![]() |
#4321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Wymianka z RoOxAnKaA
Ja: -Clinique-liquid facial soap oily skin-ok. 20ml -Oriflame-time reversing-facial oil capsules-24 kapsułki -2 in 1 CLEANSER-sampel ubytek 25% RoOxAnKaA: -Hydlolat oczarowy BU-nowy -duża odsypka Dry Flo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Wymienię nowe nieużywane pudełeczko od podkładu Pixie Cosmetics!Z oryginalną gąbeczką.
Aktualizacja wątku: minerały: EDM: > Base Sweet Almond Intensive - 50% biga > Sky Blue Corrector - odsypka > Intensive Medium Concealer - sampel HH: > Light Complete Cover Concealer - nieużywany sampel w woreczku HH Mineral Cosmetics Aromaleigh: > Flip your lid - cień Hi-fi retro matte - mała próbka Silk Naturals: > Lovelace - Sheer Blush - próbka EGM: > ok. 1/3 sampla czarnej bazy > Vino (ES/PR) - probka cienia w strunie > Aurora Borealis (ES/PR) - probka cienia w strunie Coastal Scents: niewielkie odsypki [bardzo je lubię, więc tylko za coś specjalnego]: > Antique Red (sliwkowo szary fiolet blyszczacy ale bez drobinek) > Misterioso Green (mika duochrome, chlodna zielen) > Duochrome Iridescent Green Gold (zloto zielona duochrome) > Manganese Violet (matowa fuksja) > Metallic Pixie Purple Mica (piękna błękitno fioletowa błyszcząca mika) Our Rock Minerals: > Pink Lemonade Blush - próbka (jest to cieply odcien, bardziej pomaranczowy niz na stronie) sample podkładów w woreczkach strunowych: EDM: > (Buff) Light Neutral - Matte – 1/2 sampla > (Cool) Fair Medium - Intensive – 1/2 sampla > (Beige) Medium Beige Neutral - Intensive > (Beige) Light Medium - Original Glo > (Warm) Medium Beige - Semi-Matte > (Olive) Golden Medium - Semi-Matte > (Golden) Light - Semi-Matte > Olive Fair - Matte –1/4 sampla > Sweet Almond - Intensive > Buttered Tan - Matte > Olive Medium - Matte – 2/3 sampla > Light Olive - Original glo – 2/3 sampla > Winged Butter - Original glo Pixie: > Cameo 2 - Cover de Luxe - 2ml > Ailive 1 - Cover de Luxe - 2ml Lucy Minerals: > Creamy Olive - odsypka (nowa formuła) > Cream - 1ml (stara formuła) EGM: > Reico - CM > Theoda - CM kosmetyki i składniki naturalne: > pomadka PLANRE SYSTEM BIO z ekstraktem z lotosu (posiada certyfikat EcoCert) – raz wypróbowana na ręku, daje leciutką poświatę koloru > Lure Beauty: Soap Sample - CK 1 Type Szukam cieni matowych, chlodnych róży - chętnie Hyacinth Lucy Minerals, pędzli syntetycznych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potwierdzam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4325 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Wtajemniczenie
|
mam sampel w sloiczku VENUS z pure luxe jedynie
![]()
#4327 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie za odsypkę Casual Friday i Rhapsody in Peach? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
u mnie:
40% biga mieszanki fair i creamy bisque (wyszedł cieplejszy Light) lucy minerals, formuła orginal z CB sampel Lumiere bellflower blue sampel baby sitter edm 80% sampla come what may edm 1/2 biga raspberry sherbet edm 1/2 biga waffle cone edm sampel Medium olive lucy orginal z PA +niemineralne rzeczy w wątku wish w podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Konto usunięte
|
Szukam odsypek podkładu Lumiere:
Light Golden Cashmere Fair Golden Luminesse Light Golden Luminesse ![]() Muszę coś mieć na 2 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-08-26 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
Wymiana:
- podkład BIG EDM Linen formuła Intensive - podkład BIG EDM Fawn formuła Intensive - korektor BIG EDM Intensive Fair formuła Intensive Wszystkie produkty były użyte raz lub dwa - nie pasowały kolorystycznie. Szukam: - podkład BIG EDM Fairly Light Neutral formuła Intensive (ew. Matte) - podkład BIG EDM Perfect formuła Intensive (ew. Matte) - korektor BIG EDM Mint
#4332 |
Zakorzenienie
|
Dokładam wodę termalną AVENE, 50 ml, użyta 1 raz na buzię.
Reszta w podpisie.
#4333 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
#4334 |
Zakorzenienie
|
poszukuje pilnie prasowanca EDM pressed powder golden light, najchetniej nowego, testowanego
oddam sporo - miedzy innymi kosmetyki mineralne oraz nowe MAC |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
keep calm and contour on
|
Wymienię:
połówkę różu Lauressa Sassy i połówkę różu Like Lady Bird EDM |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Sassy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
keep calm and contour on
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Konto usunięte
|
Dokładam próbkę cienia z Silk Naturals- Found (jasny perłowy fiolet).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
Dziewczyny, szukam Pampkin Pie z EDM i pudru jedwabnego z BU. ![]() ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-08-28 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zadomowienie
|
poszukuję:EVERYDAY MINERALS róż bronzer SUPER FAB DUO 2 zdjęcie
w zamian to co na zdjęciu 1,3 ( jeden z produktów ) proszę zostawiać wiadomość na pw lub w moim wątku wymiankowym ![]()
#4342 |
Zakorzenienie
|
dokładam:
Mogę zrobić odsypkę podkladu blusche w kolorze cappuccino wersja Full Matte
#4343 |
Zakorzenienie
|
mam peeling LUSH dark angels,
którego bardzo chętnie, bardzo szybko się pozbędę!!!! ![]()
#4344 |
Zadomowienie
|
oddam EDM olive neutral big w formule matte z niezauważalnym ubytkiem.
można kusić korektorami w srednich odcieniach i produktami MEOW ![]() Ale generalnie bardzo łatwo mnie skusić także innymi rzeczami ![]() ![]()
Edytowane przez Julianka_7oo7 Czas edycji: 2010-09-02 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
dokładam próbki na spróbowanie około 0,5-1 ml róży edm:
walkie talkie time share memphis rose nieotwierana próbka pixie cover de luxe calista 1
#4346 |
Rozeznanie
|
One_ LoVe
Mogę podzielić się z Tobą pudrem bambusowym z jedwabiem z BU (jaka ilość by Cię interesowała?) . Mam ok. 50 ml, wazne do grudnia 2013 r (świeżo mieszane ![]() ![]() Ty natomiast masz kilka rzeczy , ktore chetnie bym wypróbowała ![]() Korektory EDM : Mint - 1g Multi intensive - 1g PIXIE Zielony korektor - 1/4 pojemności (tej starej większej wersji) i inne cudenka ![]() Prosze odpisz u mnie w watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=458821 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Chętnie się pozbędę
![]() EDM *BIGI: -Finishing dust jakieś 85% BU -puder ryżowy,sporo ale muszę dokładnie określić ile ![]() -Schills BB Cream Cherry Blossom *SAMPLE: -Multi Tasking Neutral Matte jakieś 80% -Medium Beige Neutral Intensive 70% -Golden Fair Intensive 70% Joppa(próbki) -FC Medium Light 2 minimalnie testowany Meow(próbki) -FF Frisky Ocicat tylko maźnięta -FF Naughty Angora(powiedzmy połowa,raz użyłam na załą twarz) -FF Frisky Mau(test paskowy) -FF Frisky Manx(odrobina na twarz) -Browbeater cień do brwi Soft Brown jakaś 1/2 może mniej Lucy(próbki) -OL Creamy Bisque tylko maźnięta Coastal Scents(próbki) -Mica Metallic Bronze z ependorfce -cień Light Blue(w malutkim pudełaczku w jakim dostałam od CS) Szukam: flat topów,pędzli do cieni,próbek Pixie(korektorów,Mat&Smoo th,Prime Me Powder,Cover de luxe w odcieniach np.Sinnie,Marigold,Shayle e,Cameo,Blossom,Fayette), fajnych bronzerów/brązowych róży,wszelkich primerów i finisherów(oprócz Joppy,Meow i EDM) Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2010-09-29 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.