|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Ja niestety też. Na uda to już patrzeć nie mogę
... Dlatego biorę się zaraz za ćwiczenia. Chciałabym się bez obciachu móc ubrać w krótkie spodenki.
|
|
#692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to może dlatego, że sama też lubię piłkę nożną i oglądam mecze z TŻ-em lub sama I to nie tylko mundial, ale ligi, itp., więc w sumie bez przerwy.Niestety dowiedziałam się, że nie zdałam zerówki z bankowości, więc czeka mnie egzamin w 1. terminie. Ale mimo tego miałam dziś bardzo udany dzień Od 13 do 19.30 spędziłam czas w galerii Bonarka i udały mi się zakupy. Kupiłam sobie kolczyki Swarovskiego, żeby mieć do naszyjnika, który dostałam od TŻ-a na święta; kolczyki jaszczurki; bikini i rewelacyjne czarne zamszowe sandałki na szpilce |
||||
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko, Hosenko, Nosku - ja w takim razie jestem w mniejszości
. U mnie wpierw brzuch, biust, plecy i ramiona - słowem cała góra , którą noszą szczupłe (choć krótkie ) nóżki. Ot taki balonik na patyku . A chudną oczywiście wpierw nogi i pupa Nawet teraz, za połową diety, mam więcej cm w biuście niż w biodrach ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Zdjęcia zakupów to będą?
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to cały jest rdzawy ... ![]() Oczywiście skład jest prosty i naturalny i nigdy już nie wrócę do sklepowych oczyszczaczy ![]() Zużyłam próbeczkę kremu Clareny z kwasami AHA. Chyba rzeczywiście te kwasy zawiera, bo trochę podszczypuje |
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I generalnie pytania były kosmiczne. Jak coś, to mam jeszcze wrzesień... A foty będą Tylko nie wiem, czy teraz wyjdą ok, bo już ciemno, ale jeśli nie zrobię dziś, to jutro na 100%
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic się nie bój, najwyżej nam obu twarz odpadnie ![]() ahh chyba tu na stałe zagoszczę jakież było moje zdziwienie gdy skończyłam tonik z kwasami, biorę nowy (w sensie że kupiony w przeszłości na zapas) a tam data ważności do 9/08/10 , albo wyrzucę 3/4Ogólnie projekt denko wdrożony już dawno, na półce robią się prześwity. Sprowokowały mnie do tego porządki - tak tak wycierać z kurzu ok 300szt kosmetyków to szaleństwo demotywująceTeraz jeden tusz.. jeden eyeliner.. jeden (...) choć zakupy kuszą! Staram się omijać drogerię szerokim łukiem... czy do Was pasuję? |
|
|
|
|
#697 |
|
|
jaryshka witamy i zapraszamy
![]() gani zazdroszczę! co ja bym dała za choć trochę biustu i szczupłe nogi ja właśnie sobie poćwiczyłam ![]() chyba muszę wziąć się porządniej za zużywanie, jak się postaram to może uda mi się jeszcze kilka rzeczy wykończyć w czerwcu...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też zaraz muszę uciekac pod wodospad jutro wcześnie wstaję do szkoły niestety - normalni ludzie to w niedzielę śpią.. ![]() ganimedea jak ja bym chciała żeby mi w cycki szło a tu niestety w brzuch najpierw choć na krótko - mogłoby się rozejść po kościach bo badyl ze mnie straszny ahhh jakbym chciała mieć tyłek większy |
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zdjęcia, ale wyszły okropnie, więc jutro zrobię nowe w świetle dziennym.
Zużyłam Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką Avonu 200 ml |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
hej
chyba dziewczyny zabalowałyście,że tak cichutko tu dzisiaj ![]() jadę dziś do Rossmana żeby wyczaić Ceny na Dowidzenia-czyli wyprzedaże ![]() dla mamy jadę z misją znaczy się- mam kupić 2 zmywacze ziaja-taka woda za 3.29 i sobie może skarb gazetkę wezmę o ile bedzietak poza tym nic ciekawego u mnie w zużyciach, poza tymi 2 szamponami wystawionymi dla rodzinki- już ich nie ma hehe a dezodorant Fa z Aloesem już ledwo zipie z czego bardzo się cieszę dziś mam wolne od mego lubego,więc odpoczywam sobie,byczę się |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A schodzę z rozmiaru 42-40, choć mam tylko 160cm wzrostu i marzę o Twoim ![]() Tak w ogóle to witam na naszym pokładzie Poszła baza pod cienie ArtDeco, więc wyjmuję zapas, kupiony 2 miesiące temu. Wydajne to mazidło - starczyło na ponad rok zwykle codziennego stosowania . Jak ja lubię kończyć coś w kolorówce
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dziś obudzili o 7 Witaj Wogóle wczoraj po pracy kosiłam trawe 3 godzinki, było troche gorąco ale mam nadzieje, że troche kalorii dzięki temu zgubiłam. Uwielbiam kosić trawe, zakładam słuchawki z ulubionymi piosenkami i ... (podobno czasem się dre no cóż zapominam się ). Dla mnie to jak ryby dla innych, odstresowuje się na chwile, tak odlatuje ...Zużyłam tylko próbkę kremu pod oczy, wogóle stawiam w tym miesiącu na próbki No i kliknełam na all krem toleriane i żel effaklar, co prawda żel nie potrzebny na już ale przyda się. I to by było na tyle zakupów w czerwcu (mam nadzieje)
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
zużyłam krem Vichy Aqualia Antiox !
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje zużyć
![]() Niedaleko mnie jest zlot tir-ów (tzn. samych tych kabin) i trąbią od rana, jak co roku A od wczoraj leci stamtąd jakaś biesiadna muzyka i mam już dość.Muszę dziś napisać referat z rachunkowości i porządek w pokoju. A popołudniu widzę się z TŻ-em i wieczorem idziemy do kina na "I love you Phillip Morris" Widział ktoś?
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
a z Avonu zamówiłam sobie :
-cienie Very Vibrant Arabian Glow (mam malutko cieni) -żel liftingujacy do biustu (nie mam nic do biustu) -mgiełkę jabłko i wiciokrzew (nie mam też nic takiego) -zestaw wód ice sheers z demo -pewnie podzielę sie z Mamą nimi
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Co możesz o nim powiedzieć? Ja się cały czas zastanawiam czy otworzyć czy sprzadać.
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slicznie pachnie,fajna konsystencja,dobry pod makijaż ,rozświetla twarz,tworzy taką lekko perłową poświatę .dobry jest ale jak za 60zł to nie wiem czy bym go kupiła...
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Wypryszczyło mnie dziś
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei zawiodłam się na tuszu Essence Multi Action False Lashes
, ale tak to jest, gdy się kupuje, nie zaglądając na KWC. Zwykły wprost kocham, a ten "ulepszony" to porażka ), to jeszcze przy zmywaniu nie schodzi maziajami, a okruszkami...Woda Bali Bliss natomiast nietrwała - wczoraj psikałam się nią chyba z 5 razy, bo szybko przestawałam ją czuć
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu na ile Ci wystarczył olej z czarnuszki? Ja mam 50 ml i chcę go używać zaraz jak skończę serum odbudowujące z BU. Tylko, że ta czarnuszka ma termin 02.11, a to serum odbudowujące którego używam teraz ma 20 ml i jeszcze została prawie połowa
A używam codziennie rano od końca lutego No i zaczynam się martwić, czy ta czarnuszka mi się nie zepsuje, bo jest jej dużo więcej A te oleje są takie wydajne Właśnie poszedł balsam do ust Tisane i pianka Garniera do włosów kręconych ![]() |
|
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zużyłam balsam rozświetlający Sorai - zostało mi troszkę z tamtego roku. Ma drobinki, które super rozświetlają, dlatego go lubiłam. Ale niesamowicie śmierdział, dlatego już bym nowego nie kupiła. Zresztą chyba już go wycofali. PS I wrzucam jeszcze foty wczorajszych łowów Te ostatnie baleriny akurat kupione chyba tydzień temu, ale też dodaję.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-06-13 o 14:33 |
||
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu mogę zapytac ile kosztowały kolczyki? Pytam, bo robię takie i jestem ciekawa jakie mają przebicie w sklepach
![]() Te migdałki są wielkości 16 czy 22 mm? Sandałki śliczne |
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie.miałam wczoraj straszny dzień
dla tego też nic wam nie pisałam.mieliśmy wypadek samochodowy z tżtem na skrzyżowaniu głupia baba wymusiła pierwszeństwo a tż nawet nie miał gdzie przed nią uciec.my jechalismy wolno bo robiliśmy zakręt,może z 20/h a ona zasuwała co najmniej 60/h.cały przód auta rozwalony,poszła nam chłodnica,maska, nie mogłam wysiąść bo coś się stało z drzwiami.dobrze że byłam zapięta w pasy bo bym wyleciała przez szybę.na szczęscie mam tylko posiniaczone nogi i bolą mnie kolana.tżtowi nic sie nie stało bo uderzenie poszło na mnie.na całe szczescie nie nasza wina,baba sie przyznała bez problemu.auto poszło do mechanika na lawecie i pewnie z miesiąc zajmie naprawa.silnik chyba nie jest uszkodzony więc nie jest tak tragiczne,aczkolwiek cała naprawa bedzie kosztowac z jakies 5tyś.dobrze ze auto jest ubezpieczone.po tym wypadku moi rodzice wzieli nas do siebie bo wieczorem mieli przyjechac tesciowie do moich.ja starałam sie byc spokojna ale jak byłam juz w domu to poszłam do łazienki na pietrze i sie poryczałam z tego stresu i nerwów.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-06-13 o 15:33 |
|
|
|
#717 |
|
|
zet straszne
dobrze, że wam się nic poważnego nie stało, a samochód tak jak mówisz, jest do naprawienia mój brat ostatnio jechał ze swoją żona i 8 miesięczną córeczką i baba im wjechała w tył na autostradzie, więc prędkość miała niezłą a wiadomo, że dziecko przecież z tyłu w foteliku, strasznie to przeżyli, bo bali się czy nic jej nie jest..
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
nosku nie dziwie sie twojemu bratu.ja tez bym sie wystraszyła.
zużyłam odzywke do włosów schaumy i poszedł wczoraj żel pod prysznic z avonu.
|
#719 |
|
Konto usunięte
|
Wychodzi na to, że faktycznie większość wypadków powodują baby...
Ech, dzieje się teraz w moim życiu wiele, mam duże problemy rodzinne, nie mam nawet czasu, sił i chęci na zużywanie. A jako relaks traktuję... malowanie paznokci -.- Tak więc blog zaktualizowany. Wczoraj wrócił TŻ po 1,5 tygodnia w Poznaniu, bardzo mi go brakowało... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

... Dlatego biorę się zaraz za ćwiczenia.
Chciałabym się bez obciachu móc ubrać w krótkie spodenki.

Od wczoraj jestem mocno przybita, ostatnią rzeczą jakiej bym chciała jest rozstanie...

Ale to może dlatego, że sama też lubię piłkę nożną i oglądam mecze z TŻ-em lub sama
I to nie tylko mundial, ale ligi, itp., więc w sumie bez przerwy.
Od 13 do 19.30 spędziłam czas w galerii Bonarka i udały mi się zakupy. Kupiłam sobie kolczyki Swarovskiego, żeby mieć do naszyjnika, który dostałam od TŻ-a na święta; kolczyki jaszczurki; bikini i rewelacyjne czarne zamszowe sandałki na szpilce
. U mnie wpierw brzuch, biust, plecy i ramiona - słowem cała góra
) nóżki. Ot taki balonik na patyku

ahhh jakbym chciała mieć tyłek większy