Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 20:09   #331
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Obydwa bardzo ładne, jak dla mnie kwiaty z pierwszego ale kształt drugiego )

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:18   #332
~ania_87
Rozeznanie

no właśnie bo ja chciałam zawsze kulkę ale nie mogę znaleźć nigdzie takiego bukietu...

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 20:25   #333
misty82
Zadomowienie

Witam Was

ja nadal nie wyspana Na weselu było świetnie, fajny klimat, fajni ludzie i mimo ,iż byłam bez TZ to bardzo dobrze sie bawiłam.Panna młoda miała cudną suknie,ale za aż 3.5 tys a we włosach nie miała welonu- na ślub ie był odrazu chrzest ich córeczki tylko we włosach miała własnie takie zielone storczyki jak ania_87 pokazuje, a do tego taki bukiet ale w tradycyjnej okrągłej formie.

Ania oba bukiety śliczne i b ardzo fajny pomysł z tymi storczykami
uff jutro wolne wiec wkoncu sie wyśpie
To i ja wam naszą sale pokarze

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 21:33   #334
lovebird
Zakorzenienie

~ania_87, róże ze storczykami

Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
tak to jest jak się pisze w języku obcym
A w jakim języku piszesz i co studiujesz? Mnie czeka pisanie prac po niemiecku

Cytat:
po czym jak nadarzyła się okazja pójścia na grilla to nagle mu się polepszyło
faceci

Taak, chciałam się tu na dłużej zatrzymać, ale tematyka ślubna głównie, a mnie to póki co nie dotyczy, więc różnie to bywa z udzielaniem się na forum... Ale miło chociaż poczytać

Edytowane przez lovebird
Czas edycji: 2010-05-10 o 21:35
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 08:40   #335
libelle
Zadomowienie

Witam Kobietki!!

Zaglądam do Was dopiero teraz, bo wczoraj niestety był baaaaaaaaaardzo pracowity dzień i wyszłam z pracowni dopiero po 24 Padłam jak kamień i jak zadzwonił TŻ żeby mnie dziś obudzić o 7:30 to uwierzcie, że nie wiedziałam gdzie jestem Teraz jestem już po odwiezieniu prac i nakarmieniu brzuszka mleczkiem Czekam z kawką na koleżankę
. Robimy sobie małą przerwę i niestety znowu do pracy...

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
libelle, ja uwielbiam herbatę z miodem i cytryną, szczególnie zimą, jak za oknem zimno, a w domku tak cieplutko i milutko, z herbatką i najchętniej z kimś jeszcze u boku
A co tak właściwie robisz, jeśli mogę wiedzieć?
Widziałam, że do 11 maja musisz skończyć, więc dużo Ci nie zostało i niedługo będziesz już wolna, hm? Dwa dni jeszcze popracujesz i sobie odpoczniesz
Swoją drogą mojego TŻa ciężko zagonić do gotowania... W ten weekend ciężko mu było nawet odgrzać gotową pizzę :P ale ja już na tego lenia coś poradzę
lovebird jestem protetykiem i niestety (albo stety ) mam sporo pracy u siebie w pracowni. Myślałam że skończę dziś bo odwiozłam wszystkie prace do gabinetu ale między czasie dostałam nowe zlecenia z innych gabinetów i teraz mam nadzieję że pracę skończę do przyszłego piątku. Jedyna pociecha taka, że teraz już nie mam takich napiętych terminów
Mój TŻ uwielbia gotować ja zresztą też lubię więc często razem urzędujemy w kuchni

Cytat:
Napisane przez ~ania_87 Pokaż wiadomość

zamówiliśmy ostatecznie dekorację sali, na fotce moja sala. zamówiliśmy też dekorację kościoła i pogadałam z kwiaciarką na temat bukietu ślubnego. pytałam ile ok kosztuje bukiet ze storczyków?? kobieta mówi, ze tak ok 200 zł. zależy jaki i ile w danym okresie kosztują storczyki. a moja teściowa szeptem do mnie mówi: co się przejmujesz ile kosztuje to i tak młody płaci za kwiaty! pani w kwiaciarni prawie się popłakała ze śmiechu ja też
Ślicznie!!

Cytat:
mój tż mi nie pozwala pić w ogóle kawy, bo mówi, że szkodzi na dodatek nie lubi jak nawet czuć ode mnie kawę
no tak libelle... chory był jak nie wiem co... biedaczyna
po czym jak nadarzyła się okazja pójścia na grilla to nagle mu się polepszyło
Nio więc wiemy już, że najlepsze lekarstwo na Twojego TŻta to grill

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

byliście na naukach tam gdzie mówiłaś, prawda? My na szczęście już też po kursie, wyszło w sumie jakieś 7 godzin zegarowych wczoraj dzień skupienia - 2 godziny a ksiądz nam stwierdził że poradnię nam daruje, "no chyba że bardzo chcecie to idźcie"

Aniu, możesz mi napisać gdzie zamawiasz kwiaty - na gg albo na priva?

Ja dopiero po weekendzie, dziś się dla mnie skończył - TŻ mial wolny dzien więc ja też sobie zrobiłam Bardzo fajnie nam weekend minął, w sobotę u mnie mała imprezka, w niedzielę ten dzień skupienia a potem świetne popołudnie spędziłam z Karolą i naszymi TŻ Karola, dzięki!
A dziś bardzo leniwy dzień, TZ dopiero pojechał....niestety....: (
Ania tylko pozazdrościć milutkiego weekendu Mam nadzieję, że uda nam się dotrzeć do Kraka jakoś w maju i się spotkacie z kulką

Cytat:
Nie wiem jak to będzie... śmieję się z tż że trzeba palca łamać ale nie jestem aż tak zdesperowana

Tak zgadza się tam właśnie byliśmy i mogę polecić każdemu kto jest z krakowa lub okolic
zmieniła mi się koncepcja bukietu.... otóż na początku kwiaty miały być białe potem spodobały mi się zielone storczyki a jak byłam w kwiaciarni to pani mi powiedziała że do zielonych storczyków ślicznie wyglądają czerwone róże.... i powiem wam, ze już dawno znalazłam taki bukiet i strasznie mi sie podobał no ale moja koncepcja to były białe kwiaty i teraz to już sama nie wiem... ale ten z róż i storczyków chyba wygrywa co myślicie??
Ja jestem za tym okrągłym
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 21:19   #336
pidzi
Raczkowanie

mi się zdecydowanie bardziej podobają kwiaty z pierwszego zdjęcia, no a forma rzeczywiście druga ładniejsza, chociaz jak by się uprzeć to i cały bukiet piękny (drugi)

Cytat:
A w jakim języku piszesz i co studiujesz? Mnie czeka pisanie prac po niemiecku

faceci

Taak, chciałam się tu na dłużej zatrzymać, ale tematyka ślubna głównie, a mnie to póki co nie dotyczy, więc różnie to bywa z udzielaniem się na forum... Ale miło chociaż poczytać

studiuję po hiszpańsku, głównie po francusku, pracę piszę po francusku
a mnie też nie dotyczy wątek ślubny,ale tutaj nie tylko takie są

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Nio więc wiemy już, że najlepsze lekarstwo na Twojego TŻta to grill
jak to się można wielu rzeczy dowiedzieć o swoim ukochanym kiedy jest chory a dzisiaj na basen pojechał na co ja się zaczęłam drzeć na niego, a on : 'oj kochanie, siedziałem w saunie i nawet mi się troszke lepiej zrobiło'
Stary 2010-05-11, 21:59   #337
libelle
Zadomowienie

Witam!

U mnie dziś pogoda bosska więc wreszcie mi pranie wyschło, bo od piątku w domu się kisiło

Wrzucam Wam kilka fotek truskawek

Edytowane przez libelle
Czas edycji: 2010-05-12 o 07:25
Stary 2010-05-12, 07:56   #338
Karola82
Rozeznanie

Witajcie! Zaś zaginęłam... do wczoraj miałam urlop Dziś już w pracy W poniedziałek tż miał wolne to i ja sobie wzięłam, a wczoraj mi się nie chciało iść do pracy to zadzwoniłam że jeszcze nie wracam
Cytat:
Ja dziś dopiero teraz jadłam śniadanie pracy mi się nazbierało i do 11.05 mam po prostu zawalenie. Zaraz znikam w pracowni i nie wiem kiedy się z niej wynurzę....
No to chyba się cieszysz, że pracownia zawalona robotą

Cytat:
u
http://www.parkminiatur.com/
http://www.dinozatorland.pl/index.php
to linki do parku miniatur i do dinozatorlandu z moich znajomych na nk wszystkie dzieci mają zdjęcia w paszczy dinozaura w wakacje zastanawiałam się gdzie coś takiego otworzyli, ze wszyscy tam jeżdżą popytałam i się dowiedziałam podobno jest tam bardzo fajnie
A właśnie miałam linków poszukać Ja byłam w parku miniatur, naprawdę fajny, co do dinozaurów to są różne opinie, dla dzieci super ale podobno tak średnio ciekawie dla dorosłych i mało. Ale znając życie z braku laku też tam z tż dotrzemy niedługo
Cytat:
Ja dopiero po weekendzie, dziś się dla mnie skończył - TŻ mial wolny dzien więc ja też sobie zrobiłam Bardzo fajnie nam weekend minął, w sobotę u mnie mała imprezka, w niedzielę ten dzień skupienia a potem świetne popołudnie spędziłam z Karolą i naszymi TŻ Karola, dzięki!
A dziś bardzo leniwy dzień, TZ dopiero pojechał....niestety....: (
To ja dziękuję i za płytki też

Cytat:
Ania tylko pozazdrościć milutkiego weekendu Mam nadzieję, że uda nam się dotrzeć do Kraka jakoś w maju i się spotkacie z kulką

Ja też się chętnie z kulką spotkam A co z tą wizytą na śląsku, co?
Stary 2010-05-12, 20:17   #339
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie też nie dotyczy wątek ślubny,ale tutaj nie tylko takie są

Strasznie mi się podoba język hiszpański...planuję że się wezmę za naukę ale to pewnie nieszybko nastąpi...choć chciałabym bardzo!!

Cytat:
Wrzucam Wam kilka fotek truskawek

Tą z otatniego zdjęcia zamawiam jak się zaczerwieni!!

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość

Ja też się chętnie z kulką spotkam
A co z tą wizytą na śląsku, co?
[/CENTER]

Ja już mam w kalendarz wpisane, Ty już wiesz Byle znow coś MON nie wymyślił bo....

Stary 2010-05-12, 20:41   #340
chilanes
Zakorzenienie

jakby kogo interesowało, to informuję, że wciąż żyję
Stary 2010-05-13, 07:27   #341
Karola82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Mamy taką nadzieję
Cytat:
Strasznie mi się podoba język hiszpański...planuję że się wezmę za naukę ale to pewnie nieszybko nastąpi...choć chciałabym bardzo!!

Ja już mam w kalendarz wpisane, Ty już wiesz Byle znow coś MON nie wymyślił bo....
A ja tam wolę mój włoski
A z MONem to oczywiście nigdy nic nie wiadomo. Wszyscy myślą, że jak wojsko - to wszystko jest na tip top, a potem jak mówię jak jest naprawdę to się dziwią.
U mojego tż zwolnienia w wojsku.... na szczęście mojego to ominęło póki co ale kto to wie co będzie w październiku
Do tego niby urlop zaplanowany mają na lipiec -wcześniej było, że na sierpień i tak sobie ustaliłam urlop w pracy - ale oczywiście nie mam co zamieniać bo kto to wie ile razy się zmieni jeszcze ten termin urlopu
No i oczywiście coś co uwielbiam... poligon od tej niedzieli 2 tygodnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 09:21   #342
libelle
Zadomowienie

Cytat:

Ja też się chętnie z kulką spotkam A co z tą wizytą na śląsku, co?
Cytat:

Tą z otatniego zdjęcia zamawiam jak się zaczerwieni!!
Dziewczyny a Wy byłyście już w ty parku miniatur ??
Może by tak razem tam pojechać jak już doturlam się do Kraka ??
Co Wy na to ??

Ania truskawka zamówiona

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Chilanes a planowałaś coś innego

Cytat:
A ja tam wolę mój włoski
A z MONem to oczywiście nigdy nic nie wiadomo. Wszyscy myślą, że jak wojsko - to wszystko jest na tip top, a potem jak mówię jak jest naprawdę to się dziwią.
U mojego tż zwolnienia w wojsku.... na szczęście mojego to ominęło póki co ale kto to wie co będzie w październiku
Do tego niby urlop zaplanowany mają na lipiec -wcześniej było, że na sierpień i tak sobie ustaliłam urlop w pracy - ale oczywiście nie mam co zamieniać bo kto to wie ile razy się zmieni jeszcze ten termin urlopu
My się dowiedzieliśmy niedawno że u mnie w Kielcach mają likwidować ten punkt szkoleniowy na misje. To już reszteczka z tego co zostało z jednostek które tu kiedyś były. Ponoć wszystko ma być zamknięte do końca tego ewentualnie do przyszłego roku. Tak więc też będą zwolnienia a my możemy zapomnieć o jakichkolwiek marzeniach o przenoszeniu TŻta bliżej.

Urlop też mamy zaplanowany jeszcze w zeszłym roku na siepień/wrzesień, ale udało nam się między czasie też coś innego zaplanować na ten czas Tak więc nawet jak by się plany urlopowe zmieniły, to i tak TŻ będzie ze mną

Muszę się powoli ogarnąć bo mam trochę pracy a dziś sobie odespałam wszystkie te zawalone wieczorki i poranki

Stary 2010-05-13, 12:32   #343
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze lepiej że wyszło w niedzielę niż od piątku.... mon to chyba celowo robi, potem się i tak okaże że jadą w weekend ale nic tam nie robią, no bo przecież weekend jest....:/ a z tym urlopem to mi się też podoba ciekawe czy na ślub w sierpniu dostanie...
Cytat:
Dziewczyny a Wy byłyście już w ty parku miniatur ??
Może by tak razem tam pojechać jak już doturlam się do Kraka ??
Co Wy na to ??

Ania truskawka zamówiona

Dziękuję w parku nie byliśmy, a na wspólną wyprawę bardzo chętnie się piszę!

Stary 2010-05-13, 14:54   #344
misty82
Zadomowienie

hejka

Libelle - piękne masz te truskawy
a ja pękam,mąż ma chyba dzis dzien dobroci i na obiad mnie zabrałpojadłam,ze a TZ jadł właśnie pierogi z truskawkami ,a ja juz sie czereśni doczekać niemnogemniammm uwielbiam!!
Inawłd - tj ten park miniatur w małopolsce, widziałam u znajomych na fotkach to naprawde fajnie to wygląda,sama sie zastanawiałam czy kiedyś nie wyciągnąc TZ
U TZ tez maja urlopy na lipiec zaplanowane,a my wycieczke wykupiona wiec niech sie nie ośmielają nic zmieniać
Męża z psem na spacer wygnałam wiec robie kawe i do sprzątania sie biorea Wam kochane miłego popoludnia zycze

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:34   #345
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
lovebird jestem protetykiem i niestety (albo stety ) mam sporo pracy u siebie w pracowni
i jak, zadowolona jesteś? Moja znajoma chciałaby iść na protetykę, ale wszyscy jej odradzają i się teraz waha... Ja uważam, że praca najgorsza nie jest, szczególnie jak ktoś to lubi ale ciekawa jestem Twojego zdania.
A truskaweczki całkiem ładne

Cytat:
zazdroszczę chciałabym kiedyś znać hiszpański tak dobrze, żeby móc się spokojnie w nim komunikować, a tym bardziej studiować. Uczyłam się kilka lat, ale miałam 2 lata przerwy i sporo pozapominałam. A powtarzanie tego wszystkiego średnio mi idzie

Wracając do tematu chorych TŻów - mój dzisiaj miał kaca i strasznie się czuł, więc stwierdził, że musi być chory mam nadzieję, że to jednak tylko kac i niczego się nie nabawił, ale kto wie...
Stary 2010-05-14, 17:33   #346
aania_20
Zakorzenienie

A gdzie to was wyniosło?

Stary 2010-05-14, 18:37   #347
martyś1984
Rozeznanie

hej dziewczyny u was weselnie a u mnie pracowicie............stu dia, praca i rezerwacja fachowców mebli.... akta własności na początku czerwca więc człowiek żyje mieszkaniem...
narazie projekt wizualnie wygląda extra

Buziaczki

Pani mgr inż już od 30 czerwca 2009 r.
martyś1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 21:26   #348
lovebird
Zakorzenienie

martyś, ten projekt wygląda świetnie mieszkanko małe, ale przytulne przynajmniej na takie wygląda
aania_20, pewnie z TŻami spędzają czas albo jakoś inaczej, a u mnie deszcz, więc na spacer pogoda niezbyt fajna, ale pozałatwiałam trochę spraw: dowiedziałam się, co z praktykami, dostałam zaświadczenie ze skarbówki, odiwedziłam dziadków i koleżanki... Bo ja ogólnie mam długi weekend - od wczoraj wolne więc skorzystałam z okazji i wpadłam do domu. A jutro się widzę z TŻem
Stary 2010-05-15, 08:51   #349
martyś1984
Rozeznanie

Cytat:
martyś, ten projekt wygląda świetnie mieszkanko małe, ale przytulne przynajmniej na takie wygląda
aania_20, pewnie z TŻami spędzają czas albo jakoś inaczej, a u mnie deszcz, więc na spacer pogoda niezbyt fajna, ale pozałatwiałam trochę spraw: dowiedziałam się, co z praktykami, dostałam zaświadczenie ze skarbówki, odiwedziłam dziadków i koleżanki... Bo ja ogólnie mam długi weekend - od wczoraj wolne więc skorzystałam z okazji i wpadłam do domu. A jutro się widzę z TŻem
Dzięki dla mnie na początek 42 m2 to w sam raz bo zmieniłam na większe a za parę lat ok 60 m2 szkoda na czynsz i kredyt płacić dużo kasy

Stary 2010-05-15, 13:38   #350
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
A gdzie to was wyniosło?
Ja w domku dzisiaj już dawnoi nie miałam takiej lużnej niedzieli byłam na zakupach, sprzątam, piekę ciasto i odpoczywam a tż na turnieju w kosza w opolu tego zawsze gdzieś wywieje
Cytat:
Napisane przez martyś1984 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny u was weselnie a u mnie pracowicie............stu dia, praca i rezerwacja fachowców mebli.... akta własności na początku czerwca więc człowiek żyje mieszkaniem...
narazie projekt wizualnie wygląda extra

Buziaczki
mieszkanko przytulne i widzę, ze każdy wolny centymetr wykorzystaliście dobre rozpracowanie logistyczne to podstawa
ja żyję ślubem i meblowaniem naszego pietra... pod koniec czerwca zaczynamy robić naszą kuchnię, potem sypialnia i na końcu salon... dobrze, ze moimi fachowcami od mebli jest tż i jego szwagier przynajmniej nie muszę szukać nikogo

Stary 2010-05-16, 11:06   #351
Karola82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misty82 Pokaż wiadomość
hejka

U TZ tez maja urlopy na lipiec zaplanowane,a my wycieczke wykupiona wiec niech sie nie ośmielają nic zmieniać
Męża z psem na spacer wygnałam wiec robie kawe i do sprzątania sie biorea Wam kochane miłego popoludnia zycze
A to podziwiam odwagi Ja raz tak zrobiłam i potem dwa razy przekładałam wylot oczywiście musiałam dopłacić ;/ Teraz to tylko spontanicznie, dobrze że ja w miare mogę dopasować sobie do mojego tż urlop - to chyba jedyny plus mojej pracy

Martyś, Ania_87 no to się remontowo też na wątku robi
Stary 2010-05-16, 12:54   #352
martyś1984
Rozeznanie

Cytat:

Martyś, Ania_87 no to się remontowo też na wątku robi
No oczywiście cieszę się z własnego M tylko to pakowanie i przenoszenie to brrr... super to zakupy zamówiłam dziś (mimo że niedziela) mebelki kuchenne .... załamałam się jak usłyszałam ile kuchnia z agd będzie kosztować ale cóż tak to jest przyjemności drogo kosztują

Stary 2010-05-16, 13:02   #353
aania_20
Zakorzenienie

Martyś, bardzo fajne mieszkanko
ania87,przypomniałaś mi że dostałam polecenie zaprojektować sobie meble do kuchni I będziemy zamawiać na wymiar, bo kupić będzie ciężko, trochę nietypowe ustawienie...

Jak tam u Was dziewczyny? TŻa odwiozłam, pojechał rano na poligon, a ja siedzę w domu i patrze tylko jak deszcz leje... rzeka koło mnie już wylała mam nadzieję że będzie wreszcie koniec tego deszczu...

Stary 2010-05-16, 13:04   #354
~ania_87
Rozeznanie

ja sobie na tym programie z ikei mniej więcej zaplanowałam kuchnię. tż to dziś zgrał do siebie i ma pokazać szwagrowi a on ma to rozrysować i będziemy zamawiać płyty. potem zaczniemy szukać sprzętu agd. prawdopodobnie naszym pierwszym zakupem będzie zlew od czegoś trzeba zacząć namówiłam tż by zamiast szafek na dole zrobić szuflady, na razie nie protestuje
pokazałabym wam jak to wygląda ale nie da się zrobić fotki musicie poczekać aż zrobimy zastanawiamy się nad kolorami... muszę poszukać inspiracji na necie...

przed momentem był znajomy by zaprosić nas na wesele... ja go nie liczyłam do nas ale widzę, ze też go zaprosić musimy także doszło mi kolejne wesele...

no i się pochwalę tż ze swoją drużyną zdobył drugie miejsce w turnieju kosza przyjechał ledwo żywy do mnie ale szczęśliwy jak dziecko

Stary 2010-05-16, 13:07   #355
aania_20
Zakorzenienie

Brawo! a w czym oni grają jeśli mogę spytać? pochwal się

Stary 2010-05-16, 13:10   #356
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
Martyś, bardzo fajne mieszkanko
ania87,przypomniałaś mi że dostałam polecenie zaprojektować sobie meble do kuchni I będziemy zamawiać na wymiar, bo kupić będzie ciężko, trochę nietypowe ustawienie...

Jak tam u Was dziewczyny? TŻa odwiozłam, pojechał rano na poligon, a ja siedzę w domu i patrze tylko jak deszcz leje... rzeka koło mnie już wylała mam nadzieję że będzie wreszcie koniec tego deszczu...
tż właśnie pojechał na zajęcia do szkoły... a ja siedzę sama... leje u nas non stop i tak wieje
u nas też na wymiar bo kuchnia będzie mała i trzeba wykorzystać każdy fragment... ale będzie własna

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Brawo! a w czym oni grają jeśli mogę spytać? pochwal się
to jest amatorskie zgrupowanie dwa razy w tygodniu kilku zapaleńców spotyka się na hali i gra w kosza znaleźli sobie jakiś turniej na necie i pojechali na niego... pominę fakt że w jedną stronę jechali 250km... ale oni już tak mają

Stary 2010-05-16, 13:46   #357
martyś1984
Rozeznanie

Cytat:
ja sobie na tym programie z ikei mniej więcej zaplanowałam kuchnię. tż to dziś zgrał do siebie i ma pokazać szwagrowi a on ma to rozrysować i będziemy zamawiać płyty. potem zaczniemy szukać sprzętu agd. prawdopodobnie naszym pierwszym zakupem będzie zlew od czegoś trzeba zacząć namówiłam tż by zamiast szafek na dole zrobić szuflady, na razie nie protestuje
pokazałabym wam jak to wygląda ale nie da się zrobić fotki musicie poczekać aż zrobimy zastanawiamy się nad kolorami... muszę poszukać inspiracji na necie...

przed momentem był znajomy by zaprosić nas na wesele... ja go nie liczyłam do nas ale widzę, ze też go zaprosić musimy także doszło mi kolejne wesele...

no i się pochwalę tż ze swoją drużyną zdobył drugie miejsce w turnieju kosza przyjechał ledwo żywy do mnie ale szczęśliwy jak dziecko
Już pierwszy zakup mam armatura kraków 6 części a później zlew i płyta gazowa z piekarnikiem do zabudowy moieszkanko będzie coś w stylu mleczna czekolada i biała czekolada (farby z Dulux bierzemy)

Stary 2010-05-16, 19:17   #358
libelle
Zadomowienie

Hej Kobietki!!!

Sorka, że mnie tak długo nie było, ale miałam weekendowo rodziców i nie miałam czasu nawet neta otworzyć. Pojechali dziś z samego rana więc dopiero co się organizujemy i przede wszystkim lenimy

Cytat:

Dziękuję w parku nie byliśmy, a na wspólną wyprawę bardzo chętnie się piszę!
Ania super mam nadzieję, że jakoś w 2 weekend czerwca uda mi się wreszcie dojechać do Kraka bo wcześniej nie ma szans i wtedy wybierzemy się wspólnie do parku

Cytat:
Napisane przez misty82 Pokaż wiadomość
hejka

Libelle - piękne masz te truskawy

Misty piękne, ale niestety jak dalej pogoda będzie tak niesłoneczna, to będą bardzo niedobre Wczoraj jedliśmy z TŻtem pierwsze poziomki, bo były juz 4 dojrzałe. Wyglądały pięknie, ale niestety były kwaśne jak by cytrynę jadł

Cytat:
i jak, zadowolona jesteś? Moja znajoma chciałaby iść na protetykę, ale wszyscy jej odradzają i się teraz waha... Ja uważam, że praca najgorsza nie jest, szczególnie jak ktoś to lubi ale ciekawa jestem Twojego zdania.
A truskaweczki całkiem ładne
lovebird praca jak dla mnie bardzo fajna. Wymagane są zdolności manualne i spora cierpliwość a przede wszystkim osoba, która wybiera ten zawód musi lubić tzw dłubaninę Nie wiem czemu odradzają ten zawód Twojej koleżance
Jedyny "-" tego zawodu to może to, że protetyków jest jak "psów" przynajmniej w moim regionie, ale to jest spowodowane tym, że prze X lat mieliśmy w naszym regionie szkołę, która rok w rok wypuszczała na rynek około 30 nowych protetyków. Na rynku jest się bardzo ciężko wybić tym bardziej, że koło 2000r zostały zlikwidowane wszystkie państwowe pracownie protetyczne i każdy musiał sobie radzić sam. Nieliczni znaleźli prace w prywatnych pracowniach, ale były to głównie osoby starsze, które miały znajomości. Młodzi, niestety albo musieli zmienić zawód albo miasto... Mnie się udało zahaczyć do starej przychodni, którą przejął mój zburaczały dyrektor z którym nie chcieli starsi pracować, bo płacił marne grosze a i warunki pracy są nieciekawe. Teraz mam już swoją pracownię i nie jest źle

Martyś projekt fajniutki i taki przytulny

Jeśli chodzi o nasz weekend to jest tak pewnie jak wszędzie DESZCZOWY I ZIMNY Od rana nie ruszamy się z domku, bo i po co Wczoraj mieliśmy chwilkę w miarę znośnej pogody czytaj nie padało, ale nie było ciepło.
Teraz zabrałam się za sortowanie i pranie ciuszków dla dzidzi które podostawałam. Po remoncie łazienki muszę prać nawet te nowiutkie bo wszystko nawet na półkach się zakurzyło Tż uczy się angola
Zresztą co tu robić w taki brzydki dzień

Jednym słowem dziewczyny
CUDNĄ JESIEŃ MAMY TEJ WIOSNY
Stary 2010-05-17, 07:55   #359
Karola82
Rozeznanie

U mnie masakra pogodowa... Jak zaczęło lać w sobotę wieczór to nie może przestać, a w dodatku w nocy była straszne wietrzystko i pozrywało mi z balkonu osłone przy barierce :/ A jak tż wywalił (sprzątał jak mnie nie było w dom ) naszą choinkę świąteczną na balkon w styczniu, tak jest tam do tej pory bo się nie możemy zebrać żeby ją do teściów wywieźć (czyt. u nas brak miejsca) to ciekawe jak ona się ma teraz na tym balkonie przynajmniej ją umyło

Razem z tż Ani, również mój na poligonie - strasznie mi ich żal. Oby u nich tak nie padało
Stary 2010-05-17, 08:08   #360
aania_20
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny! Mogę pozdrowienia z wyspy przesyłać....wszystkie drogi dojazdowe mam zalane, więc praktycznie wyjazd odcięty..mam nadzieję że szybko jednak woda opadnie i mam nadzieję że wy nie macie takich atrakcji.....
Na szczęście nie dzieje się nic gorszego, ale na uczelnię mimo szczerych chęci nie dotrę....
a pokażę Wam mniej więcej jak to u mnie wygląda...
Na pierwszym zdjęciu - normalnie rzeka płynie daleko za tymi drzewami..

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2010-05-17 o 08:19 Powód: dodane zdjęcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości