![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Jeśli nadal nie rozumiesz, to nic na to nie poradzę. Jaśniej się po prostu nie da. P.S. Fajnie by było gdybyś pisała w swoim imieniu, a nie wszystkich Forumowiczek. Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-05-05 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Misty82 chętnie bym się z Tobą napiła tego co ci zostało z urodzin ![]() ![]() Pogoda fakt zrobiła nam wszystkim niezłego psikusa. Ale z tego co się dowiedziałam tu u mnie i tak było gorzej bo ponoć zdrowo lało i nawet burze były ... Misty jak my planowaliśmy ślub to mieliśmy na zaproszeniach napisać żeby zamiast kwiatów kupiono nam książki ![]() Cytat:
Karola coś ciężko u Ciebie z tymi zdjęciami ![]() ja się jeszcze nie doczekałam zdjęć kierowniczki ![]() Cytat:
Jak dla mnie to zrozumiałe, że co kraj to obyczaj a co ksiądz to nowa teoria na życie
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
klarnetos skoro już się czepiasz kto do kogo odpisywał, to Ania odpowiadała mi
![]() Mamy dziś piękną pogodę na pomorzu ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-05 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Tak się składa, że ja zacytowałam fragment wypowiedzi Ani, a nie Twój i nigdzie się Twojej wypowiedzi nie czepiałam - to Ty naskoczyłaś na mnie za to, że śmiałam w ogóle coś napisać. Jeszcze raz powtarzam - pisałam na poruszony temat, takie moje prawo, ale ani ja ani nikt inny nie zmusza Cię do czytania moich wypowiedzi - możesz je pomijać, ale pozwól innym wymieniać się swoją wiedzą i doświadczeniami - nawet jeśli uważasz, że jesteś wszechwiedząca i nieomylna, to jednak inni mają prawo do korzystania z informacji z różnych źródeł, nie tylko z Twojego podwórka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chilanes do jasnej Anielki oddawaj ładną pogodę !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie zimno takie że zastanawiam się kiedy znowu śnieg będzie padał ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie denerwuj się, jasne że każdy ma prawo wypowiedzieć się i przedstawić swoje doświadczenia
![]() A Chilanes czasem tak coś powie, że ludzie się wkurzają, ale nie bierz tego do siebie. Zaraz pewnie i mnie się oberwie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gdzie ten park miniatur jest? Trzeba by się wybrać ![]()
![]() |
#307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam zauważyć, że ja też mokłam cały weekend i co ???
i dalej dooopa , dalej pada, dalej zimno ![]() Park miniatur jest w Kowarach na terenie dawnej fabryki dywanów. Warto się wybrać, bo miniaturki są świetnie zrobione, do tego przewodnicy ciekawie opowiadają a po takiej wizycie już mamy kilka opcji na zwiedzanie w prawdziwych wymiarach ![]() http://www.park-miniatur.com/pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie dzisiaj cieplutko, słonko nieźle grzało, ale zimny wiatr był, więc się tego tak nie czuło, ale pogoda się widocznie poprawia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Hej Kobiety
![]() teraz mam dopiero czas do Was coś napisać ![]() Ja weekend majowy spędziłam na weselu więc wytańczyłam się, ze prawie mi nogi odpadły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do wojskowego leczenia to tż parę lat temu miał wyjazd na narty z jednostki(taki poligon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś teściowa załatwiła mi dekoratorkę sali ![]() ![]() ![]() co do papierów i księdza mój mi kazał zadzwonić 3 miesiące przed ślubem i się umówić na spisanie protokołu i dostarczenie papierów.
#311 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do kawy to ja się już uzalezniam na 2 przyszłe miesiące, czyli na sesję ![]() a Ty libelle pijesz kawę? ![]() Cytat:
![]() ![]() i tak- faceci to takie duże dzieci ![]() dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
![]() a ostatnio siostra tż (która ma ślub za miesiąc), powiedziała, że już nie chcą wesela bo stres i tyle przygotowań i chyba już sami mają wątpliwości co do niektórych rzeczy ![]() tż na szkole mówił, że jak ich brali do dentysty na kontrolę to każdy żołnierz stamtąd uciekł ![]() a co do poligonów to czy któryś z waszych tż był na poligonie nad j.śniardwy w Orzyszu??
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-05-05 o 18:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#312 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mogę! Następna buchnęła słonko!! U mnie szaro, buro i ponuro a na termometrze cały dzień mam max 9 stopni! Cytat:
Pidzi mogę pić 1 filiżankę kawy, ale to co ja piję to raczej mleko z kawą
![]() ![]() Przez Orzysz przejeżdżałam kiedyś jak jechałam do Aiiry, jeziorko ogromniaste i śliczne, ale na poligonie nie byłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() wpadam na chwile bo spać trzeba ![]() Spokojnie, bez nerwów ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pogody to u mnie włąsnie leje jak z cebra,a cały dzien nie było lepiej ![]() ![]() wkoncu kupiłam bolerko ![]() ![]() ![]() a co do chorych TZ to mojego do lekarza rózniez cieżko oj ciężko wysłac, a potem sparawa jasna całodobowa domowa opieka ![]()
#315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Eh... no tak, porażka z tym zdjęciem ![]() A co do alkoholu to wąchać też Ci nie wolno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Karola przejeżdżałam z półtorej roku temu koło tego parku miniatur z koleżankami jak jechałyśmy do Andrychowa i wyglądał super, a obok budowało się coś co przypomniało park z dinozaurami
![]() ![]() ![]() Ja dziś dopiero teraz jadłam śniadanie ![]() Jeśli chodzi o pogodę to u mnie w nocy było chyba oberwanie chmury, bo tak strasznie lało, że w pierwszej chwili myślałam, że pociąg przejeżdża pod domem ![]() Jednym słowem jedno wielkie BUUUUUUUU |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
hej haj hello
![]() Karola - jak to sie mówi - wróciłam na stare "śmieci" dobrze mi tu z Wami i juz zaczełam tęsknić ![]() ![]() Chillanes - a co takiego o Tobie napisałam? aa u mnie w markecie promocja na słonce sie skonczyła,musieli przezucic resztki na pomorze skoro u Ciebie świeci ![]() Wkoncu mam pełną wyprawke na wesele,dzis dokupiłam buty i jutro rano jade do "ex domku" a w sobote tancuje ![]() ![]()
![]() |
#320 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.dinozatorland.pl/index.php to linki do parku miniatur i do dinozatorlandu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki kochana za linki
![]() ![]() Teraz niech się tylko zrobi ciepło to wybywam tam z TŻ-tem ![]() dopiero co wylazłam z pracowni i muszę przyznać, że się urobiłam sporo a to dopiero początek tego co mam zrobić do 11.05. ![]() spadam do spanka bo już ledwo na oczy patrzę... Buziole kobiety i kolorowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do poligonu no to zobaczymy, ja nigdy nie byłam na mazurach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
I jak tam po weekendzie? Wypoczęte?
Ja spędziłam fantastyczny weekend z moim TŻem, teraz pora wracać do nauki, ale tylko trzy dni - potem czeka nas długi weekend - ja mam już od czwartku wolne, a TŻ jakoś w czwartek wieczorem wyjdzie z jednostki, więc piątek cały dla nas ![]() pidzi, a Tobie jak nauka idzie? Przygotowana na jutro? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie taką piję kawę a raczej jak to tż twierdzi mleko z kawą tylko ja słodzę małą łyżeczkę cukru. W'ogóle słodzę tylko kawę, herbatę lubię gorzką no ewentualnie w zimie z miodem i cytryną ![]() A widzę Twój TŻ bardzo chorutki ![]() ![]() Cytat:
Mój a raczej nasz weekend należał do bardzo pracowitych
![]() Całą sobotę i niedzielę spędziłam w pracowni. Tż gotował obiadek, skosił trawę (udało mu się w sobotę, bo chwilę nie padało ![]() Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
libelle, ja uwielbiam herbatę z miodem i cytryną, szczególnie zimą, jak za oknem zimno, a w domku tak cieplutko i milutko, z herbatką i najchętniej z kimś jeszcze u boku
![]() A co tak właściwie robisz, jeśli mogę wiedzieć? Widziałam, że do 11 maja musisz skończyć, więc dużo Ci nie zostało i niedługo będziesz już wolna, hm? Dwa dni jeszcze popracujesz i sobie odpoczniesz ![]() Swoją drogą mojego TŻa ciężko zagonić do gotowania... W ten weekend ciężko mu było nawet odgrzać gotową pizzę :P ale ja już na tego lenia coś poradzę ![]() Również życzę wszystkim Wam dobrej nocy i udanego tygodnia ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamy problem z obrączką tż bo miał wybitego palca parę miesięcy temu i teraz ma zgrubienie na kostce i obrączka musi być szeroka by przez nią przeszła a potem lata na palcu... ![]() ![]() zamówiliśmy ostatecznie dekorację sali, na fotce moja sala. zamówiliśmy też dekorację kościoła i pogadałam z kwiaciarką na temat bukietu ślubnego. pytałam ile ok kosztuje bukiet ze storczyków?? kobieta mówi, ze tak ok 200 zł. zależy jaki i ile w danym okresie kosztują storczyki. a moja teściowa szeptem do mnie mówi: co się przejmujesz ile kosztuje to i tak młody płaci za kwiaty! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ania, i co teraz zrobicie z tymi obrączkami? Nie wygląda to zbyt ciekawie...
![]() Mam nadzieję, że ja też trafię na takie nauki, że nie będę tam szła, żeby tylko swoje odbębnić i nie będę żałowała, że tam poszłam... Całkiem dobrze Twoje brzmią ![]() A sala przepiękna ![]() Jak tak wszystkie tutaj rozmawiacie o tych przygotowaniach ślubnych, to aż się miło robi, też bym chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i widze, że na stałe u nas się zatrzymałaś, a to super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no tak libelle... chory był jak nie wiem co... biedaczyna ![]() po czym jak nadarzyła się okazja pójścia na grilla to nagle mu się polepszyło ![]() Cytat:
![]() ![]() a nauki też słyszałam że z reguły nie są lubiane, ale Twoje brzmią nieźle ![]() sala piękna... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aniu, możesz mi napisać gdzie zamawiasz kwiaty - na gg albo na priva? Ja dopiero po weekendzie, dziś się dla mnie skończył - TŻ mial wolny dzien więc ja też sobie zrobiłam ![]() ![]() ![]() A dziś bardzo leniwy dzień, TZ dopiero pojechał....niestety....: (
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-05-10 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zmieniła mi się koncepcja bukietu.... otóż na początku kwiaty miały być białe potem spodobały mi się zielone storczyki a jak byłam w kwiaciarni to pani mi powiedziała że do zielonych storczyków ślicznie wyglądają czerwone róże.... i powiem wam, ze już dawno znalazłam taki bukiet i strasznie mi sie podobał no ale moja koncepcja to były białe kwiaty i teraz to już sama nie wiem... ale ten z róż i storczyków chyba wygrywa co myślicie??
![]() ![]() Edytowane przez ~ania_87 Czas edycji: 2010-05-10 o 19:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.