Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 16:46   #151
201608080935
Konto usunięte

Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja czytałam ich wywiad w Gali. I niestety, nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. Generalnie moje odczucia po przeczytaniu całego wywiadu - szeroko zakrojona kampania prezydencka Jarosława Kaczyńskiego. Można to wyczytać chociażby z takich wypowiedzi, jak ta, w której Marta mówi, że pogłoski, że ona i Jarosław się nie lubią, to tylko plotki, że Jarosław jest bardzo ciepłym człowiekiem, że okazuje jej wiele wsparcia, że są ze sobą bardzo blisko, że jak była dzieckiem to opowiadał jej fantastyczne bajki. Ja ten wywiad odbieram po prostu jako ocieplenie wizerunku Jarosława. Dodatkowo Marta wspomina coś o polityce jej ojca i o tym, że będzie kontynuować wspaniałe dzieło rodziców. Dla mnie 'pachnie' kampanią prezydencką na kilometr.
To pogrubione to ja czytalam i slyszalam w wywiadach z panią Marią Kaczyńską, takze to nie nowodc tylko to samo co mowila jej mama. Moze powtarza na potrzeby kampanii a moze zwyczajnie potwierdza ze plotki byly nieprawdziwe.
Pisalam tutaj ze wywiadow akurat w tym czasie z nią nie popieram ale tez nie neguję. Miala prawo ich udzielic i zapewne jej cierpienia i bolu to nie zmniejsza. A sądze, ze wielu ludzi bylo ciekawych co ona ma do powiedzenia po tej tragedii. Jesli to jest na potrzeby kamapnii to tez nie ma się co dziwic. Jest najblizszą rodzina Jaroslawa wiec ociepla jego wizerunek, stara mu się pomoc. Zona Komorowskiego tez udziela wywiadow, z calą rodzina pozowala do zdjęc, Napieralski tez fotograuje się ochoczo z zoną i corkami, dzis w tv byl wywiad z jego żona wiec to jest normalne ze rodziny wspieraja kandydatow, takze nie wiem czy nalezy na niej psy wieszac za to. Jasne, ze jest w sytuacji troche innej, po strasznych przezyciach ale ma tez prawo wesprzec w taki sposob wujka.

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-06-12 o 16:49
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-13, 17:19   #152
_vixen_
Zakorzenienie

Bożesz Ty mój, to jeszcze do "Vivy" poszła. Zaraz z lodówki wyskoczy...
Przecież ona jest adwokatem, jak dla mnie to już się zrobiło groteskowe i skrajnie niepoważne.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-13, 17:46   #153
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamatymusia Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiam czy Wy jestescie takie wspaniale i macie nieskazitelne zyciorysy ,ze tak po niej jedziecie....Ona zrobila na mnie dobre wrazenie,jej maz srednie Dobrze sie stalo,ze udzielila tych wywiadow i zaprzeczyla roznym pogloskom i chorym domyslom krazacym po necie
Kto tu po niej "jedzie"? Możesz przytoczyć fragment?

Przede wszystkim nie uogólniaj, bo czuję się obrażana. Co innego krytykować Martę, a co innego wywiad z nią.
Stary 2010-06-13, 18:01   #154
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamatymusia Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiam czy Wy jestescie takie wspaniale i macie nieskazitelne zyciorysy ,ze tak po niej jedziecie....Ona zrobila na mnie dobre wrazenie,jej maz srednie Dobrze sie stalo,ze udzielila tych wywiadow i zaprzeczyla roznym pogloskom i chorym domyslom krazacym po necie

tak,jestesmy wspaniale
co mają do tego nasze zyciorysy ?i jej ?
przeciez to nie o nia chodzi tylko jej jrodzicow ,ona oprocz tego ze nazywa sie jak sie nazywa nic nie zrobila .
Dlaczego nie zrobila tego w lipcu czy sierpniu ?

Dopiero nie dawno dowiedzialam sie ze chodzi o 3 !! wywiady w 3 roznych gazetach
(Btw ,Marta jest bardzo nie fotogeniczna i raczej radiowa niz telewizyjna)-tak jak ja żeby nie było

żenua.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-13, 18:21   #155
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
No dobra, może jeszcze sine.irę

Tyle lat już żyję na tym świecie, a pewne rzeczy nie przestają mnie zaskakiwać. Jarosław Kaczyński po tragedii znalazł siłę na kandydowanie na prezydenta. Ok, jakoś przyjęłam do wiadomości.

Ale nie wyobrażam sobie po tak wielkiej tragedii jak śmierć rodziców w katastrofie zrobić sesji zdjęciowej na plaży do brukowca.

http://www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/z...mocniejsi.html

Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że to jest cynizm, element jakiejś okropnej kampanii politycznej, manipulowanie społeczeństwem, branie na litość.

Nie nabieram się na to.
Tak, żenuje mnie to również.
Wprawdzie wiedziałam, że prędzej czy później zaczniemy widywać ją w czasopismach więc nie było to dla mnie zaskoczenie.
Stary 2010-06-13, 20:03   #156
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Tak, żenuje mnie to również.
Wprawdzie wiedziałam, że prędzej czy później zaczniemy widywać ją w czasopismach więc nie było to dla mnie zaskoczenie.
Mnie to nawet nie tyle żenuje, co szokuje, że kiedy przechodzę koło Inmedio widzę poważną adwokat na 30stu okładkach Show. Naprawdę dziwi fakt, że dała się sprowadzić do poziomu takiego szmatławca.
Stary 2010-06-13, 20:48   #157
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Zenada. Tez nie ma co robic?:confused :
Przez takie zachowania jestem coraz bardziej przeciwko Kaczynskiemu. Najpierw pogrzebał brata na Wawelu- że- na- da, potem start w wyborach i ciagłe przyrównywanie go do brata, i potrzeby kontynuacji jego hmm nie wiem czego, chyba władzy, potem zenujace oswiadczenie, ze nie kandyduje z PIS, ale jako reprezentant narodu??:rolley es:koszmar jakis. A teraz jeszcze wzmianka rodzinna plus reklama z dębem. O LA BOGA- za duzo dla mnie.
A dodam, ze jestem obiektywna i polityke mam gdzies.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 21:47   #158
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BrigitteBardot Pokaż wiadomość
Mnie to nawet nie tyle żenuje, co szokuje, że kiedy przechodzę koło Inmedio widzę poważną adwokat na 30stu okładkach Show. Naprawdę dziwi fakt, że dała się sprowadzić do poziomu takiego szmatławca.
No dokładnie, zresztą Gala i Viva to też prestiżowe czasopisma nie są.
Jeszcze tylko występu w "Tańcu z Gwiazdami" brakuje.
Żeby się ludzie nie zdzwili, bo ja też zażenowana byłam, kiedy dowiedziałam się, że Otylia Jędrzejczak, która według wielu powinna garować raczej, podskakiwała w którejś tam edycji (nie oglądam, bo mnie to nudzi).

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Przez takie zachowania jestem coraz bardziej przeciwko Kaczynskiemu. Najpierw pogrzebał brata na Wawelu- że- na- da, potem start w wyborach i ciagłe przyrównywanie go do brata, i potrzeby kontynuacji jego hmm nie wiem czego, chyba władzy, potem zenujace oswiadczenie, ze nie kandyduje z PIS, ale jako reprezentant
Parcie do władzy u całej rodziny Kaczyńskich jest najwidoczniej przeogromne.
Stary 2010-06-14, 06:37   #159
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:

Parcie do władzy u całej rodziny Kaczyńskich jest najwidoczniej przeogromne.
Przeczytałam tylko wywiad z Gali i tam ona wyraźnie mówi, że chętnie by kandydowała do sejmu a jedyne co ją powstrzymuje to małe dzieci.. ale pewnie i to jej nie przeszkodzi przy okazji najbliższych wyborów

No i powiedziala w tym samym wywiadzie, ze juz podczas pierwszej rozmowy jej obecny mąż powiedział jej ze bedzie premierem.. i to chyba ją najbardziej ujeło
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 07:55   #160
_vixen_
Zakorzenienie

Widać cała rodzina przygotowuje się do objęcia tronu
Jarosław prezydentem, Marta posłanką, a jej mąż premierem.

Pamiętam, kiedy Lech był prezydentem, a Jarosław, wbrew wcześniejszym obietnicom, został premierem, za granicą, w państwach bardziej cywilizowanych , nie mogli uwierzyć, jak to możliwe, że bracia sprawują władzę. Normalnie niczym w jakimś zapomnianym kraju w Afryce.
A potem ludzie mają pretensje, że nepotyzm rzadzi, że układy, jak na górze takie wzorce...
Stary 2010-06-14, 08:07   #161
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
Przeczytałam tylko wywiad z Gali i tam ona wyraźnie mówi, że chętnie by kandydowała do sejmu a jedyne co ją powstrzymuje to małe dzieci.. ale pewnie i to jej nie przeszkodzi przy okazji najbliższych wyborów

No i powiedziala w tym samym wywiadzie, ze juz podczas pierwszej rozmowy jej obecny mąż powiedział jej ze bedzie premierem.. i to chyba ją najbardziej ujeło
Rozwaliło mnie to Że też się do takich rzeczy publicznie przyznaje... po co w ogóle mówić takie rzeczy? Jak czytam coś takiego, od razu mnie zniechęca.

Cytat:

Pamiętam, kiedy Lech był prezydentem, a Jarosław, wbrew wcześniejszym obietnicom, został premierem, za granicą, w państwach bardziej cywilizowanych , nie mogli uwierzyć, jak to możliwe, że bracia sprawują władzę. Normalnie niczym w jakimś zapomnianym kraju w Afryce.
A potem ludzie mają pretensje, że nepotyzm rzadzi, że układy, jak na górze takie wzorce...
To nawet nie afrykańskimi krajami pachnie, ale zwykłym ustrojem totalitarnym, z tą różnicą że na scenie politycznej istniały jednak inne partie.

Edytowane przez BrigitteBardot
Czas edycji: 2010-06-14 o 08:09
BrigitteBardot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 08:14   #162
201608080935
Konto usunięte

Dziewczyny wyluzujcie, szkoda nerwow i energii. Mnie jak cos zenuje to nie trace na to czasu więc po co przez kilka dni przezywac jakis tam wywiad W koncu skoro ktos reaguje emocjonalnie na ten wywiad i przezywa go kilka dni to moze i powinien uszanowac ze Kaczynska rozmawia w wywiadach o rodzicach i nie tylko A tak mowiac powaznie, to na serio, wydaje mi sie ze szkoda czasu na tego typu bzdury jak denne wywiady, i to juz nawet niewazne z kim to wywiad. Bo w tym samym czasie co i z Kaczynska to w Vivie ukazal sie wywiad z pania Anna Komorowską, no ona jest w innej sytuacji niż Marta ale wywiad raczej w celu tym samym, by pomoc w kampanii a pytania i odpowiedzi tez w stylu samych banalow. No taki poziom tego typu prasy, niewazne z kim rozmawiaja, to wszystko same bzdurki.Dlatego mysle ze nie ma sie co tym przejmowac.
A co do dązenia do władzy no to po to się startuje by wygrac. Nie oni pierwsi i ostatni. Oni chcą wladzy, marszalek sejmu tak samo. Samo życie
Stary 2010-06-14, 08:17   #163
_vixen_
Zakorzenienie

Dlatego dziwię się, jak można głosować na Kaczyńskiego, który przyczynił się do tego, że Polska była pośmiewiskiem Europy
A jeszcze trzeba przypomnieć, jak to Kaczyński do diabła przebranego za księdza z Torunia jeździł - wstyd mi wtedy było za mój kraj.

W ogóle mam wrażenie, że osoby głosujące na tego pana, chyba nie bardzo zdają sobie sprawę, jak wyglądają standardy rządzenia w bardziej od naszego zaawansowanych w demokracji państwach. Jakieś takie zamiłowanie do zamordyzmu widocznie.
Tylko potem nie ma co narzekać na układy i nepotyzm w urzedach, jak się samemu, głosując na Kaczyńskiego, takie wzorce w życiu publicznym popiera.

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wyluzujcie, szkoda nerwow i energii. Mnie jak cos zenuje to nie trace na to czasu więc po co przez kilka dni przezywac jakis tam wywiad W koncu skoro ktos reaguje emocjonalnie na ten wywiad i przezywa go kilka dni to moze i powinien uszanowac ze Kaczynska rozmawia w wywiadach o rodzicach i nie tylko A tak mowiac powaznie, to na serio, wydaje mi sie ze szkoda czasu na tego typu bzdury jak denne wywiady, i to juz nawet niewazne z kim to wywiad. Bo w tym samym czasie co i z Kaczynska to w Vivie ukazal sie wywiad z pania Anna Komorowską, no ona jest w innej sytuacji niż Marta ale wywiad raczej w celu tym samym, by pomoc w kampanii a pytania i odpowiedzi tez w stylu samych banalow. No taki poziom tego typu prasy, niewazne z kim rozmawiaja, to wszystko same bzdurki.Dlatego mysle ze nie ma sie co tym przejmowac.
A co do dązenia do władzy no to po to się startuje by wygrac. Nie oni pierwsi i ostatni. Oni chcą wladzy, marszalek sejmu tak samo. Samo życie
Pewnie masz sporo racji

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2010-06-14 o 08:18
Stary 2010-06-14, 08:44   #164
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Pewnie masz sporo racji
Dlatego napisalam ze najlepiej wyluzowac i olac to.

A w ogole to vixen ale Ty jesteś cięta na Kaczyńskich i PiS
A mowiąc serio Ty uwazasz to i ich za najwieksze zlo ale sa tacy co maja inne poglądy i konkurentow Kaczynskiego mieszaja z blotem. Wolny wybor i raczej nikt nikogo nie przekona do zmiany pogladow dlatego mysle ze szkoda sobie języka a tym przypadku szkoda sobie palce strzepic na pisanie o tym bo to i tak do niczego nie prowadzi, no chyba ze do wzajemnego obrzucania sie blotem. Ja rzadko kiedy udzielam sie jesli chodzi o polityke bo wiem ze i tak nic z tego nie będzie, dlatego jak widze ze ktos pisze cos z czym sie nie zgadzam to wole to olac bo i tak nikogo do zmiany zdania nie przekonam.
A w tym wątku tak to wygląda, ktos swoje, ktos swoje i wzajemne wbijanie sobie szpilek. Dlatego będe dobrym duchem i nawoluje do tego by i w temacie poglądow politycznych wyluzowac bo to i tak nic nie daje. Dyskusja na poziomie nie jest mozliwa bo kazdy broni swoich pogladow i zaraz robi sie z tego jatka, dlatego mysle ze nie ma co tracic energii na tego typu dyskusje. Fajnie jest z kims pogadac ale o polityce się nie da.

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-06-14 o 09:00
Stary 2010-06-14, 08:45   #165
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:

Marszałek Komorowski i jego dziwne wypowiedzi również mnie słabią, ale mniejsza o to. Mimo wszystko jego żona jest w zupełnie innej sytuacji niż Marta Kaczyńska, ponieważ Komorowska nie jest na takiej "ostrzeliwanej" pozycji, nie jest w żałobie, każdy jej krok nie jest oceniany, a Marty niestety tak.

Swoją drogą, mam ten wątek w subskrypcjach, więc siłą rzeczy zaglądam, jak widzę nowe posty.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 09:16   #166
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:

a babcia Jadwiga zostanie Królową matką (syna na wawelu wszakże juz ma )

Cytat:

mnie nie dziwią wywiady żon kandydatów.. po pierwsze wspierają męzów a po drugie zycie żony kandydata który wygra również się zmieni bo ona u jego boku zostanie pierwszą damą i od niej bedzie duzo zależalo np to jak pierwsza para jako komplet bedzie postrzegana w świecie przede wszystkim.. same popatrzcie Kwaśnieska, Wałęsowa czy Kaczyńska..kazda inna i kazda bardzo charakterystyczna..

ja uważam ze to jaką żonę ma kandydat jest bardzo ważne i dobrze jest cos o niej wiedzieć przed wyborami..

a wciąganie w polityczne gierki osieroconej córki brata.. nawet jeśli sama tego chciala (jest to mozliwe bo zostala wychowana w takim otoczeniu a nie innym gdzie polityka i wladza jest priorytetem) jest słabe i jest graniem na współczuciu narodu.. czyli żałoba staje się kartą przetargową

Jarosław jest dorosły.. nie ma żony, to jego wybór... niech sam udziela wywiadów do kolorowej prasy i pozuje z kotem, kolegami z parti etc.. i niech szczerze pokaze ze wladza i polityka byly i sa najwazniesze i temu sie w zyciu poświęcił ..i to bedzie fair i ja wtedy zlego slowa bym na niego nie powiedziała...

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2010-06-14 o 09:23
Stary 2010-06-14, 10:07   #167
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Na tej zasadzie to forum by mogło nie istnieć
Bo skoro mamy 'nie przeżywać' czegoś tam, co nas w jakiś sposób porusza, to przepraszam bardzo, o czym mamy tu dyskutować?

P.S. Nawiązując do innego wątku - w wątku m jak m, większość dziewczyn przeżywa fryzurę Dominiki Ostałowskiej (Marty) i to przez ładnych kilkanaście stron. I tam jest to ok, a tutaj już nie można dyskutować na konkretny temat?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 10:17   #168
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogole to vixen ale Ty jesteś cięta na Kaczyńskich i PiS
Zgadza się, jestem cięta, bo mam dość polityki wycierania sobie gęby Kościołem, rozgrywek w stylu kto większym patriotą i co porabiał czyjś dziadek, gdzie walczył ojciec i z jakiego podwórka kto się wywodził. Dla mnie Kaczyńscy są symbolem takiej właśnie polityki. Nie chcę słyszeć jak rząd naradza się z episkopatem, jakie decyzje ma podjąć w ważnych sprawach społecznych. Nie chcę widzieć wszedzie ksieży, kolejnych afer w stylu Peatza, który gościł na pogrzebie Kaczyńskiego, zagarniania po cichu ogromnego majątku przez kościół. Nie chcę żeby kwestia wiary była kartą przetargową w polityce, bo w cywilizowanym kraju wiara powinna być sprawą prywatną, zwłaszcza w głównym nurcie polityki.

Mam dośc podziałów w stylu na tych, co stoją tam gdzie ZOMO, kłotni o miejsce w samolocie i kto wyjedzie do Brukseli. Ścigania agentów, tropienia układów. Podejrzewania bogatych o dorobienie sie na ludzkiej krzywdzie. Mam wrażenie, może mylne, że tutaj ludzie bogacą się, żeby potem uciec z tego grajdoła za granicę - Kulczyk juz od dawna w Londynie siedzi.
Czytałam zresztą wypowiedzi wielu bogatych ludzi, którzy mówili, ze za rządów PiSu zwyczajnie się bali, taka była atmosfera podejrzliwości i posądzania ich o wszelkie zło, bo przecież, jeżeli ktoś ma pieniądze to "skądś" je musi mieć, jak to Jarosław rzekł. A jak nam wszyscy bogaci uciekną, to sorry, ale Jarosław Kaczyński nikomu pracy nie da

Chcę państwa, gdzie każdy będzie u siebie - ateista, katolik, prawicowiec czy lewicowiec, nie obrażany za własne poglądy. Gdzie będą sensowne przepisy prawne ułatwiające ludziom życie i tym się zajmie rząd. I nie będą wyciągane rzeczy sprzed kilkudziesięciu lat, bo przed Polską i Europą stoją nowe wyzwania.

A wybierając Kaczyńskiego na prezydenta, znowu będą nieustanne kłótnie, wsteczne poglądy, jakaś tam bzdurna poliyka historyczna polegająca na wywlekaniu brudów i obchodzeniu klęsk narodowych.

http://mgielka64.wrzuta.pl/audio/6Km...em_psychodence

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2010-06-14 o 10:21
Stary 2010-06-14, 11:48   #169
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość

a wciąganie w polityczne gierki osieroconej córki brata.. nawet jeśli sama tego chciala (jest to mozliwe bo zostala wychowana w takim otoczeniu a nie innym gdzie polityka i wladza jest priorytetem) jest słabe i jest graniem na współczuciu narodu.. czyli żałoba staje się kartą przetargową

Jarosław jest dorosły.. nie ma żony, to jego wybór... niech sam udziela wywiadów do kolorowej prasy i pozuje z kotem, kolegami z parti etc.. i niech szczerze pokaze ze wladza i polityka byly i sa najwazniesze i temu sie w zyciu poświęcił ..i to bedzie fair i ja wtedy zlego slowa bym na niego nie powiedziała...
Zgadzam się

Zresztą te wywiady działają tylko na jej niekorzyść, bo sugerują ludziom, że dziewczyna nie potrafi się zachować godnie w sytuacji, w jakiej się znalazła i ma parcie na szkło. Sama sobie robi krzywdę.

Edytowane przez BrigitteBardot
Czas edycji: 2010-06-14 o 11:50
BrigitteBardot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 00:47   #170
201604250941
Konto usunięte

Mnie tez to zenuje. Troche jak ta sesja Steczkowskiej na grobie jej ojca.

Jarek jest politykiem, robi swoje, jego prawo, do niego nic nie mam poza roznica w pogladach.

Z reszta tak na prawde to kogo interesuje co ona mysli? Zgineli ludzie, powinno sie wszystko krecic wokol nich a nie nagle ona zabiera dla siebie cala uwage. Taki wywiad jak najbardziej ale za rok w rocznice, nie teraz.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 13:15   #171
paula78
Zakorzenienie

Wczoraj chyba p. jakubowska zapytana przez Olejnik w sprawie tych wywiadów odpowiedziała ,że każdy miał przeciez jakies marzenia-chodzilo o to ,że mąż Marty chcial/chce byc premierem .
No tak moze i ma sie takie marzenia w wieku lat 10 a nie 30 kiedy jest sie prawnikiem,ojcem,mężem i zięciem bylego prezydenta a jelsi nawet ma sie nadal takie marzenie to nie mowi sie tego w szmacie

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 13:18   #172
_vixen_
Zakorzenienie

Ja też mam marzenie, chciałabym papieżem zostać

Jak dla mnie, to szykują grunt, żeby mąż Marty został premierem. Na razie tak po cichu, ale już rodzina królewska z rodu śp. miłościwie nam panującego króla Lecha Kaczyńkiego na Wawelu pochowanego, szykuje się do ponownego do przejęcia władzy

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2010-06-15 o 13:20
Stary 2010-06-15, 13:37   #173
scorpionec
Zakorzenienie

A tu jest dowód, że pani Jakubiak po raz kolejny kłamie

=> http://wyborcza.pl/Polityka/1,103835...remier___.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 17:07   #174
_vixen_
Zakorzenienie

Ktoś tam skomentował pod artykułem:

Kaczyńscy są jak hydra jeden zginie wyłazi następny a za nim jeszcze
jeden i jeszcze jedna.
Stary 2010-06-15, 17:09   #175
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Właśnie przeczytałam ten wywiad w vivie.
Bardzo ckliwy, nie wzruszył on mnie, nie wstrząsnął mną. Po raz kolejny napiszę, że to żenujące. I to ciągłe powtarzanie, jaka ta rodzina jest mocna i wspaniała. Moja też taka jest i co?
Stary 2010-06-15, 17:19   #176
_vixen_
Zakorzenienie

– Słyszałam, że opłaca z własnej kieszeni obiady dla dzieci w jednym z domów dziecka?
Marta Kaczyńska-Dubieniecka: Nigdy mi o tym nie mówił. Ale mogę w to uwierzyć, bo jak urodziłam Ewę, wysyłał mi co miesiąc pieniądze. Przy małym dziecku jest mnóstwo wydatków. Oni obaj nigdy nie przywiązywali wagi do spraw materialnych. Dla taty w domu liczyły się przede wszystkim książki, płyty z muzyką, którą lubił, i dobra herbata. Stryj jest do niego bardzo podobny.

Hehe, jeszcze ze sto takich wywiadów i chyba sama na Jarosława zagłosuję
Stary 2010-06-15, 17:30   #177
201608080935
Konto usunięte

vixen z calym szacunkiem ale Ty masz chyba obsesję na punkcie Kaczynskich, dzien bez nich dniem straconym Nie obraz się ale mowi sie na wyborcow Pisu, ze to mohery ktore wykrzykuja rozne brednie a Ty ze swoimi tekstami na Pis tak jakos brzmisz podobnie jak oni, tyle ze wykrzykujesz na nich Mam nadzieje, ze się nie obrazisz, bo to nie jest moj atak na Ciebie, tylko tak jakos mi to wygląda i raczej tak na luzie to rzucam. Klocic sie nie zamierzam bo wiadomo, kazdy ma swoje poglady. Dlatego mam nadzieję że przyjmiesz to spokojnie

P.S Szkoda ze Klan sie skonczyl nie? chociaz by sie czlowiek odstresowal i zamiast polityki zajal czyms ciekawszym
Stary 2010-06-15, 17:37   #178
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
P.S Szkoda ze Klan sie skonczyl nie? chociaz by sie czlowiek odstresowal i zamiast polityki zajal czyms ciekawszym
Dokładnie, "Klan" wygasili i nie ma się czym ekscytować

Jasne, że się nie obrażę, zresztą tłumaczyłam w tym wątku i na tej stronie nawet, czemu Kaczyńskich nie lubię
Stary 2010-06-15, 17:46   #179
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie, "Klan" wygasili i nie ma się czym ekscytować

Jasne, że się nie obrażę, zresztą tłumaczyłam w tym wątku i na tej stronie nawet, czemu Kaczyńskich nie lubię
Co do Klanu to wielka szkoda, tam rzeczy ciekawsze się dzieją niz cala polityka Ciocia Stasia bozesz ty moj pewnie by padla jakby zobaczyla te emocje nasze czaju by naparzyla nam pewnie

No to ok, tak mi się skojarzylo Twoje zachowanie a raczej wpisy więc napisalam ale Twoje poglądy szanuje i nie zamierzam się wlasnie ani klocic ani dyskutowac o tym bo kazdy uwaza to co uwaza a jak wspomnialam wczoraj wedlug mnie dyskusje o polityce do niczego nie prowadzą. Więc koncze
Stary 2010-06-15, 19:36   #180
201604250941
Konto usunięte

To Klan sie skonczyl???
Ojej. Co ja teraz zrobie. Nie bede wiedziala jak żyć nie mając wzorca!

Też Kaczyńskich nie lubię, ale mniejsza o to. Większość młodzieży jednak nie idzie na wybory. Ode mnie z grupy ze studiow ida 2 osoby bo reszcie sie nie chce bo i tak nie mają wpływu itd. itp. ALE potem będą najgłośniej narzekać na tych co wygrają.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości