|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Treść usunięta
|
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
zapraszam na dokładkę biżu do postu 28, 29 i 31
|
|
|
|
#1623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a notebooka nie korzystam wiec nie pomoge..ale wez tu mu zabron jak on bedzie paluszkiem ci pokazywal ze tam jest dzidziaaa ![]() Cytat:
![]() anika ja na pocztaku jadlam tez same pomidory i serki topione ![]() i bananyyyyy juz ogladam
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
Madzialenka, Rosette, kliwia, kwiatuszek88, baja_86, martucha84, kasiaher, atomufka, Justyna33333, anika222, Agatek DZIĘKUJEMY!!!!! A terminy mam dwa na 6marca, albo 17, ale raczej mamy trzymać się tego 17 marca
![]() kasiaher, co do konkursu to dałam znać, ale niestety tak wyszło, że jedna z naszych wizażanek miała przeboje i stresy, do tego ja byłam niezdecydowana czy konkurs czy sama Wam powiem, no i w końcu pochwaliłam się sama. Tak to jest jak kobieta jest niezdecydowana, a w ciąży to już w ogóle ![]() Justyna33333 miłego rocznicowego obiadku ![]() ania20m u nas pada ![]() mikakrolikowa chwal się tu zaraz sukcesem ![]() anika222 ja to tylko toleruję słodycze wszelkiego rodzaju i pieczywo z serkiem topionym, ewentualnie taki creme bonjur albo almette A i mięcho dla mnie nie istnieje, tak jak cała lodówka.A tydzień 6, albo może już 7 leci. Agatek jak chcesz to wskakuj na moje 1miejsce, prosze bardzo. Jak ja "opuszczałam" wizaż to byłam 4, a jak po pół roku weszłam do Was to byłam 1. Wystarczy trochę abstynencji od tego całego szumu, liczenia, odliczania i czekania, a samo się przydarza atomufka macie 4pokoje i 85m2? Super lokum. Mogę spytać ile kosztowało pi x drzwi
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() SSR gratulacje mnóstwo mamuś nam sie na wątku zrobilo ![]() Kliwia-szafaa superaśna!!!!!!!!!!!!!!!! !! tez chce podobna tylko u nas bedzie troche lipa bo bedzie muaiala stac pod skosem (w sensie pod skosem dachu )) i drzwi nie beda mogly byc suwane tylko normalne...no ale trudno. i tez nam bedzie robil facet od mebli kuchennych . Powiedzial nam cene ok 4 tys....
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale moj ma 11 milimetrów to dane z poniedziałku teraz juz pewnie odrobinke wiekszy ![]() czyli bedziemy razem we trojeczke![]() i z kolei u mnei słodkie nei istnieje nawet nie moge patrzec na słodkie.... poki nie wiedziałam ze jestem w ciazy to spoko ale teraz masakra
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-07-31 o 13:33 |
|
|
|
|
#1627 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale mam niechcieja.... ło matko, a tyle rzeczy muszę zrobić.
Agatek - bo jak Ci przyłożę to zobaczysz za takie durne gadanie. Skąd Ci się takie myśli durne dziewczyno biorą. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajny prezent rocznicowy, a na liście nie tylko Ciebie nie ma, ale mnie proszę nie wpisywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zachowanie Pani po upomnieniu się poprawiło?Cytat:
im ma więcej, jak sobie przypomnę metraż w akademiku to nie wiem jak się mogłyśmy pomieścić z dziewczynami.Postaw w miejscu gdzie będzie łóżeczko stało, potem gdzieś upchasz.
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wróciłam od fryzjera. Potem zrobię jakieś zdjęcie i wam wkleje. generalnie nie chce mi się tam jechac i jeszcze z teściową spotkać (bo ona tez tam będzie
) Dziś zadzwoniła do męża abyśmy jej jak najszybciej kase za te rzeczy oddali, a to ponad 3 tys . Wiec mówie, że oddamy jak sprzedamy te rzeczy, ale ona że nie bo teraz No to ekstra. Tym bardziej, że plytek nam nie przyjęli, wiec musimy jej kasę oddac a płytki nam zostają ![]() Baja, Marta Dzięki za informację. Czyli jeśli bym dostała prace w szkole/ przedszkolu to lepiej przez te 9 miesięcy pobrać tabsy i znowu przełożyć starania o rok Bo nie ukrywam to jest praca moim marzeń i bardzo by mi na niej zależało. A pod koniec roku można odstawiać i się starać. Tylko nie wiem co mój mąż by na to powiedział Na razie pracy nie mam, ale się wolę upewnić.
|
|
|
|
#1629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a potem waga leci ![]() Cytat:
a co do miejsca .... to na lozeczko tez trzeba je wygospodarowac
|
|||
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
SSR gratulacje
ja już spakowana i gotowa do drogi . troszke się stresuje jak przed każda podróża... a tu jeszcze dochodzi samolot. mam nadzieje, ze bedzie OK. za 2h wyruszamy do Gdańska... a pozniej lot do Edynburga a nastepnie do Aberdeen... wracam 16go sierpnia w nocy... do tego czasu pewnie Marta i Daysy zostama mamusiami ale bede zagladac nawet podczas urlopu.buziaki kochane... ciezko bedzie wytrzymac bez Was i bez wizazu
|
#1631 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zmieniliście zdanie z dnia na dzień a ona została z bajzlem. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
#1632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wszystkie w podobnym czasie po licu robilysmy stazy ) wiec tak to wyglada - chcesz dziecko nie robisz awansu robisz awans zapomnij o dziecku.. no chyba ze na stazu bo potem kolejny stopien zaczety to nawet macierzynski kasuje...---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#1633 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
obawiam sie ze sie nie da.... pranie trzeb azrobic bo kosz pełny po brzegi....sprzatanie tez bo niezly balagan sie zrobil... no i cos dla siebie tez konieczne bo juz nieco "zarosłam" i zauwazylam rozstępy na piersiach
trzeba o to zadbać![]() tak wiec do boju !! |
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już sie chwale byłam wczoraj w delegacji u mojego Tż w firmie z chłopakiem z marketingu odemnie na rozmowach odnosnie sprzedaży do ich firmy było to drugie spotkanie na pierszym bylismy z naszym prezesem teraz kazał nam jechac bez niego i każdy nam mowił oj biedny wasz los bo tu jest skomplikowana sytuacja jakieś stare zatargi a nas maja ok 15 km dalej a kupuja od naszej konkurencji w Gdańsku jakies 600km od nas i rozmowy tak pomyslnie poszły ze w następnym tyg chca do nas przyjechac na audyt i do tej firmy skąd teraz kupuja ale chyba zaczna brac od nas dalismy dobra cene serwis itd a po spotkaniu wyszłam wniebowzieta i lece w poniedziałek do prezesa sie pochwalić a do Tż powiedział jego prezes ze jest pod dużym wrażeniem mojej osoby i ze go przekanałam ale mowie wam ciezko było tyle mowiłam ze az zmęczona byłam zaraz idziemy tam na impreze pewnie prezes bedzie mnie zaczepiał i jeszcze pytał o warunki
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
india szcześliwej podróży słonce
![]() a jak byc jednak miała dostep (przeca to nie koniec swiata ) to pisz pisz![]() madzia teraz teściowa pokaze różki ![]() ja własnie mam labe wszystko jzu posprzatała lacznie z obiema łazenkami w domu i mam looooz ide sie zaraz wykapac i sie szykowac bo nas znajomi zaprosili na grila wieczoriem do siebie ![]() a jutro do kuzyna meza na urodzinki idziemy nic nie odpoczne nic a nic ![]() laseczki pytanie za 100 puktów macie jakies sposoby na muszki owocówki?? mam teku kurrrr********estwa czy miliony i nie umiem wytepić juz nic nei trzymam na wierzchu nawet jabłka dla arka schowalam a one dalej są wciagałam odkurzaczem i dalej sa
|
|
#1637 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1639 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko ja mam netbooka Asus Eee PC ale jaki model dokładnie to nie wiem, ma 10 cali ekran i 160 gb dysk, 3 wyjścia USB i na baterii chodzi średnio 4-3,5 godziny.
Ale się wkurzyłam...wrrrr... OD jakiegoś czasu na podwórko z rur lała się "woda", wszyscy myśleli że to wina pełnego szamba. Przyjechał wczoraj pan z beczką i wybrał szambo. Było pełne i pozatykało rury. Rury odetkane a woda dalej się leje na podwórko. Myśleliśmy że to pękła nasza rura (dzielimy ja z taką starą torbą wredną z parteru) no to tż odkopuje tą rurę na co mój tato wpadł że to pewnie rura ze zlewu i brodzika która tylko wodę odbiera, ona jest podłączona do kanału burzowego razem z rynną. Rynna się zatkała więc ta woda lała się na zewnątrz. Ale oczywiście wszyscy sąsiedzi w koło już byli na 100% pewni że to nasza wina. Mało tego ta torba z dołu wymyśliła że nam, nasza od naszego mieszkanie, rura pękła i jej przez to wybija wszystko do brodzika. Zapomniała chyba że mamy jedną rurę wspólną, my i ona. Ta bladź mnie tak w****** że niedługo wybuchnę i jej wygarnę. Do tej pory mieszkała tu jej matka. Kobiecina zmarła i zaczęły się problemy. A to samochód nie tam stawiamy, bo to jej miejsce było od zawsze, to jej tż powiedział żeby sobie ziemię w urzędzie wykupiła i kopertę namalowała to wtedy będzie jej miejsce, to nas specjalnie zastawiała i udawała że jej nie ma. A ostatnio wymyśliła że przejście, 1,5metra, za wąskie robimy i ona jak będzie szła z zakupai to nam auto będzie obijać i co wtedy zrobimy. No złośliwe i wredne to takie że szok.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2010-07-31 o 16:56 |
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super wiadomosc gratulacje kochana
|
|
|
#1643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
plus pewnie jakies 60 na wykonczenie plus meble na ktore na razie nas nie stac.Cytat:
tylko baterie ma juz slaba i nie oplaca mi sie kupic nowej ,bo kosztuje 100 euro ,wiec mysle o takim wlasnie netbooku.A laptop jest za duzy i za ciezki zeby z nim latac ,a ja bede teraz co chwile w drodze i bede brala tylko bagaz podreczny ,a normalny laptop zajmuje mi pol torby.No tak to jest ,jak sie mieszka w wiekszym to pozniej ciezko sobie przypomniec jak to bylo kiedys w malym mieszkaniu ![]() O i jestes z niego zadowolona? ja raczej chce wiekszego : 11.6 lub 12 cali bo ta dziesiatka mi sie za mala wydaje. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-07-31 o 17:50 |
||||
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1645 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Aguś, ewurko, India udanych wakacji
![]() Madzia, współczuję przebojów z teściową... I jeszcze to żądanie natychmiastowego oddania pieniędzy Wyszło szydło z worka ![]() kliwia, boska szafa, ale te lustra do mycia ![]() Cytat:
Ale ja tu gadu, gadu- GRATULACJE!!! Dbaj o siebie i małe wielkie szczęście ![]() Cytat:
![]() No widzisz, a ja się już pogodziłam z moimi biodrami Może zbyt szybko oddałam, ale przynajmniej ich nie będę mierzyć co tydzień, jak robiłam do tej pory, i przekonywać się, że jednak nic się nie zmieniło ![]() Cytat:
![]() My też ostatnio władowaliśmy kupę kasy w auto, a jeszcze nas czeka przegląd i chyba wymiana sprzęgła O ile tylko na tym się skończy...Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest tylko na jeden dzień??? Może zdążycie jeszcze przed jego odjazdem??? Cytat:
SSR Gratuluję super wiadomość A co do mojego terminu to tak jak Wam pisałam wcześniej Mała może zjawić się na świecie bliżej 1 września więc Marta na pewno będzie pierwsza niż ja ... a mnie jest już tak ciężko i dziś mnie jakoś na brzuch boli , tak mnie ciągnie... A muszę Edytować post bo mi się coś przypomniało Pytanie dla zaawansowanych w temacie bo ja szukałam na necie ale chyba pierdółka ze mnie i nie mogę znaleźć... Otóż: na moim wypisie pisze , że mam szyjkę 3,5 cm jak myślicie to chyba jeszcze długo do porodu co???
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-07-31 o 18:59 |
||
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
daysy w sensie nie wiem ile ma normlanie szyjka
ale jak 3,5 cm to jeszcze gruba jak dla mnie ![]() anika jedyny sposob na owocowki jaki znam to wybijac. U mnie tez lataja ze dwie do jablek, nawet ich z siatki nie wyciagam, bo sie zaraz zalegnie chmara. rybulka zalamki nie ma, maz przejechal juz lustra ![]() ![]() ![]() wsadzilam mezowe koszule, teraz ma jak w sklepie, na gorze z dlugim na dole z krotkim kazda koszula osobno, jak sie wkurze to sie tam wprowadze a jemu oddam swoja szafe |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy już dzisiaj miałam takie myśli co by jej coś zrobić bo mnie wnerwiła na maksa...mamy jedną rurę wspólną bo w jednym pionie a ona wymyśliła że to tylko nam rura pękła...no ręce opadają
Rybulko no żebyś wiedziała że niezłe ziółko ![]() Atomufko jestem bardzo zadowolona małe to, poręczne a wszystko wbrew pozorom widać Mnie komputer był potrzebny tylko do internetu i by od czasu do czasu coś napisać, ten spełnia moje wymagania. Zapłaciliśmy za niego 899zł. A jak my szukalismy to nie widziałam takich jak mówisz w polskich sklepach tzn pewnie są ale już nie były na naszą kieszeń więc nawet nie patrzeliśmy na nie. I do tego miał już Win XP, na starym lapsie też mieliśmy ale bez płytki, zresztą tu nie ma czytnika płyt. Ma za to czytnik kart. Taki model mamy : http://allegro.pl/item1155908802_asu..._szczecin.html
|
|
#1649 |
|
Wtajemniczenie
|
SSR GRATULACJE!!!!
Kliwia piękna kuchnia i szafa
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka aha zapomnialam napisac
utluklabym taka sasiadeczke. moze ma chrapke na wasze mieszkanie i chce was sie pozbyc. glupia pinda. Ja tez mam jedna sasiadke ktora robi na zlosc, zamyka drziw od klatki przed nosem, nie odpowiada dzien dobry i stroi fochy na lewo i prawo. i jeszzcze chamsko piasek z balkony zamaita na zewnatrz i wszytsko nam leci na parapety. Mam nadzieje, ze moje dziecie jej da popalic czasami ![]() Mieszka nad nami po skosie. ewurka, oooo po porodzie bede sobie mkuze wlaczala i kalorie gubila ze scierka ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- atomufka co do tych maluchow notebokow, to sie nei znam Moja siostra ma SONY mio a kolezanka ma Dell.ciezko powiedziec jak dlugo to trzyma baterie, bo w domu to inaczej na chwile sobie to wlaczyc. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
smieje sie ze tam sama bielizna mi sie zmiesci a co z reszta?

No to ekstra. Tym bardziej, że plytek nam nie przyjęli, wiec musimy jej kasę oddac a płytki nam zostają 

Wyszło szydło z worka