etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 19:26   #4171
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że kolor jest znacznie ciemniejszy niż na tych zdjęciach i dziękuję za porównanie z Cassią, wygląda na to że Alice jest większa?
Jest taki jak na zdjęciu na ramieniu + morskie refleksy Naprawdę świetny Alice jest szersza, bo wysokość mniej więcej taka sama
Cytat:
Napisane przez En.do. Pokaż wiadomość
wlasnie zastanawiam sie nad kupnem szarej Emili. jako, ze jestem calkowitym nowicjuszem na etorebka zwracam sie do was. otoz zastanawiala mnie do tej pory jakosc wykonania takiej torebki, chociaz teraz, po tylu komentarzach i jak widze takze duzych kolekcjach u wiekszosci z was, powoli przestaje miec watpliwosci.
czy zmiesci sie w niej format A4? i jak sie prezentuje zalozona przez ramie? czy moglabym prosic o ew. zdjecia? dziekuje, bylabym baardzo wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz.

przepraszam jesli juz takie pytanie bylo, aczkolwiek 139 stron nie mam nawet mozliwosci przejrzec, a co dopiero wszystko przeczytac.
Mieści a4, ale segregatora np. nie. No i chyba przy a4 może być problem z zagięciem tak jak na zdjęciu. Zdjęcia znajdziesz w katalogu, link do niego jest na pierwszej stronie wątku
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:30   #4172
k4te
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby wkleić zdjęcie Chanelki na człowieku? Bo ładna jest, ale patrząc na wymiary ze strony wydaje mi się trochę za duża jak dla mnie no i dlatego chciałąbym zobaczyć jak wygląda na ramieniu. Bo zapomniałam dodać, że jej kupno też mnie kusi
Stary 2010-04-02, 19:33   #4173
En.do.
Raczkowanie

ze tez nie wpadlam, zeby przeczytac pierwszy post. od razu przeszlam do tych koncowych.
dziekuje bardzo, przepraszam i biore sie za ogladanie!

sydunia, dziekuje za odpowiedz!

zeby mi sie tak chcialo,
jak mi sie nie chce.

Edytowane przez En.do.
Czas edycji: 2010-04-02 o 19:39
En.do. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:34   #4174
izaooo
Rozeznanie

Cytat:
wlasnie zastanawiam sie nad kupnem szarej Emili. jako, ze jestem calkowitym nowicjuszem na etorebka zwracam sie do was. otoz zastanawiala mnie do tej pory jakosc wykonania takiej torebki, chociaz teraz, po tylu komentarzach i jak widze takze duzych kolekcjach u wiekszosci z was, powoli przestaje miec watpliwosci.
czy zmiesci sie w niej format A4? i jak sie prezentuje zalozona przez ramie? czy moglabym prosic o ew. zdjecia? dziekuje, bylabym baardzo wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz.

przepraszam jesli juz takie pytanie bylo, aczkolwiek 139 stron nie mam nawet mozliwosci przejrzec, a co dopiero wszystko przeczytac.
ja tez jestem nowa wsrod tego szacownego grona

w zeszlym tygodniu kupilam Elvie, a teraz intensywnie zastanawiam sie nad Emilką i Flavią
i mam problem bo lubie torebki zakładane na ramie, a te są takie sliczne

koniecznie zajrzyj do katalogu i obgladnij sobie zdjecia
Stary 2010-04-02, 19:42   #4175
anah
Zakorzenienie

Cytat:

witaj

Byłam dzisiaj z synkiem na małych wiosennych ciuchowych dziecięcych zakupach, ale przy tym naoglądalam się czarnych chanelek i na manekinach i na kupujących...
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:47   #4176
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaooo Pokaż wiadomość
ja tez jestem nowa wsrod tego szacownego grona

w zeszlym tygodniu kupilam Elvie, a teraz intensywnie zastanawiam sie nad Emilką i Flavią
i mam problem bo lubie torebki zakładane na ramie, a te są takie sliczne

koniecznie zajrzyj do katalogu i obgladnij sobie zdjecia
Szacownego

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:59   #4177
singermarla87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Dziewczyny które mają jasną Simon - mogłabym poprosić o fotkę? Chodzi mi o fotkę z góry, z czyms w środku żeby zobaczyć jak to 'od góry' wygląda z tym zatrzaskiem
Mówisz i masz

Oto zatrzask w Simon widziany od góry

Też byłam pełna obaw o ten zatrzask, ale dzisiaj Simon miała swój debiut i spisała się świetnie Naprawdę, jestem jeszcze bardziej zachwycona niż wczoraj

Dodaję jeszcze bonus w postaci Simon na mnie. Proszę, niech Was nie przerazi ten bałagan z tyłu - właśnie pakuję się do domu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 20:29   #4178
an.ka
Zadomowienie

Świetna ta Mabel Szkoda tylko (a może właśnie dobrze ), że nie ma jej w innych kolorach. Turkusową mam już Noel i wystarczy, a fioletu nie lubię
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 20:34   #4179
synesthesia
Zakorzenienie

bardzo dziękuję za fotkę, aż tak nie widac 'dziur' przy zapiętym zatrzasku Co mnie utwierdza w wyborze Simon z tym że u mnie jasna będzie. Mam nadzieję że jakoś teraz w święta ją kupie ^^
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 20:36   #4180
singermarla87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
bardzo dziękuję za fotkę, aż tak nie widac 'dziur' przy zapiętym zatrzasku Co mnie utwierdza w wyborze Simon z tym że u mnie jasna będzie. Mam nadzieję że jakoś teraz w święta ją kupie ^^
Nie, nie. Ona przy zamkniętym zatrzasku nie ma prawie w ogóle dziury. Ten kołnierz ją trzyma

Na pewno się nią nie zawiedziesz, a jakby co, to możesz do mnie pisać z pretensjami
Stary 2010-04-02, 20:52   #4181
MsTseTse
Zadomowienie

Dziewczynki nie czytam Was na bieżąco, bo jest to baaardzo trudne ze względu na Waszą produktywność , więc z góry przepraszam, jeżeli to pytanie się już tu pojawiło...

1. Jakiś czas temu P. Krzysztof pisał Wam, że beżowej Flavii już nie będzie, czy pojawiły się jakieś nowe informacje, że może jednak się pojawi?

2. Któraś z Was też pisała, że uzyskała info, że nowości na stronie to jeszcze nie koniec nowości, i że coś jeszcze ma się pojawić- wiadomo coś? Jeszcze coś się pojawi?

MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 20:53   #4182
harajuku-fish
Zakorzenienie

Wróciłam z szybkiego shoppingu 4 godziny mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia.....zostawić Was baby to bez opamiętania i litości ehhh....idę oglądać bo doczytałam że jakieś nowe fotki ktoś wrzucił....

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 20:57   #4183
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
1. Jakiś czas temu P. Krzysztof pisał Wam, że beżowej Flavii już nie będzie, czy pojawiły się jakieś nowe informacje, że może jednak się pojawi?
Nie ma żadnej nowej wersji

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Wróciłam z szybkiego shoppingu 4 godziny mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia.....zostawić Was baby to bez opamiętania i litości ehhh....idę oglądać bo doczytałam że jakieś nowe fotki ktoś wrzucił....
Nie wiem, czy taki szybki jak 4h
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 20:58   #4184
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ty lepiej się pochwal co kupiłaś
Stary 2010-04-02, 20:58   #4185
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Witam po przerwie siostry torbomaniaczki

Całkiem fajna ta nowa kolekcja.Zakochałam się oczywiście we Flavii beżowej(której nie ma ) i Pelaya'i którą pewnie sobie sprawię.
Nie wiecie może,czy Flavia jeszcze będzie dostępna?Edit:z tego co przeczytałam to mogę tylko o niej pomarzyć

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2010-04-02 o 20:59
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:00   #4186
izaooo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość

Całkiem fajna ta nowa kolekcja.Zakochałam się oczywiście we Flavii beżowej(której nie ma ) i Pelaya'i którą pewnie sobie sprawię.
Nie wiecie może,czy Flavia jeszcze będzie dostępna?Edit:z tego co przeczytałam to mogę tylko o niej pomarzyć
pan K. mowi, ze bezowej nie bedzie
Stary 2010-04-02, 21:00   #4187
losek78
Zakorzenienie

witam, tak na szybciutko przejrzalam zalegŁe strony - widze że byŁ dziś urodzaj kurierow i dziewczyny macie już swoje torebeczki ,

mnie tez pan szanowny kurier zaszczyciŁ swoia wizytą - niestety nie mógŁ trafic i musialam do niego wyjechac - ale juz ja mam - moja piekna mabel - stwierdzam że jest piekna , może troszuku przepŁaciŁam ( bo maŁy rabat miaŁam uskŁadany) ale w końcu raz sie żyje

fotki chyba nie wstawie bo dziewczyny juz wstawiŁy troszke zdjęc turkusowej mabel

teraz zbieram rabacik na fioletową haddi - chociaż simone też mi sie podoba

zapraszam - korzystajce prosze z mojego kodu rabatowego
Stary 2010-04-02, 21:03   #4188
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
A kupiłaś coś chociaż w tym H&M-ie ?

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
Dziewczynki nie czytam Was na bieżąco, bo jest to baaardzo trudne ze względu na Waszą produktywność , więc z góry przepraszam, jeżeli to pytanie się już tu pojawiło...

2. Któraś z Was też pisała, że uzyskała info, że nowości na stronie to jeszcze nie koniec nowości, i że coś jeszcze ma się pojawić- wiadomo coś? Jeszcze coś się pojawi?
1. Na dzień dzisiejszy na wszystkie maile odpisuje tak samo - że beżowej Flavii nie będzie ale zobacz fotki turkusowej w naszym real katalogu na 1 stronie, też jest śliczna ostatnio wklejałam swoje fotki : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4099

2. W przyszłym tygodniu mają pojawić się jeszcze 2 nowe torebki ale narazie nic więcej nie wiadomo
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:11   #4189
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Już jestem Od razu przepraszam za fotki - kiepskie są Nie potrafię robić sama zdjęć a poza tym robi się troszkę ciemno i niebo zachmurzone ... więc rozumiecie

Ale do rzeczy :

Flavia - co za kolor - jest idealna, właśnie taka jaką chciałam, myślę że bardzo zyskuje w tym turkusowym kolorze bo jest taka niespotykana Kolor w rzeczywistości jest MORSKI - czyli turkus z zielenią, może lepiej oddaje to nazwa TEAL bo często ciuszki w UK mają takie właśnie oznaczenie dla tego koloru ... Ten odcień jest zgaszony - nie taki jaskrawy jak na fotkach jednej z Was Wykończenia - czyli okucia - srebrne.
A wracając do torebki - świetnie wykonana, bardzo pojemna, wygląda jak skóra, wygodne rączki ... Nie znajduje ŻADNYCH MINUSÓW - jestem nią oczarowana ... Świetnie będzie wyglądać do rzeczy w tak popularnym teraz stylu marynarskim

Mabel - bałam się koloru i tego fasonu, ale torebka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Kolor jest piękny - zdjęcia tego nie oddają, myślę że najlepiej kolor widać właśnie na zdjęciach z etorebki, to taki fiolet ciemniejszy ale nie śliwkowy ... Cudnie się prezentuje - kształt świetny - bardzo zgrabnie wygląda. Klapka układa się bez żadnych problemów i trzyma się zagięta Wykończenia, okucia - ciemne zgaszone złoto, takie jak w Andi, nic się nie błyszczy Skórka mięciutka, wygląda jak 100 % naturalna - naprawdę dałabym się nabrać Mabel ma poza tym jeszcze jedną ogromną zaletę - świetnie wygląda na długim pasku i bardzo wygodnie się ją tak nosi Ogólnie CUDO

Jeśli ktoś się jeszcze waha - to kupujcie szybko - myślę że to dwa najbardziej udane modele z tej kolekcji a może i z całej dotychczasowej kolekcji etorebki. Naprawdę - torebki mnie powaliły Nawet Andi przy nich jakoś blado teraz wygląda
o mamo....ja chcę fioletową mabeeeeel...kto mi kupi? na zajączka???

Cytat:
ehh szkoda, ze tak pozno tu trafilam bo te dwie sa rzeczywiscie piekne

zakupoholizm to straszny nałog
a w mojej rodzinie trafiło na mnie
choc w porownaniu z innymi nalogami ten chyba najlepszy
przynajmniej cos zostaje
zostaje i nie zostaje....zostają zakupy, ale kasa przepada....

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej nowej wersji

Nie wiem, czy taki szybki jak 4h
hmmm dokładnie 3,5...z czego godzina do katowic i godzina do domu w sumie 1,5 h spędziłam w katowicach.

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
ty lepiej się pochwal co kupiłaś
Cytat:
A kupiłaś coś chociaż w tym H&M-ie ?
hmmm dokładnie 3,5mnie nie było ...z czego godzina do katowic i godzina do domu w sumie 1,5 h spędziłam w h&mie....

chciałam tyyyyyyyyle kupić ale musiałam się ostro powstrzymywać....
ale i tak wyszłam z pudrową narzutką, malinową bokserką i dwoma lakierami.....czyli skromnie chciałam jakąś chustę sobie kupić, ale jakoś weny nie miałam na chusty.....mierzyłam takiego fajnego nietoperza sweterkowego ale m mi było zbyt obcisłe a L za szerokie w ramionach....
chciałam kupić sobie też czarną narzutkę sweterkową-mam już fioletową i kremową. Kremową kupiłam przed wczoraj chyba w innym h&mie i była na przecenie....a w katowicach ani jednej nie przecenili z tego samego modelu szkoda bo za 40 zł to bym wzięła bez wahania
a na zakupy jednak wzięłam Flavię-nie zdążyłam się przepakować pięknie się prezentuje

acha i ogólnie jestem zawiedziona biżuterią...Nie było NIC fajnego...na dziale divided to samo....no tragedia....kiedyś było tyle kolczyków do wybory a teraz to na siłę trzeba by było szukać czegoś.... ehh....jedynie ta narzutka mi się udała tak na prawdę szkoda, że nie było takiej samej ale czarnej...

koniec offu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 21:15   #4190
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
witam, tak na szybciutko przejrzalam zalegŁe strony - widze że byŁ dziś urodzaj kurierow i dziewczyny macie już swoje torebeczki ,

mnie tez pan szanowny kurier zaszczyciŁ swoia wizytą - niestety nie mógŁ trafic i musialam do niego wyjechac - ale juz ja mam - moja piekna mabel - stwierdzam że jest piekna , może troszuku przepŁaciŁam ( bo maŁy rabat miaŁam uskŁadany) ale w końcu raz sie żyje

fotki chyba nie wstawie bo dziewczyny juz wstawiŁy troszke zdjęc turkusowej mabel

teraz zbieram rabacik na fioletową haddi - chociaż simone też mi sie podoba

zapraszam - korzystajce prosze z mojego kodu rabatowego
To super że masz już swoją Mabel Pochwal się zdjęciami - jeśli możesz je zrobić Fotek nigdy dość, a turkusowa Mabel to nowość i za dużo jej tu nie ma jeszcze w katalogu

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:

Witamy Beżowa Flavia pobiła wszelkie rekordy i w 2 dni została wyprzedana może na coś innego się skusisz? Po świętach jeszcze 2 nowe torebki mają być na stronie ...
Stary 2010-04-02, 21:15   #4191
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ale i tak wyszłam z pudrową narzutką, malinową bokserką i dwoma lakierami.....czyli skromnie chciałam jakąś chustę sobie kupić, ale jakoś weny nie miałam na chusty.....mierzyłam takiego fajnego nietoperza sweterkowego ale m mi było zbyt obcisłe a L za szerokie w ramionach....
chciałam kupić sobie też czarną narzutkę sweterkową-mam już fioletową i kremową. Kremową kupiłam przed wczoraj chyba w innym h&mie i była na przecenie....a w katowicach ani jednej nie przecenili z tego samego modelu szkoda bo za 40 zł to bym wzięła bez wahania
a na zakupy jednak wzięłam Flavię-nie zdążyłam się przepakować pięknie się prezentuje

acha i ogólnie jestem zawiedziona biżuterią...Nie było NIC fajnego...na dziale divided to samo....no tragedia....kiedyś było tyle kolczyków do wybory a teraz to na siłę trzeba by było szukać czegoś.... ehh....jedynie ta narzutka mi się udała tak na prawdę szkoda, że nie było takiej samej ale czarnej...

koniec offu
A nie wiesz jak we wtorek jest ten h&m otwarty ? I dziś znowu byłaś sama na zakupach?
Stary 2010-04-02, 21:18   #4192
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
pan K. mowi, ze bezowej nie bedzie
A może mówią tak po to żeby kupwać to co jest a jednak dorzuca nowe(tak jak było z emilkami które powróciły)
Cytat:
Witamy Beżowa Flavia pobiła wszelkie rekordy i w 2 dni została wyprzedana może na coś innego się skusisz? Po świętach jeszcze 2 nowe torebki mają być na stronie ...
Chyba poczekam na nowe modele i jeżeli nic nie podbije mojego serca kupię śliczną Pelaya'ę
Stary 2010-04-02, 21:21   #4193
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiesz jak we wtorek jest ten h&m otwarty ? I dziś znowu byłaś sama na zakupach?
we wtorek? no normalnie już chyba toż to po świętach już jest
tak, byłam sama.....

Stary 2010-04-02, 21:21   #4194
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
o mamo....ja chcę fioletową mabeeeeel...kto mi kupi? na zajączka???

koniec offu
Na Zajączka to już nie zdążymy Ci Mabel kupić ale gdybyś wcześniej wspomniała - to może byśmy zrzutkę na Wizażu zrobiły ?

A co do zakupów - może i skromne ale udane najgorzej to wracać z pustymi rękoma a dokładniej z pustymi torbami

Fajne chusty są w Vero Modzie i w C&A

A biżuteria w Six cudo ... To dokładnie te same rzeczy co z biżuterii w Orsayu i C&A
Stary 2010-04-02, 21:21   #4195
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
1. Na dzień dzisiejszy na wszystkie maile odpisuje tak samo - że beżowej Flavii nie będzie ale zobacz fotki turkusowej w naszym real katalogu na 1 stronie, też jest śliczna ostatnio wklejałam swoje fotki : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4099

2. W przyszłym tygodniu mają pojawić się jeszcze 2 nowe torebki ale narazie nic więcej nie wiadomo
dzięki za odpowiedź
Turkusowa jest śliczna, miło się na nią patrzy, ale jakoś nie mogę się przekonać do kolorowych torebek noszonych przeze mnie

wobec tego czekam do przyszłego tygodnia, bo chciałabym kupić jakąś torebeczkę, ale żadna mi się nie podoba

MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:23   #4196
losek78
Zakorzenienie

[QUOTE=maggie82;18320510]To super że masz już swoją Mabel Pochwal się zdjęciami - jeśli możesz je zrobić Fotek nigdy dość, a turkusowa Mabel to nowość i za dużo jej tu nie ma jeszcze w katalogu

fotki zrobie jesli chcecie - nie ma problemu - postaram sie jutro ,
dzisiaj padŁam -świąteczne zakupy, potem wypieki , nienawidze tego caŁeogo szumu, przygotowań świątecznych, jeszcze jutro ostatnie sprzątanie

a do pana kuriera pojechaŁam caŁa taka rozczochrana w pasiastych dresach rózowych , odebraŁam torebke i z tej radości dojechaŁam na ręczym do domu - dobrze że byŁo blisko bo bym hamulec zajechaŁa

Stary 2010-04-02, 21:24   #4197
izaooo
Rozeznanie

Cytat:
A może mówią tak po to żeby kupwać to co jest a jednak dorzuca nowe(tak jak było z emilkami które powróciły)

Chyba poczekam na nowe modele i jeżeli nic nie podbije mojego serca kupię śliczną Pelaya'ę
a kto ich tam wie
pewnie wiele z nas chcialoby zeby sie okazalo, ze klamal
Stary 2010-04-02, 21:26   #4198
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Tylko nie ziewajcie, bo oto zdjęcia jakże oklepanej już beżowej Flavii
Na ostatnim zdjęciu tradycyjnie cała rodzinka: Senior rodu - Pudrowa Andi, Bliźniaki Emilki oraz nowy członek familii - Flavissima
A teraz oczekuję na nowe modele
Zazdroszczę pudrowej Andi..jest cudna.. żałuje, bo prawie była moja, ale zbyt długo się zastanawiałam...

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Pelaya ma cudny kolor na real fotach. ale ten łańcuch mi nie pasuje chyba.
Mi też

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
obiecane fotki i 2 dodatkowe, żeby łatwiej było Wam ocenić wielkość
wiem, że jakość marna wybaczcie..

Cytat:
Już jestem Od razu przepraszam za fotki - kiepskie są Nie potrafię robić sama zdjęć a poza tym robi się troszkę ciemno i niebo zachmurzone ... więc rozumiecie

Ale do rzeczy :

Flavia - co za kolor - jest idealna, właśnie taka jaką chciałam, myślę że bardzo zyskuje w tym turkusowym kolorze bo jest taka niespotykana Kolor w rzeczywistości jest MORSKI - czyli turkus z zielenią, może lepiej oddaje to nazwa TEAL bo często ciuszki w UK mają takie właśnie oznaczenie dla tego koloru ... Ten odcień jest zgaszony - nie taki jaskrawy jak na fotkach jednej z Was Wykończenia - czyli okucia - srebrne.
A wracając do torebki - świetnie wykonana, bardzo pojemna, wygląda jak skóra, wygodne rączki ... Nie znajduje ŻADNYCH MINUSÓW - jestem nią oczarowana ... Świetnie będzie wyglądać do rzeczy w tak popularnym teraz stylu marynarskim

Mabel - bałam się koloru i tego fasonu, ale torebka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Kolor jest piękny - zdjęcia tego nie oddają, myślę że najlepiej kolor widać właśnie na zdjęciach z etorebki, to taki fiolet ciemniejszy ale nie śliwkowy ... Cudnie się prezentuje - kształt świetny - bardzo zgrabnie wygląda. Klapka układa się bez żadnych problemów i trzyma się zagięta Wykończenia, okucia - ciemne zgaszone złoto, takie jak w Andi, nic się nie błyszczy Skórka mięciutka, wygląda jak 100 % naturalna - naprawdę dałabym się nabrać Mabel ma poza tym jeszcze jedną ogromną zaletę - świetnie wygląda na długim pasku i bardzo wygodnie się ją tak nosi Ogólnie CUDO

Jeśli ktoś się jeszcze waha - to kupujcie szybko - myślę że to dwa najbardziej udane modele z tej kolekcji a może i z całej dotychczasowej kolekcji etorebki. Naprawdę - torebki mnie powaliły Nawet Andi przy nich jakoś blado teraz wygląda

Cytat:
Maggie po Twoim wspomnieniu o Andi zdałam sobie sprawę że moja jeszcze premiery nie miała a mam ją od Bożego Narodzenia
Jak Ty to zrobiłaś????!!!!!:brzydal :

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:41   #4199
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę pudrowej Andi..jest cudna.. żałuje, bo prawie była moja, ale zbyt długo się zastanawiałam...
Nie jesteś sama..
http://forum.szafa.pl/36/1545367/bla...i-mizensa.html
Trzeba czatować moze się pojawi jakaś sztuka na all

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:47   #4200
DariaKelly
Rozeznanie

uf cały dzień mnie Tu nie było, poszukuje zdjęcia Playa na ramieniu
dobranoc
DariaKelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości