![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Anglia cz. III
Cytat:
![]() pani bardzo gataliwa ![]() ale ze mna inaczej nie mozna i tak :/ i w sumie fajnie mnie ścięła Daenerys ja nie miszkam w Londynie - ten salon u mnie w miescie jest ![]()
![]() |
#4952 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- ooo, laseczko, to moze jakies focie cioooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, w Croydon jest wielki TKMaxx, a nawet chyba dwa
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ooo prosze, kolejny przyklad ![]() Wybaczcie mi glupi humor, wczoraj w nocy dwa razy za malo spalam a dzis wycieczka na boot sale, do currys (2h!), plac zabaw, a w domu renament szafy i zdzieranie tapet ![]() ![]()
![]() |
#4954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4955 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kofi przytyj kilka kilogramow jak ja, plus bierz tabletki to gwarantuje ze bedziesz tez falowac ![]() Jak wroce do swojej poprzedniej wagi to i tam zniknie ![]() Cytat:
![]() Mozesz sprobowac zmoczyc szmatke w rozpuszczalniku i delikatnie z niego zmyc, a potem woda przeplukac siersc zeby nie wylizal przez przypadek rozpuszczalnika. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam nowe zwierzatka - jakies 100 sztuk. Kto zgadnie jakie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
Kofika mnie sie dzisiaj zarty trzymaja wybacz. Ja tez chce do fryzjera, mam juz kilkucentymetrowe odrosty. I w sumie nie wiem czemu nie ide, czas najwyzszy tylek ruszyc.
Moona masz racje, jak on by wygladal taki wygolony, poczekam az porzadnie wyschnie i sprobuje to wyczesac. A jak nie to bedzie chodzil taki dopoki mu ta siersc nie wypadnie, a do tego czasu szlaban na spacery, bede go do lasu wypuszczac jak bedzie ciemno. Jeszcze sie beda z niego inne psy smialy- nie moge go narazic na taka traume. Lorelei ja juz sie przyzwyczailam, on takie numery co jakis czas wywija. Wogole to musimy dzrzwi zamykac na klucz bo nauczyl sie otwwierac i sam sobie chodzi na spacery.
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2010-04-25 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1882616 8]
ooo, laseczko, to moze jakies focie cioooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba z Moona sie widzials jeszcze .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pkt 2 - nie ma takiej opcji wiec cycki musza pozostav takie jakie sa ![]() Cytat:
yyyyy druga opcja to polpasiec dostal wszy ?
![]() |
#4958 | |
Wtajemniczenie
|
oglaszajac konkurs na prasowanie wcale nie mialam na mysli spedzenia calej niedzieli przy zelazku
![]() ![]() kofi - ty chudzielcu - nie obrazaj nas grubasow ![]() powiedzcie jak waga moze sie zmienic z 65 w piatek na 70 teraz ![]() jutro body combat i pilates - na salacie ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Co to jest ropucha i 100 zabek? Tesciowa wiesza firanki ![]() cienki humor ![]() lori - sadzac po zawodzie - korniki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Raczkowanie
|
Hej babeczki
![]() ![]() Kofika pokaż fryzurę! pokaż fryzurę! pokaż fryzurę! ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Wiola,jak jej poszedł maraton. Miałam zamiar się tam wybrać i zobaczyć jak biegają,no ale później zdecydowaliśmy,że jedziemy,więc przeszło koło nosa. Co do prasowania, o którym tak się tu wypowiadałyście, to ja nienawidzę wręcz i często proszę TŻta,żeby to zrobił za mnie,bo czasem dostaję gorączki jak jedna strona jest pięknie wyprasowana,a druga jakby z gardła wyjęta ehh .. Uff .. teraz,żeby przeżyć jeszcze ten tydzień i 3 dni wolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Zakorzenienie
|
za duzo wina?
![]() Cytat:
![]() pamietam nawet kasety z tymi kawalami ![]() i ksiazeczki..... w wolnych chwilach ![]() Cytat:
![]() nie ma co pokazywac ![]() nic sie nie zmienilo, poza tym ze wlsoki sa lzejsze i zdrowiej wygladaja ![]()
![]() |
#4961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pare wypowiedzi wczesniej kochana Pani 255 pisala na ten temat, (nie)polecam lektury. ![]() ![]() ![]() My obejrzelismy Religulous, bardzo ciekawy dokumentarna-komedia o stosunku do religii w Stanach. Warto obejrzec jak sie nudzi ![]() Teraz ide straszyc krolika (czyt. nakladac moja zielona maseczke) nie wiem czemu ale nigdy nie chce sie ze mna bawic jak mam maseczke na twarzy ![]() Oj jak mi sie nie chce jutro isc do pracy... ale fajnei bo potem dluuugi weekend!
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-04-25 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj kot nie lepszy, drzwi i szafe juz opanowal - trzeba dobrze domykac, bo wykorzysta kazdy nasz blad ![]() Odbieraj jak chcesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Te zwierzatka pomagaja mi w recyclingu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zadomowienie
|
Moj krolik bardzo chetnie pomaga w recyclingu (czytaj zjada i szreduje wszystko jak jej sie faza wlaczy)... ale chyba 100 krolikow nie masz cooo??
![]() Recycling... hmmm... komorniki? bakterie (nie mam na mysle tej naszej ![]()
#4964 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam maraton Wiolqn poszedl. ![]()
![]() |
#4965 |
Zadomowienie
|
Hejka po weekendzie
![]() ![]() Pogoda sie zrypala, wiedzialam ze za dlugo pieknie byc nie moze ![]() W sobote bylam na wycieczce w gorach Brecon.. polazilam troche a teraz mnie miesnie posladkowe bola ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Lori wiem !!!! mrówki
![]() ![]() niecierpie tych stworzen ![]()
#4967 |
Raczkowanie
|
#4968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ja zauwazylam bedac w Londynie to to, ze Polski sa eleganckie i maja doskonale wyczucie stylu. Widzac na ulicy ladna dziewczyne ubrana ze smakiem wiem od razu ze to Polka. A ze spotykaja sie z innymi narodowosciami? Ich prawo. Ciapak, czy murzyn jak ich milo nazywasz to taki sam czlowiek jak Polak, i jezeli dziewczynom nie przeszkadzaja roznice kulturalne czy religijne to tobie nic do tego. Cytat:
Maraton poszedl dobrze. Udalo mi sie wkrecic do srodka bezproblemowo. Niestety tuz przed startem zlalo nas konkretnie i moj podrabiany numerek zaczal sie rozlazic. Zanim dotarlam do konca byl juz dosc mocno pokiereszowany. Tak wiec przebieglam 26mil i na 400m przed meta organizatorzy kazali mi zejsc z trasy i nie pozowlili ukonczyc. Grrrrrr. Ale tlumy, dopingowanie, emocje na trasie niesamowite. Czas do niczego - 4godz 50min. Dzis czuje sie jakbym wcale nie biegla. Zadnych boli, ani jednego odciska. Siedze i mysle gdzie by sie zapisac na jesienny maraton? Wiem wiem, nierowno pod sufietem. To podobno wspolna cecha wszystkich maratonczykow ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to 255 olej... niektorzy robia niesamowite rzeczy w weekendy, bakterii lista weekendowa: Zgubic sweter w primarku upic sie winskiem i pisac na wizazu o 2.30am rano miec kaca wsiasc do nagrzanego samochodu i jechac do Car Giant pozniej zdecydowac ze Westfield jest najlepszym miejscem do spedzenia soboty wieczor przestac przy zelzaku cala niedziele, i obejrzec 3 godziny Come dine with me pod rzad.. Przytyc 5 kilo Czuje sie jakbym wogole tego weekendu nie miala ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() daenerys - nie opodatkowane, czysty zarobek, tylko musimy na szifty sie umowic bo parking na Purley zajety juz przeze mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Sloneczny patrol? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wkladania do rozpuszczalnika nie polecam! Cytat:
![]() ![]() A jakiego koloru byla farba???
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. Edytowane przez Vedma Czas edycji: 2010-04-26 o 11:34 Powód: Ciekawosc. Niezdrowa! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siedzi zaba na lisciu i sie szczerzy ' Czesc Bociek, co robisz' Bociek ' szukam zab szerokoustnych na sniadanie' Zaba zaciskajac usta 'Pie.dolisz' ![]() ee nigdy nie mylam w tym dobra.... ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- wiesz ze ja mam spozniony zaplon, dopiero zrozumialam twoj zart ![]() ![]() Vedmo - takiego mezczyzny to ze swieca szukac!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2010-04-26 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na kawe jak najbardziej sie pisze. ![]() Cytat:
Ale zgubienie swetra to ciekawe jak Ci sie udalo. ![]() Cytat:
Jutro za to jade do Cardifu, co prawda mialam jechac dzis, ale z powodu nieporozumienia nie pojechalam. ![]() Tzn to tz jedzie kupic samochod, jesli go do wieczora nie sprzedadza. ![]() Moze w Cardifie cos mi sie uda kupic, grr nie mam kompletnie pomyslu w co sie ubrac. ![]()
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolega z pracy sie dostal, zrobilam sobei xero jego numerka i udalo mi sie wejsc na starcie ale po deszczu juz ten numerek nie prezentowa sie tak dobrze (strzepki) to mnie wylapali z tlumu i sciagneli na pobocze.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mozesz sie dorabiac ale parkingi nad morzem sa moje. Niedlugo sezon turystyczny sie zacznie to sie oblowie ![]() Cytat:
![]() Nie bardzo rozumiem czy Ty mnie straszysz czy zapraszasz do Starbucksa? Prosze o wyjasnienie ![]() Ale paskudna pogoda coo ![]() Udaje sie na pseudo "miasto" zdobyc garnek na mleko ![]()
![]() |
#4975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niektorzy uwazaja Londyn jako caly region w obrebie M25 'Orbital', ale tak na prawde to np Croydon i Surrey do Londynu nie naleza (papierkowe granice) Nie wiem jak wyglada polnoc i wschod - Essex i Kent tez sie zazebiaja chyba o Londynskie granice... ale ja cale swoje zycie w SW wiec nie bede sie wypowiadac!! Ty masz blisko do Croydon? Tez mozesz o kaffke zaczepic po drodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zadomowienie
|
niezbyt wysokie te gory w Brecon, ale wial taki silny wiatr ze ustac na nogach nie szlo
![]() ![]() dokladnie to weszlismy na gore Peny-fan.. a najlepiej to sie schodzilo ![]() Siedzi zaba na lisciu i sie szczerzy ' Czesc Bociek, co robisz' Bociek ' szukam zab szerokoustnych na sniadanie' Zaba zaciskajac usta 'Pie.dolisz' jako nastolatke to mnie bawil ten dowcip ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak nie znajdziesz garnka na mleko - to jak bede miala swoja zmiane na parkingu przy TKMaksie to podskocze i ci kupie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam wszedzie blisko. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cardiff fajny, wszystkie sklepy blisko siebie i dobrze sie zakupy robi. ![]() ![]()
![]() |
#4979 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a angole przyzwyczajeni od malucha, gole nozki i glowki w srodku zimy to normalka i dzidziusia - z jednej strony moze to dobrze bo nie sa takie zmarzluchy jak ja np, ale z drugiej strony im starsza jestem tym bardziej sie przekonuje ze mama miala racje ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() kiedys duzo jezdzilsimy zwiedzac, teraz jakos nie mozemy sie zebrac - straosc nie radosc ![]() ![]() juz wiem co z tym + 5 kilo - ruscy znowu, z zaskoczenia ![]() ![]() ![]() a ja 2 godziny hopsasa mam dzisiaj!! ![]() ![]() ![]() chcialam sie wam strasznie pochwalic bo mezu kupil mi sukienke, sliczna, dluuuuuga, granatowa w kwiaty, podobna do tej z boden co zalaczalam tylko ze tuba na wierzchu, nie ma ramiaczek!! no i 50 funtow tansza - znalazlam w River ISland - ale nie moge znalezc na internecie ![]() Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2010-04-26 o 14:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zadomowienie
|
my tez teraz zadziej jezdzimy na wycieczki... ale to musi sie skonczyc
![]() ![]() Ja na zamku w Cardiff jeszcze nie bylam, ale na zupke sie nie skusze bom wege ![]() ![]() ja tam uwazam ze male dziecko powinno byc stosownie ubrane... nie przegrzewac ale tez nie ziebic... widac ze bylo mu zimno ale przeciez taki pollatek nie powie przeciez ze mu zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.