Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-04, 20:38   #1771
czijo
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Klucz pewnie jest w internecie... ja mam tylko konspekt D. na 22/26 pkt
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 20:42   #1772
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Klucz pewnie jest w internecie... ja mam tylko konspekt D. na 22/26 pkt
Nie ma klucza Dam radę jakoś

Dzięki za pomoc ;**

A co D. napisał we wniosku ?

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 20:42   #1773
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Cześć, jestem zielonym słoniem w fioletowe kropki.
Fiolet... lubie I kropki modne x)

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Nie do wiary, ze tak bardzo płonę
Nie do wiary, że rozumiem każdy znak

Bywa tak, że nie lubię kogoś, chociaż zamieniłam z nim tylko jedno słówko, lub nawet nigdy nie rozmawiałam.
Nie wiem dlaczego, ale po prostu nie lubię pewne osoby i już. Ja to nazywam intuicją
Teraz katuję Lśnienie. No kocham tą piosenkę.
Ultrafioletowe łzy i my, jak prześwietlony film

No, ja z tą osobą nie rozmawiałam i nie wiem, nie mam nawet racjonalnego powodu, żeby jej nie lubić a jednak jakaś taka niechęć jest.

Cytat:
Napisane przez czijo;183[COLOR=Black
52382][/COLOR]Nie przejmuj się czasem tak jest, że mamy przeczucia co do ludzi których spotykamy. Czy są prawdziwe, czy nie można się przekonać tylko poznając ich. Osobiście byłam uprzedzona do jednej dziewczyny kilka lat temu, po czym przełamałam się i zaczęłam z nią gadać... i do dziś jest moją przyjaciółką
Ale jeśli Twoje odczucia są poparte jakimś niewłaściwym albo głupim zachowaniem tego kogoś... nikt Ci nie każe przecież go kochać! Ale jak dla mnie obojętność jest lepsza od niechęci. Bo tak jest po prostu zdrowiej dla Ciebie samej

...żebym ja ją jeszcze spotkała Mieszka 500km stąd, widziałam tylko kilka zdjęć i słyszałam o niej coś tam. Bo... chodzi o to, że to 'przeszła niedoszła' Księcia od jajek z FV. I może to dlatego, że on tak ciepło o niej mówi... że nazywa ją siostrą, że jeździ do niej. Jakoś strasznie zabolało mnie i zostało w pamięci, jak mówił, ze lubi dziewczyny o rudych włosach - zgadnijcie jakie ona ma. Jeśli chodzi o przełamywanie się, masz racje Rok temu coś mnie natchnęło i wysłałam prezent na nk dziewczynie, której nie lubiłam w sumie nie znając jej, zresztą to działało w obie strony. Nie zostałyśmy przyjaciółkami, ale gadamy normalnie, bez jakichś głupich fochów

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

mi się wydaje, że można kogoś nie lubić nie znając tej osoby. Ja tak mam, ale mam pewne powody! w ogóle niektórzy ludzie sprawiają takie wrażenie, że już z wyglądu ich nie lubimy. dziewczyny napisały to co chciałam wyrazić.
Ja tak w sumie mam trochę w drugą stronę też - przychodząc do lo odrazu wiedziałam z kim się polubię a z kim nie I jest dokładnie tak jak myślałam. Generalnie nie nastawiam się negatywnie do ludzi, no dobra - staram się xd

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Oj no co

Dziś cały dzień mam jakieś fazy, niekontrolowane wybuchy śmiechu itd.
To dobrze, bo lepiej niż wczoraj

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Gdzie kolczyka?

Zrobiłam gdzieś z 1,5 km na rolkach (dwa razy do końca asfaltu i z powrotem ) i od razu mi lepiej, chociaż trochę się dotleniłam.
kolczyk -> klik, zdjęcie już dość nieaktualne
MAMO JA CHCE ROLKI

Cytat:
ciocia: "ale ty ostatnio sucho wyglądasz"
Ala: "ciocia też ostatnio nie najlepiej"

babcia: "Ela się szykuje do bycia babcią"
wnusia: "babcia już się nie może doczekać żeby prawnuka bawić czy sąsiadki już mają?"

i przy każdym mina - >

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
taa, bardzo zdolniacha
proszę mnie nie załamywać, jakbym była zdolniacha, to bym miała o wiele lepsze wyniki z matur - widać wiele jeszcze nie umiem, skoro wszystko mylę...
albo może jestem... kompletnie niepewna swojej wiedzy, chyba brakuje mi wiary.
No i raczej to drugie. Zdolna bestia jesteś, mnóstwo już umiesz i masz jeszcze cały miesiąc, żeby uwierzyć w siebie i pocisnąć to na 101%.

Ja nie wiem, czemu was zostawiłam, bez kitu Humor mi się momentalnie włącza jak tu wchodzę
Stary 2010-04-04, 20:50   #1774
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
właśnie jeszcze tż doskonale wie, że chciałabym schudnąć, ale niee.. upiekł babkę. nie no okej, wiem, że to miły gest i dbanie o mnie (i o to, żeby moja waga nie spadła przypadkiem może on jest z tych barokowców, co uważali grubą kobietę za atrakcyjną i symbol dostatku? ), ale ja really wkładam trochę starań w to,żeby schudnąć.. np. objadam się czekoladą a on to niweczy, no!

cześć, jestem pszczółka Maja z pociskami odrzutowymi zamiast czółek.
no jaki niedorby tż, patrzcie go, upiekł jej ciasto

o jaaa sapię.

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

MAMO JA CHCE ROLKI

No i raczej to drugie. Zdolna bestia jesteś, mnóstwo już umiesz i masz jeszcze cały miesiąc, żeby uwierzyć w siebie i pocisnąć to na 101%.

Ja nie wiem, czemu was zostawiłam, bez kitu Humor mi się momentalnie włącza jak tu wchodzę
łaaa, ale kolczyyk wyjątkowo Ci pasuje.

ok, od dziś powtarzam sobie, ze dużo umiem, tylko muszę w siebie uwierzyć.

bo jesteś parówa
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 20:54   #1775
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Fiolet... lubie I kropki modne x)

Teraz katuję Lśnienie. No kocham tą piosenkę.
Ultrafioletowe łzy i my, jak prześwietlony film

No, ja z tą osobą nie rozmawiałam i nie wiem, nie mam nawet racjonalnego powodu, żeby jej nie lubić a jednak jakaś taka niechęć jest.

...żebym ja ją jeszcze spotkała Mieszka 500km stąd, widziałam tylko kilka zdjęć i słyszałam o niej coś tam. Bo... chodzi o to, że to 'przeszła niedoszła' Księcia od jajek z FV. I może to dlatego, że on tak ciepło o niej mówi... że nazywa ją siostrą, że jeździ do niej. Jakoś strasznie zabolało mnie i zostało w pamięci, jak mówił, ze lubi dziewczyny o rudych włosach - zgadnijcie jakie ona ma. Jeśli chodzi o przełamywanie się, masz racje Rok temu coś mnie natchnęło i wysłałam prezent na nk dziewczynie, której nie lubiłam w sumie nie znając jej, zresztą to działało w obie strony. Nie zostałyśmy przyjaciółkami, ale gadamy normalnie, bez jakichś głupich fochów

a to jeśli między Wami jest ON to jest grubsza sprawa
Ciężko jest się przekonać, ale z czasem można przekonać się, że nie było powodów do zazdrości-bo w tym przypadku chyba najczęściej brak sympatii wychodzi z zazdrości o kogoś/coś

Cała Hipertrofia to kawał dobrej roboty

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-04-04 o 20:56
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 20:54   #1776
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Nie ma klucza Dam radę jakoś

Dzięki za pomoc ;**

A co D. napisał we wniosku ?
D: "że obydwa teksty są o babciach, że w obu babcia jest madra i kreuje rzeczywistość narratora, że babcia dehnela nie szczędzi mu wiedzy o swiecie i autor jest z nią emocjonalnie związany, a herbert jest oddalony od babci emocjonalnie i jest ona głównie autorytetem, niemniej oszczedza mu przykrych wiadomości, by nie dojrzał za wczesnie".
Stary 2010-04-04, 20:57   #1777
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
No niestety to jest zupełnie co innego, dlatego ja nawet na te transkrypcje nie patrzę, bo chyba nie warto.

doobre wiesz co ja się boję cokolwiek powiedzieć, bo oni uważaja ze ja jeszcze takie dziecko jestem. zapytali się mnie dziś czy już NAUCZYŁAM się pić kawę o co w ogóle chodzi. ale to wszystko się skończy, bo ja już mam normalnie ich dość.
Bez sensu Ale odwaliłam coś lepszego: zrobiłam sobie arkusz z zeszłego roku, to znaczy II część, które dostaliśmy na targach edukacyjnych. Sprawdzam w necie wszystko źle no kurna, to aż niemożliwe, te ich odpowiedzi się kupy nie trzymają. Siedzę 10 minut, już się gotowa pochlastać, że z czym ja do ludzi, jak mam 0/9 z czytania dopiero załapałam, że te #$#@ jak na gimnazjalnym, różne warianty kolejności odpowiedzi dali nawet nie miałam o tym pojęcia
I 9/9
Jeszcze przed chwilą Tż to przeczytał i się leje ze mnie

Rozumiem Cię, mam to samo z rodziną od strony taty, chociaż ostatnio się trochę poprawia. Czyżby dlatego, że ich widzę raz na rok...
Cytat:

zrobiłaś ?

ja bym najchętniej chodziła spać ok 2-3
ale dziś jestem padnięta, idę wcześniej spać, poza tym chyba mam jutro polski rano

bez sensu takie zbiory zadań, które wykraczają poza materiał

można zrezygnować

napisz pracę, a potem na końcu napisz tezę
pewnie powiesz w niej, że na przestrzeni wieków taniec był formą wyrazania emocji... hm... wyrazał to to i tamto...
bedzie Ci latwiej jak napiszesz pracę.
No baaa

Ja też, ja też

Niby tak, ale jak robię tą Kiełbasę od września, to większość zadań maturalnych wydaje się łatwa. A na studiach, powiedzmy, że to zaprocentuję. Ale ja mówię tylko o matmie, nie mam pojęcia, jak tam jest z tymi Waszymi biologią czy chemią

Wiem, ale już dwa razy pole zasiałam dyniami i teraz mi szkoda kolejny raz będę z Wami zbierała winogrona

Napisz pracę, napisz pracę
-----
Wow, widziałyście? Karolina ujawniła kawałek siostry

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 20:59   #1778
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś mam humor na Comę.
Ma zielone kocie oczy
Tak samo jak Ty

Można tak właściwie nie lubić kogoś kogo się nie zna? Im dłużej o tym myślę, tym bardziej czuję, że nie lubię i coraz bardziej podle mi z tym. Nie lubię nie mieć kontroli nad sytuacją, eh
Uwielbiam Comę . Mają świetne piosenki
Ja mam dzisiaj humor na Mansona , Lykke Li i 30STM ( szczególnie piosenkę L490)

.
Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me.

\W sumie to dziwnie nie lubić kogoś kogo nie znamy .
Czasem jesteśmy uprzedzeni co do niektórych , znamy ich z opowieści innych , a w większości jak się zapoznamy okazują się być inni niż ludzi mówili.
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Edytowane przez Aneczka91
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:07
Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:01   #1779
star15
Zakorzenienie

Cytat:
no jaki niedorby tż, patrzcie go, upiekł jej ciasto

o jaaa sapię.

bo jesteś parówa
ja nie wiem, co on sobie wyobraża. (w dodatku jest lepszy w kuchni ode mnie! i to nie TROCHĘ lepszy, ZNACZNIE lepszy. ) ale, żeby nie było: wyrównuje innymi cechami męskimi, nie jest zniewieściały.
no cóż, aż nasuwa się na myśl obrazek: ja leżę na kanapie z nogami na stole, czytam gazetę o polityce, a on w kuchni w takim szeksi fartuszku w myszkę Miki piecze szarlotkę..

dobra.
żartuję.

no, faktycznie, Kamila, bardzo ładnie wyglądasz wiosna Ci wychodzi na korzyść, ładnie umalowane oczy i w ogóle, podoba mi się.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:02
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:03   #1780
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie jeszcze tż doskonale wie, że chciałabym schudnąć, ale niee.. upiekł babkę. nie no okej, wiem, że to miły gest i dbanie o mnie (i o to, żeby moja waga nie spadła przypadkiem może on jest z tych barokowców, co uważali grubą kobietę za atrakcyjną i symbol dostatku? ), ale ja really wkładam trochę starań w to,żeby schudnąć.. np. objadam się czekoladą a on to niweczy, no!
Mój to samo - zaprasza mnie do siebie, a tam ma pełno, takich pysznych ciast zawsze w ogóle jak jego mama piecze, dzięki Bogu, że moja tak nie ma...
Cytat:
MAMO JA CHCE ROLKI
Otwiera mi się tylko do połowy

Cudowne są

----------
Tż leży na łóżku z laptopem i opowiada mi o baseballu wziął się za typowego amerykańskiego baseballa

Stary 2010-04-04, 21:03   #1781
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość

.
Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me.

Coma jest fajna, w 1 kl. liceum dużo tego słuchałam, potem mi przeszło, ale nadal lubię.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 21:04   #1782
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem, co on sobie wyobraża. (w dodatku jest lepszy w kuchni ode mnie! i to nie TROCHĘ lepszy, ZNACZNIE lepszy. ) ale, żeby nie było: wyrównuje innymi cechami męskimi, nie jest zniewieściały.
no cóż, aż nasuwa się na myśl obrazek: ja leżę na kanapie z nogami na stole, czytam gazetę o polityce, a on w kuchni w takim szeksi fartuszku w myszkę Miki piecze szarlotkę..
Bardzo prawidłowy obrazek

ed: Tżtowi się True love nie podoba

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:07
Stary 2010-04-04, 21:05   #1783
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
D: "że obydwa teksty są o babciach, że w obu babcia jest madra i kreuje rzeczywistość narratora, że babcia dehnela nie szczędzi mu wiedzy o swiecie i autor jest z nią emocjonalnie związany, a herbert jest oddalony od babci emocjonalnie i jest ona głównie autorytetem, niemniej oszczedza mu przykrych wiadomości, by nie dojrzał za wczesnie".
Dzięki

Napiszę to wypracowanie i może zacznę drugie z WOSu, potem ogarnę trochę WOSu i spać

Stary 2010-04-04, 21:10   #1784
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Niby tak, ale jak robię tą Kiełbasę od września, to większość zadań maturalnych wydaje się łatwa. A na studiach, powiedzmy, że to zaprocentuję. Ale ja mówię tylko o matmie, nie mam pojęcia, jak tam jest z tymi Waszymi biologią czy chemią

Wiem, ale już dwa razy pole zasiałam dyniami i teraz mi szkoda kolejny raz będę z Wami zbierała winogrona

Napisz pracę, napisz pracę
ale Kiełbasa to co innego
bo co do Kiełby to się zgadzam.
Z tym, że właśnie co do chemii i biologii - zwyczajnie w tych testach trzeba mieć większą wiedzę ksiązkową, a nie tylko umieć pykać zadanka z 3 gwiazdkami, do których wiedza ksiązkowa ma się nijak

no ja myślę ale powinno nam się udać, bo sporo nas jest

napisz napisz, ja napisałam przed chwilą .... z 1/3 strony nie mogę z tym. wr.
Stary 2010-04-04, 21:13   #1785
star15
Zakorzenienie

Cytat:

Ty też tak widzisz swoją przyszłość, Justyna?

Jaki TŻ.

Studentka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 21:13   #1786
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak to Boskie jest (cały dzień słucham)

Edytowane przez malenstwo5
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:19
Stary 2010-04-04, 21:14   #1787
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
no ja myślę ale powinno nam się udać, bo sporo nas jest
Zrobimy sobie maturzystkowe co-op
Cytat:

Jaki TŻ.
Idealnie. Ja mogę do tego naprawiać komputer i myć auto
Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Jak to Boskie jest (cały dzień słucham)
Zaraz go

Stary 2010-04-04, 21:16   #1788
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, widziałyście? Karolina ujawniła kawałek siostry
Ten kawałek to i tak za dużo
Stary 2010-04-04, 21:20   #1789
Riddim
Zadomowienie

Cytat:

bo jesteś parówa
Oj parówa, parówa...
Tak lepiej I prezentacje pisz a nie wizaż!
Dziemkuje To jedna z lepszych decyzji mojego życia xd A ile cierpieia przy tym.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a to jeśli między Wami jest ON to jest grubsza sprawa
Ciężko jest się przekonać, ale z czasem można przekonać się, że nie było powodów do zazdrości-bo w tym przypadku chyba najczęściej brak sympatii wychodzi z zazdrości o kogoś/coś

Cała Hipertrofia to kawał dobrej roboty
No właśnie ona niewinna jest niczemu, może jakoś się przekonam
Czytam Hipertrofia i taka chwila zawiechy - wtf, co to za trudne słowo z biologii? Bystrzak.

Cytat:
Dziewczyno, Ty mi tak imponujesz wiedzą/tym ile się uczysz/pilnością, że jaaaaaa :O!

Cytat:

Czasem jesteśmy uprzedzeni co do niektórych , znamy ich z opowieści innych , a w większości jak się zapoznamy okazują się być inni niż ludzi mówili.
Właśnie wysłuchałam L490, podoba mi się. Skojarzenie z jednym słowem - niepokój.
Bardzo chciałabym się 'odprzedzić', bo skoro dla kogoś mi bliskiego jest jak siostra, to musi być dobrą osobą.

Cytat:
no, faktycznie, Kamila, bardzo ładnie wyglądasz wiosna Ci wychodzi na korzyść, ładnie umalowane oczy i w ogóle, podoba mi się.
To o innej Kamili, tak? :P

Cytat:

Otwiera mi się tylko do połowy

Cudowne są
Haha, to może i lepiej:PP
No, już 3 dzień zbieram na te moje rolki. I jeszcze mi nie przeszło!

Żbiczki moje, poszukuję DOBREJ farby do włosów w kolorze podchodzącym pod czerwony. Farbowałam sobie niedawno Schwarzkopf Brillance Nr 876 Szlachetny Mahoń i g*wno wyszło x) Tj. wyszło i byłam mega zadowolona - do pierwszego mycia. 4 mycia i została farba tylko na odrostach a reszta brązowa jest jak była...

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Spamujcie wolniej, proszę;D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 21:20   #1790
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Bez sensu Ale odwaliłam coś lepszego: zrobiłam sobie arkusz z zeszłego roku, to znaczy II część, które dostaliśmy na targach edukacyjnych. Sprawdzam w necie wszystko źle no kurna, to aż niemożliwe, te ich odpowiedzi się kupy nie trzymają. Siedzę 10 minut, już się gotowa pochlastać, że z czym ja do ludzi, jak mam 0/9 z czytania dopiero załapałam, że te #$#@ jak na gimnazjalnym, różne warianty kolejności odpowiedzi dali nawet nie miałam o tym pojęcia
I 9/9
Jeszcze przed chwilą Tż to przeczytał i się leje ze mnie

Rozumiem Cię, mam to samo z rodziną od strony taty, chociaż ostatnio się trochę poprawia. Czyżby dlatego, że ich widzę raz na rok...

Ale wiesz co, tak na pierwszy rzut oka to naprawdę się można pomylić, ja bym się na stówę od razu nie kapnęła, że coś nie tak
I brawo umiesz czytać ze zrozumieniem po angielsku!

Też bym chciała tak raz na rok
Stary 2010-04-04, 21:28   #1791
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

No właśnie ona niewinna jest niczemu, może jakoś się przekonam
Czytam Hipertrofia i taka chwila zawiechy - wtf, co to za trudne słowo z biologii? Bystrzak.

Żbiczki moje, poszukuję DOBREJ farby do włosów w kolorze podchodzącym pod czerwony. Farbowałam sobie niedawno Schwarzkopf Brillance Nr 876 Szlachetny Mahoń i g*wno wyszło x) Tj. wyszło i byłam mega zadowolona - do pierwszego mycia. 4 mycia i została farba tylko na odrostach a reszta brązowa jest jak była...

tjaa... ja i mega trudne pojęcia z biologii nawet "ja (Baśka)" i "podstawowe pojęcia z biologii" się wykluczają
pod czerwony?
Moja koleżanka farbowała szamponetką na jakiś tam mahoń, ale wyszła jej jaka dojrzała wiśnia

ja miałam czerwona miedź, ale to już pod rudy podchodzi
Może jakiś rubinowy wybierz

Ja tak z zazdrością ;patrzę a te wszystkie rude czupryny, ale nie mam odwagi znów się zafarbować. Zresztą nie chcę zniszczyć ponownie moich kłaków, skoro niedawno je podcinałam

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:30
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:28   #1792
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki TŻ.
też bym tak chciała widzieć, ale też zawsze parska śmiechem, jak mu mówię, że będzie mi gotował

no nie

Cytat:
Zrobimy sobie maturzystkowe co-op

Idealnie. Ja mogę do tego naprawiać komputer i myć auto
ta

u mnie będzie równouprawnienie
Stary 2010-04-04, 21:36   #1793
star15
Zakorzenienie

Cytat:
też bym tak chciała widzieć, ale też zawsze parska śmiechem, jak mu mówię, że będzie mi gotował

u mnie będzie równouprawnienie
.. zawsze są zupki z proszku. może jak mu się znudzą, to zacznie

a ja tam takiego równouprawnienia w stylu: ja wnoszę meble na 3 piętro albo naprawiam samochód i tarzam się w rurach jak się zatkają nie chcę

Cytat:
To o innej Kamili, tak? :P
tak - o tej, co zbiera na rolki od 3 dni, co się ostatnio przefarbowała na rudy i ma świetny eyeliner i zaraz mi powie, jakiej to firmy!

Justyna, twardziel jesteś ja tam się do takich rzeczy nie garnę, nie znam się na samochodach i dobrze mi z takim stanem rzeczy;

Wiecie co, od ponad 0,5h uczę się zadań i struktury samorządów terytorialnych i jedyne, co zapamiętałam to chyba to, że samorząd powiatowy wypłaca zasiłki dla bezrobotnych. czyżby jakaś wróżba na przyszłość?

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:38
Stary 2010-04-04, 21:40   #1794
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wysłuchałam L490, podoba mi się. Skojarzenie z jednym słowem - niepokój.
Bardzo chciałabym się 'odprzedzić', bo skoro dla kogoś mi bliskiego jest jak siostra, to musi być dobrą osobą.
Tak . Ta piosenka też mi się kojarzy z niepokojem.
Uwielbiam jej słuchać.
Cytat:
Coma jest fajna, w 1 kl. liceum dużo tego słuchałam, potem mi przeszło, ale nadal lubię.
Ja dalej mam do niej sentyment )
Ale bardziej od Comy lubię Myslovitz. Zawsze sobie puszczam ich muzykę do poduchy.

Stary 2010-04-04, 21:46   #1795
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
.. zawsze są zupki z proszku. może jak mu się znudzą, to zacznie

a ja tam takiego równouprawnienia w stylu: ja wnoszę meble na 3 piętro albo naprawiam samochód i tarzam się w rurach jak się zatkają nie chcę

tak - o tej, co zbiera na rolki od 3 dni, co się ostatnio przefarbowała na rudy i ma świetny eyeliner i zaraz mi powie, jakiej to firmy!

Justyna, twardziel jesteś ja tam się do takich rzeczy nie garnę, nie znam się na samochodach i dobrze mi z takim stanem rzeczy;

Wiecie co, od ponad 0,5h uczę się zadań i struktury samorządów terytorialnych i jedyne, co zapamiętałam to chyba to, że samorząd powiatowy wypłaca zasiłki dla bezrobotnych. czyżby jakaś wróżba na przyszłość?
pewnie będzie ciągle robił jakieś sałatki, bo to umie, ale najlepiej żebym mu pomogła

nie no ja i wnoszenie mebli na 3 piętro

i jeszcze powie jak to robi, że tak ładnie jej wychodzi kreska

nie, skąd

ja pisze od 2 godzin polski i napisałam pół strony.
Stary 2010-04-04, 21:48   #1796
czijo
Zadomowienie

Ej, o co chodzi z tym True love, bo ja jak zwykle nie na czasie
Stary 2010-04-04, 21:51   #1797
Riddim
Zadomowienie

Cytat:

Eyelinery mam dwa, obydwa takie kałamarzyki, bo tymi w pisaku się obsługiwać nie umiem. Pierwszy - wersja tańsza, Wibo Fajny, chudy i długi pędzelek do cienkich kresek. Drugi - Astor, kupiony przez pomyłkę i zdecydowanie za drogi, ale za to wodoodporny. Pędzelek taki jakby flamastrowy, ale daje rade Kreski tylko grubsze. Używam dwóch na raz - końcówka Astorem, linia przy rzęsach Wibo.

Cytat:
Tak . Ta piosenka też mi się kojarzy z niepokojem.
Uwielbiam jej słuchać.

Ja dalej mam do niej sentyment )
Ale bardziej od Comy lubię Myslovitz. Zawsze sobie puszczam ich muzykę do poduchy.
Myslovitz
No i leci W deszczu maleńkich żółtych kwiatów

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Ej, o co chodzi z tym True love, bo ja jak zwykle nie na czasie
http://www.youtube.com/watch?v=ErJkquvjqJY

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Hahah, Ty nie chcesz widzieć mojej gimnastyki artystycznej jak ją rysuję xd Jedną nogę opieram o toaletę, lewą ręką podpieram się o zlew, prawą na łokciu mam na kranie i cisne
Stary 2010-04-04, 21:55   #1798
BeaS
Zakorzenienie

Ale spamu.

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Na pewno spodziewajmy się genetyki i metabolizmu.
Też mam tę książkę. W sumie mam wszystkie, oprócz genetyki.
O tak, to będzie na pewno. Jutro uczę się histologii i cytologii z Lewina. A potem metabolizm, roślinki, zwierzątka i mam wszystko powtórzone dwukrotnie.
A, jeszcze anatomia. Wiedziałam, że o czymś zapomniałam.

Genetyka jest genialna.

Cytat:
Co to w ogóle, mi się cytologia tylko z badaniem kojarzy
Cytologia to nauka o budowie komórki.

Cytat:
Z drugiej strony znów punkty za te 2 zadania miło byłoby mieć:P Zoologia to jeszcze nie jest taka tragiczna, u mnie leżą rośliny i wszystkie takie zielone... Choćbym się z 10x uczyła to i tak nie zapamiętam. No za wyjątkiem tkanek, jak mówisz, te są całkiem przyjemne
No miło.
A ja wolę roślinki niż zwierzątka.
Bo mniej tego i ogólnie przyjemniejsze, a nie jakieś dżdżownice czy inne dziwne stworzenia.

Cytat:
ale dziś jestem padnięta, idę wcześniej spać, poza tym chyba mam jutro polski rano

z zoologi - bezkręgowców tak na prawdę chodzi tylko o cykle rozwojowe
a z kręgowców to wiadomo co - różnice między nimi, w jaki sposób się przystosowały do nowego środowiska, rozwój zarodkowy i tkanki właśnie...

miałam Ci pisać, że tkanki zw. w Villym są super ogarnięte

bez sensu takie zbiory zadań, które wykraczają poza materiał
Jutro?! Kobieto, święta są.

To w sumie niewiele. Najgorsze dla mnie te cechy między różnymi grupami. Gdzie układ protonefrydialny, gdzie metanefrydialny. [btw. 'Tabele biologiczne' fajne są.]

Zajrzę. W końcu dorwałam w bibliotece.

Z jednej strony w sumie dobre. Mój brat miał tylko ten zbiór i zdał na 80% ucząc się 3 tygodnie.

---------------

I po raz kolejny mówię, że nie wrócę do domu po studiach.
Wkur.wiam się tylko. Sory za słownictwo, ale sytuacja wymusiła na mnie użycie go.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Zapomniałam dopisać.

Kamila, łaaa, nie bałaś się tego kolczyka?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:00   #1799
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:

Myslovitz
No i leci W deszczu maleńkich żółtych kwiatów

Ich piosenki to magia kocham każdą bezgranicznie.
Nie mogę doczekać się już sierpnia kiedy pójdę na ich koncert

Stary 2010-04-04, 22:01   #1800
star15
Zakorzenienie

Cytat:

Eyelinery mam dwa, obydwa takie kałamarzyki, bo tymi w pisaku się obsługiwać nie umiem. Pierwszy - wersja tańsza, Wibo Fajny, chudy i długi pędzelek do cienkich kresek. Drugi - Astor, kupiony przez pomyłkę i zdecydowanie za drogi, ale za to wodoodporny. Pędzelek taki jakby flamastrowy, ale daje rade Kreski tylko grubsze. Używam dwóch na raz - końcówka Astorem, linia przy rzęsach Wibo.

Hahah, Ty nie chcesz widzieć mojej gimnastyki artystycznej jak ją rysuję xd Jedną nogę opieram o toaletę, lewą ręką podpieram się o zlew, prawą na łokciu mam na kranie i cisne
Dziemki. ja właśnie celuję w kupno eyelinera na wakacje, póki co nie
miałam żadnego.

No to ćwiczenia masz na cały dzień zaliczone.. aktywność fizyczna ponadprzeciętna

Cytat:
pewnie będzie ciągle robił jakieś sałatki, bo to umie, ale najlepiej żebym mu pomogła

nie no ja i wnoszenie mebli na 3 piętro

nie, skąd

ja pisze od 2 godzin polski i napisałam pół strony.
taa, czyli zrobiła wszystko, on ewentualnie może pokroić pomidory..? mój za to dotknąć mi się nie daje, jak coś robimy w kuchni "razem" to on rządzi, buntuję się, no ale zdaję sobie sprawę, że on rzeczywiście zna się na tym lepiej. aczkolwiek niekoniecznie się do tego przed nim przyznaję. raz nawet jak bylam przed okresem i robiliśmy jakąś sałatkę, to on coś kroi, ja usiadłam.. płaczę. on: kotek, co jest? a ja: no bo Ty mnie w ogóle nie potrzebujesz.. ()

no właśnie, i ja też

Marta.. jesteśmy geniusze.

Studentka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości