Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 14:03   #4441
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Każda potwora znajdzie swego amatora

tak myślałam - już poznaję to poczucie humoru

jeszcze jeden?
WIesz...ruch w interesie jest konkretny...dziś ten, jutro tamten (żartuję oczywiście)

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:03   #4442
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

aj dziewczyny..wiecie co...zadzwonili wczoraj do tż, że zmieniają termin urlopów...tż miał urlop ustawiony od 8 sierpnia to musi przenieść na koniec czerwca. No super...dobrze że żadnych pokoi nie rezerwowaliśmy bo byśmy kasę stracili tylko.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:06   #4443
baja_86
Zakorzenienie

Żabciu sto lat

Raz jeszcze wielkie dzięki za gratulacje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika to tych plastikowych kabin nie ma specjalnych srodkow do konserwacji?

ja mam szklana, ale tutaj jest dosc twarda woda, wiec nawet jak wyszoryje to wodze osad z kamienia w ksztalcie kropel. nie byloby tego iwdac gdyby to szklo bylo takie chropowate od zewnatrz jakby spryskane spryskiwaczem. a nasze jest wlasnie mleczne gladkie.
i chyba musze kupic taki srodek ktorym sie smaruje kabine po wymyciu, ze woda wtedy sie nie czepia szkla tylko splywa.

madziqa na boilereach sie nie znam.
ja mam szybe satynową, takie cos jak ty i nie mam problemu z utrzymaniem czystości, ale po każdym prysznicu jadę ściągaczką do szyb, żeby własnie woda nie zostawała i tym sposobem nie ma kamienia

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Czesc Sloneczka moje

Melduje, ze zyje i bardzo tesknie za Wami i za wizazem, ale life is brutal

sesja zaliczona teraz musze napisac 2 rozdzialy pracy i zobaczymy moze obrona jeszcze w polowie lipca ale ciezko mi idzie to pisanie z powodu braku materialow, wiec roznie moze byc

A tu cos dla kochanych cioc wizazowych My w 24 tc
śliczny brzuszek mamusiu

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki!!!!:cm ok: UDALO SIE!!! PRZYJELI MNIEEE!!!!! : jupi:
Aleeee sie ciesze!
brawo, gratuluje serdecznie

Wymyślcie mi coś dobrego do jedzonka na piątek. Bo mamy imprezkę z dziewczynami z pracy. Będzie grill i może coś na niego, ale coś co się szybko robi. Chciałam zrobić sałatkę jakąś, ale inne już tez robią, więc nie chcę żeby tylko sałatki były do jedzenia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:09   #4444
kliwia
Zakorzenienie

przyszedl okap. chyba bedzie do wymiany. bo nie jest taki jak na zdjeciu. jeden element nie pasuje jakby. a w sordku luzem trzy srubasy lataly. wylecialy ze swojego miejsca. swietnie.
i nie da sie ich krecic bo otwory jakby za duze
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:11   #4445
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
WIesz...ruch w interesie jest konkretny...dziś ten, jutro tamten (żartuję oczywiście)
dziewczyna jak pantera
Pan tera... a pan potem

A skoro lubisz długie pióra, to chodziłas po koncertach metalowych? Ja ich widziałam ostatnio tyle, ze nie wiedziałam, czy się bawić, czy facetów łapać

edit: aa, no i skoro o gustach była mowa, to jak najbardziej z czasem się zmieniają. Ja przez całe życie uwazałam, ze facet machający długimi herami jest ble i fuj.
I jak szybko mi się zmieniło
Wystarczyło jedno ciacho z dobrej kapeli, a nagle dostrzegłam, że tacy faajni som

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-15 o 14:15
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:21   #4446
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyna jak pantera
Pan tera... a pan potem
Hahahaha...padłam

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:31   #4447
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha...padłam

na szczęście na imprezie wybrałam opcję Zabawa, bo miałabym problem - czy się gapić na ciacha bez koszul co pod sceną szalały, czy na samą scenę, gdzie się też niezłe, hm, widoki przewijały
http://www.youtube.com/watch?v=cdHfumxKAC0
W dodatku dobrze grają

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-15 o 15:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:40   #4448
Gucia0987
Zakorzenienie

dziewczynki, mam szybkie pytanie. Jeśli ktoś nigdzie nie pracuje i zatrudnia się na pół etatu, czy pracodawca musi takiej osobie opłacać ZUS?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:44   #4449
kliwia
Zakorzenienie

gucia musi.
Stary 2010-06-15, 14:45   #4450
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia musi.
Tak myślałam, chciałam się upewnić. dziękuję

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 15:05   #4451
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Martucha jak ja lubię te Twoje wypowiedzi...no kocham CIę normalnie...hehe :brzyda l:
: polecam sie

Cytat:

Każda potwora znajdzie swego amatora
:

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
aj dziewczyny..wiecie co...zadzwonili wczoraj do tż, że zmieniają termin urlopów...tż miał urlop ustawiony od 8 sierpnia to musi przenieść na koniec czerwca. No super...dobrze że żadnych pokoi nie rezerwowaliśmy bo byśmy kasę stracili tylko.
a to tak wolno?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Wymyślcie mi coś dobrego do jedzonka na piątek. Bo mamy imprezkę z dziewczynami z pracy. Będzie grill i może coś na niego, ale coś co się szybko robi. Chciałam zrobić sałatkę jakąś, ale inne już tez robią, więc nie chcę żeby tylko sałatki były do jedzenia
owoce!! wiem to zabrzmi glupio ale mielismy teraz grila polaczonego z ogrodowa impreza i nic tak szybko niezniknelo od czeresni kawalkow arbuza i truskawek serio... byly salatki ale to kazdy do miecha sobie nakladal ale tak jako przegryzka to czeresnie i truskawy szylyyyyy tak szybko ze szok a kawalki arbuza juz wogole.. szczegolnie ze bylo goraco..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 15:27   #4452
bzyczka1
Zakorzenienie

Martucha...w wojsku wszystko wolno można nawet zażądać powrotu z urlopu, nawet jak jesteś na Majorce, masz się stawić w ciągu 24h i nic ich to nie interesuje.

Nasz skarb
Stary 2010-06-15, 15:28   #4453
anuulaa
Wtajemniczenie

Mona_ja, wrzuciłam przepis na gołąbki do gastronomicznych
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 15:29   #4454
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny mało mam czasu aby do was zagladać, w pracy dostałam nową działkę i sie uczę jej a w domu nie ma kiedy zajżeć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a z wyglądu cię nie pociaga?? Nie masz tzw motylków czy gęsiej skórki na jego widok??
myślałam, że tak tylko jest w filmach,a le ty jesteś przykładem, ze naprawdę się ma te motylki. Mnie tz kręci bardzo ale nic takiego nie czułam na jego widok, tylko przyspieszone bicie serca, taka gorączke podniecenia. ale to było na początku, teraz jest normalnie bez uniesień, ale i tak dobrze myślę, ze z czasem ta chemi się zmienia na inne uczucia, poczucie stabilizacji, szacunek itp

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ale jestem w szoku tyle czasu szukałam i nareszcie znalazlam
Fajna szefowa tylko przeczytala moje CV i LM uśmiechnela sie i powiedziala że jest na tak chyba od 1 lipca zaczynam bo do końca czerwca mam zasilek jeszcze.
gratulacje, cieszę sie bardzo

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
TŻ jest wyższy o 17 cm wolę wyższych od siebie
ja też wolę wyższych, mój jest o 20 cm wyższy odemnie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Czesc Sloneczka moje

Melduje, ze zyje i bardzo tesknie za Wami i za wizazem, ale life is brutal

sesja zaliczona teraz musze napisac 2 rozdzialy pracy i zobaczymy moze obrona jeszcze w polowie lipca ale ciezko mi idzie to pisanie z powodu braku materialow, wiec roznie moze byc

A tu cos dla kochanych cioc wizazowych My w 24 tc
ślicznie wyglądasz kochana

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

na wstępie- Millenium dał odpowiedź na + czekamy teraz na umowę do wglądu więc proszę o wzmozone trzymanie kciukasów

Żabciu, najlepsze zyczenia, spełnienia marzeń

piszecie o prysznicach to pokażę Wam o czym marzy TŻ wpadłam ostatnio do LM i obejrzałam kabiny otwieram taka jedną a tam muzyczka aż mnie zatkało wyglada jak statek kosmiczny
http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...273828019.html
wypas ale ma 150 cm więc zajęłaby pół łazienki

zasytanawiamy się nad tą , ale wtedy musielibyśmy do kuchni wrzucić pralkę
http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...237880509.html
trzymamy dalej kciuki, fajnie że jest już pozytywna odpowiedź. Co do kabin to moja przyjaciółka ma taką z radiem i zawsze sobie słucha jak sie kompie
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

wyrostek mnie kłuje znów.....
mnie też kuł ostatnio, idź może do lekaża, chociaż jakieś badania zrób

Cytat:
anula mi na blox tez czasem nie przyjmuje hasla do bloga i musze kilka razy probowac
Jak stracisz bloga, to zaloz nowego i przekopiuj przepisy i haslo i login gdzies sobie zanotuj

Ja wczoraj robilam porzadek w szafie. Mam problem z molami, co kilka dni siedza sobie dwa mole na scianie i maja ze mnie radoche - nie wiem czy wlatuja przez okno - czasami wlatuja przez wentylacje bo spotykam je w lazience w brodziku [a nad brodzikiem jest kratka]. No iwec zeby miec pewnosc ze nie mam w szafie siedliska jakiegos, zrobilam porzadki. Wywalilam od razu ciuchy, ktorych od roku nei zalozylam, tzn te z samego dna szafy uporzadkowalam w co sie jeszcze mieszcze, a co bedzie na chudsze czasy. No i 'ciazowe' tuniki i sukienki wisza teraz w jednym meijscu. Tyle porzadkow, a z wieszakow nic nie ubylo
W szafie znalazlam jedna larwe mola, mała jakas taka na welnianym swetrze, ktory wywalilam bo i tak juz bym go nie nosila i to wszytsko
Moze te mole gdzies w wykladzinie sie zagneizdzily pod szafa i komoda? wykladzina welniana z domieszka 'plastiku' wiec pewnie wyzyc sie da
No nic zakupie dzis ponownie jakas trutke, bo plytki na owady Globola w sypialni nie wystawie. Chyba ze na kilka godzin dziennie. Zakupie tez lawende. Ech.

No ale nie o tym chcialam... chcialam wam pokazac tunike, ktora sobie ze 3 lata temu kupilam w lumpeksie. Jeszcze wtedy nie marzylam by zalozyc leginsy i tunike, a jednak kolor wygral i kupilam ja.
Na brzuch nie patrzcie bo wydety po truskawkach i kapuscianej zupie.
tunika fajna i bżsio też.

baja gratuluję obrony, Pani magister

Żabcia wszystkiego naj, spełnienia marzeń

A my za 2 tygodnie odbieramy klucze od naszego mieszkanka już nie możemy się doczekać, ale szybko to zleciało i jeszcze sie okazało, że chyba tz nie pojedzie na zaden kurs i będzie miał urlop razem ze mną. W piątek wszystko będzie wiadomo

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 15:29   #4455
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka martucha w kazdej pracy pracodawcamoze sciagnac pracownika do pracy, ale musi byc to wazna przyczyna. No i nie moze tego zrobic w przypadku okolicznosciowego.
bzyczka a musi na czerwiec, nie moze pozniej? chyba ze wam czerwiec pasuje.
Stary 2010-06-15, 15:33   #4456
anuulaa
Wtajemniczenie

Zapomniałam Wam powiedzieć, że dzisiaj wieczorem przyjeżdżają nasze meble
Stary 2010-06-15, 15:39   #4457
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia nie ma że nam pasuje albo że nie pasuje. Tż pisał o urlop na sierpień bo bili im do głów że w czerwcu idą ci, co jadą na misję do afganu. A teraz tż jest na L4 i wczoraj dzwonił do niego znajomy z pracy że piszą papiery o zmianę terminu, że niby dobrowolnie, ale dostali nakaz z góry. I mają poprzenośić od któregoś czerwca (tż nie wie dokładnie) do któregoś lipa, bo oni mają 26 dni roboczych urlopu.

Nasz skarb
Stary 2010-06-15, 15:42   #4458
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka a kiedy Twpj maz bedzie takim wojskowym od 7 do 15? o ile bedzie chcial zostac w wojsku
Stary 2010-06-15, 15:47   #4459
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia teraz żołnierze poza czasem gdy są na służbie 24h, zawsze tak pracują jak piszesz, od 7 - 15,25 a w piątki od 7-13.30.

Nasz skarb
Stary 2010-06-15, 15:49   #4460
kliwia
Zakorzenienie

no ja porownuje do mojego taty, on odkad pamietam szedl na 7 wracalprze 16 czasami tylkomieli alarmy bladym switem i przychodzil po niego zolniez, i mial wszytsko w nosie. i w zasadzie zawsze bylo jak on chcial z urlopami i innymi rzeczami. a moj tato byl na koniec pracy tylko starszym chorazym.
Stary 2010-06-15, 15:53   #4461
anuulaa
Wtajemniczenie

Widzę, że żonki żołnierzy nie mają ciekawie, współczuję Bzyczko, a jakby np. Twój mąż był na urlopie i nie odebrał telefonu z pracy, to co wtedy ?
Stary 2010-06-15, 15:55   #4462
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha...w wojsku wszystko wolno można nawet zażądać powrotu z urlopu, nawet jak jesteś na Majorce, masz się stawić w ciągu 24h i nic ich to nie interesuje.
Cytat:
Kliwia teraz żołnierze poza czasem gdy są na służbie 24h, zawsze tak pracują jak piszesz, od 7 - 15,25 a w piątki od 7-13.30.
skąd ja to znam, ciężko sobie z wojskowym coś zaplanować, ciągle gdzieś wyjeżdza, jakieś służby ma, alarmy. Fajnie, ze twój w piątek szybciej kończy, bo mój normalnie codziennie do 15,30 a w domu jest ok 16,17 zależy o której trafi na autobus

Łukaszek
Stary 2010-06-15, 15:56   #4463
bzyczka1
Zakorzenienie

mój z pracy wraca o 16.30 średnio ale to przez dojazdy mój jest st. szeregowym i nie ma szans na awans, bo tak jak mu powiedzieli jest za stary a na tym stopniu emerytury nie wypracuje, ale mamy plany żeby się do policji przeniósł pod koniec kontraktu. Wczoraj rozmawialiśmy z naszym świadkiem, on jest policjantem i teraz był na szkoleniu i mówił że znieśli te ograniczenia wiekowe że do jakiegoś tam wieku przyjmowali. I to jest nasza szansa by wypracował emeryturę w służbach mundurowych. W policji dostałby wyższy stopień, ze względu na wojsko.

Anula nie wiem co by był gdyby nie odebrał, nie sprawdzaliśmy nigdy

Stokrotko a do tego to wieczne gadanie, żołnierz jest na służbie całą dobę, to że wychodzi z jednostki nie znaczy że zszedł ze służby. A do tego u niego się czepiają jak ktoś za granicę wyjeżdża i nie informuje przełożonych.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-06-15 o 16:00

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 16:20   #4464
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Widzę, że żonki żołnierzy nie mają ciekawie, współczuję Bzyczko, a jakby np. Twój mąż był na urlopie i nie odebrał telefonu z pracy, to co wtedy ?
mój wieczorem nie odbiera telefonów raczej, chociaż do mnie tez na urlopie dzwonią, nie żeby wrócić do pracy tylko aby sie zapytać o coś

Cytat:
mój z pracy wraca o 16.30 średnio ale to przez dojazdy mój jest st. szeregowym i nie ma szans na awans, bo tak jak mu powiedzieli jest za stary a na tym stopniu emerytury nie wypracuje, ale mamy plany żeby się do policji przeniósł pod koniec kontraktu. Wczoraj rozmawialiśmy z naszym świadkiem, on jest policjantem i teraz był na szkoleniu i mówił że znieśli te ograniczenia wiekowe że do jakiegoś tam wieku przyjmowali. I to jest nasza szansa by wypracował emeryturę w służbach mundurowych. W policji dostałby wyższy stopień, ze względu na wojsko.

Anula nie wiem co by był gdyby nie odebrał, nie sprawdzaliśmy nigdy

Stokrotko a do tego to wieczne gadanie, żołnierz jest na służbie całą dobę, to że wychodzi z jednostki nie znaczy że zszedł ze służby. A do tego u niego się czepiają jak ktoś za granicę wyjeżdża i nie informuje przełożonych.
ja nie wiem jak to jest u mojego tz z wyjazdami za granicą, ale z urlopami jest faktycznie strach, czy aby na pewno dostanie go w terminie w którym sobie zaplanowaliśmy. a ile twój tz pracuje w wojsku? bo mój dopiero 1,5 roku

Łukaszek
Stary 2010-06-15, 16:23   #4465
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no i to jest właśnie owo słynne COŚ
Że facet Cię kręci, a sama nie umiesz powiedzieć co dokładnie i konkretnie co i za każdym razem może być to coś innego
Ależ ja umiem wymienić co mnie kręci w moim, tylko nie uważam tego za stosowne wypisywać na forum, gdyż to moja prywatna sprawa
A pisząc wcześniej, ze jak miałam określić co mnie w każdym pociąga, to chodziło mi o to, że musiałabym wypisać, co mnie w poprzednich kręciło, co też uważam za prywatną sprawę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 16:38   #4466
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Żabko sto lat

Baja gratuluje

Laseczki mam dylemat i "gorzkie zale" ale to opisalam w k mam nadzieje ze doradzicie i pocieszycie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:38   #4467
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
A jak robisz makaron z tuńczykiem??
ja tez uwielbiam makaron lub ryz z tunczykiem.Robie to tak:
-srednia cebula
-zabek czosnku
-puszka tunczyka w oljeu lub sosie wlasnym
-puszka pomidorow
-2 srednie cukinie
-lyzka sosu sojowego
-pieprz i sol do smaku
-woreczek ryzu lub makaron
Porcja dla 2-3 osob
Pycha.Jesli ktos chce sposob przygotowania to moge dopisac.
Przepis jest mojego autorstwa

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

wyrostek mnie kłuje znów.....
Oj zmykaj do lekarza.Ja tez tak chodzilam z wyrostkiem az sie rozlal....

Cytat:
anula mi na blox tez czasem nie przyjmuje hasla do bloga i musze kilka razy probowac
Jak stracisz bloga, to zaloz nowego i przekopiuj przepisy i haslo i login gdzies sobie zanotuj

Ja wczoraj robilam porzadek w szafie. Mam problem z molami, co kilka dni siedza sobie dwa mole na scianie i maja ze mnie radoche - nie wiem czy wlatuja przez okno - czasami wlatuja przez wentylacje bo spotykam je w lazience w brodziku [a nad brodzikiem jest kratka]. No iwec zeby miec pewnosc ze nie mam w szafie siedliska jakiegos, zrobilam porzadki. Wywalilam od razu ciuchy, ktorych od roku nei zalozylam, tzn te z samego dna szafy uporzadkowalam w co sie jeszcze mieszcze, a co bedzie na chudsze czasy. No i 'ciazowe' tuniki i sukienki wisza teraz w jednym meijscu. Tyle porzadkow, a z wieszakow nic nie ubylo
W szafie znalazlam jedna larwe mola, mała jakas taka na welnianym swetrze, ktory wywalilam bo i tak juz bym go nie nosila i to wszytsko
Moze te mole gdzies w wykladzinie sie zagneizdzily pod szafa i komoda? wykladzina welniana z domieszka 'plastiku' wiec pewnie wyzyc sie da
No nic zakupie dzis ponownie jakas trutke, bo plytki na owady Globola w sypialni nie wystawie. Chyba ze na kilka godzin dziennie. Zakupie tez lawende. Ech.

No ale nie o tym chcialam... chcialam wam pokazac tunike, ktora sobie ze 3 lata temu kupilam w lumpeksie. Jeszcze wtedy nie marzylam by zalozyc leginsy i tunike, a jednak kolor wygral i kupilam ja.
Na brzuch nie patrzcie bo wydety po truskawkach i kapuscianej zupie.
fajnie wygladasz
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kurcze to ja juz sama nie wiem. Jest tak. Tutaj mam wannę, wiec jak już wejdę to nie potrafię od razu wyjść. NO zawesze pół godziny czasami nawet dłużej mi się zejdzie na samym leżeniu Wtedy się mozna łatwo zrelaksowac

W Holandii mielismy tylko prysznic i tam się whcodziło, raz dwa i człowiek wykąpany. Mniej wody poszło, więcej czasu zostało.
Ja wybralabym wanne z drzwiami do prysznica.Wanna czasem sie przydaje
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jak mialabym miec jedno to tylko wanna- bo jak pisalam w wannie prysznic wezmiesz aw prysznicy nie polezysz...

polecam jeszcze to

http://www.e-mieszkanie.pl/zdjecia_a..._czerw_art.jpg

http://interior.moiatblog.com/wp-con...ge-thumb57.png

na googlach w obrazach poszukaj..
Dokladnie

maggie super wygladasz

lece dalej nadrabiac

zabicu sto lat!!!!

bzyczka nie zazdroszcze

A propos wzrostu to ja jestem typowym malenstwem mierze 158 cm, a moj TZ ma 182cm
Nigdy nie lubilam niskich facetow wiec z takim na pewno bym sie nie umowila.Faceci z ktorymi umawialam sie wczesniej zawsze byli wysocy i szczupli to moj typ i jakos zawsze tak bylo jak chcialamDla mnie wzrost akurat ma znaczenie z tego wzgledu ze sama jestem niska i czesto sie za mna tacy niscy uganiali-bo mam wrazenie (bez urazy) faceci o niskim wzroscie to czesto desperaci z tego wzgledu iz wysokie kobiety nie chca sie z nim umawiac hehe Poza tym nie chcialabym zeby moje dzieci pozniej taki niski wzrost odziedziczyly
A odnosnie wygladu to tak jak pisala Agatka facet musi miec to cos .W sumie nie wazne jak wyglada byleby chemia byla Moj Tz jest przystojny i nie powiem czesto to mi przeszkadza jak jakas laska sie do niego dostawia...

cos Agatek do nas ostatnio nie zaglada

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-15 o 18:07
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 18:00   #4468
kliwia
Zakorzenienie

okap uratowany maz uratowal.
Ale i tak musimy zadzownic do sklepu bo mamy pytania o gwarancje, musimy ich poinformowac ze pan z obslugi wprowadzil nas w blad, ze sa 3 srubki mocujace ktore lataja w srodku okapu, i zapytac czy firmowo nie bylo wtyczki i montaz jest na kostke leketryczna czy nasz okap brutalnie zostal pozbawiony wtyczki

atomufcia dziekuje
Stary 2010-06-15, 18:15   #4469
iwka28
Wtajemniczenie

ŻABCIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Kliwia – na odstraszenie moli to sadź do szaft liście laurowe – one nie znoszą tego zapachu. A szybę możesz gliceryną przetrzeć napuszczoną na szmatkę – powinno ściekać ładnie. NA pewno działa na parę z kąpieli. I dobrze że udało się okap "naprawić" - unikniesz kłopotu z odsyłaniem.
Madzialenka – super sprawa z tym mieszkaniem, jeszcze jak rodzice pomogą z remontem.
A i ja bym wzieła wannę z taką przesłoną, masz normalną wannę a do tego szyba, która ją przesłania w ½ - jak jej nie chcesz to można ją „złożyć” na ścianę, a jak chcesz to ją odginasz i bierzesz prysznic. Od kilku lat nie mam wanny i boziu co bym dała żeby ja mieć zwłasza po ciężkim dniu – piana, muzyka i palące się świece. RELAKSIK jednym słowem J
Jak masz bojler i ustawiony jest na godziny, to jak zejdzie Ci zapas ciepłej wody, to on się nie włączy i Ci nowej nie nagrzeje, aż przyjdzie ustawiona godzina.
Gold – fish – super z kredytem.
AgatkaL – jak TY to robisz, że zawsze po weekendzie wpadasz z jakiś baletów? Zresztą Maja to samo!
A i Twoja mama jest jakaś dziwna – jak to nie możesz gości do domu zapraszać? Może pomyśl o współlokatorce i wynajmnij coś?
Kwiatuszku – mam nadzieję, że „wychodzisz ” mieszkanie, ale ja bym się na to za bardzo nie nastawiała, bo np. u mnie w mieście nic takim chodzeniem nie przyspieszysz. Masz punkty za swój stan materialny, obecne warunki mieszkaniowe itp. i nikt Ci ich nie podopisuje, żeby sie w kolejce przesunąć. Teraz urzędy są co chwilę kontrolowane, a jeszcze jak mają ISO 9000 to już w ogóle.
W każdym razie trzymam kciuki.

Cytat:
a mnie nawet w kurtce zimno telepało
ja się chyba przerzuce na Ciechana - pyycha
(i prawie kaca nie miałam)

jak to mówią "Pij, pij, będziesz łatwiejsza"?
Mówią też – Pij, pij nie będziesz mógł

Baja – gratuluję magistra!!! Fajne uczucie, nie?
Aguś – Tobie też gratuluję zdania egzaminów!
Magialena – fajny taki spontan, na pewno odpoczeliście.
Ania20 – i jak rozmowa o pracę poszła? Doczutałam – super!!!
India – i którą sukienkę ubrałaś?
Anuula – spróbuj napisać do administratora o hasło do Twojego bloga.
Maggie – cudny brzuszek!
Atomufka – dawaj ten przepis.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 18:17   #4470
kliwia
Zakorzenienie

iwka liscie lauroowe oooo ciekawy sposob bo one zawsze w domu sa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości