Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 00:08   #661
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Tylko na chwilę wpadam, nadrobiłam Was właśnie. Mamy z TŻ duże problemy, nie wiem jak to wszystko się skończy... Od wczoraj jestem mocno przybita, ostatnią rzeczą jakiej bym chciała jest rozstanie...
W czwartek mam obronę, nie wiem jak przez to przejdę.
Kosmetyki stoją w miejscu, nic nie zużywam, nic nie kupuję.
trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko się wyjaśni, tylko porozmawiajcie ze sobą na spokojnie.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 00:15   #662
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

carrola ojejciu trzymam za ciebie kciuki zeby wszystko sie pozytywnie rozwiazalo!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 06:54   #663
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
U mnie dziś było 39 stopni w słońcu Duchota straszna.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

I chyba wygrałam pendrive'a na www.uciekajacepatyki.pl Chyba, bo w sumie nie dostałam nigdzie żadnej informacji, ale wśród osób wygranych jest Anna W. z Krakowa, więc to chyba ja
Ani mi nie gadaj czułam że każdą częścią ciała wychodzi mi pot
Gratulację wygranej!
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny..ale u mnie upal! w poludnie olalam nauke i poszlam spac przy wentylatorze a teraz nadrobilam zaleglosci w spokoju i ciszy bo Tz pojechal na probe zespolu

zazdroszcze byczenia sie ale jak zdam egzamin to sobie pojde na basen
Na basen idź dla relaksu a nie w nagrodę ciuciola rozerwij się troszkę! Mam nadzieję że nauka Ci wchodzi
Cytat:
Tylko na chwilę wpadam, nadrobiłam Was właśnie. Mamy z TŻ duże problemy, nie wiem jak to wszystko się skończy... Od wczoraj jestem mocno przybita, ostatnią rzeczą jakiej bym chciała jest rozstanie...
przykro mi, ale mam nadzieję że szybko się ta sytuacja wyjaśni biedulko obrona a Ty się jeszcze stresujesz życiem prywatnym trzymam kciuki za obronę !

Taka była przez cały tydzień gora, że na weekend na uczelnie zapakowałam rzeczy jak na plażę patrzę dziś na meteo a tu nie dosyć że dziś we Wrocławiu deszcze to jutro temperatura około 15 C
no masakra jakaś! no nic to ja się zbieram i jadę zaliczać
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 07:58   #664
zetafon
Zakorzenienie

witam was.wczoraj nie mialam prawie czasu do was zajrzec.zrobiłam prawie wszystko co miałam zrobic poza zakupami w tesco.0kazalo sie ze moja antena przestała zipiec i pojechałam do rodziców po nową a teraz pan nam ją zakłada.na odadtek zaspalismy i zastał mnie ,tżta i siotre rozmemłanych,bajzel w pokoju jak cholera bo nia dałam rady sprzątnac w czoraj.
byłam w naturze.nowej limitowanki nie było.za to kupiłam co innego:balsam do opalania,mydło biały jeleń w kostce-do przykrywania brwi na wizaż,2 pasty do zebów ora clinik czy jakos tak i lkaier z my secret dla mamy.wszystko potrzebne.w sumie fajnie ze nie bylo limitowanki bo nie wydalam niepotrzebnie kasy

carolla nie martw się.masz obrone no to sie na niej skup.po obronie wyjasnijcie sobie z tztem nieporozumienie.
shpilcia fajne te sandałki.tez musze pojsc do lumpka na łowy.juz nie moge sie doczekac

jade za jakis czas do rodziców.tam sie poopalam.miłego dnia.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 08:30   #665
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki za obronę i pomyślne rozwiązanie problemów prywatnych

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Taka była przez cały tydzień gora, że na weekend na uczelnie zapakowałam rzeczy jak na plażę patrzę dziś na meteo a tu nie dosyć że dziś we Wrocławiu deszcze to jutro temperatura około 15 C no masakra jakaś! no nic to ja się zbieram i jadę zaliczać
Powodzenia

Dziś 62 dzień dukania, a ponieważ dziś 12 (zaczęłam także 12-go), to pora na bilans po dwóch miesiącach . Jest mnie mniej o 7,5kg, a w obwodach:
* biust -5cm
* talia -7cm
* biodra -4,5cm
Cieszę się tym bardziej ze względu na upały . Pozbyłam się nieco kołderki grzewczej, a w dodatku nie wstydzę się już zakładać koszulek na ramiączkach, odsłaniających dawniej parówkowate ramionka

Ależ mnie dziś męczy katar alergiczny , szybkie śniadanie i czym prędzej sprzątać, póki chłodno . A tak poza tym to dziś mam wolną sobotę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 10:23   #666
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witam was.wczoraj nie mialam prawie czasu do was zajrzec.zrobiłam prawie wszystko co miałam zrobic poza zakupami w tesco.0kazalo sie ze moja antena przestała zipiec i pojechałam do rodziców po nową a teraz pan nam ją zakłada.na odadtek zaspalismy i zastał mnie ,tżta i siotre rozmemłanych,bajzel w pokoju jak cholera bo nia dałam rady sprzątnac w czoraj.
byłam w naturze.nowej limitowanki nie było.za to kupiłam co innego:balsam do opalania,mydło biały jeleń w kostce-do przykrywania brwi na wizaż,2 pasty do zebów ora clinik czy jakos tak i lkaier z my secret dla mamy.wszystko potrzebne.w sumie fajnie ze nie bylo limitowanki bo nie wydalam niepotrzebnie kasy

carolla nie martw się.masz obrone no to sie na niej skup.po obronie wyjasnijcie sobie z tztem nieporozumienie.
shpilcia fajne te sandałki.tez musze pojsc do lumpka na łowy.juz nie moge sie doczekac

jade za jakis czas do rodziców.tam sie poopalam.miłego dnia.
Gratuluje nie kupienia zbędnych rzeczy.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za obronę i pomyślne rozwiązanie problemów prywatnych

Powodzenia

Dziś 62 dzień dukania, a ponieważ dziś 12 (zaczęłam także 12-go), to pora na bilans po dwóch miesiącach . Jest mnie mniej o 7,5kg, a w obwodach:
* biust -5cm
* talia -7cm
* biodra -4,5cm
Cieszę się tym bardziej ze względu na upały . Pozbyłam się nieco kołderki grzewczej, a w dodatku nie wstydzę się już zakładać koszulek na ramiączkach, odsłaniających dawniej parówkowate ramionka

Ależ mnie dziś męczy katar alergiczny , szybkie śniadanie i czym prędzej sprzątać, póki chłodno . A tak poza tym to dziś mam wolną sobotę
Gratuluje skutecznego odchudzania!

Nie wiem czy Wy tez, ale ja paskudnie znoszę te upały. Co prawda siedze w domu, piję zimne napoje ale okropnie się czuję. Poza tym ostatnio bolą mnie oczy, moze za duzo komputera? Dlatego zadko ostatnio piszę bo nie chcę ich dodatkowo przemęczać. Tak więć narazie mnie nie bedzie.

Kupilam jakiś fioletowy tonik Lirene za 13 zl to cery tlustej i mieszanej i nowe perfumy Puma animagical - sa super. Oba zakupy potrzebne.
Stary 2010-06-12, 11:00   #667
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam deo Nivea Angel Star

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 11:07   #668
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Na basen idź dla relaksu a nie w nagrodę ciuciola rozerwij się troszkę! Mam nadzieję że nauka Ci wchodzi
mam jeszcze sporo materialu do nauki wiec nie moge sobie pozwolic teraz na relaks. Na szczescie w weekend wieczorem wychodzimy sobie gdzies z Tz-tem. Dzisiaj np idziemy swietowac 50 urodziny tesciowej do restauracji/pizzerii

Stary 2010-06-12, 11:08   #669
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nie odpowiadały, były za grube
No niestety już kupiłam, wypróbowałam i już mnie wnerwiają. Będę się musiała jakoś przemęczyć bo nie lubie wyrzucać nawet jak coś jest badziewne i tanie.

Cytat:
Za rozwiązanie problemów z TŻ trzymamm

A obroną się nie przejmuj bo to formalność.

Jakbyś miała potrzebę się wygadać to uderzaj na PW. Albo możemy się umówić na kawę

Cytat:
no masakra jakaś! no nic to ja się zbieram i jadę zaliczać
Połamania pióra.

Cytat:
* biust -5cm
* talia -7cm
* biodra -4,5cm
Gratuluję udanej diety. Tylko tego - 5 cm w biuście Ci nie zazdroszczę.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-06-12 o 14:57 Powód: dopisek
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 11:22   #670
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
mam jeszcze sporo materialu do nauki wiec nie moge sobie pozwolic teraz na relaks. Na szczescie w weekend wieczorem wychodzimy sobie gdzies z Tz-tem. Dzisiaj np idziemy swietowac 50 urodziny tesciowej do restauracji/pizzerii
Ucz się, bidulko, ucz. Wkrótce będzie już po i będziesz mogła się cieszyć wypoczynkiem . A na samą myśl o pizzerii

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
No niestety już kupiłam, wypróbowałam i już mnie wnerwiają. Będę się musiała jakoś przemęczyć bo nie lubie wyrzucać nawet jak coś jest badziewne i tanie.
(...)
Gratuluję udanej diety. Tylko tego - 5 cm w biuście Ci nie zazdroszczę.
Też tak mam, że szkoda mi wyrzucić nietrafione zakupy . Nawet kremy, które niekoniecznie mi służą staram się jakoś mniej boleśnie zmęczyć

Ja sobie też nie zazdroszczę tego jednego spadku . Pocieszam się tylko, że do szczuplejszej figury moje pociski nuklearne także powinny się nieco dopasować . Jeszcze trochę ich zostało, więc co mi tam...

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-06-12, 11:41   #671
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A mi rozwaliły się sandałki co prawda nosiłam je 3 sezony ale je uwielbiałam...no i zamówiłyśmy sobie z siostrą japonko-sandałki atmo ja takie: http://allegro.pl/item1077621768_atm...relowe_37.html a siostra niebieskie a co lato będzie to kolorowe można nosić ;P a potem coś na wyprzedaży sobie kupię
Ja muszę kupić złote japonki
Co prawda mam, ale kupiłam je ok 4 lata temu, gdy upały przyszły niespodziewanie a w Krakowie nie miałam żadnych letnich butów. Chciałam wtedy kupić cokolwiek, co mi pozwoli przetrwać tych kilka dni zanim bym pojechała do domu. A tu proszę. Okazały się bardzo fajne, ale jednak juz są trochę poniszczone.
A złote japonki na lato są super Wbrew pozorom pasują do ubrań w rożnych kolorach a jak wygladają na opalonych stopach

Cytat:
I chyba wygrałam pendrive'a na www.uciekajacepatyki.pl Chyba, bo w sumie nie dostałam nigdzie żadnej informacji, ale wśród osób wygranych jest Anna W. z Krakowa, więc to chyba ja
Gratuluję

Cytat:
Carrola na pewno się dogadacie. Wiem, że trudno jest Ci się teraz skoncentrować na nauce, ale to ważny egzamin. A moze wcześniej się pogodzicie

Zużyłam żel pod prysznic Uplift (zielony) Luksji

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 12:06   #672
aaaania1989
Zakorzenienie

Dziewczyny chcę złożyć CV do perfumeri marionnaud ale za bardzo nie wiem co tasm napisać..nie pracowalam nigdy (legalnie).Czy mogę napisac w zainteresowaniach coś w stylu że interesuje się nowinkami kosmetycznymi itp?
Stary 2010-06-12, 12:23   #673
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

* biust -5cm
* talia -7cm
* biodra -4,5cm
klask i: brawo

Ja cały czas bez zakupów. Mam na swoim koncie jedynie 2, o których już pisałam czyli mleczko do demakijazu za 3,50 i chusteczki nawilzające za 3,70. I więcej nie wydam!!! Ogądałam kilka filmików projekt denko i to mnie bardzo zmotywowało. Póki nie wykończę jednego nie będzie drugiego - moje motto :P

Dzis wieczorkiem idziemy do znajomych na grilla z okazji ich 1 rocznicy ślubu - ale się ciesze Będą znajomi z Sylwestra więc tym bardziej będzie super- juz nie moge sie doczekac
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 12:36   #674
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcę złożyć CV do perfumeri marionnaud ale za bardzo nie wiem co tasm napisać..nie pracowalam nigdy (legalnie).Czy mogę napisac w zainteresowaniach coś w stylu że interesuje się nowinkami kosmetycznymi itp?
Jak najbardziej - że interesujesz się dbaniem o siebie (makijaz, pielęgnacja), nowinkami kosmetycznymi, trendami w makijazu itp

Byłam kiedyś na rozmowie w Sephorze

Instagram

Stary 2010-06-12, 12:37   #675
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Slucham sobie teledysku Shakiry Waka waka jaka pozytywna ta piosenka! nakreca moj humor
http://www.youtube.com/watch?v=-qmB4ZZF_uA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 12:46   #676
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
* biust -5cm
* talia -7cm
* biodra -4,5cm

Gani gratuluję Ja bardzo żałuję, że nie zmierzyłam obwodów przed Dukaniem, ale jestem pewna, że ubyło mi mnóstwo centymetrów. Wszystkie spodnie ze mnie lecą, w bluzkach wyglądam jak w workach i po raz pierwszy od czasu gimnazjum lekko wystają mi kości miednicy Mam jeszcze troszkę tłuszczyku na brzuchu, ale od wczoraj wzięłam się ostro za ćwiczenia, więc może będzie jeszcze lepiej
W poniedziałek jadę do Płocka, przejdę się po kwiaciarniach i wybiorę bukiet ślubny. Już nie mogę się doczekać
Wczoraj zużyłam maseczkę poprawiającą koloryt cery Under Twenty - bardzo ją lubię Zużyć już tyle samo, co zakupów
A limitowanki w Naturze w Zieleńcu jeszcze nie ma. Byłam wczoraj i wisiał jeszcze Cute as Hell ... Miałam w koszyku pędzel do różu Essence (nigdy wcześniej nie widziałam go w żadnej szafie, zawsze były wykupione), ale wyjęłam. W sumie nie był mi niezbędny. Zresztą ta rączka jakaś taka krótka
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 14:17   #677
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jak najbardziej - że interesujesz się dbaniem o siebie (makijaz, pielęgnacja), nowinkami kosmetycznymi, trendami w makijazu itp

Byłam kiedyś na rozmowie w Sephorze
i jak wyglądała ta rozmowa?
Stary 2010-06-12, 14:26   #678
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Gani gratuluję Ja bardzo żałuję, że nie zmierzyłam obwodów przed Dukaniem, ale jestem pewna, że ubyło mi mnóstwo centymetrów. Wszystkie spodnie ze mnie lecą, w bluzkach wyglądam jak w workach i po raz pierwszy od czasu gimnazjum lekko wystają mi kości miednicy Mam jeszcze troszkę tłuszczyku na brzuchu, ale od wczoraj wzięłam się ostro za ćwiczenia, więc może będzie jeszcze lepiej
W poniedziałek jadę do Płocka, przejdę się po kwiaciarniach i wybiorę bukiet ślubny. Już nie mogę się doczekać
Wczoraj zużyłam maseczkę poprawiającą koloryt cery Under Twenty - bardzo ją lubię Zużyć już tyle samo, co zakupów
A limitowanki w Naturze w Zieleńcu jeszcze nie ma. Byłam wczoraj i wisiał jeszcze Cute as Hell ... Miałam w koszyku pędzel do różu Essence (nigdy wcześniej nie widziałam go w żadnej szafie, zawsze były wykupione), ale wyjęłam. W sumie nie był mi niezbędny. Zresztą ta rączka jakaś taka krótka
Na pewno będą efekty ćwiczeń Spadło Ci troszkę tego tłuszczyku, to wzmocnione mięśnie będą widoczniejsze
Kości miednicy to i mi leciuteńko wystają, ale dół ciała zawsze miałam chudszy niż górę i oczywiście centymetry wpierw poleciały gdzie indziej niż chciałam - przeważnie tak jest .

Gratuluję oparcia się pędzlowi. Też się dziś oparłam pokusie: w Biedronce rzucili masło oliwkowe Bielendy w komplecie z kremem na dzień lub na noc za 13,99zł . I mimo, że kończy mi się krem, twardo odłożyłam zestawik ze względu na 2 smarowidła, które już kupiłam w tym miesiącu . A kusiło niesłychanie po Waszych ostatnich zachwytach tą firmą

Dziękuję wszystkim za gratulacje dietowe

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-06-12, 14:38   #679
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
i jak wyglądała ta rozmowa?
Wtedy byłam na 5 roku więc kierowniczka pytała mnie czy studia i nauka nie przeszkadzałyby w pracy i czy po studiach dalej satysfakcjonowałaby mnie praca tam. Zapytała, jakbym rozpoczęła rozmowę z klientką, jak kierowała rozmową, jakbym polecała jej produkty itp. Pytała też o typy skóry, czym charakteryzuje się skóra mieszana, jak się ją pielęgnuje.
Padło pytanie o moje mocne strony, wady i dotychczasowy największy sukces (tyle późniejszych rozmów przeszłam i na szczęście nikt inny nie pytał o takie rzeczy ). Zapytała tez oczywiście o zarobki i jaki wymiar czasu pracy by mnie interesował.
Ogólnie maglowanie było długie. Później ona opowiadała o charakterze pracy, o szkoleniach itp. Spędziłam tam ponad pół godziny

Instagram

Stary 2010-06-12, 14:52   #680
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola mnie się podoba ten kawałek Shakiry http://www.youtube.com/watch?v=H4AiZqAycmo Jaka ona jest rozciągnięta.

Cytat:
Też tak mam, że szkoda mi wyrzucić nietrafione zakupy . Nawet kremy, które niekoniecznie mi służą staram się jakoś mniej boleśnie zmęczyć

Ja sobie też nie zazdroszczę tego jednego spadku . Pocieszam się tylko, że do szczuplejszej figury moje pociski nuklearne także powinny się nieco dopasować . Jeszcze trochę ich zostało, więc co mi tam...
Dokładnie. Kremy które nie pasują do buzi zużywam na szyję albo wciskam TŻ. A w najgorszym wypadku służą jako balsam/krem do rąk/ do stóp.

No ja nie mam co tracić w tym miejscu więc szukam sposobu żeby odchudzić bez zmiany rozmiaru części górnej.

Cytat:
Gratuluję oparcia się pędzlowi. Też się dziś oparłam pokusie: w Biedronce rzucili masło oliwkowe Bielendy w komplecie z kremem na dzień lub na noc za 13,99zł .
Musiałaś to mówić?!
Stary 2010-06-12, 15:01   #681
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Dzisiaj patrzyłam z ciekawości na szafę Essence i też jeszcze Cute as Hell było.

Cytat:
Gratuluję oparcia się pędzlowi. Też się dziś oparłam pokusie: w Biedronce rzucili masło oliwkowe Bielendy w komplecie z kremem na dzień lub na noc za 13,99zł . I mimo, że kończy mi się krem, twardo odłożyłam zestawik ze względu na 2 smarowidła, które już kupiłam w tym miesiącu . A kusiło niesłychanie po Waszych ostatnich zachwytach tą firmą
świetna promocja ale nie kuszę!
sukcesów dietowych gratuluję, mi coś nie wychodzi odchudzanie.

Cytat:
No ja nie mam co tracić w tym miejscu więc szukam sposobu żeby odchudzić bez zmiany rozmiaru części górnej.
oj też bym chciała.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:02   #682
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
1. No ja nie mam co tracić w tym miejscu więc szukam sposobu żeby odchudzić bez zmiany rozmiaru części górnej.

2. Musiałaś to mówić?!
1. A tu jak na złość zawsze na odwrót . Coś w tym jest, że organizm gubi zawsze po całości, a na tym, co było wcześniej szczuplejsze, to bardziej widać ubytek . Pozostają ćwiczenia

2.

Umieram z przejedzenia Wtranżoliłam kurze udko (całe) z prodiża i wielką michę warzyw . Co to za dieta, że jem więcej niż przed nią

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-06-12, 17:03   #683
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Cuciola mnie się podoba ten kawałek Shakiry http://www.youtube.com/watch?v=H4AiZqAycmo Jaka ona jest rozciągnięta.
i teledysk tez swietny!

susze wlosy i powoli szykuje sie na imprezke tesciowej
ksiazke juz dawno zamknelam znudzilo mi sie

Stary 2010-06-12, 18:32   #684
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
susze wlosy i powoli szykuje sie na imprezke tesciowej
ksiazke juz dawno zamknelam znudzilo mi sie
cuciola, widzialas film "Watchmen" - strażnicy? tam gra taka aktorka, Malin Åkerman, i ona jest strasznie podobna do Ciebie!
Stary 2010-06-12, 18:59   #685
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Umieram z przejedzenia Wtranżoliłam kurze udko (całe) z prodiża i wielką michę warzyw . Co to za dieta, że jem więcej niż przed nią
Ja dziś miałam zupę grzybową i sznycle z indyka Też jem więcej

Czy wy też czy tylko ja mam już dość Mundialu? Mój TŻ mi oznajmił wczoraj: "Kochanie, nie ma mnie na miesiąc" Ciągle tylko mecze i koledzy się po domu przewalają.

Zet, jak używasz olejku pomarańczowego z BU to też pod koniec butelki zmienia kolor? Zrobił mi się z lekko żółtawego taki rudawy Zapach i konsystencja taka sama, ale nie jestem pewna czy się nie zepsuł. To już sama końcóweczka, dosłownie na 3-4 dni, więc nie będzie mi szkoda wyrzucić jakby co.
Mam sporo końcówek, także szykuje się fala zużyć Poleci pianka Garniera, balsam Tisane, maseczka Anti Age Bielendy, peeling myjący gruszkowy Joanny, olejek myjący z BU. Mozliwe, że coś jeszcze uda mi się zużyć w czerwcu.
Stary 2010-06-12, 19:06   #686
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Ja dziś miałam zupę grzybową i sznycle z indyka Też jem więcej

Czy wy też czy tylko ja mam już dość Mundialu? Mój TŻ mi oznajmił wczoraj: "Kochanie, nie ma mnie na miesiąc" Ciągle tylko mecze i koledzy się po domu przewalają.

Zet, jak używasz olejku pomarańczowego z BU to też pod koniec butelki zmienia kolor? Zrobił mi się z lekko żółtawego taki rudawy Zapach i konsystencja taka sama, ale nie jestem pewna czy się nie zepsuł. To już sama końcóweczka, dosłownie na 3-4 dni, więc nie będzie mi szkoda wyrzucić jakby co.
Mam sporo końcówek, także szykuje się fala zużyć Poleci pianka Garniera, balsam Tisane, maseczka Anti Age Bielendy, peeling myjący gruszkowy Joanny, olejek myjący z BU. Mozliwe, że coś jeszcze uda mi się zużyć w czerwcu.

sorki zza wtrącenie, bo pytanie nie do mnie ale mój olejek też się taki zrobił pod koniec, mam wersję egzotyczną. Jak wstrząsnę nim dobrze to wraca do normy mam zamiar zużyc do końca
Jaryshka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 19:23   #687
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaryshka20 Pokaż wiadomość
sorki zza wtrącenie, bo pytanie nie do mnie ale mój olejek też się taki zrobił pod koniec, mam wersję egzotyczną. Jak wstrząsnę nim dobrze to wraca do normy mam zamiar zużyc do końca
dzięki, ja chyba też zużyję, na razie nie widzę nic niepokojącego w działaniu a nie wiesz, czemu tak się dzieje? Właśnie jak ja wstrząsam to nic się nie zmienia.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
cuciola, widzialas film "Watchmen" - strażnicy? tam gra taka aktorka, Malin Åkerman, i ona jest strasznie podobna do Ciebie!
Faktycznie, nasza Cuciola
Stary 2010-06-12, 19:40   #688
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
1. A tu jak na złość zawsze na odwrót . Coś w tym jest, że organizm gubi zawsze po całości, a na tym, co było wcześniej szczuplejsze, to bardziej widać ubytek . Pozostają ćwiczenia
Tylko że mój organizm nie gubi po całości. Jak tyję to najpierw i nogi a na końcu biust a tracę wagę odwrotnie czyli od biustu a zanim uda się ruszą to na górze już masakra.

Cytat:
Ja nie zauważyłam Mundialu. Mój TŻ nie cierpi piłki nożnej, ja tym bardziej więc nawet nie wiem co to za zawody są teraz.
Stary 2010-06-12, 19:41   #689
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
dzięki, ja chyba też zużyję, na razie nie widzę nic niepokojącego w działaniu a nie wiesz, czemu tak się dzieje? Właśnie jak ja wstrząsam to nic się nie zmienia.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Faktycznie, nasza Cuciola
ja jak nie wstrząsnę to na ręce mam olejek z rdzawymi "kroplami". Olejek zawiera kompozycję olejków + emulgator coby się nie rozwarstwiały - i pewnie jak postoi nie ruszany to się rozwarstwiają i może dlatego tak jest. skąd kolor rdzawy - nie wiem - może bazowy olejek jest właśnie takiego koloru? Ogólnie mówiąc nie panikuję z tego powodu, bo skład jest prosty i naturalny, więc wątpię żeby zaszkodził skórze. Wolę taki olejek niż sklepowy z masą związków dla mnie zbędnych, np. zapobiegającym korozji opakowania.
Dlaczego Twój olejek nie "wraca" do stanu początkowego ciężko stwierdzić. Wstrząsałaś dobrze? hihi
Jaryshka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 19:46   #690
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że mój organizm nie gubi po całości. Jak tyję to najpierw i nogi a na końcu biust a tracę wagę odwrotnie czyli od biustu a zanim uda się ruszą to na górze już masakra.
Mam tak samo

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości