|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
A no takim, ze w czerwiec-lipiec 2008 bylam operowana i potem od sierpnia-wrzesnia bylam na kuracji hormonalnej i nie mialam @...dopiero w tym cyklu, w ktorym zaszlam w ciaze pojawilo sie cos jak plamienie, ale nie moge tego nazwac @... ![]() Cytat:
![]() ![]() A wczoraj moj syn caly dzien tylko cycia chcial...butelki ani troche...za to dzisiaj widze, ze mu sie odwidzialo... ![]() Dzien doberek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-26 o 08:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() identiko u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Wtajemniczenie
|
elalank, brombusia, tarasia
![]() ![]() ![]() dzięki za komentarze do zdjęc Agusi ![]()
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widzialyscie cos takiego?
http://www.allegro.pl/item923190275_...r.html#gallery ![]()
#3186 | |
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepszego!
Cytat:
ja tam w każdym bądź razie więcej tego stosować nie będę. przypominam się z rana do głosowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to już lepiej bez majtek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój tż też, tak samo ![]() BROMBI 100 LAT DLA FILUSIA!!! ![]() ![]() ![]() I jednak wzywamy pediatre do małej, nie ma co już dłuzej czekac, bo objawy jej nie ustepuja... będzie ok 18... aniulka, domi, tarasia, ditu - zagłosowane ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-02-26 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() i dziękuję... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Wtajemniczenie
|
ide sobie zrobić śniadanko puki mała śpi bo potem moge niedać rady ani przy niej ani przy was
![]()
![]() |
#3191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 |
Wtajemniczenie
|
z okazji czwartego miesiączka wszystkiego naj naj naj dla Filipka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- a ja przy tej powodzi to nie mam apetytu nic a nic - tylko morze kawy bym wypiła - a to raczej poteguje przyplyw/odplyw? dzis tez mam kranowe - juz po dwie zakładam bo nie daje rady a to 3 dzien a i chcialam powiedziec ze 3 cm w pasie mi ubyło po tych tabletkach przez -- uwaga -- tydzien ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100 lat dla Filusia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Katekate ![]() ![]() ![]() Madzia wspolczuje tych roztopów ![]() A my dzis w stao o 7.30 pobawilysmy sie troche i Kamisia teraz znow spi sobie smacznie. Juz sie nie moge doczekac jak jej ta mata przyjdzie, Pani pisala ze w srode wyslala to moze jak raz dzis bedzie ![]() ![]() A my jutro z tz-tem jedziemy po panele do sypialni ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- A i oczywiscie oglosy oddane na nasze panie konkursowe ![]()
![]() |
#3194 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co to za tabletki bierzesz?? Cytat:
Jaka mate zamowilas? Ja mialam zmieniac dzisiaj wystroj okna w kuchni, bo mi sie te moje malowanki zimowe znudzily.... Załącznik 2901182Załącznik 2901183Załącznik 2901184 Załącznik 2901186Załącznik 2901187 ...ale pogoda taka brzydka, ze nie mam weny na namalowanie czegos wiosennego... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kupek - czemu sie tak niepoisz- może teraz po prostu kupki się mu zmieniły i będzie taki lużniesze robil? Jezeli nic innego niepokojacego sę nie dzieje to nie masz sie czym martwić. Ja robiłam w tej sprawie specjalny wywiad jak byliśmy w szpitalu i na piersi tak może być. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No, to jakoś Was przejrzałam, nocka taka sobie - dziś dwie pobudki do jedzenia o 2 i o 4 dawno tak nie bylo ![]()
![]() |
#3196 |
Wtajemniczenie
|
![]() kareninko, fajne malowidła. Ja u rodziców na oknie mam takie pszczółki. sa na tym oknie od dobrych kilku lat i mama ich do tej pory nie zciągnęła |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zagłosowalam na vichy-nianki ![]()
![]() |
#3198 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i co to za tabletki co to w tydzień tak odejmują w pasie ? ? ? p.s. a to moja dama ![]() mummy loves me more than shopping - nic dodać nic ująć ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-02-26 o 09:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wit K nie pomoge, bo u nas to w ogole tylko lekarz daje na wizycie... ![]() Moj maly - staram sie przynjamniej - zeby spal ostatni raz miedz 17-18 mniej wiecej 30-40 min, a kapiemy sie i idziemy spac od 19 do 19.30/20... ![]() Cytat:
![]() Ja, ja malowalam ![]() ![]() Teraz przymierzam sie do czegos na Wielkanoc juz... ![]() Expresja sliczna malutka ![]() Dziewczynki, prosze o rade - jak myslicie kiedy basen jest lepszy dla malucha - o 10 rano czy 16.30? ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
kareninka - śliczne malowidła
![]() xpressja ![]() ![]() Dziewczyny dzięki za kliki - ja też Wam klikam ![]() A teraz pytanie - czy któraś korzystała z takiego wynalazku? http://www.allegro.pl/item936045817_..._babyland.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Wtajemniczenie
|
therm-line II - w czasie karmienia zakazane
spalają tłuszcz - którego u mnie masa |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | ||
Zadomowienie
|
witam Mamusie piątkowo
![]() wreszcie nadszedł dzień budowania szafy ![]() ![]() ![]() Olka własnie zjadła i usnęła, a ja mam chwilkę na pierdoły ![]() tak dziewczyny piszecie ze Wasze dzieciaczki maja główkę zniekształconą po jednej czy drugiej stronie, więc i ja sie przyjrzałam Olce i ona ma troszkę płaską z tyłu od leżenia na wprost ![]() to jak mam ją układać? na brzuchu to ona polezy 3 minuty i dalej jest płacz, więc ja nosze na samolocik co by nie leżała za długo, no ale za dlugo to jak tak nie pociągnę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje talentu !!! możesz biznes otwierać - teraz takie handmade są bardzo cenione! ![]() a na basen - chyba lepiej raniutko, nie wiem jak u Ciebie ale u mnei mała tak od 17-18 robi się już marudna... z drugiej strony taka popołudniowa aktywność sprawi że bedzie pięknie spał w nocy... dziękujemy za komplementy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nasz nei chce za bardzo spac w dzien, a o tej 17 jest juz tak padniety, ze jak w końcu zaśnie to go dobudzić nie można... Już mnie woła... Nie wiem jak tu dzisiaj chate posprzątam ![]()
![]() |
#3205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam....zreszta ja zabiore sie (o ile w ogole) za wielorazowe pieluchy dopiero jak bede malego uczyla siadac na nocniczek, czyli kolo 18 miesiaca zycia... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Wtajemniczenie
|
super. a gdzie można takie kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Zadomowienie
|
Madziu, pamiętam,ze miałaś też jakieś problemy zdrowotne z Grzesiem (zapalenie oskrzeli?? nie pamiętam), co mu było i jakie miał objawy? Bo sie Blanka coraz bardziej martwie, tak dziwnie charczy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś do mnie nie przemawiają... ![]() zdecydowanie jestem zwolennikiem pampersiaków siu-sru-i do kosza ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- są w mothercare - we wrocławiu w renomie ![]() ale poszperaj na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz pisalam, ze jakis czas temu sprzedawalam te moje "malowidla"...tylko nie wyrabialam, bo zamowien bylo za duzo... ![]() Tez tak myslalam z tym basenem, ze chyba lepiej wczesniej...tylko te kurs na 10 zaczynaja sie juz pod koniec marca a ja chcialam w polowie kwietnia zaczac.. . ![]() Cytat:
Sam sie budzi... ![]() Na twoim miejscu stralabym sie zrobic mu minimum jedna drzemke w ciagu dnia...wypoczety maluch zawsze lepiej sie czuje... ![]() André spi w kazdym cyklu 4 godzinnym przynajmniej 45 minut, a czasami po 1,5 godz...czyli ma 3 drzemki w ciagu dnia.
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A malowidla na oknie bomba ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.