Akademia Pedagogiczna Kraków :) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 10:33   #3841
Meggy_91
Raczkowanie

Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)

400 zl ze wszystkim to super cena!
Ja bede placic tak z 450 + media ale to mieszkanie zaraz przy UP. Z tego jestem baaardzo zadowolona
W kazdym badz razie w przyszlym roku na pewno bede zmieniac mieszkanie to sie tu odezwe i pewnie do kogos dokleje :P

Jesli ktos z Was jeszcze nie ma mieszkania to normalnie zycze wytrwalosci bo to jest bardzo potrzebne xD

Pozdrowienia

cheeky_angel To co, dzisiaj o 22 w Parku Strzeleckim??
Meggy_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:36   #3842
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Meggy_91 Pokaż wiadomość
400 zl ze wszystkim to super cena!
Ja bede placic tak z 450 + media ale to mieszkanie zaraz przy UP. Z tego jestem baaardzo zadowolona
W kazdym badz razie w przyszlym roku na pewno bede zmieniac mieszkanie to sie tu odezwe i pewnie do kogos dokleje :P

Jesli ktos z Was jeszcze nie ma mieszkania to normalnie zycze wytrwalosci bo to jest bardzo potrzebne xD

Pozdrowienia

cheeky_angel To co, dzisiaj o 22 w Parku Strzeleckim??
Kochana o 23.23 ! /Moja ulubiona godzina/ A czemu za rok będziesz chciała mieszkanie zmieniac? Ależ jesteś wybredna ;p
Stary 2010-08-13, 10:58   #3843
Meggy_91
Raczkowanie

Właścicielka mieszkania w którym teraz bede mieszkac jest troche przewrazliwiona i nawiedzona, poza tym pisalam tu gdzies ze jedna kolezanka bardzo mnie rozgrzewa - w sensie negatywnym.
Dlatego chce sobie zmienic pozniej mieszkanie i mieszkac z normalnymi ludźmi ktorych poznam mam nadzieje juz niedlugo
Stary 2010-08-13, 11:06   #3844
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Właścicielka mieszkania w którym teraz bede mieszkac jest troche przewrazliwiona i nawiedzona, poza tym pisalam tu gdzies ze jedna kolezanka bardzo mnie rozgrzewa - w sensie negatywnym.
Dlatego chce sobie zmienic pozniej mieszkanie i mieszkac z normalnymi ludźmi ktorych poznam mam nadzieje juz niedlugo
Pff, nie poznasz, bo dzisiaj będziesz martwa! :P /chociaż kto wie, może razem zamieszkamy;p/ Fajnie,ze masz juz lokum,to najwazniejsze, ja poki co jestem bez dachu nad głową na okres studiow, chociaz wpraszalam sie do jednej wizazystki ;p
Stary 2010-08-13, 14:56   #3845
Milady91
Przyczajenie

Stanowczo za dużo tych odpowiedzi xD Ja nie umiem nadrabiać tak szybko a mam mało czasu.
Aaa... Dziewczynki z PS no ja mieszkam za daleko od Tarnowa, więc nie chce mi się tam burzyć za bardzo... Ba ja tam nawet nigdy nie byłam ^^ Zgubiłabym się i co? ;O
A Meggy_91 ma całkowitą rację ;D Popatrzeć sobie można na innych ;D Toż to nie grzech ;D
Mam nadzieję że u mnie w grupie będzie trochu chłopców <prosi>
Nie chcę samych bab w grupie ;D
Wy dwie możecie być ;P
Milady91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:22   #3846
Meggy_91
Raczkowanie

cheeky_angel heh chwilowo zapomnialam ze mnie zabijesz w Parku Strzeleckim xD. Nie przejmuj się na pewno znajdziesz jakies mieszkanie, tylko mówie Ci zajmij się tym na poważnie, bo poźno już

Milad_91 no właśnie ja tez chce miec samców ;p bez nich to tak troche lipa :P Wiec sie juz umowilysmy
Ja, Ty i cheeky idziemy do jednej grupy ... tej z facetami xD
A Tarnów to jest bardzo fajne miasto Nie gadaj mi tu o zgubieniu się :P Przyjechałabyś pociągiem a ja bym na Ciebie czekała na PKP :P nie ma szans na jakieś zguby.. no chyba że bardzo byś chciała się zgubić
Dziękujemy za tę łaskawość z Twojej strony Milady91 - miło że nas chcesz w swojej grupie xD Nie wiem jak cheeky ale ja się czuje teraz jak VIP :P Serio, serio
Stary 2010-08-13, 15:24   #3847
martam1234
Przyczajenie

wie może ktoś w jaki sposób dają znać czy się dostanie akademik czy nie?
martam1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:16   #3848
Milady91
Przyczajenie

Meggy_91 O widzę że mamy podobne wyobrażenie o naszej grupie Tak na serio to fajnie by było gdyby mogłyśmy sobie grupę wybrać ;P Hah Ty nie znasz moich możliwości ;D Ja mam nadzwyczajny dar gubienia się wszędzie ^^ Także jak nie przyjdę na jakieś początkowe zajęcia to śmiało mówcie że zgubiłam się gdzieś xD
Pociągiem? ;O Ja się boję pociągów ;P Naprawdę... A co myślicie żeby się zobaczyć w Krk jak już wszystkie zjedziemy? Tak pod koniec września?;D
Stary 2010-08-13, 16:31   #3849
Meggy_91
Raczkowanie

no pewnie że mam własnie takie wyobrażenie... ja lubie chłopców.. co tu dużo mówić xD..
Trzeba Cię wyleczyć z gubienie się... myślę że mogłabym spróbować się podjąć tego zadania
No i spoko.. ja jestem ZA - w Krakowie też mogę się spotkać z Wami
Teraz pozostaje tylko poczekać na info od cheeky_angel ... czy ona też ma ochote? :P
Stary 2010-08-13, 16:46   #3850
sunia18
Raczkowanie

Witam pisze juz 3 raz z zapytaniem czy ktos idzie na studia magisteskie dzienne na UP?:p
sunia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:52   #3851
aneta1191
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atena_ Pokaż wiadomość
jeśli miałabyś czas, napisałabyś mi więcej informacji ? nie mówię, że się od razu na to piszę, ale ciekawią mnie szczegóły oferty i jeśli mogę zapytać.. jeśli to Twoja kuzynka, to Ty nie jesteś zainteresowana? wybacz moją... bezpośredniość
Nie wiem duzo, ale napisze tyle ile wiem no wiec mieszkanie jest podobno po remoncie, sa dwa pokoje, lazienka i kuchnia. No i wiem, ze jest tez pralka ;d cena to cos ok. 450 zl miesiecznie. Obie dziewczyny sa z naszego roku. No i odpowiadam na pytanie czemu nie jestem zainteresowana: moj starszy brat od poczatku studiow mieszka w akademiku i sobie to chwali, no wiec ja tez chce sprobowac i rowniez o to chodzi, ze chce troche ulzyc rodzicom, chociaz wiem, ze jakbym sie uparla moglabym byc na mieszkaniu, bo te 200 zl to niby nie majatek [ale jednak cos] a jak mi sie nie spodoba w akademiku to za rok pojde na mieszkanie . W zyciu trzeba sprobowac wszystkiego

no i wgl dzisiaj bylam w Krk zlozyc podanie o akademik i mi wredna baba nie przyjela dokumentow bo nie mialam zaswiadczenia ze brat studiuje [dodam ze on na UJcie tez skaladal papiery i jemu przyjeli chociaz tez nie mial zaswiadczenia ode mnie, ale mila pani powiedziala zeby doslal w najblizszym czasie ] czemu u nas nie ma takich normalnych ludzi?! tylko siedza i narzekaja na swoja 'ciezka prace' :/ aha i gdy sie pogodzilam z tym ze musze jeszcze raz pojechac poszlam do innego pokoju zeby ktos mi wypisal zaswiadczenie dla brata, ale niestety jakas kolejna glupia baba powiedziala, ze jej sie sytem zawiesil i trzeba bylo przyjsc kilka sekund wczesniej poszlam wkurzona do samochodu i wyszlo ze na darmo jechalam 200 km.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 18:26   #3852
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Oczywiście moje drogie, że chcę się z Wami spotkać ! Będzie mi niezmiernie miło poznać Was na żywo. Bez chłopców będzie ciężko! Miałam dzisiaj od 15 jazdy na prawo jazdy i tam to praktycznie wszyscy instruktorzy to faceci...Mmm! Od razu mam lepszy humor jak przebywam w takim towarzystwie. Szkoda, że nie mozemy sobie sprawdzic kto bedzie z nami na roku. Ta ciekawosc mnie zżera! Mam nadzieję, że będą jacyś normalni :P
Stary 2010-08-13, 18:54   #3853
Annli
Raczkowanie

O UP mówią różnie, ale też to, że to w większości 'babiniec';xD Mam i ja nadzieję, że jednak w tym roku będzie więcej facetów;D haha

Annli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 19:07   #3854
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Annli Pokaż wiadomość
O UP mówią różnie, ale też to, że to w większości 'babiniec';xD Mam i ja nadzieję, że jednak w tym roku będzie więcej facetów;D haha

A na jakim kierunku będziesz?
Za pewne faceci będą czuli się zawstydzeni faktem, że jest wsród nich tyle kobiet i to bardzo urocze!
Stary 2010-08-13, 19:18   #3855
Meggy_91
Raczkowanie

nie nie faceci bedą szczęsliwi bo "będzie z czego wybrac" ;] heh że ja nie poszłam na Politechnikę xD
Milady i cheeky_angel no to trzeba jakieś spotkanko wykminić nie ma innej opcji

cheeky jak tam na jazdach było?? poszalałaś po mieście?? :P Ciągle widzę jakieś L-ki przejezdzające obok mnie kiedy idę ulicą... na pewno Cię już widziałam z dwadzieścia razy.. :P
Zapisałas sie na ten egzamin? Pochwal nam się kiedy masz.. będziemy trzymać kciuki i za naszą sprawą zdasz na pewno bo wiesz.. w kupie siła

Heh mówię Wam... ja to czasem męcząca jestem bo uwielbiam dużo gadać xD
Stary 2010-08-13, 19:26   #3856
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
nie nie faceci bedą szczęsliwi bo "będzie z czego wybrac" ;] heh że ja nie poszłam na Politechnikę xD
Milady i cheeky_angel no to trzeba jakieś spotkanko wykminić nie ma innej opcji

cheeky jak tam na jazdach było?? poszalałaś po mieście?? :P Ciągle widzę jakieś L-ki przejezdzające obok mnie kiedy idę ulicą... na pewno Cię już widziałam z dwadzieścia razy.. :P
Zapisałas sie na ten egzamin? Pochwal nam się kiedy masz.. będziemy trzymać kciuki i za naszą sprawą zdasz na pewno bo wiesz.. w kupie siła

Heh mówię Wam... ja to czasem męcząca jestem bo uwielbiam dużo gadać xD

Też zastanawiam się, czemu nie poszłam na Politechnikę. Ale może kiedyś wspólnie ją zwiedzimy;> Fajnie, że lubisz dużo gadać, ja jak mam wenę, to też buzia mi się nie zamyka. Dzisiaj spokojnie w miarę jeździłam :P Nie zapisałam się jeszcze na egzamin,bo jakoś tak wyszło, ale we wtorek jadę się zapisać. Kiepsko to widzę,ale może akurat mi się poszczęści. Dzisiejszy wieczór spędzam w domu, więc może zmuszę się do nauki testów, bo ciągle to odkładałam i nic nie umiem. Ciekawi mnie,czy już kiedyś się widziałyśmy. Ogólnie Tarnów jest małym miastem, więc jest szansa, że tak. A nie wiecie, czy grupy same sobie wybieramy czy analfabetycznie jest ? Fajnie byłoby znaleźć się w tej z chłopcami ;>
Stary 2010-08-13, 20:17   #3857
Meggy_91
Raczkowanie

Cytat:
Też zastanawiam się, czemu nie poszłam na Politechnikę. Ale może kiedyś wspólnie ją zwiedzimy;> Fajnie, że lubisz dużo gadać, ja jak mam wenę, to też buzia mi się nie zamyka. Dzisiaj spokojnie w miarę jeździłam :P Nie zapisałam się jeszcze na egzamin,bo jakoś tak wyszło, ale we wtorek jadę się zapisać. Kiepsko to widzę,ale może akurat mi się poszczęści. Dzisiejszy wieczór spędzam w domu, więc może zmuszę się do nauki testów, bo ciągle to odkładałam i nic nie umiem. Ciekawi mnie,czy już kiedyś się widziałyśmy. Ogólnie Tarnów jest małym miastem, więc jest szansa, że tak. A nie wiecie, czy grupy same sobie wybieramy czy analfabetycznie jest ? Fajnie byłoby znaleźć się w tej z chłopcami ;>
mysle ze jest to jakos dzielone.. z tymi grupami.. ale zawsze mozna sie sprobować przenieść motywując to jakoś solidnie xD
A jesli byłoby to alfabetycznie to powiedzcie mi - moje dzieweczki z PS- na jaką literkę jesteście??

Edytowane przez Meggy_91
Czas edycji: 2010-08-13 o 20:22
Stary 2010-08-13, 20:20   #3858
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
mysle ze jest to jakos dzielone.. z tymi grupami.. ale zawsze mozna sie sprobować przenieść motywując to jakoś solidnie xD
A jesli byłoby to alfabetycznie to powiedzcie mi - moje dzieweczki z PS- na jaką literkę jesteście??

Może jakiś facet będzie przydzielał te grupy, to zrobimy maślane oczka i może akurat poskutkuje ;p Ja jestem na literkę N, a koleżanka na K. A Ty ? A Ty w domu dzisiaj jesteś ? Chodzisz na jakieś dyskoteki ? Ja niestety nie ;| ale mam nadzieję, że na studiach sobie odrobię wszystko, i że tak jak mówią, będzie to najlepszy okres w moim życiu
Stary 2010-08-13, 20:40   #3859
Annli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheeky_angel Pokaż wiadomość
ale mam nadzieję, że na studiach sobie odrobię wszystko, i że tak jak mówią, będzie to najlepszy okres w moim życiu
ja też mam nadzieję, że nadrobię;xD Ja na politologii jestem, więc liczę, że może trochę więcej chłopców będzie;D

Annli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 20:43   #3860
Meggy_91
Raczkowanie

Ja jestem na literkę M Także po środku między Wami.. więc jest szansa :P
Dzisiaj siedze w domu Nie chodze na dyskoteki juz przez dwa lata :P Wszystko dlatego ze niby mam faceta i strasznie to skomplikowany "związek".. :P Opowiem Ci kiedyś na żywo
Wydaje mi sie ze studia i Krakow to szansa dla mnie.. na rozpoczecie nowego zycia
Nowa szkola, zupelnie nowe miejsce i nowi ludzie - mozna zacząc czystą kartą po ówczesnym zamknięciu bieżącego rozdziału
Stary 2010-08-13, 20:51   #3861
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Annli Pokaż wiadomość
ja też mam nadzieję, że nadrobię;xD Ja na politologii jestem, więc liczę, że może trochę więcej chłopców będzie;D

O kurde, na politologii to z pewnością. To jak będą jacyś fajni,to podeślij ich na pracę socjalną! )))

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Ja jestem na literkę M Także po środku między Wami.. więc jest szansa :P
Dzisiaj siedze w domu Nie chodze na dyskoteki juz przez dwa lata :P Wszystko dlatego ze niby mam faceta i strasznie to skomplikowany "związek".. :P Opowiem Ci kiedyś na żywo
Wydaje mi sie ze studia i Krakow to szansa dla mnie.. na rozpoczecie nowego zycia
Nowa szkola, zupelnie nowe miejsce i nowi ludzie - mozna zacząc czystą kartą po ówczesnym zamknięciu bieżącego rozdziału
No ja właśnie zakończyłam niedawno związek... Też chcę zacząć wszystko czystą kartą. Zamknąć jakiś etap w moim życiu i otworzyć zupełnie nowy, mam nadzieję, ze duzo lepszy i ciekawszy. Pilnie uczyłam się do matury, stresowałam, bo bałam się, że nie dostanę się na UP, a wtedy wszystko by się posypało.. Dlatego niezmiernie się cieszę, że się udało. Jestem przygotowana na mnóstwo zmian w moim skromnym życiu. Ciekawi mnie Twoja historia z chłopakiem ;> I Twój wygląd. Fajnie, że zalogowałyśmy się na forum i poznajemy się, bo ja zazwyczaj jak nie znam ludzi, to czuję się jak zagubiona owieczka, która nie wie co ze sobą zrobić. A na inauguracji na pewno przyciągnę wzrok wszystkich mając na sobie jaskrawy karton. ;p
Stary 2010-08-13, 20:56   #3862
Milady91
Przyczajenie

O to widzę że macie na dobre literki te nazwiska ;D Ja sprawdzałam na liście że jak będą 25 osobowe grupy to będę mieć jednego biedaczka ;D Hah wiem zaradna jestem ;P Ale znając moje szczęście to albo to będzie "milczek" albo się wypisał czy coś ;D Ja też dzisiaj siedzę w domu, w końcu piątek trzynastego, wolę omijać pechowe wydarzenia ;D Ale muszę na chwilę uciekać bo siostra chce wejść ;/
ale... jeszcze tu wrócę ;D xD
Stary 2010-08-13, 21:06   #3863
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Milady91 Pokaż wiadomość
O to widzę że macie na dobre literki te nazwiska ;D Ja sprawdzałam na liście że jak będą 25 osobowe grupy to będę mieć jednego biedaczka ;D Hah wiem zaradna jestem ;P Ale znając moje szczęście to albo to będzie "milczek" albo się wypisał czy coś ;D Ja też dzisiaj siedzę w domu, w końcu piątek trzynastego, wolę omijać pechowe wydarzenia ;D Ale muszę na chwilę uciekać bo siostra chce wejść ;/
ale... jeszcze tu wrócę ;D xD
Ależ pięknym kolorkiem piszesz :P
Ja zapomniałam, że dzisiaj piątek 13tego, zresztą ja zawsze mam pecha, bez względu na datę i wszelkie zabobony. Ja nawet chciałabym, żeby mi się jakiś milczek w grupie trafił, to zawstydzałabym go, bo bardzo lubię to robić :P To takie słodkie, kiedy facet jest nieśmiały! Wracaj do nas, wracaj! Ja na chwilę zmykam, pouczyć się testów.

BTW, to mój setny post, wypadałoby napić się szampana ;> STOP! Nie cierpię szampanów, ale może napijecie się ze mną Martini ? ;> Tak w ogóle, to musimy kiedyś oblać naszą znajomość, która ropoczęła się na Wizażu
Stary 2010-08-13, 21:12   #3864
Meggy_91
Raczkowanie

cheeky na pewno Ci opowiem
Serio bedziesz miala karton?? hahahhaa :P
Spoko, mysle ze znajomosc oblejemy przynajmniej ze sto razy
TY kochana mysl lepiej w ktory dzien sie spotykamy :P

Milady gdzie ta lista jest??;> ja tez bym chciala zobaczyc ilu chlopcow i jak sie nazywają :P

Dziewczyny (i ewentualni chłopcy) ja idę spać Nie piszcie zbyt dużo bo bede miala jutro z rana wiele czytania
Miłych snow

P.S Wlasnie odkryłam że można zmieniać kolory ale lol
Stary 2010-08-13, 21:26   #3865
Milady91
Przyczajenie

Też mi się podobają kolorki ;D Przynajmniej od razu widzę który post mój i gdzie skończyłam ;D Listę widziałam na uczelni jak już się wpisywałam to poszłam przeczytać z ciekawości ;P I stąd też wiem o chłopakach ;D cheeky_angel będziemy oblewać Twoją setną wiadomość a moją dziesiątą xD Ja osobiście preferuję drinki xD Mój ulubiony to z Malibu ^^ Ach zakochałam się w nim od pierwszego łyka ;D meggy_91 tak wcześnie poszłaś spać? Ja wstałam o 12 więc dzisiaj szybko nie zasnę Idę zrobić sobie maseczkę xD
Stary 2010-08-13, 22:33   #3866
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
cheeky na pewno Ci opowiem
Serio bedziesz miala karton?? hahahhaa :P
Spoko, mysle ze znajomosc oblejemy przynajmniej ze sto razy
TY kochana mysl lepiej w ktory dzien sie spotykamy :P

Milady gdzie ta lista jest??;> ja tez bym chciala zobaczyc ilu chlopcow i jak sie nazywają :P

Dziewczyny (i ewentualni chłopcy) ja idę spać Nie piszcie zbyt dużo bo bede miala jutro z rana wiele czytania
Miłych snow

P.S Wlasnie odkryłam że można zmieniać kolory ale lol
Karton będę miała z dedykacją dla Ciebie!
Spokojnie, spotkamy się już niedługo
Ale szybko wymiękasz ;p
Wczesna pora jeszcze...

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Też mi się podobają kolorki ;D Przynajmniej od razu widzę który post mój i gdzie skończyłam ;D Listę widziałam na uczelni jak już się wpisywałam to poszłam przeczytać z ciekawości ;P I stąd też wiem o chłopakach ;D cheeky_angel będziemy oblewać Twoją setną wiadomość a moją dziesiątą xD Ja osobiście preferuję drinki xD Mój ulubiony to z Malibu ^^ Ach zakochałam się w nim od pierwszego łyka ;D meggy_91 tak wcześnie poszłaś spać? Ja wstałam o 12 więc dzisiaj szybko nie zasnę Idę zrobić sobie maseczkę xD
Nawet nie żartuj, że kochasz tak jak ja Malibu z mlekiem ?! Ale bajer, haha!
Ty to masz głowę na karku i sprawdziłaś listę jak się wpisywałaś, a mi to do glowy nie przyszlo ;p
Stary 2010-08-14, 01:08   #3867
Milady91
Przyczajenie

Ja ogólnie lubię Malibu ^^ bez znaczenia z czym Ale z sokiem pomarańczowym też jest pyszny, próbowałaś? xD
Stary 2010-08-14, 01:16   #3868
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Ja ogólnie lubię Malibu ^^ bez znaczenia z czym Ale z sokiem pomarańczowym też jest pyszny, próbowałaś? xD
Próbowałam raz, ale pozostałam przy mlecznym
Nie śpisz jeszcze?
Ja musiałam wyjść na chwilę, bo znajomi mnie prosili i mały problem był.
Ale idę już spać. Więc Dobranoc! ;*
Stary 2010-08-14, 06:36   #3869
Meggy_91
Raczkowanie

Miło wspominam Malibu Piłam z koleżankami na polskim w prawie każdy piątek (w klasie maturalnej) - naturalnie było to Malibu z mlekiem..

cheeky jak przyniesiesz ten karton to normalnie po inauguracji zabieram Cie na piwo!

Poszłam spać tak wcześnie tylko dlatego że przez cały tydzień miałam maraton.. późno chodziłam spać i postanowiłam w końcu nadrobić

Mam poważne pytanie ;d Wiecie może jak jest z zajęciami? Czy będziemy mieć wszystko w jednym budynku - na Ingardena bo tam nasz Instytut - czy będziemy musiały zwiedzać miasto w poszukiwaniu kolejnych budynków i sal wykładowczych?? ;]
Stary 2010-08-14, 08:41   #3870
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Miło wspominam Malibu Piłam z koleżankami na polskim w prawie każdy piątek (w klasie maturalnej) - naturalnie było to Malibu z mlekiem..

cheeky jak przyniesiesz ten karton to normalnie po inauguracji zabieram Cie na piwo!

Poszłam spać tak wcześnie tylko dlatego że przez cały tydzień miałam maraton.. późno chodziłam spać i postanowiłam w końcu nadrobić

Mam poważne pytanie ;d Wiecie może jak jest z zajęciami? Czy będziemy mieć wszystko w jednym budynku - na Ingardena bo tam nasz Instytut - czy będziemy musiały zwiedzać miasto w poszukiwaniu kolejnych budynków i sal wykładowczych?? ;]
Osz Ty! Malibu piłaś w szkole! Prze agentka jesteś :P Piw nie lubię, w ostateczności Desperados może być, więc czuję się zaproszona, bo karton na pewno będzie! Ja do śpiochów raczej nie należę. A co do Twojego poważnego pytania, to UP ma dwa budynki. Jeden główny na Podchorążych,a drugi z naszym instytutem na Ingardena. Wydaje mi się, że zajęcia będziemy miały na naszym instytucie,a wszystkie ważniejsze sprawy pewnie trzeba będzie załatwiać w głównym budynku. Jakby nie patrzeć, to będzie urozmaicenie

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości