|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
http://www.mleczarstwo.com/a6269,rek...oczu_2010.html
Dukanki napędzają koniunkturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Przyczajenie
|
Dzięki rumcia1
![]() A co do czerwonej herbatki, to ma w swoim składzie liść senesu "sedesu" i dlatego można ją stosować od czasu do czasu, broń boże ![]() 165 cm 48 lat start 25.07 82,1 ![]() ![]() ![]() I faza -3,4 od 01.08 II faza 20.08 - 1,9 22.08 +1 ![]() 26.08 stan bez zmian 77.8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przynajmniej ja mam taka teorie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Laseczki jak radzicie sobie na @??? Ja wlasnie dostalam i juz sie obawiam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Raczkowanie
|
Melduję wyniki po 3dniach fazy uderzeniowej: -1,2 kg. Jeszcze 7 dni i będę jeść warzywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
a ile masz do zrzucenia, że masz aż 10 dni I fazy ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witam Was po pracy i po omlecie z tuńczykiem. Ujdzie, ale boskie to to nie było ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
Żeby przejś plateu wydaje mi się, że:
1. jeśli od dłuższego czasu wykonujemy ten sam rodzaj ćwiczeń (np. biegamy) powinnysmy to zmienić na pływanie albo ćwiczenia siłowe, albo rower, albo tenis, czy ściankę wspinaczkową, jogę, taniec, cokolwiek ;] 2. można spróbować nie dylko żąglowac dniami proteinowymi z proteino-warzywnymi, ale również kaloriami. Propunuję jednego dnia zjeść 2000 Kcal innego 1500, i znowu 2000 myślę że powinno pomóc 3. Nie zapominajmy o różnorodności produktów w diecie. Nie możemy cały czas zajadać się tylko mięsem, tylko jogurtem, albo warzywami 4. Czasem trzeba poprostu przeczekać fazę plateu. Nie wazmy się wtedy przez dwa tygodnie pewno okaże się, że chociasz minimalnie spadła nam waga. To tyle z cyklu " Rady dr. Gabi" :P :P :cwaniak okularny: |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() 2 puknt juz wczoraj zrobilam ![]() co do 1 to zmienie areobik na chodzenie ![]() Czekac sumiennie tez bede tylko z ta roznorodnoscia bedzie najciezej bo juz sie przyzwyczailam do niektorych potraw i staly sie one moimi ulubionymi co nie zmienia faktu ze sytuacja byc moze mnie zmusi do zmiany i tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, cierpliwosci, cierpliwosci i jeszcze raz cierpliwosci. Przeciez to normalne, ze waga na początku spada szybciej, pozniej tempo spowalnia. Musimy sie w trakcie dukana nauczyc nowych nawykow zywieniowych, na to potrzeba czasu. U mnie niby tez ciagle zastoje, narzekalam, narzekalam, a wyszlo, ze w wakacje schudlam jednak 4kg, wiec 2kg miesiecznie idzie. Jest dobrze
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- A to juz 115 dzień dukania :O
![]() |
#4367 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
WOW jestem pod wrażeniem tyle schudłaś też tak chcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zadomowienie
|
czarownica
mirka widze nowe avatarki ![]() lukrecja.... zdradzilas nasze zdjecie slubne???!!!! ![]() Cytat:
bez przesadyzmu... wolno. oby nie za duzo ja pije i jakos zyje ![]()
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak jest z tym mlekiem w końcu? Ja piję chude 0,5% do kawy. Tylko ja jestem kawosz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Hehe, chyba w tym samym czasie brałyśmy się za pisanie postów. Z mleka i tak nie mam jak zrezygnować ...
#4371 |
Zadomowienie
|
chwale sie zakupami
![]() kupilam w Kauflandzie w koncu Sussine Gold ![]() ![]() ![]() syrop brzoskwiniowy za 1,79 i zelatyne 50g za 1,99zl i keczup Dawtona Fit za 2,79 ![]() a no i pokrzywa 30torebek tylko 1,69!! a w aptece pierwsze opakowanie kosztowalo mnie 5zl!!! jesli chodzi o nabial to szalu nie zauwazylam... juz wole tesco lub lidla... serek homo z 3% tluszczu to zadna rewelacja... w carrefourze kupilam sobie miesko drobiowe mielone i Tilapie (bardzo lubie ta rybe) a corci kupilam wieeelkie puzzle ![]()
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-08-26 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=(:tysia
![]() ![]() u mnie oba rodzaje sa w cenie 2.60 za paczke 500g wiec nie tak drogo, dostepne w delikatesach edeka Weizenkleie pszenne Haferkleie owsiane za to mam problem ze znalezieniem mleka ponizej 1.5% Dziewczyny jak mieszkacie w Niemczech podzielcie sie jakie produkty kupujecie. To ja sie moze podlacze ![]() ![]() Plan mam nieduzy bo z 64 na 58 jednak najbrdziej dla mnie upierdliwy. Bo zawsze tylko dwa kilo udawalo mi sie zrzucic i od nowa zaczynalam. Moze teraz wroce do wagi sprzed dwoch ciaz. Obecnie waze tyle co w 4 miesiacu z pierwsza corka ![]() Nadwaga moze nie duza a jednak to sam tluszczyk ktory trzeba jakos systematycznie spalic.
![]() ![]() 1%dla Karolinki http://www.karolina_pietrzak.ecom.com.pl/ Edytowane przez kiciamała Czas edycji: 2010-08-26 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
bardzo cenne informacje, ja jak zobaczyłam ceny żelatyny to byłam w cięzkim szoku... a keczupu nigdzie nie widziałam, teraz już wiem gdzie w poniedziałek się wybiorę ![]() zapomniałam Wam się wyżalić ![]()
moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!! czas w to uwierzyć ![]() Edytowane przez wiewiorka07 Czas edycji: 2010-08-26 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję za troskę ![]() Życzę Wam mega spadków kochane moje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Sprawdzilam, vocaler tez jest bez.
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Rozeznanie
|
Masz rację. Myślałam o kolacji napisalam obiad, a czytałam potem i dalej jak głupia widzialam kolację. Zaraz tam naniosę poprawkę. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
![]() ![]() a co do kawy, to ja też piję z mlekiem i nic się nie dzieje ![]()
![]() |
#4378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O PROSZĘ wujek google już podpowiada: Czy istnieją preparaty łagodzące ból gardła dostępne bez recepty, które mogą być stosowane przez diabetyków? Tak, np. NEO-ANGIN bez cukru, CHOLINEX bez cukru, SEPTOLETE D, SEBIDIN PLUS.
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2010-08-26 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie nic Ci nie poradzę bo sama dopiero od 2 tygodni dietkuję i mało doświadczona jestem jeszcze ![]() Ale na pewno ktoś się znajdzie co zna się na rzeczy ![]()
Może tym razem się uda ![]() 28-07-2011 - start 83kg 12-08-2011 - start z Herbalife 81kg 12-09-2011 - 73,3 kg ![]() 22-09-2011 - 73,7 kg ![]() ![]() 02-10-2011 - 72,2 kg ![]() 08-10-2011 - 71,9 kg ![]() cel - 55-57 kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Rozeznanie
|
Kochak cieszę się, żu ciebie git, a że dużo zajęć, to dobrze, mniej czasu na litrowe lody.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.