|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Klucz pewnie jest w internecie... ja mam tylko konspekt D. na 22/26 pkt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Nie ma klucza
![]() ![]() Dzięki za pomoc ;** A co D. napisał we wniosku ? ![]()
#1773 | |||||||
Zadomowienie
|
Fiolet... lubie
![]() Cytat:
Ultrafioletowe łzy i my, jak prześwietlony film No, ja z tą osobą nie rozmawiałam i nie wiem, nie mam nawet racjonalnego powodu, żeby jej nie lubić a jednak jakaś taka niechęć jest. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
MAMO JA CHCE ROLKI ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Ja nie wiem, czemu was zostawiłam, bez kitu ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o jaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() bo jesteś parówa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ciężko jest się przekonać, ale z czasem można przekonać się, że nie było powodów do zazdrości-bo w tym przypadku chyba najczęściej brak sympatii wychodzi z zazdrości o kogoś/coś ![]() Cała Hipertrofia to kawał dobrej roboty ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-04 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zadomowienie
|
D: "że obydwa teksty są o babciach, że w obu babcia jest madra i kreuje rzeczywistość narratora, że babcia dehnela nie szczędzi mu wiedzy o swiecie i autor jest z nią emocjonalnie związany, a herbert jest oddalony od babci emocjonalnie i jest ona głównie autorytetem, niemniej oszczedza mu przykrych wiadomości, by nie dojrzał za wczesnie".
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I 9/9 ![]() Jeszcze przed chwilą Tż to przeczytał i się leje ze mnie ![]() Rozumiem Cię, mam to samo z rodziną od strony taty, chociaż ostatnio się trochę poprawia. Czyżby dlatego, że ich widzę raz na rok... Cytat:
![]() Ja też, ja też ![]() Niby tak, ale jak robię tą Kiełbasę od września, to większość zadań maturalnych wydaje się łatwa. A na studiach, powiedzmy, że to zaprocentuję. Ale ja mówię tylko o matmie, nie mam pojęcia, jak tam jest z tymi Waszymi biologią czy chemią ![]() Wiem, ale już dwa razy pole zasiałam dyniami i teraz mi szkoda ![]() ![]() ![]() Napisz pracę, napisz pracę ![]() ----- Wow, widziałyście? Karolina ujawniła kawałek siostry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj humor na Mansona , Lykke Li i 30STM ( szczególnie piosenkę L490) . Love is the harmony Desire is the key Love is the melody Now sing it with me. \W sumie to dziwnie nie lubić kogoś kogo nie znamy . Czasem jesteśmy uprzedzeni co do niektórych , znamy ich z opowieści innych , a w większości jak się zapoznamy okazują się być inni niż ludzi mówili.
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! ![]() Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no cóż, aż nasuwa się na myśl obrazek: ja leżę na kanapie z nogami na stole, czytam gazetę o polityce, a on w kuchni w takim szeksi fartuszku w myszkę Miki piecze szarlotkę.. ![]() dobra. żartuję. no, faktycznie, Kamila, bardzo ładnie wyglądasz ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudowne są ![]() ---------- Tż leży na łóżku z laptopem i opowiada mi o baseballu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coma jest fajna, w 1 kl. liceum dużo tego słuchałam, potem mi przeszło, ale nadal lubię. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ed: Tżtowi się True love nie podoba ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-04 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napiszę to wypracowanie i może zacznę drugie z WOSu, potem ogarnę trochę WOSu i spać ![]()
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo co do Kiełby to się zgadzam. Z tym, że właśnie co do chemii i biologii - zwyczajnie w tych testach trzeba mieć większą wiedzę ksiązkową, a nie tylko umieć pykać zadanka z 3 gwiazdkami, do których wiedza ksiązkowa ma się nijak ![]() no ja myślę ![]() ![]() napisz napisz, ja napisałam przed chwilą .... z 1/3 strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Ty też tak widzisz swoją przyszłość, Justyna?
![]() Jaki TŻ. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
Jak to
![]() ![]()
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Zrobimy sobie maturzystkowe co-op
![]() Idealnie. Ja mogę do tego naprawiać komputer i myć auto ![]() Zaraz go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
Ten kawałek to i tak za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak lepiej ![]() Dziemkuje ![]() Cytat:
![]() Czytam Hipertrofia i taka chwila zawiechy - wtf, co to za trudne słowo z biologii? ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo chciałabym się 'odprzedzić', bo skoro dla kogoś mi bliskiego jest jak siostra, to musi być dobrą osobą. Cytat:
Haha, to może i lepiej:PP No, już 3 dzień zbieram na te moje rolki. I jeszcze mi nie przeszło! Żbiczki moje, poszukuję DOBREJ farby do włosów w kolorze podchodzącym pod czerwony. Farbowałam sobie niedawno Schwarzkopf Brillance Nr 876 Szlachetny Mahoń i g*wno wyszło x) Tj. wyszło i byłam mega zadowolona - do pierwszego mycia. 4 mycia i została farba tylko na odrostach a reszta brązowa jest jak była... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Spamujcie wolniej, proszę;D |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz co, tak na pierwszy rzut oka to naprawdę się można pomylić, ja bym się na stówę od razu nie kapnęła, że coś nie tak ![]() I brawo ![]() ![]() Też bym chciała tak raz na rok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() pod czerwony? Moja koleżanka farbowała szamponetką na jakiś tam mahoń, ale wyszła jej jaka dojrzała wiśnia ja miałam czerwona miedź, ale to już pod rudy podchodzi ![]() Może jakiś rubinowy wybierz ![]() Ja tak z zazdrością ;patrzę a te wszystkie rude czupryny, ale nie mam odwagi znów się zafarbować. Zresztą nie chcę zniszczyć ponownie moich kłaków, skoro niedawno je podcinałam ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Zakorzenienie
|
też bym tak chciała widzieć, ale też zawsze parska śmiechem, jak mu mówię, że będzie mi gotował
![]() no nie ![]() Cytat:
![]() u mnie będzie równouprawnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja tam takiego równouprawnienia w stylu: ja wnoszę meble na 3 piętro albo naprawiam samochód i tarzam się w rurach jak się zatkają nie chcę ![]() ![]() tak - o tej, co zbiera na rolki od 3 dni, co się ostatnio przefarbowała na rudy i ma świetny eyeliner i zaraz mi powie, jakiej to firmy! ![]() Justyna, twardziel jesteś ![]() Wiecie co, od ponad 0,5h uczę się zadań i struktury samorządów terytorialnych i jedyne, co zapamiętałam to chyba to, że samorząd powiatowy wypłaca zasiłki dla bezrobotnych. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam jej słuchać. Cytat:
![]() Ale bardziej od Comy lubię Myslovitz. Zawsze sobie puszczam ich muzykę do poduchy.
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no ![]() ![]() i jeszcze powie jak to robi, że tak ładnie jej wychodzi kreska ![]() nie, skąd ![]() ja pisze od 2 godzin polski i napisałam pół strony. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
Ej, o co chodzi z tym True love, bo ja jak zwykle nie na czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eyelinery mam dwa, obydwa takie kałamarzyki, bo tymi w pisaku się obsługiwać nie umiem. Pierwszy - wersja tańsza, Wibo ![]() ![]() Cytat:
![]() No i leci W deszczu maleńkich żółtych kwiatów ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ErJkquvjqJY ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Hahah, Ty nie chcesz widzieć mojej gimnastyki artystycznej jak ją rysuję xd Jedną nogę opieram o toaletę, lewą ręką podpieram się o zlew, prawą na łokciu mam na kranie i cisne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |||
Zakorzenienie
|
Ale spamu.
![]() Cytat:
![]() ![]() A, jeszcze anatomia. Wiedziałam, że o czymś zapomniałam. ![]() Genetyka jest genialna. ![]() Cytologia to nauka o budowie komórki. ![]() Cytat:
![]() A ja wolę roślinki niż zwierzątka. Bo mniej tego i ogólnie przyjemniejsze, a nie jakieś dżdżownice czy inne dziwne stworzenia. ![]() Cytat:
![]() ![]() To w sumie niewiele. Najgorsze dla mnie te cechy między różnymi grupami. Gdzie układ protonefrydialny, gdzie metanefrydialny. [btw. 'Tabele biologiczne' fajne są.] Zajrzę. W końcu dorwałam w bibliotece. ![]() Z jednej strony w sumie dobre. ![]() ![]() --------------- I po raz kolejny mówię, że nie wrócę do domu po studiach. Wkur.wiam się tylko. Sory za słownictwo, ale sytuacja wymusiła na mnie użycie go. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Zapomniałam dopisać. Kamila, łaaa, nie bałaś się tego kolczyka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Ich piosenki to magia
![]() Nie mogę doczekać się już sierpnia kiedy pójdę na ich koncert ![]()
#1800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam żadnego. ![]() No to ćwiczenia masz na cały dzień zaliczone.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no właśnie, i ja też ![]() Marta.. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.