat:
hejio

co myslicie?
dziekuje - mowilam ci o kolarzu z fotek
Stary 2010-02-26, 09:02   #2845
kliwia
Zakorzenienie

myszka to co zes za ciasto wymyslila?

martus ale ona sie czesto przeprowadza i kolazu na pewno nie powiesi
No i bede u rodzicow w przyszyl tygodniu to moze jakies fotencje mojej siostry jak byla mala wezme o ile jakies zostaly
i cos wykombinuje,

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-02-26 o 09:03
Stary 2010-02-26, 09:12   #2846
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
hejio

co myslicie?
Może jakiś fajny szalik (apaszkę) na wiosnę, ozdobny wisiorek, kolczyki.

Azzis - mocno trzymam kciuki.

Dziewczyny macie moze przepis na sprawdzoną czekoladę - ciasto? Jeśli tak, to poproszę o przepis na gastronomicznych .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-26 o 09:55
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:16   #2847
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ale miałąm wczoraj historię We wtorek miał być uruchomiony kredyt, wczoraj już czwartek a telefon nie dzwoni. No i w końcu zadzwonił i babka z banku mówi, że jest problem, bo analitycy nie chcą go uruchomić, bo w akcie notarialnym nie ma zapisu skąd będzie pochodzic 3transza wypłaty. Super, a czas przelania kasy dla sprzedających do piątku Babka mówi, że wszyscy w oddziale nic innego nie robią tylko od wtorku przepychają mój kredyt, a tam na górze cały czas nie. No to kukra po co dają wstępne decyzje, potem właściwe. Tak się wkurzyłam, że przeczytałam ten akt i patrzę a tam czarno na białym pisze to czego oni szukają, tylko że pod spodem. No pięknie 5analityków chyba w Poznaniu, cały oddział u mnie, nawet dyrektor banku wszyscy szukali i nie znaleźli. Zaraz do nich zadzwoniłam i im to pokazałam, byli w ciężkim szoku. I ja rozumiem, że analitycy i bankowcy znają się na cyferkach, ale czytać ze zrozumieniem chyba też powinni??? No ale w końcu prawdopodobnie dziś będą te pieniądze przelane ufffff, bo już miałam wizję, że kładę te tapety na nowo co pozdzierałam i oddaje mieszkanie A tych bankowców od siedmiu boleści to ja bym

stokrotka24 ludzie chcą ocieplać ale za darmo, a tak akurat w tej spółdzielni nie ma. No i co do tych objawów to ja też już tak raz miałam z wymiotami i wszystkimi syndromami ciąży, ale się okazało że to jednak zatrucie było. a na kiedy masz termin@?
ale się musieliście nastresować z tym kredytem, masakra, może ci bankowcy powinni sobie jakieś okularki sprawić, to może czytanie im lepiej by poszło.
Ja @ mam dostać tak mniejwięcej od wczoraj do niedzieli, bo wtedy będę miała 32 dzień, a dzisiaj mam 30dzień. Mam nieregularne cykle wiec czasami nawet 36 dnia dostaję. ale jak pisałam robiłam rano test więc się już nie nakręcam.

Cytat:
Dobry Paniom

dzieńdobry

Cytat:
hejio

co myslicie?
łydki się przyzwyczają po ok 3-4 dniach, mnie tez po tym bardzo bolały. co do prezentu to może jakąś ładną apaszkę lub kolczyki, wisiorek, ramkę do zdjęć, album do zdjeć, kwiatka w doniczce, coś z kosmetyków, ładny kubek. jak coś jeszcze wymyśle to dam znać

kolanka widzę, że pomyślałyśmy o tym samym i to w tej samej kolejności hahah

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-02-26 o 09:19
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:16   #2848
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny znow mi sie auto popsuło

łeeeeeeeeeee

spalił sie silnik z przednich wycieraczek poszedł dym spod maski, smierdzi jak diabli no i wycieraczki mam w polowie szyby

no i niebo wyglada jak by zaraz miało lunąć

ciekawe jak wroce z pracy do domu

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:17   #2849
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
myszka to co zes za ciasto wymyslila?

,
http://mojewypieki.blox.pl/2007/10/Milky-Way.html

to
ale nie moge dostac tego mleka w proszku

Nasz Skarb
Stary 2010-02-26, 09:23   #2850
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Może jakiś fajny szalik (apaszkę) na wiosnę, ozdobny wisiorek, kolczyki.

Azzis - mocno trzymam kciuki.

Dziewczyny macie moze przepis na sprawdzoną czekoladę? Jeśli tak, to poproszę o przepis na gastronomicznych .
Ale na gorąco, czy jak?

Kliwia własnie może coś z biżu,

Milky Way? Zaprosisz na kawałek U mnie mleko można dostać w tesco, albo w lewiatanie. To zamiast takiego kremu przełóż kremem jak do tiramisu - będzie smaczniejsze
Mnie za bardzo czuć to mleko, trochę jakbym jadłam placek z bebikiem, ale to tylko moje odczucia

Kliwuś ja też od dwóch dni zapodaje sobie belly dance, mam nadzieję, ze sąsiad ma jeszcze tynk na suficie

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości