![]() |
#151 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?
Cytat:
Pisalam tutaj ze wywiadow akurat w tym czasie z nią nie popieram ale tez nie neguję. Miala prawo ich udzielic i zapewne jej cierpienia i bolu to nie zmniejsza. A sądze, ze wielu ludzi bylo ciekawych co ona ma do powiedzenia po tej tragedii. Jesli to jest na potrzeby kamapnii to tez nie ma się co dziwic. Jest najblizszą rodzina Jaroslawa wiec ociepla jego wizerunek, stara mu się pomoc. Zona Komorowskiego tez udziela wywiadow, z calą rodzina pozowala do zdjęc, Napieralski tez fotograuje się ochoczo z zoną i corkami, dzis w tv byl wywiad z jego żona wiec to jest normalne ze rodziny wspieraja kandydatow, takze nie wiem czy nalezy na niej psy wieszac za to. Jasne, ze jest w sytuacji troche innej, po strasznych przezyciach ale ma tez prawo wesprzec w taki sposob wujka. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-12 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Bożesz Ty mój, to jeszcze do "Vivy" poszła. Zaraz z lodówki wyskoczy...
Przecież ona jest adwokatem, jak dla mnie to już się zrobiło groteskowe i skrajnie niepoważne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przede wszystkim nie uogólniaj, bo czuję się obrażana. Co innego krytykować Martę, a co innego wywiad z nią.
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak,jestesmy wspaniale ![]() co mają do tego nasze zyciorysy ?i jej ? przeciez to nie o nia chodzi tylko jej jrodzicow ,ona oprocz tego ze nazywa sie jak sie nazywa nic nie zrobila . Dlaczego nie zrobila tego w lipcu czy sierpniu ? Dopiero nie dawno dowiedzialam sie ze chodzi o 3 !! wywiady w 3 roznych gazetach ![]() ![]() (Btw ,Marta jest bardzo nie fotogeniczna i raczej radiowa niz telewizyjna)-tak jak ja żeby nie było ![]() żenua. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprawdzie wiedziałam, że prędzej czy później zaczniemy widywać ją w czasopismach więc nie było to dla mnie zaskoczenie.
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Mnie to nawet nie tyle żenuje, co szokuje, że kiedy przechodzę koło Inmedio widzę poważną adwokat na 30stu okładkach Show. Naprawdę dziwi fakt, że dała się sprowadzić do poziomu takiego szmatławca.
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Zenada. Tez nie ma co robic?
![]() Przez takie zachowania jestem coraz bardziej przeciwko Kaczynskiemu. Najpierw pogrzebał brata na Wawelu- że- na- da, potem start w wyborach i ciagłe przyrównywanie go do brata, i potrzeby kontynuacji jego hmm nie wiem czego, chyba władzy, potem zenujace oswiadczenie, ze nie kandyduje z PIS, ale jako reprezentant narodu?? ![]() A dodam, ze jestem obiektywna i polityke mam gdzies. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze tylko występu w "Tańcu z Gwiazdami" brakuje. Żeby się ludzie nie zdzwili, bo ja też zażenowana byłam, kiedy dowiedziałam się, że Otylia Jędrzejczak, która według wielu powinna garować raczej, podskakiwała w którejś tam edycji (nie oglądam, bo mnie to nudzi). Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() No i powiedziala w tym samym wywiadzie, ze juz podczas pierwszej rozmowy jej obecny mąż powiedział jej ze bedzie premierem.. i to chyba ją najbardziej ujeło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Widać cała rodzina przygotowuje się do objęcia tronu
![]() Jarosław prezydentem, Marta posłanką, a jej mąż premierem. Pamiętam, kiedy Lech był prezydentem, a Jarosław, wbrew wcześniejszym obietnicom, został premierem, za granicą, w państwach bardziej cywilizowanych ![]() A potem ludzie mają pretensje, że nepotyzm rzadzi, że układy, jak na górze takie wzorce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-06-14 o 08:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny wyluzujcie, szkoda nerwow i energii. Mnie jak cos zenuje to nie trace na to czasu więc po co przez kilka dni przezywac jakis tam wywiad
![]() ![]() A co do dązenia do władzy no to po to się startuje by wygrac. Nie oni pierwsi i ostatni. Oni chcą wladzy, marszalek sejmu tak samo. Samo życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Dlatego dziwię się, jak można głosować na Kaczyńskiego, który przyczynił się do tego, że Polska była pośmiewiskiem Europy
A jeszcze trzeba przypomnieć, jak to Kaczyński do diabła przebranego za księdza z Torunia jeździł - wstyd mi wtedy było za mój kraj. W ogóle mam wrażenie, że osoby głosujące na tego pana, chyba nie bardzo zdają sobie sprawę, jak wyglądają standardy rządzenia w bardziej od naszego zaawansowanych w demokracji państwach. Jakieś takie zamiłowanie do zamordyzmu widocznie. Tylko potem nie ma co narzekać na układy i nepotyzm w urzedach, jak się samemu, głosując na Kaczyńskiego, takie wzorce w życiu publicznym popiera. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-06-14 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
![]() A w ogole to vixen ale Ty jesteś cięta na Kaczyńskich i PiS ![]() A mowiąc serio Ty uwazasz to i ich za najwieksze zlo ale sa tacy co maja inne poglądy i konkurentow Kaczynskiego mieszaja z blotem. Wolny wybor i raczej nikt nikogo nie przekona do zmiany pogladow dlatego mysle ze szkoda sobie języka a tym przypadku szkoda sobie palce strzepic na pisanie o tym bo to i tak do niczego nie prowadzi, no chyba ze do wzajemnego obrzucania sie blotem ![]() A w tym wątku tak to wygląda, ktos swoje, ktos swoje i wzajemne wbijanie sobie szpilek. Dlatego będe dobrym duchem ![]() ![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-14 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Marszałek Komorowski i jego dziwne wypowiedzi również mnie słabią, ale mniejsza o to. Mimo wszystko jego żona jest w zupełnie innej sytuacji niż Marta Kaczyńska, ponieważ Komorowska nie jest na takiej "ostrzeliwanej" pozycji, nie jest w żałobie, każdy jej krok nie jest oceniany, a Marty niestety tak. Swoją drogą, mam ten wątek w subskrypcjach, więc siłą rzeczy zaglądam, jak widzę nowe posty. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
mnie nie dziwią wywiady żon kandydatów.. po pierwsze wspierają męzów a po drugie zycie żony kandydata który wygra również się zmieni bo ona u jego boku zostanie pierwszą damą i od niej bedzie duzo zależalo np to jak pierwsza para jako komplet bedzie postrzegana w świecie przede wszystkim.. same popatrzcie Kwaśnieska, Wałęsowa czy Kaczyńska..kazda inna i kazda bardzo charakterystyczna.. ja uważam ze to jaką żonę ma kandydat jest bardzo ważne i dobrze jest cos o niej wiedzieć przed wyborami.. a wciąganie w polityczne gierki osieroconej córki brata.. nawet jeśli sama tego chciala (jest to mozliwe bo zostala wychowana w takim otoczeniu a nie innym gdzie polityka i wladza jest priorytetem) jest słabe i jest graniem na współczuciu narodu.. czyli żałoba staje się kartą przetargową ![]() Jarosław jest dorosły.. nie ma żony, to jego wybór... niech sam udziela wywiadów do kolorowej prasy i pozuje z kotem, kolegami z parti etc.. i niech szczerze pokaze ze wladza i polityka byly i sa najwazniesze i temu sie w zyciu poświęcił ..i to bedzie fair i ja wtedy zlego slowa bym na niego nie powiedziała... ![]() Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-06-14 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo skoro mamy 'nie przeżywać' czegoś tam, co nas w jakiś sposób porusza, to przepraszam bardzo, o czym mamy tu dyskutować? P.S. Nawiązując do innego wątku - w wątku m jak m, większość dziewczyn przeżywa fryzurę Dominiki Ostałowskiej (Marty) i to przez ładnych kilkanaście stron. I tam jest to ok, a tutaj już nie można dyskutować na konkretny temat? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się, jestem cięta, bo mam dość polityki wycierania sobie gęby Kościołem, rozgrywek w stylu kto większym patriotą i co porabiał czyjś dziadek, gdzie walczył ojciec i z jakiego podwórka kto się wywodził. Dla mnie Kaczyńscy są symbolem takiej właśnie polityki. Nie chcę słyszeć jak rząd naradza się z episkopatem, jakie decyzje ma podjąć w ważnych sprawach społecznych. Nie chcę widzieć wszedzie ksieży, kolejnych afer w stylu Peatza, który gościł na pogrzebie Kaczyńskiego, zagarniania po cichu ogromnego majątku przez kościół. Nie chcę żeby kwestia wiary była kartą przetargową w polityce, bo w cywilizowanym kraju wiara powinna być sprawą prywatną, zwłaszcza w głównym nurcie polityki.
Mam dośc podziałów w stylu na tych, co stoją tam gdzie ZOMO, kłotni o miejsce w samolocie i kto wyjedzie do Brukseli. Ścigania agentów, tropienia układów. Podejrzewania bogatych o dorobienie sie na ludzkiej krzywdzie. Mam wrażenie, może mylne, że tutaj ludzie bogacą się, żeby potem uciec z tego grajdoła za granicę - Kulczyk juz od dawna w Londynie siedzi. Czytałam zresztą wypowiedzi wielu bogatych ludzi, którzy mówili, ze za rządów PiSu zwyczajnie się bali, taka była atmosfera podejrzliwości i posądzania ich o wszelkie zło, bo przecież, jeżeli ktoś ma pieniądze to "skądś" je musi mieć, jak to Jarosław rzekł. A jak nam wszyscy bogaci uciekną, to sorry, ale Jarosław Kaczyński nikomu pracy nie da ![]() Chcę państwa, gdzie każdy będzie u siebie - ateista, katolik, prawicowiec czy lewicowiec, nie obrażany za własne poglądy. Gdzie będą sensowne przepisy prawne ułatwiające ludziom życie i tym się zajmie rząd. I nie będą wyciągane rzeczy sprzed kilkudziesięciu lat, bo przed Polską i Europą stoją nowe wyzwania. A wybierając Kaczyńskiego na prezydenta, znowu będą nieustanne kłótnie, wsteczne poglądy, jakaś tam bzdurna poliyka historyczna polegająca na wywlekaniu brudów i obchodzeniu klęsk narodowych. http://mgielka64.wrzuta.pl/audio/6Km...em_psychodence Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-06-14 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą te wywiady działają tylko na jej niekorzyść, bo sugerują ludziom, że dziewczyna nie potrafi się zachować godnie w sytuacji, w jakiej się znalazła i ma parcie na szkło. Sama sobie robi krzywdę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-06-14 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
Mnie tez to zenuje. Troche jak ta sesja Steczkowskiej na grobie jej ojca.
Jarek jest politykiem, robi swoje, jego prawo, do niego nic nie mam poza roznica w pogladach. Z reszta tak na prawde to kogo interesuje co ona mysli? Zgineli ludzie, powinno sie wszystko krecic wokol nich a nie nagle ona zabiera dla siebie cala uwage. Taki wywiad jak najbardziej ale za rok w rocznice, nie teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj chyba p. jakubowska zapytana przez Olejnik w sprawie tych wywiadów odpowiedziała ,że każdy miał przeciez jakies marzenia-chodzilo o to ,że mąż Marty chcial/chce byc premierem .
No tak moze i ma sie takie marzenia w wieku lat 10 a nie 30 kiedy jest sie prawnikiem,ojcem,mężem i zięciem bylego prezydenta a jelsi nawet ma sie nadal takie marzenie to nie mowi sie tego w szmacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam marzenie, chciałabym papieżem zostać
![]() Jak dla mnie, to szykują grunt, żeby mąż Marty został premierem. Na razie tak po cichu, ale już rodzina królewska z rodu śp. miłościwie nam panującego króla Lecha Kaczyńkiego na Wawelu pochowanego, szykuje się do ponownego do przejęcia władzy ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-06-15 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
A tu jest dowód, że pani Jakubiak po raz kolejny kłamie
=> http://wyborcza.pl/Polityka/1,103835...remier___.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Ktoś tam skomentował pod artykułem:
Kaczyńscy są jak hydra jeden zginie wyłazi następny a za nim jeszcze jeden i jeszcze jedna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam ten wywiad w vivie.
Bardzo ckliwy, nie wzruszył on mnie, nie wstrząsnął mną. Po raz kolejny napiszę, że to żenujące. I to ciągłe powtarzanie, jaka ta rodzina jest mocna i wspaniała. Moja też taka jest i co?
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
– Słyszałam, że opłaca z własnej kieszeni obiady dla dzieci w jednym z domów dziecka?
Marta Kaczyńska-Dubieniecka: Nigdy mi o tym nie mówił. Ale mogę w to uwierzyć, bo jak urodziłam Ewę, wysyłał mi co miesiąc pieniądze. Przy małym dziecku jest mnóstwo wydatków. Oni obaj nigdy nie przywiązywali wagi do spraw materialnych. Dla taty w domu liczyły się przede wszystkim książki, płyty z muzyką, którą lubił, i dobra herbata. Stryj jest do niego bardzo podobny. Hehe, jeszcze ze sto takich wywiadów i chyba sama na Jarosława zagłosuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
vixen z calym szacunkiem ale Ty masz chyba obsesję na punkcie Kaczynskich, dzien bez nich dniem straconym
![]() ![]() ![]() P.S Szkoda ze Klan sie skonczyl nie? chociaz by sie czlowiek odstresowal i zamiast polityki zajal czyms ciekawszym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że się nie obrażę, zresztą tłumaczyłam w tym wątku i na tej stronie nawet, czemu Kaczyńskich nie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to ok, tak mi się skojarzylo Twoje zachowanie a raczej wpisy więc napisalam ale Twoje poglądy szanuje i nie zamierzam się wlasnie ani klocic ani dyskutowac o tym bo kazdy uwaza to co uwaza a jak wspomnialam wczoraj wedlug mnie dyskusje o polityce do niczego nie prowadzą. Więc koncze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
To Klan sie skonczyl???
Ojej. Co ja teraz zrobie. Nie bede wiedziala jak żyć nie mając wzorca! Też Kaczyńskich nie lubię, ale mniejsza o to. Większość młodzieży jednak nie idzie na wybory. Ode mnie z grupy ze studiow ida 2 osoby bo reszcie sie nie chce bo i tak nie mają wpływu itd. itp. ALE potem będą najgłośniej narzekać na tych co wygrają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.