|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Wróciłam
![]() myszka23101,RozowaSkeyter ka- ♥ ukojenie serca bywa gorsze od ukojenia duszy. szczęście liczone do potęgi drugiej,wzmacnia każdy nasz nowy dzień. trudno jest zapomnieć gdy się kocha. codziennie staje przed wyborami. czasami długo zastanawiam się przed podjęciem decyzji,ale jeśli chodzi o Ciebie to już dziś mogę powiedzieć:tak. uśmiechała się gdy i on się uśmiechał. umiem kochać ale odkochać się to już będzie problem. 'i za każdym razem gdy widzę Ciebie nie moge wyjaśnić co czuje w środku'
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
nie mam siły dotykać Cię tylko wzrokiem.. Jesteś wyjątkowy jak mleczyk w epoce lodowcowej. ;D ` era słitaśnych dziewczynek słuchających ' rocka ' jakimi są dżonasi , era chłopców - cipeczek umiejących jedynie ładnie wyglądać , pokolenia ***iące policję na sto procent jedynie gdy nie ma jej w pobliżu . dziękuję bardzo , wolałabym dinozaury .. ` no wiesz, bejbe. diabeł nie sypia byle z kim . ;> przywiązać się do kogoś, to tak jak przywiązać swoje serce do serca drugiej osoby za pomocą sznurówki swoich ulubionych trampek. Milion powodów by Cię kochać i jeden by nienawidzić - nie potrafisz mnie pokochać. Tak naprawdę to wcale mi na Tobie nie zależy. To tylko moje serce lepi się do Twojego. Jestem księżniczką na lodzie jego serca.
|
|
#4533 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I już nie oddam. ![]() `W moim innym świecie jest inna prawda. Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia. I może dobrze, że los nie postawił na nas. W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania.`
|
|
#4534 |
|
Raczkowanie
|
dobra chyba zostaję tu na zawsze bo z innej bajki sie czepia
haha, oj Ty mała nie dobra kłamczucho ;D i co kłamiesz ze czekają na moje opisy? Do spowiedzi leć ale to szybko... Nie no tak serio to dziękuje, że mówisz takie rzeczy zeby nie było mi smutno ;D Nikt mnie tu nie chce a Ty tak kłamiesz zeby humor mi poprawić i Ci sie to udaje i dziekuuje xD ( ) i dziękuje tez Paralogicznej, która tez zauwaza ze mnie nie maa. Dziękujee. Was obie kocham najbardziej i będę tu nadal dla was z moimi bezsensownymi opisami ;-** <33okradzione : unpredictablegirl katrin_love hotiie no i oczywiście Paralogiczna i z innej bajki < 3 Wiesz za co Cie kocham? Za to, że w ogóle istniejesz, za to, że jestes taki słodki, za to, ze potrafisz rozbawić do łez i za to, ze potrafisz pocieszyć. A wiesz za co Cie nienawidze? Za to, że jestes taki głupi i tego nie zauwazasz. I powoli odkładam telefon na biurko.. Po chwili znów biorę go do ręki, bo muszę jeszcze raz spojrzeć na Twoje zdjęcie. Nocami leże w łóżku z telefonem w ręce i powtarzam sobie co chwile - " już chyba nie napisze " Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-08-18 o 20:39 |
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Ona - cicha, szara i nie wyróżniająca się. On - znany, przystojny i pewny siebie. Północ i południe. Dwa magnesy, które przyciągają się jak dwa odległe, zupełnie różne bieguny.
Twoje zdjęcie wycięte ze szkolnej gazety, napis na trampkach, nuty twojego ulubionego zespołu - to wszystko przypomina mi, że kiedyś istniałeś, i gotowa byłam dla ciebie popełnić najgłupsze szaleństwo. Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... Nie bój się odnaleźć szczęście nawet, gdybyś musiał szukać go w ziarnkach piasku na plaży.
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. Więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4536 |
|
Rozeznanie
|
dzięki wszystkim sometimes i forget we're not normal
czasem zapominam, że nie jesteśmy normalni eventually, you'll only be a bad memory for me ostatecznie mógłbyś być dla mnie złym wspomnieniem
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
LadyBerry_ - cieszę się. ;*naiwnie__ - mimo iż nie moje, dziękuje. <3 nie myśl sobie, że Cię nie podkradam. ![]() ___________ Dobrze, że Cię przy mnie nie ma. Byle do 0:00.. 12 dni jeszcze. Całkowicie odwzajemniam Twe nieuczucia. Nie tęsknie, umieram z tęsknoty. Przepraszam, że takie nieogarnięte.
|
|
#4538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabawię się w kradzioka Świetny!! Cytat:
CUDOWNE tego właśnie potrzebuje cudaku
|
||
|
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ - a bierz ; ) bądź na wyciągnięcie ręki. po prostu pomyśl o mnie czasem.
są takie noce, gdy wychodzę na balkon z fajką w ręce, patrzę w niebo i jestem pewna, że właśnie obserwujemy tę samą gwiazdę. photoblog Edytowane przez patrycjaxpp Czas edycji: 2010-08-18 o 21:43 |
|
|
|
#4540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() +ten powyżej kradnę uwolnijmy tą burzę myśli siedzących w naszej głowie.
''czułam że czujesz to co ja,może się myle'' 'ktoś otwiera drzwi,tanią miłość daje mi' nieustannie tracę wiare że jutro obudzę się z dobrym humorem i powiem:Kocham Życie.
|
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
Chyba się rumienię ![]() Bardzo mnie to cieszy, że z głową w porządku, a moje opisy się podobają I ja też znów zabieram I Panna oczywiście na liście moich najlepszych z najlepszych bździąch się znalazła BrillanteAstro5, naiwnie__, Plotkaraaa - okradłam Najlepsze z najlepszych, moje bździąchy:
AnanaSek 07 ___________________ Siedzieli obydwoje na ich ulubionym moście. Tam się poznali, tam zaczęli być ze sobą, tam razem przychodzili każdej nocy, a tamtej nocy mieli się nie spotkać, ale On napisał sms'a o 22:23: "Za pół godziny, tam gdzie zawsze. Czekam". Pomyślała, że chce się po prostu spotkać. Gdy przyszła, był już na moście. Podeszła do Niego, chciała dać Mu buziaka na przywitanie. Tak, jak zawsze to robiła. On się odsunął. Powiedział "musimy pogadać, bo widzisz... Ja Cię już nie kocham. Nie wiem czy w ogóle kochałem i proszę, nie odstawiaj mi tu żadnych cyrków, że beze mnie nie przeżyjesz". Odszedł. Po chwili usłyszał jakby coś wpadało do wody. Odwrócił się, Jej już nie było. Nie boję się nocą wracać sama. Gdyby coś się stało, chciałabym zobaczyć ile dla kogo znaczę.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-18 o 22:03 |
|
|
|
#4542 |
|
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd - na zdrowie ; **
naiwnie__ - zabieraaam i możesz błagać, szlochać a ja nii oddam ;d dreams_x33 - nie szalej Ryba <3happyend - Misiek ! Ty tu tak nie szalej! Wiesz nie da się inaczej my Cię po prostu tak kochamy, że byłybyśmy zdolne schować Cię do wora i Cię tu przywlec. Bynajmniej ja ; *** the_end, bananowaDelma, xsxs - gdzie wy ? ![]() Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. Sama ponoszę konsekwencje za swoje błędy, sama odczuwam ból po styknięciu się czyjejś ręki z mą twarzą i sama zbieram się po tym wszystkim, długo się czołgam, ale wstaje. Korzenie oplotły mi nagie stopy swym ciężkim cielskiem, słońce zaczęło świecić prosto w twarz, krzak róż zaczął drapać mnie po plecach tworząc rany, czułam się jak na przesłuchaniu w końcu ze zmarszczonym nosem ze złości krzyknęłam na całe te szaleństwo " I tak nie powiem, że Go kocham!". Nie potrafię rozwalać czyichś związków, ale w tej sprawie, aż mnie korci. I nikt nie robi z siebie większej idiotki niż ja siedząc przed ekranem komputera i się nudząc, ale przecież napisałeś " będę wieczorem". Szalała straszna wichura, na niebie skłębiły się czarne chmury, słychać było jakieś głosy, strzępki rozmów dały do zrozumienia, że to kłótnia, wiatr przybrał na sile, zaczęły z wolna spadać krople deszczu zmywając ludzkie nadzieje, a w ulicznych rowach nagromadziły się wspomnienia. Spały pod dziurawymi kocami jakby czekając na odpowiedni moment. - a wszystko to odgrywało się w jej głowie. Nigdy nie pokocha swoich myśli ... Wesołe miasteczko nie da rady rozweselić moich smutków. Będziesz przysłowiowymi nożycami? Walnę głową w stół, a wtedy Ty się do mnie odezwiesz? Pies myśliwski z Ciebie na damskie dupy i cycki
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-18 o 22:10 |
|
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
Z tobą prędzej niż w miłość,
można popaść w załamanie nerwowe. Gorący rosół na rozgrzanie naszych zimnych serc. Pewnego dnia, przyjdzie czas, że zrozumiesz i powiesz - On nie był tego wart. Każdego poranka musiała patrzeć na twarz, której tak bardzo nienawidziła.
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
słowa ranią , jak dobrze naostrzony miecz .
ile razy ci mówiłam , przeginasz robiąc mi nadzieję. zamykam oczy , całuję i tylko czekam na twoją reakcję. szłam z kolegą[x] i z chłopakiem [y]w którym jestem zakochana . x - a ty myślisz że jesteś pępkiem świata .?- mówi do y .! spojrzałam na x . - no może i jesteś . |
|
|
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
bajkowa, patrysiowa_ & notcool - Promyczki kochane.
dziękuję.marikab - ja najlepsza z najlepszych ? według Cb ? niezmierne szczęście, Mycha. ♥ 22:22 - boję się, że to jednak nie Ty. I adore your tongue, when you're licking me. 'A każdy chciałby kochać ją.' 'Ja poudaję, że to nie to, by później przyznać, że to błąd.' Wolno i dokładnie, cienką i naostrzoną szpilkę wbijał jej w prawą źrenicę. Nie było Go. Nie odzywał się kolejny dzień.
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
apokalipsa, proszę państwa!
jakoś fajnie jest. za rok muszę być za***ista. "przyszła i znów pomachała swą lśniącą kosą." Siatkarka18, Nensie, dontgivemenames, dreams_x33 - okradzione.
|
|
#4547 |
|
Rozeznanie
|
żyję strzępkami wiadomości o Tobie. daj mi czas bym mogła ubrać w słowa tęsknotę. daj mi dużo czasu. wieczność mi daj. dzisiaj zdałam sobie sprawę ile bólu Ci zadałam. dzisiaj jestem gotowa Cię przeprosić. dzisiaj gdy Ty już na to nie czekasz. weź sobie duszy mojej pustke, weź mój ton kłamliwy, szarość oczu zabierz i znajdź w tym coś pozytywnego; coś co mógłbyś pokochać.
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Na niebo wylał się kubek gorącej czekolady;
czujesz ten zapach? Jestem wyrwana z kontekstu, jestem wciśnięta w inny świat. Oddychać mi się nie chce, po prostu. To ja miałam sukienkę w kolorze akwamaryny - i to ja łapałam motyle, wymachując gorączkowo siatką. Nie ona, ja. Jesteś we mnie, jesteś w deszczu, w niepogodzie i powietrzu. |
|
|
|
#4549 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
chyba mi gały wyjdą . a te powyższe zabieram jeśli pozwolicie ; * Mimo iż miała charakter diablicy, on nazywał ją aniołem <3 Kochała go tak bardzo że po kilku latach odchudzania się i ćwiczeń by mieć piękny płaski brzuch i szczupłe nogi, w dwa miesiące przytyła 5 kilo. Bo powiedział, że lubi `oponki`. Totalne szaleństwo. Wezmę Cię za rękę, Zabiorę na spacer po gwiazdach w blasku księżyca, Pokażę Ci jak świecą moje oczy, Gdy Cię nie ma, Pokażę Ci jak wyglądają łzy. Istna paranoja z Tobą w roli głównej. I idąc z rozmazanym makijażem, z papierosem w lewej dłoni i tanim winem w prawej, w brudnej koszulce i spodniach wyglądała jak ku.rwa. Wtedy on na nią spojrzał i zobaczył, że tak naprawdę jest zagubiona, jeszcze nigdy nie widział by ktoś tak patrzył w niebo.
|
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały : mountelly, dresowa, poprostuAsiss, Nensie <3
okradłam : Frizz ;* Masz chłopaka? Nie szukam. Nie chcę. Nie potrzebuję. Pewnie w tym momencie nasuwa ci się pytanie 'dlaczego?'. Ponieważ nie preferuje miłości na sile. Dziwne jest dla mnie posiadanie chłopaka tylko dlatego żeby był. W miłości nie uwzględniam kompromisów. W spólnym byciu razem owszem. Czemu taka jestem? Dojrzałam. dotknij miłość, zatrzymaj wiatr, ukołysz niebo, pocałuj gwiazdę, obejmij mrok, uchwyć chwilę, przywitaj się ze słońcem, zatańcz z księżycem, zabij nienawiść, wybacz wojnę zazdrości, pożartuj z uśmiechem i dopiero wtedy mów o wolności. żadna wielka miłość nie umiera do końca. możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. i keep you my dirty little secret. \chcę cię trzymać mój mały, brudny sekreciku. when we live such fragile lives it's the best way we survive. \Kiedy żyjemy, życie jest tak kruche To jest najlepsza droga by przetrwać.
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
Mountelly - ciesze się że Ci się spodobały,
ty też dajesz rade jesteś niezła CaMa - kradnij ile chcesz, na zdrówko <3 ... dawno, dawno temu świeciło słońce, a Ty mnie kochałeś szczęście mieszka na mojej skórze.. i łaskocze. obejmują mnie słodkie płatki. szczęście znajduje się tam gdzie promienie słońca mają kolor beżu, a ściany pokryte są twoim zapachem przysiądź książe, o tu.. tuż przy mnie pozwól mi na kilka słów, słów szczęścia, słów zachwytu, po prostu słów..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4552 |
|
Przyczajenie
|
Muszę nadrobić kilka stron...
Dlaczego życie zabiera nam czas, a pozostawia wspomnienia? Pamiętaj... Ze względu na wszystko. Mówią, że przyjaźń może przetrwać wszystko, że może być daleko i blisko... Jeśli Ci się coś stanie, ja będę cierpieć razem z Tobą... Jedyne czego żałuję, że nie jestem teraz obok... Cholera.! Brak weny... Brak humoru ![]() _________________ "Podaruj mi choć jedną chwilę
Bo czas umyka gdzieś, Nigdy nie zatrzyma dla nas się..." Pamiętaj kochanie, ze względu na wszystko.... |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
ten ból w moim żołądku nie odjedzie. zakładam, że to kara za błędy, które popełniłam w
świecie, gdzie moje czyny mówią głośniej niż słowa. i dalej mówię do widzenia, mówię do widzenia, ciągle do widzenia. a on zawsze wraca, musi wrócić. Ty wracasz dalej. nie wiem czy powinnam ześwirować na Twoim punkcie. po prostu usiądę z tyłu i będę się śmiała. __________ przy okazji, pytam sie gdzie jest snowball, ktora w XII czesci mowila, ze bedzie 'caly czas'?! + lucyferowa <3
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-08-19 o 10:34 |
|
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
parala & lucyferowa - wpadacie do serducha. ;*
Zamordowałeś nasze szczęście. Przyjaźń tak właśnie wyglada, że człowiek chce dzielić się każdą radością.
|
|
#4555 |
|
Raczkowanie
|
Eh . .i znowu , muszę po tobie sprzątać . !
Ten pan , Tak ten .. zniszczył mnie i moja nadzieję. Dlaczego to ja mam sie starać ? Dlaczego nie zapytasz .? Dlaczego milczysz .? Dlaczego tylko pożerasz mnie wzrokiem . ? Nie rozumiem cie . ale zrobię to co należy - pocałuje cię .! Zrozum , że przyjaźń mi wystarczy , tylko musi być od serca . Czuje smak wschodzącego słońca . A razem z nim ciebie . Twój wzrok . Dotyk . Uczucie . I nagle sie budzę. |
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
mój Pierniczku cudowny, dziękuję.
![]() gdy tylko go ucałowała, zewsząd rozległy się oklaski, gwizdy. został jej bohaterem. inni faceci z chęcią oddali by swoje uszy, nosy czy podbródki, by znaleźć się na jego miejscu.
|
#4557 |
|
Zadomowienie
|
siedzimy tak,ja z kawą w ręce Ty z miłością w oczach..ale nie potrafisz mi powiedzieć,że mnie kochasz.
'żeby nie wpaść w przepaść bez wyjścia..
poszukaj przyjaźni' stworzone przeze mnie motto. ubrałam w cudzysłów słowo miłość,bo nie jest warta żeby ją wpisać normalnie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 |
|
Rozeznanie
|
` Miłość nie przychodzi sama i od tak. Żeby o niej mówić najpierw trzeba się zakochać. Od zakochania do Miłości jest jeszcze bardzo długa droga. Trzeba poznać drugą osobę od podszewki, trzeba być we wszystkich chwilach z nią - a nie obok niej. A wreszcie trzeba zrozumieć słowa `kocham Cię` i wypowiedzieć je z pełną świadomością i radością trwałości. Kiedy będziesz pewien na tysiąc procent, że za kilka dni Ci się to nie zmieni. Tak właśnie powstaje miłość. `
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() __ Zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody. Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma ! ![]() Nieustanna seria prób i błędów. Teraz zamykamy oczy żeby tylko coś czuć. Mam wrażenie, że oprócz mnie każdy wiedział, że kłamałeś... Następnym razem postaram się kochać mniej. |
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko muszę siebie przekonać, że On to już przeszłość. Ja przyszłam o 2 godziny za wcześnie, ty o minutę za późno. A potem znajdziemy powód by zwątpić czy to się opłaca. Pewnie ty ten stan nazwałbyś pozytywnym. Czekam, przecież obiecał. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

) i dziękuje tez Paralogicznej, która tez zauwaza ze mnie nie maa. Dziękujee.
Was obie kocham najbardziej i będę tu nadal dla was z moimi bezsensownymi opisami ;-** <33

;*
Zabawię się w kradzioka
Świetny!! 

nie szalej Ryba <3

dziękuję.