|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Ona, cóż, Ona biegła wszystkimi myślami za nim, chciała go zatrzymać , owinąć ramionami
chce stać sie grzechem wypełniającym Twoją głowe Czy można mieć ataki czułości? Ale kurffa, ja mam lepszą wyobraźnię niż ona dekolt dzień dobry, ja tylko na chwilę. chciałam się tylko uśmiechnąć. istny_paradoks, Rilen, grise, czekoladowe szczescie
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-05-22 o 09:12 |
|
|
|
#842 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
miło mi kochane <3 * przecież w końcu się odkocham. prawda ? powiedz, że tak ! jesteś moją alfą i omegą. |
||
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam nie wiedziałam że to jest twórczość abstrakcyjnej. Znalazłam je w internecie, a wydawało mi sie że ich nie było.
Nie bijcie. ![]() ![]() _________________________ _________________________ Serce! Słyszysz ?! Skończ go kochać jasne?! Znaleźć się w twoich ramionach i zostać na zawsze...
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
.............◊◊◊♦◊◊◊
`w dole brzucha czuję swoje serce. `zadzwoń, pogadamy. `moje oczy są nadal (niebieskie), wiesz? `ty+ja= nigdy więcej.
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
I nadal czytam nasze stare wiadomości...
|
|
|
|
#846 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<3Cytat:
bez Ciebie opisowy były pusty ! <3zamknąć okna, zasłoną odgrodzić świat, myśli natrętne przeszkadzają w ciszy spać ,więc wypełnia mnie, ze wszystkich sił staram się ...
myśli natrętne przeszkadzają w ciszy spać. oczyścić pamięć jednym tchem. depresja to nic innego jak, jak bezdomność, na depresję cierpią ludzie, którzy nie mają w kim mieszkać.
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
jest coś czego nie nauczą Cię w prywatnej szkole: sztuki jak się otrząsnąć i żyć dalej. musisz się z tym urodzić. on był cichy i spokojny a ja wybuchałam wokół niego jak fajerwerki. urodziłam się z ogromną potrzebą czułości i straszliwą potrzebą jej dawania. zdajesz się być idealną równowagą między nieosiągalnością a pragnieniem, które może się ziścić. poniedziałek jest mój i twój. wódka, żeby było trochę łatwiej.
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (nie spodziewałam sie) i bez Ciebie te z by nie był ___________________
Damskie spotkania przy zadrapanym stole, zawsze kończyły się tak samo, damy potłukły o ściany wszystkie kieliszki, wypaliły wszystkie papierosy i skończyły na łzawych deklaracjach o mocy miłości, która jak sądziły nigdy im się nie przytrafiła. Ale początek był spokojny, rozmawiały półgłosem. Patrzyły na owłosionego kundla, który chlipał wodę z miski. Były opowieści o facetach - którzy je pogryzli Porównanie blizn i omawianie doświadczeń. Dopiero teraz weszły kieliszki. Nie zmieściliśmy się w kilku słowach, bo zbyt często mieliśmy je na myśli. Tak jak westchnienia i krople potu na ciele. Czuję zapach wanilii, a za oknem jest szarówka. Uśmiecham się. pan jest energetyczny, a pani optymistyczna. U nas liczyła się psychologia, fantazja i matematyka - na wspólnych randkach. zapach tapety w warsztacie, twoje włosy barwię jesienią usta delikatne - czują pożadanie. a pędzal łuska płótno , miłości .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
podziwiali ją wszyscy,a chłopaki to do niej tak ciągnęli jak muchy do miodu...
mam nie krzyczeć? jeszcze czego! patrzcie go,jak się rozpuścił! nasze życie będzie słodkie jak najslodszy lukier.
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Movement-pierwsza pochwała od Ciebie
![]() dziękuję ;* jogobella_musli-miło ![]() Subtelna-kradnij kradnij *Krople deszczu rytmicznie rozbijały się o jej znudzone ciało Obiecaj mi że już nigdy nie dasz mi powodu by płakać Jesteś kawałkiem mojego serca Miała jednak nadzieję że nadal ją kocha. Naiwna .. Bóg nie dał jej szansy na szczęście Moim marzeniem jest stąd uciec i już nigdy nie pokochać Dziwk.a ? Tak to ta Twoja 'koleżanka' ! ![]() _Fallen Angel_, Szydera, snowball Okradam
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
będę tutaj, choć możesz mnie nie widzieć.
kiedy świat napełnia się łzami. |
|
|
|
#852 |
|
BAN stały
|
Subtelna
na zdrowie a i ten "najczęściej jest po prostu nieobecnością." sobie podkradłam no uwielbiam Cię słońce też, zawsze znajdę coś ciekawego u Cibie ![]() ....
zapłakana chowa się po katach . trzymając w ręce wino, w głowie śpiew . widzisz bez Ciebie też całkiem dobrze sobie radzi . masz rację . może kiedyś byłam naiwna . może kiedyś wierzyłam w te Twoje wpychane mi do głowy kłamstwa . ale dzisiaj już jestem inna . nie wierzę nie ufam od tak . w końcu udowodniłeś, że nawet najbliżsi mogą ranić . sekret za sekretem . kłamstwo za kłamstwem . chcesz się bawić w ciuciubabkę czy w miłość . bo już się pogubiłam . melancholijna pustka ogarnia mnie . nie tęsknić tak bardzo chcę . poczuj rytm mojego serca . zrozum wreszcie, że każde jego uderzenie jest dla Ciebie . opamiętaj się i poczuj to . rozpalasz do czerwoności . nalewasz we mnie tak wiele złości . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-22 o 10:24 |
|
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetne 'Cause I just can't fight this feeling We should be lovers Nie mogę walczyć z tym uczuciem - powinniśmy być kochankami Standing in a crowded room but all I see is you Stoję w zatłoczonym pokoju, ale jedyne co widzę to Ty
|
|
#854 |
|
BAN stały
|
bajkowa, jogobella_musli, Tusilla, kontrastowa0 -
![]() Ja i Ty, w pocałunkach ciała na zawsze zatrzymani. Beznadzieja.Bum, bum. Runda druga. Serce zadaje prawy sierpowy rozsądkowi, który pada na deski. Kur.wa, znowu. Noc szkicowana westchnieniami do błękitnookiego obiektu, który uparcie dba o to, żeby je zataić.
|
|
|
|
#855 | ||
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss - że ja talent ? Błagam nie mów tak bo aż się głupio
czuje. Niestety, ale ja nie podzielam Twojego zdania. Uważam, że tworzę wybrakowane śmieci . myszka23101 - nie to że skromna tylko po prostu mam inne zdanie ![]() RozowaSkeyterka - Padam i wstawać mi się nie chce ![]() ![]() Mój opis w twoim podpisie? cóż za zaszczyt ;* Subtelna - kradnij, kradnij <3 LoveYourEyes- Ja zauważyłam, że Ciebie nie było Cytat:
Cytat:
Bywamy jak te psy, + _ZaagubiOna_ , CaMa - okradłam <3 szukające resztek miłości po śmietnikach. Czuję się jak Roszpunka czekająca na swoje wybawienie, lecz ja nie mam tak pięknych włosów, ani nadziei na to, że zjawi się ktoś tak cudowny . Tak wiem zawaliłam, tak wiem nie naprawię tego. Bezczelnie staram się wkraść w jego życie chociażby opuszkiem swojego palca, albo pilniczkiem do paznokci, byle by wiedział, że to mój pilniczek. Ostatnio gdy tak siedziałam i piłam warkę stwierdziłam, że tęsknie za Twoimi kłamstwami. Nie narzekaj, że masz źle bo znajdą się tacy co obetną Ci za to język więc trzymaj go mocno za zębami. Już nawet nie kontroluje tego, że gdy Cię widzę mówię głośne " o kur*7wa " . Leże i umieram, ale Ciebie to nie obchodzi, nie przybiegniesz. Hmm, cóż więc jeśli powiem, że leże z nim szczęśliwa zjawisz się?
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
'SŁODKI MÓJ ORZECHU , ME ŹRÓDŁO UŚMIECHU'
Idąc chodnikiem zatrzymaj się i spójrz w niebo…spojrzą wszyscy. Nie potrafię, nie umiem i nie chce zapomnieć... Będziemy płakać razem. 'bo tylko ty potrafisz jednym głupim spojrzeniem sprawić,że zapominam o wszystkich łzach i nieprzespanych nocach.' Znów będzie cudownie. Tak cudownie jak za każdym razem. 300
wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.. Edytowane przez bad_romance Czas edycji: 2010-05-22 o 10:37 |
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
CaMa. papergirl. - cudowne!
** a ten kto ma czyste serce nie boi się wiecznie tych słów. oni spadają w ogień. lecą, lecą w dół. tyle razy upadłam, a jednak wciąż wierzę! tyle lat tych, tyle ludzi, tyle chwil, tyle wartych, tyle sytuacji tak nagłych, które zatruwały sny. nadchodziły chwile zwątpienia, obracały się w proch marzenia rozchodziły się nam drogi, lecz jesteśmy z jednej krwi!
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, że ja nawet ani na jeden dzień nie przestałam o Tobie myśleć? Prowadziłam wewnętrzną wojnę serca z rozumem. Wiadomo - serce wygrało bitwę, tylko nie wiem czy wygra wojnę. Wojnę o Ciebie.
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
Człowieku! Ogarnij się. Mamy XXI wiek. Miłość w wieku 15 lat jest dla szpanu!
Już niedługo zaśpiewamy: "idę na plaże, na plaże..."
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
![]() If tomorrow never comes, I would want just one wish, to kiss your quiet mouth. Jeżeli jutra nie ma, mam tylko jedno życzenie, by pocałować Twoje łagodne usta. Of all the things I've believed in, I just want to get it over, with tears from behind my eyes. Z wszystkich rzeczy, w które wierzę, chcę zakończyć tą, która sprawia, że płaczę. Are you happy now ? Czy jesteś teraz szczęśliwy ? Do you really have everything you want ? Czy naprawdę masz wszystko czego chciałeś ? You are a habit-forming drug. Jesteś lekiem powodującym uzależnienie. BananowaBrazylijka
![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-22 o 11:08 |
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
MrsUnfabulous - zdrowia, Misiak.. & Kochanaa - czekamy na Was <3 _cornflower - miło. ![]() Einhell - niezły początek. ![]() postanowiłam pomóc przeznaczeniu. z samą sobą nie mam dziś nic wspólnego. gdyby spojrzenia mogły zabijać... ja właśnie płakałam. nie po wierzchu... czułam coś takiego, jakby z drugiej strony moich oczu łzy spływały do wewnątrz mnie. doświadczył Pan może takiego płaczu?
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
fajnie, że się przydałam.
Cytat:
dziękuję ślicznie . ***** Serce jakoś tak dziwnie mi wibrowało, za każdym razem gdy tylko dotykałeś mojej skóry. '-jakoś dziwnie wyglądasz.Chyba Cię coś bierze. - No, kur.wica' myśli natrętne przeszkadzają w ciszy spać.
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
bajkowa , Kinderka14 , ciiri , _ZaagubiOna_
Zaćpane niebieskie oczy. Bluza o zapachu papierosów i markowych perfum . Ślina o smaku zielonego Lecha . Te chwile z Tobą . Wszystko tak samo ważne .; ** Kilkanaście wypalonych papierosów, sterta chusteczek na podłodze i ta głupia nadzieja , że będzie lepiej .Nadal chcesz wiedzieć co u mnie ? Usycham i więdnę. Tęsknię ... Wznosimy się coraz wyżej by dotknąć nieba i za chwile spaść . ; ** Wyrzuciłam go za drzwi i zostałam sama w pokoju. Nie wiem, czy jest mi lepiej.
|
#864 |
|
Przyczajenie
|
Hej ;** Jestem tuu nowa tak mi sie spodobały wasze opisy że postanowiłam sama tuu wpaść i się zarejstrować ;]
Pozdrawiam;**Kochaniutkie <33 ------------------------------------------- -Wiesz co -Hm? -Kocham ciee -Ej wiesz...ja ciebie też ;** (Rozmowa z moim TŻ) Jest takie miejsce takie cudowne miejsce wiesz co to ? To twoje serce;*;* Przepraszam brak weny... |
|
|
|
#865 |
|
Przyczajenie
|
umarłam . ________________________ czujesz oddech za plecami, ręką dotyka twojej szyi, gładzi twoje plecy, usta błądzą po karku twój kochanek jest jedynie snem Żałowanie czegoś to strata czasu. Przeszłość okaleczająca Cię w teraźniejszości. Nienawidzimy tylko tych, którzy byli nam kiedyś bliscy, których nosiliśmy w sercu. uzależnienia zabijają. niektórych rzeczy nie warto próbować. "I znów pytam - co jest? - siebie przed lustrem" "Nie żałuję, bo nie umiem, nie zapominam i nie pamiętam " "ale czuję ostrzej niż przedtem, że sięgam nie dalej niż moje wyciągnięte ręce i nie wyżej niż mogą mnie unieść wspięte palce u nóg." "zegar mojego ciała zaciął się uparcie wraca do chwil już okrzepłych" "na krawędzi mijania nie ma pocałunków, na krawędzi mijania tak wyraźnie ukrywa się ból" "Boję się słów bo ranią, więc nie pytaj co czuję. "
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
uznajmy, że zakochałam się w Tobie, jak byś zareagował?
nie kocham Cie, ta miłość mi się tylko przyśniła |
|
|
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zakochałam się w tym opisie, wiesz? RozowaSkeyterka - miło mi ![]() jogobella_musli , Tusilla - moje krówki ciągutki, no! Paralogiczna - Trochę głupio wymieniać Twój nick, w każdym poście __________ I wybuchnę ci kiedyś prosto w twarz niepohamowanym śmiechem słysząc Twoje zakłamane 'kocham'. wyłączyć na chwilę serce, aby choć raz pokierować się rozumem. Ja tak naprawdę jestem w środku dzieckiem, ciągle niedorosła.
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
czas wyjść z granic własnego szaleństwa, kontrolować racjonalnie irracjonalne problemy. myślałam i wciąż myślę, że jestem silna. właściwie, to sobie to wmawiam. udaje, że w to wierzę.
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dziękuję
przesadzasz, kochana ale dziekuję, jesteś niesamowitaa cieszę się ![]() cos już mi sie obiło o uszy dzięki, złotko, cieszę sie, ze mogłam sie przydać.sie kłaniam. dziękuję, dziekuję _ w takie dni jak ten, sama jestem słońcem w swoim układzie planetarnym. jedno żebro, drugie żebro- serca brak- trzecie żebro, czwarte żebro- kamień sam. it's me, im a freak. would you be my mind? i jeżeli już upadasz, to chociaż nie padaj na mnie. rozejrzyj się- czy czujesz mnie? jak możesz mówić, że nie?! boję sie tego, czego ode mnie chcesz. a te noce, co jak paciorki w różańcu uciekaja mi pod palcami... więc... wzięłam te ręce czyjeś, i miałam ręce czyjeś, i moje nie były niczyje. pełne w garści mam nagich ciał słów i muszę tulić do piersi to, co do mnie nie należy, bo co innego miałabym tulić? but now i'm not an artist, i'm a fucking work of art tick-tak-tu-jestem-znów
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
jogobella_musli - < 3
Tusilla - uwierz , że to bez Ciebie nie byłoby tu tak samo < 3 dziękuje za pamięć słoneczka <3 wierząc w siebie ogarniesz wszystko !
przyjdzie i taki czas kiedy wszystko obróci się przeciwko Tobie . nigdy nie sądziłam że znienawidzę kogoś tak bardzo .
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

<3

a i ten "najczęściej jest po prostu nieobecnością." sobie podkradłam 
. 

klask i: