![]() |
#211 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?
Cytat:
![]() ![]() A co do ustawek to nawet jesli to nie oni jedyni. Jakos nie uwierze ze np, calkiem przypadkiem pana Komorowskiego fotografuja na spacerku z psem gdzie popyla odpicowany w garniturze. Jakos tez ciezko uwierzyc ze jego zona z wnuczkiem spaceruje, robi zakupy, patrzy w obiektyw i ze niby przypadkiem jej foty robią. Nie uwierze tez ze przypadkiem Napieralski z zona i dziecmi niby bawi sie w parku wprost do obiektywu. Takze to normalne u wszystkich.Trzeba spojrzec obiektywnie, a tutaj wynika ze u wszystkich cacy a Kaczynscy tylko jedni ble. Oni są w innej sytuacji ale jest kampania, robią to samo co inni a ich cierpienia po stracie bliskich to mysle nie umniejsza i nie zmienia. Nie jestem za PiSem ale takiej agresji w ich kierunku nie popieram. Nie neguje tego, ze akurat wczoraj byli na grobie, bo byla to rocznica urodzin, niedlugo po smierci i juz odchodzac od polityki ale tak calkiem po ludzku to rozumiem , ze akurat w takim dniu chcieli byc na grobie. W tym nic dziwnego akurat nie ma. Cytat:
Ale koniec koncow to chyba trzeba zakonczyc temat, w koncu cisza wyborcza jest ![]() ![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-19 o 09:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
poza tym to była oficjalna wizyta nie rodzinna..jak Lech był prezydentem to wszyscy mu do pałacu wozili kwiaty a teraz na wawel.. Wałęsa tez wyprawia imieniny dla oficjeli i obecność prasy wtedy nie dziwi.. bo to oficjalna impreza.. Chociaż akurat uważam ze Komorowski powinien se te wizytę darować.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
te ostanie jak dla mnie to bardziej intymna sprawa.. ale moze dla Jarosława to taka sama ranga ![]() Btw Jarosław sam osobiście zdecydował się na kandydowanie a co za tym idzie obecność w prasie w czasie żałoby.. więc mi nie jest go szkoda bo to co sie dzieje to konsekwencja jego decyzji tylko i wyłącznie.. Gdyby nie jego parcie na władzę..mógł on i jego rodzina przeżyć żałobę w spokoju i zaciszu domowym.. A kandydować mógł za 5 lat.. kiedy już emocje opadną.. ale wiedział ze teraz na śmierci brata, żałobie zbije większy kapitał niż za 5 lat kiedy to juz naród zapomni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaroslaw nie pojawial sie w mediach bylo zle, teraz sie pojawia tez zle. Umowil sie z Marta na grob ich tragicznie zmarlej rodziny - tez zle (nie wiem w ogole co w tym dziwnego, ja sie zawsze umawiam z rodzina jak idziemy z jakiejkolwiek okazji na grob). No tak ale poszli na grob razem w trakcie kampanii- blad! powinni przesunal urodziny i nie wtedy isc wcale. Albo jesli juz pojsc w srodku nocy, zeby nie bylo isc widac, ewentualnie odgrodzic sie tasma od reporterow albo uciekac w krzaki. ![]() Komorowski tak nie musial cale szczescie i jest ok, bo ona ma przyzwolenie. Jak widac punkt widzenie zalezy od punktu siedzenia ![]() Co do reszty to jeszcze nie zauwazylam, zeby kiedykolwiek poza samym aktem wyborow przeciwnicy danego kandydata mogli decydowac o tym, gdzie, kiedy i na jakie stanowisko on startuje. Wyborczy Jaroslawa Kaczynskiego bardzo chcieli, zeby on kandydowal i to byla jedyna rozsadna opcja dla jego partii. Wczoraj ogladalam na TVN Style program o malzenstwie z Tercetu Egzotycznego i tam pani Izabela Skrybant- Dziewiatkowskiej zarzucano, ze wystepowala publicznie po smierci meza. A ona na to bardzo madrze odpowiedziala, ze normalny czlowiek po takiej tragedii musi chodzic do pracy i nikt w tym nic dziwnego nie widzi,a dla niej spiew to jest wlasnie praca, z tego zyje i to jej pomaga psychicznie. Mysle, ze tu sytuacja jest analogiczna- innego rozsadnego kandydata z partii nie bylo i inna decyzja nie mogla byc podjeta. A to, ze to sie niektorym nie podoba? No coz, przeciez i tak by nie glosowali w 95% na Jaroslawa, wiec jaka wartosc ma ich glos w tej sprawie? Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2010-06-19 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
A czy widziałyście program telewizyjny w tvp, o którym piszą tutaj:
http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2...ktualnosc.html pozdrawiam k.
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Marty Kaczyńskiej i tabloidów ciąg dalszy:
http://www.tvn24.pl/-1,1661770,0,1,z...wiadomosc.html
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Widzialam to, ale nie będe się czepiać, że sobie prywatny pałac urządzili. Klasy za bardzo nie mają, to pewne. Dla świętego spokoju i żeby nie raziło ludzi, mogli tam nie nocować już.
Może faktycznie jeszcze jakieś drobiazgi tam mają do sprzątnięcia. Pal licho z nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#218 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem po co ten żenujący wybieg. Jeden nie ma kobity, żyje z kotem, a drugi ma żonę i konkubinę jednocześnie. Tak trudno przyjąć swoje wybory życiowe na klatę i powiedzieć, sory ode mnie nie będzie nikogo na tym spotkaniu, bo konkubina się nie zgadza, albo - bo jestem samotny i dobrze mi z tym ? Nienawidzę takiej hipokryzji, udawania, lukrowania faktów...No ale wiadomo- życie z kimś bez ślubu czy starokawalerstwo (czy tam gejostwo ![]() Dojrzali ludzie pomyślałby kto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki jak dorosną napewno się ucieszą ze mama sprzedala je i ich święto dla dobra kampani ![]() Swoją drogą jesli on jest gejem to dobra pora na come out... przeciez ostanio stał sie wielbicelem SLD i i ch wyborców.. takie okazanie swej orientacji moglo by mu przysporzyc pare procent ![]() Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-06-23 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Konto usunięte
|
Nie on jeden stal sie wielbicielem SLD teraz. Tusk tez w sztabie wyborczym Komorowskiego glosil ze Napieralski jest super a jeszcze niedawno niektorzy politycy PO wieszali na Napieralskim psy, odrzucali ustawy SLD w sejmie a teraz niktorzy z nich o koalicji z nim i partia nawet wspominaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
BAN stały
|
Cytat:
I fakty są takie, że Komorowski na SLD nigdy nie pluł (albo ja o czymś nie wiem ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-06-23 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy Komorowski nie plul czy plul, wypowiedzi Kaczynskiego slyszalam. I otoczenia Komorowskiego tez slyszalam a skoro to jego otoczenie, z jego partii teraz nagle sie odmienilo i zaiega o poparcie SLD i Napieralskiego to nic innego jak tez przedstawienia majace na celu zyskac glosy dla Komorowskiego, i malo istotne czy to robi sam kandydat czy jego otoczenie.Mnie jako glosujaca na Napieralskiego ani jedni ani drudzy nie przekonuja. Ale to nie powod bym musiala sie tutaj goraczkowac i robic tak jak inni, wieszac psy na partii ktora mi nie pasuje. Ale wiem, tutaj sie nie dostrzego innych tylko Kaczynskiego i jego otoczenie i tylko oni sa źli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dajmy sobie siana bo widzę, że nie pogadamy - proponuję koncyliacyjnie. To teraz modne. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-06-23 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie widze w mojej wypowiedzi nic emocjonujacego. Przedstawilam moje zdanie, to co widze, nie moge? Odbiega od Twojego bo nie jade po Kaczynskim, chciaz go nie popieram ale czy przeszkadza Ci to? Nie widze sensu dalszej rozmowy bo widzialam Twoje inne wypowiedzi i widze jakie masz zdanie, ja mam swoje i nie sadze ze sie dogadamy. Milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- A, no i nie zwykłam nienawidzieć. Co najwyżej darzę kogoś/coś niechęcią ale bez wrogości. To tak a propos tego co niby już o mnie wiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A druga sprawa.. nikt nie wierzy w milośc Kaczyńskiego do SLD? wyborcy SLD pewnie nie ale skarjni wielbiciele Jarosława są w stanie kupić wszystko..jego wspaniałą przemianę, jego rodzinność (choć sam rodziny nie załozył).. jakiej ciemnoty jego sztab nie wymyśli ciemny lud lyja.. na co świetnym dowodem jest wynik w I turze.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#229 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zupełnie jak w przedszkolu, wystarczy słowo na Kaczyńskiego, a kontrargumenty dotyczą Platformy. ![]() Wracając do tematu - Kaczyński nie jest żadnym wielbicielem, tylko udaje że jest im przychylny. To różnica. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-06-23 o 11:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To samo tyczy sie Napieralskiego.. jak raptem pokocha się z prawica to przestanie być wiarygony jako lider SLD... Jesli ktos jest elektoratem SLD w prawdziwym tego slowa znaczeniu czyli zgadza się z ich programem i ma lewicowe poglady co by Napieralski nie bredził nie zagłosuja na Jarka.. chyba ze ludzie któzy zaglosowali na napieralskiego pos wplywem impulsu/spotu reklamowego itp nic o nim niewiedząć tacy owszem moze i pojda i zagłosują jak napieralki radzi.. Mimo wszystko mi jako umiarkowanej zwolenniczki lewicy blizej do zagłosowania na PO bo to jednak bardziej liberalna partia.. Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-06-23 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() Było tylko na SLD wcześniej nie warczeć i nie obrażać, a sprawa miałaby się teraz zupełnie inaczej. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-06-23 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Ty, Bezgniewna nie wyskakuj z mądrościami - bo udział w tym wątku zaczyna się robić równie bezpieczny jak parada z kamerą tvnu podczas zbiórki harcerskiej Radia Maryja ![]() ![]() I żeby nie było, że mam coś do radia Maryja. Kiedyś chichraliśmy się głupio z partnerem z żartów na temat rozgłośni, aż pięknego popołudnia w trasie po Polsce zaczęła nam oddbierać jedyna słuszna stacja. I mus nie mus - wysłuchaliśmy najbardziej pasjonującej historii o św. Katarzynie, jaką można sobie wyobrazić. To nam miny zrzedły. Bo naprawdę było historycznie ciekawe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.