Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 10:24   #2761
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
no widzicie co 2 głowy to nie jedna dzięki laseczki zawsze lepiej się upewnić
aa jeszcze jedno a jak lekarze podchodzą do tej herbatki?
Nie wiem co na to lekarz bo go nie pytałam ale położna mówiła, że wiele kobiet pije tę herbatkę.. że ona sama nie stosowała i nie wie czy faktycznie pomaga w porodzie ale, że nie szkodzi

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:30   #2762
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Siala
mysle tak samo, nie wiadomo czy pomaga ale nie szkodzi, najwyzej pozbedziemy sie tylko troche toksyn

ja czekam na listonosza z moimi stanikami i jade do rodzicow
Stary 2010-07-01, 10:33   #2763
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ja mam i na 100% będę go nosiła, nie chcę aby mi została fałda zwisająca i jakoś średnio wierzę w nowoczesne teorie, że się nie powinno, bo kobitki od wieków to nosiły i wszyskie doświadczone mamy ktore znam nosiły i mają piękne plaskie brzuszki.
to nie chodzi ze szkodzi , tylko aby nie nosic go np pol dnia tylko np dwie godziny dziennie bo na logike np jak ja nosilam opaske uciskowa na rece w pracy przez 8 h to ta reka potem taka bezwładna była jakby rozleniwiona...
agamarcio nie konsultowałam tego z ginem

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:33   #2764
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria farsz do ciasta francuskiego, pierś z koko, pieczarki i szpinak wszystko razem podsmażone, ciasto kroję na kwadraciki i wystudzony farsz nakładam do środka, plus ser żółty albo mozzarella zawijam jak na rogaliki albo jak mi tam lepiej i do poiekarnika a do tego na koniec sos tzatziki.
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Do tp. 14 dni
Mnie 13 dni
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Co do samochodu, jak to mowią ford g...word...
... a fiat to jego brat

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Pisałyście o zadbanych kobietach w ciąży... Wczoraj będąc w laboratorium spotkałam moją koleżankę z klasy, ma tp na 18 lipca. Wyglądała po prostu TRAGICZNIE. Włosy miała tak tłuste, że nie wiem kiedy je myła, ubrana była w jakieś męskie klapki bo jej nogi spuchły (swoją droga moje nogi to przy jej nogach patyczki), zero jakiegokolwiek makijazu, buzia szara jak po wstaniu z łóżka... oddech masakra, śmierdziało od niej potem Niby była chora, miała chrypę, ale czy to jest powód, żeby się nie myć??
niestety niektóre kobiety w ciąży uważają, że nie muszą o siebie dbać, ja wczoraj widziałam kobiete z dwójką dzieci, dziewczynka ok. 1,5 roczku w wózku spacerowym, chłopczyk ok.3 -4 letni a ona trudno określić wyglądała grubo po 30- tce tzn. 37-38 ale może miała mniej tylko taka zaniedbana i widać nie było, i jak przechodziłam koło niej to aż mi się niedobrze zrobiło jak popatrzyłam na jej nogi (była w japonkach) a raczej paznokcie miała taki brud, ze to jest tragedia chyba miesięczny to było rano i musiałby chyba chodzić po jakims błocie żeby jej tak brud powchodził za paznokcie.

Cytat:
Dziewczyny, a kupujecie pas by brzuch się wciągną po porodzie?? Bo ja chyba kupię....
ja kupuję koleżanka przetestowała kilka i poleca http://www.pani-teresa.com.pl/poporo...szny,6,34.html

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:38   #2765
Siala_Bala
Zakorzenienie

Co do pasów.. toja mam neopranowy (czy jakoś tak) z takiej jakby gąbeczki-pianki.. na rzep zapinany. Niby był kupiony do ćwiczeń brzuszków by się bardziej pod nim wypocić ale moje ćwiczenia legły w gruzach za leniwa byłam..
No i nie wiem czy taki pas mógłby być.

Ahahaha i Jehowi mnie znów nawiedzili.. już 2 razy się do mnie dobijały te babeczki ale im nie otworzyłam

Stary 2010-07-01, 10:42   #2766
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość

Każda z nas ma czasem gorsze dni. Jutro będzie lepszy dzień
Dziękuję Lazurko, rzeczywiście dziś juz lepiej
Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Czesc kochane!
Wrócilam z wizyty lekko przerazona Mam juz rozwarcie na 3cm i wszystko sie ostro przygotowuje do porodu. Wiedzialam ze na pewno urodze przed terminem ale marzylam zeby urodzic po skonczonym 36tyg. a w takim wypadku nie wiadomo czy mi sie to uda. Lekarz i tak mnie pochwalil bo mowil ze widac efekty mojego lezenia ze tak dlugo wytrwalismy bo przyznal mi sie ze w 28tyg. jak zaczely sie moje problemy byl mocno zmartwiony i nie sadzil ze jeszcze tyle wytrzymam. Synus wazy 2650 wiec waga nie jest najgorsza ale moglby jeszcze posiedziec chociaz ten tydzien Jesli nic sie nie wydarzy wczesniej to za tydzien w srode mam sie zglosic do szpitala i juz tam zostane prawdopodobnie do porodu. Normalnie teraz to az strach zasypiac..
Ja też miałam niby do 05.07 do wizyty nie dotrwać z tym moim rozwarciem a mam i wewn. i zewn. na 1,5 cm i szyjkę króciutką bardzo i jakoś przepowiednie pani doktor się nie sprawdziły,też mi mówiła żebym chociaz tydz. wytrzymała i wytrzymałam nawet dłużej więc bądź dobrej myśli!!!Nie forsuj się tylko za bardzo i więcej odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
aniaa trzymam kciuki za wizyte

a z tym marudzeniem i narzekaniem na lekarza to duzo tak jak piszecie zalezy od podejscia pacjentki tak samo jak w szpitalu podczas porodu jedne sa zadowolone inne nie a duzo zalezy od tego z jakim nastawieniem pacjentka sie zjawi jak ktos jest na nie to chociaz by mu d.upe miodem smarowali to i tak mu cos bedzie nie pasowalo
Dokładnie tak jak piszesz, wszystko jest w psychice pacjentki, bardzo dużo zależy od nastawienia,dlatego ja z góry nastawiam się na to że łatwo nie będzie ani żadnych luksusów no chyba że będą to się ucieszę Tak samo właśnie z wizytami, 10 osób będzie narzekało na lekarza a drugie 10 będzie sobie chwaliło.Sprawa indywidualna.

Miałam Cię zapytać bo ty wyjątkowo w temacie jesteś , powiedz mi jak długo po CC trzymaja w Zielonej?

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hd-zdjecia przecudne, nawet nie umiem ocenic, ktore jest najladniejsze!!!

DZIEN DOBRY!
u mnie wszystko ok, wczoraj bylam strasznie zla na tz i dzis mi nie przeszlo.Najlepsze jest to ze nic takiego nie zrobil, a ja jestem jak osa. odebralam wczoraj wynik paciorkowca i wyszedl mi pozytywny... jak u Was sie to leczy? bo wiem ze moja kolezanka w dzien porodu dostala antybiotyk i dzidzi po urodzeniu chyba tez. moj tato mowi, ze to mozna wyleczyc przed porodem ze 4 dni, ale jak leczyc, skoro nie wiem kiedy urodze?bo do porodu moge sie znow paskudztwa nabawic...
ide na sniadanko
Oj bidulko Ty, do ciężarnych co chwilę się coś przypałęta, pewnie przy porodzie temu zaradzą, będzie dobrze
Co do wyjazdu- to pojechała bym , termin mamy ten sam więc znam nasze możliwości
Cytat:
Dziewczyny, a kupujecie pas by brzuch się wciągną po porodzie?? Bo ja chyba kupię....
Słyszałam na temat tych pasów różne opinie, ja nie miałam, kompletnie nie był mi potrzebny i teraz też nie chcę, uważam to za zbędny wydatek ale to sprawa indywidualna

hd Śliczne masz te zdjęcia, widać że sesja bardzo profesjonalna, pomyśl jak za kilka lat pokażesz Szymusiowi jak u mamy w brzuszku siedział

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-07-01 o 10:44
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:46   #2767
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

cześć mamusie znów nadrabiam
Zrobiłam pierwsze dzidziusiowe pranie bo właśnie się zorientowałam że zostało mi jeszcze ok 1,5 MIESIĄCA.
poprzebierał ciuszki które dostałam od znajomych i bratowej i zaczełam pranie
hd śliczne te fotki , nie no cudne naprawde marze o takich, ale nier ma kto mi zrobić sama bym chętnie popstrykała.
czytam dalej...

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 10:46   #2768
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
no ja raczej tak moja mama nosiła i ma płaściutki

można chyba też majtki taki modelujące..

żadna nie rodzi
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:48   #2769
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziewczyny.. a co z Vette? Ma ktoś jakieś wieści od niej?

Stary 2010-07-01, 10:50   #2770
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

dzięki siala
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 10:50   #2771
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
vette chyba wyjechala
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 10:50   #2772
jaszczka
Zadomowienie

Hejka!
Udało mi się dorwać do kompa! Wszyscy jeszcze u mnie śpią

Dzięki wszystkim za zaproszenia i przyjęcie moich zaproszeń na FB! ja też rezygnuję z NK, nie będę akceptować tego nowego regulaminu...

Hd - zdjęcia przepiękne!!!!
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
anuszka
przykre, ja rozgraniczam dwie sprawy: higiena i styl. pierwsze obowiazuje wszystkich i zawsze!, czyste wlosy, swiezy oddech itp. jesli chodzi o ubior czy makijaz to powiem tak. ja lubie sie ubrac i pomalowac i ciesze sie ze np tz bedzie wychodzil po 7 a nie przed 6 bo jesli Zosia bedzie absorbujaca to zdaze przed jego wyjsciem przygotowac sie do funkcjonowania (wlosy, makijaz). to mnie pozytywnie nastraja (oczywiscie nie tylko to). ale wiem ze niektore kobiety maja inny, swobodny styl i nie przykladaja wagi do swojego wygladu. kazdy ma prawo do swojego stylu i nie musi byc on "kobiecy" ale czysty musi byc kazdy
podpisuję się obiema rękami!!

u mnie nadal spokój, oprócz małych skurczybyków wieczorami i w nocy no i lekkiego pobolewania jak na @... niestety....

jestem oficjalnie w 40 tygodniu!! do tp szpitalnego zostało mi 6 dni, a do tego z uwzględnieniem długości cyklu tylko 4
Stary 2010-07-01, 10:52   #2773
itakasia
Zakorzenienie

Siala
vette

wypoczywa i uzywa meza
Stary 2010-07-01, 10:52   #2774
Siala_Bala
Zakorzenienie

Jaszczka czas na Ciebie

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
vette chyba wyjechala
Cytat:
Siala
vette

wypoczywa i uzywa meza
A dziękuję za info

Stary 2010-07-01, 10:53   #2775
itakasia
Zakorzenienie

jaszczka
brzmi powaznie
Stary 2010-07-01, 10:57   #2776
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Jaszczka czas na Ciebie :
Cytat:
jaszczka
brzmi powaznie
no właśnie, żeby tylko ten mały brzdąc zechciał wyjść! w czwartek moja mamcia musi wracać do Polski i jak nie urodzę do tego czasu to chyba się załamię, bo będę sama tż codziennie robi nocki po (conajmniej) 12h, a jeszcze przez tydzień po wyjeździe mamy, nie będzie miał żadnego zastępstwa w razie "w"....
Stary 2010-07-01, 10:58   #2777
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Oj bidulko Ty, do ciężarnych co chwilę się coś przypałęta, pewnie przy porodzie temu zaradzą, będzie dobrze
Co do wyjazdu- to pojechała bym , termin mamy ten sam więc znam nasze możliwości
kochana, wlasnie tak robie JADE JUTRO!!! chyba ze dzis albo rano cos sie rozkreciale watpie tato pwoiedzial ze na ktg bede chodzic i monitorowac, chyba zeby cos nagle, to jakby co kolega anestezjolog jest w domu to przyjdzie i mnie znieczuli))ale nie wydaje mi sie zeby to bylo potrzebne, a pojade do rodzicow i nie bede w tej warszawie siedziec...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:00   #2778
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do kredytów, to ja jestem straszną przeciwniczką... bo nie wiem co będzie za miesiąc, a co dopiero za rok, czy 10 lat w zależności od kredytu...
...........
Kobiety szukam pomysłu na tani, dobry, szybki obiad i lekki najlepiej
Ja też tak mam do kredytów. A jak sobie policzę ile zabierają odsetek to się tylko wkurzam . Dlatego czasem korzystamy z kredytu bezodsetkowego pod nazwą "Tata Ł."
A na obiad polecam- Pomysł na Karkówkę z ziemniakami. Tylko ja zamiast cebulki daję jakieś 200g pieczarek pokrojonych w dużą kostkę. Pyyyycha.

Cytat:
fuuuuuuuu!!! jak tak mozna?! rozumiem, ze jak sie siedzi w domu, to moze sie nie chciec umyc wlosow, ale jak sie wychodzi??? i zeby niemyte?bleeeee
jak Wy chodzicie ubrane? ja jak wychodze, staram sie jakos tam wygladac, a na SR chodza dziewczyny w meskich koszulkach. Ja w domu sobie na cos takiego pozwalam, ale nie do ludzi...co o tym myslicie?
Ostatnio tu rozmawiałam z Lazurką. Ja po domu chodzę tylko w koszulce, nawet bez majt . Włosy jako tako spięte, ale się nie maluję i nie wariuję. Natomiast higiena tak jak pisała itakasia- jest zawsze.

Na zewnątrz zawsze ubieram się czysto i schludnie, dokładnie spinam włosy, od czasu do czasu maznę oczko maskarą .

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
a moje dziecko jakies leniwe dzis....
Miałam tak przedwczoraj i wczoraj pożałowałam, że narzekam. Nie było przerwy w fikaniu .

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
co do auta to ja nie mam więc odpada mi duży wydatek a na poważnie to chciałabym mieć, ale nie ma kasy więc nie wiem kiedy się dorobimy auta nawet jakiegoś gracika..............

ja mam TT ale słyszałam, że dzieci ich nie lubią bo twarde. no nic zobaczymy, narazie nie kupuje innych bo planuje nie dawać smoka ale wyjdzie w praktyce
Ja mam gracika, którego nie zamienię na żaden inny. Jak Ł. sobie kupi, to bardzo proszę, ale ja chcę jeździć tym . Peugeot 106 z 1997 roku i poza stłuczką prawie nic w niego nie włożyliśmy. A kupiliśmy go za 4000 .

A co do smoków TT- na nich jest napisane, że zanim wyparzysz, masz go wygniatać i wyciągać w każdą stronę, bo twardy . Też je mam.

Cytat:
ja sobie nie wyobrazam juz zycia bez auto, dupcia sie rozpuscila, na razie mamy mazde ale chce za rok, jak wroce do pracy chcemy zmienic na wiekszy
My chcemy dokupić jakieś kombi, ale wszystko kwestia tego, jak wyjdziemy finansowo z dzidzią

Cytat:
Napisane przez wikimi Pokaż wiadomość
Zrobiłam pierwsze dzidziusiowe pranie bo właśnie się zorientowałam że zostało mi jeszcze ok 1,5 MIESIĄCA.
poprzebierał ciuszki które dostałam od znajomych i bratowej i zaczełam pranie
Ja tam jeszcze nie piorę :P. Mam jeszcze trochę bieżącego prania do nadrobienia- i poprasowania- dopiero potem będę prać.

Cytat:
Vette wyjechała na weekend. Znowu nie doczytałaś :P.

Hd piękna sesja...

Moja Malutka mi się dzisiaj śniła. Karmiłam ją z lewej piersi, z prawej nie chciała i laktatorem sprawdzałam, czy mam tam mleko . Ale było, więc pewnie nie umiałam jej przystawić. Ale to był realistyczny sen

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:03   #2779
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Vette wyjechała na weekend. Znowu nie doczytałaś :P.
Jakie znowu i jakie nie doczytałaś..?
Doczytałaś tylko zapomniałaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 11:03   #2780
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do kredytów, to ja jestem straszną przeciwniczką...
ja tak samo maz kilka razy proponowal zebysmy wzieli kredyt np zeby szybciej dobudowke wystawic ale ja stanowczo odmowilam mowie ze mi wystarczy narazie to co mamy i wole spac spokojnie niz miec dom 200metrow i nie spac po noacach

Cytat:

wrzucam ostatnie zakupki dzidkowe
ten pierwszy garniturek super i te gatki rewelacja

Cytat:
a ja tydzien
a ja 11 dni

Cytat:

Co do samochodu, jak to mowią ford g...word...widze po znajomych ze to samochody z wypasem, ale trzeba miec kase by w nie wkladac niestety
my mamy dwa fordy i jestesmy mega zadowoleni i za przeproszeniem wole zdecydowanie moje mondeo niz klitke golfa 3 bo w takich malych samochodach czuje sie jak w puszce a jesli chodzi o wydatki to moj maz czesto robi w aucie rzeczy ktore sie sa konieczne do zrobienia a mimo to je robi bo poprostu uwielbia dbac o auto

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
anoxa to masz cyrk na sali Ale lepsze to niż np. taka patologia która ze mną leżała jak poroniłam, pisałam kiedys o tym...
Pisałyście o zadbanych kobietach w ciąży... Wczoraj będąc w laboratorium spotkałam moją koleżankę z klasy, ma tp na 18 lipca. Wyglądała po prostu TRAGICZNIE. Włosy miała tak tłuste, że nie wiem kiedy je myła, ubrana była w jakieś męskie klapki bo jej nogi spuchły (swoją droga moje nogi to przy jej nogach patyczki), zero jakiegokolwiek makijazu, buzia szara jak po wstaniu z łóżka... oddech masakra, śmierdziało od niej potem Niby była chora, miała chrypę, ale czy to jest powód, żeby się nie myć??
fuj ja lezac w szpitalu codziennie sie maluje i staram ubrac zeby jako tako wygladac chodze w tuniczkach i leginsach a wlosy myje co dwa dni bo nawet tutaj bym sie wstydzila wygladac jak upior

Cytat:
jak Wy chodzicie ubrane? ja jak wychodze, staram sie jakos tam wygladac, a na SR chodza dziewczyny w meskich koszulkach. Ja w domu sobie na cos takiego pozwalam, ale nie do ludzi...co o tym myslicie?
daj spokoj czasem naprawde nie trzeba duzo pieniedzy zeby w miare wygladac ja np ostatnio kupilam sobie dwie takie dlugie bluzki za pupe nasjmieszniejsze jest to ze kupilam je w carrefourze za niecale 9zl kazda a poprostu zobaczylam je bo zaczelo sie robic goraco a one sa przewiewne i bez rekawkow jedna biala druga turkusowa z twarzami nie wygladaja zle a chociaz sie nie niszcza czy leze czy chodze

Cytat:
ja kupuje ale dopiero po porodzie sie zmierze i zamowie ewentualnie zobacze jakie sa ceny w aptece

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
który smoczek uspokajający 0-3 mce jest najlepszy?
okaze sie po porodzie

Cytat:
ale na prwde nie ma wszedzie jest pelno dla dziewczynek i to takie slicznosci a dla chlopcow naprawde ciezko znalezc cos fajnego
tez czasem dlatego zaluje ze nie bedzie dziewuszki bo je mozna stroic ile sie da ale w sumie z drugiej strony zaoszczedze na tym

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość

Miałam Cię zapytać bo ty wyjątkowo w temacie jesteś , powiedz mi jak długo po CC trzymaja w Zielonej?
piec dob wypuszczaja na 6
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:04   #2781
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Co do kredytów, to ja jestem straszną przeciwniczką... bo nie wiem co będzie za miesiąc, a co dopiero za rok, czy 10 lat w zależności od kredytu...
My niestety mamy jeszcze rok do spłacania samochodu, i to po 800zł niestety miesięcznie, dlatego wyjazd Damiana do Walii bardzo dużo nam może dać... Dlaczego wkońcu zdecydowałam się na ten głupi kredyt? Bo potrzebowałam samochodu do pracy, inaczej bym nie dojechała... a nasze stare punto umarło dosłownie... i zamiast po raz setny w nie pakować, wolałam wziąć kredyt i kupić nowsze auto... przy którym na szczęście za wiele robić nie muszę...

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Kobiety szukam pomysłu na tani, dobry, szybki obiad i lekki najlepiej
Ja mam dzis karkowke, ziemniaczki i kalafior z bulka tarta.
Cytat:
ja mam jeszcze lasagne

wrzucam ostatnie zakupki dzidkowe
Cytat:
Napewno kupie majtki sciagajace, na pas tez sie chyba skusze.
Stary 2010-07-01, 11:08   #2782
anoxa
Zakorzenienie

dzidzia ja tesknie chociaz za takimi snami a byl on w miare realistyczny bo moja starsza siostrzenica tylko z jednego cyca jadla z drugiego nie chciala i sie prezyla jak siostra tylko chciala ja przystawic
Stary 2010-07-01, 11:14   #2783
mini 12
Raczkowanie

GG do mini 12

kurcze do terminu zostało mi 26 dni nie umie sie juz doczekać
mini 12 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 11:15   #2784
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

My chcemy dokupić jakieś kombi, ale wszystko kwestia tego, jak wyjdziemy finansowo z dzidzią
my mamy teoretycznie kombi ale jakies male a chce nowy model berlingo. powinismy sie zmiescic
Stary 2010-07-01, 11:17   #2785
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia ja tesknie chociaz za takimi snami a byl on w miare realistyczny bo moja starsza siostrzenica tylko z jednego cyca jadla z drugiego nie chciala i sie prezyla jak siostra tylko chciala ja przystawic
Tobie za max 5 dni będą się śniły kupy, pieluchy, i że nie zdążyłaś butelki wyparzyć, albo prania zrobić. Sama zobaczysz . Ja Ci to mówię . Ledwie Ci się sen zacznie, a już zaraz będzie "Łeeeeee" i tyle sobie pośpisz .

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
my mamy teoretycznie kombi ale jakies male a chce nowy model berlingo. powinismy sie zmiescic
No wiesz... Nasz peugeocik to na 2 osoby to luz, ale 3 i do tego wózek, to może być za mało miejsca. Na razie musimy się przekulać i niestety bez kredytu "ni dy rydy". Ale jakoś to będzie. Ja potrafię sobie wielu rzeczy odmówić. Dobrze w ciąży na tym wyszłam, bo zamiast na styk okazuje się, że sporo do porodu zaoszczędzimy (jak na nas), więc może...może...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:17   #2786
itakasia
Zakorzenienie

ja mam dzis obiad idealny, czyli ide na gotowy do rodzicow

tz zabral znow moje l4 ze soba mialam oddac na poczatku tygodnianapisalam ze go utluke jak wroci. odpisal ze chetnie sie podda kaze wieczorem i jak tu sie zloscic
Stary 2010-07-01, 11:21   #2787
anoxa
Zakorzenienie

dzidzia mam nadzieje ze twoja wrozba sie spelni :P

itakasia jaki potulny ten twoj maz

a ja bede miala znowu przepyszny szpitalny obiad ale na dole w barze kupilam sobie jakas salatke z makaronem w razie "w"

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

a jak mnie wkurza to pojde na dol na nalesniki

ide troszke polezec przed obiadem do pozniej kobietki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 11:30   #2788
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
a jak mnie wkurza to pojde na dol na nalesniki
... a niech Cię poród przyciśnie za te naleśniki

Stary 2010-07-01, 11:34   #2789
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

kórcze ale mi smaka narobiłyście tymi obiadkami, ostatnio jem jak szalona .
dzidzia ma czkawke juz z 5min, wasze tez czasem tak maja?
musze troche teraz poprać bo jest tego sporo

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 11:39   #2790
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
... a niech Cię poród przyciśnie za te naleśniki
no właśnie
dopiero śniadanie zjadłam, a już mi się naleśniki marzą...

Cytat:
Napisane przez wikimi Pokaż wiadomość
kórcze ale mi smaka narobiłyście tymi obiadkami, ostatnio jem jak szalona .
dzidzia ma czkawke juz z 5min, wasze tez czasem tak maja?
musze troche teraz poprać bo jest tego sporo
mój maluch ma czkawki po 15-20 minut czasami zwłaszcza w nocy...
a czkawki zdarzają mu się nawet do 5 razy dziennie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości