|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
400 zl ze wszystkim to super cena!
Ja bede placic tak z 450 + media ale to mieszkanie zaraz przy UP. Z tego jestem baaardzo zadowolona ![]() W kazdym badz razie w przyszlym roku na pewno bede zmieniac mieszkanie to sie tu odezwe i pewnie do kogos dokleje :PJesli ktos z Was jeszcze nie ma mieszkania to normalnie zycze wytrwalosci bo to jest bardzo potrzebne xD Pozdrowienia ![]() cheeky_angel To co, dzisiaj o 22 w Parku Strzeleckim??
|
|
|
|
#3842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
Właścicielka mieszkania w którym teraz bede mieszkac jest troche przewrazliwiona i nawiedzona, poza tym pisalam tu gdzies ze jedna kolezanka bardzo mnie rozgrzewa - w sensie negatywnym.
Dlatego chce sobie zmienic pozniej mieszkanie i mieszkac z normalnymi ludźmi ktorych poznam mam nadzieje juz niedlugo
|
|
|
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3845 |
|
Przyczajenie
|
Stanowczo za dużo tych odpowiedzi xD Ja nie umiem nadrabiać tak szybko a mam mało czasu.
Aaa... Dziewczynki z PS no ja mieszkam za daleko od Tarnowa, więc nie chce mi się tam burzyć za bardzo... Ba ja tam nawet nigdy nie byłam ^^ Zgubiłabym się i co? ;O A Meggy_91 ma całkowitą rację ;D Popatrzeć sobie można na innych ;D Toż to nie grzech ;D Mam nadzieję że u mnie w grupie będzie trochu chłopców <prosi> Nie chcę samych bab w grupie ;D Wy dwie możecie być ;P |
|
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
cheeky_angel heh chwilowo zapomnialam ze mnie zabijesz w Parku Strzeleckim xD. Nie przejmuj się
na pewno znajdziesz jakies mieszkanie, tylko mówie Ci zajmij się tym na poważnie, bo poźno już ![]() Milad_91 no właśnie ja tez chce miec samców ;p bez nich to tak troche lipa :P Wiec sie juz umowilysmy ![]() Ja, Ty i cheeky idziemy do jednej grupy ... tej z facetami xD A Tarnów to jest bardzo fajne miasto Nie gadaj mi tu o zgubieniu się :P Przyjechałabyś pociągiem a ja bym na Ciebie czekała na PKP :P nie ma szans na jakieś zguby.. no chyba że bardzo byś chciała się zgubić ![]() Dziękujemy za tę łaskawość z Twojej strony Milady91 - miło że nas chcesz w swojej grupie xD Nie wiem jak cheeky ale ja się czuje teraz jak VIP :P Serio, serio
|
|
|
|
#3847 |
|
Przyczajenie
|
wie może ktoś w jaki sposób dają znać czy się dostanie akademik czy nie?
|
|
|
|
#3848 |
|
Przyczajenie
|
Meggy_91 O widzę że mamy podobne wyobrażenie o naszej grupie
Tak na serio to fajnie by było gdyby mogłyśmy sobie grupę wybrać ;P Hah Ty nie znasz moich możliwości ;D Ja mam nadzwyczajny dar gubienia się wszędzie ^^ Także jak nie przyjdę na jakieś początkowe zajęcia to śmiało mówcie że zgubiłam się gdzieś xDPociągiem? ;O Ja się boję pociągów ;P Naprawdę... A co myślicie żeby się zobaczyć w Krk jak już wszystkie zjedziemy? Tak pod koniec września?;D
|
|
|
|
#3849 |
|
Raczkowanie
|
no pewnie że mam własnie takie wyobrażenie... ja lubie chłopców.. co tu dużo mówić xD..
Trzeba Cię wyleczyć z gubienie się... myślę że mogłabym spróbować się podjąć tego zadania No i spoko.. ja jestem ZA - w Krakowie też mogę się spotkać z Wami Teraz pozostaje tylko poczekać na info od cheeky_angel ... czy ona też ma ochote? :P
|
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
Witam
pisze juz 3 raz z zapytaniem czy ktos idzie na studia magisteskie dzienne na UP?:p
|
|
|
|
#3851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wiec mieszkanie jest podobno po remoncie, sa dwa pokoje, lazienka i kuchnia. No i wiem, ze jest tez pralka ;d cena to cos ok. 450 zl miesiecznie. Obie dziewczyny sa z naszego roku. No i odpowiadam na pytanie czemu nie jestem zainteresowana: moj starszy brat od poczatku studiow mieszka w akademiku i sobie to chwali, no wiec ja tez chce sprobowac i rowniez o to chodzi, ze chce troche ulzyc rodzicom, chociaz wiem, ze jakbym sie uparla moglabym byc na mieszkaniu, bo te 200 zl to niby nie majatek [ale jednak cos ] a jak mi sie nie spodoba w akademiku to za rok pojde na mieszkanie no i wgl dzisiaj bylam w Krk zlozyc podanie o akademik i mi wredna baba nie przyjela dokumentow bo nie mialam zaswiadczenia ze brat studiuje [dodam ze on na UJcie tez skaladal papiery i jemu przyjeli chociaz tez nie mial zaswiadczenia ode mnie, ale mila pani powiedziala zeby doslal w najblizszym czasie
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście moje drogie, że chcę się z Wami spotkać !
Będzie mi niezmiernie miło poznać Was na żywo. Bez chłopców będzie ciężko! Miałam dzisiaj od 15 jazdy na prawo jazdy i tam to praktycznie wszyscy instruktorzy to faceci...Mmm! Od razu mam lepszy humor jak przebywam w takim towarzystwie. Szkoda, że nie mozemy sobie sprawdzic kto bedzie z nami na roku. Ta ciekawosc mnie zżera! Mam nadzieję, że będą jacyś normalni :P
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
O UP mówią różnie, ale też to, że to w większości 'babiniec';xD Mam i ja nadzieję, że jednak w tym roku będzie więcej facetów;D haha
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na jakim kierunku będziesz? Za pewne faceci będą czuli się zawstydzeni faktem, że jest wsród nich tyle kobiet i to bardzo urocze!
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
nie nie faceci bedą szczęsliwi bo "będzie z czego wybrac" ;] heh że ja nie poszłam na Politechnikę xD
Milady i cheeky_angel no to trzeba jakieś spotkanko wykminić nie ma innej opcji cheeky jak tam na jazdach było?? poszalałaś po mieście?? :P Ciągle widzę jakieś L-ki przejezdzające obok mnie kiedy idę ulicą... na pewno Cię już widziałam z dwadzieścia razy.. :PZapisałas sie na ten egzamin? Pochwal nam się kiedy masz.. będziemy trzymać kciuki i za naszą sprawą zdasz na pewno bo wiesz.. w kupie siła Heh mówię Wam... ja to czasem męcząca jestem bo uwielbiam dużo gadać xD |
|
|
|
#3856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zastanawiam się, czemu nie poszłam na Politechnikę. Ale może kiedyś wspólnie ją zwiedzimy;> Fajnie, że lubisz dużo gadać, ja jak mam wenę, to też buzia mi się nie zamyka. Dzisiaj spokojnie w miarę jeździłam :P Nie zapisałam się jeszcze na egzamin,bo jakoś tak wyszło, ale we wtorek jadę się zapisać. Kiepsko to widzę,ale może akurat mi się poszczęści. Dzisiejszy wieczór spędzam w domu, więc może zmuszę się do nauki testów, bo ciągle to odkładałam i nic nie umiem. Ciekawi mnie,czy już kiedyś się widziałyśmy. Ogólnie Tarnów jest małym miastem, więc jest szansa, że tak. A nie wiecie, czy grupy same sobie wybieramy czy analfabetycznie jest ? Fajnie byłoby znaleźć się w tej z chłopcami ;>
|
|
#3857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
motywując to jakoś solidnie xD A jesli byłoby to alfabetycznie to powiedzcie mi - moje dzieweczki z PS- na jaką literkę jesteście??
Edytowane przez Meggy_91 Czas edycji: 2010-08-13 o 21:22 |
|
|
|
|
#3858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jakiś facet będzie przydzielał te grupy, to zrobimy maślane oczka i może akurat poskutkuje ;p Ja jestem na literkę N, a koleżanka na K. A Ty ? A Ty w domu dzisiaj jesteś ? Chodzisz na jakieś dyskoteki ? Ja niestety nie ;| ale mam nadzieję, że na studiach sobie odrobię wszystko, i że tak jak mówią, będzie to najlepszy okres w moim życiu
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam nadzieję, że nadrobię;xD Ja na politologii jestem, więc liczę, że może trochę więcej chłopców będzie;D
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem na literkę M
Także po środku między Wami.. więc jest szansa :P Dzisiaj siedze w domu Nie chodze na dyskoteki juz przez dwa lata :P Wszystko dlatego ze niby mam faceta i strasznie to skomplikowany "związek".. :P Opowiem Ci kiedyś na żywo ![]() Wydaje mi sie ze studia i Krakow to szansa dla mnie.. na rozpoczecie nowego zycia ![]() Nowa szkola, zupelnie nowe miejsce i nowi ludzie - mozna zacząc czystą kartą po ówczesnym zamknięciu bieżącego rozdziału
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O kurde, na politologii to z pewnością. To jak będą jacyś fajni,to podeślij ich na pracę socjalną! )))---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#3862 |
|
Przyczajenie
|
O to widzę że macie na dobre literki te nazwiska ;D Ja sprawdzałam na liście że jak będą 25 osobowe grupy to będę mieć jednego biedaczka ;D Hah wiem zaradna jestem ;P Ale znając moje szczęście to albo to będzie "milczek" albo się wypisał czy coś ;D Ja też dzisiaj siedzę w domu, w końcu piątek trzynastego, wolę omijać pechowe wydarzenia ;D Ale muszę na chwilę uciekać bo siostra chce wejść ;/
ale... jeszcze tu wrócę ;D xD |
|
|
|
#3863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zapomniałam, że dzisiaj piątek 13tego, zresztą ja zawsze mam pecha, bez względu na datę i wszelkie zabobony. Ja nawet chciałabym, żeby mi się jakiś milczek w grupie trafił, to zawstydzałabym go, bo bardzo lubię to robić :P To takie słodkie, kiedy facet jest nieśmiały! Wracaj do nas, wracaj! Ja na chwilę zmykam, pouczyć się testów. BTW, to mój setny post, wypadałoby napić się szampana ;> STOP! Nie cierpię szampanów, ale może napijecie się ze mną Martini ? ;> Tak w ogóle, to musimy kiedyś oblać naszą znajomość, która ropoczęła się na Wizażu
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
cheeky na pewno Ci opowiem
Serio bedziesz miala karton?? hahahhaa :PSpoko, mysle ze znajomosc oblejemy przynajmniej ze sto razy ![]() TY kochana mysl lepiej w ktory dzien sie spotykamy :P Milady gdzie ta lista jest??;> ja tez bym chciala zobaczyc ilu chlopcow i jak sie nazywają :PDziewczyny (i ewentualni chłopcy) ja idę spać Nie piszcie zbyt dużo bo bede miala jutro z rana wiele czytania Miłych snow ![]() P.S Wlasnie odkryłam że można zmieniać kolory ale lol
|
|
|
|
#3865 |
|
Przyczajenie
|
Też mi się podobają kolorki ;D Przynajmniej od razu widzę który post mój i gdzie skończyłam ;D Listę widziałam na uczelni jak już się wpisywałam to poszłam przeczytać z ciekawości ;P I stąd też wiem o chłopakach ;D cheeky_angel będziemy oblewać Twoją setną wiadomość a moją dziesiątą xD Ja osobiście preferuję drinki xD Mój ulubiony to z Malibu ^^ Ach zakochałam się w nim od pierwszego łyka ;D meggy_91 tak wcześnie poszłaś spać?
Ja wstałam o 12 więc dzisiaj szybko nie zasnę Idę zrobić sobie maseczkę xD
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie, spotkamy się już niedługo Ale szybko wymiękasz ;p Wczesna pora jeszcze... ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Ty to masz głowę na karku i sprawdziłaś listę jak się wpisywałaś, a mi to do glowy nie przyszlo ;p
|
|
#3867 |
|
Przyczajenie
|
Ja ogólnie lubię Malibu ^^ bez znaczenia z czym
Ale z sokiem pomarańczowym też jest pyszny, próbowałaś? xD |
|
|
|
#3868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie śpisz jeszcze? Ja musiałam wyjść na chwilę, bo znajomi mnie prosili i mały problem był. Ale idę już spać. Więc Dobranoc! ;*
|
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Miło wspominam Malibu
Piłam z koleżankami na polskim w prawie każdy piątek (w klasie maturalnej) - naturalnie było to Malibu z mlekiem.. ![]() cheeky jak przyniesiesz ten karton to normalnie po inauguracji zabieram Cie na piwo! Poszłam spać tak wcześnie tylko dlatego że przez cały tydzień miałam maraton.. późno chodziłam spać i postanowiłam w końcu nadrobić ![]() Mam poważne pytanie ;d Wiecie może jak jest z zajęciami? Czy będziemy mieć wszystko w jednym budynku - na Ingardena bo tam nasz Instytut - czy będziemy musiały zwiedzać miasto w poszukiwaniu kolejnych budynków i sal wykładowczych?? ;]
|
|
|
|
#3870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

na pewno znajdziesz jakies mieszkanie, tylko mówie Ci zajmij się tym na poważnie, bo poźno już 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)