|
|
#4441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
________________ - ała.. - co jest? - moje serce.. - masz problemy z sercem? - tak.. często się łamie..
|
|
|
#4442 |
|
Rozeznanie
|
Nensie - napisałaś "patologiczna", ale sądzę, że chodzi o mnie tak? xd więc dziękuje, że Ci się podoba ;*
![]() SparklyAngel - jak miło, dziękuje <3 happyend - na pewno nie tylko ja ! <3 Ahh i wkroczyłaś w wielkim stylu mrraałć ![]() Jeden gest, dwa słowa i zaczynasz myśleć, że możesz wszystko. Wydawało mi się czy On zawstydził się, że nasze spojrzenia się spotkały ? Czuję, że eksploduje, że wyleci ze mnie magma słów i myśli. ... a wtedy buuum! I jej serce pękło. Przez chwilę czułam się Twoja, że dziwnie należę do Ciebie, że bez Ciebie ani rusz, a po chwili zapragnęłam wolności. Co z tego mam? Stukam się palcem w czoło i powtarzam " ja głupia!" Żyjesz w tym mieście ponad 15 lat, a co jakiś czas odkrywasz nowe ulice, nowe zakamarki i jeszcze nowsze historie, które ludzie sami wymyślają. Słuchasz ich i kręcisz głową z niedowierzaniem i nie chodzi o postacie w niej występujące tylko o to, że opowiadający spadł tak nisko i sam siebie poniża. Siedzi na brzegu, macha nogami. Koniuszki palców zamacza w wodzie chcąc wskoczyć, ale się boi. Głupia nadzieja! Myśli, że z za rogu wyjdzie miłość i jej namiętnie pomoże, a tu zjawiło się nieszczęście z dużą nogą i kopnęło ją w du*pę mówiąc " płyń!". Nadzieja pogrążyła się w ciemnościach morskich fal, opadła na samo dno... Terapia " mam Cię w dupie " zakończona sukcesem. Wyemigruj na Syberię, Grenlandię, do Afryki byle gdzie, ale weź miej do mnie za drogo, by dzwonić, pisać ... I tęsknij, tęsknij tak jak nauczyła Cię matka nadzieja. Mam grunt pod stopami, nie potrzebuje nieba by się poruszać. Doprowadzasz mnie do szaleństwa, kur#*wa do szaleństwa. Pojmujesz?
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-17 o 20:18 |
|
|
|
#4443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Umiesz pływać ? To spływaj !! A jak nie to popier`alaj brzegiem !
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Nensie - ja tam nie powalam, ale Ty to co innego <3
SparklyAngel - dziekuję, za docenienie ![]() LoveYourEyes - skarbie <3 happyend - nie wiem ., mój byly tak też mawiał że mam a ja to nie wiem bądź częściej ![]() -- wszyscy za nią decydowali,nie ona za siebie... Nauczył ją śmiać się bez przyczyny. może kiedyś jeszcze nasze palce splotą się razem... i ślubuję że oddałam mu całe serce.. chciała uciec, znaleźć się jak najdalej od Niego, od miłości swojego życia , chciała upaść i nigdy się nie podnieść. spróbuj ją zrozumieć. zatęsknij. gdy pytali ją czemu już z Nim nie jest, nie mówiła nic,bo sama w to nie wierzyła. nie myślała, że cały jej świat legnie w gruzach gdy usłyszy "odchodzę" to Jego chciała trzymać za rękę. |
|
|
|
#4445 |
|
BAN stały
|
happyend
<3 btw. no kuźwa ta to na dupie w jednym miejscu usiedzieć nie może, wracaj na stałe już, a nie poprostuAsiss nawet nie wiesz jak mi dobrze z tym faktem ![]() ![]() ...
droga przyjaciółko, dziś dziękuje Ci za 'naszą' przyjaźń, którą zniszczyło Twoje szczęście, starałam się by ona nie upadła, ale jak pewnie zauważyłaś nie udało mi się to, chociaż wątpię żebyś to zauważyła, bo przecież teraz to ON jest najważniejszy, pewnie nawet nie widzisz tego, że mnie nie ma obok Ciebie, nie widzisz jak płaczę w poduszkę jak gadam z głupią kartką papieru zamiast z Tobą, nie widzisz tego, bo Cię nie ma obok, bo w Twoim i jego świecie zabrakło na mnie miejsca. pomimo to dziękuje Ci za nasze wspólnie spędzone chwile, za nasze nocne pogaduchy i śmiechy z byle czego, dziękuje Ci za to, że byłaś zawsze, gdy tego potrzebowałaś, dziękuje za to, że miałam się komu wygadać, za to, że dawałaś mi na swój sposób 'dobre' rady, dziękuje Ci za wszystko za co mogę Ci podziękować, żałuje jedynie tego, że muszę moje podziękowania pisać w czasie przeszłym, że zastąpiłaś mnie nim, ale nie myśl, że życzę wam źle, nie, wcale nie. życzę wam właśnie jak najlepiej, życzę wam byście trwali w tej waszej miłości jak najdłużej, bo skoro wasza miłość potrafiła zniszczyć coś co wydawało się niezniszczalne, coś co trwało dość długo i co miało trwać wiecznie, coś zwane 'przyjaźnią', to najprawdopodobniej warta jest wiecznego trwania ... żegnaj 'przyjaciółko' <takie dłuższe, może przeczytacie> ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-17 o 19:40 |
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
; *****
kamisha Nensie masz się pojawiać częściej tęskniłam!SparklyAngel dziękuję ślicznie. ; * i nawet jeśli złamiesz mi serce pozostaniesz na zawsze Tym Jedynym nie chcę już oddychać bez Ciebie żyję w świecie,
który kręci się tylko wokół Ciebie i mnie
|
|
#4447 |
|
Raczkowanie
|
' nie pozwól mi pomyśleć, że to może być koniec. ' ![]()
|
#4448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem cała Twoja girl meets boy,
girl falls hard, boy doesn't even stumble dziewczyna poznaje chłopaka, dziewczyna upada ciężko, chłopak nawet się nie potknął i didn't fall, i attacked the floor nie przewróciłam się, atakowałam podłogę
|
|
#4449 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niskie pokłony dla was wszystkich .Dotknij miłość, zatrzymaj wiatr, ukołysz niebo, pocałuj gwiazdę, obejmij mrok, uchwyć chwilę, przywitaj się ze słońcem, zatańcz z księżycem, zabij nienawiść, wybacz wojnę zazdrości, pożartuj z uśmiechem i dopiero wtedy mów o wolności. Zajmujesz pierwsze miejsce w rankingu rzeczy, których nigdy nie mam dość. pokonałeś nawet czekoladę i długie spacery w świetle księżyca. Może to czas zagoi rany. A może tylko ostudzi emocje i będzie kazał spojrzeć w drugą stronę. Być może to bezsilność moich naiwnych oczekiwań, że to wszystko da się jeszcze odwrócić, cofnąć o parę tygodni, miesięcy, zmieniła moje nastawienie. Boję się szczęścia. Chowam się przed najpiękniejszymi chwilami, a o tym, że coś było dla mnie szansą, uświadamiam sobie dopiero, kiedy to tracę. Dlatego nigdy nie jestem szczęśliwa. Życie nie zawsze jest takie jak byśmy chcieli. Na pewno nie jest różowe i przez różowe okulary też nie da się na nie patrzeć. Bo mimo nich widać cały brud tego świata. Nie jest też zielone, a przecież powinno być, bo to kolor nadziei. Ale i nie przesadzajmy w drugą stronę. Nie jest czarno białe, bo przecież zdarzają się jakieś przebłyski żółtego słońca. Życie jest w odcieniach szarości lecz ma też kilka pastelowych barw. Tak jak na starej fotografii, gdy dopiero wchodziły kolory.
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
Chyba przestanę wychodzić z domu,
żeby Cię przypadkowo nie spotykać. Oczekuję Ciebie, jak oczekuje się deszczu na pustyni. Jedyne co się liczy to miłość. To Ty. Bo kiedy nadejdą złe dni, nie będzie pojęcia My, będzie Ja i Ty A zmywaczem do paznokci może uda mi się zmyć te wszystkie szare dni. " Każda w myślach gwałci Cię. "
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Extremalna - też Cię okradłam słonko
kamisha - okradam Cię zboku mój SparklyAngel - miło Codziennie zabierasz mnie na pole pełne maków w kropki. Wyciągnąłeś płótno. Płótno było niezamalowane - trzymałeś w dłoni pędzel, ot tak, bez natchnienia. Ukradłam Ci więc pędzel i pognałam przed siebie - malowałam abstrakcjami, groteskami, metaforami, epitetami, a nawet onomatopeją. Malowałam świat swoją wyobraźnią. Skaczemy do góry, lecimy w dół. |
|
|
|
#4452 |
|
Raczkowanie
|
Możesz powiedzieć mi 1000 słów. Zrozumiem 100, zapamiętam 10, ale w żadne nie uwierzę.
jedna chwila zmienia wszystko i pozostawia cie z milionem myśli, których nie potrafisz zrozumieć.. ...człowiek zniszczy wszystko to głupia prawda że to ludzka twarz przyozdabia głowę diabła... - jakbyś była węższa w barach i w biodrach,niższa,mniejsze nogi miała,węższy nos... - to grałabyś małego głoda w reklamie danio . ![]() Kogo powinno się naśladować? - Dziecko, ponieważ zawsze jest szczęśliwe nawet bez powodu, zawsze jest czymś zajęte, gdy czegoś chce będzie nieugięcie dążyło do tego, by to coś zdobyć... powrót. ![]()
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
bezczelnie okradłam: Paralogiczna, marzenkaaa_x3, latin, TwojaKokaina, lucyferowa. every february you'll be my valentine. (każdego lutego, będziesz moją walentynką) let's go all, the way tonight. no regrets, just LOVE. (idźmy na całość dzisiaj w nocy bez żalu, tylko miłość) we can dance until we die. (możemy tańczyć aż do śmierci) nocami myślę, ciemność porusza wyobraźnię zasypia cały świat, ze snu budzą się fantazje. topię rzeczywistość w morzu niespełnionych marzeń. wyroki Boga, wiem są niezbadane. cisza, zastygam w niej. świata nie ma. ile warte jest życie? czemu taki a nie inny styl życia ciągle prowadzicie? czemu wojny ciągle toczycie? nie widzicie, ilu ludzi krzywdzicie... gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień. nikt nie powiedział mi, do którego miejsca, będzie się ciągnąć, moja życia nić. z piosenek...
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2010-08-17 o 20:58 |
|
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
Rozpie.rdol w zyciu jak w damskiej torebce.
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
nie zapytam - bo sie boję
i gdzie tu sens . ? -jak długo można tłumić uczucia . ? -do póki , nabierzesz odwagi. -innymi słowa , bardzo długo. gdy , widzę , to czuję , że to nie tak miało być |
|
|
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
a na rulonie papierosa napiszę Twoje imię. dwa uzależnienia w jednym pakiecie. ♥ marzenkaaa_x3 - kradnij mycha! < 3
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ okulary ma fajne! i to by było na tyle..
|
|
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
RozowaSkeyterka , poprostuAsiss, CaMa,
Katrin_love, Toogether93, Guziki xD, patrysiowa_, happyend, marikab, dreams_x33, kontrastowa0, patrycjaxpp, Naughty_ : <3 * * *
Będąc z Tobą pragnę aby czas się zatrzymał, a w chwila w twych objęciach trwała wiecznie. ![]() - Próbuje Cie zrozumieć. - Ja czasem sama siebie nie rozumie, nie wymagam tego od Cb. - Nie musisz tego wymagać ode mnie, próbuje to zrobić z własnej woli. ( rozmowa z kolegą.) ' Noc pełna może być słodyczy. Tej nocy jednak to zupełnie nie dotyczy! '
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-08-17 o 22:31 |
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
okulary ma fajne! i to by było na tyle.. zabieram talenciaro 'myślisz, że mnie rozkminiasz? nie, nie. nawet nie zaczynasz'. Plan A - zakochać się. Plan B - zniszczyć plan A. szkoda, że puder nie zakrywa braku mózgu . Jestem taka niepoważna. Gdyby teraz zawołał do mnie z innej planety, ubrała bym buty i tam poszła. ![]()
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
latin - no ja nie wiem, szlajają się pewnie po lasach i łakach!
![]() Naughty_ - dziekuję bardzoo miło ze okradasz TwojaKokaina - zboku oj zboku chowaj paróweee xD znikam Poznań wita! wracam w czwartek wieczorkiem ![]() -- bez Niego obok, życie nie miało jakiegokolwiek sensu. i obiecaj mi,że nasza miłość nie przeminie. nie zabieraj jej nadziei,bo nie wiesz ile ona dla Niej znaczy. miała ochotę krzyczeć "zostań"!, ale On już jej nie słuchał oddalił się by zapomnieć,że coś ich łączyło. i chciała wierzyć ,że wróci choć nie powiedział nic. chciałaby wrócił, otarł jej łzy swoją dłonią. myślała,żę szczęście zagościło na dłużej ciągle stoi w oknie wypatrując Jego... Miała ochotę uciec jak najdalej i wrócić gdy zapomni, tylko nie potrafiła wyciągnąć walizki z szafy, spakować się i wyjechać, wszystko co kochała trzymało ją w tym miejscu. Od kiedy z Nim nie jest nagle wszystkie koleżanki sobie o Niej przypomniały, chciały się spotkac jak zwykle w tym samym gronie. Tak na prawdę chciała i potrzebowała tego spotkania, ale jednym minusem było stanięcie oko w oko ze swoją samotnością, bo one były w szczęsliwych związkach. tego się bała. Potrzebowała by ktoś ją przytulił, nie pytał o powód jej płaczu, po prostu by był. uwielbiała gdy dotykał palcem jej warg. i znów gada do ścian, zamyka się na ludzi i znów brakuje jej Jego. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2010-08-17 o 22:22 |
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
ni stąd ni zowąd - Kocham Cię. -Kocham Cię -Zostaw to na później.. a teraz patrz, patrz jak Ci uciekam .. -a kiedy odejdę.. -..nie odejdziesz. i c%^uj że za nim tęsknię, i c%76uj że nie daję rady. chcę Cię mieć, chcę też byś mnie miał. + mrs unfabulous,blondi,CaMa,ko ntrastowa,grise, nydee,carolinee,martyna3, groszek,kochanaa, m4dziar4,latin,cookiecris p,chocolatte,TiS,agrr, cornels,mesohorny,panna miodowa,Tajemnicza panna,nieidealnaja,patrys iowa, poprstuAsiss,paralogiczna , robcochcesz,loveyoureyes, kamisha, one for all,oto jest,lucyferowa, extremalna,chocapixc,drea ms, xsxs,agatte,together93,bo undlessly, lovechangesevery,limitowa naa - nie umiem nawet powiedzieć , jak was UWIELBIAM :slina:
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-08-17 o 22:52 |
|
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
Naughty_ -
Desire x3_ - postaram się ;P ______________________ ' Każda chwila spędzona w jego towarzystwie daje mi nowe nadzieje na wspólną przyszłość. '
Gdy widzę twój uśmiech, to nie potrafię opanować swojego. Gdy napotykam twój wzrok, nie potrafię kontrolować mojego. To dziwna układanka, ale wszystko, co między nami, jest co najmniej dziwne. Mówiłam ci już, że masz piękne dłonie ? Wyglądają jak z porcelany. A napomknęłam kiedyś, że uwielbiam twój dumny wyraz ust ? Nie ? No widzisz, to pewnie dlatego, że głos mi zamiera, gdy mam się do ciebie odezwać. Czy to nie miłe uczucie, wiedzieć, że gdzieś tam istnieje ktoś, kto jest nam przeznaczony i kogo kochamy już teraz, nawet o tym nie wiedząc? Duma? Moje obojętne przechodzenie obok Niego, udawanie, że nie chcę posłać mu uśmiechu, nie odezwanie się, gdy mówił. Robienie tego wszystkiego, czego potem żałuję, i co zaprzecza temu, że jestem w Nim absolutnie zakochana.
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
`
"dlaczego mniałabym byc smutna??..." Bo masz problemy z j.Polskim? :woot: ...kiedyś ONA umierała, teraz TY umierasz... Odwrócić sie i to co czuje, zniszczyć.. To co było nie wróci. Odetchnij z radością.. Nie będę tańczyć jak mi zagrasz!; ] to ja będę grać, a Ty zatańczysz! od samego początku uczyłam się nie pragnąć niczego zbyt mocno . Twoje oczy lubią mnie i to mnie zgubi '
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
myszka23101 - dziękuję myszko, i powodzenia wiesz z czym
okradzione : otojest(więc ponownie Ciebie ucieszę ), Paralogiczna(żadna nowość ), lucyferowa, LoveYourEyes, dresowa(na pewno nie tak bardzo jak ja uwielbiam Twoje cuda+ spadam na kilka dni, do nauki. nie będę się tu udzielać, więc tak na do zobaczenia kilka moich. *
nie mogę zjeść całej czekolady mlecznej, bo jest mi za słodko. dzielę się TVpaką Laysów Fromage, bo od całej paczki mnie mdli. bywa, że oddaję komuś napoczęte piwo, bo nagle odchodzi na nie ochota. a Ciebie chcę całego, nie podzielę się z nikim, i wciąż mi mało. formułki, twierdzenia, definicje szybko ulatują z pamięci o Tobie zapomnieć nie umiem do dziś. 'dystans dystans dystans!' powtarza sobie w myślach. i znów daje się pocałować walcz mała walcz. do utraty tchu. bierz tarczę i szablę i wywalcz sobie jego miłość, miejsce na podium w jego sercu rano odnoszę tylko do kuchni niedopitą zimną kawę, i trzy puste brudne kubki. znów czekałam znów nie przyszedł nie będę Twoją d.upą - jedna Ci wystarczy. nie będę Twoją sunią - skoro tak lubisz psy, pełno ich w schroniskach. nie będę Twoją laską - nią będziesz podpierał się na starość. nie będą Twoją foczką - takie atrakcje oferuje helskie fokarium. nie będę Twoją szprychą - nawet nie jeździsz na rowerze. mogę za to być Twoją Kobietą, Miłością, Twoim Sensem, Szczęściem. zrozumiałeś? ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-18 o 01:01 |
|
|
|
#4466 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Myszki za wyróżnienia
szczerze powiedziawszy jest was tu tyle nowych, że nie sposób ogarnąć tego mojej małej główce, widzę tylko kilka starych, z którymi 'trzymałam' będąc jeszcze Kissabble, mam nadzieję, że was niebawem też będę tak bez zastanowienia wymieniać, bo jesteście tego warte ![]() _ bałagan w pokoju, w mózgu chaos, w sercu dziury, a ten skur.wiały laluś zamiast pomóc mi się ogarnąć stoi z boku z założonymi rękami. pewnie w tym syfie szuka lusterka, aby poprawić włosy. żeby zaraz nie musiał ich zbierać z podłogi. bo ja proszę pana nie zapewniam, że będzie różowo i zawsze będzie pan miał powody do śmiechu. możemy zacząć od warcabów, a skończyć na rozbieranym pokerze. polej mi tylko trochę whisky. lubię się rządzić i panoszyć, lubię kiedy mi się ustępuje i generalnie od zawsze byłam rozpieszczana przez mężczyzn. chcesz więc kontynuować tę znajomość? ja cię potraktuję banalnie -będzie z tobą źle, chociaż mogło być ci fajnie
|
|
|
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
Pamięta ktoś jeszcze starą naiwnie_ ? A więc, koniec z tamtym kontem gapa zapomniała hasła zarówno do e-mailu jak i na wizaż
Wybacz ale to ze jesteś moim ex wcale nie oznacza ze na twoj widok mniej boli mnie serce. `powiem to z żalem chcesz żyć godnie, nie żyj wcale. ` Ale on nie był jej wart, nawet w snach łamał jej serce.
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
; **
' - cześć, dasz mi swój numer? - ta, chyba buta. '
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
Tysiące pustych słów na minutę.
I co z tego, że już raz złamałeś mi serce? Zobacz, jak ładnie je posklejałam. Znów jest do Twojej dyspozycji. Jestem krótką chwilą, zabiciem czasu i samotności. Gdy nie pomaga wódka, papierosy, amfetamina i inne moje uzależnienia. Dla Ciebie nauczę się latać.
|
|
#4470 |
|
Raczkowanie
|
_changime - powiem Ci szczerze że sie nie spodziewałam, że aż tak za mną tęsknisz.. ale ciesze sie bardzo
SparklyAngel - dziękuje za wyróżnienie słonko strasznie mi miło. ![]() ... dziś na własność mamy tylko, swoje oddechy. w ustach znów smak pomarańczy.. smutek, kapie mi w sam środek duszy, jak wosk ze świecy, zostawia na mnie coraz szersze plamy, płonie, zastyga, przeszkadza i boli.. [...] ale ja chyba przez całe życie, będę wstawać tylko po to, żeby się obudzić. byliśmy. będziemy. miłość jest, dopuki po rozstaniu oczy mglista mgła pokrywa. Ubiorę ci pogodę w deszcz słów błyszczących nocą na niebie i pokoloruje z tobą każdą z nich innym pocałunkiem
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

.