|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Gdyby Pelaya była czarna albo beżowa chociaż, to z przyjemnością bym ją zakupiła.
A czy któraś z Was zamawiała Marellę http://etorebka.pl/s03.php?f=0236? Jestem ciekawa, jak wygląda ten kolor.
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2010-04-02 o 16:54 Powód: dopisek |
|
|
|
#4082 | ||
|
Ania
|
Cytat:
Cytat:
Jakie tam tempo dzisiaj, jak nie przymierzając u nas, pierwszego dnia nowej kolekcji (wiem, że dziś tam jest dostawa![]()
|
||
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Flavia turkusowa i Mabel fioletowa - nie wiem która lepsza ... Obie są piękne
|
|
|
|
#4084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to z niecierpliwoscia czekamy na te fotki
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które mają jasną Simon - mogłabym poprosić o fotkę? Chodzi mi o fotkę z góry, z czyms w środku
żeby zobaczyć jak to 'od góry' wygląda z tym zatrzaskiem
|
|
#4086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie by jeszcze satysfakcjonowała pudrowa Andi i czarna vivien.....ojej...jakby jedna z nich była dostępna to kliknęłabym bez wahania, mimo że zaczynam przeginać ![]() Cytat:
Cytat:
najpierw musisz je w testamencie zapisać abym potem mogła się cieszyć poza tym....aż taka nie jestem ![]() ![]() DZIEWCZYNY! nie wiecie czy dzisiaj normalnie są sklepy pootwierane? bo wpadłam na genialny pomysł jechania do katowickiego h&mu na stawowej ale nie wiem czy na pewno będzie otwarte....w końcu godzinę jadę autobusem więc wolałabym nie pocałować drzwi
|
|
#4087 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, bo Flavię mam---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podasz linka do tych kopytek? Podobały mi się bardzo czarne, a beżowych nie wiedziałam. Przeglądałam wątek i Sigmie, ale tam jest tyle tych zamówień i nie mogę Twojego namierzyć.
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam torebki, Pelaya zostaje, ale Mabel odsyłam, bo mnie osobiście denerwuje, że ten zamek nie chce leżec tylko wymaga porawiania ;( Chcę ją wymienić na Felicyty, ale nie wiem jak to teraz będzie. Czy oni mi coś zwrócą, czy będę musiała płacić za wysyłkę od nich do mnie?
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4092 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko za co... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o to chodzi ![]() wątek o sigmie post 4399-tam jest dostępna lista wolnych rozmiarów...potem musisz prześledzić czy ktoś już dzisiaj np się nie wpisał...ja już na liście jestem więc nie interesowałam się innymi rozmiarami dokładnie powodzenia to ja się idę na bóstwo robić-i jadę do katowic na mały shopping ![]() wezmę ze sobą Anę-pokaże jej świat Flavia poznawała miasto wczoraj teraz kolej na Anę
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-04-02 o 17:22 |
||
|
|
|
#4094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
... ja na sigmowym wątku nauczyłam się błyskawicznego podejmowania decyzji czy naprawdę chce jakieś buty czy to tylko chwilowy kaprys ![]() ![]() Cytat:
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-04-02 o 17:24 |
|||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam na fotki, bo nadal mysle nad fioletowa Mabel
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Rozeznanie
|
nic nie robiłam, chyba piewrszy raz dostałam tak mało pogniecione torebki
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
bogaty zajączek w tym roku
czekam na następne fotki Alci
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
Od razu przepraszam za fotki - kiepskie są Nie potrafię robić sama zdjęć a poza tym robi się troszkę ciemno i niebo zachmurzone ... więc rozumiecie ![]() Ale do rzeczy : Flavia - - jest idealna, właśnie taka jaką chciałam, myślę że bardzo zyskuje w tym turkusowym kolorze bo jest taka niespotykana Kolor w rzeczywistości jest MORSKI - czyli turkus z zielenią, może lepiej oddaje to nazwa TEAL bo często ciuszki w UK mają takie właśnie oznaczenie dla tego koloru ... Ten odcień jest zgaszony - nie taki jaskrawy jak na fotkach jednej z Was Wykończenia - czyli okucia - srebrne.A wracając do torebki - świetnie wykonana, bardzo pojemna, wygląda jak skóra, wygodne rączki ... Nie znajduje ŻADNYCH MINUSÓW - jestem nią oczarowana ... Świetnie będzie wyglądać do rzeczy w tak popularnym teraz stylu marynarskim Mabel - bałam się koloru i tego fasonu, ale torebka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Kolor jest piękny - zdjęcia tego nie oddają, myślę że najlepiej kolor widać właśnie na zdjęciach z etorebki, to taki fiolet ciemniejszy ale nie śliwkowy ... Cudnie się prezentuje - kształt świetny - bardzo zgrabnie wygląda. Klapka układa się bez żadnych problemów i trzyma się zagięta Skórka mięciutka, wygląda jak 100 % naturalna - naprawdę dałabym się nabrać Mabel ma poza tym jeszcze jedną ogromną zaletę - świetnie wygląda na długim pasku i bardzo wygodnie się ją tak nosi Jeśli ktoś się jeszcze waha - to kupujcie szybko - myślę że to dwa najbardziej udane modele z tej kolekcji a może i z całej dotychczasowej kolekcji etorebki. Naprawdę - torebki mnie powaliły Nawet Andi przy nich jakoś blado teraz wygląda |
|
|
|
#4100 |
|
Zadomowienie
|
Zapłaciłam dziś za moją Flavię, ale pewnie dojdzie dopiero po świętach
![]()
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoń do Pana Krzysia na pewno się dogadacie
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pelaya jest przepiękna! Jak oceniasz jej jakość, wykonanie? ![]() Na zdjęciach prezentuje się rewelacyjnie, mam nadzieję, że na żywo nie gorzej
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Alice:
Kolor to nie jest typowy czysty granat, ma coś w sobie z takiego morskiego. Skórka jest baaaardzo przyjemna, taka mięciutka, delikatna, inna niż w którejkolwiek z moich torebek. Jak dla mnie wcale nie jest jakaś duża, zwłaszcza że suwak nie jest na całej długości i z czymś większym może być problem. A4 wchodzi, ale jakoś tak średnio wygodnie. Z tym że miałam tylko pod ręką jakąś teczkę, nic innego w tym formacie Na długim pasku póki co mi się nie układa zbytnio, ale nie wkładałam dużo rzeczy do niej, no i nie chciało mi się regulować paska Generalnie naprawdę jestem zadowolona, zwłaszcza, że mało za nią zapłaciłam Wklejam też zdjęcia porównawcze z Cassie, ale obie wyszły niemrawo na nim, a zobaczyłam to dopiero jak już zgrałam i nie chciało mi się poprawiać ![]() Zdjęcia były robione z lampą, więc kolor jest trochę przekłamany
Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2010-04-02 o 17:52 |
|
|
|
#4104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zakupoholizm to straszny nałog a w mojej rodzinie trafiło na mnie ![]() choc w porownaniu z innymi nalogami ten chyba najlepszy przynajmniej cos zostaje
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Jej ile zdjęć
Maggie ta Mabel mi się podoba ![]() Sydunia czy zdjęcia oddają jej prawdziwy kolor?
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam że nie ma zdjęć samej Mabel i Andi ale mi aparat padł po raz drugi i już dzisiaj nie dam rady zrobić, ale myślę że widać całkiem dobrze ![]() Mabel jest całkiem spora, wszystko co miałam w Andi udało mi się i do Mabel wrzucić |
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i teraz nie wiem bo waham się jeszcze na d 6 modelami |
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyglądało by to dobrze, naprawdę do tego koloru to stare złoto pasuje idealnie. To nie są takie okucia jak w Emilii - zarówno suwak jak i te kółka przy rączkach torby są MATOWE w kolorze STAREGO ZŁOTA
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Dopisałam, że nie
Na pierwszy rzut oka z odległości ona jest po prostu granatowa, ale jak się człowiek przyjrzy, to ma taki odcień jak na zdjęciach, ale nie tak widoczny jak na nich |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Jakie tam tempo dzisiaj, jak nie przymierzając u nas, pierwszego dnia nowej kolekcji (wiem, że dziś tam jest dostawa

żeby zobaczyć jak to 'od góry' wygląda z tym zatrzaskiem
najpierw musisz je w testamencie zapisać abym potem mogła się cieszyć
, bo Flavię mam

... ja na sigmowym wątku nauczyłam się błyskawicznego podejmowania decyzji czy naprawdę chce jakieś buty czy to tylko chwilowy kaprys
Nie potrafię robić sama zdjęć a poza tym robi się troszkę ciemno i niebo zachmurzone ... więc rozumiecie
zadzwoń do Pana Krzysia
nie wyglądało by to dobrze, naprawdę do tego koloru to stare złoto pasuje idealnie. To nie są takie okucia jak w Emilii - zarówno suwak jak i te kółka przy rączkach torby są MATOWE w kolorze STAREGO ZŁOTA