|
|
#301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Jeśli nadal nie rozumiesz, to nic na to nie poradzę. Jaśniej się po prostu nie da. P.S. Fajnie by było gdybyś pisała w swoim imieniu, a nie wszystkich Forumowiczek. Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-05-05 o 10:34 |
|
|
|
|
#302 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Misty82 chętnie bym się z Tobą napiła tego co ci zostało z urodzin ale teraz jestem na całkowitej abstynencji i jedyne co to mogę sobie pomarzyć ewentualnie powąchać ![]() Pogoda fakt zrobiła nam wszystkim niezłego psikusa. Ale z tego co się dowiedziałam tu u mnie i tak było gorzej bo ponoć zdrowo lało i nawet burze były ... Misty jak my planowaliśmy ślub to mieliśmy na zaproszeniach napisać żeby zamiast kwiatów kupiono nam książki ![]() Cytat:
Karola coś ciężko u Ciebie z tymi zdjęciami ja się jeszcze nie doczekałam zdjęć kierowniczki ![]() Cytat:
Jak dla mnie to zrozumiałe, że co kraj to obyczaj a co ksiądz to nowa teoria na życie
Nie stresować się dziewczyny |
|||
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
klarnetos skoro już się czepiasz kto do kogo odpisywał, to Ania odpowiadała mi
![]() Mamy dziś piękną pogodę na pomorzu a ja migam się, od pielenia ogrodu przed firmą, bo moją szefową napadlo coś ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-05 o 12:57 |
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
Tak się składa, że ja zacytowałam fragment wypowiedzi Ani, a nie Twój i nigdzie się Twojej wypowiedzi nie czepiałam - to Ty naskoczyłaś na mnie za to, że śmiałam w ogóle coś napisać. Jeszcze raz powtarzam - pisałam na poruszony temat, takie moje prawo, ale ani ja ani nikt inny nie zmusza Cię do czytania moich wypowiedzi - możesz je pomijać, ale pozwól innym wymieniać się swoją wiedzą i doświadczeniami - nawet jeśli uważasz, że jesteś wszechwiedząca i nieomylna, to jednak inni mają prawo do korzystania z informacji z różnych źródeł, nie tylko z Twojego podwórka.
|
|
|
|
#305 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chilanes do jasnej Anielki oddawaj ładną pogodę !!! U mnie zimno takie że zastanawiam się kiedy znowu śnieg będzie padał tyle z tego dobrego, że chociaż w łóżku było ciepło ![]() Cytat:
Nie denerwuj się, jasne że każdy ma prawo wypowiedzieć się i przedstawić swoje doświadczenia
A Chilanes czasem tak coś powie, że ludzie się wkurzają, ale nie bierz tego do siebie. Zaraz pewnie i mnie się oberwie |
||
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mokłam w weekend to mi się należy, mimo, że siedzę w robocie, tyłem do okna :PGdzie ten park miniatur jest? Trzeba by się wybrać
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam zauważyć, że ja też mokłam cały weekend i co ???
i dalej dooopa , dalej pada, dalej zimno Park miniatur jest w Kowarach na terenie dawnej fabryki dywanów. Warto się wybrać, bo miniaturki są świetnie zrobione, do tego przewodnicy ciekawie opowiadają a po takiej wizycie już mamy kilka opcji na zwiedzanie w prawdziwych wymiarach ![]() http://www.park-miniatur.com/pl/ |
|
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale do lekarza też go ciężko zaciągnąć... No nic, tacy są już faceci ![]() A u mnie dzisiaj cieplutko, słonko nieźle grzało, ale zimny wiatr był, więc się tego tak nie czuło, ale pogoda się widocznie poprawia
|
||
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobiety
teraz mam dopiero czas do Was coś napisać Ja weekend majowy spędziłam na weselu więc wytańczyłam się, ze prawie mi nogi odpadły tak mnie bolały młody do mnie po weselu powiedział, zę tak w połowie mszy jak stres opadł to zaczął słuchać i mysli tak: to ja temu organiście zapłaciłem a on mi z kasety puszcza nagrania!!!??? ![]() ![]() stwierd zam jedno ślub to mega stres![]() co do wojskowego leczenia to tż parę lat temu miał wyjazd na narty z jednostki(taki poligon ). no i już pierwszego dnia miał wypadek na tych nartach... zawieżli go do lekarza a lekarz wojskowy kazał mu rozchodzić nogę, że podobno samo przejdzie... że byli na wyjeżdzie i wracali za tydzień to tż siedział tak z tą nogą tydzień w górach... po powrocie nic mu ta noga nie przeszła i poszedł do siebie do lekarza bo już ledwo chodził takie jest leczenie w wojsku![]() a dziś teściowa załatwiła mi dekoratorkę sali sama do mnie zadzwoniła czy ma rezerwować termin bo była się zapytać i mieli wolny termin itd. zachwyciła się zdjęciami i wypytała się o wszystko co tylko się dało powiem wam, że moją teściową jak się gdzieś wyśle to ziemie poruszy ale załatwi co do papierów i księdza mój mi kazał zadzwonić 3 miesiące przed ślubem i się umówić na spisanie protokołu i dostarczenie papierów.
|
#311 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do kawy to ja się już uzalezniam na 2 przyszłe miesiące, czyli na sesję ![]() a Ty libelle pijesz kawę? ![]() Cytat:
![]() ![]() i tak- faceci to takie duże dzieci ![]() dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
a ostatnio siostra tż (która ma ślub za miesiąc), powiedziała, że już nie chcą wesela bo stres i tyle przygotowań i chyba już sami mają wątpliwości co do niektórych rzeczy ![]() tż na szkole mówił, że jak ich brali do dentysty na kontrolę to każdy żołnierz stamtąd uciekł ![]() a co do poligonów to czy któryś z waszych tż był na poligonie nad j.śniardwy w Orzyszu??
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-05-05 o 19:35 |
|||
|
|
|
#312 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mogę! Następna buchnęła słonko!! U mnie szaro, buro i ponuro a na termometrze cały dzień mam max 9 stopni! Cytat:
Pidzi mogę pić 1 filiżankę kawy, ale to co ja piję to raczej mleko z kawą
Jest tak rozcieńczone, że wygląda jak kakao ![]() Przez Orzysz przejeżdżałam kiedyś jak jechałam do Aiiry, jeziorko ogromniaste i śliczne, ale na poligonie nie byłam ![]() |
||
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() wpadam na chwile bo spać trzeba ![]() Spokojnie, bez nerwów Chilanes jest nerwus nie od dzis ale chyba w tym jej urok ale i klarntetos jak każdy ma prawo do własnego zdania i wypowiedzi Co do pogody to u mnie włąsnie leje jak z cebra,a cały dzien nie było lepiej Chilanes nie bądz zachłanna,posłuchaj Libelle i choć kilka promyków na jutro podeślijwkoncu kupiłam bolerko ![]() a co do chorych TZ to mojego do lekarza rózniez cieżko oj ciężko wysłac, a potem sparawa jasna całodobowa domowa opieka
|
#315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#316 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Eh... no tak, porażka z tym zdjęciem ![]() A co do alkoholu to wąchać też Ci nie wolno Cytat:
A może to już po lecie i idzie jesień?![]() Cytat:
bardzo ładnyCytat:
|
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Karola przejeżdżałam z półtorej roku temu koło tego parku miniatur z koleżankami jak jechałyśmy do Andrychowa i wyglądał super, a obok budowało się coś co przypomniało park z dinozaurami
Chcemy się tam wybrać kiedyś z TŻ-tem. Ale teraz nic nie możemy zaplanować, może jak ta jesień odpuści to pomyślimy ![]() ![]() Ja dziś dopiero teraz jadłam śniadanie pracy mi się nazbierało i do 11.05 mam po prostu zawalenie. Zaraz znikam w pracowni i nie wiem kiedy się z niej wynurzę....Jeśli chodzi o pogodę to u mnie w nocy było chyba oberwanie chmury, bo tak strasznie lało, że w pierwszej chwili myślałam, że pociąg przejeżdża pod domem Teraz jest ciut lepiej co nie znaczy, że przestało padać.Jednym słowem jedno wielkie BUUUUUUUU |
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
hej haj hello
Karola - jak to sie mówi - wróciłam na stare "śmieci" dobrze mi tu z Wami i juz zaczełam tęsknić a troche wizazowego odwyku też mi sie przydało![]() Chillanes - a co takiego o Tobie napisałam? aa u mnie w markecie promocja na słonce sie skonczyła,musieli przezucic resztki na pomorze skoro u Ciebie świeci ![]() Wkoncu mam pełną wyprawke na wesele,dzis dokupiłam buty i jutro rano jade do "ex domku" a w sobote tancuje szkoda tylko,ze bez TZ ale trudno sie mówi
|
#320 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.dinozatorland.pl/index.php to linki do parku miniatur i do dinozatorlandu z moich znajomych na nk wszystkie dzieci mają zdjęcia w paszczy dinozaura w wakacje zastanawiałam się gdzie coś takiego otworzyli, ze wszyscy tam jeżdżą podobno jest tam bardzo fajnieCytat:
|
|
#321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki kochana za linki
Teraz niech się tylko zrobi ciepło to wybywam tam z TŻ-tem dopiero co wylazłam z pracowni i muszę przyznać, że się urobiłam sporo a to dopiero początek tego co mam zrobić do 11.05. ![]() spadam do spanka bo już ledwo na oczy patrzę... Buziole kobiety i kolorowych |
|
|
|
|
#322 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i widze, że pijesz kawę taką jak i ja więcej mleka niż kawy, ponadto ja słodzę 3 łyżeczki ![]() co do poligonu no to zobaczymy, ja nigdy nie byłam na mazurach ![]() Cytat:
) , wypił fervex i kyc pod kocyk i tak spał 3 godziny ![]() no więc nic się nie zmieniło ![]() Cytat:
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam po weekendzie? Wypoczęte?
Ja spędziłam fantastyczny weekend z moim TŻem, teraz pora wracać do nauki, ale tylko trzy dni - potem czeka nas długi weekend - ja mam już od czwartku wolne, a TŻ jakoś w czwartek wieczorem wyjdzie z jednostki, więc piątek cały dla nas ![]() pidzi, a Tobie jak nauka idzie? Przygotowana na jutro?
|
|
|
|
#324 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie taką piję kawę a raczej jak to tż twierdzi mleko z kawą tylko ja słodzę małą łyżeczkę cukru. W'ogóle słodzę tylko kawę, herbatę lubię gorzką no ewentualnie w zimie z miodem i cytryną ![]() A widzę Twój TŻ bardzo chorutki ![]() Cytat:
Mój a raczej nasz weekend należał do bardzo pracowitych
Całą sobotę i niedzielę spędziłam w pracowni. Tż gotował obiadek, skosił trawę (udało mu się w sobotę, bo chwilę nie padało ) Teraz padamy oboje na mordki, ale chciałam jeszcze do Was zajrzeć na momencik.Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki wszystkim |
||
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
libelle, ja uwielbiam herbatę z miodem i cytryną, szczególnie zimą, jak za oknem zimno, a w domku tak cieplutko i milutko, z herbatką i najchętniej z kimś jeszcze u boku
![]() A co tak właściwie robisz, jeśli mogę wiedzieć? Widziałam, że do 11 maja musisz skończyć, więc dużo Ci nie zostało i niedługo będziesz już wolna, hm? Dwa dni jeszcze popracujesz i sobie odpoczniesz ![]() Swoją drogą mojego TŻa ciężko zagonić do gotowania... W ten weekend ciężko mu było nawet odgrzać gotową pizzę :P ale ja już na tego lenia coś poradzę ![]() Również życzę wszystkim Wam dobrej nocy i udanego tygodnia ;] |
|
|
|
#326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z naszych obserwacji i ćwiczeń wyszło, ze nie mamy prawie nic ze sobą wspólnego ale wiemy doskonale jaki mamy plan na życie(kto czym się będzie zajmował, jak często odwiedzać teściów itd.) a wczoraj ksiądz opowiadał o tym, ze dzisiejsi faceci są nie męscy i nie umieją żyć(maminsynki) przez co nie zapewniają bezpieczeństwa kobiecie a ta nie potrafi całkowicie mu zaufać a to jest potrzebne by kobieta mogła się spełnić w sferze seksualnej w związku z tym ksiądz opowiadał, ze robią obozy przetrwania dla facetów, żeby czegoś się nauczyli. a mnie duma rosła w sercu, ze tż nie należy do tej grupy(jak by nie było żołnierz i jakoś sobie radzi na poligonach, misji itd.) dużo fajnych rzeczy było omówionych i w taki sposób, ze nikt niczego nikomu nie narzucał. ciągle powtarzali, ze to do nas należy wybór. także pomimo spędzenia całego weekendu na naukach nie żałujemy bo wiele się o sobie dowiedzieliśmymamy problem z obrączką tż bo miał wybitego palca parę miesięcy temu i teraz ma zgrubienie na kostce i obrączka musi być szeroka by przez nią przeszła a potem lata na palcu... ![]() zamówiliśmy ostatecznie dekorację sali, na fotce moja sala. zamówiliśmy też dekorację kościoła i pogadałam z kwiaciarką na temat bukietu ślubnego. pytałam ile ok kosztuje bukiet ze storczyków?? kobieta mówi, ze tak ok 200 zł. zależy jaki i ile w danym okresie kosztują storczyki. a moja teściowa szeptem do mnie mówi: co się przejmujesz ile kosztuje to i tak młody płaci za kwiaty! pani w kwiaciarni prawie się popłakała ze śmiechu ja też
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, i co teraz zrobicie z tymi obrączkami? Nie wygląda to zbyt ciekawie...
![]() Mam nadzieję, że ja też trafię na takie nauki, że nie będę tam szła, żeby tylko swoje odbębnić i nie będę żałowała, że tam poszłam... Całkiem dobrze Twoje brzmią ![]() A sala przepiękna Jak tak wszystkie tutaj rozmawiacie o tych przygotowaniach ślubnych, to aż się miło robi, też bym chciała
|
|
|
|
#328 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to i ja leżałam z nim większość czasu, a jak tylko zasypiał to do nauki. generalnie codziennie staram się pisać trochę mojej pracy licencjackiej, jakoś mi idzie, chociaż wolno, ale tak to jest jak się pisze w języku obcym ![]() i widze, że na stałe u nas się zatrzymałaś, a to super ![]() Cytat:
na dodatek nie lubi jak nawet czuć ode mnie kawę ![]() no tak libelle... chory był jak nie wiem co... biedaczyna ![]() po czym jak nadarzyła się okazja pójścia na grilla to nagle mu się polepszyło Cytat:
też się uśmiałam ![]() a nauki też słyszałam że z reguły nie są lubiane, ale Twoje brzmią nieźle sala piękna...
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na szczęście już też po kursie, wyszło w sumie jakieś 7 godzin zegarowych wczoraj dzień skupienia - 2 godziny a ksiądz nam stwierdził że poradnię nam daruje, "no chyba że bardzo chcecie to idźcie" Aniu, możesz mi napisać gdzie zamawiasz kwiaty - na gg albo na priva? Ja dopiero po weekendzie, dziś się dla mnie skończył - TŻ mial wolny dzien więc ja też sobie zrobiłam Bardzo fajnie nam weekend minął, w sobotę u mnie mała imprezka, w niedzielę ten dzień skupienia a potem świetne popołudnie spędziłam z Karolą i naszymi TŻ Karola, dzięki! A dziś bardzo leniwy dzień, TZ dopiero pojechał....niestety....: (
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-05-10 o 19:26 |
|
|
|
|
#330 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zmieniła mi się koncepcja bukietu.... otóż na początku kwiaty miały być białe potem spodobały mi się zielone storczyki a jak byłam w kwiaciarni to pani mi powiedziała że do zielonych storczyków ślicznie wyglądają czerwone róże.... i powiem wam, ze już dawno znalazłam taki bukiet i strasznie mi sie podobał no ale moja koncepcja to były białe kwiaty i teraz to już sama nie wiem... ale ten z róż i storczyków chyba wygrywa co myślicie??
Edytowane przez ~ania_87 Czas edycji: 2010-05-10 o 20:27 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

I raczej wszystkie przygotowujące się wiemy jakie formalności trzeba dopełnić i jaką dokumentację księdzu donieść
dziękujemy za opis 

teraz sobie śpi obok a ja koncze co z butelki zostało
miałam na swój ślub,powiedziałąm,ze juz nigdy bo mi pazurki do dzis dzien dochodzą do siebie,a teraz znowu....zobaczymy
ale teraz jestem na całkowitej abstynencji i jedyne co to mogę sobie pomarzyć ewentualnie powąchać 
tyle z tego dobrego, że chociaż w łóżku było ciepło 

pracy mi się nazbierało i do 11.05 mam po prostu zawalenie. Zaraz znikam w pracowni i nie wiem kiedy się z niej wynurzę....