|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
z piosenki Katty Perry
![]() Cytat:
skąd ja to znam ![]() powiedz, dlaczego nasza droga ma wspólny początek a koniec oddzielny? ![]() -wszystkiego najlepszego! mogę cię pocałować? -aaa.. dziękuję... a z jakiej okazji? -bo dzisiaj jest dzień pasty do zębów! ![]() -o, rozładowało się... -ale co? -daj te swoje serce, akurat mam przy sobie ładowarkę do baterii... just... be close... (po prostu bądź blisko...) z innej bajki, Paralogiczna, Smerffetkaa, LoveYourEyes ( za rulon papierosa ;*), kamisha, Siatkarka18, Naiwnie__, _ ZaagubiOna_, Toogether93, Twoja Kokaina, 3martyna3, czujcie się bezczelnie okradzione! btw. talent. ![]()
|
|
#4472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak już mówiłam nie swoje opisy mamy zwyczaj brać w cudzysłów ''
Paralogiczna latin istny_paradoks ZaczarowanyPierniczek PaniJana - zabieram od każdej po kilka opisów. <3 SparklyAngel, myszka23101, dresowa - dziękuję za uznanie moje wspaniałe dziewczynki <3. _________ '' Jak ogień i deszcz nie dobraliśmy się. '' nie umiał naprawić jej serca po tym jak łatwo je zniszczył. miłość jak z kiepskiej telenoweli.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-08-18 o 10:06 |
|
|
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
myszka23101- moje serduszko kochane. <3
Dresowa- Mój Aniołek najwspanialszy, bądź częściej, bo Cię uwielbiam. <3 okradzione:dreams_x33, kamisha, _ZaagubiOna_, Paralogiczna, Siatkarka18. i gdzie jest Tusilla, która się pojawiła i zniknęła ? ![]() _____ byliśmy szczęśliwi- działo się to sto lat temu,
albo i jeszcze dawniej. wziął ją za rękę i posadził obok siebie, a jej serce tańczyło z radości. zatrzymała się w końcu i przycupnęła na trawie. próbowała powstrzymywać łzy, ale jak tu nie płakać, skoro na własnej skórze przekonała się, że on jej wcale nie kocha.
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten do góry zabieram `jak wygląda szczęście? nie wiem , ciągle mi spierdala.` `byli parą idealną. on wlewał, ona wylewała. on wódkę, ona łzy.` Jeśli nie umiesz kochać, to się za to nie bierz!. `Zabawa jest wtedy, kiedy wypijesz za dużo i idziesz środkiem autostrady, nie myśląc o śmierci tylko śmiejąc się, że on ma inną.` + Toogether93, Nughty_, PoprostuAssis, keendy, katrin_love, dresowa,patrycjaxpp,Lolja , TwojaKokaina, Niewieszjaktesknie, kamisha, Paralogiczna , otojest , myszka23101, marikab, Extremana, Magari91,patrysiowa_,me9s o3horny,CaMa,Siatkarka18 ,DorotaComa, limitowanaa,kontrastowa0 Dziubki, przez które nadal jestem . <3
|
|
#4475 |
|
Rozeznanie
|
latin, Nensie <3
otojest ![]() 'Kierunek wiatru inny niż znam.' 'Wysiądę, żeby sprawdzić czy stoisz pod parasolem jak co dzień, gdy mijam cię. Tym razem spojrzysz na mnie, wiem.' 'niepewny nowego co dzień...'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4476 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem kwiatuszkiem Cieszę się, że się Wam coś spodobało Cytat:
Cytat:
Po prostu zapytałabym czy dobrze się czujesz Okradłam Pannę przy okazji Nie trafiasz dobrze w klawiaturę Nenie tam powinno być Kocham Cię ![]() beMine, otojest, poprostuAsiss - okradłam _____________________
Życie się zmienia. Jest mi dobrze. Nie myślę o przeszłości ani przyszłości. Żyję chwilą i teraz to się liczy. Mam gdzieś co mówią inni. Ważne jest tylko to, co ja czuję. Po prostu jestem sobą i to się tylko liczy. Kiedy chcę, jestem świrnięta. Kiedy chcę, płaczę. Nic już dla mnie nie jest problemem. Kocham to, co mam. To chyba ważne i oby tak dalej, i na długo. Chciałabym być pod wpływem Twoich piwnych oczu, napawanych blaskiem i radością. Chciałabym ujrzeć w Twoich źrenicach blask księżyca. Chciałabym bawić się Twoimi dłońmi. Chciałabym widzieć Twój cudowny uśmiech. Chciałabym jarać się całym Tobą. Jak zawsze w niedzielę wstałam o tej godzinie co Ty. Popatrzyłam przez okno. Pogoda idealna. Zjadłam tabliczkę czekolady, wyciągnęłam z szafy sukienkę i czarne legginsy, a przecież zawsze chodzę w spodniach. Wyprostowałam włosy, zrobiłam makijaż, założyłam czarne szpilki. Z uśmiechem na twarzy powiedziałam Mamie, że wrócę dziś później i ma się o mnie nie martwić. Zeszłam ze schodów i zobaczyłam Was razem. Weseli, zakochani, trzymaliście się za rękę. Nagle powróciłam do rzeczywistości. Przecież nie jesteś mój, nigdy nie byłeś. Usiadłam na schodach i wyciągnęłam z torebki papierosa. Łzy płynęły mi po policzkach niczym deszcz. Byłam wściekła na siebie, że kocham takiego palanta, z którym związek nie miałby przyszłości.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-18 o 11:10 |
|||
|
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
jestem
+ ![]() z innej bajki Paralogiczna - jak zwykle wspaniałe. istny_paradoks - no widzisz jakoś nie potrafie usiedziec w jednym miejscu. myszka23101 - dziękuje ale czym zasłużyłam na wyróżnienie? LoveYourEyes marzenkaaa_x3 - was tez okradam. ;* oddałabym wszystko za jeden Twój uśmiech skierowany do mnie. Nawet nie wiesz ile Ci zawdzięczam, nawet nie wiesz jak bardzo Cie kocham. Masz takie nieziemskie oczy.. Lubię, gdy patrzysz na mnie tymi swoimi pięknymi oczami i mówisz, że mnie kochasz i chcesz być tylko ze mną. Nie potrzebuję od Ciebie drogich prezentów ani pieniedzy. Chcę tylko zebyś mnie kochał, czy to takie trudne? Zepsułeś to co było między nami jak małe dziecko zabawkę. Szybko i całkowicie. Nie da się tego już naprawić. i chyba znikaaam
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Mountelly -
wyjdziesz za mnie? przyjaciel na zawsze. ucieka w świat wyobraźni. w tym świecie płyty robi się tak jak naleśniki. czasy są ciężkie dla marzycieli. robiąc coś dla innych nie licz na zysk. pomyśl jakie to miłe móc być pomocnym człowiekiem. wiem, ze jutro też chcę obudzić się widząc Twój uśmiech. dostałam wytyczne od samego Boga aby Cię unikać. uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia. |
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
zuzka0
SparklyAngel jesteś moim najsłodszym uzależnieniem. wykrzyczę Ci w twarz, czym jest miłość. co mnie boli? usta. od braku Twoich pocałunków.
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
kamiszka sexie mój, jestem, jestem też tęsknie za pozostałymi ..__ śmiało popatrz mi twarz i powiedz prosto w oczy -co widzisz ? smutek przeplatany radością ? Smutek dlatego, że stoję tu w świadomości, że zaraz odwrócisz się na pięcie i pójdziesz, radość - mogę patrzeć w najpiękniejszy odcień błękitu Twoich oczu. mam niedosyt Ciebie całego. nie spłosz tego uczucia, mów do niego najłagodniej jak potrafisz. każda droga w moich myślach prowadzi do jednej osoby, to znaczy, że jesteś mi przeznaczony, wierzysz ? jak moda w Paryżu, jak lato, jak rok pełen wrażeń przeminie i Twoja ekscytacja. będę delikatnie głaskać naszą miłość, pieścić ją, aby było dobrze, chcę żyć Tobą, w Tobie, z T o b ą.
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
' mój czas tyka wokół Ciebie '
' chcę byś zrozumiał, że kiedy biorę Cię za rękę, to tylko dlatego, że chcę. ' ' więc powiedz mi kiedy będzie czas by powiedzieć kocham Cię ' [ green day ]
|
|
#4482 |
|
Raczkowanie
|
Buuuziak wielki
), x_truskawka_x, dreams_x33, PaniJana, Maniuuur, xxxLOLKAxxx, agattee (jak to ze mną, małe zawirowania czasoprzestrzeni, za dużo rzeczy do zrobienia.. (ale jestem ) i Migotki (!) - jestem Aguś ![]() i opisy rzecz jasna :1. 'to długa opowieść, a my mało się znamy' 2. - nie czujesz przez to pustki? - od tego jest alkohol... ![]() 3. 'żaden pociąg nie dogoni straconego czasu' 4. Jestem zdecydowana żyć tak, jak mam na to ochotę. ![]() 5. jedyne co wybiłam Ci z głowy, to moralny kompas ![]() 6. płacz nie jest czymś, co należy robić w samotności, a łzy szybko wysychają, jeżeli nie mają świadków. 7. za każdy gest, który oznaczał cos więcej niż tylko posiadanie 8. And those who fear are lost /Ci, którzy się boją są przegrani/ 9. los pożycza nie daje... 10. once a cheater always a cheater... and once a liar, always a liar.. ![]() /kto raz zdradzi pozostanie zdrajcą kto raz skłamie, pozostanie kłamcą/ 11. - Nie, dziękuję.. - Wypijesz, to podziękujesz.. ![]() 12. poczuj, jak smakuje pewność. 13. -brak mi słów do Ciebie -mało książek czytasz, to i słownictwo ubogie ![]() 14. - and you must be...? - LEAVING /hmm dobre znaczenie ma to po ang.. no ale.. chodzi o to, że pytanie dotyczy imienia/kim się jest a tu zonk bo zamiast się przedstawić, się wychodzi/ 15. Nie bójmy się śnić z rozmachem Złotko. ![]()
|
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
Z sercem nadrukowanym na bluzce,
chodziła po mieście szukając miłości. Ta miłość pachniała watą cukrową. Nie była z nim, ale gdy widziała go z inną popadała w euforię. Wiatr wystraszył miłość, a deszcz zmoczył ich wszystkie marzenia. Czemu zawsze musisz się ze mną bawić w "kotka i myszkę" ? Ty czytając "Wszystko o wybielaniu" nie myślisz o zakochaniu . ![]()
|
#4484 |
|
BAN stały
|
dreams_x33
na zdrówko ![]() ...
i gdzie do kur.vy nędzy plątasz się ? przecież miałeś zostawić w spokoju myśli me ! 'gorzej niż z dzieckiem' mówiłeś nie raz, krzywdziłeś słowami , zabijałeś wzrokiem, a kiedy oznajmiłam, że odchodzę nagle stałam się tą ważną ? daruj sobie ! odpuść, podnieś głowę w gorę i miń go obojętnie, to go bardziej zaboli niż słowa . walczyli o nią jak o jakąś marną rzecz, chociaż nie, nie marną, walczyli o nią jakby była jakąś cenna rzeczą, ale kuźwa sam ten fakt, że traktowali ją jak coś do wygrania, skreślał ich natychmiast . ... |
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
Gdzieś zniknęła mi moja wczorajsza rzeczywistość
moje serce ma przy Tobie gorączkę |
|
|
|
#4486 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli w sercu masz pusto, to wiedz że rozsądek nic nie pomoże!
|
|
#4487 |
|
Raczkowanie
|
rozumiem.
Fakt, że Twoje problemy ogóle nie interesują ważnej dla Ciebie osoby kur*ewsko boli. No, ale co zrobisz? No nic. Będziesz kur*ewsko cierpiał. na jej dłoni napisane było... "Zabiła mnie przeklęta miłość 'tak cholernie tęsknisz i nic nie możesz zrobić, już nawet patrzenie przez okno nie pomaga ! Bo gdyby nie ona spacerowalibyśmy jak dawniej przy blasku ksężyca. . a ty tak po prostu zostawiłeś mnie dla niej moje życie runeło a fundament który razem zbudowaliśmy nie ma o nim śladu .! nigdy ci nie zaufam nigdy już nie będę taka naiwna uwierz .! ale wiedz jedno jestem idiotką bo nadal cię kocham .! .x33'
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-18 o 13:06 |
|
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
kamisha, CaMa, istny_paradoks => okradzione talenciary
![]() Pytasz dlaczego nigdy nie patrze Ci w oczy? -po prostu nie chce abyś z nich wyczytał jak cholernie mi zależy… Kocham Twój uśmiech, ale najbardziej ten który jest dla mnie Uwielbiam kiedy przyciągasz mnie do siebie , masz wtedy ten swój łobuzerski uśmiech na twarzy… Kocham to! ![]() I czuje się wspaniale kiedy patrzysz na mnie z taaaaaakim podziwem Powiedz mi dlaczego ostatnio ciągle się sprzeczamy? -wiesz Skarbie często tak jest jak komuś zaczyna napawde zależeć… I czy to grzech że moje serce tylko Twoje jest?
|
|
|
|
#4489 |
|
Przyczajenie
|
Bo dziewczyna albo ma charakter, albo jest ładna. Ja mam i to i to
![]() A moje szczęście schowało się pod Twoimi powiekami. Ty uciekłeś razem z moim szczęściem. -Kici Kici <33 -Ej to jest sowa xd [rozmowa z moją naj xd] A Ciebie gwiazdko z nieba proszę aby w końcu mnie zauważył ! |
|
|
|
#4490 |
|
Raczkowanie
|
paralogiczna - tak, chodziło o Ciebie. Przepraszam za tą pomyłke hahahahaha
patologiczna, ja to jestem inteligentna : D <3ruda wiewióra - : * lucyferowa - o widzę, że moja niunia wróciła ![]() Kocham was all<3 Pamiętasz jak powiedziałeś, że największą porażką dla faceta jest to jak kobieta przez niego płacze? Dlaczego więc nie robisz nic widząc mnie w tym stanie? Oczy nie kłamią. Bez zawahania móc powiedzieć, że nic już do Ciebie nie czuje. Chcę czuć, że jesteś blisko. Przyjdzie taki dzień, że na Twój widok moje serce nawet nie drgnie. Czy to poczucie winy trzyma cię w nocy kiedy jesteś w łóżku? / is it the guilt that keeps you up at night when your in bed? I dlaczego tak lubimy mocno ranić? /And why do we like to hurt, so much?
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-08-18 o 12:04 |
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
„Więc on się od razu nie nadawał do mówienia, bo nie umiał krzyczeć. Nie nadawał się też na bohatera, bo nie było w nim patosu. Cóż to za prawdziwy pech. Ten jedyny, który przeżył, nie nadawał się na bohatera."
|
|
|
|
#4492 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzióbek <3 i nadal masz być
kumasz ? na zdrówko Kochana. dobrze, że Ci przypadło coś do gustu ![]() stanęła na palcach i wyciągnęła szyję, by móc dosięgnąć jego ust.
moje serce ? naprawdę opłakany widok. gdy zbliżył swoje wargi do jej ust kumple zaczęli wiwatować. on nic nie słyszał, miał przed sobą tyko jeden cel- pocałowanie jej.
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
Extremalna – okradłam
dreams_x33 – weeeeeeeeeeeeeeee , dziękuję : ] weś się zakochaj to też będę miała, co pokraść ![]() Frizz – jak zwykle zachwycasz, smerfie 2:20 w nocy, telefon, głos ze słuchawki 'kochanie, śpisz?' Jeszcze nie - odpowiadam - ale życz mi kolorowych snów i wtedy będę mogła. ![]() I jedyne spory między nami to te, kto kocha bardziej ... 'Aby pokój zapanował na świecie, trzeba, by narody żyły w zgodzie. By narody żyły w zgodzie, jedno miasto nie może powstać przeciw drugiemu. By w miastach panował pokój, sąsiedzi muszą się nawzajem rozumieć. By w domu zapanował spokój, trzeba odnaleźć go we własnym sercu.' '[Ludzie] Żyją, jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli' 'Czy tego chcemy, czy nie, anioł śmierci na nas czeka.'
|
#4494 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cieszę się, że się do tego przyczyniłam . I masz tutaj już zostać! Zrozumiano? <3Cytat:
! I ja też zabieram! Znów![]() Co prawda w cudzysłowie, ale i tak biorę; ) `Niektóre chwile są tak piękne, że człowiek chce, by trwały całą wieczność.` `Wolałabym, żebyś w ogóle się nie odzywał, niż to robił i okazywał mi jak bardzo jestem Ci obojętna. W sumie to już sama nie wiem co mówię. Przecież kiedy się odezwałeś - po dłuższej przerwie - myślałam, że oszaleję ze szczęścia. I jak zwykle zniosłam to wszystko. I kończąc rozmowę .. z mojego szczęścia nie pozostało nic. Chyba właśnie Cię rozgryzłam. Chcesz, żebym Cię znienawidziła. Możesz sobie darować, bo to jest nierealne.` Miłość to zło. Pozbawia nas marzeń i celów. Nie jestem szczęśliwa. Nie jestem nieszczęśliwa. I tego najbardziej nie mogę znieść;/.
|
|
#4495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'słońce nas błogosławiło. i księżyc też tam był..'
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Minuta za minutą leci czas.
Moje serce jest zmęczone liczeniem minut bez Ciebie.. Ja nie wiem jak to się dzieje, że jeszcze żyję. Twoje oczy nie śmiały się do mnie już od tylu dni.. A ja nadal jestem, nadal czuję, nadal kocham... Nie, nie obwianiam Cię o to, że moje oczy przepełnione są łzami. Ostrzegałeś mnie. To ja głupia się zakochałam. Nie wiem już jak sobie poradzić. Odkąd nie ma Cię przy mnie nic nie jest takie jak powinno. Nic nie jest takie samo.. Oh, wybacz. Nie zmieniło się jedno. Kocham Cię.
|
|
#4497 |
|
Raczkowanie
|
`wiesz jak wiele dla mnie znaczysz,
podejdź i mnie pocałuj. ♥ ` dresowa , poprostuAsiss , Mountelly , happyend - szkraby! < 3333
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Was
To telefon w Twoich spodniach czy po prostu tak się cieszysz, że mnie widzisz? Burczy mi w sercu. Dajcie coś do kochania. Chciałabym wierzyć, że uczucia mogą być tak proste, nieskomplikowane. Nikt nie kłamie, nikt nie ma złamanego serca. ''Nie byłam sobą, nie byłam nikim - i to było cudowne.'' Wbiłam mu nóż w serce, a teraz musiałam go przekręcić... Za kilka godzin znowu mieliśmy się zobaczyć. Do tego czasu warto jeszcze było oddychać. Truskawki zawsze przypominały serduszka, czy tylko przy Tobie? Somehow I knew that there was more than just chemistry. Jakoś wiedziałam, że tam było coś więcej niż tylko chemia. ''Na granicy cienia, nieśmiało tęsknie dotykając powietrza.'' |
|
|
|
#4499 |
|
Wtajemniczenie
|
kilkadziesiąt razy dziennie mówię do siebie. samotność? niczego się nie wyrzekać, do niczego się nie przywiązywać... 'cały ten świat ma dzikość w sercu i szaleństwo na twarzy.' patrząc prosto w moje oczy z miłością, kruszysz moje wszelkie obawy. znasz kogoś z kim chwile trwają zbyt krótko, że nawet całe życie to za mało? śmiej się. niech reszta świata zastanawia się dlaczego. Edytowane przez parala Czas edycji: 2010-08-18 o 13:16 |
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
♥ błyskiem zębów potrafię ubrać niebo w najpiękniejszy wschód miłości nie mówiłam uśmiechem bo uśmiech wypadł na ostrym zakręcie zniknął wtuliłam głowę w twoje miękkie współczucie i było tak jak sen kota mruczącego pod piecem jesteś jak księżyc wyraźny świecisz na moim chłodnym niebie kochając ciebie delikatnie rozniecam twoje myśli w płomień mój żar ich zimną formę kradnie całuję we wszystkich kolorach świata srebrno i złoto ciemną czerwienią całuję jeśli nie przyjdziesz świat będzie uboższy o te trochę miłości o pocałunki które nie sfruną w otwarte okno Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-08-18 o 13:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

skąd ja to znam 

też tęsknie za pozostałymi ..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)