|
|
#811 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
....
garść marzeń w ręce . kilka niespełnionych snów w umyśle . i myśli, że podbije jego serce ... niby kolorowo w moim życiu, niby więcej kolorów niż tęcza ich ma . niby pozorów brak . niby ... ogarnij mnie . tak po prostu wylecz mnie z siebie . mam dość życie w naiwnym wierzeniu w Twoje kłamstwa . dość . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-21 o 21:09 |
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
These wounds, they will not heal. [te rany, one nigdy się nie zagoją] Odnaleźliśmy się wśród tysiąca zagubionych serc. : * myCh, bajkowa, Paralogiczna, ruda wiewióra, Primadonna, NieidealnaJa, TwojaKokaina, CaMa ! ! !
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
![]() ___ źle jest wtedy gdy ktoś nie umie balansować i linka się urywa.
wyraźnie powiedziałam Ci - odejdź lub odchodzę. w liczbie grzechów głównych brak jeszcze głupoty.
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
przytulona do marmurowych pragnień , uderzam w struny
lecz one bledną w swoim rytmie. uciekam razem z miłością , cała ubrana w zapach który zostawiłeś zamykając drzwi ... mogłabym poczekać w samotności tylko nie wiem czy potrafię pozbierać zawstydzone uśmiechy i maszerować dalej w podartych trampkach. Spędziłam masę czasu na interakcjach z mężczyznami i wiem jacy są. Serio, czasem przeklinam tą wiedzę. Czasem chciałabym połknąć niebieską pastylkę i już nigdy nie wchodzić do króliczej nory, bo stąd naprawdę nie ma wyjścia. Nie chciałabym wpaść w popłoch i znaleźć się w punkcie kulminacyjnym męskiego serca, to tak jakbym miała zmierzyć się sam na sam z Hitlerowcami. Zawsze chciałam im ufać, tym dwunogim dupkom, chciałam dobrze. Przysięgam! Karmiłam, dbałam o nich, dogadzałam… a oni ciągle w swojej hibernacji tłumaczyli mi że i tak odejdą. Nie chciałam wierzyć w te rzeczy... jak teraz mogłabym wyjść za mąż? Jak w ogóle mogłabym być tym klocem, który płaci za wszystko, spokojnie idzie przez życie, nie martwiąc się o nic, bo po prostu ufa swojemu mężczyźnie? Patrz! Czy zostawiłabyś psa sam na sam ze stekiem? Nie możesz nienawidzić psa za to że robi to co w jego naturze. Ale możesz ufać psu, że będzie psem. Niektóre kobiety nie są lojalne... ale nigdy nie zaufam mężczyźnie. Niektóre kobiety są złymi posłami ale nie mogłabym nigdy popierać w tej branży mężczyznę. Rzadko można oczekiwać w odniesieniu do faceta, że jego własne postanowienia i obietnice będą ważniejsze od emocji które my, kobiety czujemy w danej chwili.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
125 numerów na gadu , ale Twój najważniejszy .
Nadmiar kawy, stresu i myśli o Tobie... Piernik w kształcie jego serca .. masz wypisane na twarzy `dosyć` Przepraszam, ale mam hardcorowy rozp.ierdol w mojej psychice. a pojedyncze literki w mojej głowie, wciąż układają się w słowo "Kocham Cię"
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś patrzyłeś na mnie oczami
słodkiego szczeniaczka a dziś widzę tylko spojrzenie psa zabójcy. Moje serce nie będzie jedną z Twoich bezużytecznych i zapomnianych zabawek! -Jesteś wyjątkowa bo jako jedyna nie dałaś się wykorzystać. -Że co? na tym polega Twoja miłość? Sorry, ale ja po prostu nie jestem z%z!r^ ! Pamiętasz jeszcze jak szeptałam Ci "dobranoc" na majzie ?
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
To tak, ponieważ przegapiłam 100 wpis, i to jets mój 107 , to ...
Teraz świetujemy 100 ! XDDDD To oczywiście, standardowo, wymieniam moje naj..! Nie które są aroganckie, a właściwie jedna, ale talent ma, i o tym nie zapominam ! Więc, moje słonka w pochmurny dzień, moje chmurki w gorąc, moje pierniczki, brokułki itd : Mrs Unfabulous , CaMa, cobainowa, Rilen, Missi_16, RozowaSkeyterka, Primadonna, _FallenAngel_, myCh , _ZagubiOna, Istotka z Bajki, czekoladowe szczescie, hotiie, _mandarynka, martus9191, kamisha, TajemniczaPanna, klada, Paralogiczna, BananowaDelma, Extremalna, keeendy, agrr, kreskowa, otojest, z innej bajki, TwojaKokaina, Kochanaa, chcialam byc, grise, chocholat , xxgroszekxx, dreams_x33, Kinderka13,Guziki xD, patrysiowa_einhell, ruda wiewiora, bajkowa, minimum4znaki Z błędy przpraszam, i pewnie kogoś pominełam !XDD ![]() Wiesz jak trudno jets odmrozić zamrożone truskawki ? A wiesz jak trudno jets zapomnieć o złamanym sercu ? Przez całą noc o tym myślałałem, przez cały dzień nie mogłem się skupić... jadąc motorem... - Tak, też o mnie myslałeś, i .. kochasz mnie ? - yy, nie, wjechałem w drzewo, Wisisz mi 200 zł za lusterka. Chciała byn wyjśc na wieże Eifla, wziąść ze sobą mikrofon, i batona. Mikrofonem ogłosić, ze jestes idiotą, a batonem rzucić Cię, bo wiem jak bardzo je lubiłeś ! Myślisz , ze jak podejdziesz do mnie w szkole , i zapytasz ,,co tam '' ? To juz będziemy kochającą się parą, z domkiem nad morzem, i 2 słodkich dzieci ? ..I zyli długo i szcześliwie, mieli zawsze dla siebie czas, i kochali sie nie samowicie. - EJ, to nie ta bajka, pomyliłaś końce, powinno być ,,Oni się rozeszli, a On wraz z inną żyli długo i szczęśliwie...... '' Brak wenyy! ; /// Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-05-21 o 21:52 |
|
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
wracam po niezauważonej nieobecności. .
![]() ...................°°°♥°°° `nawet ptaki ćwierkają Twoje imię. . `wątpię żeby przyszła. raczej popatrzy. i pójdzie dalej. wredna miłość! `Heroiną jesteś. `lubię twój zapach i obietnice, obojętne takie. `uregulowany tryb umierania. co noc. `na dobre, na niedobre i na litość boską. `przepraszam Pana, czy poczęstuje mnie Pan sobą? `przyprawiasz mnie o bezsenność.
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Pada deszcz... I na deszczu moknę ja... Krucha istota z poobijaną duszą...
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję robaczki, Wy też jesteście cudowne.
___ Powstał tylko jeden świat więc się męcz i patrz na mnie żeby tak przestać oddychać na chwil kilka by sprawdzić czy bez Ciebie życie jest nie będzie nic bardziej trwałego od naszych rozstań Jestem sama jesteś sam jesteśmy sami, jesteśmy Ukołysaną ciszę snem obarczę sama pójdę szukać wyjścia stąd będziesz zawsze światem nawet w gruzach, będziesz nim Prowokujesz do nieprzyjemnych słów do niekochania ... gdy ta miłość okaże się brednią; będę tam i potrzymam Twoją dumę byś spokojnie płakał . Obejmij mnie i mów że warto było zniszczyć komuś świat w zamian za nas
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
jogobella_musli
always be yourself Romans z optymizmem.
Sarkastyczne super. Mijał ją obojętnie, drażniąc jej ciało żałosnym spojrzeniem. Mała bezradna dziewczynka, co twarz zakrywa rekami. Gdybym chciała, mogłabym stanąć dla Ciebie na głowie. ale widocznie mi sie nie chce.
|
|
#823 |
|
Gość
|
dziękuję za pochwały bo jakieś mi migneły, niestety nie mam czasu odpowiadać na nie.
Szydera, jogobella_musli - bezczelnie okradzione. ;* Powoli odwracamy się od siebie, już nie spotykamy się na boisku szkolnym żeby porozmawiać, ani nie piszemy sms`ów 24h na dobę. Czy to już definitywny koniec? Choć wciąż coś do Ciebie czuję, oddalasz się ode mnie. Nie będzie już czułych słów na dobranoc, tylko przemyślane s.p.i.e.r.d.a.l.a.j. Paląc papierosa jeden za drugim rozmyślam o dalszym życiu.. Wiesz? zaczęłam ćwiczyć, rzuciłam palenie, nie piję alkoholu ale Ciebie dalej nie ma... |
|
|
|
#824 |
|
Rozeznanie
|
Wiedziała, że płaczem niczego nie załatwi. Wiedziała, że aby coś zmienić należy wstać, otrzepać się i zacząć działać. Wiedziała to wszystko, a mimo to, nadal siedziała na zimnej podłodze otoczona kałużą łez.
Stanęła na dachu wieżowca. Położyła na brzegu swoje marzenia strącając je raz po raz niczym małe kamyczki. Słychać było jedynie huk rozbijanych pragnień i rozdzierający krzyk duszy. Nie ważne jak wielkie pieniądze chowałby mój portfel. Mym największym skarbem zawsze będzie Twój uśmiech bijący ze zdjęcia. Nie chcę czarodziejskiej lampy i rybki spełniającej życzenia. Nie wypatruję spadających gwiazd i nie marzę o różdżce Harry'ego Potter'a. Za każdym razem, gdy chwytasz mnie za rękę upewniam się, że niczego więcej mi nie brakuje. Och, jak dobrze by było, gdyby z łzami wypływał z nas cały smutek. Kolejna posolona herbata. Kolejny posłodzony pomidor. Któregoś razu założę rękawiczki na stopy, a wszystko to, z braku Ciebie. |
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze wstydem palą policzki.
"Piętnaście po czwartej rano wszystko wydaje się możliwe. Absolutnie wszystko. " . -Mogę Cię przytulić? -A czy gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka?.. Lubię wino, lubię papierosy i czarną mocną kawę. I wiesz co? Ciebie też lubię. to tylko fascynacja. naprawdę Cię nie kocham 'Mam wykształcenie średnie - średnio piszę, średnio czytam xD -Kocha cię matka? -Tak... -To cię w chuj.a robi zrób coś dla mnie: opowiedz o mnie wszystkim swoim przyjaciołom. Echo kroków rozchodziło się wzdłuż szerokiego korytarza, a posmak porażki gładził podniebienie. - cii.. - dlaczego mnie uciszasz ? - cii.. - ? - chcę usłyszeć czy Twoje serce naprawdę szybciej bije gdy mnie widzisz. W świecie idiotów stoisz pierwszy w kolejce. Możesz złapać mnie za rękę. Ja też Cię złapię chętnie. gdybyś był a nie bywał... byłabym wreszcie czyjaś... ktoś nie potrafi bez Ciebie oddychać.. siedem dni w tygodniu mam zaciemniony umysł to płyn, to dym, to moment zadumy. |
|
|
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
Będę Cię kochać do końca życia. A jeżeli jest coś potem, będę Cię kochać także po śmierci. Czy mnie rozumiesz? "Prognozy są bardzo trudne, szczególnie w odniesieniu do przeszłości." Czasem bolało gdy troszczył się o nią... Kiedy nagle musisz podrzeć stary zeszyt przyzwyczajeń. |
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
whatever tomorrow brings.. I'll be there. /
cokolwiek jutro przyniesie.. będę tu. kulturalna kiedy trzeba, arogancka kiedy można. ![]() najczęściej jest po prostu nieobecnością. istny_paradoks , papergirl, CaMa, Paralogiczna, ruda wiewióra , bajkowa okradłam ![]() |
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcesz klucz od jej serca, ona chce klucz ale od merca. Kocham Cię, czaisz motyw.? Ey, Kocham Cię. Słodki mój orzechu me źródło uśmiechu.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
hotiie - ajj okradaj
![]() W rękach kubek z ulubionym kakao ,w oczach łzy , w głośnikach dżem , na biurku zapalone świeczki a w głowie Ty Włączam piosenkę , która najbardziej kojarzy mi się z Tobą , po 20 sekundach wyłączam, nie mogę tego słuchać . " Będę Cię chronił " - pamiętasz to jeszcze .? Pachniesz mą przyszłością - czuję to . Objęci , przytulający się ustami do siebie , zero wstydu , zero zazdrości , miłość ... tak sobie nas wyobrażam.
|
#830 |
|
Przyczajenie
|
CaMa nie ma za co. Wiesz, ze jestes tu najwspanialsza..
` Zabolą w końcu stopu tych, którzy całe życie mają z górki` ` stac w deszczu i czuc jego zapach ` ` Uwielbiam ten moment gdy się uśmiechasz, a ja wiem, że ten uśmiech jest tylko dla mnie ` Przydały się komuś . ? Ostatni tydzien nauki... + Szpital |
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
A gdy zatęsknisz będzie już za późno. Łamiesz, kawałek po kawałku moje serce. Moja miłość nie miała najmniejszego smaku. I wierzę, że miłość trwa nawet gdy odejdzie. Bo prawdziwa miłość nie rozłącza nawet, gdy idziesz w przeciwnym kierunku. I chce utonąć w tej chwili na zawsze. I w mych myślach , burzy się sens wypowiedzianych słów. Nawet, gdy jesteś obok wciąż za daleko. Bo miłości nie możesz mi zabronić. Rań mnie kawałek po kawałku, przecież mnie to nie boli.. Plotkaraaa,TiScatteroUnaF otoe,abunee,Siatkarka18,P rimadonna.Toogether93,Art isticsoul ,Extremalna,rudawiewióra, blondii69,alwaysbeyoursel f,agrr, Z4koch4na,Kochanaa,_Zaagu biOna,Dreams_x33,Ciiri,Ca Ma,Guziki xD, chcialam byc, BananowaR. Rilem,Missi_16. 96LadyPoziomka96, keeendy i reszta, której nie jestem w stanie wymienić bez nich opisowy nie jest taki sam. <3
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
hehe z reklamy też to lubie![]() Dzieliło ich wszystko, łączyło jedno....
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
cornflower Tryska myCh
dziękuję słoneczka ![]() odwyk od wariackiej miłośc cudowne napady śmiechu. ale kiedy to było? owszem, może i o tobie zapomniałam ale wcale nie przestałam cie kochać .amen. nie martw się, kochamy Cię. powiedz mu ode mnie, żeby spadał na bambus. emocjonalny popapraniec. a ja mówię: tylko własną myślą, swoją głową Nie opowiem nikomu o swojej miłości, o tym, że mogłabym spłonąć, gdyby umarł, że każde jego słowo zostaje we mnie i powoli wypiera pustkę, nie składam się z niczego, co nie jest nim, wspomnieniem o nim, marzeniem o nim, me obchodzi mnie nikt
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz mogłem być silny. tutaj nocą dzwonią potwory. |
|
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
kamisha ja jestem, a Ty szybko wracaj
I tak minuta po minucie.. Czekanie wydaje się mieć charakter neverending story.. Nieba by Ci uchylił.. Doceń to.. Wiek nie jest wyznacznikiem dorosłości.. To nasza psychika odpowiada za prawdziwe dojrzewanie.. Kiedy się starzejemy..? Kiedy widzimy w telewizji przystojnego faceta i nie wzdychamy do niego, bo i tak wiemy, że jest poza naszym zasięgiem..? Kiedy czujemy, że związek z Tą osobą wyjdzie nam na dobre..? Kiedy nie przeżywamy szalonej miłości, bo po co..? - Ale masz oczy zapuchnięte.. Alergia..? - Tęsknota.. Latać jest łatwo.. Trudniej lądować.. Doświadczenie nauczyło mnie, że chłopak, oprócz wyglądu, musi mieć coś do powiedzenia.. Ta noc dziś dla was tańczy.. Nie znam granic Twoich możliwości.. |
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Nienawidzę Cię, z całego serca. A na Twój widok mam ciarki.
Rzygam Tobą. Krzyczałam do Ciebie su.ko żebyś nie wracała, je.bana miłość. Pogrążeni w monotonni. Ucichło miedzy nami uczucie zrodziła się ' o b o j e t n o ś ć ' Obłędna ' o b o j e t n o ś ć ' . słowo "miłość" to przekleństwo jak każde inne, a przy mnie się nie przeklina. |
|
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
każdej burzy wychodzę na dwór, żeby się porządnie wypłakać. tęsknota niszczy człowieka. szukam Twego głosu, pośród miejskich bloków. ![]() mój nocny zegar biologiczny mnie budzi, sprawdzić, czy nie napisałeś tego pierdo.lonego smsa na dobranoc. ![]() kocham Cię, nie mam wątpliwości. z tęsknoty rysuję nasz wspólny dom w paincie. nienormalnie zakochana. i czasami najsmaczniejszy obiad wydaje się być najgorszym , moja ulubiona herbata przybrała gorzki smak, a tylko dlatego, że Ciebie mi brak ![]() bliscy zauważyli moje zakochanie, kiedy zamiast wlać mleka do kawy, wlałam maślanki - z życia ;x;d zadzwoń do mnie, proszę.
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szydera - zachwycasz
+ dzięki za pochwały ![]() ___ umieć rozpoznać ciebie? dla mnie to ja ułamki z czwartej klasy. nie marudź, wstań i weź się do roboty. milion uśmiechów, ale tylko jeden szczery. ten, który pojawił się zaraz po zobaczeniu ciebie. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-22 o 07:19 |
|
|
|
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście ? W dzisiejszych czasach i wieku 17 lat - towar deficytowy.
Nie ma jutra . Nie czekam . Żyję dzisiaj. Zatrzymałam się w powietrzu. Wszystko dzieje się jakby obok mnie, bez mojej obecności. A jeśli widzisz mnie z papierosem , już wiesz , że sobie z czymś nie radzę . Zajarałam tego papierosa ze specjalną dedykacją dla Ciebie . Rzuciłam niedopałek na chodnik i mocno przydeptałam butem . To była moja ostatnia wypalona fajka , a przy niej ostatnia łza , którą uroniłam przez Ciebie .. Z każdym zjedzonym batonem , mówiła sobie że pójdzie jej w cycki ; dd Muzeum wk.urwień .
` zapuszczam włosy Edytowane przez Szydera Czas edycji: 2010-05-22 o 08:26 |
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Trough the storm, we reach the shore.
[zakończmy burzę, dopłyńmy do brzegu] U2
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.