|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
. ![]() jeeeeeeeeeej, przykro mi. ale bym sobie zjadła czereśnie, Martyna kusi
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
No co
uparł się i stwierdził, że na pewno na taki festiwal się nie skończą. A jak mu powiedziałam, że się skończyły, to stwierdził, że jakoś wejdę bez, to wyśmiałam. Na all poluję teraz, przed chwilą ktoś mi sprzed nosa sprzątnął. |
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
aa to za tą brunetkę
co prawda jestem szatynką, ale to prawie jedno i to samo ![]() ta kobieta w samochodzie była tamtadam -SIWA! ![]() czatuj czatuj
|
#2614 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. to nei teraz Ci załatwi bilet, kurna !. ojej ale bym sobie zjadła czereśnie Cytat:
![]() oby się udało ![]() a mnie złapała głupawka, bo oglądam jakieś głupoty na yt |
||
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej się nie da spamować?
![]() Nie nadążam za Wami... |
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
Żbiku, tu jeszcze można http://www.alterart.pl/shop/sklep.php?mode=1&cat=2 Kurde, wyniki miały być dzisiaj tego konkursu, tzn mieli maile wysyłać do wygranych osób do 20. Do mnie nic nie przyszło.
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20083068]ojej ale bym sobie zjadła czereśnie
|
#2618 |
|
Konto usunięte
|
Musze się pochwalić, ze dzwoniłam sobie dzisiaj do ludzi z ogłoszenia z sprawie pokoju do wynajęcia we Wrocławiu. Dobrze, że ci ludzie mnie nie widzieli, bo nawet jak z nimi rozmawiałam byłam czerwona jak burak
Spodobały mi sie dwie oferty. Trochę daleko od mojej potencjalnej pracy (7-11 km) ale mam nadzieję, że dam radę
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20083068]co za tata
. to nei teraz Ci załatwi bilet, kurna !. a co on teraz na to że już wszystkie się sprzedały? łyso mu? ![]() oby się udało ![]() [/QUOTE] sama załatwie, już niech on mi w niczym nie pomaga, ech. a łyso mu nie jest, mówiłam, bez mi każe jechać Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi też nie to chodźcie na czereśnie, mam dwa drzewa oblepione i już nikt nie je, bo się przejadły nam. |
||
|
|
|
#2620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
O 4, a był przed 6
![]() Miał mnie zabrać na pizzę (to była niespodzianka ), ale w końcu pomagaliśmy tacie, przed 22 się zebraliśmy (motorem, tak nas wypizgało, że ), a o 22 to w zasranych P-cach WSZYSTKO pozamykane i mama zrobiła nam naleśniki Cytat:
tylko, że dla mnie to te perfumy cuchły i dobitnie to pokazałam miną ![]() U mnie oboje ciśniemy równo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też bym się pewnie w takim znaczeniu nie przyznawała, jakby moi rodzice musieli uciekać z kraju śmiem twierdzić, że polska reprezentacja by nie wykorzystała takich potencjałów... ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Nie witam się, bo nie mam w zwyczaju ![]() Ogólnie nie mam czasu z Wami spamować ale zawsze wpadnę, zajrzę
|
||||||
|
|
|
#2621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
czijo dziwna sytuacja... ale chyba jakoś rozwiążecie ten problem?
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam pojęcia. Teraz nagle sobie zdaję sprawę z tego, jak bardzo bym chciała studiować w Krakowie itd.
W ogóle WTF? Powiedziała mi, że jestem nienormalna i żebym wyjechała. To wyjechałam. I co? Ja jestem zła teraz? Zawsze moja wina. A naprawdę jestem dzieckiem, do którego ciężko się o cokolwiek przyczepić. Może nie umiem przepraszać, ale to dlatego, że nikt w mojej rodzinie nie przeprasza, wszyscy się czują ze sobą zaje.biście. |
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
To brzmi, jakbyś Ty była winna czemuś.
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2627 | |
|
Zadomowienie
|
Bo zawsze jestem winna. Odkąd pamiętam, żyję z jednym wielkim pasmem poczucia winy. A naprawdę ciężko się do mnie o coś przyczepić, zawsze rodzice koleżanek wskazywali mnie jako "właściwe towarzystwo".
Cytat:
|
|
|
|
|
#2628 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() jestem wykończona. szczerze to nie wyobrażam sobie pracy do 21, ale nic tam ![]() dziś nie miałam egzaminu, bo za dużo nas i bla bla. będzie w poniedziałek. muszę się w domu przygotować, a jakoś sobie nie wyobrażam tego ![]() tż nawet nie spytał jak mi poszło dziś co za parówa, borze.ktoś robi impreze w okolicy... dobrze, że chociaż umc umc i disco polo nie lecą, bo bym zabiła. jutro wstaje o świcie ![]() no to pogadałam o sobie ![]() Cytat:
zrobiłabym to samo, w sensie wyjechała po takich słowach.i Cipo wiem, że w tym momencie bym JEJ napisała smsa co o tym myślę i tyle. i przypomniała, że ostatnio już mówiłam, że w tym domu nikt mnie nie słucha i nie rozumie i cała reszta, która im mówiłaś wtedy. zaraz zacytuje to co sobie wczoraj pozaznaczałam, ale juz nie mialam czasu odpisac ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ja też zawsze chciałam.nie jako szczyt marzeń może ale tak tymczasowo, dorywczo Cytat:
szkoda bardzo, że się nie odezwali, ale sama wiesz, że 'łatwo było Cie przebić, pokonać'. jesteś dopiero po maturze... może przyjedzcie z tżtem wcześniej do Warszawy? tu jednak łatwiej i szybciej coś znajdziesz. Cytat:
![]() ja wzięłam tą granatową zamiast jednej tuniki, która zniknęła, już nawet nie patrzę, czy jeszcze coś nie zniknęło, bo w końcu zrezygnuję w ogóle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
też słyszałam, całkiem fajne.predzej na to bym sie zdecydowala, niż na autostop :P Cytat:
haha, no bo miednica się składa z kości biodrowych, nie? przeszło Ci? Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukaj teraz cierpliwie na allegro, NA PEWNO znajdziesz. a jak nie da rady tych z noclegiem, to tak jak mówisz,spanie będzie u Martyny, ona pewnie jak tylko będzie mogła to użyczy. nie martw się, Żbiku.Cytat:
Poczekaj, może mama sobie przemyśli? nigdy nie przyznaje się do winy? Byłam sobie przy fontannie, zrobili nam niedaleko i chodzimy tam dość często z Tżtem wieczorami. Ale te dzieci.. biegają, traktują to jak prysznic sorry, może ja jestem dziwna,ale nóż się w kieszeni otwiera.W samym środku miasta właściwie, bo żadne to obrzeża- fontanna, piasek, niedaleko chodnik, ławki, a babka na oko 30letnia leży na ręczniku obok fontanny i się opala 2012 jest blisko.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-18 o 22:27 |
||
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak tymczasowo bym chciała fajna sprawa. ja w sumie chyba bardzie bałabym się u kogoś nocować niż autostopem, bo nie wiadomo na kogo by się trafiło w takim mieszkaniu jakiś Kaziu 76, a takim autostopem większa możliwość ucieczki. ja zawsze piszę czarne scenariusze. sąsiadka mówi, że będę zakonnicą. bÓ. doszły moje minerały
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
Brat mi płacze, żebym wracała. Znowu jestem tą, która przeprasza, mamie łaskawie ma przejść do niedzieli i znowu będzie jak dawniej.
Byle do magisterki... albo do mojego/mamy zamążpójścia. |
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bejbe, przyzwyczaisz się, zobaczysz. wiem.. ale wiązałam z tym duże nadzieje, ZBYT duże. no niestety za bardzo zdążyłam się już naekscytować ![]() poważnie zaczynam rozważać tą opcję, tyle, że nie mamy póki co w ogóle funduszy, żeby zacząć tam jakieś życie, muszę z tatą o tym porozmawiać..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam są chyba opinie o tych ludziach od kanap? łał, i jak kolor? nie wysłałaś mi adresu [muszę najpierw kupić struny, żeby Ci przesypać a nie wiem gdzie oprócz allegro, bo z wysyłką się nie opłaca...]Cytat:
![]() a mama może ![]() Cytat:
![]() pogadaj z tatą, bo to chyba jedyna dobra opcja w tym wypadku |
|||
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2638 | ||
|
Zadomowienie
|
Karolina, ale tata
Pewnie wyrzuty sumienia ma, w sumie zasłużone. Obyś ogarnęła teraz bilet ![]() Marta, a co wy właściwie robicie na takim szkoleniu? I jak wygląda egzamin? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewa, a jest jakiś taki mega jasny kolor tych proszków EDMowych? Bo ja generalnie to odbijam światło swoją bladością. Coś od kogoś jeszcze chciałam, ale nie pamiętam ![]() O wiem, któraś (chyba Olga) pisała, że bartu źle test gimnazjalny poszedł. Mojemu też -.- aż mi wstyd, myślałam, ze nie jest taki gupi. Wystawiłam torebkę na all z własnym szablonem Co z tego, że zajęło mi to z 3h
|
||
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Marta kolor trochę jassny, mógłby być o ton ciemniejszy, ale nie jest źle. Ogólnie jestem zadowolona, ale to było dopiero pierwsze malnięcie. Ale "...do zakochania jeden krok.."
jakie struny? eej wysłałam Ci już adres dawno, zaraz wyślę jeszcze raz. Wiesz co nie baw się, może wsypać w jakąś folię zwykłą, dobrze zabezpieczyć a ja sobie w coś przesypię nawet nie wiem czy są opinie, nie wgłębiałam się w tą stronę. [daj znać jak dojdzie adres ]Kamila Beige Sandy Fair ja mam i jest jasny
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-19 o 00:10 |
|
|
|
#2640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje poczucie własnej wartości - i tak już nędzne - leci na pysk. Znaczy mojemu obiektywnie poszedł nieźle. Ale od osoby, która pisała rozprawki na maxa i brała udział w olimpiadzie matematycznej wymaga się dużo więcej. I o ile mnie to tam nie przeszkadza, bo dostanie się i tak gdzie chce, to nauczyciele nie dają mu żyć. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

. 

), a o 22 to w zasranych P-cach WSZYSTKO pozamykane
i mama zrobiła nam naleśniki
a dała do powąchania i się pyta czy ładne, ja i tak mam katar więc nic nie poczułam ale powiedziałam że tak
)