|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
1,5 za kobiałkę było.
Ale to szypułkowane, więc są droższe i ciężej się je rwie. Ładnie to by się rwało, ale takie fatalne miał pole i truskawki, że nie dało rady. Pierwszego dnia padało, więc na polu byliśmy 3 h ale i tak urwałam 29. Ale tamto pole to ładne, duże truskawki, w dużych odstępach posadzone. Rano następnego dnia poszliśmy je kończyć to 38 natargałam . Ale zarośnięte truskawki, małe, niedojrzałe bo blisko siebie rosły, odgarniać te krzaczory trzeba było to i kiepsko się rwało, a to pole to ogromne miał więc uciekłam z niego, nie opłacało mi się. Ledwo 50 zł dziennie zarabiałam, a na tym ładnym, małym bym i ponad 100 zarobiła bo się dobrze rwało. |
|
|
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20059870]dzisiaj oglądałam mecz. w du.pke niestety dostali i powiem Ci szczerze że bramkarza mają przystojnego
. chociaż tam wszyscy podobni w ogóle wkurzył mnie komentator. jak Koreańczycy strzelili gola to powiedział ,że nie zasłużyli sobie czy coś w tym, stylu. no sorry jak obrońca robi takie błędy to trzeba umieć je wykorzystać. no i zauważyłam że Koreańczycy dużo faulowali .[/QUOTE]Muszę obczaić Eh, ci komentatorzy to ograniczeni rasiści. Cytat:
![]() A ja jestem w Mielcu nie wyciągnęłam naczyń ze zmywarki (straszne) i mama powiedziała że jestem nienormalna i żebym sobie wreszcie gdzieś pojechała bo ma dość. To spakowałam się i pojechałam
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Resztę pocytuję jak wrócę z pracy. ![]() Impreza fajna, haha, śmiesznie było, bo bylo bardzo dużo osób z szefostwa i dziwnie trochę się czułam patrząc jak tańczą. xD Bo dosyć odważnie tańczyli, alkohol zrobił swoje. Karaoke było. Ale ludzie z firmy śpiewają. Mogliby spokojnie się gdzieś pokazać.Więcej nie powiem, ale wyszło wszystko strasznie dziwnie i mam mały mętlik w głowie. To była druga. ![]() Pisałam jeszcze o 2 imprezach, które robili moi współlokatorzy, ale ja na nich nie bylam. Cytat:
jeden kolega myślał, że to randka, ciągle za mną chodził, pytał czy czegoś potrzebuję, w końcu poszedł sobie do domu. xD drugi przyszedł na chwilę i zobaczył, że jestem z koleżankami to nawet nie podszedł xD a z trzecim normalnie pogadałam, bez jakiegoś dziwnego uczucia. Cytat:
Raptem dwie imprezy i już szaleńcu. ![]() Marty nie było, bo nie jest jeszcze zatrudniona, pewnie dziś będzie miała egzamin i jej powiedzą czy ją przyjmują. ![]() To chodź do call center. ![]() Cytat:
![]() - dziwnie mi
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-06-18 o 07:51 |
|||
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale tam były taaaaaakie truskawy i dobrze się je rwało, oglądałam, ale głupie się później zrobiło. Cytat:
Jakieś zakwasy mam, łee. |
|
|
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
U mnie nawet chyba nie ma możliwości zrywania gdzieś truskawek, bo tu pewnie wszystko pozalewało, a te truskawki na targu to nie wiem skąd ![]() Karolina, adres mam ![]() Pójdę dzisiaj chyba załatwić euro26 i przejściówkę na irlandzkie gniazdka kupić.
|
#2557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja nie moge, jesteś tutaj a ja jade to jest coś nieteges. do kiedy będziesz?Cytat:
ale ja chyba nie jestem na tyle odważna Chociaż... moja koleżanka stopem pojechała do Moskwy i Rimini. No nie wiem, zobaczymy. A Wy gdzie ?![]() Hejo ![]() Obudziła mnie przesyłka z Encyklopedią Ptaków Także tak wykąpałam się, zaraz się spakuje i do sklepu szukać mini-szamponu do włosów.
|
|
|
#2558 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() właśnie kumpel opowiadał że przez Cb radio przekazywali sobie żeby go późneij zabrać . ale też się zdarzyło że stał w deszczu z godzinkę;/ . sam był. z kolei ja musiałabym kogoś znaleźć , bo samej to nie bardzooo.Żbiku ;*. co nas nie zabije to nas wzmocni . ! . i tak jesteś dobra, możesz być zadowolona,że powiedział Ci że Twój język jest na bardzo dobrym poziomie ![]() no to brawka !. Cytat:
Dzień dobryyy ;*** wczoraj postanowiłam że wstanę wcześniej i pójdę zjeść od razu śniadanie . tak też zrobiłam, możecie być ze mnie dumne .
|
||
|
|
|
#2559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wow, gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
Dzie dobry ![]() gadałam wczoraj z kolegą do 4 rano na gg już konczyłam, tata wchodzi do pokoju i taki przerazony czy żyje, czy co robie, i mi mówi że już świta a potem nie mogłam usnąc, bez sensu. ok 5 usnęłam, ale ok 7 się obudziłam
|
||
|
|
|
#2560 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20070843] wczoraj postanowiłam że wstanę wcześniej i pójdę zjeść od razu śniadanie . tak też zrobiłam, możecie być ze mnie dumne .[/QUOTE]![]() Cytat:
Ożesz. Też tak czasami mam, tylko musi to być ktoś ekstra ekstra, bo inaczej nie dałoby rady. _______ Dzieeeeeeeeeń ![]() A ja poszłam spać o 22, a obudziłam się przed chwilą, czyli całe 12 h przespałam. ![]() I teraz wyglądam tak, 0 - . AC/DC mnie rozbudza, rozkręciłam głośniki i odloooot. ![]() Oooo nie, bluzka mi zniknęła ze strony. A taka ładna była. Niech ta pani się odezwie, a najlepiej niech poda numer konta.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-18 o 10:48 |
|||
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W niedzielę pojadę. Do babci, do Lublina, albo do domu. Nie wiem jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- W ogóle dzień dobry, choć dla mnie zaczął się traumatycznie, bo jakiś idiota obudził mnie wiertarką =.= |
|
|
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
dżem smaczny ;*
idę się pakować, bo dzisiaj jadę do TŻ na weekend ![]() weszłam na pocztę i dostałam wczoraj maila, że przesyłka wysłana. znając życie dostanę ją jak wejdę do wanny ![]() bo to priorytetowa, czyli dzisiaj powinna być?
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo nie chce całego dużego brać, bo mam szczęście takie, że zazwyczaj mi się tajemniczym sposobem otwierają i wylewają
![]() No właśnie Olga, gdzie dokładniej mieszkasz teraz?
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
O, to jednak troche daleko, szkoda, że nie na osiedlu
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam aż dwie gry Barbie.
Jeżu, jak dobrze pójdzie to za 200 zł upchnę.
|
#2568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo możliwe ![]() ale cicho, bo on nie wie że ja tu jestem, bo zawsze jak mu mówiłam o wizażu to na mnie krzyczał, że głupoty czytam. to niech spada
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-18 o 11:41 |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mówi, że nie ma z nim ostatnio w ogóle kontaktu. Zresztą ona też wizażanka i wie jak jest ![]() Pojechałabym dziś do cioci, ale głupio tak z dupy wpadać, więc chyba dziś dopiero będę się z nimi umawiać ale jak pojedziesz do Krakowa na studia to zaraz będziesz mnie miała dość, także póki co odpoczywaj ![]() A propos, do kiedy jesteś w Krakowie?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No co Ty, możesz zrobić cioci niespodziankę ![]() A tam, może nie będzie aż tak źle ![]() Do niedzieli, ale tak, żeby jeszcze wrócić i zagłosować w wyborach
|
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc może wrócę do domu, eh.Muszę dać znać cioci, że jestem
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() E tam, Olga, ty fajna jesteś, jakie dość ![]() Tak ładnie wyglądają te lalki na opakowaniu, że mam ogromną ochotę zagrać... Gotuję ryż, dodam jogobellę truskawkową, cukier i pyszny obiad. W sumie tylko to umiem zrobić. Bo ja ostatnio nie jem śniadań, tylko obiad od razu. Śniadania nie opłaca się, skoro wstaję ok. 11.
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lubię takie rzeczy ![]() dzisiaj robię sobie na obiad ziemniaki ze śmietaną. lubię też sobie czasami makaron ugotować i polać jakąś marmoladą czy dżemem
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Olga, a mama się przejęła ? Dzwoniła ?
![]() Dziwnie tak.
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Olga, mama i tak Cię kocha
idę do ośrodka zdrowia po wyniki badań, wrócę. zrobię obiad i bye bye. także.. miłego weekendu ;*
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Nie ;] nawet nie odpisała na smsa że dotarłam. A o tym, że brat ma wyniki egzaminu gimnazjalnego, dowiaduję się z facebooka, fuck yeah.
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Noo, parę dni temu jeszcze mi płakała, żebym nie wyjeżdżała na studia do Wrocławia, bo co ona beze mnie pocznie o_O |
|
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

. Ale zarośnięte truskawki, małe, niedojrzałe bo blisko siebie rosły, odgarniać te krzaczory trzeba było to i kiepsko się rwało, a to pole to ogromne miał więc uciekłam z niego, nie opłacało mi się.

.[/QUOTE]
Mogliby spokojnie się gdzieś pokazać.
), a Azjatów uwielbiam
no ja nie moge, jesteś tutaj a ja jade to jest coś nieteges. do kiedy będziesz?

. tak też zrobiłam, możecie być ze mnie dumne 

ale jak pojedziesz do Krakowa na studia to zaraz będziesz mnie miała dość, także póki co odpoczywaj
lubię takie rzeczy