|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
400 zl ze wszystkim to super cena!
Ja bede placic tak z 450 + media ale to mieszkanie zaraz przy UP. Z tego jestem baaardzo zadowolona ![]() ![]() W kazdym badz razie w przyszlym roku na pewno bede zmieniac mieszkanie to sie tu odezwe ![]() Jesli ktos z Was jeszcze nie ma mieszkania to normalnie zycze wytrwalosci bo to jest bardzo potrzebne xD Pozdrowienia ![]() cheeky_angel To co, dzisiaj o 22 w Parku Strzeleckim?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3843 |
Raczkowanie
|
Właścicielka mieszkania w którym teraz bede mieszkac jest troche przewrazliwiona i nawiedzona, poza tym pisalam tu gdzies ze jedna kolezanka bardzo mnie rozgrzewa - w sensie negatywnym.
Dlatego chce sobie zmienic pozniej mieszkanie i mieszkac z normalnymi ludźmi ktorych poznam mam nadzieje juz niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3845 |
Przyczajenie
|
Stanowczo za dużo tych odpowiedzi xD Ja nie umiem nadrabiać tak szybko a mam mało czasu.
Aaa... Dziewczynki z PS no ja mieszkam za daleko od Tarnowa, więc nie chce mi się tam burzyć za bardzo... Ba ja tam nawet nigdy nie byłam ^^ Zgubiłabym się i co? ;O A Meggy_91 ma całkowitą rację ;D Popatrzeć sobie można na innych ;D Toż to nie grzech ;D Mam nadzieję że u mnie w grupie będzie trochu chłopców <prosi> Nie chcę samych bab w grupie ;D Wy dwie możecie być ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Raczkowanie
|
cheeky_angel heh chwilowo zapomnialam ze mnie zabijesz w Parku Strzeleckim xD. Nie przejmuj się
![]() ![]() Milad_91 no właśnie ja tez chce miec samców ;p bez nich to tak troche lipa :P Wiec sie juz umowilysmy ![]() Ja, Ty i cheeky idziemy do jednej grupy ... tej z facetami xD A Tarnów to jest bardzo fajne miasto ![]() ![]() Dziękujemy za tę łaskawość z Twojej strony Milady91 - miło że nas chcesz w swojej grupie xD Nie wiem jak cheeky ale ja się czuje teraz jak VIP :P Serio, serio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Przyczajenie
|
wie może ktoś w jaki sposób dają znać czy się dostanie akademik czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Przyczajenie
|
Meggy_91 O widzę że mamy podobne wyobrażenie o naszej grupie
![]() Pociągiem? ;O Ja się boję pociągów ;P Naprawdę... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Raczkowanie
|
no pewnie że mam własnie takie wyobrażenie... ja lubie chłopców.. co tu dużo mówić xD..
Trzeba Cię wyleczyć z gubienie się... myślę że mogłabym spróbować się podjąć tego zadania ![]() No i spoko.. ja jestem ZA - w Krakowie też mogę się spotkać z Wami ![]() Teraz pozostaje tylko poczekać na info od cheeky_angel ... czy ona też ma ochote? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i wgl dzisiaj bylam w Krk zlozyc podanie o akademik i mi wredna baba nie przyjela dokumentow bo nie mialam zaswiadczenia ze brat studiuje [dodam ze on na UJcie tez skaladal papiery i jemu przyjeli chociaz tez nie mial zaswiadczenia ode mnie, ale mila pani powiedziala zeby doslal w najblizszym czasie ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3852 |
Raczkowanie
|
Oczywiście moje drogie, że chcę się z Wami spotkać !
![]()
#3853 |
Raczkowanie
|
O UP mówią różnie, ale też to, że to w większości 'babiniec';xD Mam i ja nadzieję, że jednak w tym roku będzie więcej facetów;D haha
![]()
#3854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A na jakim kierunku będziesz? Za pewne faceci będą czuli się zawstydzeni faktem, że jest wsród nich tyle kobiet i to bardzo urocze!
![]() |
#3855 |
Raczkowanie
|
nie nie faceci bedą szczęsliwi bo "będzie z czego wybrac" ;] heh że ja nie poszłam na Politechnikę xD
Milady i cheeky_angel no to trzeba jakieś spotkanko wykminić nie ma innej opcji ![]() cheeky jak tam na jazdach było?? ![]() Zapisałas sie na ten egzamin? ![]() ![]() Heh mówię Wam... ja to czasem męcząca jestem bo uwielbiam dużo gadać xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zastanawiam się, czemu nie poszłam na Politechnikę. Ale może kiedyś wspólnie ją zwiedzimy;> Fajnie, że lubisz dużo gadać, ja jak mam wenę, to też buzia mi się nie zamyka. Dzisiaj spokojnie w miarę jeździłam :P Nie zapisałam się jeszcze na egzamin,bo jakoś tak wyszło, ale we wtorek jadę się zapisać. Kiepsko to widzę,ale może akurat mi się poszczęści. ![]()
![]() |
#3857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jesli byłoby to alfabetycznie to powiedzcie mi - moje dzieweczki z PS- na jaką literkę jesteście?? ![]() Edytowane przez Meggy_91 Czas edycji: 2010-08-13 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jakiś facet będzie przydzielał te grupy, to zrobimy maślane oczka i może akurat poskutkuje ;p Ja jestem na literkę N, a koleżanka na K. A Ty ? A Ty w domu dzisiaj jesteś ? Chodzisz na jakieś dyskoteki ? Ja niestety nie ;| ale mam nadzieję, że na studiach sobie odrobię wszystko, i że tak jak mówią, będzie to najlepszy okres w moim życiu ![]()
![]() |
#3859 |
Raczkowanie
|
ja też mam nadzieję, że nadrobię;xD Ja na politologii jestem, więc liczę, że może trochę więcej chłopców będzie;D
#3860 |
Raczkowanie
|
Ja jestem na literkę M
![]() Dzisiaj siedze w domu ![]() ![]() Wydaje mi sie ze studia i Krakow to szansa dla mnie.. na rozpoczecie nowego zycia ![]() Nowa szkola, zupelnie nowe miejsce i nowi ludzie - mozna zacząc czystą kartą po ówczesnym zamknięciu bieżącego rozdziału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
O kurde, na politologii to z pewnością. To jak będą jacyś fajni,to podeślij ich na pracę socjalną! ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() |
#3862 |
Przyczajenie
|
O to widzę że macie na dobre literki te nazwiska ;D Ja sprawdzałam na liście że jak będą 25 osobowe grupy to będę mieć jednego biedaczka ;D Hah wiem zaradna jestem ;P Ale znając moje szczęście to albo to będzie "milczek" albo się wypisał czy coś ;D Ja też dzisiaj siedzę w domu, w końcu piątek trzynastego, wolę omijać pechowe wydarzenia ;D Ale muszę na chwilę uciekać bo siostra chce wejść ;/
ale... jeszcze tu wrócę ;D xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zapomniałam, że dzisiaj piątek 13tego, zresztą ja zawsze mam pecha, bez względu na datę i wszelkie zabobony. Ja nawet chciałabym, żeby mi się jakiś milczek w grupie trafił, to zawstydzałabym go, bo bardzo lubię to robić :P To takie słodkie, kiedy facet jest nieśmiały! Wracaj do nas, wracaj! Ja na chwilę zmykam, pouczyć się testów. BTW, to mój setny post, wypadałoby napić się szampana ;> STOP! Nie cierpię szampanów, ale może napijecie się ze mną Martini ? ;> Tak w ogóle, to musimy kiedyś oblać naszą znajomość, która ropoczęła się na Wizażu ![]()
![]() |
#3864 |
Raczkowanie
|
cheeky na pewno Ci opowiem
![]() Serio bedziesz miala karton?? ![]() Spoko, mysle ze znajomosc oblejemy przynajmniej ze sto razy ![]() TY kochana mysl lepiej w ktory dzien sie spotykamy :P Milady gdzie ta lista jest??;> ja tez bym chciala zobaczyc ilu chlopcow i jak sie nazywają ![]() Dziewczyny (i ewentualni chłopcy) ja idę spać ![]() ![]() Miłych snow ![]() ![]() P.S Wlasnie odkryłam że można zmieniać kolory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Przyczajenie
|
Też mi się podobają kolorki ;D Przynajmniej od razu widzę który post mój i gdzie skończyłam ;D Listę widziałam na uczelni jak już się wpisywałam to poszłam przeczytać z ciekawości ;P I stąd też wiem o chłopakach ;D cheeky_angel będziemy oblewać Twoją setną wiadomość a moją dziesiątą xD Ja osobiście preferuję drinki xD Mój ulubiony to z Malibu ^^ Ach zakochałam się w nim od pierwszego łyka ;D meggy_91 tak wcześnie poszłaś spać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie, spotkamy się już niedługo ![]() Ale szybko wymiękasz ;p Wczesna pora jeszcze... ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Ty to masz głowę na karku i sprawdziłaś listę jak się wpisywałaś, a mi to do glowy nie przyszlo ;p
![]() |
#3867 |
Przyczajenie
|
Ja ogólnie lubię Malibu ^^ bez znaczenia z czym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie śpisz jeszcze? Ja musiałam wyjść na chwilę, bo znajomi mnie prosili i mały problem był. Ale idę już spać. Więc Dobranoc! ![]()
![]() |
#3869 |
Raczkowanie
|
Miło wspominam Malibu
![]() ![]() cheeky jak przyniesiesz ten karton to normalnie po inauguracji zabieram Cie na piwo! ![]() Poszłam spać tak wcześnie tylko dlatego że przez cały tydzień miałam maraton.. późno chodziłam spać i postanowiłam w końcu nadrobić ![]() Mam poważne pytanie ;d Wiecie może jak jest z zajęciami? Czy będziemy mieć wszystko w jednym budynku - na Ingardena bo tam nasz Instytut - czy będziemy musiały zwiedzać miasto w poszukiwaniu kolejnych budynków i sal wykładowczych?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.