|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
![]() a u nas (jak to teraz wspominamy) miłośc od pierwszego wejrzenia, ale jakos nie po drodze nam było, strasznie duzo rzeczy sie działo, które nam to utrudniały ![]() ale całowałam się z męzem juz na rok przed tymi jak zostalismy parą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Ja tez nigdy nie miałam ale po powrocie z Pl mi sie przyplatała i tak juz mnie tydzien meczy
![]() ![]() Madzialenka na 2 tygodnie ![]()
#2073 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry... to se pospałam... wstaję, patrzę na tel i "13.15" aaa to młoda godzina
![]() ![]() ![]() ![]() Maja Majaaa, bo zapomnę! śniłaś mi się ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym chciała mieć dwójkę dzieci, w porywach 3 ![]() ![]() Rosette uwielbiam grzybki ze słoika ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko wszystko zapisane w moim malutkim notesiku co dodać ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że się to zmieni, teść za granicę już na bank jedzie po świętach ![]() ![]()
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
oooo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
o kurcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wyczytałam ze objawem zgagi moze byc ciąża . jeśli takie sa objawy zgaga , wymioty to ja podziekuje
![]()
#2078 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas od pierwszego wejrzenia nie mogła być bo poznaliśmy się w necie ![]() ![]() ![]() Przepis na placki czekoladowe z brzoskwiniami i cynamonem Anny Olson: Podane składniki myślę, że na 4 osoby by starczyły: Składniki sypkie: 1 1/4 szklanki mąki 1/4 szklanki gorzkiego kakao 3 łyżki cukru 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 1/4 łyżeczki soli Składniki płynne: 3 łyżki stopionego masła 400 ml maślanki 2 jajka 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego Dodatki: 1szklanka kropelek czekoladowych Sos z brzoskwiniami: 2 łyżki masła 1/4 szklanki syropu klonowego (zastąpiłam go miodem) szczypta cynamonu świeże brzoskwinie (ja dałam w puszcze- cała duża puszka) Przygotowanie: Sypkie składniki przesiać przez sitko do miski i wymieszać. W oddzielnej misce zmieszać płynne składniki i wlać do suchych składników. Dodać kropelki czekoladowe (ja dałam 1/2 szklanki) i wymieszać. Usmażyć placki na patelni z odrobiną tłuszczu. Sos z brzoskwiniami: Na patelni roztopić 2 łyżki masła, 1/4 szklanki syropu klonowego (ja dałam miód). Dodać szczyptę cynamonu. Gdy sos się zagotuje dodać pokrojone w kostkę brzoskwinie.
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Twin co to są te kropelki czekoladowe??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dajcie linka, bo mi się nie chce szukać ![]()
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze dziewczyny bedziemy mieli jakies 6 dni na wybor mieszkania ![]() chyba bolą mnie jelita...czy ktos miala kiedys cos podobnego? nie wiem co robic a do lekarza nie bardzo chce isc bo to znow wydatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
czekolada ale w formie takich kropelek. Specjalna do zapiekania. Poniżej zdjęcie moich muffinek z kropelkami czekoladowymi.
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jelita chyba nigdy nie bolały ![]()
![]() |
#2086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mmm wyglada apetycznie ![]() do tego nie mam linka, nie moge znalesc na youtube, wczoraj w TV ogladałam ![]()
![]() |
#2087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a na te serniczki cytrynowe z bezami mogłabys podac przepisik?? brzmi baardzo interesujaco ![]() dziewczynki taka piekna pogoda bylaby gdyby nie ten wiatr... ehhh... mialam dzis poprasowac troszke ale nie mam sily jakas taka wypluta jestem pewnie przez to ze to poczatki wiosny.. i ta alergia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
a ja juz wysprzatałam z TZ mieszkanie i zaraz trzeba się zebrac i tego łososia na obiad robić
![]() a potem mozna się dalej wylegiwać ![]() Twin jakiego ty mi smaka na słodkie robisz. ja dzis od rana krówki wcinam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepi...ki-z-beza.html Jutro może wstawię zdjęcie swoich serniczków, bo w necie nie ma zdjęcia serniczków Anny a w programie wyglądały cudnie ![]()
![]() |
#2091 | |||
Zakorzenienie
|
Martucha zazdroszę że trafił Ci się taki pomysłowy TŻ. Mój co najwyżej czasami wprasza się do łazienki jak biorę prysznic
![]() ![]() fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od rana Was podczytywałam w pracy ![]() Znowu nadrabiałam zaległosci w papierach. Zaraz wracam do domu na obiad. Zresztą jakos mi nie śpieszno do TŻ. Ostatnio od poniedziałku do czwartku wieczorami chodzi na treningi, a wczoraj wieczorem wyszedł do kolegi i wrócił chyba po pólnocy. Za to w piątek przespał całe popołudnie i wieczór ![]() ![]() ![]() A ja... codzinnie po pracy leżę na kanapię, oglądam jakiś film na dvd, podjadam jakieś czekoladki, popijam a to winko, a to piwko ![]() Musze się zapisać na jakieś ćwiczenia. Myślałam o tańcu brzucha ![]() ![]() Jeszcze apropo mieszkania. SSR się pytała ![]() Byliśmy w piątek. TŻ zrobił chyba 80 zdjęć ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
No najlepsze jest to, że my z nimi nie mieszkamy, tylko z moimi rodzicami, a ona mi gada, ze mam się wziąć za sprzątanie. Niby mówiła to takim żartobliwym tonem, ale ja dziękuję za takie żarty. A moja teściowa to, no cóż, specyficzna osoba chociaż i tak jest już lepiej odkąd tż się wyprowadził z domu. Nagle jak synka zabrakło, to się okazało, że nie był taki zły jak myślała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
Gold pokaz zdjęcia mieszkania. jejku, jesli poczułas się tam jak w domku, to ja bym brała
![]() a co ten twój TZ taki zajęty ostatnio. szkoda, ze nie przyłączy sie do ciebie w tym winkowaniu ![]() Gold no wiec ja wtedy się "niby" spotykałam z kolegą. Ja nic do niego nie miałam (cały czas miałam w głowie TZ) był dla mnie dobrym kolegą, TZ myslał (i ten kolega tez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Pogadaj z TŻem. Powiedz, że Ci brakuje jego towarzystwa. Co do mieszkania to też bym wierciła dziurę w brzuchu TŻowi. Skoro czujesz, że to mógłby być Wasz dom to próbuj go przekonać. Cytat:
![]()
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() muszę iść dziś na zakupy i zasiać w końcu rzeżuchę ![]()
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie pokaz fotki, umieram z ciekawosci. a czemu Twoj maz tak sie opiera przed kupnem tego mieszkania?? skoro czujesz się tam dobrze moze jeszcze postaraj sie przekonac małza.
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-03-28 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
madzialenka, rosette widzę, że wy również, niezły staż. My jesteśmy ze sobą 5,5 roku, mieszkaliśmy od siebie 5 minut drogi ( na tym samym osiedlu) a poznaliśmy się w innym mieście ![]() Cytat:
Co do kasy się nie martw jak będziecie oboje cały czas pracować to jakoś się odkujecie powoli Co do dzieci ja zawsze marzyłam o dwójce ale ostatnio doszliśmy z tz do wniosku, ze jeśli dalej będziemy mieli podobne zarobki to raczej tylko jedno będziemy mieli. Cytat:
Cytat:
do nas za chwilę przychodzą znajomi a później wieczorem idziemy do drugich znajomych, taki zabiegany dzisiaj dzień bo właśnie wróciliśmy z cmentarza i od mojej mamy. U nas dzisiaj burza była ![]()
![]() |
#2098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajny obejrzyj sobie
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie, ze mnie rozumiesz, dla niektorych to dziwne ze stara baba i ciagnie mnie do rodzicow, ale cóż - więzy krwi ![]() ![]() ![]() Dzis nawet skoczylismy do Kalwarii poogladac meble do kuchni i przekonałam sie, że to czego chciałam, jest własnie tym ! ![]() Pewnie będziecie się smiać, jakie meble mi się babciowe podobają, ale dla mnie one mają jakoś klimat... Nikt z naszych znajomych takich nie robi, wszyscy te nowoczesne, wiec bede wyjatkiem ![]() Cos w tym stylu http://www.rec-kuch.pl/index.php?includ=babuni (zdjecie 1,2,3) albo te (w nagłówku strony, oraz na samym dole strony) http://meblepajak.pl/index.php?includ=oferta Mąż troszke kręci nosem, ale mysle ze go przekonałam. Gorzej z salonem.. ja chcę klasyke, on niekoniecznie. Ale wg mnie nie mozna zrobic klasycznej kuchni i salonu modern bo troszke sie to gryzie ![]() Anika jesli chodzi o kolory to według mnie zdecydowanie jest za ciemno u Was, zwłaszcza jak mowisz, ze okno i pokoj niezbyt duzy. Rozjaśniłabym go jakims jasniutkim beżem, wanilią ale nie ten pomarańcz. Fajnie Wasze zdjecia slubne w ciemnych ramach komponowałyby się na jasnej powierzchni. Martucha a ja myslalam ze prawie wszystkie kobietki to romantyczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Goldi bardzo lubie takie wieczorki jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wziełam sie za A6W ale niestety po 21 dniu znudziło mi sie, troszke zła na siebie jestem, bo naprawde czułam duuuuza porpawe. Moze po tygodniowej przerwie znów do cwiczeń wróce ![]() mika ostrzegam przed korkami w Krk, zaczynaja rozgrzebywac rondo kraka ! Dramat
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2010-03-28 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mieszkanie macie nowe?czy w kamienicy? stokrotka tak chcemy zrobic ale obawiam sie ze za malo czasu bedzie... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-03-28 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.