![]() |
#4981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Anglia cz. III
Witajcie. Spędziliśmy cudowny weekend doborowym towarzystwie Vedmy i jej Tz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od rana gotowalam,zaliczylismy juz kulki, polaczone z kawka z kolezanka,a na koniec dnia,czas na obowiazki, czyli silownia ![]() Dziewczyny mam pytanie. Bylyscie juz na pogrzebie w uk ? mam sie ubrac cala na czarno ? kupic kwiaty i kartke ,czy bez kartki ? (zazwyczaj wysylam kartki do rodzin osob zmarlych,ale tym razem ide na ceremonie do kosciola). Milego dnia ![]() ![]()
#4982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No dokladnie: my bysmy zbankrutowaly wybierajac sie codziennie na zakupy, a TZom nie wytrzymalyby watroby! ![]() ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() widze ze nalobuzowaluscie dziewczyny w weekend!!! ![]() bylam ostatnio za duzo na pogrzebach, ale wszystko bliska rodzina, wiec na czarno i wcale nie fajnie... nie musi byc czarno, wystarczy ze nie ma wscieklych, ostrych kolorow, szare, granaty, biale z czarnym, brazy, ciemne fiolety itp moga byc.. kwiaty tylko albo/i znicz, u mnie nie ma zwyczaju kartek, i tez nie slyszalam ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Wtajemniczenie
|
juz wczesniej mialam pisac. piekne sa te dlugie suknie. ja mam tylko 160 cm i nie pasuja mi takie ;( bardzo z tego powodu ublewam
![]() Dziekuje bakteryjka za odp. ja pogrzeby omijam szerokim łukiem, tym razem MUSZE isc.
#4985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez, ale w zeszlym roku bylam na 6, 4 rodzina (TZta i moja) 2 tutaj... a dlugie suknie sa na blade lub/i nieogolone dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | ||
Zadomowienie
|
Uwielbiałam Masztalskiego
![]() Cytat:
![]() Ale śmieszny ten Twój królik ![]() Cytat:
Ps. oglądał ktoś śmierć na pogrzebie? no ja sobie wypraszam, ja mam zawsze blade nogi bo ogolnie jasna karnacja a i opalaniu mówię nie! a spódniczki lubię....
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestey nie wygralas nagrody ![]() Wormery kupilam - kompostu wiecej zrobie ![]() Teraz mam ok 100 gab do wykarmienia ![]() Cytat:
Czytasz w moich myslach ![]() ![]() Hehhe z toba to i tak przegrywam w przedbiegach ![]() Moze ty sie przebiegnij, a ja ci deseczke potrzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() TZ obiadek gotuje, a ja sie obijam ![]() Dostalam dzis soczewki miesieczne do wyprobowania. Cos mnie uwieraja, ale dam im szanse. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 |
Zadomowienie
|
Vedma farba biala, poczesalam go troche i sie troche wykruszylo. A dzisiaj wracam do domu, otwieram dzrzwi, patrez a na ziemi lezy mnostwo balych farfoclow- zezarl mi szalik, ale tylko jeden pompon, pewnie mu nie posmakowalo. Wogole to zalozylismy takie metalowe cos do zatrzymywania dzrzwi (nie mam pojecia jak to nazwac), a mianowicie taka sprezynke, ktora jak sie uderzy to brzeczy, moj wspanialy pies odkryl, ze wydaje dzwieki i teraz stoi pod sniana i dotyka ja lapa- jzu chyba z pol godz.
Wiolqn to Ty nielegalnie tam bylas, nie dobra.
#4989 | |
Zakorzenienie
|
Znowu produkcja na forum ruszyla...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Maatra, nie bylam ale kilka razy widzialam wracajacych ludzi i zawsze byli na czarno/szaro/granatowo, ewentualnie z malymi kolorowszymi dodatkami, no i w miare elegancko. Tak na galowo ![]() Tak mi sie przypomniala ta Twoja sliczna sukieneczka ze zdjec, chyba szara w pepitke ![]() ![]() Lori, passskudztwo masz w ogrodzie ![]() No i fajne kiecki tu pokazujecie.. musze chyba uzupelnic garderobe na lato. Tylko nie wiem czy jest sens... znajac moje szczescie jesli kupie ciuchy to ani jednego slonecznego dnia nie zobacze. Strasznie chaotycznie pisze, bo z pamieci. Mialo byc wielocytowanie (dopisywalam od pare godzin po trosze) ale wszystko zginelo poza ostatnim kawalkiem ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2010-04-26 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zadomowienie
|
sylwunia ten Twój psiak to niezły aparat
![]() byliśmy z tżem w nexcie, bo wszystkie ubrania 'schodził' i trzeba mu całą wyprawkę nową kupić, od skarpetek po kurtkę. uwierzycie, że żadna koszulka w dość sporym nexcie mu się nie podobała? ![]()
![]() |
#4992 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ************************* ***** juz po silowni. zmeczenie dalo mi sie we znaki.cala godzine ziewalam i po 30 min myslalam,ze zemdleje. Kofika na diecie ,wiec ja dzis pije winko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4993 |
Raczkowanie
|
Poerth to jaka z Ciebie żonka ?! Ty tak często na zakupy latasz,a TŻ biedny nie ma ciuchów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Padam na ryjek, dziewczyny. Weekend u Maatry mnie wykonczyl ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My tez chodzimy na zachod, bo Londyn to tylko idzie w dol od stacji i zwala sie tam na place. Dalej juz ich nie ma ![]() Garnek byl za £1.99 wiec okazalo sie ze mnie stac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam jednego i sama mam ochote zadzownic do Obroncy Praw Czlowieka czasami ![]() Maatra tez mialam napisac ze sie daje donacje rozne ![]() Poskicalam na basenie i oj zmeczona jestem, ide poczytac ksiazke.
![]() |
#4996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bede zamykala oboje w szopce na dworze, albo w garazu. Albo kazde osobno- mnostwo opcji do wyboru. Kofika nas rozpila, niedlugo zalozymy watek KAWA- Klub Anonimowych Wizazowych Alkoholiczek- (Kofika sory, ale jakos tak sie przypadkiem zlozylo)
![]() |
#4997 | |||||||||
Zakorzenienie
|
baby czy wy serio tak sie w pracy nudzicie
![]() ![]() prawie ![]() ![]() Cytat:
ja mam wuja maratonczyka - matko ile on juz swiata zwiedzil dzieki tym swoim biegom ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 5kg w ciagu weekendu - nawet ja nie zaliczulam takiego rekordu ![]() Cytat:
napewno jest na stonie RI Cytat:
![]() i ze tak milo spedzilyscie weekend !!!! Cytat:
i swoja droga - a fuj - glisty ![]() Cytat:
![]() ach........... a soczewkom - daj im sznase daj im szanse !!!! Cytat:
![]() no chyba, ze to wlasnie mialas na mysli ![]() a co do siłowni to wlasnie macie przed soba nowa czlonkinie klubu fitness ![]() podpisalam cyrograf na 3 miesiace ![]() zastanawiem sie czy to wszytsko bedzie warte, jak sie okazuje całkiem nie malych pieniedzy ![]() tak czy owak porzadnie sie dzis zmeczylam 45 min intensywnych cwiczen na poczatek wystrczy ![]() i tak mnie wszytko boli ....... i teraz dziewczyny wasza w tym glowa aby mnie ![]() ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-04-26 o 21:41 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Rozeznanie
|
Luna serdeczne gratulacje!!!
![]() Cytat:
nie wiem czy duzo pomoge, bylam na pogrzebie (ceremonia w kosciele a potem stypa w bardzo eleganckim klubie golfowym - zalozyciel firmy w ktorej pracowalam zmarl). Jesli chodzi o kolor to dominowaly ciemne kolory, niekoniecznie czarne, ale nie wszyscy byli tak ubrani. Np corka zmarlego miala na sobie jaskrawo rozowa sukienke. A jesli chodzi o kwiaty i kartki to nie mam pojecia, my (jako pracownicy) zrobilismy zrzutke na cele charytatywne. W ogole to bylo tak, ze w kosciele bylo duze zdjecie zmarlego, ale zadnej trumny, urny. Zaraz po ceremonii wszyscy pojechali na przyjecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobre sama bym na to nie wpadła ale na mnie jako członka nie liczcie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
Kofika za pozno, klubu jeszcze nie ma, a Ty masz juz honorowe czlonkostwo.
#5001 | |
Wtajemniczenie
|
na poczatek - maatra - kofi ma racje - ja jestem zakrecona jak ruski termos, albo jak ona
![]() ![]() nie wiem czemu przeczytalam i myslalam ze pytasz o polski pogrzeb (troche sie zdiwilam - u nas pogrzeby wciaz takie same ![]() wrocila z body combat i pilates pod rzad ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() wlasnie nie ma tej sukni na RI - co jest b. dziwne ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() TZ jak z bajki, pasuje szczegolnie do Family Guy ![]() A soczewki sciaglam. Vedma ma racje - TRAGEDIA ![]() Cytat:
![]() Przekroczylysmy 5000 postow- pora zakladac nastepna czesc watku ![]() Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2010-04-26 o 22:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zadomowienie
|
To co, KAWA?
![]() ![]()
#5004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zakupilamw Tesco w promocji kielbaski i teraz mamy w lodowce sztuk 24 ![]() ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-04-26 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Wtajemniczenie
|
jestem za KAWA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5009 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dzieki za powitanie ![]() Cytat:
![]() i dobrze bo ja FG uwielbiam ![]() ![]() ja pi****** juz?????? toz to w mniej niz ROK tyle naprodukowalysmy coz ... fak faktem Bakteria nam rankinkg ostatnio zdecydownaie podniosla ![]() Cytat:
![]() czlonkostwo czlonkostwem ale myslalam ze moze mnie swoja Patronka Przenajswietsza zrobicie ![]() ![]()
![]() |
#5010 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.