Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-19, 09:04   #211
201608080935
Konto usunięte

Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość

Np Tusk, Napieralski ani nikt inny nie ma zdjęć z odwiedzin bliskich na cmentarzach

90 procent to ustawki z prasą mówiła wczoraj o tym Pani Jakubiak

i całkiem szczerze przyznała, że tabloidy to podstawa w ich kampanii

jesli nawet nie udało by się uniknąć obecnośći reporterów mógł pojechać na wawel dziś.. juz jest cisza wyborcza i nikt by nie mógł opublikować zrobonych zdjęć.. a jeden dzień w tę czy w te by zlozyc kwiaty i się pomodlić w spokoju warto poczekać..

ale widocznie nie o spokój chodziło
Jak to Tusk nie ma http://www.fakt.pl/Premier-na-grobie...y,56154,1.html Ma. Nie w tej kampanii, zdjecia nie z teraz ale teraz on nie kandyduje wiec sie niejako nie liczy ale zdjecia takie tez ma

A co do ustawek to nawet jesli to nie oni jedyni. Jakos nie uwierze ze np, calkiem przypadkiem pana Komorowskiego fotografuja na spacerku z psem gdzie popyla odpicowany w garniturze. Jakos tez ciezko uwierzyc ze jego zona z wnuczkiem spaceruje, robi zakupy, patrzy w obiektyw i ze niby przypadkiem jej foty robią. Nie uwierze tez ze przypadkiem Napieralski z zona i dziecmi niby bawi sie w parku wprost do obiektywu. Takze to normalne u wszystkich.Trzeba spojrzec obiektywnie, a tutaj wynika ze u wszystkich cacy a Kaczynscy tylko jedni ble. Oni są w innej sytuacji ale jest kampania, robią to samo co inni a ich cierpienia po stracie bliskich to mysle nie umniejsza i nie zmienia. Nie jestem za PiSem ale takiej agresji w ich kierunku nie popieram.
Nie neguje tego, ze akurat wczoraj byli na grobie, bo byla to rocznica urodzin, niedlugo po smierci i juz odchodzac od polityki ale tak calkiem po ludzku to rozumiem , ze akurat w takim dniu chcieli byc na grobie. W tym nic dziwnego akurat nie ma.

Cytat:
Napisane przez Tamt Pokaż wiadomość
B.Komorowski tez byl na grobie sp.Kaczynskiego bodajze 17 i tez mial robione zdjecia wiec to dopiero byl element kampani.
I to moim zdaniem jest o wiele bardziej zenujace niz obecnosc brata i corki. Brat i corka mieli chociaz powod a biorac pod uwage zachowanie i slowa rzucane przez pana marszalka i jego otoczenie w kierunku Kaczynskiego a wczesniej i pana Lecha Kaczynskiego to jakos trudno uwierzyc w szczerosc tej wizyty. Chcialoby sie ale w to wątpie.

Ale koniec koncow to chyba trzeba zakonczyc temat, w koncu cisza wyborcza jest Co prawda nie agitujemy ale w kręgach polityki się obracamy

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-06-19 o 09:22
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 09:38   #212
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Napisane przez Tamt Pokaż wiadomość
B.Komorowski tez byl na grobie sp.Kaczynskiego bodajze 17 i tez mial robione zdjecia wiec to dopiero byl element kampani.
ale to nie jest jego rodzina.. żałoba i ew kupczenie nią go nie dotyczy..

poza tym to była oficjalna wizyta nie rodzinna..jak Lech był prezydentem to wszyscy mu do pałacu wozili kwiaty a teraz na wawel..

Wałęsa tez wyprawia imieniny dla oficjeli i obecność prasy wtedy nie dziwi.. bo to oficjalna impreza..

Chociaż akurat uważam ze Komorowski powinien se te wizytę darować..

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość
Jak to Tusk nie ma http://www.fakt.pl/Premier-na-grobie...y,56154,1.html Ma. Nie w tej kampanii, zdjecia nie z teraz ale teraz on nie kandyduje wiec sie niejako nie liczy ale zdjecia takie tez ma
W święto zmarłych i to nie był czas kampani żadnej

Cytat:
A co do ustawek to nawet jesli to nie oni jedyni. Jakos nie uwierze ze np, calkiem przypadkiem pana Komorowskiego fotografuja na spacerku z psem gdzie popyla odpicowany w garniturze. Jakos tez ciezko uwierzyc ze jego zona z wnuczkiem spaceruje, robi zakupy, patrzy w obiektyw i ze niby przypadkiem jej foty robią. Nie uwierze tez ze przypadkiem Napieralski z zona i dziecmi niby bawi sie w parku wprost do obiektywu. Takze to normalne u wszystkich.Trzeba spojrzec obiektywnie, a tutaj wynika ze u wszystkich cacy a Kaczynscy tylko jedni ble. Oni są w innej sytuacji ale jest kampania, robią to samo co inni a ich cierpienia po stracie bliskich to mysle nie umniejsza i nie zmienia. Nie jestem za PiSem ale takiej agresji w ich kierunku nie popieram.
wiesz spacer z psem, czy zakupy to jednak nie to samo co wizyty na cmetarzach..

te ostanie jak dla mnie to bardziej intymna sprawa.. ale moze dla Jarosława to taka sama ranga

Btw Jarosław sam osobiście zdecydował się na kandydowanie a co za tym idzie obecność w prasie w czasie żałoby.. więc mi nie jest go szkoda bo to co sie dzieje to konsekwencja jego decyzji tylko i wyłącznie..

Gdyby nie jego parcie na władzę..mógł on i jego rodzina przeżyć żałobę w spokoju i zaciszu domowym..

A kandydować mógł za 5 lat.. kiedy już emocje opadną.. ale wiedział ze teraz na śmierci brata, żałobie zbije większy kapitał niż za 5 lat kiedy to juz naród zapomni
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 10:20   #213
lea88
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nie jest jego rodzina.. żałoba i ew kupczenie nią go nie dotyczy..
poza tym to była oficjalna wizyta nie rodzinna..jak Lech był prezydentem to wszyscy mu do pałacu wozili kwiaty a teraz na wawel..
oficjalna wizyta? no tak, taki przymiotki nadaje jej z pewnosci mniej "kupczacy charakter". Szkoda, ze byla az tak oficjalna, ze nie odbyla sie ona w dzien urodzin zmarlego i byla akompaniowana fleshami aparatow w samej komnacie..

Jaroslaw nie pojawial sie w mediach bylo zle, teraz sie pojawia tez zle. Umowil sie z Marta na grob ich tragicznie zmarlej rodziny - tez zle (nie wiem w ogole co w tym dziwnego, ja sie zawsze umawiam z rodzina jak idziemy z jakiejkolwiek okazji na grob). No tak ale poszli na grob razem w trakcie kampanii- blad! powinni przesunal urodziny i nie wtedy isc wcale. Albo jesli juz pojsc w srodku nocy, zeby nie bylo isc widac, ewentualnie odgrodzic sie tasma od reporterow albo uciekac w krzaki.
Komorowski tak nie musial cale szczescie i jest ok, bo ona ma przyzwolenie. Jak widac punkt widzenie zalezy od punktu siedzenia

Co do reszty to jeszcze nie zauwazylam, zeby kiedykolwiek poza samym aktem wyborow przeciwnicy danego kandydata mogli decydowac o tym, gdzie, kiedy i na jakie stanowisko on startuje. Wyborczy Jaroslawa Kaczynskiego bardzo chcieli, zeby on kandydowal i to byla jedyna rozsadna opcja dla jego partii.
Wczoraj ogladalam na TVN Style program o malzenstwie z Tercetu Egzotycznego i tam pani Izabela Skrybant- Dziewiatkowskiej zarzucano, ze wystepowala publicznie po smierci meza. A ona na to bardzo madrze odpowiedziala, ze normalny czlowiek po takiej tragedii musi chodzic do pracy i nikt w tym nic dziwnego nie widzi,a dla niej spiew to jest wlasnie praca, z tego zyje i to jej pomaga psychicznie. Mysle, ze tu sytuacja jest analogiczna- innego rozsadnego kandydata z partii nie bylo i inna decyzja nie mogla byc podjeta. A to, ze to sie niektorym nie podoba? No coz, przeciez i tak by nie glosowali w 95% na Jaroslawa, wiec jaka wartosc ma ich glos w tej sprawie?

Edytowane przez lea88
Czas edycji: 2010-06-19 o 10:39
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 12:11   #214
kotwilka
Wtajemniczenie

A czy widziałyście program telewizyjny w tvp, o którym piszą tutaj:
http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2...ktualnosc.html

pozdrawiam
k.

kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 17:54   #215
BrigitteBardot
Zadomowienie

Marty Kaczyńskiej i tabloidów ciąg dalszy:

http://www.tvn24.pl/-1,1661770,0,1,z...wiadomosc.html
Stary 2010-06-22, 18:08   #216
_vixen_
Zakorzenienie

Widzialam to, ale nie będe się czepiać, że sobie prywatny pałac urządzili. Klasy za bardzo nie mają, to pewne. Dla świętego spokoju i żeby nie raziło ludzi, mogli tam nie nocować już.
Może faktycznie jeszcze jakieś drobiazgi tam mają do sprzątnięcia. Pal licho z nimi
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 06:17   #217
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Jarosław jest dorosły.. nie ma żony, to jego wybór... niech sam udziela wywiadów do kolorowej prasy i pozuje z kotem, kolegami z parti etc.. i niech szczerze pokaze ze wladza i polityka byly i sa najwazniesze i temu sie w zyciu poświęcił ..i to bedzie fair i ja wtedy zlego slowa bym na niego nie powiedziała...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 07:50   #218
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Jarosław jest dorosły.. nie ma żony, to jego wybór... niech sam udziela wywiadów do kolorowej prasy i pozuje z kotem, kolegami z parti etc.. i niech szczerze pokaze ze wladza i polityka byly i sa najwazniesze i temu sie w zyciu poświęcił ..i to bedzie fair i ja wtedy zlego slowa bym na niego nie powiedziała...
Zwróciłam na to szczególenie uwagę jak w Dzień Dobry TVN zorganizowano spotkanie/śniadanie przyszłych pierwszych dam. Zaskoczyła mnie obecność Pani byłej minister sportu (nia pamiętam jak się nazywa) jako...właśnie nie wiadomo jak to określić...przedstawiciel ki Kaczyńskiego i Pani wicemarszałek Sejmu Kierzkowskiej jako też... przedstawicielki Pawlaka.
Nie wiem po co ten żenujący wybieg. Jeden nie ma kobity, żyje z kotem, a drugi ma żonę i konkubinę jednocześnie. Tak trudno przyjąć swoje wybory życiowe na klatę i powiedzieć, sory ode mnie nie będzie nikogo na tym spotkaniu, bo konkubina się nie zgadza, albo - bo jestem samotny i dobrze mi z tym ?
Nienawidzę takiej hipokryzji, udawania, lukrowania faktów...No ale wiadomo- życie z kimś bez ślubu czy starokawalerstwo (czy tam gejostwo ) jest mega niepopularne w naszym jednowymiarowym kraju i trzeba ściemniać - wysyłać przyjaciółki czy cholera wie kogo (to dopiero jest zresztą dwuznaczne) i udawać, że się wiedzie żywot taki sam jak żonaci kontrkandydaci.
Dojrzali ludzie pomyślałby kto.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 08:09   #219
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Zwróciłam na to szczególenie uwagę jak w Dzień Dobry TVN zorganizowano spotkanie/śniadanie przyszłych pierwszych dam. Zaskoczyła mnie obecność Pani byłej minister sportu (nia pamiętam jak się nazywa) jako...właśnie nie wiadomo jak to określić...przedstawiciel ki Kaczyńskiego i Pani wicemarszałek Sejmu Kierzkowskiej jako też... przedstawicielki Pawlaka.
Nie wiem po co ten żenujący wybieg. Jeden nie ma kobity, żyje z kotem, a drugi ma żonę i konkubinę jednocześnie. Tak trudno przyjąć swoje wybory życiowe na klatę i powiedzieć, sory ode mnie nie będzie nikogo na tym spotkaniu, bo konkubina się nie zgadza, albo - bo jestem samotny i dobrze mi z tym ?
Nienawidzę takiej hipokryzji, udawania, lukrowania faktów...No ale wiadomo- życie z kimś bez ślubu czy starokawalerstwo (czy tam gejostwo ) jest mega niepopularne w naszym jednowymiarowym kraju i trzeba ściemniać - wysyłać przyjaciółki czy cholera wie kogo (to dopiero jest zresztą dwuznaczne) i udawać, że się wiedzie żywot taki sam jak żonaci kontrkandydaci.
Dojrzali ludzie pomyślałby kto.
Ta Pani to była Pani Jakubiak.. fanatycznie zkochana w braciach Kaczyńskich.. zaraz po katastrofie Tupolewa mozna ją bylo w kazdej stacji o kazdej porze podziwiac szlochającą...co nie przeszkodzilo zasuwać po tych stacjach.. jakiś miesiąc-dwa temu zaprosiła Jarosława na komunię swych córek..ale nie tylko jego równiez SE i pozowali do wspolnych zdjęc przy komunijnym stole.. byl tez artykul o tym jak supernowoczesny Jarek kupil im z tej okazj I-pody

Dziewczynki jak dorosną napewno się ucieszą ze mama sprzedala je i ich święto dla dobra kampani

Swoją drogą jesli on jest gejem to dobra pora na come out... przeciez ostanio stał sie wielbicelem SLD i i ch wyborców.. takie okazanie swej orientacji moglo by mu przysporzyc pare procent

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2010-06-23 o 08:11
Stary 2010-06-23, 08:35   #220
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:

Swoją drogą jesli on jest gejem to dobra pora na come out... przeciez ostanio stał sie wielbicelem SLD i i ch wyborców.. takie okazanie swej orientacji moglo by mu przysporzyc pare procent
"Stał się wielbicielem" to chyba za dużo powiedziane. Przecież nikt w to nie wierzy Aczkolwiek mogę się mylić.
Stary 2010-06-23, 08:49   #221
201608080935
Konto usunięte

Nie on jeden stal sie wielbicielem SLD teraz. Tusk tez w sztabie wyborczym Komorowskiego glosil ze Napieralski jest super a jeszcze niedawno niektorzy politycy PO wieszali na Napieralskim psy, odrzucali ustawy SLD w sejmie a teraz niktorzy z nich o koalicji z nim i partia nawet wspominaja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 08:56   #222
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Nie on jeden stal sie wielbicielem SLD teraz. Tusk tez w sztabie wyborczym Komorowskiego glosil ze Napieralski jest super a jeszcze niedawno niektorzy politycy PO wieszali na Napieralskim psy, odrzucali ustawy SLD w sejmie a teraz niktorzy z nich o koalicji z nim i partia nawet wspominaja
Proponuję oddzielać to, co mówili/mówią sami kandydaci od tego co mówią ludzie z ich otoczenia.
I fakty są takie, że Komorowski na SLD nigdy nie pluł (albo ja o czymś nie wiem ), a Kaczyński - owszem i to wyjątkowo agresywnie. W tym kontekście to zmiana podejścia Kaczyńskiego do SLD jawi się jako wyjątkowo zakłamana i fałszywa. Przynajmniej jak na MOJE standardy.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-06-23 o 09:08
Stary 2010-06-23, 09:07   #223
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Proponuję oddzielać to, co mówili/mówią sami kandydaci od tego co mówią ludzie z ich otoczenia.
I fakty są takie, że Komorowski na SLD nigdy nie pluł, a Kaczyński - owszem i to wyjątkowo agresywnie.
Propnuje wyluzowac ze swoja nienawiscia do PiSu

Nie wiem czy Komorowski nie plul czy plul, wypowiedzi Kaczynskiego slyszalam. I otoczenia Komorowskiego tez slyszalam a skoro to jego otoczenie, z jego partii teraz nagle sie odmienilo i zaiega o poparcie SLD i Napieralskiego to nic innego jak tez przedstawienia majace na celu zyskac glosy dla Komorowskiego, i malo istotne czy to robi sam kandydat czy jego otoczenie.Mnie jako glosujaca na Napieralskiego ani jedni ani drudzy nie przekonuja. Ale to nie powod bym musiala sie tutaj goraczkowac i robic tak jak inni, wieszac psy na partii ktora mi nie pasuje. Ale wiem, tutaj sie nie dostrzego innych tylko Kaczynskiego i jego otoczenie i tylko oni sa źli Gorzej niz te moherowe berety, ktore sie tak wysmiewa a krzyczy sie niemal tak samo jak oni ( tylko ze w ich kierunku) .
Stary 2010-06-23, 09:11   #224
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Nie wiem czy Komorowski nie plul czy plul, wypowiedzi Kaczynskiego slyszalam. I otoczenia Komorowskiego tez slyszalam a skoro to jego otoczenie, z jego partii teraz nagle sie odmienilo i zaiega o poparcie SLD i Napieralskiego to nic innego jak tez przedstawienia majace na celu zyskac glosy dla Komorowskiego, i malo istotne czy to robi sam kandydat czy jego otoczenie.Mnie jako glosujaca na Napieralskiego ani jedni ani drudzy nie przekonuja. Ale to nie powod bym musiala sie tutaj goraczkowac i robic tak jak inni, wieszac psy na partii ktora mi nie pasuje. Ale wiem, tutaj sie nie dostrzego innych tylko Kaczynskiego i jego otoczenie i tylko oni sa źli Gorzej niz te moherowe berety, ktore sie tak wysmiewa a krzyczy sie niemal tak samo jak oni ( tylko ze w ich kierunku) .
Uspokój się kobieto. Po co te emocje. Nie umiesz na spokojnie porozmawiać ? Przedstawiłam fakty i ich swoją interpretację. Nie mam prawa ?

Dajmy sobie siana bo widzę, że nie pogadamy - proponuję koncyliacyjnie. To teraz modne.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-06-23 o 09:13
Stary 2010-06-23, 09:17   #225
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Uspokój się kobieto. Po co te emocje. Nie umiesz na spokojnie porozmawiać ? Przedstawiłam fakty i ich swoją interpretację. Nie mam prawa ?

Dajmy sobie siana bo widzę, że nie pogadamy - proponuję koncyliacyjnie. To teraz modne.

Nie widze w mojej wypowiedzi nic emocjonujacego. Przedstawilam moje zdanie, to co widze, nie moge? Odbiega od Twojego bo nie jade po Kaczynskim, chciaz go nie popieram ale czy przeszkadza Ci to?
Nie widze sensu dalszej rozmowy bo widzialam Twoje inne wypowiedzi i widze jakie masz zdanie, ja mam swoje i nie sadze ze sie dogadamy.
Milego dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 09:23   #226
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Nie widze w mojej wypowiedzi nic emocjonujacego. Przedstawilam moje zdanie, to co widze, nie moge? Odbiega od Twojego bo nie jade po Kaczynskim, chciaz go nie popieram ale czy przeszkadza Ci to?
Nie widze sensu dalszej rozmowy bo widzialam Twoje inne wypowiedzi i widze jakie masz zdanie, ja mam swoje i nie sadze ze sie dogadamy.
Milego dnia
No więc właśnie mówię - zaczęłaś rozmowę ze mną już do mnie uprzedzona i na mój spokojny wpis w pierwszym zdaniu zareagowałaś apelem o wyluzowanie z nienawiścią do PiSu. Ja Twoich poglądów nie znam i miałam nadzieję na ich wymianę. Cóż.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

A, no i nie zwykłam nienawidzieć. Co najwyżej darzę kogoś/coś niechęcią ale bez wrogości. To tak a propos tego co niby już o mnie wiesz
Stary 2010-06-23, 09:25   #227
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
I fakty są takie, że Komorowski na SLD nigdy nie pluł (albo ja o czymś nie wiem ), a Kaczyński - owszem i to wyjątkowo agresywnie. W tym kontekście to zmiana podejścia Kaczyńskiego do SLD jawi się jako wyjątkowo zakłamana i fałszywa. Przynajmniej jak na MOJE standardy.
zgadzam się z tym postulatem

A druga sprawa.. nikt nie wierzy w milośc Kaczyńskiego do SLD? wyborcy SLD pewnie nie ale skarjni wielbiciele Jarosława są w stanie kupić wszystko..jego wspaniałą przemianę, jego rodzinność (choć sam rodziny nie załozył).. jakiej ciemnoty jego sztab nie wymyśli ciemny lud lyja.. na co świetnym dowodem jest wynik w I turze..
Stary 2010-06-23, 09:39   #228
neTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
zenada. Tez nie ma co robic?:confused :
Przez takie zachowania jestem coraz bardziej przeciwko kaczynskiemu. Najpierw pogrzebał brata na wawelu- że- na- da, potem start w wyborach i ciagłe przyrównywanie go do brata, i potrzeby kontynuacji jego hmm nie wiem czego, chyba władzy, potem zenujace oswiadczenie, ze nie kandyduje z pis, ale jako reprezentant narodu??:rolley es:koszmar jakis. A teraz jeszcze wzmianka rodzinna plus reklama z dębem. O la boga- za duzo dla mnie.
A dodam, ze jestem obiektywna i polityke mam gdzies.
:d :d :d
Stary 2010-06-23, 11:18   #229
BrigitteBardot
Zadomowienie

Cytat:
Dlaczego jak się zarzuca coś Kaczyńskiemu, to natychmiast ci, którzy go bronią odwracają kota ogonem? Zamiast odeprzeć zarzut w normalny sposób, od razu zaczyna się litania: "A PO... A Komorowski...". Super. Czy ja mówiłam o Komorowskim? W tym momencie odnosiłam się do użytego na wyrost słowa "wielbiciel" w konkteście Kaczyńskiego, nie Komorowskiego, chociaż oczywiste jest, że obie partie są w tym momencie cynikami do bólu, bo wcześniej mieszały SLD z błotem.

Zupełnie jak w przedszkolu, wystarczy słowo na Kaczyńskiego, a kontrargumenty dotyczą Platformy. Nie przypominam sobie też, żeby Platforma mimo całej swojej hipokryzji w kontekście sprawy z SLD bredziła coś o tym, że partię trzeba rozwiązać, bo jest organizacją przestępczą.

Wracając do tematu - Kaczyński nie jest żadnym wielbicielem, tylko udaje że jest im przychylny. To różnica.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:

Beata, wybacz, ale proponujesz wszystkim, żeby wyluzowali, mieli dystans, a sama ciągle się udzielasz i gorączkowo bronisz Kaczyńskiego, a z twoich postów wynika, że podchodzisz do tego emocjonalnie. Więc może w kwestii wyluzowania i dystansu zaczniesz od siebie?

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
zgadzam się z tym postulatem

A druga sprawa.. nikt nie wierzy w milośc Kaczyńskiego do SLD? wyborcy SLD pewnie nie ale skarjni wielbiciele Jarosława są w stanie kupić wszystko..jego wspaniałą przemianę, jego rodzinność (choć sam rodziny nie załozył).. jakiej ciemnoty jego sztab nie wymyśli ciemny lud lyja.. na co świetnym dowodem jest wynik w I turze..
Tak, ale walka toczy się teraz o wyborców SLD, więc w tym kontekście elektorat PIS jest nieistotny, bo kandydat ma już z ich strony zapewnione głosy. Cała akcja z SLD ma przecież na celu przyciągnięcie elektoratu tej partii.

Edytowane przez BrigitteBardot
Czas edycji: 2010-06-23 o 11:12
BrigitteBardot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 11:31   #230
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BrigitteBardot Pokaż wiadomość
Tak, ale walka toczy się teraz o wyborców SLD, więc w tym kontekście elektorat PIS jest nieistotny, bo kandydat ma już z ich strony zapewnione głosy. Cała akcja z SLD ma przecież na celu przyciągnięcie elektoratu tej partii.
To tylko swiadczy o swiatłosci elektoratu PiS...bo jeśli kierować by sie logiką.. to ich elektorat jest elektoratem prawicowym.. i jesli nagle prezes ich parti, kandydat na prezydenta stwierdza ze od zawsze byl lewicowcem..to powinna sie im czerwona lampka zapalić i przemyśleć czy ten człowiek aby na pewno bedzie swój prawicowy program realizowal.. bo jeśli wejdzie w układy z SLD (co to dla nieg mogl z Samoobroną i LPR to i znimi da rade..) to oni nie beda mu tego ulatwiać..

To samo tyczy sie Napieralskiego.. jak raptem pokocha się z prawica to przestanie być wiarygony jako lider SLD...

Jesli ktos jest elektoratem SLD w prawdziwym tego slowa znaczeniu czyli zgadza się z ich programem i ma lewicowe poglady co by Napieralski nie bredził nie zagłosuja na Jarka.. chyba ze ludzie któzy zaglosowali na napieralskiego pos wplywem impulsu/spotu reklamowego itp nic o nim niewiedząć tacy owszem moze i pojda i zagłosują jak napieralki radzi..

Mimo wszystko mi jako umiarkowanej zwolenniczki lewicy blizej do zagłosowania na PO bo to jednak bardziej liberalna partia..

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2010-06-23 o 11:33
Stary 2010-06-23, 11:34   #231
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BrigitteBardot Pokaż wiadomość
wybacz, ale proponujesz wszystkim, żeby wyluzowali, mieli dystans, a sama ciągle się udzielasz i gorączkowo bronisz Kaczyńskiego, a z twoich postów wynika, że podchodzisz do tego emocjonalnie. Więc może w kwestii wyluzowania i dystansu zaczniesz od siebie?[COLOR="Silver"]
Jak to kiedyś powiedziała Hultajka - najgłośniej krzyczy się o ciszę

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
To tylko swiadczy o swiatłosci elektoratu PiS...bo jeśli kierować by sie logiką.. to ich elektorat jest elektoratem prawicowym.. i jesli nagle prezes ich parti, kandydat na prezydenta stwierdza ze od zawsze byl lewicowcem..to powinna sie im czerwona lampka zapalić i przemyśleć czy ten człowiek aby na pewno bedzie swój prawicowy program realizowal.. bo jeśli wejdzie w układy z SLD (co to dla nieg mogl z Samoobroną i LPR to i znimi da rade..) to oni nie beda mu tego ulatwiać..

To samo tyczy sie Napieralskiego.. jak raptem pokocha się z prawica to przestanie być wiarygony jako lider SLD...
Ale on jest lewicowy w tej warstwie ekonomiczno - społecznej przecież. Tylko (aż) w warstwie ideologii i światopoglądu nie jest
Było tylko na SLD wcześniej nie warczeć i nie obrażać, a sprawa miałaby się teraz zupełnie inaczej.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-06-23 o 11:35
Stary 2010-06-23, 11:46   #232
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to kiedyś powiedziała Hultajka - najgłośniej krzyczy się o ciszę

Ty, Bezgniewna nie wyskakuj z mądrościami - bo udział w tym wątku zaczyna się robić równie bezpieczny jak parada z kamerą tvnu podczas zbiórki harcerskiej Radia Maryja

I żeby nie było, że mam coś do radia Maryja. Kiedyś chichraliśmy się głupio z partnerem z żartów na temat rozgłośni, aż pięknego popołudnia w trasie po Polsce zaczęła nam oddbierać jedyna słuszna stacja. I mus nie mus - wysłuchaliśmy najbardziej pasjonującej historii o św. Katarzynie, jaką można sobie wyobrazić. To nam miny zrzedły. Bo naprawdę było historycznie ciekawe Myślę, że poziom tej stacji zaniżają wierni słuchacze i kilku nawiedzonych antytolerancyjnych prowadzących z dziadkiem Rydzykiem na czele.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości