|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
czemu akurat ja muszę staczać bitwy o szczęście?
|
|
|
|
#4112 |
|
Zadomowienie
|
♥
"Człowieksię nie zmienia. Człowiek czasem po prostu daje się tylko poznać z innej strony.." Ludzie zapomną co mówisz, zapomną co robisz, ale nigdy nie zapomną tego, jak się przy Tobie czuli.. "Chodziliśmy nie szukajac się, ale wiedząc, że chodzimy po to, by się znaleźć.." Coraz częściej cieszę się, że widzę Ciebie od środka, nie od opakowania.. Biegła polaną i gubiła wszystkie wspomnienia, które utkwiły jej w sercu. Nosiła stokrotki w ciasnych kieszeniach, wtykała zboże we włosy, brudziła nos żółtymi mleczami i robiła kolczyki z wiśni.. - Usiądziemy na ławce w parku, Wypijemy po tysiąc Tymbarków.. Wsadzimy polne kwiaty w butelki I otworzymy żelki. ![]() - Parku tam nie ma kochanie, Lecz usiądziemy na polanie. Do rączki dam Ci kwiatuszka I szepnę Ci coś do uszka. ![]() ♥
|
|
#4113 |
|
Rozeznanie
|
almostlover, patrycjaxpp, blondii69, CookieCrips, Siatkarka18,
patrysiowa_, katrin_love & Maniuuur - miło usłyszeć tyle ciepłych słów. <3 dziękuję. chocolatelady & uwielbiaj - dziękuję i bardzo się cieszę, że wróciły moje koty. ![]() justsmilebaby - wielkie szczęście widzieć opis mojego autorstwa w Twoim podpisie. ![]() Całą siebie oddam Ci. Lecz jeszcze nie teraz. Cierpliwość popłaca, uwierz. Nocą scałuj koszmar z mych powiek. Jesteś niewidzialny. Jak gwiazdy za dnia. 'W każdym momencie naszego życia jedną nogą tkwimy w świecie baśni, a drugą w otchłani piekieł.' Chcę żebyś mi dał pierzynę z gwiazd. Albo nie ! Pierzynę z gwiazd, w której wtulony śpisz Ty.
|
#4114 |
|
xoxo
|
nie jesteś tym chłopakiem którego poznałam, tamten miał marzenia...
W podróży życia czasami lepiej zadać sobie trochę więcej trudu i wybrać schody, zamiast podróżować windą. Nigdy bowiem nie wiesz, czy winda nie zepsuje się, i nie utkniesz między piętrami własnych możliwości. szczęśliwa kobieta pachnie inaczej, piękniej, jakby spryskała się najpiękniejszymi perfumami świata.... Ja też jestem szczęśliwa tylko dlaczego śmierdzę tanim winem i papierosami ?
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
marikab ; * .
** myślisz, że wiesz, co czujesz? jesteś moją najlepszą przyjaciółką, ale kompletnie nie masz pojęcia, jak to jest. wiesz, już nawet pi*przę to, że on miał inną, gdy był ze mną. ale zrobił ze mnie dz*wkę. Skarbie, on powiedział, że się ze mną przespał! nie wiesz, jak ja się teraz czuję. bo Ciebie nigdy to nie spotkało. (przepraszam, że takie chaotyczne.. ale to urywek mojej rozmowy z Nią, który musiałam wkleić.)
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
marikab - najbardziej okrutnie jak się da moja talenciaro ;** przy okazji znów okradłam ;P
Missi_16 niewieszjaktesknie CaMa malinowetrampki Smerffetkaa kreskowa _changime bajkowa poprostuAsiss jagodkowa przywłaszczyłam sobie co nieco ;D ~*~
Dla każdego z nas jest miejsce w bajkach. Najgorsze jest, znalezienie odpowiedniej gdy wybór jest tak wielki. Może to będzie przygoda z dżungli przy boku Tarzana? A może znajdziesz się na miejscu pięknej bądź bestii? W najgorszym wypadku będzie to dziewczynka z zapałkami, tylko trzeba uważać i w odpowiedniej rubryce zaznaczyć typ zakończenia: happyend "Bo masz nerwy ze stali i serca z kamienia" "W końcu mówią, że przyjemność kosztuje, nie?" "I niektórzy też twierdzą, że za dużo mówię, I wiesz co mają rację i czasem żałuję." "I chyba nie mam sumienia Cię dłużej okłamywać" /wdowa- pali się dach/ Na dwa tygodnie was opuszczam, jadę do babci na wieś. Będę za wami wszystkimi tęsknić kochane ;**
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi się, zostałaś okradziona. ;*
' Los sku*wiały, ale to wszystko co mamy '. ' My jesteśmy młodsi, ale mamy prawo do tamtej przeszłości '. - która godzina.? - Kocham Cię. - lubisz trrruskawki.? - nie, gustuję raczej w Twoich ustach. Czas goi rany.. powoli.
|
#4118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a tu widać, że ktoś o mnie pamięta. Milutko ;-* Dziękuję Ci, Motywujesz mała. ![]() _________________________ _________________ Nie rozmawialiśmy ze sobę już 2 miesiące. pamietasz mnie jeszcze w ogóle? jak głupia czekałam aż odezwiesz się, ale właśnie nadszedł ten moment, kiedy muszę po prostu odpuścić, odejść. tak będzie lepiej. Kocham Cię! żałosne, nie? teraz jestem zimna, pusta i bez uczuć, jak Ty gnojku.
(o4.o9.o9 - 19.o6.11.) Było pięknie, będzie cudownie. Edytowane przez AnanaSek 07 Czas edycji: 2010-08-13 o 16:18 |
|
|
|
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
mam ochotę wskoczyć ci do łóżka z z tobą na huśtawce. tak mogłabym spędzić resztę życia. życie nie opiera się tylko na tym, żeby pokręcić tyłkiem przed tym, którego chcesz zdobyć. musisz pokręcić nim tak, żeby zamiast gapić się na twój tyłek spojrzał ci prosto w oczy, i od razu chciał spędzić z tobą resztę życia. otojest - nie ważne, jaki nick, ważne, że to nadal Ty ze swoimi cudami. <33 ciiri - a ja znowu musze Cię okradać... ech... <33 Kwiatuszki, wszystkie Was okradam. < 33 nie bijcie.! ( ; Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2010-08-13 o 16:21 |
|
|
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
1. Gładziła palcem to miejsce, w które ją pocałował tego dnia, w chwili, gdy odchodził. Pierścionek od niego rzucał łunę na sufit, kiedy leżała bezsennie tamtej nocy.
2. Dlaczego życie nie jest zaprojektowane jakoś lepiej, tak żeby ostrzegało, że zaraz stanie się coś strasznego? 3. Objął ją ramionami i trzymał ją tak, kiedy pierwsze łzy zaczęły kapać na jej biurko. 4. Straciła rachubę czasu. Zresztą nie tylko ona nie potrafiła zgadnąć, która jest godzina; światło, liście na drzewach, łoskot przejeżdżających tramwajów i uliczny hałas nie wskazywały na żadną szczególną porę dnia. Nic już nie było proste jak dawniej. Ani dzień dzisiejszy, ani te, które miały nadejść. 5. Muszę to wszystko na chwilę zostawić. Muszę odłożyć omawianie mojej klęski na później, to dla mnie za dużo, za dużo na raz. Nigdy mnie nie zawiodłeś. Powiem ci to teraz - nigdy. Miałeś klasę, mój kochany. 6. Powtarzam Twoje imię i udaję, że jesteś ze mną. Zadzwonię do Ciebie. Naprawdę zadzwonię. 7. Wtedy po raz pierwszy go zrozumiałam. To, co zdarzyło się w kuchni, było wykalkulowaną gierką, flirtem, który najpierw rozpoczynał, a potem kończył by zająć się czymś innym. Wiedział co robić i kiedy działać, aby otrzymać więcej niż dał sam. Na tym polegał jego smutek. 8. Widziałam go, jak stoi i patrzy za mną, jakby go ktoś uderzył. Bardzo cichy i bardzo porzucony. I tak, tak, jego ręka powędrowała w stronę oka. 9. Każdy, kto tak jak ja twierdzi, że rozstania nie są łatwe, kłamie. Jedyne, co trzeba zrobić, to po prostu odejść.
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
...
... Jeszcze raz, ...ostatni raz, silne szarpnięcie tym, co najbardziej ukryte, dalekie i mocno zamknięte. ...
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Paryż, Francja eh
dobrze, że już jesteś, nawet nie wiesz jak to cieszy, widzieć Cię tu znów ![]() + summy - wow witaj w świecie, gdzie dla niego nic nie znaczysz. przeszywający smutek. a ona jak zawsze zagubi się w Jego oczach.
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
Po każdym pocałunku wspominasz jakie to było słodkie.
A kiedy przyjdzie właściwy czas, zakochasz się jeszcze raz. Gdy ja płaczę, nad tym że mnie nie kochasz, ty już drugiej za plecami mówisz `kocham`. Pozwól zrozumieć, co to jest ból, jak to jest, kochać Cię znów. Powiedz nadziei żeby zapukała do drzwi, powiedz, że to właśnie ja, chcę być z nim. Była smutna tego dnia, straciła Cię, kolejny raz.
|
#4124 |
|
Rozeznanie
|
'Patrząc na gwiazdy nocą można stwierdzić, że są na wyciągnięcie ręki. Jaki człowiek może być naiwny.. Tak też było z Tobą.Widziałam, pragnęłam - ale byłeś nieosiągalny. Już to zaplanowałam. Będę Cię kochać. I Ty się we mnie zakochasz. ![]() Zaproszę Cię do domu. Puszczę romantyczną piosenkę. I będę udawała, że wszystko jest idealne. Uczę się żyć tym, co mam. Nie oczekując więcej. Doceniając każdy z oddechów. Cieszyć się każdym -nawet tym najbardziej pochmurnym- porankiem. Wierzę, że nadejdzie dzień, kiedy będę w stanie stanąć w środku nocy na balkonie i zacząć krzyczeć jak obrzydliwie jestem szczęśliwa.'
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
`będę gonić wiatr, dopóki go nie złapię. będę pić zimne kakao, dopóki nie poparzę ust. będę o Ciebie walczyć, dopóki mnie nie pokochasz.`
`Wiesz co jest gorsze od płakania w poduszkę? Pustka. Taka chwila kiedy po prostu siedzisz i wpatrujesz się w niebo, wiesz, że nie możesz nic zrobić i ogarnia cię to przerażające poczucie bezsilności, które zżera cię od środka. A Ty nie robisz nic. Po prostu nie wiesz jaka decyzja jest dobra.` ![]() `Wiesz o czym marzę.? O spacerze przy wschodzie słońca, po zalanej rosą polanie, przepełnionej kwiatami w kolorach tęczy o słodkim zapachu. Marzę też o twoim pocałunku. Ale spotkanie z tobą sam na sam, byłoby już wystarczającym szczęściem..` `Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy`. `Za pomocą satyny i koronki, jesteś dziwką.` `Pieprz ich. Kompletnie. Nie potrzebujesz ich. Jesteś najfajniejszą laską na tej półkuli. Pieprz ich. Pieprz ich. Pieprz ich. Poważnie. Nie możesz pozwolić, żeby takie dupki rządziły twoim życiem.` brak weny, brak myśli, tylko on.. przepraszam.
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2010-08-13 o 17:23 |
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
tak strasznie uwielbiam twoje kręcone włosy, czarne oczy i ten powalający uśmiech, który mówi 'tylko z tobą, zawsze'...
|
|
#4127 |
|
Rozeznanie
|
wejście smoka! ![]() dawno mnie tu nie było, bo miałam do nadrobienia cały terazniejszy wątek i resztkę poprzedniego. dziękuję za pamięć: latin, patrysiowa, siatkarka18, cookieCrisp, without_demur, chciałam być, nieliczylamwcalesie - jesteście kochane, że pamiętałyście <3 ponadto oprócz tych które wymieniłam napiszę te które urzekły mnie swoimi opisami kiedy nadrabiałam wątek: caMa, myCh, BananowaDelma, agrr, the_end, xxgroszek7xx, bajkowa, itstolatex3, chocolaaate (<3), ellwinga, marikab, agatteee, xxxLOLKAxxx, mdln_94, 3martyna3, kontrastowa + notsoexciting która prócz opisami rozwaliła mnie swoim avatarem zaj&@isty ![]() 'może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne?'
'Gdy patrze w Twoje oczy wiem, ze nie chcę już niczego szukać.' 'but still our hands are bound at the wrist...' Ale nasze dłonie nadal są Związane przy nadgarstku... 'In this home, quiet the sin.' W tym domu, cichy grzech.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
ludzie umierają z powodu złamanych serc. miewają ataki serca. i to serce boli najbardziej, gdy wszystko idzie w diabły.
nic tak naprawdę nigdy się nie kończy. jedno następuje po drugim, a dopóki pamięć potrafi unieść topór, dopóty zawsze znajdzie miękki punkt w umyśle, żeby się w niego wbić. jesteś prawdziwy jak każda myśl i opowieść. jest prawdziwa kiedy Ty jesteś w niej.
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
nie wierzę,po prostu nie wierzę . ja na takiej liście talentów i do tego od takiej talenciary? no niee.
dziękuję i wracaj do nas szybko i przywieź peełno opisów ze sobą. byłam dla niego jak kropla wody w oceanie,jak wiatr w huraganie. nie starałam się być lepsza,bo po co? żeby później umierać sercem z tęsknotą? nie starałam się być kimś więcej niż dziewczyną do towarzystwa,bo wiedziałam,że jeśli zrobię krok do przodu on z tego skorzysta. więc po prostu,że byłam z nim tylko po to,żeby zabić czas..
tak,nie kochałam cię. |
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież mówiłaś, że mnie nie lubisz. <3nie jestem księżniczką nie jestem panną z zasadami nie jestem ostrą sztuką ale potrafię kochać, wiesz? odkręcona butelka wody krople deszczu na szybie zachodzące słońce i niesamowita tęsknota. rozwiane włosy zatrzymane słowa spływające łzy zimna kawa spadające gwiazdy samotność przechadzająca się po moim tarasie bezsilność. |
|
|
|
|
#4131 |
|
Zadomowienie
|
zostajesz Tu i nigdzie się stąd nie ruszasz, bo jak nie to pogadamy inaczej
<3.3martyna3 ![]() nieliczylamwcalesie - chcę cię częściej ___________ bolisz mnie, z każdym dniem coraz bardziej. i'm sorry, girls.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-08-13 o 18:22 |
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło mi ![]() Teraz na świecie jest o dwoje samotnych ludzi więcej.
to ty i ja , którzy zrezygnowali z walki... Now the world is about two lonely people more. you and I, who gave up the figh... Strząśnij muśnięciem warg krople deszczu z mych powiek
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
w życiu zdarzają się nie oczekiwane chwile. mieliśmy wciąż trwać a dziś życie uczy mnie pokory. czasem jeszcze płaczę do pustej ściany, która kiedyś miała być koloru różowego bo taka byłam szczęśliwa. ona zakochana w draniu który wmówił jej miłość. Twoich ciepłych ust brakuje mi wciąż. i obiecuję,że naucze się żyć bez Ciebie. Nasza miłość była taka nieoczekiwana , że i nasze rozstanie było czymś nie oczekiwanym czekałam byś spojrzał na mnie jak na kogoś kto zasługuje na więcej , doczekałam się. Dziś czekam byś pojawił się na nowo... skacze po kałużach by przypomnieć sobie dzieciństwo. Mamo, ja już nie chce dorosnąć! dałeś mi wszystko o czym marzyłam, prócz miłości. czy wiesz jak to jest gdy ktoś burzy Twój świat? Gdy życie wali się jak domek z kart? nadal wierzyła. Uwielbiała Jego duże, ciepłe dłonie, Uwielbiała Jego wąskie usta, Uwielbiała Jego iskrzące oczy, a jego samego kochała. nawet cisza między nami była czymś wspaniałym. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-08-13 o 18:29 |
|
|
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
_ Odzywasz się po kilku tygodniach z nadzieją, że wpadnę Ci ramiona i zacznę płakać, a w między czasie chlipać, że masz mnie nie zostawiać? Daruj sobie ... Sorry, wybacz jednak nie potrafię udawać, że jestem idealna. Jakoś nie mój świat, nie te klimaty i nie tym perfumem przesiąknięta koszulka. Brak mi słów na brak co poniektórych inteligencji. Nieumiejętność dobierania odpowiednich odpowiedzi i wybierania poprawnych decyzji. Jak mężczyzna chce to musisz już i teraz, a jak nie dasz rady to zachowuje się gorzej niż kobieta z miesiączką, ewidentnie. Przepraszam nie mam zaczarowanego ołówka, ani tym bardziej kolegi z nim więc nie mogę narysować sobie szczęścia, a po za tym nie mam talentu plastycznego. W planach nic się nie zmieniło. Niezmiennie nieszczęśliwa, ale z uśmiechem, bo co kur^%wa ? Trzymam za Ciebie kciuki, może wreszcie zmądrzejesz. Moje piegate szczęście <3 ( jak ja kocham pieguski) Niczym człowiek zakochany w śmierci, brak sensu, a jednak chcesz spróbować. To nie Twój orgazm więc co się jarasz?
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-13 o 19:13 |
|
|
|
#4135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'Round'n round carousel has got You
under it's spell moving so fast.. but going nowhere. Tell me how does it fell to be so high and looking down here, is it lonely? Did the clown make You smile? He was only Your fool for a while, now he's gone back home and left You wandering there.' Wkoło i wkoło karuzela rzuciła na Ciebie urok pędząc tak szybko.. ale podążając donikąd. Powiedz mi jak to jest być tak wysoko i patrzeć z góry, czy jest samotnie? Czy klaun Cię rozśmieszył? On był tylko Twoim głupcem przez chwilę, teraz wrócił do domu pozostawiając Ciebie tutaj błądzącego.
|
|
|
#4136 | |
|
Raczkowanie
|
cudowne
Cytat:
________________________ a teraz moje nic: miłość jest jak komar kiedy nad ugryzie pozostawia po sobie „coś nie do wytrzymania” możemy być na to obojętni i szybko się tego pozbyć, poczekać możemy to ukoić jakąś „cudowną” maścią ale możemy też to rozdrapać i wtedy boli nas to jeszcze bardziej a czasami nawet pozostaje po tym blizna… - jejku, jaki ten mecz był śliczny dawno takiego nie widziałam
- śliczna to ty jesteś a mecz był bardzo emocjonujący - rozmowa z TŻ
"Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno." Edytowane przez WiecznieZakochana Czas edycji: 2010-08-13 o 18:50 |
|
|
|
|
#4137 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mnie cieszy widok takich słów. dziękuję. < 3Cytat:
< 3. . . . . . . . . . . . . każdy ma w życiu swoje 5 minut, nie ? 'mnie nie pytaj. ja nie dostałam zaproszenia. to nie mój bal.' 'Na uśmiech ode mnie zawsze możesz liczyć, nieważne ile łez przez niego przepłynęło.' 'Pojedźmy w podróż, zniknijmy dla świata. Zamknij swoje oczy, bądź dzieckiem.'
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-08-13 o 18:57 |
||
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
" Mądra dziewczyna całuje, ale się nie zakochuje, słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona. "
|
#4139 |
|
Zadomowienie
|
`odrzucenie na śniadanie
gniew na obiad zazdrość na kolację - A co do cholery z miłością? `nasza miłość umiera, porzucona gdzieś na ulicy! `gdy była mała na białej kartce narysowała chłopaka, dziewczynę, a pomiędzy nimi serce. Tak postrzegała miłość. Minęły lata... Teraz narysowała dziewczynę, pół serca, morze łez... to miłość w nowym wydaniu...! `śmieję się i piję wino mieszane z łzami. Dom Spokojnej Miłości.
|
|
#4140 |
|
Rozeznanie
|
'Chodzi o to, że Cię kocham. A przecież ostatnio mówiłam, że cię nienawidzę. Uświadomiłam to sobie. Dziś w nocy. Kiedy pisałam, że nie mogłabym bez ciebie żyć.
Nasz związek to jeden wielki koszmar. Ale to najwspanialszy koszmar jaki w życiu widziałam. Czas nie daje odpowiedzi. On tylko stawia kolejne pytania. Zupełnie inaczej jest jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha. To Ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam. Im emocje są mocniejsze, tym trudniej je wyrazić. Czasami musimy przestać analizować przeszłość. Przestać planować przyszłość. Przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy. Przestać decydować rozumem co chce czuć serce. Czasem po prostu musimy powiedzieć sobie "niech się dzieje co chce" i iść dalej .. Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy. Nie pamiętam ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty. Zapomnij. Zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie. Ja mam w zwyczaju uciekać. Potem i tak mijaliśmy się co dzień. Chociaż pozornie szliśmy obok siebie. Czy to w ogóle była MIŁOŚĆ? Chyba tak. Chyba w żadnym innym uczuciu ludzie nie mijają się tak często jak w tym.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

) a tu widać, że ktoś o mnie pamięta. Milutko ;-* Dziękuję Ci, Motywujesz mała. 

dobrze, że już jesteś, nawet nie wiesz jak to cieszy, widzieć Cię tu znów 

a mnie cieszy widok takich słów. dziękuję. < 3