|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
![]() ![]() ![]() ![]() AA miałam powiedzieć: w czasie badania gin wsadziła mi taaak głeboko palca, czy ręke już sama nie wiem i boolało jak cholera, tylko dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
wiecie co powiedzcie mi bo mam pytanko przed chwilą jak siusiałam miałam troche na papierze takiej wodnista biała wydzieline jak mleko prawie co to??? wody chyba nie co???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NO bolało jak cholera i powiedziala ze moze po tym pojawic się krwawienie;... teraz tak mnie boli brzuch...
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-07-01 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na was zawsze mozna liczyć ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
napewno tak głeboko ci wsadziła ręke żeby może przyspieszyć akcje porodową ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaszczka nooo ile mamy czekać !!! wyganiaj małego i na porodowke !!! no wiecie dziewczyny lipiec sie zaczą a u nas dalej spokój dzidzia no takich kredytów to pozazdrościć ![]() o smoczku jeszcze nie czytałam bo nie wyparzałam jeszcze ale dzięki za info ![]() co do auta to naprawde super, że kupiliście za takie pieniądze i nic się nie dzieje, bo nigdy nie wiadomo jak z takim autkiem będzie. no ale nas nie stać nawet na takie za 3000 tysiaki hehe w sumie to nawet 1000 zł bym nie miała no ale teraz bedzie u mnie kryzys przez kolejne pół roku przez to, że tż nie pracuje i potem będziemy sie odkopywac kolejne 3 miesiące. no ale jakoś zleci ![]() mi się raz śniło, że karmie i to było takie niesamowite uczucie jak mały ssał mi cyca ![]() Linka24 a może sprawdzał poprostu ułożenie dziecka czy napiera główką ? i ty nie bądz taka pewna bo wiesz akcja może się rozpocząc z 5 minut ![]() mini wody raczej są przezroczyste z tego co słyszałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
ANOXA - dlatego jest tyle marek do wyboru...mój następny samochód na pewno będzie z niemieckich marek VW lub ewentualnie SKODA na podzespołach VW. Ja ci powiem, ze niekiedy auta wyglądające na duże mają mniej miejsca niż mój golf
![]() ![]() Dziękuje za opinie ![]() Właśnie łapią mnie skurcze, nie mogę oddychać....masakra jakaś ale skurcze w brzuchu, takie dziwne uczucie.... mini - ja tez mam taka wydzielinę, ale to raczej upławy...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-01 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam TT,ale sprawdziło się to,że wiele dzieci nie chce ich ssać.Dokupiliśmy parę dni temu Nuka kauczukowego i tego już ewentualnie czasem bierze,ale ogólnie to nie wciskamy jej na siłę,czasem w kryzysowych sytuacjach tylko.
A czemu Wy nadal nie rodzicie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem tak jakoś leci, że mam wrażenie, że to cuś więcej i zara lece do kibla sprawdzać czy to czasem nie czop alb wody ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Tak jakos sie krępuję :P Wczoraj na SR zwiedzaliśmy porodówkę i stwierdziłam, że może ja już zostanę ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
Ale naklepałyście, nei dam rady nadrobić, bo jestem jedną nogą przed kompem, drugą w kuchni... wkońcu na obiad robię zupę pomidorową... zapytałam TŻ jak miał przerwę w pracy na co ma ochotę, odpowiedział zupa, więc po problemie...
![]() Działo się coś ciekawego? Jakieś ważne tematy przez ten czas poruszane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tego "głębokiego" badania to w szpitalu podczas porodu co pół godziny mnie tak badali i molestowali a na dodatek zozciągali szyjkę co by sie rozwarcie zrobiło.No badanie ...jak marzenie. Michałek nie będzie wiecznie czekał aż Ty się przestaniesz kafelkami tłumaczyć ![]() Siala co się martwisz jak klimy nie naprawią a ciebie zacznie brać to wiatrak pod rękę i na porodówkę ![]() Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-01 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kazala mi męza przytulać... moze przyjemniejsze takie rowieranie szyjki niż takie jak gin zrobiła.. ech.. Chcialam pójśc na pocieszenie kupić małemu czapeczkę i jak na złość wszystkie malutkie to wstrętne byly i nic nie kupiłam. i szłąm koło Bodzia i miałam wrażenie Ze ty Jusdan idziesz, bo szla taka blondyna z brzuszkiem i córeczką, ale ta miala te wlosy jakby ciemniejsze wiec pewnie to nie bylas ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=bassienkaw;20391525]Ale naklepałyście, nei dam rady nadrobić, bo jestem jedną nogą przed kompem, drugą w kuchni... wkońcu na obiad robię zupę pomidorową... zapytałam TŻ jak miał przerwę w pracy na co ma ochotę, odpowiedział zupa, więc po problemie...
![]() czyli z głowy ![]() ![]() basia-a jak tam wczorajsze ciasto udało się? |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A na tego Twojego faceta to do dziś jestem zła ![]() Ech...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Połozna powiedziała to samo
![]() Ubaw ze mnie miała jak nie wiem co bo musiałam co chwile coś komentować ![]() Obym na nią trafiła podczas porodu ![]() Cytat:
![]() Jutro dopakuję torbę szpitalową i będę gotowa ![]() W końcu nakazałam Sebkowi wyłazić 2 lipca na urodziny mojej mamy ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
A ciasto mi się nie udało tak jak chciałam... nie wiem czy to wina owoców, że za dużo, czy mąki... bo miałam inną niż zawsze. Wiem wiem usranej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy.... no niestety nie zawsze wszystko wychodzi...
Agamarcio powiadasz pomidorowa twoja specjalność? Opisz no jak robisz... bo ja zrobię, ale za super hiper pomidorowej swojej nie uważam... Do moich ulubionych należy szpinakowa i ogórkowa hahah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zadomowienie
|
To która tu się na 2.07 pisała z tym porodem???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
Ja się pisałam najwcześniej na 10 lipca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Wy już tuż tuż, a mnie do porodu 56 dni zostało
![]()
#2811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po domu obecnie chodze mniej wykwintnie ubrana ale dlatego ze mi wygodniej tak niz by mnie cos obciskalo. HD fotki rzadza Mi do terminu om 14 dni do usg 19 , a tak bym juz chciala
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Dzidzia mi oficjalnie do porodu z terminu ostatniej miesiączki 42 dni...
Dziewczyny co do dbania o siebie w czasie ciąży i po porodzie... no to staram się wyglądać jak człowiek. Dresów w tej ciąży wogóle nie posiadam... hahaha. Najczęściej chodzę w spódniczkach albo sukience... natomiast mam też spodnie 3/4 w których śmigam i po domu, i po dworze... staram się wyglądać jak człowiek. Nie lubię czuć się źle we własnej skórze. Jednak nie ma czegoś takiego, że wstaję i od razu lecę się czesać, malować i wogóle. Często wychodzę bez makijażu. Lubię siebie naturalną, zwłaszcza jak są takie upały jak teraz... ogólnie staram się wyglądać. Tak samo po porodzie, wiadomo jest mniej czasu nieraz i wogóle, ale zarówno w domu, jak i poza nim chcę wyglądać. Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-07-01 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zadomowienie
|
ja z Basia na 10 o ile sie nie zacznie wczesniej
![]()
#2814 |
Zakorzenienie
|
moze byc bo to urodziny mojego meza
![]()
#2815 |
Zakorzenienie
|
A ja cos czuje po dzisiejszych akacjach, ze u mnie to jakos lada dzien....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | ||||
Wtajemniczenie
|
O jakie staniki zamowilas? Mam nadzieje ze powiesz pozniej co i jak?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Siedze prawie od poczatku na zwolnieniu, nie bede mowic o myciu sie bo to podstawa ale prawie zawsze mam makijaz (jestem troche uzalezniona od mejkapu ale to juz inna sprawa ![]() ![]() Te body ala koszulka sa piekne ![]() Zelazo jakies smieszne do zucia (dziwna nazwa) i urosept na mocz, no i mam pic 3 litry wody dziennie - nie wiem jak to zrobie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Papeteria tez sie bude z opuchnieta twarza, wygladam jakbym miala swinke ![]() Hd zdjecia piekne, podoba mi sie to z rozowym kwiatkiem we wlosach ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-07-01 o 12:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może mnie z zaskoczenia złapie bez oznak wcześniejszych ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie się klima popsuła w trakcie porodu,ale wtedy już odwrotu nie było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-07-01 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
caprica
zamowilam normalne, po konsultacji z Agnieszka ktora karmila swojego szkraba i doradzila mi troche http://www.*********pl/products/167/p/413 http://www.*********pl/products/167/p/448 http://www.*********pl/products/167/p/491 podobno wygodne ![]() onlyher
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.