etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 18:00   #4111
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Maggie po Twoim wspomnieniu o Andi zdałam sobie sprawę że moja jeszcze premiery nie miała a mam ją od Bożego Narodzenia
Stary 2010-04-02, 18:01   #4112
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Już jestem Od razu przepraszam za fotki - kiepskie są Nie potrafię robić sama zdjęć a poza tym robi się troszkę ciemno i niebo zachmurzone ... więc rozumiecie

Ale do rzeczy :

Flavia - co za kolor - jest idealna, właśnie taka jaką chciałam, myślę że bardzo zyskuje w tym turkusowym kolorze bo jest taka niespotykana Kolor w rzeczywistości jest MORSKI - czyli turkus z zielenią, może lepiej oddaje to nazwa TEAL bo często ciuszki w UK mają takie właśnie oznaczenie dla tego koloru ... Ten odcień jest zgaszony - nie taki jaskrawy jak na fotkach jednej z Was Wykończenia - czyli okucia - srebrne.
A wracając do torebki - świetnie wykonana, bardzo pojemna, wygląda jak skóra, wygodne rączki ... Nie znajduje ŻADNYCH MINUSÓW - jestem nią oczarowana ... Świetnie będzie wyglądać do rzeczy w tak popularnym teraz stylu marynarskim

Mabel - bałam się koloru i tego fasonu, ale torebka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Kolor jest piękny - zdjęcia tego nie oddają, myślę że najlepiej kolor widać właśnie na zdjęciach z etorebki, to taki fiolet ciemniejszy ale nie śliwkowy ... Cudnie się prezentuje - kształt świetny - bardzo zgrabnie wygląda. Klapka układa się bez żadnych problemów i trzyma się zagięta Wykończenia, okucia - ciemne zgaszone złoto, takie jak w Andi, nic się nie błyszczy Skórka mięciutka, wygląda jak 100 % naturalna - naprawdę dałabym się nabrać Mabel ma poza tym jeszcze jedną ogromną zaletę - świetnie wygląda na długim pasku i bardzo wygodnie się ją tak nosi Ogólnie CUDO

Jeśli ktoś się jeszcze waha - to kupujcie szybko - myślę że to dwa najbardziej udane modele z tej kolekcji a może i z całej dotychczasowej kolekcji etorebki. Naprawdę - torebki mnie powaliły Nawet Andi przy nich jakoś blado teraz wygląda
Niedobra Maggie
Po twoich fotkach znow chce Mabel
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:02   #4113
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi - czy wypada z Flavią wejść do Zary?
Dobre pytanie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:03   #4114
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Dopisałam, że nie Na pierwszy rzut oka z odległości ona jest po prostu granatowa, ale jak się człowiek przyjrzy, to ma taki odcień jak na zdjęciach, ale nie tak widoczny jak na nich Zobaczę jeszcze jak rano przy całkiem normalnym świetle będzie wyglądać
hehe dziękuję za wytłumaczenie

I teraz nie wiem czy beż czy granat ale to oczywiście tak czysto teoretycznie
Stary 2010-04-02, 18:05   #4115
izaooo
Rozeznanie

Cytat:
Już jestem Od razu przepraszam za fotki - kiepskie są Nie potrafię robić sama zdjęć a poza tym robi się troszkę ciemno i niebo zachmurzone ... więc rozumiecie

Ale do rzeczy :

Flavia - co za kolor - jest idealna, właśnie taka jaką chciałam, myślę że bardzo zyskuje w tym turkusowym kolorze bo jest taka niespotykana Kolor w rzeczywistości jest MORSKI - czyli turkus z zielenią, może lepiej oddaje to nazwa TEAL bo często ciuszki w UK mają takie właśnie oznaczenie dla tego koloru ... Ten odcień jest zgaszony - nie taki jaskrawy jak na fotkach jednej z Was Wykończenia - czyli okucia - srebrne.
A wracając do torebki - świetnie wykonana, bardzo pojemna, wygląda jak skóra, wygodne rączki ... Nie znajduje ŻADNYCH MINUSÓW - jestem nią oczarowana ... Świetnie będzie wyglądać do rzeczy w tak popularnym teraz stylu marynarskim

Mabel - bałam się koloru i tego fasonu, ale torebka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Kolor jest piękny - zdjęcia tego nie oddają, myślę że najlepiej kolor widać właśnie na zdjęciach z etorebki, to taki fiolet ciemniejszy ale nie śliwkowy ... Cudnie się prezentuje - kształt świetny - bardzo zgrabnie wygląda. Klapka układa się bez żadnych problemów i trzyma się zagięta Wykończenia, okucia - ciemne zgaszone złoto, takie jak w Andi, nic się nie błyszczy Skórka mięciutka, wygląda jak 100 % naturalna - naprawdę dałabym się nabrać Mabel ma poza tym jeszcze jedną ogromną zaletę - świetnie wygląda na długim pasku i bardzo wygodnie się ją tak nosi Ogólnie CUDO

Jeśli ktoś się jeszcze waha - to kupujcie szybko - myślę że to dwa najbardziej udane modele z tej kolekcji a może i z całej dotychczasowej kolekcji etorebki. Naprawdę - torebki mnie powaliły Nawet Andi przy nich jakoś blado teraz wygląda
o jej jakie one są piekne
i co tu teraz robic
a wczesniej ta turkusowa flavia mnie nie przekonywała, bylam bardziej za bezowa

teraz to juz błagam o korzystanie z mojego kodu
niech ktos sie wreszcie skusi
Stary 2010-04-02, 18:06   #4116
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Ale do rzeczy :

Piękne chyba się zdecyduję na taki sam zestaw jak ty

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:07   #4117
k4te
Zakorzenienie

Tak mówicie o tych szmatach, to mi się przypomniało, że miałam piekarnik umyć
Ech, no nie mogę, tak mnie zaczynają kusić te torebki
Stary 2010-04-02, 18:08   #4118
a*a*a*
Ania

Cytat:
W ogóle się nie rzucają w oczy - są bardzo stonowane, przy fioletowej Mabel nawet sobie nie wyobrażam by mogły być srebrne nie wyglądało by to dobrze, naprawdę do tego koloru to stare złoto pasuje idealnie. To nie są takie okucia jak w Emilii - zarówno suwak jak i te kółka przy rączkach torby są MATOWE w kolorze STAREGO ZŁOTA
Aha no to fajnie, patrząc na zdjęcia też doszłam do wniosku że dobrze to wygląda i pasuje to całości torebki. Tylko, żeby rabacik był większy. Mogę użyczyć kodu, nie chce nic w zamian, porostu korzystajta
Stary 2010-04-02, 18:10   #4119
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez singermarla87 Pokaż wiadomość
Uwaga! Attention! Achtung!

Opis i zdjęcia Simon

Skórka: porowata, sztywna, póki co nie chce się układać, ale kilka dni i mam wrażenie, że się ładnie ułoży

Podszewka: trochę szeleści, ale wykonana elegancko

Pasek dodatkowy: jestem b. zadowolona! Ma regulację (czego zabrakło mi w Emilce ), można sobie go dopasować do siebie, żeby torebka nie dyndała nam przy kolanach

Metalowe wykończenia: srebrne, porządne.

Wielkość: w sam raz: pomieści teczkę a4, parę książek, wodę, itd. Naprawdę całkiem spora, a przy tym nie przypomina walizki na kółkach, taka w sam raz

Zatrzask: Fajnie ukryty pod tym kołnierzem

Ogólnie: Jestem b. zadowolona Jak dla mnie to taka nienudna klasyka

A teraz zdjęcia - nie wyszły tak jakbym chciała, bo ten deszcz za oknem Zresztą, ze mnie kiepski fotograf

I mój niechciany kod -5%: ed380d99 Polecam!
Bardzo ładna - prosta, klasyczna i porządnie wykonana gdybym szukała czarnej to pewnie na Simon bym się skusiła - podoba mi się jej kształt i ta skórka
Stary 2010-04-02, 18:12   #4120
izaooo
Rozeznanie

maggie82 a ile masz wzrostu?
i czy Flavia wchodzi na ramie?
Stary 2010-04-02, 18:15   #4121
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaooo Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały, że nie wchodzi, ale moja koleżanka ją ma i normalnie może nosić
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:22   #4122
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety Flavia wchodzi na ścisk na ramię (przy grubszej kurtce nie da się jej wcisnąć), raczej należy ją nosić na przedramieniu.

Podzielę się moimi wątpliwościami co do Flavii. Chyba nie dla mnie taki typ torebki, bo strasznie ciężko się ją nosi, tzn. po cłym dniu boli mnie od noszenia ręka, a na dłuższym pasku jakoś mi się nie podoba. Może to przez to, że ja jestem przyzwyczajona do tradycyjnego noszenia na ramię. Mam mieszane uczucia, na zwrot jest chyba 7 dni, a ja zdarłam folię z paska.

Do tego kusicie innymi modelami i zaczynam żałować zakupu.
Stary 2010-04-02, 18:23   #4123
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
Obie z takiej samej, matowej, mniej porawatej skórki.
Ciemna ma rewelacyjny czarno-granatowy, zgaszony kolor i te nóżki pod spodem , to taki miękki kuferek trochę
beżowa mogłaby być trochę ciemniejsza, ale nie jest źle. Obawiałam się tego łańcucha, że może być tandetny, ale jest fajny, ciężki i solidnie wygląda
Przepraszam, że fotki w pościeli, ale białe tło najlepiej mi oddaje kolor.
Alice - super ma piękny kolor - taki prawdziwy ciemny granat Bardzo ładnie się prezentuje

Pelaya - też fajna, ładny kolor i skórka, ale fason troszkę nie mój ... może przez ten łańcuch ? Mimo to obejrzałabym się za taką torebką na ulicy Widać że etorebka

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Tylko nie ziewajcie, bo oto zdjęcia jakże oklepanej już beżowej Flavii
Na ostatnim zdjęciu tradycyjnie cała rodzinka: Senior rodu - Pudrowa Andi, Bliźniaki Emilki oraz nowy członek familii - Flavissima
A teraz oczekuję na nowe modele
Fajna rodzinka ach ta pudrowa Andi teraz to i mi się podoba a jak była dostępna to coś mi nie pasowało
Stary 2010-04-02, 18:28   #4124
izaooo
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny pisały, że nie wchodzi, ale moja koleżanka ją ma i normalnie może nosić
oj to szkoda, bo ja praktycznie caly czas na ramieniu nosze, a tych długich pasków nie lubie
i co teraz

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Niestety Flavia wchodzi na ścisk na ramię (przy grubszej kurtce nie da się jej wcisnąć), raczej należy ją nosić na przedramieniu.

Podzielę się moimi wątpliwościami co do Flavii. Chyba nie dla mnie taki typ torebki, bo strasznie ciężko się ją nosi, tzn. po cłym dniu boli mnie od noszenia ręka, a na dłuższym pasku jakoś mi się nie podoba. Może to przez to, że ja jestem przyzwyczajona do tradycyjnego noszenia na ramię. Mam mieszane uczucia, na zwrot jest chyba 7 dni, a ja zdarłam folię z paska.

Do tego kusicie innymi modelami i zaczynam żałować zakupu.
zawsze mozesz jakiejs wizazance odsprzedac
np mnie
szkoda ze na scisk wchodzi, bo kicha z takim chodzeniem
Stary 2010-04-02, 18:29   #4125
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Dobra wkoncu sie zebralam: oto moja Felicity Jeszcze nie testowana
I gratis zdjecia dla Iduś

Kolor butkow troche przeklamany, ale nie tak bardzo A Felicity nie jest taka blyszczaca
Fajne te rude buciki wolę co prawda okrągłe noski ale ta kokardka i jeszcze tak tanio kupiłaś
Stary 2010-04-02, 18:30   #4126
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
I przepadłam
Pelaya jest przepiękna!

Jak oceniasz jej jakość, wykonanie?
Na zdjęciach prezentuje się rewelacyjnie, mam nadzieję, że na żywo nie gorzej
Jakością i starannością wykonania nie odbiega od innych etorebek (najbardziej przyrównałabym ją do Flavii). Jeżeli chodzi o skórkę to jest z tej samej co Flavia, czyli taka "drobnoporowata" kolor dobrze odzwierciedla pierwsze zdjęcie. Podszewka też ta sama, którą ma flavia. Bardzo podobają mi się te łańcuchy, bardzo masywne, dość cieżkie. Zadnych niedociągnieć nie zauważyłam w wykonaniu. Jak dla mnie to mogłaby być odrobinę ciemniejsza, bo to taki wyblakły karmel, ale to już co się komu podoba duży plus za to, że bardzo fajnie się układa, nawet pusta. I wreczcie jakieś przegródki dali Ale trudniej będzie podszewkę wymienić, a wiem, że ta etorebkowa Ci się nie podoba
Acha..i jeszcze: nie była pognieciona, ale za to przyda jej sie wietrzenie, podobnie jak Flavi zresztą

Edytowane przez monika9725
Czas edycji: 2010-04-02 o 18:37
monika9725 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:30   #4127
agusia642
Zakorzenienie

Flavia nie nadaję się do noszenia na ramieniu, w ogóle jest śliczna, ale niewygodna, ileż można nosić torebkę na łokciu dlatego często przewieszam ją na długim pasku
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:31   #4128
martini.
Zakorzenienie

Może kogoś zainteresują znaleziska z all

Beżowa Flavia - licytacja, cena na razie ok
http://www.allegro.pl/item980873579_..._tylko_tu.html

Czarna Stella
http://www.allegro.pl/item981612900_...glam_rock.html ktoś chyba szukał
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:37   #4129
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Alice:
Kolor to nie jest typowy czysty granat, ma coś w sobie z takiego morskiego. Skórka jest baaaardzo przyjemna, taka mięciutka, delikatna, inna niż w którejkolwiek z moich torebek. Jak dla mnie wcale nie jest jakaś duża, zwłaszcza że suwak nie jest na całej długości i z czymś większym może być problem. A4 wchodzi, ale jakoś tak średnio wygodnie. Z tym że miałam tylko pod ręką jakąś teczkę, nic innego w tym formacie Na długim pasku póki co mi się nie układa zbytnio, ale nie wkładałam dużo rzeczy do niej, no i nie chciało mi się regulować paska Generalnie naprawdę jestem zadowolona, zwłaszcza, że mało za nią zapłaciłam Mamie się bardzo spodobała i chyba będzie chciała kupić beżową, ale to jak uzbieram jakiś rabat, także zapraszam do korzystania z kodu
Wklejam też zdjęcia porównawcze z Cassie, ale obie wyszły niemrawo na nim, a zobaczyłam to dopiero jak już zgrałam i nie chciało mi się poprawiać

Zdjęcia były robione z lampą, więc kolor jest trochę przekłamany
patrząc ta Twoje fotki mam wrażenie, że mamy inne torebki. Już pomijajac to, ze moja nie ma paska to jest zdecydowanie ciemniejsza
ale przyznaję, ma coś z morskiego, w świetle sztucznym łatwiej można to dostrzec

myślę, że ta różnica może właśnie z tego wynikać, że robiłyśmy zdjęcia przy różnym oświetleniu
Stary 2010-04-02, 18:40   #4130
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Fajne te rude buciki wolę co prawda okrągłe noski ale ta kokardka i jeszcze tak tanio kupiłaś
Tez wole okragle noski, bo mam dosc dluga stope i takie noski ja dodatkowo wydluzaja, ale urzekl mnie kolor, no i wlasnie cena
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:41   #4131
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
patrząc ta Twoje fotki mam wrażenie, że mamy inne torebki. Już pomijajac to, ze moja nie ma paska to jest zdecydowanie ciemniejsza
ale przyznaję, ma coś z morskiego, w świetle sztucznym łatwiej można to dostrzec

myślę, że ta różnica może właśnie z tego wynikać, że robiłyśmy zdjęcia przy różnym oświetleniu
też odniosłam takie wrażenie jak spojrzałam, że są inne mają zupełnie inny kolor..
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:43   #4132
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilciaAa Pokaż wiadomość
Zapłaciłam dziś za moją Flavię, ale pewnie dojdzie dopiero po świętach
Tak - w sobotę kurierzy nie jeżdzą ... Dostaniesz torebkę pewnie w środę, pochwal się jak dojdzie A jest czym - bo ja dziś odebrałam swoją Flavię - cudna jest

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Alice:
Kolor to nie jest typowy czysty granat, ma coś w sobie z takiego morskiego. Skórka jest baaaardzo przyjemna, taka mięciutka, delikatna, inna niż w którejkolwiek z moich torebek. Jak dla mnie wcale nie jest jakaś duża, zwłaszcza że suwak nie jest na całej długości i z czymś większym może być problem. A4 wchodzi, ale jakoś tak średnio wygodnie. Z tym że miałam tylko pod ręką jakąś teczkę, nic innego w tym formacie Na długim pasku póki co mi się nie układa zbytnio, ale nie wkładałam dużo rzeczy do niej, no i nie chciało mi się regulować paska Generalnie naprawdę jestem zadowolona, zwłaszcza, że mało za nią zapłaciłam Mamie się bardzo spodobała i chyba będzie chciała kupić beżową, ale to jak uzbieram jakiś rabat, także zapraszam do korzystania z kodu
Wklejam też zdjęcia porównawcze z Cassie, ale obie wyszły niemrawo na nim, a zobaczyłam to dopiero jak już zgrałam i nie chciało mi się poprawiać

Zdjęcia były robione z lampą, więc kolor jest trochę przekłamany
Twoja Alice i poprzednia Alice granatowa wyglądają jak dwie różnie torebki ale aparat potrafi przekłamać kolory ... Tak czy siak - Alice jest ładna
Stary 2010-04-02, 18:43   #4133
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Alice - super ma piękny kolor - taki prawdziwy ciemny granat Bardzo ładnie się prezentuje

Pelaya - też fajna, ładny kolor i skórka, ale fason troszkę nie mój ... może przez ten łańcuch ? Mimo to obejrzałabym się za taką torebką na ulicy Widać że etorebka

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Fajna rodzinka ach ta pudrowa Andi teraz to i mi się podoba a jak była dostępna to coś mi nie pasowało
Cytat:
Specjalnie dla Ciebie jeszcze zdjęcia porównawcza z Andi

Przepraszam że nie ma zdjęć samej Mabel i Andi ale mi aparat padł po raz drugi i już dzisiaj nie dam rady zrobić, ale myślę że widać całkiem dobrze

Mabel jest całkiem spora, wszystko co miałam w Andi udało mi się i do Mabel wrzucić Ehhh śliczna jest
zmieniłam zdanie po Twoich fotkach Turkusowa Flavia ma jednak ładny kolor
Stary 2010-04-02, 18:45   #4134
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqa8 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyno co ty narobiłaś przepadłam są idealne
i teraz nie wiem bo waham się jeszcze na d 6 modelami
.... nie chciałam ... ale jak są idealne to klikaj ja naprawdę jestem nimi zachwycona a myślałam że żadna torebka już Andi nie przebije
Stary 2010-04-02, 18:46   #4135
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze powiedziawszy to jak zobaczyłam Twoje zdjęcia, to się zaczęłam obawiać, że mi się Alice nie spodoba Jakaś taka dziwna mi się wydawała Fakt, że u mnie kolor wyszedł przekłamany, ale jak pisałam robiłam zdjęcia przy zapalonym świetle i nie zasłoniłam okna w dodatku, no i z lampą. Generalnie na pierwszy rzut oka ma kolor jak u Ciebie, morski wychodzi na wierzch przy przyjrzeniu się
Stary 2010-04-02, 18:46   #4136
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
też odniosłam takie wrażenie jak spojrzałam, że są inne mają zupełnie inny kolor..
może niech Sydunia się wypowie czy jej torebka przypomina moją? chyba tak, bo inaczej coś wy wspomniała myślę, że to jednak ten sam kolor, tylko jej zdjęcia były przy sztucznym świetle
Stary 2010-04-02, 18:47   #4137
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Maggie po Twoim wspomnieniu o Andi zdałam sobie sprawę że moja jeszcze premiery nie miała a mam ją od Bożego Narodzenia
no jak możesz ją tak ukrywać przed światem zima się skończyła - trzeba wyjść do ludzi

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Niedobra Maggie
Po twoich fotkach znow chce Mabel
ajjjj ... ale oberwałam ale za Mabel mogę pocierpieć
Stary 2010-04-02, 18:47   #4138
sarong
Rozeznanie

Dziewczyny, nie pokazujcie już takich zdjęć Torebki są cudne

Cytat:
Mam Flavię, pisałam już, że wchodzi na ramię przy cienkim ubraniu, nie ma luzu ale da radę - z tym, że torebka nie może być wypełniona na górze.

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 18:49   #4139
sydunia
Zakorzenienie

Dodaję jeszcze takie zdjęcie, tu kolor jest prawdziwy Przepraszam za rozmazane lustro
Stary 2010-04-02, 18:50   #4140
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
o jej jakie one są piekne
i co tu teraz robic
a wczesniej ta turkusowa flavia mnie nie przekonywała, bylam bardziej za bezowa

teraz to juz błagam o korzystanie z mojego kodu
niech ktos sie wreszcie skusi
Ja też myślałam że tylko beżowa jest warta uwagi ale teraz zmieniłam zdanie diametralnie ten turkus dodaje jej charakteru - jest taka niespotykana ja w każdym bądź razie jeszcze nie widziałam torebki w takim kolorze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości